Yahoo Messenger i detalj, gränssnitt och inställningar från A till Z - videohandledning

Hej vänner, i dagens tutorial kommer jag att förklara varje inställning i Yahoo Messenger, varje knapp och alternativ, vad jag använder, när jag ska använda vissa alternativ. Jag bestämde mig för att göra denna videohandledning om Yahoo Messenger för att hjälpa äldre människor som har barn utomlands och vill kommunicera med dem. Som du antagligen vet är människor som har gått en andra ungdom inte så bra på IT och är inte alls vana vid den digitala världen där de yngsta vänder sig. Med tanke på att Yahoo Messenger är den mest använda snabbmeddelandeklienten och praktiskt taget "förenar" hundratusentals användare från olika delar av världen, bestämde jag mig för att förklara i en videohandledning, från A till Z, varje inställning. För dig som fortfarande har frågor om att ändra status, skicka filer, lägga till nya id: er, utbyta listor, skicka bilder, importera kontakter eller exportera dem, skapa, ändra eller ta bort grupper i messlistan, inställningar som måste göras för att använda mikrofonen och webbkameran som används i video- och röstsamtal, den här handledning hoppas jag kunna klargöra när jag hittar svaret på dessa. En ganska lång tutorial men som enligt min mening förtjänar all uppmärksamhet.
För dem som ännu inte har en budbärare id, har vi gjort tidigare en tutorial Hur man gör en e-postadress och en Messenger-ID på Yahoo
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial!
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Brabus sade han

  En lång och ointressant handledning, dessa inställningar varje 0,5% kommer inte att göra någon. Adrian, vänligen visar intressanta saker. Ämnen är många, måste presentera saker intressant och rakt på sak.

  • Daniel F. sade han

   Brabus:
   En lång och ointressant handledning, dessa inställningar varje 0,5% kommer inte att göra någon. Adrian, vänligen visar intressanta saker. Ämnen är många, måste presentera saker intressant och rakt på sak.

   Må ditt inlägg Brabus är ointressant. "Bör" bespara oss dina synpunkter och få tag på boken. Men vi gör helt enkelt en uppfattning om ditt intellekt nivå eftersom vi ser att smeknamn du valt. -Ha HA !!!

 2. Cosmin sade han

  Jag ser inte poängen med denna handledning ... alla vet om dessa saker.

  • Daniel F. sade han

   Cosmin:
   Jag ser inte poängen med denna handledning ... alla vet om dessa saker.

   Och jag ser inte poängen med ditt inlägg. Kunde du inte räkna ut det för mig? vem är denna handledning för eftersom detta uttryckligen anges i den andra meningen i handledningen?!? "Nästan alla" kan ge oss en åsikt om dig ...

 3. AdrianGudus sade han

  Sluta vara så okunnig. Inte alla känner till dessa inställningar. Jag beslutade att göra denna tutorial eftersom jag blev tillfrågad av vissa äldre människor som inte förstår att programvaran / engelska, kan inte kommunicera med barn som arbetar utomlands, vet inte hur man använder Yahoo klient. Handledningen är inte för alla. Det är enkelt. Du inte gillar? Du stänger knapp eller stänga fliken. Vi kan inte tillfredsställa alla, vi gör handledning för alla människor, inte bara för nybörjare eller avancerad!

 4. AdrianGudus sade han

  I texten ovan handledning skriva klart vem riktar sig den här guiden. Läs texten innan du tittar på läraren!

 5. AdrianGudus sade han

  För att förstå vem tar den här guiden look DETTA videoklipp (klicka på ordet DETTA skrivet i rött) tror att i deras ställe kan vara dina föräldrar eller farföräldrar ... och de får använda datorn!

 6. jully sade han

  Jag säger inte att handledningen inte är användbar ... men du borde göra det åt Windows Live Messenger som också kan installeras på rumänska. Jag stödde aldrig Yahoo, särskilt eftersom de är tjuvar (det bästa exemplet är Facebook Chat som i Windows Live 2011 beta dök upp på sommaren och Yahoo introducerade den till version 11 som ännu inte är komplett).

 7. Calin sade han

  Adriane bra tutorialu freds brickor som säger nej bra eller ingen injektering. inte alla experter är mycket bra du gjorde och om du gjorde pote du göra Live Messenger om alla och envar så grundligt. Tineo tot asa not 10 +

 8. Franks sade han

  Fasa någon som är inte bra att ignorera. Jag satt som alltid. Och alla vaknade med ids tror att bots var utländska. Jag fick Deny 3. även om jag hade satt Ignorera alla som jag och förvånad.

 9. Adi sade han

  Bravo tizule. En videohandledning fff bra och om ämnet. Unga människor idag betraktar sig själva som drakar, om de vet "allt" vad de inte tror, ​​vill de inte att andra ska lära sig. Det finns några inställningar jag inte kom in på. " näsa ". Jag hade yahoo 9 översatt till rumänska, men på 10 kan du inte ställa in rumänska. Så allt jag behöver göra är att lära av dig. Obs 10+

 10. METRONIC sade han

  Jag välkomnar mycket väl instruktionen speciellt för audio_video vid inställningarna och jag fick reda på det på grund av "rullgardinsmenyn" varför det inte var okej och jag blev av med "startannonsen från yahoo och" killarna ovan "att inte titta på om -är så professionella ... att inte "höra" de från Microsoft om att de rekryterar dem !!! ))) Bravo och med, ju mer tydlig en handledning desto mer lärorik !!! hejdå

 11. METRONIC sade han

  Hej, en mycket bra handledning, jag fick reda på audio-video inställningarna "era - standard" och jag behövde "real-teck" och jag blev också av med pop-up från yahoo, presentationen ... och killarna från maj upp om de är så professionella att du inte skulle höra de från microsoft att de kommer att rekrytera dig)))

 12. fritt sade han

  Adrian Bravo, en utmärkt handledning som obicei.Desi inte är intresserade av detta ämne jag sett ännu mer av den respekt som jag har mot dig, för det arbete de lämnar och som försöker att täcka en i så stor utsträckning som möjligt.
  För de "som känner dem alla", gör ankelspel inte den briljanta neuronen.
  Glöm inte att dessa människor också har ett personligt liv och ändå tar de tid för oss, även om de berör ämnen som inte är av stort intresse, det finns tillräckligt många människor som behöver dem. Du har fått veta "n" gånger , du vill ha något specifikt, fråga (var du behöver det), och när du hittar tid och utrymme kommer dina önskemål att uppfyllas.
  Snarare än att ge meddelanden som ovan bättre avstå eller om du fortfarande äta fingertopparna skriva ett stort tack (även utan ämnet intresserar dig)!
  Pojkar på!

  • Ana sade han

   frittBravo Adrian, en utmärkt handledning som obicei.Desi inte är intresserade av detta ämne jag sett ännu mer av den respekt som jag har mot dig, för det arbete de lämnar och som försöker att täcka ett område som bred .För de "du vet allt" spel inte stukad fot till neuron ala genial.Nu glömma att dessa människor har sina personliga liv och ändå sin tid för oss, även om längre beröring och ämnen som är av stort intresse finns tillräckligt många människor som behöver ele.Vi berättade "n" gånger, du vill ha något, fråga (där det hör hemma), och när kommer du att hitta tid och utrymme doleantele.Decat träffas för att ge meddelanden som ovan bättre avstå eller om du fortfarande äta fingertopparna skriva ett stort tack (även utan ämnet intresserar dig)! Killar, någonsin framåt!

   Kommentar min smak. Inte alla vi vet allt och vi behöva av dessa killar hjärtligt.

 13. daniela balans sade han

  Hjärtat tack DL.ADRIAN - för din vänlighet och sist men inte minst - för tålamodet du har visat - den här videohandledningen är av stor betydelse - för dem som är mer konservativa av naturen - och vars yrken inte sammanfaller med allt det betyder IT ... vi lägger inte mycket värde på denna tekniska information - men det betyder inte att om vi inte vet vad det betyder att vi är-gammal-gammal-mosuleti-men helt enkelt ... vi lär oss bara vad vi vill eller vi letar efter vad som är användbart för oss rog. till den här webbplatsen för att visa mer överseende mot besökare som visar mycket naivitet genom de frågor jag ställer för att lära mig att erbjuda dessa herrar som är tillgängliga för "elever" mer RESPEKT och inte att glömma- TACK HUR Många gånger vi har .. MÖJLIGHETEN ...

 14. Catalin sade han

  salut..am calculatorul.Dupa och jag har ett problem med vad jag bytte ut alla delar av PC-hårdvara och nätaggregat, startar själv, är inte längre frysa bilden och funktion ingenting (ingen mus, inget tangentbord ) och ibland händer i 2 2 minuter, men oftast händer när du måste ladda något (en webbplats) men när vi bytte företaget spelar en farbror sa att du har källan så här jag har är svag (det var 450W) och de rekommenderade mig en källa till 500W. Efter 2 veckor fick jag en källa (PAN) av 450W (utan aktiv PFC, utan vad som var tänkt att få en bättre källa, har endast 2 SATA) men jag ville ta min en 500W (men de mig prackas på) sa att jag skulle ringa en annan bättre, och varför eller ge mer pengar, etc..si småningom jag fick denna säljare just sagt !! Och källan till denna nya alla omstarter och krascher men sällan, plus källan till denna nya heat processor hetaste och snabb (innan det var 36 max. Ssi nu 42 max. Men inte alla deaunan bara ett givet). PC-komponenter: grund -blaca AM3: MCP61M-M3, Kingston minne DDR3 4GB, 2.7 Sempron-processor AM3 ... TACK mycket att berätta varför någon startar och EC II-JAG KAN GÖRA ???? MYCKET MER ... VÄNLIGEN !!!!!

 15. oana sade han

  Cosmin May Brabus även om du är så avancerad, och berätta hur jag kan skicka ett mail till min lista 1200 hela människan?

  • Säkerhetsfråga sade han

   oana:
   Cosmin May Brabus även om du är så avancerad, och berätta hur jag kan skicka ett mail till min lista 1200 hela människan?

   Jag är ledsen att ingripa men ett e-postmeddelande till 1200 personer vet jag inte om det kan skickas ... men det jag vet är att du inte kan lägga till mer än 1000 kontakter i din listan.
   Nyligen hade jag min 1000 kontaktlista och när jag ville lägga till en annan ID Det föreföll ett fönster där jag sa att jag bort en av dem 1000 kontakt så jag kan knyta den till den nya.
   Kanske du sätta räkna och de som gav dem bort och du har kvar i listan adressbok.
   Om jag sätter ess och jag räknar de utgår från adressbok ess hade ungefär 1700 någon kontakt. :)

 16. bogdan sade han

  Jag tycker inte om att du som subjekt i stället för att visa POVESTITIIII 15 tusentals situationer som inte har någon injektering ... ändra teknik för att göra en tutorial kort och koncist !!!!

  • Säkerhetsfråga sade han

   bogdan:
   Jag tycker inte om att du som subjekt i stället för att visa POVESTITIIII 15 tusentals situationer som inte har någon injektering ... ändra teknik för att göra en tutorial kort och koncist !!!!

   Om jag var så nära till laget Videotutorial skål förbud utsätta dig själv och de 2 ovan du inte har syftet i dessa kommentarer.
   AAAAAA och ge mig länken till din webbplats tutorials görs Kort och koncist !!!!.
   Vem fick dig att se….
   Nene ba gå och gräva lök från trädgården att våren har kommit och det finns ingen anledning att använda [15 tusentals situationer som inte har någon injektering ...].

 17. mihai sade han

  Intressant handledning, egentligen inte vet att vissa funktioner i Yahoo Messenger även använda det under en lång tid och jag trodde att jag visste allt om el.Multa lycka till i framtiden!

 18. Alex sade han

  Den kortfilmen är väldigt stark, och hur mycket sanning den kan visa ...

 19. Nikkon sade han

  Om det är möjligt, jag vill komma med två avslutningar som jag anser särskilt viktiga.
  1. För att mikrofonen, både webbkameran eller ansluten till PC: n, ska kunna höras från ett större avstånd, är det nödvändigt att ställa in alternativet "Mikrofonförstärkning" från ljudkortsprogramvaran eller från mikrofoninställningarna i windows.
  2. Beträffande det faktum att endast 2 bilder per minut ses, dvs bilden rör sig ryckig, tror jag att detta löses av de inställningar som jag kommer att förklara nedan. Om följande inställningar görs får du en kursiv bild som i Skype. försiktig…!
  I budbärare göra följande inställningar:
  a) Klicka på Messenger;
  b) Min webbkamera;
  c) Broadcast.
  Nu har du en bild OK.
  Anslutningen ställas in på Hi bredband.
  Väntar på andra åsikter.
  Videotutorialul är effektiv och hjälp för dem som inte vet hur man ställer en enda röra.

 20. Milorad sade han

  Hej, jag har också ett problem: Jag avinstallerade kaspersky internet security 11.0.2.556 testversion med revo-avinstallationsprogrammet, men efter att ha installerat om antivirusprogrammet berättade det för mig att testversionen hade gått ut. Jag försökte också avinstallera med revo uninstaller 1.75 som i Cristis videohandledning. Jag försökte också med den senaste versionen 2.5.1 (jag har också en licens för det). Jag märkte också att det inte ens tar bort alla filer från programmen. Berättar någon var problemet är? Tack på förhand. Du kan också ge mig svaret den …….

 21. Broder, men hur upprörda är vissa på grund av denna videohandledning !! Om du tror att du är "allvetande" varför går du fortfarande in på den här webbplatsen ?? Bara för galna kommentarer? Kan du prata i en och en halv timme i en videohandledning ???
  De flesta som använder Messenger, omedvetna om dessa inställningar eller inte interesau.Dar personligen har lärt vissa inställningar, t.ex. som reklam kvitt messenger.Eu Jag gick i Windows / sistem32 / drivrutiner / etc / hosts och messi lägga till en rad inte ta emot reklam från Yahoo.But här jag hade just fått veta att okontrollerat: show yahoo! Messenger insider.De, som människan lever invata.Cu killar på denna webbplats jag lärt hemligheter calculatorului.Nu annonsera dem men värt comentariu.E även ett tack till synd om dem som de förringa kidnappningen av sin tid, vi upplysa oss elever.

 22. rachytan sade han

  dk passar dig inte, få inte åtkomst till videotutorialen för de "smarta" längre k tror k Adrian tog sig tid att göra en sådan handledning och detta är att uppskatta, respekt för det utförda arbetet!

 23. Catalin sade han

  Adrian kan du svara dig i mitt intrebaea ??
  Vänligen ????

  • Catalin:
   Adrian kan du svara dig i mitt intrebaea ??
   Vänligen ????

   Sal Catalin.Nu du berätta vilket operativsystem du (Windows) .Jag såg webbplatsen moderkort som stödjer endast Windows XP 32bit utgåva; Windows XP 64bit edition.S kan starta om datorn chipset moderkort värmer upp för tare.Instaleaza baza.Se Everest eller titta i BIOS temperaturi.Daca've ändrade alla delar i datorns enhet, du gjorde installera Windows? Även moderkortets lilla som jag svag CPU och minne som sätter dem ai.Mai en fläkt (kallare) bakom enheten att evakuera så snabbt cald.Bafta luft.

   • Catalin sade han

    AdiSal Catalin.Nu du berätta vilket operativsystem du (Windows) .Jag såg webbplatsen moderkort som stödjer endast Windows XP 32bit utgåva; Windows XP 64bit edition.S kan starta om datorn chipset moderkort värmer upp för tare.Instaleaza baza.Se Everest eller titta i BIOS temperaturi.Dacatot've ändrade delar i datorns enhet, du gjorde en installera Windows? Även moderkortets lilla som jag svag CPU och minne som sätter dem ai.Mai en fläkt (kallare) bakom enheten att evakuera så snabbt cald.Bafta luft.

    Jag har Windows XP Professional Service Pack 3.
    Jag ville och jag fortfarande sätta mer 4GB (4 + = 4 8GB) RAM och grafikkort 1GB
    Så inte stödja ????

 24. KosmynMDC sade han

  Adrian Cristea eller någon eller någon annan. Snälla hjälp mig. Jag har ett problem med WinXP och rezolutia.Am ungefär en gång Windows startar på 3,4 jag ändra skärmupplösningen och måste 800 600 × varje gång till modific.Cum kan jag lösa detta problem. Jag går inte den extra upplösning 1024 768 × .precizez jag gegorce förare nvidia fx 5200 uppdateras dagligen.

 25. Robertino sade han

  Sal. Även om det är irriterande och förena handledningen verkar meningslöst för andra ex ..de verkar välkomna. Jag lärde citeceava även om jag visste mer om yahoo
  Tack!

 26. Catalin sade han

  II 32bit

 27. myidisthat sade han

  Webbsurfare bärga! Jag kommer att lägga upp en fråga här om YM-förvirring (oavsett antal) eftersom jag är trött på att läsa forum om problem och hur man YM / inte löst.
  Korta låter som mitt problem ... //YM ram och med chattfönster öppna "fryser" från tid till en tids 5 20 sekunder, under vilken tid tillgång till kommandon är blocat.daca vill stänga ett kommandofönster visas för mig att "sluta nu" eller "avbryt" ... .Om slut nu om jag stänga hela YM-efter "restabilizeaza" Så hur varar "frysa" det, jag kan inte göra någonting ... bara vänta på att passera dem. resten av systemet går bra, öppna webbsidor, filmer, spel ... etc ... .separat eller samtidigt med YM öppen. Ser ut som den enda drabbade är bara YM ... och liknar en defekt system ... MEN ..:
  ..l försökte allt som en PC-användare kan göra (... är användarspecifika och inte makt användare: D) Jag installerade XPul att rengöra många gånger, jag installerat avinstalle installeras YM tiotals maliskt samma resultat !! ! tremuriciul visas "fryst" .Jag misstänker ett datorvirus, inte därför vi använder de bästa antivirus 5 gånger världen "format c:" (inte du :)?)): d) jag gjorde allt antivirus skannar online och offline, folkomröstade sista norton av-ingenting, inga resultat, YM ramar fortsätta att frysa och irritera mig groaznic..daca någon skriver mig medan jag är "frysta" jag kommer alla texter i realtid efter stop "frost" och inte offline, dvs inte anser att visas bortkopplad från YM i din vänlista.
  Jag trodde jag kan lika virus konto YM server någonstans (minns mikro-användare) men på vilken dator som helst jag fungerar.
  längre version av en BIOS-virus? Jag undrar därför "den krokiga damen är dina vägar ...: d) en BIOS-virus, som bara påverkar YMul uppstarten av min dator? att motstå formateringen av systemet? vara ett hårdvaruproblem? Men var?

  att nämna att detta sker på datorn mig någon smeknamn som jag skulle använda, medan andra digitalboxar allt fungerar (och inte kommer att ta min andra system bara för att de inte kan använda YM kapacitet tillfredsställande: d ... )
  Jag tyckte att det här problemet publiceras på forum, men bara i "obesvarade" och därför fortfarande försöker här där jag ser att diskussionerna är ganska varierande och enades om ....

  • AdrianGudus sade han

   myidisthat:
   Webbsurfare bärga! Jag kommer att lägga upp en fråga här om YM-förvirring (oavsett antal) eftersom jag är trött på att läsa forum om problem och hur man YM / inte löst.
   Korta låter som mitt problem ... //YM ram och med chattfönster öppna "fryser" från tid till en tids 5 20 sekunder, under vilken tid tillgång till kommandon är blocat.daca vill stänga ett kommandofönster visas för mig att "sluta nu" eller "avbryt" ... .Om slut nu om jag stänga hela YM-efter "restabilizeaza" Så hur varar "frysa" det, jag kan inte göra någonting ... bara vänta på att passera dem. resten av systemet går bra, öppna webbsidor, filmer, spel ... etc ... .separat eller samtidigt med YM öppen. Ser ut som den enda drabbade är bara YM ... och liknar en defekt system ... MEN ..:
   ..l försökte allt som en PC-användare kan göra (... är användarspecifika och inte makt användare: D) Jag installerade XPul att rengöra många gånger, jag installerat avinstalle installeras YM tiotals maliskt samma resultat !! ! tremuriciul visas "fryst" .Jag misstänker ett datorvirus, inte därför vi använder de bästa antivirus 5 gånger världen "format c:" (inte du :)?)): d) jag gjorde allt antivirus skannar online och offline, folkomröstade sista norton av-ingenting, inga resultat, YM ramar fortsätta att frysa och irritera mig groaznic..daca någon skriver mig medan jag är "frysta" jag kommer alla texter i realtid efter stop "frost" och inte offline, dvs inte anser att visas bortkopplad från YM i din vänlista.
   Jag trodde jag kan lika virus konto YM server någonstans (minns mikro-användare) men på vilken dator som helst jag fungerar.
   längre version av en BIOS-virus? Jag undrar därför "den krokiga damen är dina vägar ...: d) en BIOS-virus, som bara påverkar YMul uppstarten av min dator? att motstå formateringen av systemet? vara ett hårdvaruproblem? Men var?

   att nämna att detta sker på datorn mig någon smeknamn som jag skulle använda, medan andra digitalboxar allt fungerar (och inte kommer att ta min andra system bara för att de inte kan använda YM kapacitet tillfredsställande: d ... )
   Jag tyckte att det här problemet publiceras på forum, men bara i "obesvarade" och därför fortfarande försöker här där jag ser att diskussionerna är ganska varierande och enades om ....

   Kanske skratta, men problemet är datorn har du en pc maj toppade att prestanda om själv ser från tid till annan Aktivitetshanteraren, kommer du att se att se hur många resurser konsumera Yahoo Messenger (som ett spel). Få dina installationer en äldre version ... 8 plats till exempel inte att även om ingen helgon.

   • myidisthat sade han

    AdrianGudus: Kanske skratta, men problemet är datorn har du en pc maj toppade att prestanda om själv ser från tid till annan Aktivitetshanteraren, kommer du att se att se hur många resurser konsumera Yahoo Messenger (som ett spel). Få dina installationer en äldre version ... 8 plats till exempel inte att även om ingen helgon.

    det är inte det heller ... Jag sätter YM och 8 och 9 och mindre (nu är det 9) ... det är inte det
    Min dator är så .... 3ghz p4 PROC, 1 GB RAM, xp upplaga hjome licens, uppgradera sp2 ... så det är inte ens kastade jag tror.
    Jag behöver en hjärn storma allvar här, varianter enkel och användarvänlig mitt sinne kontrollerades, men ... .inc hopp ...

    • Sergiu sade han

     myidisthat: Det är inte att ... Jag satte YM och 8 och 9 och lägre (e 9 nu) ... det är inte så
     Min dator är så .... 3ghz p4 PROC, 1 GB RAM, xp upplaga hjome licens, uppgradera sp2 ... så det är inte ens kastade jag tror.
     Jag behöver en hjärn storma allvar här, varianter enkel och användarvänlig mitt sinne kontrollerades, men ... .inc hopp ...

     Det är tungt ... som Adrian säger, som har rätt att det kommer från din dator, inte nödvändigtvis från konfigurationen utan från de processer som äger rum även om du inte behöver det. Jag har en 1,6 GHz-processor, 256 RAM, jag går online och skriver / tar emot på röra utan problem. Lämna spel och åtgärder och lär dig. Dessa killar från videohandledningen ger dig svårt, gratis men förgäves. Så länge manen blommar kommer det inte att skada i baskiska heller.
     Du behöver en hjärna, säger du? gratis? Vänta.

    • AdrianGudus sade han

     myidisthat: Det är inte att ... Jag satte YM och 8 och 9 och lägre (e 9 nu) ... det är inte så
     Min dator är så .... 3ghz p4 PROC, 1 GB RAM, xp upplaga hjome licens, uppgradera sp2 ... så det är inte ens kastade jag tror.
     Jag behöver en hjärn storma allvar här, varianter enkel och användarvänlig mitt sinne kontrollerades, men ... .inc hopp ...

     Kan ha 40GHz om Pentium 4 är svag, mycket gammal teknik. Vet att det är inte alltid viktigt memoriein mängd RAM eller CPU-frekvens, materia och hur smart är processorn, minnet, som stöder teknik som datorkraft har. 4 Pentium-processor överskrids. Jag har till exempel en processor 2.50GHz och jag försäkra er om att det är bättre och snabbare än din, varför? eftersom det är nyare teknik

     • myidistht sade han

      AdrianGudus: Kan ha 40GHz om Pentium 4 är svag, mycket gammal teknik. Vet att det är inte alltid viktigt memoriein mängd RAM eller CPU-frekvens, materia och hur smart är processorn, minnet, som stöder teknik som datorkraft har. 4 Pentium-processor överskrids. Jag har till exempel en processor 2.50GHz och jag försäkra er om att det är bättre och snabbare än din, varför? eftersom det är nyare teknik

      • Tror inte det är systemet här, hur bra eller hur man övervinner det.
      idag fungerar YM normalt, med kapacitet, inklusive YM 10, och imorgon uppstår problemet? ori. eller är det samma system som idag
      - "frysning" av fönstret visas även när YM inte är aktiverat, dvs att användaren och passet inte är färdiga ... bara i vänteläge
      - Jag stoppade allt som kunde sluta springa, enligt uppgiftshanteraren ... problemet visas fortfarande
      - Sergeant, jag ville inte ha en hjärna, utan bara en hjärnstormning (storm, förlåt, men det är termen), för idag är mitt problem, men i morgon vem vet ... .. var som helst. Jag har sett liknande inlägg på olika forum ... men obesvarade också ... :(
      - nätröret, är det tillfredsställande från romtelecom att vara ett IP-problem? Jag tror inte det heller eftersom "frysen" visas i fönstret och utan att vara ansluten till Yahoo-servern ... adika YM är aktiverad
      - ja, åh, det är tungt ... men är det också omöjligt att förklara?

 28. Gepeto sade han

  Jag folosesk Pingbox ptr alternativ. Jag har akolo HFS server daka någon vill fråga mig något den gör akolo mig verkar det mycket OK trick dessa.

  • myidisthat sade han

   Gepeto: Jag folosesk Pingbox PTR alternativ. Jag har akolo HFS server daka någon vill fråga mig något den gör akolo mig verkar det mycket OK trick dessa.

   betong mer pinocchio ... känner du orden "de" som valnötter på väggen?: D ...
   hur som helst, ms post, det spelar ingen roll och dess relevans, eller hur? ...
   det är lätt att skriva "texter" när du inte har något att säga .... sa vår stora eminescoviciu '

 29. dyrbar sade han

  Dude du redan paranoia..Adrian gjorde den här guiden ptr är 10000 människor som inte kan folosasca Yahoo! Messenger

 30. Ana sade han

  Så vad det var länge? Vi har sett på mitten, var det svårare för dig. Ja, jag hittade nya saker och i morgon börja testa och lära. Merci, merci, merci!

 31. Zanna sade han

  Hej, jag har också en fråga. Jag kanske hade fel och jag borde inte ha skrivit den här, men jag kan inte hitta den ...
  Hur lägger jag den falska tomgång budbäraren? 10 messenger användning.
  Tack så mycket och ber om ursäkt om jag har fel plats intrebarii.Multumesc.

 32. amy sade han

  bra hur man gör min fada sin status när de inte är på budbäraren

 33. gabi sade han

  Adrian besvara mig och mig, om du tar bort Yahoo Messenger gamla och installera en annan version nyare vad som händer med alla mina vänner lista, inte ta bort eller en min vistelse när jag installerar den nya versionen, vänta en tacka respons

  • AdrianGudus sade han

   gabi:
   Adrian besvara mig och mig, om du tar bort Yahoo Messenger gamla och installera en annan version nyare vad som händer med alla mina vänner lista, inte ta bort eller en min vistelse när jag installerar den nya versionen, vänta en tacka respons

   Torka inte dina vänner på Yahoo Messenger är bara ett gränssnitt, bara en kund, bara en mellanhand mellan dig och Yahoo servrar. det innehåller data som Yahoo webbplats, list ID och annan information lagras på Yahoo servrar. Messenger använder endast få tillgång till denna information.

 34. Hej. Jag har ett problem som jag hoppas att någon svara mig ..
  så när jag skickar ett e-postmeddelande till någon visas "tyby 4 ever" i namnet, så här ser det ut: http://i1210.photobucket.com/albums/cc409/TyiBy/schimbarenume1.png ,
  Jag gick in och jag ändrat inställningarna här http://i1210.photobucket.com/albums/cc409/TyiBy/2011-08-29_091907.png Men förgäves, så jag inte hatar det verkar .. Jag kommunicerar ofta via e-post och det är ganska galen idé .. eller något ?: - S

 35. AdrianGudus sade han

  För TyiBy skulle en lösning vara att göra det som sägs i denna videohandledning "Hur man skapar två Yahoo Messenger-ID eller Yahoo Mail-adresser på ett enda konto" (skriv vad som står i citat i sökrutan längst upp till höger om den svarta marginalen om du går in)

 36. Tack för svaret, tittade jag på handledningen men inte en lösning för bra .. Jag vill försvara min e-post, jag inte skicka en annan när email.O hålla söker lösningar: /

 37. Jag har ett litet problem med Messu "... Nyligen har jag ändrat mitt lösenord och de vill få röran skriv id och lösenord och ge det nytt för mig ... din näthinna problem. Messu stängd är om han behåller id och lösenord ... men det gamla lösenordet ... Vad kan jag göra för att min näthinna det nya lösenordet ??

 38. Hur kan radera senaste kontakter ???? ////

 39. cris:
  Hur kan stergecontactele senaste ???? ////

  Klicka på dem och ge bort knappen på tangentbordet eller högerklicka och ta bort kontakter.
  När det gäller kategorin Senaste kontakter tas den inte bort

 40. yndianu sade han

  Låt hej Jag har ett problem med budbärare kan inte se vad ami skriva pers. inte heller att jag skriver vad jag kan göra ??? Jag gjorde alla dessa steg och så ändras inte nimik ärligt vill inte installera om Windows ptr.ca har inte tid, vänligen ajutatzi och mig.

 41. elena sade han

  Jag har ett litet problem med Messu "... Nyligen har jag ändrat mitt lösenord och de vill få röran skriv id och lösenord och ge det nytt för mig ... din näthinna problem. Messu stängd är om han behåller id och lösenord ... men det gamla lösenordet ... Vad kan jag göra för att min näthinna det nya lösenordet ??

  • AdrianGudus sade han

   elena:
   Jag har ett litet problem med Messu "... Nyligen har jag ändrat mitt lösenord och de vill få röran skriv id och lösenord och ge det nytt för mig ... din näthinna problem. Messu stängd är om han behåller id och lösenord ... men det gamla lösenordet ... Vad kan jag göra för att min näthinna det nya lösenordet ??

   Du kan försöka igen att avinstallera Yahoo Messenger med Revo eller IObit Uninstaller (om både vi handledning, hittar du sökrutan uppe till höger på kanten svart skrift där IObit Uninstaller eller Revo, tryck enter och du hittar det) du startar datorn tillbaka när du installerar Yahoo Messenger. Problemet skulle kunna lösas och på egen hand inom några dagar, Yahoo servrar förmodligen inte medvetna ännu, ändra ditt lösenord.

 42. gina sade han

  bra den här handledningen men jag har också en fråga. k för att ignorera ett tillägg måste ha "användare ignorera" i det övre högra hörnet (under aktiviteter och fotografer), eller hur?
  att förena den här inställningen finns i någon annan?
  Varför? kan du förklara ??
  ms.

 43. adi sade han

  Jag skapade flera mappar i Yahoo Mail där vi lägger över 300 post med bilagor. Lägg märke till att de mycket gamla (över 2 år) fann ganska svårt att dike Yahoo och några inte längre finner mig även om jag visas i listan. Jag vill ladda ner till din dator mer-ulrile och bilagor utan att göra ett fantastiskt jobb av "kinesiska". Vilka möjligheter vi har, kan du göra en tutorial om detta ämne, jag antar inte den enda med detta problem sant

 44. ionutz sade han

  Jag har också anslutit till röra på min mobiltelefon och nu visas ingen i min lista varken på min telefon eller på min PC ... varför?: O

 45. Vänligen snäll mot mig och svara mig - knappar ,, Videosamtal och Röstsamtal "är inte längre aktiv varför Och hur ska jag in dem?
  Tack

 46. adrian Gudus sade han

  JON:
  Vänligen snäll mot mig och svara mig - knappar ,, Videosamtal och Röstsamtal "är inte längre aktiv varför Och hur ska jag in dem?
  Tack

  Inte aktiv för said're prata med inte är inloggad i Yahoo Messenger (skrivbordsklient) men använder sannolikt Software tredje och trilitan, Digsby, eller kanske du är inloggad på grund av Yahoo Mail och du kan inte göra än chatta med att inte video- eller röstsamtal. Även om du loggat in på en telefon som Nokia med Symbian, kan återigen inte bara prata med honom.
  Med andra ord är det inte upp till dig att göra dessa "knappar" aktiva, men respektive ... måste loggas in på Yahoo Messenger-skrivbordsklienten.

 47. andrei sade han

  Hej Jag har ett problem som jag BiFAR NUJ men ingen längre kommer att få mes med en annan id än min .... När jag vill säga k log med Altu lösenord eller använda nus bra och en annan dator i u på dem ..

 48. adrian Gudus sade han

  andrei:
  Hej Jag har ett problem som jag BiFAR NUJ men ingen längre kommer att få mes med en annan id än min .... När jag vill säga k log med Altu lösenord eller använda nus bra och en annan dator i u på dem ..

  Det finns redan en handledning om detta ämne. Skriv in SÖK-rutan i det övre högra sidofältet: "Vad ska vi göra när vi inte kan logga in på vårt Yahoo Messenger-konto" tryck på Enter-tangenten så hittar du handledningen.

 49. hej, jag har också en fråga ... hur får du ut ur telefonen? Jag ignorerade en vän igår kväll och nu vet jag inte hur man tar ut honom. just nu har jag inte tillgång till datorn och det tar tills jag ... hjälper…

 50. anny sade han

  Hej!
  Sedan igår kan jag inte längre skriva in röra på telefonen, det ger mig ssl-fel, att kontrollera datum och tid ... plz hjälp, ms trevligt

 51. Jag kan inte ange min kamera Genius iSlim 310 messinger.Am kamera installerad mikrofon Windows XP.Cand incorporat.Am vill ställa dispozitivul.intru på Messinger då och då när jag vill skriva vilken enhet eller barnmorska att ställa in mikrofonen högtalare och rummet inte aktivera fönster

  • adrian Gudus sade han

   Du kommer att behöva installera drivrutiner för din webbkamera. Ansluten till någon dator eller laptop, måste föraren fungera. Endast med förare, kommer operativsystem installerat på din PC eller laptop vet och kommer att kunna använda din webbkamera eller andra enheter som du anslutna via USB-portar.
   Drivrutinen för webbkameran få den här: http://download.geniusnet.com/2009/Webcam/iSlim310W7.zip

Returlänkar

 1. [...] Med den här nya versionen kommer några nya funktioner. Vi har gjort en tutorial om Yahoo Messenger från A till Ö tidigare där vi pratade om alla alternativ i Yahoo Messenger, varje ruta, inställning, vad man ska göra [...]

Tala Your Mind

*