IP webbkamera, slår på telefonen i kameran eller webbkamera - video tutorial

Hej vänner, i denna video tutorial jag kommer att presentera programmet för Android-telefoner som vi kan förvandla telefonen till en webbkamera eller övervakning IP Webcam ansökan kallas, är det gratis och finns i Android Market.
Ip Webcam tillåter oss att göra en massa saker med din kameratelefon, handledningen kommer du att se hur många funktioner gör det här programmet. på IP Webcam programvara officiella hemsida hittar du mer information.
Vad vi gör med IP webbkamera:
Vi kan vända telefonen till en webbkamera för Skype, Facebook, Google Plus, etc.
Vi kan använda telefonens kamera övervakningskamera station, det kan nås från var som helst i världen, för att komma åt internet telefon måste göra en Port Forwarding trådlös router.
Förutom videoström kan vi aktivera och ljud, så vi kunde höra allt som händer i rummet där jag låter telefonen "spion".
Lösenord kan komma åt programmenyfunktioner på telefonen, bara så vi kan titta på strömmen som gör honom till den telefonen. Jag tror att jag glömde att berätta, är programmet installeras på telefonen och Popat nås från var som helst, när den är inställd ansökan IP Webcam vi inte arbetar med telefonen, starta servern menyn på telefonen och redo funktion rör sig i datorns webbläsare tablett eller annan telefon.
Förutom den enkla strömma video och ljud, vi ger flera fjärrkontroller kan vi justera fokus, kan vi slå på eller av telefonen blixt, och andra såsom skärmdumpar.
Där kan du titta på strömmen?
Överallt där vi har en webbläsare som stöder JavaScript (99 100 %% mobila och stationära). Vi kan titta på och broadcast telefon med en videospelare, är VLC media player rekommenderas.
Ström och fjärr meny kan confort med någon webbläsare men på svagare enheter kan köra ganska ryckig ström.
Om vi ​​väljer att använda telefonen som en webbkamera, måste du installera Webcam 7, Du kan använda detta program med andra typer av IP-kameror.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 600 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. En mjuk att jag hade men jag har tagit bort mig själv att bara hade utrymme och nu lam knuffade igen och är även ok jag vill, men du Cristi du sa att du ser tjuven med blixt Nooo PTR som skulle användas IR (infraröd ) för att se sin mugg i varm blixt är det inte så skrämde tjuv och körs :)), det är lite osannolikt som lagrar data där du inte kan stå non-stop för att se vad som gör "nanny", men det är något bra förvaring och det är inte dåligt softu`.

 2. Du kan göra en tutorial på Microsoft Visual Basic
  Tillfreds nice !!!

 3. ddsutu sade han

  användbart ... merci!

 4. Väldigt cool bror, ms handledning.

 5. Istvan sade han

  Grattis handledning. Cristi, vilken telefon har du?

 6. Adrian sade han

  Gå utan trådlös? dvs USB-anslutning ??

 7. KosminYoZ sade han

  Mycket intressant tillämpning Fortsätt med det goda arbetet

 8. KosminYoZ sade han

  Du kan leta efter dina applicati "Samsung Chat 335"? ?

 9. FaraVirusi sade han

  Mycket bra denna app, kan jag säga att jag testas för att se om det fungerar och kvalitet videot telefon är mycket bättre än den webbkamera.

 10. Cristi på Windows MIBI gå?

 11. ktalin.liviu sade han

  mig går ... Jag kan inte komma åt webbläsarens adress genereras av mjuk ... Jag trådlöst nätverk.

  • AdrianGudus sade han

   ktalin.liviu:
   mig går ... Jag kan inte komma åt webbläsarens adress genereras av mjuk ... Jag trådlöst nätverk.

   Du måste göra Port Forwarding i din router för hamn 8080. Portforwarding om hur man gör redan finns handledning. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: hur man gör portforwarding, du anger och du hittar handledning.

 12. Andrew sade han

  Vilken telefon har du Kristus?

  • Andrew:
   Vilken telefon har du Kristus?

   Jag har en mycket gammal telefon, det är HTC HD2. Från början var han på det Windows Mobile, Android har nu "dance" och går perfekt, jag har en originalversion av Android launcher grundläggande webbläsare baserad, allt som Nexus One eller Nexus S.
   Om du vill köpa en telefon, inte försöka få din HTC HD2 är mer intressanta produkter på marknaden.
   HTC har HD2 mina 2 år, när han kom ut på marknaden var ett slags UFO Ghz processor 1, 576 RAM, ROM 512 kapacitiv skärm × 800 480 från 4,3 tum. Allt detta är en trivialitet.

 13. Eugen sade han

  i fall jag inte har wi-fi telefon kan ställas in för att sända signalen och mobilt Internet?

 14. nashu sade han

  Jag förstår att telefonen bara kan sitta hemma och du titta på det från en annan plats på ett bwroser omvänt kan inte? Till exempel, jag måste stanna hemma och sätta din spion annan plats där jag har tillgång till wi-fi, men utan router.sper som jag förstod.

 15. claudiu sade han

  Hej, du sa att vi bör ha med alla webbkamera ansökan väl jag inte har ... vad göra i detta fall? om vi inte ... kameratelefon ansökan gå med VLC Jag gjorde precis som skrivet. ge skype men inte förstå. Tack.

 16. hej,
  Du har ingen aning om vilken programvara jag behöver ansluta 2 för Android-enheter via Bluetooth och se i realtid
  ett rum? Jag vill ha ett övervakningssystem är utan att behöva ansluta till nätet.
  tack

  • adrian Gudus sade han

   Tyvärr bluetooth hastighet och räckvidd är mycket liten för någon att bry henne med en ansökan om att göra vad du vill. Även om det händer, måste du logga in för att få tillgång till en annan enhet.
   Från vad jag förstår / sluta du vill spionera på din granne smartphone för att starta sitt rum utan hennes tillstånd krävs.
   Oavsett din anledning, är detta inte möjligt och inte tror att det kommer snart att vara möjligt för de skäl som nämns tidigare i comentaariu.

 17. hej,
  Tack för svaret. Mitt mål är lugnare nämligen att övervaka barnet när de sover och jag är i ett annat rum eller i bilen han och jag på gården. Jag vet att enheterna har "intermated" ändå inte spionera på någon annan än små. En dag njutbar.

 18. Traian sade han

  Hej Jag är mycket nöjd med dina tutorials ,, och ofta jag stöter på dem (TNX) ,, Jag har en fråga, kan på något sätt ta bort visst utrymme för att anpassa något laptop och en USB-kabel?

 19. mihai sade han

  Hej, Hur åtkomst till kameran om du har en domän och en Apache-server?
  Lokal allt är ok men jag vill kunna se det på nätet genom att gå min adress som domeniul-meu.ro
  Jag har följande situation:
  PC kör olika tjänster (Apache server, e-postserver etc.) och ges en domän som dynamisk DNS (ge den fri från RDS). Jag kan inte länka till åtkomst till kameran via IP-kameror jag ändrade hamnen i 8080 8282 till Port Forwarding i din router kan göra och inte står i strid med Apache-server. De? Vem vet vilka inställningar behöver göras för att få åtkomst till kameran som domeniul-meu.ro:8282 eller domeniul-meu.ro/camera. tack

 20. Jag fick ip kamera men de anger webbadressen i webbläsarfönstret verkar inte som jag ser videotutorialul men information om den IP. Jag missat något? Jag missat något?

 21. Sebastian sade han

  Samma problem som jon, jag har också.
  Jag presenterade ip flera gånger, men jag behöver inte ... öppnas.

 22. Hej ... Jag har en fråga ... CRISTI MERGE använda telefonen som en webbkamera på FACEBOOK, ASK.FM eller till exempel ... KAN .eller APPLIKATIONER endast laddas ner till din dator?, Såsom Messenger, Skype och andra ...

  • Det bör gå som en vanlig webbkamera. Nu är det beror på individen, hur gör inställningarna.
   OS webbläsare begär en webbkamera, och systemet kommer att uppfyller och tillgång till telefon ses som en webbkamera.

 23. mihai sade han

  salut..pot att göra det som en webbkamera bara inga trådlösa nätverk eller annan mobil dataanslutning?

 24. bobo sade han

  Hur port forwarding ajutatima

 25. Silviu sade han

  Hej.
  Låt mig veta varför jag inte kan slå på den andra kameran primära kamera. Det är en tablett som Asus använder min dotter.

 26. Silviu sade han

  dintr`un webbkamera kan göra utan android telefon?

 27. Sarah sade han

  Jag är inte i mobiltelefoner och inte använda den än pt. suna..Am ..nu till en ny telefon var i mitt hus än ..och det fanns en bild av min dotter som filmas vidio ... min son i lag fungerar i IT..va snälla hjälp mig att belysa vad är?. .mentionez som vidio som är anständigt ... .Det se telefonens främre fönstret som jag tror är installerad ... .No en hade tillgång till den här telefonen ... där kan jag kolla vad som hände om en anläggning eller sätta på din telefon? Vänligen Vem kan ge mig förslag för att ge mig en IMAIL adress [E skyddas]... Tack

  • 1 versionen.
   Förmodligen på telefonen används samma Google-konto som din dotter eller son i lag.
   Foton och filmsekvenser synkroniserade.
   2 versionen.
   Förmodligen gjorde vissa inspelningen inte du kommer ihåg, eller bäddas in Micro SD-kort telefon med videofiler / bilder på det.

 28. Anamaria sade han

  Bra!
  Jag vill på något sätt ansluta telefonen till tablett Asus Samsung s5 mina döttrar att titta på dem från en annan camera.cum jag göra? Jag har wifi hemma ...
  Det är möjligt att köpa en wifi pinne och visa dem när vi lämnar dem ifred och inte lämna dem hemma ... till exempel sova i bilen och gå till banken ... Tack !!

 29. Hej! Jag har en Philips telefon ...... kan w3500 webbkamera ansluta en kabel för att se honom för ett område med min trädgård? ... Jag gjorde inte ..pt glas i directie.multumesc!

 30. bogdan sade han

  Jag önskar att jag kunde sätta en telefon efter övervakningskamera och se en annan tel vad som händer ............. Hela den här saken på ett avstånd av 4 m ....... kan gå via bluetooth ?????

 31. victor stoicescu sade han

  bra!
  wirless hus i perfekt!
  port du Alt ... gjorde ... perfekt start
  problem: ljudet försvinner efter 1 minuter reactivare..revine;
  kopplar telefonen genererar en annan IP-adress, måste pt.conectare ta hennes huvud.
  Jag vet inte var jag har fel.
  kan ställa in en fast IP-webbkamera tel? eller hur man ska gå korrekt pt. länk webbkamera fast wirless router tel
  Tack så mycket,
  victor

  • victorstoicescu sade han

   Och förväntar sig ett svar tillbaka, tack!
   bra!
   wirless hus i perfekt!
   port du Alt ... gjorde ... perfekt start
   problem: ljudet försvinner efter 1 minuter reactivare..revine;
   kopplar telefonen genererar en annan IP-adress, måste pt.conectare ta hennes huvud.
   Jag vet inte var jag har fel.
   kan ställa in en fast IP-webbkamera tel? eller hur man ska gå korrekt pt. länk webbkamera fast wirless router tel
   Tack så mycket,
   victor

   • adrian Gudus sade han

    Du behöver en statisk IP för att komma åt kameran från utanför nätverket (när du inte är hemma) och att du kan använda DynDNS. Skriv upp i sökrutan längst upp till höger "Två fria DynDNS till inställnings IP-adresser dynamiskt .tk eller andra" Tryck Enter och du hittar tutorial.

    • victorstoicescu sade han

     Tack så mycket för svar.
     Jag har statisk IP Telekom, det är problemet.
     För det kan vara något enkelt, men jag misslyckas.
     Statisk IP 109.99.224.105 från TELEKOM router HG658, faktiskt har en tel.cu IP Cam länk, det ger mig "http: // 168.192.1.2: 8080 'Jag ansluter huset, men utanför merge.Ma inte tänka port framåt kan inte korrekt gjort, men gick med ovanstående problem .I tid ändrat min router som var felaktig och tog den från cap.Acum inte hantera alla cum.Daca möjligt, jag föredrar att få hjälp med Teamviewer, som ... öl förstås.
     Tack dessutom
     Segrare

 32. Salut!

  Ansökan kan använda en mobil dataanslutning?
  Om så är fallet, hur och om vad konsumenten uppgifter skulle registrera sig på 24H?

  Tack!

Returlänkar

 1. [...] Yahoo Messenger, Google Hangouts, Skype, etc. För dem som inte har kamera, rekommenderar jag denna tutorial där du kommer att se hur du kan använda din webbkamera i stället. För att det ska använda en DSLR istället för WebCam? Helt enkelt därför att den bästa och inte behöva [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.