Encore Spunky Buds Review - True trådlösa hörlurar

Encore Spunky Buds Review - riktiga trådlösa hörlurar
Encore Spunky Buds Review - True trådlösa hörlurar

Vad är TRUE trådlösa headset?

Till skillnad från de halv trådlösa hörlurarna har de verkliga trådlösa hörlurarna inte några kablar anslutna alls. Dessa hörlurar kommunicerar med telefonen och med varandra, exklusivt trådlöst. I modellen av sådana hörlurar presenterar jag idag i Encore Spunky Buds Review.

Fördelar med riktiga trådlösa hörlurar

 1. Komforten, eftersom det inte finns några kablar
 2. Bärbarhet, det finns inga ledningar att trassla in

Nackdelar hörlurar

 1. Mindre autonomi
 2. Om du tappar en är den andra värdelös

Granska Encore Spunky Buds

Dessa hörlurar imponerade verkligen på mig, men de gjorde mig lite arg. Men jag kan lätt gå över näsborrarna, eftersom de låter bra.

Det finns inga professionella studiohörlurar, inte heller för audiofiler, men de låter bra, särskilt för deras ganska låga pris.

Vad tyckte jag om Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Väl anpassat ljud för de flesta (lätt förbättrad bas)
 2. Bär komfort - efter 1 minut glömmer du att du har dem i öronen
 3. Tryckkontroller
 4. PRIS

Vad tycker jag inte om på Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Irriterande blå ljus när du lyssnar på musik i mörkret
 2. Liten autonomi om du glömmer din låda hemma
 3. Konstig form i örat (det kommer ut något).
 4. Isolering för bra, du hör praktiskt taget ingenting från utsidan

Min rekommendation!

Om du lyssnar på klubbmusik och hits, kommer dessa hörlurar att glädja dig. Om du lyssnar på hip-hop kommer dessa hörlurar att glädja dig. Om du lyssnar på rock kommer hörlurarna att glädja dig, men inte för alla spår.

I mer instrumentella stycken, där det finns fina ackord, är dessa hörlurar inte lämpliga.

Om du lyssnar på klassisk musik är dessa hörlurar inte lämpliga.

Om du lyssnar på podcast - talkshows, är dessa hörlurar inte särskilt lämpliga, men de kan användas ibland.

Om du är en så modern trendig person kommer dessa hörlurar att göra dig mindre populär i din cirkel på grund av hur de ser ut när de bärs.

Om du inte är intresserad av vad världen säger, har en blygsam budget, lyssna på hits, elektronik och vill bränna den trådlöst är Tronsmart Encore Spunky Buds det perfekta valet.

.

Pris Tronsmart Encore Spunky Buds

.

Videohandledning - Granska Encore Spunky Buds - riktiga trådlösa hörlurar

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. florin sade han

  Tillfällighet eller inte har jag haft dessa hörlurar i 3 dagar. Jag köpte dem också från geekbuying.
  Jag beställde dem på måndag 26.08 och onsdag kom 28.08 också via UPS från Polen.
  Ärligt talat är jag mycket nöjd med dem. När det gäller artikeln följer mina åsikter videotutorial.ro för 3-4 år och jag har bara lärt mig användbara och användbara saker. Grattis och många år från och med nu 🙂 Mina hälsningar från västra landet 🙂

 2. florin sade han

  Jag har problem med tronsmart-elementet kraft 40w högtalare, som du har. Jag lade högtalaren på bordet, lyssnade på musiken och plötsligt föll av bordet. Nu hörs en bas, basen fungerar i princip inte i parametrar. Jag öppnade lådan och den har ingenting inuti, det är inget trasigt eller något. Kanske var kan jag fixa det? Jag köpte en från geekbuying i Frankrike, jag fick bara använda den i 2 dagar. Om jag inte kan fixa det kan jag erbjuda det gratis till någon som har en låda som jag

 3. Adrian Guduş sade han

  Florin, varför skickar du inte det som en garanti? Logga in på ditt GeekBuying-konto och leta efter garantisektionen där, jag tror att du också hittar det i GeekBuying-applikationen på din mobil. Om inte, gå till deras hemsida och leta efter kontaktsektionen, ge dem ett e-postmeddelande, se vad jag säger dig ...

 4. Adrian Guduş sade han

  Florin, närmare bestämt, inom mobilapplikationen i avsnittet Kundtjänst kan du komma i kontakt med dem i realtid, via chatt, telefon eller bokning ...

 5. Daniel sade han

  om det inte säljs från en butik i Rumänien har de ingen garanti, är det inte värt att köpa utan att garantera den ärlighet som smällaren

 6. luciangl sade han

  Ingenting kan jämföras med Samsung Galaxy-knoppar, ljudet och autonomin är helt klart överlägsen, men priset är också rimligt. Deras komfort är som "se du har dem i öronen"
  Jag skulle inte vidarebefordra andra hörlurar som knoppar

 7. Prova Wavefan3 billigare, de har aptx .. de låter bra

Tala Your Mind

*