Intel montering AC 7265 bästa wi-fi nätverkskort

Intel montering AC 7265 bästa styrelsen wi-fi-nätverk

Vem vill inte ha en Wi-Fi snabbare och mer stabil? Det var tanken när jag började ändra min nätverkskort i din bärbara dator; Det är oacceptabelt att ha bättre anslutning till telefonen som den bärbara datorn.
Min laptop, Acer Aspire V Nitro (VN7) kom med ett nätverkskort Atheros. Som bekant Atheros kort är inte den bästa, Och hur jag vill ha en stabil anslutning, sätta vagnen ett nätverkskort Intel AC 7265, som utan tvekan är det bästa trådlösa kortet för närvarande på 5 GHz, och nästan lika bra på 2,4 Ghz som ombord Killer wifi 1525, som ironiskt nog, görs också av Qualcomm (Atheros).
Bland andra styrelser Wi-Fi, är AC 7265 Intel nätverkskort ett mycket ekonomiskt och dessutom Wake on LAN accepteraCam sällsynt för ett trådlöst nätverkskort.
Förutom det gamla kortet QCNFA222 Atheros, som nådde maximal 300 Mbps nätverkskort Intel AC 7265 867 nå Mbps faktiska nedladdningshastigheter hög. I tester som kan dra AC 7265 560 520 Mbps nedladdning och ladda upp med speedtest Mbps. Dessa resultat är mycket bra för ett trådlöst nätverkskort.
Intel montering AC 7265 bästa wi-fi nätverkskort
7265 AC-anslutning är mycket stabil och hålls stabil i alla program som körs på datorn.
Återvänder från vänteläget är snabb, medan anslutningen görs precis innan bilden visas på skärmen.
Intel AC 7265 är ett nätverkskort som får dig att glömma att du använder en trådlös anslutning. Precis som du kabelnät, så länge du håller dig inom räckhåll.
Med hjälp av Intels intervall är ca 7265 40 AC-60% högre än med Atheros, men är mer stabil. Frånkoppling är knappt ens där man inte räknar med att ha täckning.
För första gången sedan jag tog den bärbara datorn, jag bättre täckning än telefonen, otroligt!
Utan tvekan, Intel AC eller AC 7265 7260 är den bästa wifi nätverkskort på denna punkt.
Rekommendera!
Om du vill uppgradera, noggrant studera din bärbara dator och se vad du har nätverks kortplats. Du måste skruva och att glömma, eller att söka supportforum.
Är två plattor av wi-fi-nätverk: M2 och mini PCI.
Pris Intel AC 7265 (trådlöst kort)relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. önskar sade han

  För stationär dator nätverkskort som du rekommenderar? Tack!

 2. caisindonici sade han

  Thankyou igen

 3. Cristi varför det är så viktigt att installera de senaste drivrutinerna för ditt grafikkort, ljudkort, och andra.

  • adrian Gudus sade han

   Som kan användas av operativsystemet till sin maximala potential, operativsystemet att bättre förstå din hårdvara (grafikkort, chipset, processor, WiFi) för att hantera och använda den på ett effektivt sätt

 4. WiFi nätverkskort driva det och det är vad du vill?

 5. Anderson sade han

  Hej Cristi och jag är på min laptop i 2008, alla wi-fi nätverkskort Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN och då de sätter 5GHz N, mycket hårt på den tiden för att se något 5GHz nätverk. Majoriteten av bärbara datorer nu om du inte ger mer än honom, har du bara 2.4GHz N. nätverk på den tiden jag har gett en hel del pengar på din bärbara dator, så det är för dyrt och användes Daia.
  PS: Jag kan säga inte alltid arbeta för att de senaste drivrutinerna, eftersom jag har träffat hittills 2 frågor, nämligen:
  1. Board Wi-Fi från din bärbara dator när du anger World of Tanks för att ladda ner den senaste versionen. Game Connection Limited inträffar efter ett tag helt enkelt dör för att se andra IP-nätverk 168.254.658.1 bla bla. Wi-Fi hade slutat efter att ha gått 10-20 sek stoppas, och tills jag bort alla Wi-Fi-drivrutiner och tills jag lämnade fönstren lager inte gå någon färg.
  2. På ett HD5770-grafikkort med den senaste AMD-drivrutinen på W7 hade jag inte HDMI-ljud i kontrollpanelen vid Sound, det berättade för mig Enheten i bruk: problem ....... bla bla Och tills jag satte en äldre drivrutin från 15.7.1 till 13.10 fungerade det inte, nu efter att jag satte 13.10 i Kontrollpanelen på Sound står det inte Devicein Use längre och det låter.

 6. Den har en av NIC chipset presenteras av Cristi ärligt ansluter till PCI Express x1, så kontrollera att ditt moderkort stödjer det.

  http://www.pcgarage.ro/placi-de-retea-wireless/gigabyte/gc-wb867d-i-rev-20/

 7. Milov Florin sade han

  Hello Cristi,
  Jag vill inte att du borstar, men grattis PTR. dina kollegor och dina handledning. Jag 53 år och verkligen hjälpt
  handledning för att klara sig bättre din bärbara dator. Jag har en TP-Link router och Archer C9 alla ser en dubbelkanalplatta ptr. min laptop. Överallt Ebey vad jag hittade jag fick höra som inte är kompatibel styrelse fann mig själv med min laptop modell. Aum frågar dig om du går på LENOVO G560? Jag har ändrat något i laptop SSD 120G, mem. 8G DDR3 1066, i5 M560 gen1 processor.
  Tack och kan du ha tid att svara mig och mig.
  uppriktigt
  florin Milovic

 8. Florinov sade han

  Käre Cristi,

  Jag såg version Mini PCI Express-kortplats för denna nätverkskort, men jag hittade ingenting!
  Kanske du tänkt att AC 7260?

 9. Milov Florin sade han

  Detta är för närvarande min nätet ombord. Jag tror att jag gav korrekta data om den bärbara datorn uppgifterna längre vill ha något du kan ge bara att jag kan hjälpa korrekt ptr köpa en dual channel styrelser nål.
  Tack.
  Microsoft Virtual WiFi Adapter miniport
  Qualcomm Atheros Wireless Network Adapter AR9285

 10. hej,
  Jag har en Samsung Galaxy S4 SGH-M919 T-MOBILE USA 4.4.4 Android programvara men det rumänska språket inte installerat, jag leta efter böcker i Play Store inte hittar i rumänska endast på engelska. Kan du hjälpa mig tala om för mig hur du installerar språk rumänska eller mjuka passar mig för ovanstående modell som innehåller och rumänska språket?
  Tack, alla de bästa!

  • Daniel Radu sade han

   Jag tror att du måste sätta CyanogenMod, det finns en handledning som heter "Hur man installerar CyanogenMod, det bästa rom för Android-telefoner och surfplattor"

 11. Jag har en Asus leptop X550LC modell med Qualcomm Atheros nätverkskort värt AR9485 utbyte variant Presentera dig själv handledning Jag är intresserad av din åsikt.

  Grattis till självstudier ……… ..

 12. LucianGL sade han

  Jag med: Qualcomm Atheros nätverkskort trådlöst nätverkskort AR5BWB222
  (Killer Wireless-N nätverksadaptern 1202), når nedladdningshastigheter (uTorrent, IDM) av ~ 12MB / s via trådlös anslutning.
  I grund och botten finns det en stor skillnad från kabelanslutning.
  Routern går igenom 2.4 GHz leverantör UPC Irland.

  En viss förslag skulle vara att ta hänsyn till som en trådlös adapter som är kompatibel med Mac OS X drivrutiner från. Inte mycket längre och vi kommer att ha de flesta av OS X i dual boot med Windows eller någon av de önskade OS

 13. LucianGL sade han

  Cristi längs nätverkskort du bara förbättrat det, kan du göra en förbättring majora.Uite vad jag menar, förstår du idén:
  https://www.youtube.com/results?search_query=external+graphics+card+for+laptop

 14. Hej, från vad jag ser finns det inte mycket online i rumänska butiker. Vad jag hittade är den här modellen Intel Dual Band Wireless Network Card-AC 7260 2 × 2 AC + BT. Vad tycker du att Cristian är den stora skillnaden?

 15. Cypern, göra en lura oss eller har svårt att se, sidans länk till nätverkskortet visas i videon.

  • För min bärbara modell är asus x550LC inte samma tavla som presenteras av cristian är övergripande annorlunda med ett annat grepp samma specifikationer, på emag presenteras men finns inte i lager så vi frågar modellen AC-7260 (finns någon annanstans) eller vad är skillnaden AC-7265, för detta är kommentarsektionen som ska informeras för att inte vara ärlig ………………… ..

 16. sorin d sade han

  Salut! Jag vill också ändra mitt nätverkskort på en Toshiba Satellite l50-b-2c8. Just nu har jag 3160 nätadapter Intel® Wireless Dual-Band, 1x1AC, M.2 Card + Bluetooth som jag förstår skulle ha samma lucka. Vad tror du? http://www.emag.ro/adaptor-wireless-intelr-ac-3160-dual-band-1x1ac-m-2-card-bluetooth-3160-ngwwb-r/pd/DZSPDYBBM/

 17. sorin d sade han

  Cristian mer fråga, hur snabbt torrent download på det nya kortet?

 18. Hej Cristi, jag bytte det Intel AC 7265 M2-kortet med ett Intel AC 7260 mPCI-E, jag skickade tillbaka det första kortet, återbetalningen av det betalade beloppet skedde utan att jag begärde det, jag vill nämna det på dagen som fick tillbaka tavlan och returnerade pengarna. Jag beställde från Amazon Tyskland. Jag testade tavlan hela tiden och jag vill ge dig rättvisa när det gäller signalstabilitet, responstid, när windows är i inloggningssekvensen , du har redan en internetanslutning. Jag hade inte det gamla problemet med "begränsad anslutning" alls. Den maximala hastigheten jag nådde är 433 Mbps (jag har en dual-band-router som inte kan överstiga 450 Mbps i 5 GHz-bandet ); på utländskt torrent (externt) laddade jag ner med 10-11 MB (jag har ett abonnemang på 100 Mbps). Förbättringen av den trådlösa prestandan är uppenbar (originalkortet på den bärbara datorn hade maximalt 72 Mpbs, kopplas ofta bort, begränsad anslutning etc. )
  Jag skrev en recension och handledning Lenovo bärbar dator, omedelbart efter att vi löst problemet, men kanske du inte har skrivit vazut.Am här igen jag hörde uttalandet i slutet av handledningen, jag vill tacka dig och jag kände tacksam för att ni gav mig mycket goda råd.
  Jag rekommenderar alla Intel trådlösa kort AC 7260, 7265 AC! Kontrollera format du behöver, gå till Ark Intel och konsultera den tekniska dataskylten cumparati.Aveti du tänker vara samma format men omsorg och uppmärksamhet för att vara så skruvar positionerade med hålen på moderkortet i den bärbara datorn hårt uluiNu förändras!
  En annan sak: de olika platserna jag läst några kommentarer från människor som ändrat sina ursprungliga bärbara antenner, önskar en mer stabil signal, hade sedan en rad problem: kopplingar, etc.Nu förändring antenner ! bara trådlösa kortet!
  Cristi Tack igen! Tummen upp!

 19. Howdy!
  Jag har en fråga till en bekant bruten moderkort, uppmanade BIOS-uppdatering diskett efter diskett har inte läst ordentligt och korrupta BIOS. Hur kan återställa BIOS till livet, satte jag testare och visas FF. Får jag säga kan göra eller kasta det i papperskorgen?

 20. Vilken modell moderkort är det? Det är en styrelse ptr skrivbord, laptop?
  I princip kan återuppliva, jag anser att vi bör titta igen blinka, men jag tror att efter en pinne usb.Descarci BIOS tillverkarens originalsidan, och sedan göra en startbar flash-minne.
  Se videon på youtube och kanske lite hjälp:https://www.youtube.com/results?search_query=restore+broken+motherboard+bios+after+unsuccessful+update

  • Moderkortet är MSI MS-6788 848p NEO, är BIOS AMI och testaren moderkort och antänds kod visas FF + 5v, + 12v, + 3.3v, -12v, klocka och PCI FRAME, IRDY , och återställ stanna på väldigt lite och det landade RESET blinkar lite mindre och bo på.

   Jag har ett ASUS P4P800-E Deluxe och som ser ut som om det har ändrats inför BIOS, eftersom jag sätta mig en Celeron 2.0Ghz och gå smidigt, det låser i POST, men om du sätter en Prescott 2.8Ghz börjar när han vill, felkod visas D4 och bo på PCI Ram och IRDY och lyser inte något på skärmen. Om du slutar och återstart sker Bad BIOS checksumma och jag ber diskett eller CD-ROM, gav jag Floppy med bios 1008 och gör det även efter en avstängning och starta D4 eller ibland startar och går in i BIOS ge Spara inställningar och startar när POST visas d0, d1, d4. Ibland när jag fortfarande blinkar look bios visas artefakter på displayen, men det var grafikkortet jag sätta videon på PCI Maxtor Graphics 2MB (1990-1991) efter att jag startat och så D4 efter Iara gå in i BIOS, starta D4 block och visas nu och då Bad BIOS Checksum Recovery och verkar -Jag gav allt i ett.

   D0 uppstår när man går, d1, d5, d6,38,84,85 pip-pip i BIOS Setup datum och tid visar 00,07 efter omstart FF, d1, d4, d6 och visas Bios checksum bad E9, F3 FC. Jag tror att det är BIOS-chip defekt.

 21. Den kan installeras även om den bärbara datorn wifi kortet kom med ett moderkort med standard b / g / n?

 22. Dan Dorobantu sade han

  Efter denna handledning bestämde jag mig för att byta mitt trådlösa kort. Jag köpte intel ac7265, och när jag anslöt den till min bärbara dator i lenovo g50-serien är det överraskande “obehöriga trådlösa nätverkskortet inkopplat. stäng av och ta bort den ”. Det är värt att nämna att jag är uppdaterad med biosuppdateringen, jag vet att lenovo / ibm är med "fru acceptans" men inte så. frågan är om det finns en lösning så kan jag så småningom använda denna styrelse. tack på förhand!

 23. Den kan användas, du måste ta bort den "vita listan" från bios, för att acceptera det nya trådlösa kortet
  Läs här:https://www.bios-mods.com/forum/Forum-WiFi-WWAN-Whitelist-Removal
  eller här http://forums.mydigitallife.info/threads/20223-Remove-whitelist-check-add-ID-s-to-break-hardware-restrictions-mod-requests

 24. Från vad berättar så det verkar, kan du försöka att koppla av en: grafikkortet, RAM, CD, diskett, etcDescarca Bios original och prova en blixt ren längre och metod för att ta bort batteriet från moderkortet och bygeln..

 25. Roxana kan montera ett trådlöst kort AC, även om styrelsens ursprungliga notebook är standard B / G / N, och jag hade en platta alla B / G / N, vi ersatt den med en Intel AC 7260 M-PCI och gå perfect.Ai behöver en dual-band router AC ptr uppnå specificerade hastigheter producator.Ai vård kortformat: M2 eller M-PCI

 26. Gabriel sade han

  Hej, jag installerade också Intel Dual Band Wireless-AC 7260 2 × 2 AC + BT trådlöst nätverkskort, Retail på Samsung 300E4A / 300E5A / 300E7A / 3430EA / 3530EA windows10 64-bitars operativsystem startade utan problem
  Hastighet Hämta 5 prov 379.64Ghz Mb / s upp 208.89 Mb / s per bana 2,4Ghz Hämta 219.35 Mb / s upp 173.40 Mb / s
  Jag testade Netgear router med RDS 7000 R1000
  nackdelar:
  Bluetooth fungerar inte och jag har en förbryllad varför det fungerar endast i icke-standard 802.11 a / b / g
  De standardkonfigurationsinställningar 802.11 I n eller ac
  Vänligen om du kan hjälpa mig med en förklaring eller vad ska jag göra setrari
  tack

  • adrian Gudus sade han

   Hitta vår handledning "Öka den trådlösa hastigheten för kanalens bandbredd" i sökrutan längst upp till höger. Det är viktigt att läsa texten ovanför självstudien

 27. lucian sade han

  Hur bra är detta nätverkskort om jag skulle vilja att bryta en wi-fi lösenord?

 28. Hej Cristi, jag har en Acer laptop Nitro VN7, som din misslyckas i Windows 10 med skalning display satte vi att anpassa bildskärmen 125%, men det stör mig att vissa program inte kan ses tydligt som skype , verkligen AR8.1BWB5 Atheros trådlösa kortet är Yahoo! messenger fönster etc.in 222 inga problem eftersom vi Acer Snabbåtkomst åtkomst~~POS=HEADCOMP-optimerad visning Scaling.Intr typ N 300Mbps jag fångat hennes päls 239Mbps.Am jag beställa för Intel styrelse AC 7265 utmärkt tutorial.Multumesc!

 29. fiende Petrica sade han

  Hej Cristi Jag gjorde kommando för AC 7265 Intel ombord, jag montato och jag träffade ett problem och vet inte hur vi kan lösa det om Ni kan hjälpa mig visas på bildskärmar, Obehörig trådlösa nätverkskortet är inkopplad. strömmen och ta bort det hur man ska lösa problemet tack

  • En bra idé skulle vara att göra en BIOS-uppdatering.
   AC7260 och AC7265 Intel NIC är ganska ny.
   För några månader sedan, varken min laptop inte klara sig bra med detta nätverkskort.
   Gör en BIOS-uppdatering.

 30. fiende Petrica sade han

  Hej Cristi Jag gjorde kommando för AC 7265 Intel ombord, jag montato och jag träffade ett problem och vet inte hur vi kan lösa det om Ni kan hjälpa mig visas på bildskärmar, Obehörig trådlösa nätverkskortet är inkopplad. strömmen och ta bort det hur man ska lösa problemet tack leptop är en Lenovo G50-70

 31. Valentin sade han

  Hej Cristi Jag har en sony vaio vgn-fw11l och jag vill byta wifi-kort, problemet är att jag inte vet om det är kompatibelt med Intel 7265 .... (Jag öppnade den bärbara datorn och wifi-kortet är MODELL 512 AN_HMW INTEL WIFI LINK 5100) ... om du kunde ge mig några råd. tack

 32. hej,
  I denna modell av laptop: Toshiba Satellite l750-1n0 kan ändra nätverkskort Atheros tee AR8152 / 8158 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.20). Jag skulle vilja byta med en 10 / 100 / 1000.

  Tack,
  En vacker dag!

 33. Michael S sade han

  Efter denna handledning, beslutade jag att ändra mitt trådlösa kortet själv.
  ac7265 intel vi förvärvat och den tidpunkt då jag inkopplad det
  min lenovo laptop serie B70-80, överraskning
  "Obehörig trådlösa nätverkskortet är inkopplad. strömmen och ta bort den. "
  Det är värt att nämna att uppdateras BIOS-uppdatering,
  Frågan är om det finns en lösning som du kan använda för att följa detta forum.
  Tack på förhand !!!

 34. Kappas sade han

  Jag beslutade att ändra mitt trådlösa kortet själv.
  Ac7265 intel vi förvärvat och den tidpunkt då jag inkopplad det
  min lenovo laptop serie B70-80, överraskning
  "Obehörig trådlösa nätverkskortet är inkopplad. strömmen och ta bort den. "
  Det är värt att nämna att uppgifterna är up-to-date BIOS
  Frågan är om det finns en lösning som du kan använda för att följa detta forum.
  Tack på förhand!

 35. Antonio sade han

  hej,
  Jag har en fråga: det trådlösa kortet intel® ac 7265 är kompatibelt med den här bärbara datorn: Laptop Acer Aspire E1-572G-54204G50Mnkk ??? den bärbara datorn har Qualcomm Atheros AR956x-kort men jag vet inte vilket gränssnitt M.2 eller Mini PCI har ... Kan du förklara mig jag också??

  Tack på förhand

 36. Silviu sade han

  Hej någon som vet var jag kan köpa 7265 AC modell?

 37. gabi sade han

  Hej, jag köpte själv detta år 7265 Intel Wireless adapter, jag installerat den senaste drivrutinen från Intel, men jag ser inte .I 5hgz nätverksrouter fungerar mycket fin nål trendnet.in 2.5hgz. en översyn skulle vara stor.

 38. laurel sade han

  Hello Cristi,
  Om du kunde vägleda mig var du köpte detta nätverkskort "intel ac 7265" ... Jag sökte på nätet och jag kan inte hitta. på EMAG slutsåld, jag hittade den bara på Amazon.
  tack på förhand

  laurel

 39. Eugen sade han

  Jag köpte och jag gillar det, men för en stationär moderkort Asrock Z270 PRO4 eftersom det har wifi m.2 slusk.
  Problemet är att de inte vet vilken typ av antennkabel för att köpa. Jag förstår att det tar MHF4, men få säljare specifik typ av kabel och inte vet vad de ska göra.
  Om du kan hjälpa mig med ett svar skulle vara super.
  Tack på förhand.

 40. ROBERT sade han

  HEJ!
  Jag har en Sony Vayo Laptop - SVE-1712BCXB - Eget nätverkskort - Atheros - AR5B225,
  Jag köpte ett annat nätverkskort från Intel - AC-7260, med detta kort från Intel fungerar min Bluethoot inte.
  Jag installerade Intel drivrutinerna förgäves.
  Kan du hjälpa mig?

  Tack!

 41. claudiu sade han

  Bra Cristi! Jag har sett att det finns olika kontakter mellan de två brädorna. Är det inte ett problem?

 42. LION sade han

  Hej Cristi, om jag har en Acer Aspire 5750Z med:
  Atheros AR5B97 trådlöst nätverkskort
  Broadcom NetLink(TM) Gigabit Ethernet
  Microsoft Virtual WIFI Miniport Adapter.
  Tror du att Intel AC 7260-kortet passar. ???
  Många tack på förhand

Tala Your Mind

*