Vilka är de bästa spänningsstabilisatorer

Vilka är de bästa spänningsstabilisatorer
Vilka är de bästa spänningsstabilisatorer

Vad är spänningsstabilisator?

Det är helt enkelt en anordning som stabiliserar matningsspänningen.
normalt nätspänning bör vara 230VMen aldrig riktigt.
Dag, när världen intensiva el spänning kan minska.
På natten när världen sover, kan blod ökar.
Det hände mig, där jag 220-230 dag volt och natt 260-270 volt.

Vi klagomål energileverantör!

Detta gjorde jag, och faktiskt kom pojkar.
Mätt som en vanlig dag kom blod var normal.
Kontraktet med energileverantören skriver som tillät avvikelse på +/- 10%.
Detta innebär (som deras sinnen) är det OK att ha spänning mellan 207 och 253 volt.
Naturligtvis att jag har betalat ingripande och för mig var inget löst.

Jag tog stabilisator

Efter år i rad jag har kastat bort en hög med elektronik som jag har bränt på grund av den nuvarande, bestämde jag mig för att köpa min stabilisator.
Jag köpte stabilisator servomotor, eftersom det är bra för kylskåp, luftkonditionering, mikrovågsugn, etc, saker motor.

Det får min stabilisator, relä eller servomotor?

Olika typer av stabilisera marknaden:

stabilisatorer relä

Lämplig för alla typer av elektronik: TV, dator, radio, ljus, laptop, etc. Denna typ av stabilisator är alla storlekar och har vissa fördelar.
Fördelar stabilisator reläer:
1. liten
2. billig
3. Snabbt byte spänningsnätet
Nackdelar relä stabilisator
1. Det fungerar inte bra med utrustning motor
2. De flesta har inte ren sinusvåg
3. Kan vara bullrig på grund av hög effekt fläkt
4. Mindre effektiv än servomotorn

Stabilisatorer servomotor

De är perfekta för alla uppgifter, särskilt för motorspänning stabiliseringsapparat
Om du vill reglera spänningen för kylskåp, luftkonditionering, vattenpump, frys, mikrovågsugn, när en stabilisator servomotor är perfekt.
Fördelar stabiliserande servomotorn
1. De har ren sinusvåg
2. Det fungerar med alla elektriska apparater eller apparater
3. De är mycket effektiva, effektiv över 97-98%
4. De är relativt tystare ljud från tid till annan en liten blöja av borsten
Nackdelar stabiliserande servomotorn
1. De är större och tyngre
2. De är dyrare
3. Inte så snabbt till höga spänningstoppar (problemet löst)

Hur kan man kontrollera den kraft och de medel 1000VA (volt-ampere)

Super enkelt att glömma specifikation efter effektfaktor och multiplicera det med voltampere dessa.
Exempel:
Effektfaktor = 0.6
Spänningsstabilisator = 1000VA
När vi 1000 0.6 x = 600W
Det kan sätta 600W stabilisatorn 1000VA

Stabilisatorer med servomotor eller relä pris

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. marius sade han

  Servomotorstabilisatorer är bullrigare eftersom reostatmotorn som reglerar spänningen hörs hela tiden. Om du placerar stabilisatorn med servomotorn i en bilaga kommer det inte att spela någon roll för mycket, om du förvarar den i rummet för att skydda datorn, TV, etc. i det rummet kommer du inte att kunna sova 🙂
  Ren sinusoid har ingenting att göra med spänningsstabilisatorer, sinusproblemet är endast för dator- eller pannans UPS, som omvandlar spänningen från 12 eller 24 volt DC-batterier till 220 volt AC.
  Relästabilisatorerna är den tystaste jag rekommendera för elektronik: TV, dator och annan elektronik dyra, som ligger i närheten av enheten. Det finns olika panel som är monterad på väggen.
  Motorer (pumpar, fläktar, etc.) och hög effekt är i allmänhet bättre manöverdonet.
  Stabilisatorer ställdon som vanligtvis används för hög effekt med en 10 20 ICI kW hela huset, relä befogenheter upp på mindre än 2500 VA.
  Vid samma effekt ställdonet är minst 1.5 gånger dyrare.
  Det är absurt att ha en anläggning 2-3000 lei eller ens 2-3000 euro och inte skydda en stabilisator 2-300 lei.
  Även om inte alla arbetare rekommenderar stabilisatorer Well ansvar.

  • Ostjon sade han

   Om SVN 2000 servomotorstabilisator / 1500w Trivas med två utgångar kan ansluta pannan och kombinera kylskåpet. I sin bok säger han att funktionen * fördröjning * används för konsumenter med kompressor (luftkonditionering eller kylskåp), så resten av konsumenterna använder inte funktionen.

 2. Maricel sade han

  Utmärkt! Det är uppenbart att för varje människa. Från att jag lärt nästan allt jag vet om
  elektriska, elektroniska, programvara och hårdvara. Respekt för alla och jag önskar er "långt och välmående liv"!

 3. romulus Dorin sade han

  bra Cristi
  Videotutorial.ro prenumererar på och uppskattar det arbete som de gör för oss!
  Eftersom ämnet är något aprotiska denna tutorial jag har en fråga: Vad kan jag hitta kommersiellt mata korrekt driva ett ljudsystem -DVD RADIO OCH AUTO USB-uttag i hus till hus 220V och speciellt på amperajull Thanks!

 4. Cristi sade han

  god kväll
  Vad tycker du om den här typen av stabilisator,https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-electropower-ep-svc-3000va-2400w-servomotor-cp-svc-3000va/pd/D7M3RMBBM/
  Jag använder det för tvättmaskin, kylskåp

 5. marius sade han

  Cristi något låg för vad du behöver. Skulle bricka förutsättning inte startas samtidigt som uppvärmning av vatten kompressor kylskåp om alla börjar när du flyttar 2400W.

  • Cristi sade han

   Ok tack, jag tror att jag ska välja en de4000w för roni 150 extra tyckte att han förtjänade
   en underbar kväll

 6. Adrian sade han

  För uppvärmning är typ som rekommenderas?
  Tack.

 7. li popa sade han

  Tack!

 8. nicu Bordânc sade han

  Hej alla, om jag använder en PC UPS och andra små lådda laddare, skulle jag behöva ha en stabilisator, som det står på sin sida, det https://m.emag.ro/ups-njoy-isis-2000l-2000va-1200w-lcd-display-reglaj-automat-al-tensiunii-pwup-li200is-az01b/pd/DWZ3WBBBM/ innehåller något sådant.

 9. Dacian sade han

  Ja, vi vill köpa en och vi har hittat ett bra erbjudande på den här elkraften, men vi är fortfarande på jakt. Hur som helst, tack vare den här artikeln har du lärt mig något. Tack för tips!

 10. Hej, jag förstod fortfarande inte hur jag beräknar vilken stabilisator som ska sättas, varför kapacitet.
  Jag behöver kylskåpskombinationen med 2-motorkompressorer och ett Vaillant 24Kw-värmeverk vid 3-rummet.
  Växten tycker 200wati, jag hoppas att jag inte tar det fel, men kombinerar det med 2-kompressorer Jag vet att det är mer i början.

 11. BOTEANU sade han

  Om du använder en generator bensin GO Center, och den nuvarande PUR SINUS Jag tror inte det inverter reglera frekvensen, ström och SMALL fluktuerande ?????

 12. kosta sade han

  det tar definitivt bort sinusvågen .. det är bara angivet för elektronik.

 13. Daniel sade han

  Bra!
  För en Viessman Vitopend 100 värmepanna (med det brinnande elektroniska kretskortet), rekommendera denna AVR-SRV-1000VA-WL, 1000VA / 600W Aktuatorstabilisator:
  https://www.dedeman.ro/timisoara/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-1000va-wl-1000va/-600w/p/1017543 ?

  Om inte, vilka andra alternativ föreslår du?

  Tack för ditt svar!

 14. Hej!
  Jag är intresserad av en lösning för en byggnad där jag har olika konsumenter - från bärbara datorer, TV, till sjukgymnastikutrustning, löpband, cykel etc.
  Jag vill vara helt skyddad mot potentiella spänningsproblem. Jag är villig att ta bra utrustning, vilket jag kan vara säker på, eftersom all utrustning i byggnaden är värdefull och kan inte riskera det.
  Finns det något att lösa hela byggnaden eller ska jag ta en för varje uttag där jag har känslig utrustning?
  Tack på förhand för din rådgivning.

 15. jonisk rådgivning sade han

  Hallå…..
  Jag har en förvirring i den meningen att jag har bråttom att välja en av de enheter som jag kommer att komma ihåg nedan:
  Först och främst har de en ljudinstallation på cirka 7000 watt - RMS.
  Vi bor i Rumänien, du vet hur strömmen är ... med klumpar ..
  Jag tänkte köpa en av följande stabilisatorer ... respektive:
  - Hybrid enfas spänningsstabilisator - SVRH - 15000 - CONTER AVR (med relä och servomotor) ..eller ..
  - Automatisk spänningsregulator (AVR- endast med servomotor) - avr-srv - 10Kva-WL ...
  Jag vet att det inte är det mest lämpliga för en ljudinstallation ... det borde vara en FURMAN - POWER CONDITIONERS -P - 2400IT ... men nå det pris vi inte har råd med ...
  Snälla svara mig vad du råder mig från modellerna ovan vad jag ska köpa ... huvudpoängen ... effektivitet och skydd ... tack så mycket!

 16. victor sade han

  hej jag köpte en dell spänningsstabilisator med en servomotor som jag kommer att använda i en steriliserande stomatologisk redskap (som jag tror inte har en kompressor), min fråga är att använda fördröjningsfunktionen vid start eller underlag?
  https://www.dedeman.ro/bucuresti2/stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-well-avr-srv-5000va-wl-5000va/-3000w/p/1018183

  • Fördröjningsknappen (fördröjd) försenar uppstart vid ett strömavbrott.
   Denna "fördröjning" skyddar stabilisatorn och anslutna föremål från en spänningstopp när strömförsörjningen återupptas.

 17. Bustamante sade han

  Efter din handledning köpte jag denna spänningsstabilisator. Ser hur låg spänningen på skärmen är, tror jag att han inte borde sakna ett sådant hus. Spänningsreläet är inte längre vad det var.

  https://www.emag.ro/stabilizator-de-tensiune-cu-transformator-releu-1200w-negru-well-cadou-power-bank-2200-mah-avr-rel-guard2000-wl/pd/DS5ZRMBBM/

  Men det verkar mig lite av en fälla. Den är kompakt och ganska liten. Men den har fin fördröjningsknappskärm och 2 shuko-uttag.

 18. cornel sade han

  Hej, jag köpte en spänning servo väl 1000VA / 600W kan sätta en Vitodens central 100-combi och frys w 26kw artic konsumtion 200kwh år eller förbli enda anläggning?
  Tack en trevlig kväll!

 19. burcea gigi sade han

  Sall Jag 9kw ett kraftverk måste stabilisatorn köpa för henne? (bara för henne) vackra .multumesc

 20. Malaidah Nicolae sade han

  GOD GOD DAGSDAG Cristian Cismaru! Jag heter malaidah nicholas [e-postskyddad] och jag gillar att lyssna på de videoklipp du skickade. Jag har en bra bön. . Jag fick från en vän en bra motorstabilisator av 1000 VA med problem. Den är utrustad med integrerad HT 46 R064 B. Vid analoga ingångsterminaler 1 och 2 mottar 1 V visar 100 V; vid 2 V visas 200 V och så vidare. Slutsatsen är att processorn fungerar korrekt. Är ingångs- och utgångsspänningen INTE tillämplig i förhållande till processormassan? ! ? . De båda spänningarna, ironiskt nog, har en gemensam beständighet mot inträde och rezistentae separeras vid den andra ingången ((dvs. fas och nolla). Är Återhämtningen gjort med en NL 324. Kanske har dokumentation även vid LM 324 om du har arbetat inom området ?. det kan vara från Orce typ av stabilisator. i staden du bor? jag 74 år och jag är också reparera passionen inte för pengarna !. XII 19. 2018.

 21. tataru maria sade han

  God kväll, kära domn.Va tack existerar Vi behöver en sfat.Ce typ av stabilisator ska jag vidta för att skydda stora spänningsvariationer följande enheter matas från samma uttag: frys, kylskåp, Arctic både , och den termiska växten? tack!

 22. Vasile sade han

  Hallå! Jag har en vedeldad panna och jag köpte en 2-takts ptpompa-generator. Tyvärr genererar området dluctuatie f marw av spänning mellan 210 och 260v ... stabilisator xu aervomotor ansikten? hjälper det mig eller går jag på ett batteri?

 23. Jag har problem med ställdonets stabilisator. Den levererar pannan. Nätspänningen är 235-237 V. Stabilisatorn upprätthåller utgångsspänningen 232 V. Är det möjligt att justera spänningen vid utgången från 220 V? Jag hittade inte kopplingsschemat på Net. Stabilisatorn är inte längre garanti. Min granne har samma stabilisator vid pannan och utspänningen är fixerad till 220V. Vet någon om utspänningen kan justeras?

  • Papler, alla pannor fungerar perfekt med 230V. Skriv i växtspecifikationen. Inget behov av att gå till stabilisatorn. Det är viktigt att när strömmen bryts, ska stabilisatorn slå på strömmen till anläggningen efter 160-180 sekunder för att undvika spänningschocker som uppstår i stadens nätverk. På detta sätt skyddar den pannan från att bränna elektronikkortet. Det här är viktigt. Om nätspänningen i ditt område är mindre än 220V (ex.180-190V), kommer stabilisatorn att ha 230V uteffekt och pannan fungerar normalt. Du kan gå till stabilisatorn för att flytta en kabel (blikksmed) från position 230V till position 220V, men det fungerar inte.

 24. Caciula Dragos sade han

  Hallå
  Du kan berätta för oss hur du löste problemet
  "3. De är inte så snabba vid högspänningstoppar (problem som ska lösas) "

 25. Stoiske Marius sade han

  Vad är skillnaden mellan en automatisk spänningsregulator och en automatisk spänningsregulator?

 26. Mariuszmeu sade han

  mycket användbara tutorials, för vilka jag tackar.
  nu: på emag och inte bara har det funnits (eller kommer att ha dykt upp fler) stabilisatorer med triac. Jag köpte för någon med spänningsproblem en brunn med servomotor, inga fler problem, men är denna triac bättre än servomotorn? p rets är ungefär lika
  https://www.emag.ro/compare/DBT3BDBBM,DCVB1LBBM/

 27. Seiculescu Victor sade han

  Hur löser vi högspänningstopparna som inte har tagits över av servomotorstabilisatorn?

 28. Fantefan Potgoreanu sade han

  Är triac-stabilisatorn bra?

 29. Cristi sade han

  Hallå
  Är det ett problem om jag sätter en 1000VA spiralstabilisator på en 35 kW panna?
  Är en stabilisator med servomotor obligatorisk? Varför?

 30. lucian sade han

  Fel relästabilisatorer ändrar inte vågformen, så de har en sinusvåg.

 31. Andrew sade han

  Hej, jag har en konstant Well 1000 med servomotor.
  En oklarhet - jag tror att det är normalt att ingången fluktuerar, men är det normalt att utgången fluktuerar? Jag menar, är det inte verkligen syftet med enheten att stabilisera utspänningen? För mig spelar det ständigt runt + - 230.
  Den andra frågan - är det normalt att utdata har högre värden än ingången?
  Och det tredje: det gör också en konstant pip som jag misstänker är servomotorn. Jag vet inte ens om det är normalt att detta händer.

  • Det är normalt att utmatningen har mycket små fluktuationer.
   Det är normalt att utgången har en högre spänning, så länge den ligger runt det normala värdet på 230V.
   Syftet med en stabilisator är att få utspänningen till normal, oavsett om ingångsspänningen är för låg eller för hög.

   • gheorghe sade han

    Tack för klargörande förklaringar!
    Men använd inte orden "spänning", "strömstyrka", "watt" längre! Vi har etablerat termer på rumänska som spänning, ström och effekt.

Tala Your Mind

*