Yahoo Messenger för Mac OS tema 9 och 10 - video tutorial

Många förmodligen älskade operativsystem Mac OS och vill ha det, men tyvärr OS körs bara på Apples system och kan installeras på datorer än vanligt genom att använda vår hacka.

Om vi ​​inte kan ha ett operativsystem för att installera Mac OS kan även teman som kan efterlikna effekterna av mycket bra gränssnitt och Mac OS. I tuotiralul idag kommer jag att presentera ett tema för Mac OS Yahoo Messenger kommer att vara funktionell på Yahoo Messenger versioner och 9 10.

Jag gillar den här ettusen tema / hud är mycket tydlig och Yahoo Messenger är vackrare med det
Jag hoppas att ni uppskattar och använder det med glädje

Men låt oss bättre att titta på denna video tutorial.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!

Mycket nöje!

LADDA NER Y! mac Skin

adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. näbb sade han

  adrian're super högt högljudda bravo grattis. ett gott nytt år och glad lag från videotutorial.ro handledare.

 2. Adi're inte arg på mig, men där jag hitta en renare bättre än ubuntu för alla typer av ubuntu CCleaner göra plats fler tutorials om hur du skapar ditt eget tema för ubuntu effekter som idé nam

  • Adrian sade han

   andyAdi're inte arg på mig, men där jag hitta en renare bättre än ubuntu för alla typer av ubuntu CCleaner göra plats fler tutorials om hur du skapar ditt eget tema för ubuntu effekter som idé nam

   Sopmaskin du provat? du add / ta bort eller Ubuntu Software Center eller Synaptic Package Manager eller försöker BleachBit du hitta i alla fall ...

 3. Tack, är starka, så ţineţio.

 4. Jag såg handledningen om Snagit: fast men vänta en handledning med Camtasia Studio 6!

 5. Tack Adrian.Cioc är rätt högljudda BRAVOO

 6. GRATTIS och HAPPY FANS VIDEOTUTORIAL.RO laget i 2010.

 7. virus sade han

  Gör en handledning hur man gör reklam på Google fra kart plateti.Va vänligen utsätta andra kommentatorer vi har gjort ett forum inlägg på Google nustiu um sal utan plattor.

  Vänligen så mycket att jag vill ha min promo forumul.plz

  • virus: Gör en tutorial hur man gör reklam på Google fra kart plateti.Va vänligen utsätta andra kommentatorer vi har gjort ett forum inlägg på Google nustiu um sal utan plates.Va vänligen totca än jag vill ha min Promo forumul.plz


   Vänligen inte upphör att främja din webbplats videotutorial.ro, har jag torkas camentariul RCU länken och du får om du lägger lite kommentar spam med länkar.
   Reklam utan att betala tror inte att det i en eller annan form all lön.
   Ingenting är gratis i världen av reklam, särskilt reklam på Google.

   • Adrian sade han

    Cristi-admin:

    Vänligen inte upphör att främja din webbplats videotutorial.ro, har jag torkas camentariul RCU länken och du får om du lägger lite kommentar spam med länkar.
    Reklam utan att betala tror inte att det i en eller annan form all lön.
    Ingenting är gratis i världen av reklam, särskilt reklam på Google.

    Jag tror att forumet hänvisade till indexering i Google, och visste inte exakt sikt. Men om det var reklam där utan att betala, jag förstår inte riktigt varför alla har anspråk gratis? Jag kommer att gå till jobbet gratis? Jag vet att lönen är liten men ändå ... du går eller på något sätt bunaziua Tack arbetade i dag? Du kommer inte gå eftersom du får betalt? Tror du verkligen att allt du har rätt till fria människor? Arbete och ingen friare ESRB, SUCH kommer ingenstans !!! Du måste betala vad du ber om och vill ha. WHO får arbeta i landet som vill att alla gratis om =)) Domle GRATIS HEAR ...

 8. gott nytt år alla, välstånd och så många ... ..tutoriale video 2010.Suntem ögon och öron endast

 9. victor sade han

  Först vill jag säga grattis och nyår mig bra (hoppas dör sist) kommer att följa med stor uppmärksamhet och intresse och ser videotutorialele med en Videotutorial, Adobe Premiere Pro sc3 ".
  Tack!

 10. Ni Sall varog en tutorial program för sin mikrofon kan höras ekon mixern tack pa

 11. mihai sade han

  Cristi och jag hålla undrar var jag kan hitta temat Yahoo Messenger för dem som finns Leam som en zip och gå

  • näbb sade han

   mihaiCristi och jag hålla undrar var jag kan hitta temat Yahoo Messenger för dem som finns Leam som en zip och gå

   Mihai installera WinRAR och packa dem som annars inte har något sätt att gå.

 12. mk3_cdj sade han

  8 budbärare och jag vet inte varför inte gå?

  • Adrian sade han

   mk3_cdj: 8 budbärare och jag vet inte varför inte gå?

   Eftersom det helt enkelt inte fungerar, du läste titeln handledningen? Gå bara 9 och 10 versioner av Yahoo Messenger, Yahoo Messenger en äldre version 8

   • mk3_cdj sade han

    Adrian:
    Eftersom det helt enkelt inte fungerar, du läste titeln handledningen? Gå bara 9 och 10 versioner av Yahoo Messenger, Yahoo Messenger en äldre version 8

    ge ursäkter jag såg

 13. daniyl sade han

  Grattis på födelsedagen! alla de som tar hand om dessa tutorials ett nytt år fullt av glädje och impliniri.Si för oss så många intressanta tutorials på både Windows och Linux (Ubuntu) .Sper inte förstöra Adrian handledning om att vilja ubuntu.VA god hälsa och grattis till dig kära till dig och calor.

 14. Petre sade han

  Grattis på födelsedagen! videotutorial.ro

 15. mihai sade han

  Super cool! Bravo!

 16. mihai sade han

  tutorials bror att jag inte har skrivit någonting 4 dagar

  • mihaiTutorials bror att jag inte har skrivit någonting 4 dagar


   Inte kvantitet utan kvalitet är viktigt, vi gör handledning kärve från normen, lådan.
   Om du vill att regeln handledning, gå på youtube eller trilulilu.
   Vi studerar och vi i vår tur för att uppnå tutorials, måste vi lära oss att inte bara lära född.
   Dessutom, jag tror att du sett alla video tutorials på sajten.
   När poateaza, post, vill inte konkurrera med någon i "Vem skrev flera artiklar".
   När du kommer att lägga och du ta reda på om du har gjort din prenumeration.
   Ha tålamod, är bra saker robust byggda.

 17. mihai sade han

  inte såg alls inte för att jag tycker om det eftersom jag inte tycker är intressant, till exempel "hur man använder kommandon: kopiera, klistra in, klippa och ta bort"

  • mihai: Mam inte såg alls inte för att jag gillade det och eftersom jag tycker är intressanta, till exempel "hur man använder kommandon: kopiera, klistra in, klippa och ta bort"


   Det finns många tutorials som är övertygade om att de har sett och tro mig de är ganska närvarande är nästan 300 handledning.
   Copy-paste handledning med massor av användbara saker som du kan lära, verkar trivialt men det är mycket användbart, många har sagt till mig att titta på det och du kommer att se att det inte kan upptäcka dem visste.

 18. Aly007 sade han

  Hi Adrian,
  För dessa tjänster i 2010 år skulle jag rekommendera som video tutorials vara av kortare varaktighet. Till exempel i denna video kan hoppa tid när du gick platsen för att visa hur man söker bloggen, märkte jag att du gjorde det ofta i dina videosajter. Det är bara min åsikt.
  PS: Vet du att jag inte gå "Big Smileys Messenger" Windows 7? Jag faktiskt gå, men bara delvis. Smilies kan se några små [standard] och vissa smilies ses stora [stora smileys budbärare].
  greetz

  • Adrian sade han

   Aly007Hi Adrian,
   För dessa tjänster i 2010 år skulle jag rekommendera som video tutorials vara av kortare varaktighet. Till exempel i denna video kan hoppa tid när du gick platsen för att visa hur man söker bloggen, märkte jag att du gjorde det ofta i dina videosajter. Det är bara min åsikt.
   PS: Jag har inte någon aning om att gå "Big Smileys Messenger" Windows 7? Jag faktiskt gå, men bara delvis. Några leenden ses liten [standard] och Smilies kan se några stora [stora smileys budbärare].
   greetz

   Cristi prenumerera på vad han sa, jag vill visa dig hur man söker efter de flesta av er är ute efter eller inte vet hur. Det skulle vara lättare för oss och för dig att be om något innan, så inte hoppa maj fyller rutan onödiga eller upprepade oändligt frågor !! tutorials är gamla men mycket intressant att folk inte söker bekvämlighet. Kom en dag en farbror och skrattar som vi har lite handledning. Saracu endast visa på hemsidan =)) När du är i själva verket fanns det över 260 tutorials på platsen vid den tidpunkten

   • Aly007 sade han

    Jag förstod.
    Till mitt problem med smileys i Yahoo Messenger har du någon idé?
    Jag försökte "Take Ownership" Jag försökte att köra körbara med "Kör som administratör" ...

    Adrian:
    Cristi prenumerera på vad han sa, jag vill visa dig hur man söker efter de flesta av er är ute efter eller inte vet hur. Det skulle vara lättare för oss och för dig att be om något innan, så inte hoppa maj fyller rutan onödiga eller upprepade oändligt frågor !! tutorials är gamla men mycket intressant att folk inte söker bekvämlighet. Kom en dag en farbror och skrattar som vi har lite handledning. Saracu endast visa på hemsidan =)) När du är i själva verket fanns det över 260 tutorials på platsen vid den tidpunkten

 19. mihai sade han

  Vem kan berätta för mig varför jag inte kan titta på alla Videotutorial? Jag verkar initialt en annons på honom och efter en nära och försöker öppna videotutorialul, fungerar det inte. Det förefaller mig något om jwplayer och så, inte filmen inte startar.

 20. mihai sade han

  Vem kan berätta för mig varför jag inte kan titta på alla Videotutorial? Jag verkar initialt en annons på honom och efter en nära och försöker öppna videotutorialul, fungerar det inte. Det förefaller mig något om jwplayer och så, inte filmen inte startar. Jag använder webbläsaren Opera, men jag försökte med IE och allt bara händer.

 21. Varför inte visas handledningen? :)

 22. Zerocool sade han

  Hur mycket hårda ms

 23. Nistor sade han

  Videotutorial bravo laget hoppas kunna lägga detta år videotutoriale lika bra som tidigare

 24. Ionut sade han

  Hej vacker film, skulle jag vilja hjälpa mig och jag med allt du kan för att windows 7 är ett litet problem Peter som Systems 5.1 eller 7.1 Jag har en 5.1 och Dabei iam gav huvudet till make havet höra 5.1 men Medya playet höra endast fönstren i winamp jag skulle inte gå jutati mig och jag har inte satt väl pate min från fönstren för att göra 5.1 kan hjälpa mig och mig snälla tack så mycket: D: X: *

  • IonutHej vacker film, skulle jag vilja hjälpa mig och jag med allt du kan för att windows 7 är ett litet problem Peter som Systems 5.1 eller 7.1 Jag har en 5.1 och Dabei iam gav huvudet till make havet hör pe5.1 men Medya playet höra endast fönstren i winamp jag skulle inte gå jutati mig och jag har inte satt väl pate min från fönstren för att göra 5.1 kan hjälpa mig snälla och tacka mig mer: X: *

   Du kan hjälpa oss och oss att berätta vad ljudkort du har. Slutligen, om du Realtek, installera den senaste drivrutinen är kompatibel med Windows 7 efter in drivrutinerna och kontrollera "Speaker Fill".

 25. mario sorin sade han

  hej Sorin & cosmin.Ce vill berätta för dig, de flesta av de tutorials är bra och förstår inte dem som ger dåliga råd som ex. vara kortare men förstår inte varför man måste få efter dem, måste du förstå en du kommer att göra det mer PTR handledning. Nybörjare som mig och många som undervisar ABC PC, och inte som en regel som innebär att om de vet eller värre alla vet att ingen mer än de lät någon vet (som kommer att bestrida) .Vreau att föra Maintal saker 3: 1 ingen föddes visade, och om du vet att det är bra att berätta för andra hur du gör benevol.2nu så att du kan vara smart tills du inte dum och inte vill såra någon, men det är sanningen .3LASA- TI andra inte du eller du vill ha det och jag ska förklara en sak med denna yta: jag dator 2 år och ett som jag tar installera windons plats bad honom att förklara hur man gör installation, hur man skjuter musik, filmer, etc., etc. inte har tid eller förhastade gånger, tider ... så småningom köpte jag en Windows-licens och jag installerade det ensam, men med hjälp av dem som kritiserade videotutoiralelor utan min motiv.Parerea är att ingen är tvungen att titta på dem och i slutändan inte glömma en sak förkorta sin tid att utelämna saker faran är att "små" f. stor betydelse. hälsning

  • victor sade han

   mario sorin: Hej Sorin & cosmin.Ce vill berätta för dig, de flesta av de tutorials är bra och förstår inte dem som ger dåliga råd som ex. Vara kortare men förstår inte varför man måste få efter dem, måste förstå något som kommer att göra fler tutorials ptr. Nybörjare som mig och många som undervisar ABC PC, och inte som en regel som innebär att om de vet eller värre alla vet att ingen mer än de lät någon vet (som kommer att bestrida) .Vreau att föra Maintal saker 3: 1 ingen föddes visade, och om du vet att det är bra att berätta för andra hur du gör benevol.2nu så att du kan vara smart tills du inte dum och inte vill såra någon, men det är sanningen .3LASA- TI andra inte du eller du vill ha det och jag ska förklara en sak med denna yta: jag dator 2 aniiar en som jag tar installera windons plats bad honom att förklara hur man gör installationen hur man tecknar musik, filmer, etc., etc. ingen tid skyndade gånger, tider ... så småningom köpte jag en licensierad och fönster jag installerade videotutoiralelor ensam men med hjälp av dem som kritiserade utan anledning min .Parerea är att ingen är tvungen att titta på dem och i slutändan inte glömma en sak förkorta sin tid att utelämna saker faran är att "små" f. stor betydelse. hälsning

   Mario håller med dig, säger jag!.

 26. bn är det en sådan plats ....
  Jag har en fråga ... faktiskt ... Jag telefonen är kopplad till en nokia6300, men inte signalera ... vart ska jag gå?

  Tack!

 27. ingen mac tema för Windows XP?

 28. sebyx13 sade han

  Adriane vacker theme're högt !!!!

 29. trots att de verkade versioner av YM 9 och 10 8 jag var skicklig YM, jag känner att det är mer praktiskt ... Jag sökte på google vissa skin'uri och av en slump jag sprang in i huden med ett fotbollslag (inte nämna namn), så som jag var fotbollsfan och stort fan av det andra laget vänligt på dem som är bra på att skapa en hud för att hjälpa mig med några råd som jag skapar och jag för ett lag min själ ... tack och förväntar ett svar så fort!

 30. Mac OS tema finns för Windows XP: D här>http://flyakiteosx.en.softonic.com/:D:D:D Det enda problemet störa "tror" är baren start är upp inte ner annars alla goda och vackra ikoner är mycket vacker och i stället för "bild" som var när du startade datorn e mac och istället välkomna är ett fönster mac och mittknappen ned kämpar: D: D: D

  • Adrian sade han

   mihai: Mac OS tema finns för Windows XP: D här>http://flyakiteosx.en.softonic.com/:D:D:D Det enda problemet störa "tror" är baren start är upp inte ner annars alla goda och vackra ikoner är mycket vacker och i stället för "bild" som eracand påslagen datorns mac och istället välkomna är ett fönster mac och mittenknappen ned strids: D: D: D

   Att hem bar är faktiskt kallas Aktivitetsfältet och kan placeras var som helst uppåt, nedåt, åt vänster eller höger! Även om du installerar temat och placerar en aktivitetsfältet ovan kan du lägga ner eftersom det var, högerklicka på aktivitetsfältet väljer Lås Aktivitetsfältet på snabbmenyn. Vänsterklicka på aktivitetsfältet håller ned klick webbplats och dra bar där du vill vara och sedan ta bort fingret från vänster klicka och voilá ... att låsa Aktivitetsfältet tillbaka inte längre flyttas från den plats där du placerat den igen klickar lås Aktivitetsfältet rätt val

 31. SCZ i stället för Windows XP: s mac

 32. Tack hjälpt: Har du en handledning Mac OS tema för Windows XP? Liksom vista aero temat för xp: D?

 33. av Dani sade han

  om du kan hjälpa mig och mig för att berätta hur man gör mig visas i listan över nätet bara röra jag vet inte hur man gör vackert ms förväntar ett svar från dig

  • stefan1988 sade han

   om du kan hjälpa mig och mig för att berätta hur man gör mig visas i listan över nätet bara röra jag vet inte hur man gör vackert ms förväntar ett svar från dig

   att det kommer att visa endast online pres ctr + h

 34. dany sade han

  Jag kan inte hämta ARKIV varför ??? !!!

 35. Daniel sade han

  Jag kan inte hämta arkiv! varför ??

 36. sylviu sade han

  varje gång jag slår på min dator ruta som säger följande:

  Programmet kräver minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyare.

  Alla "kernel debugger" måste inaktiveras "ajutatima !!!!!!!!!!!

 37. sylviu sade han

  e Varje gång jag vänder min PC ruta som säger följande:

  Programmet kräver minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyare.

  Alla "kernel debugger" måste inaktiveras "ajutatima !!!!!!!!!!!

 38. djciupi sade han

  mycket svårt att huden

  tack

 39. gucianu sade han

  Jag vet inte hur man får min programvara för brädor jag förlorade cd.daca VR säga om mig skickar mig på [E skyddas]

  • vanessa sade han

   gucianu: Jag vet inte hur man får min programvara för brädor jag förlorade cd.daca VR säga om mig skickar mig på [E skyddas]
   ........................................................................ ..
   Den en metod som använder endast om alla förare Ok på operativsystemet fungerar bra utan fel ..adica ljud video, LAN, webbkamera, bluetooth ...
   Om du förlorat CD som du hade ljudkort drivrutin, grafikkort drivrutin, etc så finns det ett program nämligen Driver Genius Professional som utvinner från operativsystemet efter alla förare och lagrar dem på en partition på ditt val i en mapp som du har skapat ... OBS !!! Spara ingen datapartition c: \ ... Allt du gör med detta program Restore Drivers ljudkort, video, lan, bla bla efter en ren ominstallation av Windows ...klicka här... En liten demo att arbeta med dem.

   metod:
   Pas.1. Du går och göra en backup drivrutiner
   Pas.2. När du har installerat Windows Driver Genius Professional allt att göra återställning drivrutiner

 40. George sade han

  Tack vare dessa tutorials ... Jag lärde mig mycket från dig. Dessa tutorials mycket bra för dem som inte förstår alltför väl i datorn. De som kommer att svära och kritisera, är idioter, dumma, 12 år barn som inte ens kan ge uppdatering.

  • GeorgeTack för dessa tutorials ... Jag lärde mig mycket från dig. Dessa tutorials mycket bra för dem som inte förstår alltför väl i datorn. De som kommer att svära och kritisera, är idioter, dumma, 12 år barn som inte ens kan ge uppdatering. cite mig

   Förresten, alla förstår videotutorial.ro webbplats även ala av 5 år berättar dig steg för steg endast betyder att intresset dem privesti.Este väl vara en plats som denna.

 41. laurentiu sade han

  bv bröder är riktigt bra mjau var mycket hjälp handledning ... .och din extra pengar som vi har gjort ... .Jag tog pengar från andra som inte vet ... du är bra bv SJÄLV !!

 42. sooper ..multumesc mycket svårare ... Jag försökte installera hackad version av Mac OS X körs på datorn men när installationen är klar och gör omstart säger mig att välja något liknande "hd (0) ... .. (... .. = namn som har sparats partition operativsystem) och en "ge och fråga hur jag normalt anger måste belasta systemet utan att startar datorn och med omöjligt för mig att välja från en dator

 43. edy_vl sade han

  Jag har en högre med iPhone

 44. tema är vacker, men det är inte min typ även om jag skulle vilja sätta andra frågor från de som presenteras

 45. Valentin sade han

  Jag hälsar er och jag har lagt en fråga 9 Yahoo! Messenger och inte ett öre i rumänska dök upp i italienska och vidtog åtgärder som iam tittar på guiden vänligen majutati med avseende Valentin

 46. Voiculescu sade han

  där jag hämta den ??

 47. Voiculescu sade han

  Där jag tar att ställa mig ???? miljoner !!!

 48. vanligt sade han

  kvällsmat

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.