Homepipe, få åtkomst till din dator och hantera dina filer var som helst - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer du att se hur vi på distans kan komma åt din dator genom att använda en webbläsare, är detta möjligt på grund av tillämpningen och tjänster Homepipe.
Denna tjänst gör det möjligt för oss att ladda ner filer, ladda upp filer jag var vizializam bilder eller titta på filmer utan att ladda ner dem (VLC plugin), kan fotografier visas i en mycket trevlig (Cooliris).
Vi besöker alla datorkonto Homepipe vi kan lägga till mappar eller partitioner du vill komma åt.
Homepipe är ett intressant verktyg, är moderna och mycket användarvänligt gränssnitt extremt enkel och luftiga, även de mest nybörjare kommer inte ha problem vägledning Homepipe konto.
Jag hoppas att ni uppskattar!
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Liviu sade han

  Fungerar det även om datorn är avstängd? Det tror jag inte…

 2. marius512 sade han

  En bra lösning. Stoppa delaktig med statiska IP-adresser och altele.Multumim spetsen.

 3. synaptic sade han

  En själv dela idé är mycket bra, bravo Cristi, defiecare datum förvånad du och Videotutorial team!

 4. Daniel sade han

  Bravo Mr. Cristi.Imi älskar att titta på

 5. Stefan sade han

  totorial bra tack jag behöver när jag går till vänner och fönster Intal jag stik och ladda upp den till min pc

 6. Ciprian sade han

  Det är super tack så mycket för det här programmet allt du behöver göra

 7. augustin sade han

  Cristi, jag har också en fråga om Adrian. Är Adrian fortfarande i videotutorial.ro-teamet? Jag vill övertyga mig själv för att jag hörde på budbäraren att han inte längre är i teamet hos andra jag hörde att han är på semester :)) kan du säga till slut om han fortfarande är i laget eller inte ...?

 8. augustin sade han

  "Är" ville jag skriva

 9. Nicolas sade han

  Cristi Tack för handledningen mycket bra att arbeta

 10. Seby sade han

  Finns det ett program som meddelar att du har lagt till något nytt till platsen? Response till flera platser jag besöker och jag vill få något att tillkännage ett program lagt till några nya platser utan att behöva gå på dessa sidor kan jag?

 11. marian sade han

  Hej. Kan du göra fler handledning om Linux som till exempel: hur man installerar smaragdteman på ubuntu? Jag har kämpat ett tag och kan inte

  • marian sade han

   marianHej .Du kan göra mer tutorialedespre Linux till exempel: hur man installerar teman smaragd på ubuntu? Jag bry dig viss tid och misslyckas ...  

   * För en tid

 12. sasha-097 sade han

  miam installeras på virtuella Windows 7 och 3 tusen dagar till maj nramas aktivering och vet inte hur sal möjliggöra LAM installeras när MEN IAM serie sätta ajutatima tack?

 13. sylviu sade han

  varje gång jag slår på min dator ruta som säger följande:

  Programmet kräver minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyare.

  Alla "kernel debugger" måste inaktiveras "ajutatima !!!!!!!!!!!

 14. Rafael sade han

  Jag hoppas att alltid vara nära oss med handledning vi uppriktigt när jag upptäckte denna webbplats jag lärde mig mycket även du ett professionellt team jag önskar er lycka till i kontinuitet

 15. liviu sade han

  super !!!!!!!!!!!!!!!
  10 not pt. utrusta

 16. andy sade han

  En Cristi fråga: Hur många lysande idéer du har? min som inte slå mig, även om jag tänkte på det

 17. blackcrissbodo2010 sade han

  Så vad jag ska säga hej ... ..foarte bra handledning ... Jag kunde inte ens tänka att det är något .. du tar allt nytt och sval i denna värld ... .Är de hetaste VideoTutorial.ro ... Keep it up så BRAVO !!

  • andyEn fråga Cristi: Hur många lysande idéer du har? min som inte slå mig, även om jag tänkte på det  

   blackcrissbodo2010: Så vad jag ska säga hej ... ..foarte bra handledning ... Jag kunde inte ens tänka att det är något .. du tar allt nytt och sval i denna värld ... .Är de hetaste VideoTutorial.ro ... Keep it up så BRAVO !!  


   Vi försöker göra vårt jobb, att vi vill göra med denna möjlighet och dela kunskap med dig.
   Vi är glada att du gillar "berättelser" vår.

   • Francisc sade han

    Cristi-admin:
    Vi försöker göra vårt jobb, att vi vill göra med denna möjlighet och dela kunskap med dig.
    Vi är glada att du gillar "berättelser" vår.
      

    Kom igen, var inte blygsam. Du är stark. Grattis.

 18. Seby sade han

  Tack kritiska handledning

 19. sylviu sade han

  varje gång jag slår på min dator ruta som säger följande:

  Programmet kräver minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyare.

  Alla "kernel debugger" måste inaktiveras "ajutatima !!!!!!!!!!!

 20. marian sade han

  Hej. Jag har ett litet problem med ubuntu Compiz inställningar manager 10.04 .Instalasem kväll och allt var bra. Fram till i morse när jag såg att jag försvann och fönster gränsnamnlisten. Du vet orsaken till det? Jag inaktiv Compiz och jag startas pc men fortfarande ingen tillbaka.

  • marian sade han

   marianHej. Jag har ett litet problem med ubuntu Compiz inställningar manager 10.04 .Instalasem kväll och allt var bra. Fram till i morse när jag såg att jag försvann och fönster gränsnamnlisten. Du vet orsaken till det? Jag inaktiv Compiz och jag startas pc men fortfarande ingen tillbaka.  

   Jag märkte bara att problemet försvinner efter att jag satte visuella effekter till "ingen". Jag har grafikkortet nvidia 9500 GT med drivrutinen installerad. Jag hittade flera på internet som har problemet men hittills har jag inte hittat något svar

 21. Seby sade han

  Cristi och om dessa platser har RSS kan inte lära sig något annat?

  • Seby:

   Cristi och om dessa platser har RSS kan inte lära sig något annat?

   Om de inte leta efter RSS formulär Newsleter, om det har ingalunda något som inte är en allvarlig plats.

 22. cosmin sade han

  Hej, jag har också ett problem, jag har en Windows XP och jag vill ändra en video. När jag släppte klippet med dra och släpp, sa det första gången att det inte gavs från alternativen att ladda ner en automatisk codec.
  ”Filen E: \ videos \ output.avi kan inte importeras eftersom den codec som krävs för att spela upp filen inte är installerad på din dator. Om du redan har försökt ladda ner och installera codec, stäng och starta om Windows Movie Maker och försök sedan importera filen igen. ”
  Vänligen spunetimi vad fac.am försökt skriva på google men ingenting markör film codec.

  • vanessa sade han

   cosmin: hej Jag har också ett problem jag har en Windows XP och jag vill ändra en video. När jag drar klippet med dra och släpp första gången sa det till mig att det inte ges från alternativen att ladda ner automatisk codec. ”Filen E: \ videos \ output.avi kan inte importeras eftersom den codec som krävs för att spela upp filen inte är installerad på din dator. Om du redan har försökt ladda ner och installera codec, stäng och starta om Windows Movie Maker och försök sedan importera filen igen. ”

   Titta här vad format och stödjer Windows Movie Maker de kan arbeta
   Format som stöds av Windows Movie Maker är:

   Videofiler: ASF, .avi, .wmv, .MPEG1, .mpeg, .mpg, .m1v, .mp2
   Ljud: WAV, .snd, Au, .aif, .aifc, .aiff, .mp3
   Windows Media-filer: .asf, .wm, .wma, .wmv
   Bildfiler (bilder): .bmp, .jpg, .jpeg, .jpe, .jfif, .gif
   Du kan spara videofiler, som är slutlig: .wmv .wma, .avi

   .Läs hela beskrivningen, klocka och videotutorialul .klicka här
   ......... ..

  • cosmin sade han

   cosmin: hej Jag har också ett problem jag har en Windows XP och jag vill ändra en video. När jag drar klippet med dra och släpp första gången sa det till mig att det inte ges från alternativen att ladda ner automatisk codec. ”Filen E: \ videos \ output.avi kan inte importeras eftersom den codec som krävs för att spela upp filen inte är installerad på din dator. Om du redan har försökt ladda ner och installera codec, stäng och starta om Windows Movie Maker och försök sedan importera filen igen. ”
   Vänligen spunetimi vad fac.am försökt skriva på google men ingenting markör film codec.   

   cosmin: hej Jag har också ett problem jag har en Windows XP och jag vill ändra en video. När jag drar klippet med dra och släpp första gången sa det till mig att det inte ges från alternativen att ladda ner automatisk codec. ”Filen E: \ videos \ output.avi kan inte importeras eftersom den codec som krävs för att spela upp filen inte är installerad på din dator. Om du redan har försökt ladda ner och installera codec, stäng och starta om Windows Movie Maker och försök sedan importera filen igen. ”
   Vänligen spunetimi vad fac.am försökt skriva på google men ingenting markör film codec.   

   Jag gav och starta Windows Movie markör och även starta om datorn och senare försökte och så

 23. sylviu sade han

  varje gång jag slår på min dator ruta som säger följande:

  Programmet kräver minst Windows 2000 1.60 med SPTD eller nyare.

  Alla "kernel debugger" måste inaktiveras "och ger mig ibland fel ajutatima !!!!!!!!!!!!!!

 24. sumomanu sade han

  bra program, men jag märkte att jag inte kan öppna och ingen nedladdning videofiler.

 25. Seby sade han

  Tack för hjälpen

 26. dragos sade han

  problem jag, jag älskar dig.
  viatza länge jag vill.

 27. alin44 sade han

  Mr. Cristian Jag trodde det skulle vara bra att införa detta men http://www.mipony.net/en/

 28. Luciano sade han

  HFS enkel att använda något behov för ACCOUNT

  downlaod, ubload, och gå sätta mall

  Gå på IP-adress eller DynDNS

  🙂 Det är dåligt också det är bärbart INGEN INSTALLERING

 29. alex sade han

  Jag har filmer på min dator och jag vill ge dem till en vän via Homepipe, du kan ladda ner filmerna

 30. Cristi Popescu sade han

  Hello Cristi. Jag skulle vilja tala om för mig om det är möjligt att starta datorn på distans genom Romtelecom och i så fall vad man ska göra. Du kan göra en tutorial om annan än den som gjorts för RDS-nätverk, snälla.
  Tack så mycket för vad du gör.
  välkommen

 31. klaudiu sade han

  Cristi Hej!
  Jag har ett problem i att installationen Homepipe tillgång knappen efter RUN följande felmeddelande: Programmet för att initiera proprely (0xc0000135) .Klicka på OK för att avsluta programmet.
  Vad ska jag göra?

 32. förutsättningar sade han

  Hallå! Jag försökte komma in från min mobil och det fungerar inte. kan det lösas? eller finns det ett annat sätt att komma åt din hemdator från din mobiltelefon - via din webbläsare? tack

  • vanessa sade han

   förutsättningar: Hej! Jag försökte få på telefonen och inte fungerar. kan lösa? eller är det något annat sätt att komma åt din hemdator från din mobil - browser? tack  

   Enkel användning HFS http-server ... ladda upp den här HTTP-servern du vill ha, låt datorn vara öppen XNUMX timmar om dygnet, kör en enhet i Timisoara, öppna telefonen, skriv in din webbläsare och skriv ……http://89.40.120.222:80(acest ip är fiktiv används endast som ett exempel) ... Det är den verkliga IP på din dator och porten som ställer in den ... vanligtvis 80 ... om du också gav ett lösenord till din http-server första gången kommer den att be dig om ditt användarnamn och lösenord som du ställer in på http-server ...klicka här
   ..................

 33. djciupi sade han

  logga in där för att ge killen .exe Homepipe

  och jag skriver ner

  Fel: fjärrservern returnedan Erro (503) server unavailble

  • Adrian sade han

   djciupi: Logga in där för att ge killen .exe Homepipe
   och jag skriver ner
   Fel: fjärrservern returnedan Erro (503) server unavailble  

   Stoppa brandvägg och se om det går bort

 34. djciupi sade han

  inte ens gå så jag slutade och göra samma sak

 35. Calin Gavril sade han

  Tack så mycket för befintliga i mitt liv !!!!!!!!!!!!
  resten ...……… "det är bara tystnad"

 36. Gepeto sade han

  Frumusica ansökan men inte riktigt min smak.
  Jag skulle vilja föreslå om du kan göra en tutorial på HFS Adika Http filserver
  det är mycket lättare och mer effektivt - det äter inte överflödiga resurser. Jag har något sådant och jag använder det.
  Jag vill veta, och andra vänner av HFS kommer att lämna och dessa länkar


  och aicea kan ladda ner softulet vackert inredda HFS

  den här adressen med programmet direkt från min dator om jag har aja PC kommer inte att gå ut om du adress kommer google.ro skriva till HFS och ge första länken och ladda ner program
  Men Cristi Pretty vänligen gör en handledning och om HFS

 37. Stefan sade han

  bra service!

 38. ili885 sade han

  Någon som vet hur programmet heter som du kan arbeta på någon annans dator naturligtvis med samtycke acestuia.stiam mer än en som har en kod som skulle ge det till den som ville göra något i honom att pc.si ändras varje gång du öppnar calculatorul.nu det är något dåligt jag vill hjälpa min systerdotter som bor Liang mig och jag kan inte gå till det varje gång du gör något fals.daca någon vet glädja mig ziceti.eu vi använde det nyligen när någon hjälpt mig, jag installerade programmet och har mig och respectivul.mesi

  • AdrianGudus sade han

   ili885: Någon som vet vad som kallas det program som du kan arbeta på någon annans dator naturligtvis med samtycke acestuia.stiam mer än en som har en kod som skulle ge det till den som ville göra något i honom att pc.si ändras varje gång jag öppnar calculatorul.nu det är något dåligt jag vill hjälpa min systerdotter som bor Liang mig och jag kan inte gå till det varje gång du gör något fals.daca någon vet tillfreds il ziceti.eu jag har använt det nyligen när någon hjälpt mig, jag installerade programmet och har mig och respectivul.mesi  

   Vi handledning om det, kallas Teamviewer. Skriva i sökrutan högst upp till höger i svart ram: Teamviewer, du anger och du hittar handledning

 39. Doru sade han

  hej ... Jag har ett problem med att skapa ett konto på Homepipe ... .I tid har förändrat platsen, så nu om du vill göra ditt konto ange din e-postadress, får du en aktiveringslänk där, ange sedan det lösenord du vill; Allt gott och väl upp för det här när du har angett lösenordet och lämna, ingenting händer, kan du inte få ansluten till webbplatsen mer ... .Om du glömt pasword måste skriva din e-postadress så ... men överraskning .primesti en länk för att ändra ditt lösenord, ändra det, och samma sak ... så du slå runt busken ... ..och nu jag introducerade oändligt förgäves e-postadress, har jag inte fått någon länk för att ändra lösenord och om du försöker ... att återställa kontot med samma e-postadress jag säger detta år är redan i bruk ... ..ce att göra? jag behöver verkligen programmet

  • AdrianGudus sade han

   Doru:
   hej ... Jag har ett problem med att skapa ett konto på Homepipe ... .I tid har förändrat platsen, så nu om du vill göra ditt konto ange din e-postadress, får du en aktiveringslänk där, ange sedan det lösenord du vill; Allt gott och väl upp för det här när du har angett lösenordet och lämna, ingenting händer, kan du inte få ansluten till webbplatsen mer ... .Om du glömt pasword måste skriva din e-postadress så ... men överraskning .primesti en länk för att ändra ditt lösenord, ändra det, och samma sak ... så du slå runt busken ... ..och nu jag introducerade oändligt förgäves e-postadress, har jag inte fått någon länk för att ändra lösenord och om du försöker ... att återställa kontot med samma e-postadress jag säger detta år är redan i bruk ... ..ce att göra? jag behöver verkligen programmet

   Använd en annan webbläsare eller tömmer cache och kakor i den.

Returlänkar

 1. [...] Detta inlägg nämndes på Twitter av Iulian. Iulian sa: RT @videotutorialro: Homepipe, få åtkomst till din dator och hantera dina filer var som helst | Videotutorial.ro http://bit.ly/dldkil [...]

Tala Your Mind

*