Presentation av Asus P8Z77-V, ett extremt solid moderkort - videohandledning

Hej vänner, idag kommer jag att presentera ett moderkort från Asus, är det P8Z77-V, en platta med medel klass prestanda, är det mycket välbyggd med många intressanta och mycket användbara funktioner.
Tidigare har jag sagt att jag inte kommer att köpa moderkort från Asus eftersom jag hade vissa problem med två skivor, men vi beslutade att ge ännu mer taiwanesiska tillverkaren en chans och det verkar som besviken över mig.
På många moderkort har vi alla typer av funktioner som vi förmodligen inte kommer att använda för tidigt / aldrig / någonsin (firewire, thunderbolt, e-sata, 2 nices). Asus P8Z77-V har exakt de väsentliga nödvändigheterna, dessutom kommer det med en hel del "godsaker" för överklockning, multimedia, spel, energibesparing, fjärråtkomst, etc., är saker vi verkligen använder, inte "skit" som kom på Moderkort DVD till nyligen.
Efter vi avslutat handledningen vi monterade plack och jag gav honom en nyckel, blev jag förvånad BIOS UEFI, nämligen hastigheten genom att flytta musen, MSI och Gigabyte svar musen inte var det bra, bra!
Under de kommande dagarna kommer att testa alla program som kommer med styrelsen, först vill jag testa Virtu MVP produceras av Licid, programvara som vet magi kan ge eceeasi tabell GPU och IGP plats och sätta dem i arbete, både arbeta tillsammans eller separat, kan inte vänta!
Asus P8Z77-V / REV3.0 pris
Asus P8Z77-V / REV3.0 specifikationer
Asus P8Z77-V / REV3.0 drivrutiner

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. ASUS helt fångas, men det var inte bra producent, jag hoppas att ni har insett precis som varje del bearbetas moderkort av ASUS, Gigabyte jämfört med endast svaga komponenter. Jag menar CPU 4pini så i OC, verkar redan instabilitet, medan ASUS har 8 2 initial spänning visas endast 12V var att få ström.
  ASUS har EPU, TPU, MemOK, UEFI BIOS, Bluetooth gruvan, har Wi-Fi, Ai Suite II, TurboV, etc. Har allt och min P8P67 kan söka på Google för att se. Och min är tung järnplåt har stöd på CPU styrelseledamot inte att böja taktik som genomförs av AMD som Primada som stöds av aluminium eller plast.
  Jag P5Q ASUS ex-TURBO PRO-allt så jag 8 stift på en processor e8200 gick smidigt.
  Cristi försöker bara att få tag direkt på plattan efter hoppet kan titta på det, det är inte känt som elektrostatisk urladdning handen på en låt och farväl 8 miljoner. ASUS och du tror inte att det mer förändring i denna fas.
  Gigabyte moderkort som dina pengar inte 2, medan ASUS värd, vem vet vad styrelsen hade de, jag går när jag har inga problem, gjorde ingen feltändning inte. Källa Chieftec Calum 550W, i5 2500k, ddr3 1600 8gb huvudet är i AIDA64 listor. Räckvidden för 60 miljoner.
  Och hoppas du gör 3.0 USB handledning för hur man laddar smartphone, vänligen jag gillar dig nu ASUS.

  • Ionut sade han

   Hej hej alo, jämför inte ASUS-kortet med Gigabitye eftersom det är skillnaden i pris och prestanda, det är en sak att ha den gigabyte och en annan att ha den asus som är bättre normalt Asus P .... Det är som att ha en Nokia 1100 med en Galaxy Note eller HTC Wildfire .... osv. Jag har rätt eller jag har rätt :))!

   • Rätt, specificerade jag att det inte är en jämförelse mellan de två. Jag ville bara visa dem som inte vet, vad är skillnaderna mellan två moderkort som tillhör olika klasser. I princip vad du får när cunperi en platta från en högre område.
    Gigabyte och Asus är två kompetenta tillverkare, är det svårt att jämföra och med två liknande produkter.
    Vad du än väljer, du misslyckas.
    Men fortfarande.

  • Cosmin sade han

   Du förstod ingenting. Du alltid sätta i åtanke annanstans tiga än att säga dumheter.

 2. Justyna sade han

  HEJ !! CRISTI IMI berättade vackra ANVÄND kamera?

 3. sailorriver sade han

  Mycket, mycket intressant dessa tutorials på uppdateringar och vi fortsätter hardware.Multumim.

 4. manticore1580 sade han

  Hej tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V presentation, en mycket solid moderkort.
  Måste vara extremt stabil, men ... priset är ganska oförskämd.
  För mycket pengar för en platt baza.Altii 800 RON betala ett helt system (inklusive skärmen om du kan).
  Tyvärr, men denna tutorial du gav en dålig post tot.Incearca göra några tutorials för vår tid ... Jag betyder KRIS Kristus.
  Hur många rumäner har råd att köpa detta moderkort mycket solid?

  • Du säger att du kämpar!
   Jag berättade aldrig någon att kasta moderkortet ta henne, varför s.
   Vi visar olika produkter för att se vad och hur man, valet är ditt.

 5. önskar sade han

  För detta forum, grundläggande grafikkort du föreslår Cristi ?????

 6. manticore1580:
  Hej tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V presentation, en mycket solid moderkort.
  Måste vara extremt stabil, men ... priset är ganska oförskämd.
  För mycket pengar för en platt baza.Altii 800 RON betala ett helt system (inklusive skärmen om du kan).
  Tyvärr, men denna tutorial du gav en dålig post tot.Incearca göra några tutorials för vår tid ... Jag betyder KRIS Kristus.
  Hur många rumäner har råd att köpa detta moderkort mycket solid?

  Ja, det är ganska dyrt, men med tiden använder du den i 6-7 år utan problem, du köper en platta med normala kondensatorer och med en "pan" -källa som Cristi säger, jag kallar dem "smällare" och ses 6-7 år med en källa på 50 RON, och med moderkort också en stekpanna. Jag rekommenderar också Asrock P67PRO3 om du tycker att det är dyrt, jag tror att det inte är dyrt på 439RON !!!! Om du fortfarande vill! vid 8 miljoner hittar du bara SH-datorer eller Office / Business-datorer 😉

 7. mihai sade han

  När du först tog skydd ... Jag fastnade ... jag gillar väldigt mycket, särskilt som design.
  Och vikten sak ... och jag har samma parere.Sursa som dök monterad enhet, var det ganska lätt ... nu när jag fick min nya, finner jag hårdast muult köra ... och sett skillnaden.

  En annan sak som jag skulle vilja be er (som vet): Jag 2GB RAM, Windows 7 och helt enkelt får jag inte Rami ... Om du startar Aktivitetshanteraren och ge till fliken Prestanda, förefaller mig (ibland) Totalt 2GB, Cache 500mb, 500mb tillgängligt, gratis 0 ... Och jag är bara på en plåt. Behöver jag andra Rami? Hur som helst ... Om jag köper, köpa DDR3 ... jag hittar en stor skillnad mellan DDR2 och DDR3.

  • Köp din RAM för denna tid på året är ganska billigt, precis vad jag fick och jag 8 100 spelning med något upp-n 200 lei.
   Windows 7 RAM och applikationer som de behöver för att andas.

  • Catalin.81-Rm.S sade han

   @Mihai: "... om jag köper, köper jag DDR3 ... det verkar för mig en stor skillnad mellan DDR2 och DDR3"
   från din mening drar jag slutsatsen att du har en dator med DDR2 och att du vill få DDR3 eftersom det är billigare ... bättre .. etc.
   men du vet att du inte kan sätta en DDR3 på ett moderkort med DDR2-uttag ...!? inte?
   Så var försiktig med vad du köper så att generationerna av komponenter inte passar ihop! är speciellt gjorda annorlunda som en form för att inte passa fysiskt i tekniskt "olämpliga" uttag och detta för att undvika att bli kvar med rök och stekta komponenter på grund av mänskliga fel! 😉

 8. mörkt sade han

  Cristi-admin:
  Köp din RAM för denna tid på året är ganska billigt, precis vad jag fick och jag 8 100 spelning med något upp-n 200 lei.
  Windows 7 RAM och applikationer som de behöver för att andas.

  Cristi där du fick GB RAM i 8 200 ron?
  Från EMAG?

 9. Cristi-admin:
  Köp din RAM för denna tid på året är ganska billigt, precis vad jag fick och jag 8 100 spelning med något upp-n 200 lei.
  Windows 7 RAM och applikationer som de behöver för att andas.

  Vid vilken frekvens du fick? Och vad företaget du köpte?

 10. önskar:
  För detta forum, grundläggande grafikkort du föreslår Cristi ?????

  Eller jag rekommenderar AMD Radeon HD7750 om du vill upp-n 500RON beror på hur ledande ficka.

 11. ASUS: Vid vilken frekvens du fick? Och vad företaget du köpte?

  mörktCristi där du fick GB RAM i 8 200 ron?
  Från EMAG?

  Det är ett kit från Geil:

  Dual Channel Memory Kit Geil 2x4GB DDR3, 1333MHz, Dragon

 12. AdrianGudus sade han

  mihai:
  När du först tog skydd ... Jag fastnade ... jag gillar väldigt mycket, särskilt som design.
  Och vikten sak ... och jag har samma parere.Sursa som dök monterad enhet, var det ganska lätt ... nu när jag fick min nya, finner jag hårdast muult köra ... och sett skillnaden.

  En annan sak som jag skulle vilja be er (som vet): Jag 2GB RAM, Windows 7 och helt enkelt får jag inte Rami ... Om du startar Aktivitetshanteraren och ge till fliken Prestanda, förefaller mig (ibland) Totalt 2GB, Cache 500mb, 500mb tillgängligt, gratis 0 ... Och jag är bara på en plåt. Behöver jag andra Rami? Hur som helst ... Om jag köper, köpa DDR3 ... jag hittar en stor skillnad mellan DDR2 och DDR3.

  DDR3 att köpa ditt RAM-minne som ditt moderkort grundläggande behov för att stödja detta.

 13. mihai sade han

  Cristi-admin:
  Det är ett kit från Geil:

  Dual Channel Memory Kit Geil 2x4GB DDR3, 1333MHz, Dragon

  Tack så mycket !!! Jag köper X

 14. corleone sade han

  För närvarande bygger på min bräda jag DDR2 minnen. Jag frågar honom om DDR3 stöd. Moderkortet är detta: http://www.emag.ro/placa-de-baza-asrock-socket-am2-am2-am3-n68-s/pd/EZCR3BBBM/

 15. manticore1580:
  Hej tuturor.CITEZ: Asus P8Z77-V presentation, en mycket solid moderkort.
  Måste vara extremt stabil, men ... priset är ganska oförskämd.
  För mycket pengar för en platt baza.Altii 800 RON betala ett helt system (inklusive skärmen om du kan).
  Tyvärr, men denna tutorial du gav en dålig post tot.Incearca göra några tutorials för vår tid ... Jag betyder KRIS Kristus.
  Hur många rumäner har råd att köpa detta moderkort mycket solid?

  Vi klagar över krisen men gör ingenting för oss bättre än att klaga hur mycket pengar gjorde regeringen stal det för dem och hur många människor har ingenting att äta och var att sova och allt som girighet några.
  Uni klagar på att de har iPhone och andra klagar på att de inte har något att äta och en plats att sova och allt detta för att fram till nu har jag ingen Avati att vara bättre förena sig med andra.
  PT lösning att fly och det kommer alltid att missa som vi måste öppna våra ögon och se ännu bättre att inte förblindas av uni.Va tack för uppmärksamheten

  • Fanica sade han

   Det skulle inte skada att göra grammatiska korrigeringar av texten innan posta.Iti lipsec många av "dem" och kommatecken!
   Vänligen inte emot men ... glömma vissa flickor på denna webbplats!

 16. Bogdan C. sade han

  corleone:
  För närvarande bygger på min bräda jag DDR2 minnen. Jag frågar honom om DDR3 stöd. Moderkortet är detta: http://www.emag.ro/placa-de-baza-asrock-socket-am2-am2-am3-n68-s/pd/EZCR3BBBM/

  Nej, ditt moderkort stöder inte DDR3-minne. Kanske om du "monterar" dem med hammaren på slitsen!

 17. mihai sade han

  @AdrianGudus: Ja det stöder ... Jag har 2 DDR2-kortplatser och 2 DDR3-kortplatser.

 18. Costica sade han

  Jag tror inte att du kan jämföra en Micro ATX moderkort med en ATX även om de är från samma tillverkare
  I andra nyheter längs tid jag har varit besviken av Asus. Jag hade flera plattor tillverknings fel. Jag kan nu mycket svårt att sluta gå till gruvan från Asus, utöver detta jag märkt att vissa Gigabyte moderkort har en extra prestanda och de har en BIOS 2 talet, tillbaka upp.

 19. även intresserar mig hur du uppdaterar bios ASUS moderkort

 20. Alex:
  även intresserar mig hur du uppdaterar bios ASUS moderkort

  Mycket enkelt, måste du ha minst 128 MB USB-minne, upp-n 1GB och vara FAT32, BIN filen och kopiera den, så det är som ASUS, och efter att du in i BIOS och ASUS EZ Update, och bör att uppleva färgade rutor med rosa och gult eller grönt och där om du väljer den bokstav som motsvarar USB-minnet, och efter välj fil BIN efter ENTER, fråga om du är säker, anger du eller Y (YES) och börjar blinka uirea .Totul BIOS är mycket enkel !!! Rock on!

 21. yonut sade han

  har jag också problemet med moderkortet eftersom det också gör mig dum då och då menar jag den dator jag menar när jag vill släppa den och jag säger pron. ibland startar det inte ... ja jag ger en omstart och det fungerar: D :) vad har den: D)
  ?

 22. alex sade han

  Asus moderkort P8Z77-V / REV3.0, Socket 1155
  Intel® CoreTM i5-2500K Sandybridge, 3300MHz, 6MB, 1155 uttag, Box
  Corsair Dual Channel Kit 4GB (2 x 2GB) DDR3, 1600MHz

  Gigabyte GeForce grafikkort GTX670, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E
  Källan Corsair CMPSU-TX850M 850W, ATX 2.31
  Intel Solid State Drive (SSD) Serie 520, 120GB, SATA 3, 2.5 "Retail
  Hitachi Desk HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3
  Raidmax bostäder ALTAS RMX-ALT, Black
  Likasom SAMI veta om det är SUSA OK för det här systemet

 23. calincalin sade han

  ASUSMycket enkelt, måste du ha minst 128 MB USB-minne, upp-n 1GB och vara FAT32, BIN filen och kopiera den, så det är som ASUS, och efter att du in i BIOS och ASUS EZ Update, och bör du se ett fönster med färgrika rosor och gul eller grön och där om du väljer den bokstav som motsvarar USB-minnet, och efter välj fil BIN efter ENTER, fråga om du är säker, anger du eller Y (YES) och börjar blinka -uirea .Totul BIOS är mycket enkel !!! Rock on!

  han, han! Det var min farfars tid. ärligt tillåter BIOS uppdaterar även i frånvaro processorn. helt enkelt bara behöver ladda ner nya BIOS från platsen, satte honom på en pinne du ansluter den till USB-porten till dedikerade tillbaka och slå flashback knappen på moderkortet för 3 sekunder.
  du har Garbe denna tutorial, jag förväntade mig mer. dåligt dokumenterad, förväntat mer förklaringar, förtydliganden. inget brott. inte nivån som du har blivit vana vid. det är helt enkelt att om en uppackning göras av en amatör. Jag tror att du var så entusiastisk över den nya inköp som du vill så fort du dela din glädje och nytt.
  länkade från asus bios och flyttar lättare påståendet att tro mig att alla nya BIOS från Gigabyte, 3D, det är inget mindre. Jag såg saken på en tallrik Z77-DS3H.
  Men sanningen är att moderkort från Asus är finare och arbetat professionellt som omologele från gigabyte. över har ett mer varierat utbud även rapporteras till z77 chipset.
  Du måste göra något och skytte. insatser för att fokusera manuellt DSLR s är ganska oprofessionellt. förmodligen som en videokamera skulle vara mer lämpligt.

  Annars all respekt för vad du gör.

 24. AdrianGudus sade han

  Fanica:
  Det skulle inte skada att göra grammatiska korrigeringar av texten innan posta.Iti lipsec många av "dem" och kommatecken!
  Vänligen inte emot men ... glömma vissa flickor på denna webbplats!

  Vad jobbet innebär Cristi flickor? Tror du att vi skapade platsen för att fånga ungen? Cristi är en man gift, har en dotter. Stoppa händerna i huvudet folks!

 25. Asus moderkort P8Z77-V / REV3.0, Socket 1155
  Intel® CoreTM i5-2500K Sandybridge, 3300MHz, 6MB, 1155 uttag, Box
  Corsair Dual Channel Kit 4GB (2 x 2GB) DDR3, 1600MHz

  Gigabyte GeForce grafikkort GTX670, 2048MB, GDDR5, 256bit, DVI, HDMI, PCI-E
  Källan Corsair CMPSU-TX850M 850W, ATX 2.31
  Intel Solid State Drive (SSD) Serie 520, 120GB, SATA 3, 2.5 "Retail
  Hitachi Desk HDD 7K3000 2TB, 7200rpm, 64MB, SATA3
  Raidmax bostäder ALTAS RMX-ALT, Black
  Likasom SAMI veta om det är OK källan för denna SYSTEM
  Eftersom jag vill köpa alla dessa ingredienser SAL

 26. yonut sade han

  =)) :)) :)) :)) :)) Laso s Securitate Adriane sånt :)) =)) :)) :)) :))) :)) eller trodde att om man sätter kommatecken och verkar mer desptept :)) !: D

 27. oktav sade han

  OBS !!! I slutet av augusti i Berlin kommer att äga rum prezintarea nya Samsung Galaxy Note 2 (7100)
  Multi-touch, upplösning x 1680 1050, 4212 processor Exynos Quad Core Exynos MHz eller 1,5 5250 1.6 MHz Dual core är inte säker ..., p 12 rum, 2G, 3G, 4G, LTE, Wi.Fi, 4.1 Android Jelly Bean * ****

 28. Bravo Cristi presentation. Jag ser fram emot att följa video om ASUS.

 29. Eusebio sade han

  Hej, Cristi. Jag gillar hur presentera videotutorialele, men som du sa när jag hade problem med MSI och Gigabyte moderkort och sedan dess har jag bara tog ASUS och jag hade inga bara problema.O problem jag hade med ett grafikkort Asus GTS250 men de Asus Rumänien och RHS var snabbt löst problemet .No annonsera Asus, men jag tror att det är tur och kvaliteten på produkter tillverkade i partier eller serii.Eu jag tog en skylt P8P67 även efter den period då pensionerad intel moderkort för fel uppgifter
  sydbryggan SATA-portar och har inga probems med sin .Cred att kvaliteten på IT-produkter också grundar sig på länder där de produceras, en till Tyskland och en är för Rumänien.
  Vad tror du?

 30. Vasile sade han

  Hello Cristi.
  Jag såg en kommentar på "pcgarage" såret som:
  "IO Shield stommen är luddiga på ett moderkort som kostar £ 800. Det har ingen svamp eller något för att skydda kontakterna. Av okänd anledning tangentbordet inte vill gå än en enda USB-port. "
  På tror du?

 31. Vasile:
  Hello Cristi.
  Jag såg en kommentar på "pcgarage" såret som:
  "IO Shield stommen är luddiga på ett moderkort som kostar £ 800. Det har ingen svamp eller något för att skydda kontakterna. Av okänd anledning tangentbordet inte vill gå än en enda USB-port. "
  På tror du?

  Jag vet inte vad du vill göra det. Att kommentera vad han sade inte vem den andra platsen?
  Svamp?
  Ingen mus än att gå på en port?
  Du är vakten

 32. DavidT sade han

  Vad tycker du om moderkort intel? (Jag frågade intel tro att alla kort Loar har nätverkskort intel är bra som du sa i tuorial) (uttag 1155) är bättre än Gigabyte eller Asus, menar jag och den placeile dold i 500-400Ron inte bara från 800RON i sus.Cum verkar detta moderkort http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-intel-dh61beb3-socket-1155–pINBLKDH61BEB3 jämför med det http://www.emag.ro/placi_baza/placa-de-baza-gigabyte-b75-d3v-socket-1155–pB75-D3V ?
  Hur vet jag hur är bilden inbäddad video på ett moderkort vissa (t.ex. 256MB och om han är kapabel acceleration). Grattis på denna webbplats är mycket användbar.

 33. hej jag vill berätta för dig och jag 3 2 ASUS Intel och AMD en med alla problem 3 jag inte gå till AMD grafikkort och 2 intel boot och BIOS frågor.

 34. Vasile Susanu sade han

  Hej.
  Cristi kan du berätta något om den här "Ultra Durable ™ 4" -tekniken från GIGABYTE? I denna handledning sa du att det här kortet har mycket metall i sig (vilket är bra) och jag läste lite om GIGABYTE-kort som har den tekniken ("Ultra Durable ™") som skulle vara ganska bra. Har de från asus något liknande?
  http://www.gigabyte.com/fileupload/microsite/306/images/ud4.html

 35. Adrian sade han

  Cristi hälsar er och gratulerar er för ert hårda arbete här för oss!

  Jag skulle vilja fråga dig hur jag kunde göra en återställning av bios till detta moderkort! Tack si .och en annan fråga, om möjligt, bör du trycka på ClearCmos-knappen efter biosuppdateringen?

 36. Hej Cristi, jag tog också denna bräda ... .. vid start den ger mig CPU FAN FEL, tryck F1 ... .. snälla berätta om du vet var felet skulle komma ifrån, hur allvarligt det är och vad som behöver göras, tack !

 37. marius sade han

  Jag har ett problem med två moderkort och tror på båda är samma problem.
  Jag vände på datorn och jag trodde det skulle källan checker och jag gick men sedan märkte jag att hon börjar om jag satte 12V uttag på moderkortet, men i det här fallet har jag ingen makt att sätta imagine.Am probleme.Ma en annan dator och gå utan att någon kan hjälpa till med detta problem? det brann styrelse eller problemet är BIOS?
  TACK!

  • Costica sade han

   kortslutning av en MOSFET placerad på moderkortet och datorn faktiskt börja när strömmen startar men kommer skydd beroende på effekt MOSFET avbrotts SII är i strömuttaget på moderkortet som. söker en MOSFET elektronik för att ändra din webbplats och det kommer att vara ok.
   Du använde samma källa på något sätt de två moderkort? att säga att du har samma fel?
   i detta fall bör du kontrollera källan sannolikt har oxiderade stiften på kontakten 12V. Och moderkort gick som startade normalt och flyttade sedan jack som av 12V inte drivs moderkort spänning som sedan flyttas igen och tog kontakt (denna gång jack 24 stift matades normalt ) och återspänningsplugg som två saker oftast händer ofta gånger ger en MOSFET återmoderkortet.
   Om du har använt samma källa och visste förstört två moderkort och effektändring

 38. Maryus sade han

  kortslutning av en MOSFET placerad på moderkortet och datorn faktiskt börja när strömmen startar men kommer skydd beroende på effekt MOSFET avbrotts SII är i strömuttaget på moderkortet som. söker en MOSFET elektronik för att ändra din webbplats och det kommer att vara ok.
  Du använde samma källa på något sätt de två moderkort? att säga att du har samma fel?
  i detta fall bör du kontrollera källan sannolikt har oxiderade stiften på kontakten 12V. Och moderkort gick som startade normalt och flyttade sedan jack som av 12V inte drivs moderkort spänning som sedan flyttas igen och tog kontakt (denna gång jack 24 stift matades normalt ) och återspänningsplugg som två saker oftast händer ofta gånger ger en MOSFET återmoderkortet.
  Om du har använt samma källa och visste förstört två moderkort och effektändring
  kortslutning av en MOSFET placerad på moderkortet och datorn faktiskt börja när strömmen startar men kommer skydd beroende på effekt MOSFET avbrotts SII är i strömuttaget på moderkortet som. söker en MOSFET elektronik för att ändra din webbplats och det kommer att vara ok.
  Du använde samma källa på något sätt de två moderkort? att säga att du har samma fel?
  i detta fall bör du kontrollera källan sannolikt har oxiderade stiften på kontakten 12V. Och moderkort gick som startade normalt och flyttade sedan jack som av 12V inte drivs moderkort spänning som sedan flyttas igen och tog kontakt (denna gång jack 24 stift matades normalt ) och återspänningsplugg som två saker oftast händer ofta gånger ger en MOSFET återmoderkortet.
  Om du har använt samma källa och visste förstört två moderkort och effektändring

  Tack så mycket för förklaring och tålamod.
  Jag har använt samma källa till både styrelser och inte säker på om samma fel men jag säger det eftersom både bete sig på samma.
  Du vet att jag inte är på detta område, men jag klarar nästan montera komponenter ens vet något när det gäller mjukvara och hårdvara.
  Allt som jag sa dessa styrelser att veta att skadats plötsligt gick en och inte den andra, bara en dag dator inte har startat.
  Om du inte gör något, men att förklara vad det är en MOSFET och hur det ser ut?
  Tack än en gång!

 39. Ionel Bocai sade han

  Hej!
  Jag äger detta moderkort (Asus P8Z77-V PRO) i flera månader och jag har ett mycket stort problem ...
  nämligen att läsa en extern hårddisk 1 Terra (USB HDD 3.0) USB 3.0, UDMA CF-minneskortläsare serie av 7 3.0 USB-kortläsare alla ...
  Jag nämna att jag gick bra ett tag nu ... Jag vet inte vad som händer ... något jag läste på USB begränsas till maximalt 3.0 20 Mb / s ... även 8-10 Mb / s - mycket liten USB 3.0
  i det förflutna hade mycket höga hastigheter ... 80-90 Mb / s igen ... Jag har installerat Windows 7, chaufförer, uppdaterar dag ... ingenting ... inga resultat ...
  Skriv till hårddisken eller USB-kort har normal hastighet 3.0: 50-80 Mb / s
  Jag vet inte vilka problem kan ha ... Jag tror att jag ska skicka in garanti ...
  också träffat någon med detta problem ???
  yttranden vänta ...

 40. Ionel Bocai:
  Hej!
  Jag äger detta moderkort (Asus P8Z77-V PRO) i flera månader och jag har ett mycket stort problem ...
  nämligen att läsa en extern hårddisk 1 Terra (USB HDD 3.0) USB 3.0, UDMA CF-minneskortläsare serie av 7 3.0 USB-kortläsare alla ...
  Jag nämna att jag gick bra ett tag nu ... Jag vet inte vad som händer ... något jag läste på USB begränsas till maximalt 3.0 20 Mb / s ... även 8-10 Mb / s - mycket liten USB 3.0
  i det förflutna hade mycket höga hastigheter ... 80-90 Mb / s igen ... Jag har installerat Windows 7, chaufförer, uppdaterar dag ... ingenting ... inga resultat ...
  Skriv till hårddisken eller USB-kort har normal hastighet 3.0: 50-80 Mb / s
  Jag vet inte vilka problem kan ha ... Jag tror att jag ska skicka in garanti ...
  också träffat någon med detta problem ???
  yttranden vänta ...

  Dessa skivor har 2 USB3 styrenheter, en från Renesas och Intel (chipset). Installerar drivrutiner för chipset och drivrutiner för Renesas dag.
  Prova fler portar.
  Koppla bort USB tillfälligt något annat.
  Du förstår att när två enheter som är anslutna USB3, och en av dem är USB2 kommer regulatorn arbeta i arv läge usb2 att använda båda enheterna, tyvärr usb3 enheter kommer att gynna inte bara hastigheter usb2.
  Installera alla drivrutiner uppdaterade på Asus supportwebbplats.
  Koppla bort allt utom USB-musen, tastarura.
  Starta Windows.
  Anslut bara läsaren usb3 CF-kortet och kontrollera hastigheten, företrädesvis som en stor htmldoc några giga iso.

  • Ionel Bocai sade han

   tack för svaret,
   Jag nämner att när jag läste dina tips kopierade jag (två full HD-videor med 22 GB - 2 filer) från datorn till en extern hårddisk på 1 terra (USB 3.0) via USB 3.0 och jag hade en skrivhastighet på över 100 Mb / s ...
   mitt problem är att läsa ...
   Jag gjorde alla uppdateringar till alla drivrutiner på moderkortet även från ASUS ... utan resultat men till mitt problem
   Jag har fortfarande anslutit till portarna: tangentbord, mus och skrivare via USB 2 ... jag har inget annat
   vänta andra åsikter
   tack
   en bra dag

 41. cristi sade han

  Märkligt nog som jämför en Asus moderkort ca 500 £ med en gigabyte ingångsnivå som är bland de mest ieftine.E uppenbart att den billiga f små, med färre kontakter etc.Mi verkar tveksamt sätt försöker markera fördelarna med brand.Incearca vara ärlig när man gör jämförelser mellan liknande produkter märken på liknande innebörd.
  Och en gång sade en rakkniv Tamb f irriterande för mig i olika stunder av skratt påminner mig om en kille som bara lurade dig med att berätta en dåre.
  Annars uppskattar det arbete och jag sa det här till som är intresserade av vad faci.As uppskatta om man tar hänsyn till vad jag zis.Pt företaget Asus att jag hade inga problem med ele.Investesc exista.Numai mycket reklam, marknadsföring, erbjuder mycket lovande men putin.In vila varje företag som tillverkar moderkort har problem med olika modeller eller ex Gigabyte componente.De som upprör mig hitta SATA-anslutningar etablera dvs sätta ovanpå varandra som denna modell från asus, bara mycket scumpe.Cei satte stående modeller verkar f instabil och jag tror att även problem med hårddiskar etc.Ai märkt samma problem också?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.