Opera 11, en supersnabb webbläsare, nu också med stöd för tillägg - videohandledning

Hej vänner, idag kommer jag att presentera det nya opera beta 11 som kommer med en hel del godsaker och Opera premiär, stöd för tillägg.
Opera 11 har fått mycket fart, precis som en vacker tjej (den växte på ett år som andra på 10), den rör sig exceptionellt, nästan lika bra som Google Chrome, som är mellan oss, det är inte ljust när det gäller chefen för att ladda ner eller uppdatera "monster" -cachen på google-servrar.
Nya tillägg kommer att ge stöd för Opera i ögonen på fans av anpassning, även utan tillägg, erbjuder webbläsaren Opera många användbara verktyg standardläget synk, widgets, e-postklient, Opera Unite, Anteckningar (synkroniserad).
Låt oss tala om hastighet, efter allt som intresserar oss alla, i länken nedan kan du se testresultaten fredsbevarare från Futuremark, detta program benchmark online-test olika funktioner i webbläsaren kommer att lägga fler tester under dagen idag.
http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA
Jag tycker mycket webbläsaren Opera, hittills har jag inte har kunnat använda 100% på grund av bristande plugins, nu med införandet av stöd för tillägg jag flyttar definitivt Opera, kommer att låta Firefox som gör mig besviken när det gäller den hastighet med vilken den tolkar javascript platser, krom besviken mig med download manager, ladda ner det i vissa fall korrupta filer, inte tänka på vad det skulle innebära att uiesc skadad bios flash.
Internet Explorer har gjort stora framsteg, men kan inte matcha populariteten för Firefox eller Chrome snabb plats, förhoppningsvis Opera, med införandet av förlängningen kommer att vara den framgång som det förtjänar, är super hastighet bildkvaliteten är extra rullning lyx hårdvaruacceleration, javascript platser är en lekplats och driva många funktioner 11 standard.
Ärligt talat, jag tror att framgången med webbläsaren Opera och-n, förtjänar detta.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
UPDATE 5-12-2010
För dem som vill anpassa visningsläge med bokmärken, har du här en kort handledning som gjorts av kollega Adrian: http://screenr.com/wWL

av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Dumitrel sade han

  Cristi Bravo! Mycket trevlig och bra handledning. Jag använder fortfarande Opera men jag har ännu inte gått betaversionen 11. Fortsatta framgångar gjorde vackra och användbara övningar.

 2. brickor sade han

  Jag välkomnar mycket bra handledning ms lång och god hälsa

 3. Cristi mycket bra handledning. Från och med nu du inte kommer att använda längre att använda Mozilla och Opera 11?

  • BGDMycket bra handledning Cristi. Från och med nu du inte kommer att använda längre att använda Mozilla och Opera 11?  

   Du går till operan eftersom jag hade problem med JavaScript platser på Firefox, Opera verkade inte existera javascript, om man läser html
   Det är en mycket framgångsrik webbläsare, jag och Lastpass, mjuk rullning, bokmärken synk med din mobiltelefon etc.
   Jag förstår inte varför jag skulle stanna på firefox

   • Cristi-admin:
    Du går till operan eftersom jag hade problem med JavaScript platser på Firefox, Opera verkade inte existera javascript, om man läser html
    Det är en mycket framgångsrik webbläsare, jag och Lastpass, mjuk rullning, bokmärken synk med din mobiltelefon etc.
    Jag förstår inte varför jag skulle stanna på firefox  

    Ja förstå, rekommenderar Mozilla Opera i hans ställe, skulle jag gå själv Opera 11

    • BGD:
     Ja förstå, rekommenderar Mozilla Opera i hans ställe, skulle jag gå själv Opera 11   

     Aaaaa, Cristi Jag har en fråga till dig: Jag har en Intel Pentium Dual-Core E5300 och jag vill göra överklockning upp till 3.0GHz, jag går upp? Och jag hör dem om du överklocka processorn sänker livet, är det sant? och minskar DCA ge om hur livet? 9drastic?)

     • BGD:
      Aaaaa, Cristi Jag har en fråga till dig: Jag har en Intel Pentium Dual-Core E5300 och jag vill göra överklockning upp till 3.0GHz, jag går upp? Och jag hör dem om du överklocka processorn sänker livet, är det sant? och minskar DCA ge om hur livet? 9drastic?)  

      Klocka ditt inte lärs ut, inte konstigt, kommer ingen att ge dig några magiska siffror.
      Det är du och datorn

 4. Mycket bra webbläsare fungerar mycket bra.
  Tack för handledningen.

 5. Om du tittar längst ner till vänster på denna sida http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=4qnA du kommer att se att den snabbaste webbläsaren är en plattform operaföreställning.

 6. sailorriver sade han

  En annan intressant funktion i denna webbläsare är "Tab Stacking", så att vi kan gruppera flera flikar i ett fönster.

  • sailorriver: En annan intressant egenskap hos denna webbläsare är "Tab Stacking" så vi kan gruppera flera flikar i ett enda fönster.  

   Bra poäng, utelämnade jag denna funktion mycket användbar när man arbetar med jdemi flikar.
   Enkelt uttryckt flikar från varandra och du skapa grupper med flikar, så att vi kan gruppera relaterade flikar och spara utrymme.

 7. pc1990 sade han

  Jag använde Firefox, nu bestämde jag mig för att gå och det är i opera bara för att det har många fler fördelar än Firefox, mitt missnöje med opera är att de inte har den "ietab" -adon jag behöver.

 8. Uppriktigt mam och jag älskar opera, tack handledning.

 9. ! Cristi Hej Ajutama ganska vänligen har ett problem med PC jag postato aicea:http://www.youtube.com/
  ROF kommer helhjärtat ajutatima

  • alexHej Cristi Ajutama ganska vänligen har ett problem med PC jag postato aicea:http://www.youtube.com/
   ROF kommer helhjärtat ajutatima  

   Ange felsäkert läge och avinstallera den senaste gången du installerade ändå du kaos där alltför många operativsystem.
   Om du inte går, återställa datorn efter en säkerhetskopia, om du gjorde en kurs.

 10. halm och felsäkert läge fel förefaller mig som blått och inte låta mig gå :), backup jag facut..sa brytas något ?: |

 11. Jellfis sade han

  Det är en bra webbläsare men jag har fortfarande inte övertygat mig om att använda den, den förbrukar lika mycket som ett "lok" inte för att det inte skulle finnas några resurser men ändå på ett system som har 1 GB / RAM vid 3 ~ 6 flikar för att skaka systemet lite! Jag försökte flytta men det fungerade inte jag vet inte DC, äntligen!
  Än idag den slutliga versionen av både Firefox | Opera och sedan fatta ett beslut!
  http://images.bitshock.org/images/l6657mo1r7wugyeaxw5q.jpg

 12. Sergiu sade han

  Vet att jag kommer att använda opera 11 före idag, har du den här övertygelsekraften ... visste du det? 🙂 🙂 :). Grattis bäst av allt, fortsätt. Respektera MAN 🙂

  • Sergiu: Vet att jag kommer att använda från och med nu 11 arbete, har du denna makt tros ... du vet? :):):) . Bravo Sante ditt bästa, hålla upp det goda arbetet. respekt MAN :)   

   Jag behövde inte kämpa för hårt, Opera har övertygat dig, inte hur man inte gillar.

 13. Sergiu sade han

  Jag sitter och tänker ... vad är en webbläsare? en vanlig sak som vi använder varje dag, jag menar, det är inte en programvara som vet vilken sammansättning, men här använder du den med huvudet och känner nöjet när du surfar med dess hjälp, det är coolt 🙂

  • adrian admin sade han

   Sergiu: Jag tänker ... vad en webbläsare? en vanligt att vi använder varje dag, det vill säga väl inte en mjuk förening som vet vad, men här för att ställa in den på huvudet och känna glädje när du navigerar med hans hjälp, det är coolt   

   Din webbläsare är inte längre triviala. Om vi ​​tror att bättre webbläsare göra nästan allt han mest använda programvara i datorn, webbläsare vi tillbringar mest tid med honom betala räkningar, spela spel online, du läsa e-post, göra betalningar online, gör shopping, eller hämta program du använder för att få tillgång till andra online-fil konvertering tjänster, lagring, redigering och mer

 14. Stefan sade han

  där vi kan ladda ner en länk plss

  • adrian admin sade han

   Stefan: Där vi kan ladda ner en länk plss  

   Kom som du är ... du hört toppmötet GOOGLE? Ta du skriver fin GOOGLE: Opera 11 och tryck enter sedan klicka på det första resultatet, se här för att hitta hämta den?

 15. Cristi Jag har en stor förfrågan från dig om du vill hjälpa mig, jag har en ip-kamera från tillverkaren grandtec ipcamera pro och jag kan inte hitta dem någonstans i firmwareuppdateringen alls, jag kan inte hitta dem nyare alls, du vet hur jag gör det som hon nu har v2.90EU är lite gammal från 2009 och en annan har något extra som jag ser i hennes manual har andra fps-funktioner som ställer in de här grejerna och jag där i dess kontrollpanel har jag inte något liknande jävla jag hittar firmware som jag sökte efter kom dåligt till mig och jag tyckte inte att den hade en så dålig webbplats att du inte kan hitta någonting GD-370PRo det är en VGA 640 × 480 kamera utan WiFI. Snälla hjälp mig med firmware 🙂 God dag

 16. Xantes sade han

  Både på Opera 10.63 och på 11 Beta, ett stort problem som den här webbläsaren har är kompatibilitet med Kee Pass-applikationen. Om du öppnar samma länk i en gammal flik - det vill säga om du återanvänder en öppen flik - och anger en viss länk, en annan med vilken den öppnades och anger samma länk som i den återanvända, på en nyöppnad flik, gör Opera inte byter namn på titeln på den nyligen öppnade fliken efter länken som introducerades - liksom Mozilla Firefox, Internet Explorer och om inte jag och Google Chrome - vilket är ett existentiellt problem för Kee Pass eftersom det bygger på erkännande av samma flikenamn där länken infogas, oavsett om det är en ny eller en återanvänd flik.
  Ärligt talat, jag hatar denna missanpassning de från Opera, programmet Kee Pass och jag önskar att jag kunde använda Opera i linje med Kee Pass. ... Jag vet att många kommer att säga att Opera kommer - så många andra webbläsare med ett lösenord manager - men är lika förvirrad och förenklat som den andra!
  Det är på något sätt kunna avhjälpa denna brist som jag har Opera, som ska användas Kee Pass ansökan, lika enkelt som i andra webbläsare?

  • adrian admin sade han

   Xantes: Både Opera 10.63, 11 och Beta, är en av kompatibilitet med ansökan Kee Pass ett stort problem webbläsaren har. Om samma länk du öppnar i ett före detta flik - att om du återanvända en flik öppen - och ange en viss länk, en annan som öppnades och ange samma länk som i återanvändas i en ny flik öppnas, Opera inte döpa om titeln på fliken åter öppen efter länken infördes - som gör Mozilla Firefox, Internet Explorer, och om i-fel och Google Chrome - som är ett existentiellt problem för Kee Pass med tanke på att den är baserad på erkännande av samma namnen på fliken är där länken är placerad, oavsett om det är en ny flik eller ett återanvändas.
   Ärligt talat, jag hatar denna missanpassning de från Opera, programmet Kee Pass och jag önskar att jag kunde använda Opera i linje med Kee Pass. ... Jag vet att många kommer att säga att Opera kommer - så många andra webbläsare med ett lösenord manager - men är lika förvirrad och förenklat som den andra!
   Det är på något sätt kunna avhjälpa denna brist som jag har Opera, som ska användas Kee Pass ansökan, lika enkelt som i andra webbläsare?  

   Håll Pass verkar vara en "dum" eller snarare inte lika bra som förra Pass. Som vi redan se handledning Senaste Pass, skriver i sökrutan till höger: Lastpass, du anger och du hittar handledning kan användas med alla webbläsare och alla konton

 17. Csabaxb sade han

  Inte illa, men att äta rätt resurser. Det är där lycka. Jag hade installerat (11) i första handledning, men efter några dagar jag grät, då han gick i hälften. Nu lämnar jag mer tid för att se vad han vet, och som jag nu har skrivit om 2 månader passera som standardwebbläsare eller ännu inte?. Comodo drake använder för tillfället och im liknande.

 18. Csabaxb sade han

  Tyvärr, jag glömde 5 stjärnor!

 19. adrian admin:
  Håll Pass verkar vara en "dum" eller snarare inte lika bra som förra Pass. Som vi redan se handledning Senaste Pass, skriver i sökrutan till höger: Lastpass, du anger och du hittar handledning kan användas med alla webbläsare och alla konton  

  Sir Adrian, KeePass är inte dum alls, om du inte använder det betyder inte att det är ett bra program.
  Password Manager som kan användas utanför webbläsaren?

  • adrian admin sade han

   Cristi-admin:
   Sir Adrian, KeePass är inte dum alls, om du inte använder det betyder inte att det är ett bra program.
   Password Manager som kan användas utanför webbläsaren?  

   Ja, jag ber om ursäkt för att jag inte har specificerat att det är "nonsens" FÖR MIG. Är du lugn nu? Hur många applikationer kräver lösenord? Yahoo Messenger? Låt oss vara seriösa ... Jag har rätt att betrakta alla ansökningar som nonsens för mig, än en gång ber jag om ursäkt för att jag inte har specificerat "FÖR MIG" Jag är säker på att du använder mycket Keep Pass 😉

 20. Symbian sade han

  Jag kan reda ut och mig hur man gör det och bokmärken firefox?
  Jag menar att visa en "bokmärkesfältet", och att se favikoner siteurilor.Ca jag bara gav i`am inte sluta.

  • adrian admin sade han

   Symbian: Jag kan reda ut och mig hur man gör det och Firefox bokmärken?
   Jag menar att visa en "bokmärkesfältet", och att se favikoner siteurilor.Ca jag bara gav i`am inte sluta.  

   gör det DETTA handledning (klicka på ordet i rött) var svårt, va?

 21. Symbian sade han

  Jag lyckades till slut, men det visar inte ikonerna på alla webbplatser ... plus att jag måste kontrollera alternativet på varje bokmärke för att visa det ... Att arbeta med bokmärken är en plåga i arbetet jämfört med Firefox ... Min åsikt

  • adrian admin sade han

   SymbianVi lyckades till slut, men visar inte ikoner på alla platser ... plus gotta markera varje alternativ till bokmärke som sa`l Arbeta med bokmärken visa upp ... det är en smärta i ansiktet av Firefox opera ... Min åsikt  

   Det är ingen Chin, bara vet du inte att bokmärke på tusen olika sätt. Få klicka HÄR och se lite handledning (klicka på ordet här i rött). Allt vi har visat att det är giltigt för alla webbläsare. fler juccati dina vänner med musen, klicka på webbplatser, dra knappar, dra och släpp inte exploderar något!

 22. Xantes sade han

  Jag förstod inte vilken Adrian är vilken! Det verkar vara en tvist mellan två Adriani! Jag ber…

  Som säger Cristi Teodorescu Det finns ingen utanför Password Manager (bättre) än Kee Pass.
  För att Adrian har bara en bitter konto på Yahoo Mail, som behöver en och samma lösenord och ett konto på Facebook och / eller eventuellt Tweetwer eller undrar de inte användbar Kee Pass ... annars heller uppfanns att gilla honom!
  Istället, FÖR MIG - så INTE FÖR HAN - är det mycket användbart med tanke på att jag har hundratals och hundratals lösenord, BARA FÖR att det finns en applikation som kan lagra ett lösenord åt mig, praktiskt taget för alla situationer och för att jag INTE MÅSTE HAR Samma lösenord för alla webbplatser, konton, forum, etc., etc.! Naturligtvis är det nonsens FÖR HAN, för han har en mycket mer avancerad uppsättning nivåer, och en som han som har och inte behöver annat än Yahoo Mail och Yahoo Messenger och eventuellt en social nätverkssajt, men som Jag slår vad om att han inte gör något annat - som här - för att väsa på andra, naturligtvis är det värdelöst för honom!

 23. Cosmin sade han

  10.Mi tyckte mycket tutorial.Dar, jag tror att du har glömt mus gest

 24. Jag är mycket nyfiken på om det kommer att vara bättre än Firefox Opera slutliga 4 11. Vad tror du ?!

 25. Cosmin: 10.Mi tyckte mycket tutorial.Dar, jag tror att du har glömt mus gest  

  Mouse Gestures opera förtjänar en handledning som kommer att få andra intressanta alternativ.
  Opera är en kraftfull webbläsare med många funktioner, kan du inte prata om allt i en handledning.
  Kommer följa…

 26. hagi: Jag är mycket nyfiken på om det kommer att vara bättre än Firefox Opera slutliga 4 11. Vad tror du ?!  

  Det är uppenbart att Opera vara snabbare, men Firefox har sina fans, i allmänhet användaren är konservativ, jag är glad att inte drabbas av konservatism, om i morgon kommer att komma ut en bättre produkt, definitivt jag kommer att använda.

 27. Hej Opera gör ett mycket bra jobb, men jag har fortfarande Mozilla eftersom jag fortfarande använda ydetector webbplats och du får arbete på denna webbplats fuctioneaza normala parametrar. På Mozilla går smidigt någon som vet varför? tack

 28. ALEXANDRU sade han

  För smidig rullning på mozilla Firefox kan du gå till Verktyg> Alternativ> Avancerat> Btowsing och kontrollera använd smidig rullning.

  • adrian admin sade han

   ALEXANDRU: För smidig rullning på mozilla Firefox kan du gå till Verktyg> Alternativ> Avancerat> Btowsing och markera använd smidig rullning.  

   Också inte flytta som den i Opera vad du än gör. mjuk rullning av Opera är unik och bästa dragen

 29. adrian admin sade han

  Xantes: Jag förstår att Adrian är det! Det verkar vara en tvist mellan två Adriani! Tja ...Som säger Cristi Teodorescu Det finns ingen utanför Password Manager (bättre) än Kee Pass.
  För att Adrian har bara en bitter konto på Yahoo Mail, som behöver en och samma lösenord och ett konto på Facebook och / eller eventuellt Tweetwer eller undrar de inte användbar Kee Pass ... annars heller uppfanns att gilla honom!
  Istället för mig - så inte för honom - är mycket användbar med tanke på att vi har hundratals lösenord bara för att det är ett program som jag kan lagra varje lösenord, praktiskt taget varje situation och som måste man måste ha samma lösenord för alla webbplatser, konton, forum, etc., etc.! Det är naturligtvis dum för honom, eftersom det har en mycket mer avancerad uppsättning-ari och en att han inte bara som behöver Yahoo Mail och Yahoo Messenger och eventuellt en nätgemenskap, men det jag slår vad om att ingenting-as här - att presifleze andra, normalt att han är värdelös!  

  Ge du LastPass åtminstone en chans? Har du ens tittat på handledningen för att se vad den kan? Jag har många konton, jag vet inte var du fick det här med Twitter och Yahoo Mail .... OK Keep Pass håller dina lösenord lokala, eller hur? Bunnn ... vad gör du med dessa lösenord om du inte har internet? Vilka lösenordsapplikationer använder du tack? 🙂 Vilka är de applikationer som kräver lösenordet eftersom det är det enda sättet jag ser nyttan av Keep Pass .... Att ha applikationer som kräver lösenord för att kunna använda dem och då behöver du en lokal chef för att komma åt och behålla dina lösenord. Ring mig dina applikationer som kräver lösenordet för att köra dem 🙂 även Last Pass håller dem lokalt och online, valet är ditt. Jag säger fortfarande att inte vara så okunnig och ge en chans till andra applikationer som kan vara 100 gånger bättre än ditt Keep Pass ... och till din förvåning, här är en utskrift för att se att jag inte använder lösenord bara för yahoo och twitter-klick HÄR för utskrift ... Jag är ledsen att inte alla konton passar in i fönstret ... du kan se hur många det finns om du tittar på rullningsfältet i tryck

 30. adrian admin sade han

  Xantes: även ganska förklara för mig vad är fördelen med lokalt lagrade lösenord tack vare Håll Pass, har du tillgång till dem och du ser dem eller att automatisera loggningen om du inte har internet? Vad är fördelen? Håll dig uppdaterad med vad som är flicka Senaste Pass Pass?

 31. adrian admin sade han

  Xantes och något annat ... Både Last Pass och Keep Pass kräver ett enda lösenord för att komma åt webbplatsens lösenordsdatabas. Vem sa att du inte kan ange ett lösenord för varje konto med Last Pass? Dessutom erbjuder den dig en komplex lösenordsgenerator och du kan välja typ av kryptering eller hur stark den är, vad den är baserad på, bokstäver, siffror, tecken, bokstäver, tecken och siffror eller bokstäver och tecken och och så vidare. Du tittade inte ens på handledningen innan du argumenterade bredvid och avstod från ämnet genom att ta det för givet att jag bara använder Yahoo och Twitter eller sociala konton. För att komma åt lösenordsdatabasen i Keep Pass behöver du bara ett lösenord, eller hur? ehh och Last Pass samma, men bara för att komma åt lösenordsdatabasen för varje konto som kan vara olika för varje konto. Vi har också en handledning om Keep Pass och om Last Pass. Jag föreslår att du tittar på handledningen innan du kommer till de platser där jag har eller inte har ett konto ... något som inte har något att göra med tanke på ämnet vi pratar om. Vi pratar om en lösenordshanterare, inte om mina konton eller vilka tjänster jag har på mitt konto!

 32. Xantes sade han

  Om jag tror att de var innan du pratar, inte att tala inför tänker inte längre ställa frågor till mig ovan!
  Du behövde också de applikationer som kräver lösenord och inte kan använda LastPass, eftersom det är en webbläsarberoende applikation, medan KeePass, NO, men hatet i dig fyller ditt sinne ... det är därför ingen vi ses !!!

 33. för mig har den nackdelen att verktygsfältet inte kan importera Yahoo Mail i Internet Explorer visar mig när som helst om vi fått ett nytt meddelande.

 34. Men inte tehnlogia foloeste grafikkortet som Firefox och IE 4 9?

 35. Jag försökte flytta rullnings är bra och tilltalande för ögat.

  Men ... Jag importerade mina bokmärken från Firefox och jag vet inte varför, även om jag väljer att visa mina bokmärkesverktygsfält och mappen har länkar sparade i den, visar den inte för mig, det är det tomma fältet . Jag försökte dra och släppa länkar i fältet, det tar inte heller dem.
  Det är irriterande att inte ha en bokmärkesfält timpu` lätt att använda och allt du vill använda 5-6 viktigaste platserna för dig att ingå i meny bokmärken efteråt efteråt folderu` vill efter att plats ... väl mig en huvudvärk för att göra detta 20-30 ggr / dag.

  • adrian admin sade han

   AlexJag försökte, rör sig bra och är tilltalande för rullnings ochi.Dar ... jag importera bokmärken från Firefox platser och vet inte varför, men jag väljer att visa mig mappen och platser bokmärkesfält CPC har länkar räddade honom, inte du visa det tom bar. Jag försökte dra länkar baren med dra och släpp, så jag inte ta något.
   Det är irriterande att inte ha en bokmärkesfält timpu` lätt att använda och allt du vill använda 5-6 viktigaste platserna för dig att ingå i meny bokmärken efteråt efteråt folderu` vill efter att plats ... väl mig en huvudvärk för att göra detta 20-30 ggr / dag.  

   Verkligen? gå på 1 kommentarer och läsa mina kommentarer, där jag postat 2 videor om hur man gör, du nu är på 2 kommentarer nedan den sista kommentaren du klickar på numret 1 skriven i rutan (röd) för att komma till 1 sida kommentarer

 36. johnny sade han

  Utmärkt handledning, bravo.
  Programu är mycket bra över mozilla
  Jag har bara en fråga, och om det är något som opera våg sync som till Mozilla, att spara dina bokmärken och lösenord om du avinstallera eller förstöra din dator och du kan inte spara?

  Resten är precis vad jag behöver,

  Bravo igen

  • johnny: Utmärkt handledning, bravo.
   Programu är mycket bra över mozilla
   bara jag hade en fråga, om och driva det något liknande våg sync som till Mozilla, till dig salvezesemnele bok och lösenord om du avinstallera eller du förstöra datorn och du kan inte spara? Resten är precis vad jag behöver, bravo igen  

   Titta noga på handledningen !!!

 37. floriner sade han

  Bra handledning, slutligen drar Opera nytta av den uppmärksamhet den förtjänar, länge anses den vara en mer exotisk webbläsare, som inte förtjänar att tas med i beräkningen, men bättre senare än inte alls. Och om det fortfarande handlar om Google Chrome i handledningen, ta en titt på åtminstone hans "bröder" - ChromePlus, som har många saker implementerade naturligt, SRWare Iron, Comodo Dragon, Maxthon 3, Flock 3, RockMelt.

 38. Jag vill veta om du kan flytta Tab Bar i Bar..si adress om ja !! Hur ?!

  • adrian admin sade han

   hagi: Jag vill veta om du kan flytta Tab Bar i Bar..si adress om ja !! Hur ?!  

   Nej, tyvärr kan du inte göra det

 39. Ratzoiu sade han

  Slick webbläsare. Även om det är snabb och har ett mycket smart sätt att arbeta. Eftersom hastigheten på Chrome är mycket nära 9 som vi använder nu. Jag har testat det och jag gillar det.
  Efter en liten sökning på google något balareli genom det lyckades jag göra Mouse Gestures att gå exakt hur jag vill ha det. Jag går precis som de använder Chrome. Strax redigera och anpassa användarens webbläsare gör exakt vad du vill. Jag installerade tillägg: Twitter, Facebook, Dropbox, Adblock, spår musgester, etc. Rör sig bra, jag rekommenderar det. En intressant sak om honom är att dölja webbläsare och gör att den kan ses som IE eller Firefox, användbar funktion när du öppnar innehåll som kräver en av de två webbläsarna.
  Opera luta sig tillbaka makt att sätta djupa anpassning och mångsidighet. Vem vill ha en kraftfull webbläsare och fungerar exakt hur användaren vill hitta.
  En smart tweak underlättar avsevärt liv och tredubblar netto beter fart genom att använda alla funktioner.

 40. Karolin sade han

  Det är bra att webbläsaren Firefox men förbli ärlig och säga orsaken.
  Mr Cristi eftersom jag fortfarande Firefox Opera frågar mig alltid var jag vill spara filer, och även om jag ger honom platsen.
  2 hand och torrentfiler och spara dem på dem som inte kommer att ge honom öppet Annandag som firefox sedan öppna torrent och torrent kan ladda ner utan att behöva asalvez och Fiser torrent.
  Frankly 2 saker för de som förblir firefox gör framgångsrikt allt från firefox
  Och förresten var att titta på webbläsarspel sörjer detta arbete eftersom fecare uppdatera sidan är en blixt som är så bländande ögat blinkar för webbläsarspel sidan jag hoppas du förstår vad jag menar

  Nu om du tror att du kan göra och driva dessa viktiga saker jag har Firefox tala om för mig att jag inte har lyckats
  Ms och grattis till handledning

  • adrian admin sade han

   Karolin: Det är bra att webbläsaren Firefox men förbli ärlig och säga orsaken.
   Mr Cristi eftersom jag fortfarande Firefox Opera frågar mig alltid var jag vill spara filer, och även om jag ger honom platsen.
   2 hand och torrentfiler och spara dem på dem som inte kommer att ge honom öppet Annandag som firefox sedan öppna torrent och torrent kan ladda ner utan att behöva asalvez och Fiser torrent.
   Frankly 2 saker för de som förblir firefox gör framgångsrikt allt från firefox
   Och förresten det var att titta på spel webbläsare sörjer detta arbete eftersom fecare uppdatera sidan göra en blixt så bländande för ögat som blinkar sida webbläsarspel Jag hoppas du förstår vad jag svarar nu om du tror att du kan göra och driva dessa viktiga saker som jag har Firefox tala om för mig att jag inte har lyckats
   Ms och grattis till handledning  

   Kopplat med torrent klick HÄR och titta på videon. Det var mycket svårt eller hur? PS: Du vet att jag inte har gjort någon högskola för att räkna ut hur det fungerar med torrentfiler nedladdade Opera. Några av er om ni mus gjord av dun, du är rädd för att knäppa den och gå med honom så att till ruin.

  • florin752010 sade han

   Karolin: Det är bra att webbläsaren Firefox men förbli ärlig och säga orsaken.
   Mr Cristi eftersom jag fortfarande Firefox Opera frågar mig alltid var jag vill spara filer, och även om jag ger honom platsen.
   2 hand och torrentfiler och spara dem på dem som inte kommer att ge honom öppet Annandag som firefox sedan öppna torrent och torrent kan ladda ner utan att behöva asalvez och Fiser torrent.
   Frankly 2 saker för de som förblir firefox gör framgångsrikt allt från firefox
   Och förresten det var att titta på spel webbläsare sörjer detta arbete eftersom fecare uppdatera sidan göra en blixt så bländande för ögat som blinkar sida webbläsarspel Jag hoppas du förstår vad jag svarar nu om du tror att du kan göra och driva dessa viktiga saker som jag har Firefox tala om för mig att jag inte har lyckats
   Ms och grattis till handledning  

   Hur kan kamouflera för webbläsaren. att det ses som Ff eller IE ???

 41. Constantin sade han

  Jag vet inte om någon annan har hänt, men jag går inte videotutorialele än ett dussin secunde.Pareri lösningar ?? !!!

  • adrian admin sade han

   Constantin: Jag vet inte om någon annan har hänt, men jag går inte videotutorialele än ett dussin secunde.Pareri lösningar ?? !!!  

   Töm webbläsarens cache och historia.

 42. hadrian sade han

  F Bästa Opera 11
  Men jag har en fråga hur kan opera 11 något om Download Helper från Mozilla, vilket innebär att det visas i det översta fältet.

 43. Bogdan_Aiud sade han

  Så ja .... Än idag lägger jag in mitt arbete och jag är väldigt nöjd med det .... Tack för handledningen: D D
  (Mycket uppskattat denna webbplats)
  : X ... Det bästa :)

 44. C.Razvan sade han

  Han kan vara den bästa webbläsaren, men jag äter hela 200 Mb RAM, och som Firefox tar upp mindre.
  Är det för att det är fortfarande beta?

  • C.Razvan: Kan han vara den bästa webbläsaren, men jag äter hela 200 Mb RAM, och som Firefox tar upp mindre.
   Är det för att det är fortfarande beta?  

   Fratimiu mer "skaka" och du toienii av dina beräkningar mig, jag äter bara 50MB jag öppnar Opera. Allvarligt.

   • C.Razvan sade han

    Dinu:
    Fratimiu mer "skaka" och du toienii av dina beräkningar mig, jag äter bara 50MB jag öppnar Opera. Allvarligt.  

    Och om vi? Du tror att jag är en sådan amatör som inte vet vad en brandvägg eller antivirus killen?! Visa ditt eget företag, så konsumerar mig, det stör mig.
    Liksom tidigare versioner inte konsumera så mycket!

 45. Costel sade han

  Tacksamma!
  Jag skulle vilja ha hjälp, tack.
  Xmarks och Lastpass jag installerade men inte är nöjd, som functioneaxa Opera. Är inte som firefox.
  Mina bokmärken är i mappar och kan inte ta i stolpen.
  Lastpass inte ange ditt lösenord. Endast om du anger min Lastpass Vault i.
  Om jag hade hört att i januari, kommer Lastpass inte är tillgängliga.
  Tack!

  • adrian admin sade han

   Costel: Thankful!
   Jag skulle vilja ha hjälp, tack.
   Xmarks och Lastpass jag installerade men inte är nöjd, som functioneaxa Opera. Är inte som firefox.
   Mina bokmärken är i mappar och kan inte ta i stolpen.
   Lastpass inte ange ditt lösenord. Endast om du anger min Lastpass Vault i.
   Om jag hade hört att i januari, kommer Lastpass inte är tillgängliga.
   Tack!  

   gör det DETTA handledning (klicka på ordet DETTA skrivet i rött). Jag sitter och undrar, hur vet jag hur man går med den här webbläsaren? vem lär mig? Efter cirka 400 lektioner lärde du dig ingenting, du lärde dig mekaniskt, om du inte har självstudien framför dig, vet du inte vad du ska göra på Synd att du inte försöker förstå vad som sägs i handledningen en enkel logik

 46. Marian sade han

  Jag vill fråga vad programmet ska användas för att göra videotutorialul jag vill göra mig en film om ett trevligt spel mig och vr känna och inställningar för jag kan inte se ryckiga (fördröjning eller vad du vill namnge dem veta Säg vad jag menar ..

 47. KhnumDC sade han

  Ja! Grattis!
  Släcka ljuset förlängningen är bra.

 48. cristi sade han

  den bästa webbläsaren för allt som existerar, dvs firefox google Chorme är redan 11 beta fumate.pai om arbetet flyttar underbara räkna ut när den fullständiga versionen kommer att visas i det arbete som kommer att vara vacker :)

 49. Csabaxb sade han

  Hej killar, på 5 jag skrev att jag installerade rättegången igen, och lämna mer tid. Ala länge höll upp idag. Inte öppna sidor på rätt sätt, tänker mycket av Adblock Adon fungerade inte efter installation, trasslat han upp förra Passat. Jag klickar på dem jag btjunkie och öppna en annan sida. Han föreslog att aktivera turbo, som han ser att jag svag länk. Digi optisk 100 Mb / s, Firefox och Comodo Draken flyger bara. Hur som helst jag gillade mer än 10.63 version. 11 har inbunatatit. Jag läste andra recensioner på forum och många klagar över vissa saker. Det har tills standard blir till mig.

 50. radu Petrica sade han

  Som du kan se YouTube-videor inte gå efter Flash Player för att instales som inte kan installera det

  • adrian admin sade han

   radu PetricaHur kan jag se YouTube-videor inte gå efter Flash Player för att instales som inte kan installera det  

   Inloggning opera och skriva i google google: Flash Player, klicka på det första resultatet, Flash Player nedladdning efter att du har hämtat webbläsaren Opera stängs och resten av webbläsare om de har fortfarande öppen. Installera Flash Player och starta om webbläsaren Opera. Flash Player måste installeras med webbläsare stängd.

 51. Jag har installerat Opera har hastigheten för att ladda webbsidor bättre än Firefox.
  Tyvärr kunde jag inte installera NoAds.
  Vet någon vad inställningar behöver göras för att installera den.
  Tack.

  • adrian admin sade han

   ionJag har installerat själv Opera har hastigheten för att ladda webbsidor bättre än Firefox.
   Tyvärr kunde jag inte installera NoAds.
   Vet någon vad inställningar behöver göras för att installera den.
   Tack.  

   Du förtjänar inte detta svar, varför? Eftersom du inte ens anstränga sig för att titta på handledningen till slutet, och sedan sluta säga att du inte vet eller inte har där om eller om du var jag fortfarande inte lära sig, eftersom det är att bygga din ... till kommer att ge någon under hans näsa, mun och tugga ... så småningom kommer du ...
   klick HÄR och göra vad vi visade i det klippet (klicka på ordet här i rött)

   • adrian admin:
    Du förtjänar inte detta svar, varför? Eftersom du inte ens anstränga sig för att titta på handledningen till slutet, och sedan sluta säga att du inte vet eller inte har där om eller om du var jag fortfarande inte lära sig, eftersom det är att bygga din ... till kommer att ge någon under hans näsa, mun och tugga ... så småningom kommer du ...
    klick HÄR och göra vad vi visade i det klippet (klicka på ordet här i rött)
      

    Tack för svaret.
    Jag såg handledningen till slut.
    Jag gjorde vad du visade dig handledningen innan du skickar din fråga, NoAds installerade men inte fungerar, kan det inte komma något alternativ (eller annars inställningar) inte blockera annonser som gör Adblock Plus Firefox.
    På sin sida skriver de något liknande !!! Du bör ställa in ett operaalternativ manuellt: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota ”> = 500 Kb Ange UserJSStorageQuota. Det behövs verkligen!
    Vissa inställningar som inte vet vad de betyder.
    på deras

    • adrian admin sade han

     ion:
     Tack för svaret.
     Jag såg handledningen till slut.
     Jag gjorde vad du visade dig handledningen innan du skickar din fråga, NoAds installerade men inte fungerar, kan det inte komma något alternativ (eller annars inställningar) inte blockera annonser som gör Adblock Plus Firefox.
     På sin sida skriver de något liknande !!! Du bör ställa in ett operaalternativ manuellt: config # PersistentStorage | UserJSStorageQuota ”> = 500 Kb Ange UserJSStorageQuota. Det behövs verkligen!
     Vissa inställningar som inte vet vad de betyder.
     på deras  

     Titta, gör som HÄR (Klicka på ordet här i rött)

 52. madutz sade han

  Hej. Jag har också problem med opera ... på vissa webbplatser som http://www.dedeman.ro visar inte mina bilder ... på Firefox eller IE visar mig .. kan du berätta varför de inte visas för mig snälla? tack

 53. florin752010 sade han

  Hur kan kamouflera för webbläsaren. att det ses som Ff eller IE ???

 54. florin752010 sade han

  Jag glömde att önska dig GRATTIS !!

 55. adrian sade han

  sal .Jag har en begäran ..nus så skicklig men jag har en problemuza .. för att visa det nya opera 11 inte längre se mig alla sidor som de var innan och jag byter fil BRT till bredd och försvara mina bilder visar hur sidan trb.trb gjorde standard~~POS=TRUNC inställningarna~~POS=HEADCOMP som gjorts för att stanna under hela den tid en inställning? ?, tack på förhand

 56. Richelieu sade han

  hälsning
  Jag använder Opera 11.10 och kan inte titta på videor på nätet med den ...
  Det står att inga plugins är installerade nush ...
  De lät det installera och vid något tillfälle säger pausen att det inte skulle vara kompatibelt ..
  Kan någon hjälpa mig med detta problem?

 57. robert sade han

  Hej!
  Jag har ett stort problem! Jag vet inte hur de kan återställa ett lösenord sparas i opera. Jag logga in på webbplatsen för lösenordet redan har lagrats men inte längre stiu..nici postloggning spara några längre ...
  Mozilla visar lösenord ... men i opera, ba! användning version
  11.50
  problemet är att jag vill ändra min dator och det är allvarligt!

  • robert sade han

   robert:
   Hej!
   Jag har ett stort problem! Jag vet inte hur de kan återställa ett lösenord sparas i opera. Jag logga in på webbplatsen för lösenordet redan har lagrats men inte längre stiu..nici postloggning spara några längre ...
   Mozilla visar lösenord ... men i opera, ba! användning version
   11.50
   problemet är att jag vill ändra min dator och det är allvarligt!

   Även om ingen vet en lösning på detta problem?

 58. Catalin sade han
 59. MrHosth sade han

  Jag använder opera, eftersom det har torrent!

  • MrHosth:
   Jag använder opera, eftersom det har torrent!

   Jag använder inte Opera, även om det är också server! Rondellen är webbläsaren i vad jag vet. Chrome Pars (sinne) inte visar platser i realtid men vissa vechicle. Jag behöver mig en sekund för att se situationen ur olika odds betting sajter på nätet. Jag gav Firefox lång tid (på Linux och alla windozurile). Jag använder inte IE än Firefox för att installera (det lu` en) och att de gör för att prova på en webbplats sida.

 60. Mirage sade han

  Mirage:
  Cristi, jag har stött på ett problem och Opera liknar den som du har stött på ett Google Chrome innehållet på facebook .. uppdaterades inte när det offentliggjordes. Anmälan tycktes mig, men kommentarerna inte visas. Jag hoppas att problemet är från facebook, om det händer mig igen probabilvoi återgång till Google Chrome

  När publicerades * ..

 61. Cornelius sade han

  säg vad är problemet att inte spara användarnamn alla webbplatser ????

 62. cristi sade han

  Det spelar ingen förblir sparade e-postadress och lösenord som du får på facebook.am arbete 11.52

 63. Chitu sade han

  Jag använder opera 11.64 och skulle vilja veta om en e-postadress från yahoo kan anges i webbläsaren, eftersom jag fortsatte att försöka och misslyckades ...

 64. gnista sade han

  Jag hade problem två gånger med krom. Jag arbetar på telefonen och jag har inte använt någon gång. Jag installerade opera när jag såg handledningen är konkret. De är mer intresserade av funktion UNITE eftersom jag inte kan hantera installation och inställningar för uTorrent .Jag gjorde en separat partition för honom att dela. Jag vet inte grunderna för användare som delar filer, det vill säga när programmet är installerat där filerna placeras för sher etc. och så vidare för att skydda datorn. plats .Vi Tack för handledningen och för all information som du skickar

 65. Jag har haft några problem med Opera 11-webbläsaren ett tag, jag försökte alla möjliga alternativ för att fixa respektive fel från flash-spelaren men jag kunde inte ge dig ett exempel jag gick på theisozone.com för att ladda ner ett spel till pc och varje gång när jag laddar ner det plattar det mig, det låter mig inte ladda ner respektive spel såvida jag inte uppdaterar och högerklickar på "öppna den nya fliken" och det är det enda sättet att få ut spelet.

Tala Your Mind

*