Windows nedgradera till Windows 10 7, 8 eller 8.1

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att se hur vi kan nedgradera tillbaka till Windows 10 7 Windows, Windows eller Windows 8 8.1. Detta är användbart om jag uppgraderade till Windows 10 och vi inte gillar.

Windows nedgradera till Windows 10 7, 8 eller 8.1

Windows nedgradera till Windows 10 7, 8 eller 8.1

Windows nedgradera till Windows 10 7, 8 eller 8.1

Vad gör nedgradering?

Dowgrade är den process genom vilken en användare kan återgå till en högre (nyare) operativsystem, en version lägre (äldre) operativsystem.
Lyckligtvis Windows 8, 8.1 och 10 genomfördes en funktion som gör det möjligt för oss att nedgradera på ett mycket enkelt sätt.

Villkor för nedgradering

Tyvärr kan det nedgradera användaren måste uppfylla två villkor:
- I partition C finns det fortfarande mappen som heter "Windows.old"
- Högst tio dagar har gått sedan uppgraderingen till den högre versionen av Windows

Tutorial Hjälp

I denna tutorial jag hade installerat Windows 7. Jag gjorde uppdatering till Windows 10 genom verktyg Windows Media Creation Tool Jag spelade lite med Windows 10 och beslutade att återvända till Windows 7. Även om Windows 7 hade installerat några program och ett textdokument på skrivbordet, förblev de i Windows 10

Vad du bör veta innan vi nedgradera?

Det är mycket viktigt att veta att om du har installerat ny programvara i Windows 10 eller skapas dokument och du har kvar på skrivbordet när du återvänder till Windows 7, programvara installerad i Windows 10 och dokument, kommer du inte hitta efter retur Windows 7.

Windows Media Creation Tool

När uppgraderingen, gör Windows Media Creation Tool en säkerhetskopia av Windows 7 (i mitt fall), en bild av operativsystemet som innehåller all programvara och dokument var i operativsystemet och kommer port Windows 10. Tja, om nedgradera detta inte händer igen.

efter nedgradering

Ändringar Windows 10, installerat eller nyskapade dokument kommer inte att portas till Windows 7 eftersom vid uppgradering.
Windows 7 inte innehålla dessa förändringar, programvara eller dokument. I grund och botten operativsystemet nedgradera bara återgår till den stat där den var innan uppgraderingen.
Även handledningen jag återvände från Windows till Windows 10 7 Samma metod används om man vill byta från Windows till Windows 10 8 eller 10 Windows Windows 8.1


Videohandledning - Nedgradera Windows 10 till Windows 7, 8 eller 8.1


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. darius sade han

  Jag har några Windows-program som körs på Windows 10 7. Frågan är om dessa program kvar efter nedgradering (som fortfarande köras på Windows 7)

  • adrian Gudus sade han

   Jag förklarade i videon (om du har glömt svansfästet och du har utvecklat) i texten ovan tutorial, om jag stanna eller inte

 2. George sade han

  Jag w10 uppgraderingen och fortfarande väntar på att mogna förare video.În spel w10x64 giltig licens är catastrofă.Menţionez I, där jag kunde hitta det gamla körkortet w7?

  • Michael P. sade han

   Sök och använd ShowKeyPlus ... visar länken: "http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/ShowKeyPlus.shtml"

 3. cristian sade han

  jag hälsar
  Kom med en mer banal fråga så jag hoppas kunna hjälpa mig lite.
  Jag vill köpa en Windows 7/64 som kan installeras på en bärbar dator, men jag kan också installera den på samma DVD och på en deckstop. Kan jag hitta något liknande ...? Var kan jag köpa med licens.
  Tack.

Tala Your Mind

*