Hur man installerar en firmware på en Samsung-mobiltelefon med Odin-applikationen - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial vi kommer att stoppa installationen av en ny firmware på en Samsung mobiltelefon med Android OS, för detta använder vi Odin programmet.
Framför allt måste vi se till att vi USB-drivrutiner installerad, också måste ha installerat Kies fall.
I denna tutorial jag 4.0.3 officiella ICS firmware installerad (ota UK) över en pepparkaka 2.3.6, också officiellt (ota Rumänien). Om du installerar officiella firmware inte borde ha rotade telefon, eller jag honom jag hade sina rötter i handledning. Telefonen är en Samsung Galaxy Note handledning N7000 men metoden kan tillämpas på andra enheter med Samsungs Android-operativsystem, naturligtvis måste du ha en lämplig firmware för telefonen och läsa innan forum som stöder xda-developers.com .
VARNING!
Först och främst bör du ta reda på vad är det förfarande för enheten gör, vilket är anledningen till att jag inte visar var jag fick den fasta programvaran inte att göra något dumt i en hast.
Firmwares finns på xda-developers.com tjänsteman, forum inriktade på din modell.
Under processen med uire blixt (installation) inte stressa, stänga bakgrundsprogram och antivirus. Telefonen bör laddas nog (över 50%), inte ha problem.
Se till att USB-drivrutinerna är korrekt installerade och att Odin-applikationen ser telefonen (com ... i gult)

Disclaimer!
Videotutorial.ro tar inget ansvar för eventuella problem som kan uppstå efter en operation genom flash uire misslyckades, alla gör det på sitt ansvar.
Flashinsatser skulle vara bra att ta en "försiktig" blick över den här artikeln si Det här inlägget Google Plus.

Var försiktig!

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Daniel sade han

  bra handledning, jag satte bada firmware 2 med multiloader v5.65

 2. TurocK sade han
  • Och n är den text som jag skrivit två länkar, den andra länk trosor problem något. I grund och botten officiellt anges att Samsung arbetar på en lapp som kommer att skjutas versioner OTA firmware på dessa telefoner.

 3. marinescu77 sade han

  Cristi sal denna tutorial jag vill se och inte se något där du måste vara handledning du kan inte se?

 4. marius sade han

  Hej, jag undrar om du kan sätta en handledning flashuire av Smartphone iglo uniq a103.

 5. laura sade han

  Cristi telefon fungerar bra när du har uppdaterat?
  Också på Galaxy Note gjorde jag uppdateringen till ICS 4.0.3 med Kies de .. eftersom sedan mitt batteri tar slut på några timmar. Jag laddade telefonen på kvällen och nästa morgon hade den 60% laddning. (utan att användas). Pekskärmen fungerar inte heller, den reagerar hårdare och fryser och "tw launcher has stops" visas
  Har någon annan har problem efter uppdateringen?
  Åsikter, tips, hjälp …… ..

 6. bogdan sade han

  Om jag förstår detta fel kan inte installera ICS med Oden? I S2 Galaxy och jag inte visas någon OTA-uppdatering kan göra genom Kies som vi inte göra uppdateringen.

 7. Catalin.81-Rm.S sade han

  Jag är i ett dilemma ....
  DC en Samsung Gio med Android 2.3.6 köpt ny så med original firmware, har inte i menyn "lagringsinställningar" och undermenyn "bara masslagring"?
  Han träffade någon gör detta? Tack!

 8. LucianGL sade han

  Och jag är nu ägare till en Galaxy Note, så det blir sorg här telefonens operativsystem och hädanefter
  Kom med en varning, det vill säga försiktig med root-området här telefonen version av ICS N7000 4.0.3 för att jag personligen detta genom både SU och SuperSU och jag hade samma problem, nämligen DOG FÄRDIG anslutning Wi- FI ser att wi-fi-nätverk, men kan inte ansluta.
  Jag försökte torka återhämtningen och Koden men det grundläggande problemet kvarstår och även

  Jag rekommenderar denna telefonmodell för just denna länk:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  officiella firmwares är redo flashuit med Oden

  Jag är nyfiken som rotade för en N7000 med ICS 4.0.3, vilken metod kunde göra det och om du inte har några problem efter rot

 9. LucianGL sade han

  LucianGL:
  Och jag är nu ägare till en Galaxy Note, så det blir sorg här telefonens operativsystem och hädanefter
  Kom med en varning, det vill säga försiktig med root-området här telefonen version av ICS N7000 4.0.3 för att jag personligen detta genom både SU och SuperSU och jag hade samma problem, nämligen DOG FÄRDIG anslutning Wi- FI ser att wi-fi-nätverk, men kan inte ansluta.
  Jag försökte torka återhämtningen och Koden men det grundläggande problemet kvarstår och även

  Jag rekommenderar denna telefonmodell för just denna länk:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  officiella firmwares är redo flashuit med Oden

  Jag är nyfiken som rotade för en N7000 med ICS 4.0.3, vilken metod kunde göra det och om du inte har några problem efter rot

  firmwares är 2 de rumänska ICS (Vodafone och COSMOTE) går direkt rotad närvarande endast rum från Vodafone är Cosmote lite hårdare rotade

  nyfiken på hur rummet tidigare kunde spela 2 NOVA HD, och nu det nya rummet inte fungerar, eller chainfire 3d
  någon lösning från någon att gå nova NOTER N2 7000hd på ICS?

 10. neomorphy sade han

  Kan jag installera CWM med Oden? Jag startar inte längre tel och föra den i nedladdningsläge med en USB JIG ... jag nämna att jag var i rom manager och gav CMW flash mi`am men fann telefonen i listan och efter att jag avslutat s`a gav Starta Recovery ... och aldrig startas atunci..o från CWM? eller inställningarna i setcpu..nu har styrkan att starta ... Tack

 11. neomorphy sade han

  neomorphy:
  Kan jag installera CWM med Oden? Jag startar inte längre tel och föra den i nedladdningsläge med en USB JIG ... jag nämna att jag var i rom manager och gav CMW flash mi`am men fann telefonen i listan och efter att jag avslutat s`a gav Starta Recovery ... och aldrig startas atunci..o från CWM? eller inställningarna i setcpu..nu har styrkan att starta ... Tack

  Telefonen sändes i tjänst och jag fick funktionella. Har garanti och rot. (Telefonen är från FAME)

  • neomorphyTelefonen sändes i tjänst och jag fick funktionella. Har garanti och rot. (Telefonen är från FAME)

   Bra att veta, men tror inte att det överallt så att du kan komma över en pojke tjura i tjänsten och sedan vet jag inte om det kommer till roten.
   Hur som helst är det bra att veta.

 12. Snälla hjälp mig !!!
  När jag väljer PDA ser det inte ut för mig ... även om jag måste ladda ner flera firmware: (((.... Jag ser inte den filen som i självstudien: (((... Jag såg att i tutorialen arbetar du på Windows 7) jobbar inte?
  snälla hjälp mig !!

 13. andrei sade han

  Salut Hur uppgraderar jag till Samsung Galaxy Note, jag är din SYSTEM DRIFT AV Notes 2, Mersi

 14. Andrew sade han

  Hej!
  Jag har en Samsung Galaxy S Plus (i9001) i cirka 8 månader och jag skulle vilja installera en firmware från CyanogenMod, som du gjorde i videohandledningen, men jag skulle ha problem ...
  Jag sökte den http://www.cyanogenmod.org versionen för min enhet hittades inte, för "yngre bror" Samsung Galaxy S (i9000) hittade jag firmware, är två liknande telefoner, är det möjligt att cyanogenmod-versionerna sammanfaller med de två enheterna?

 15. Helper! Jag gjorde en stor stor dum sak. Jag försökte installera firmware 4.0, jag har 2.3.4 och samsung galaxy S. Jag gjorde roten med Zadig då har jag cm-10-XXXXXXXXX-NIGHTLY-galaxysmtd.zip och gapps-ics-20120317-signed.zip. Mitt misstag att självstudien var 9 cm inte 10 cm, men när jag såg 10 installerade jag den. Naturligtvis gav det mig ett fel, det fungerade inte ... när jag öppnade min telefon det gav gapps-fel. Då desperat visste jag inte vad jag skulle göra med det och jag gav det några gånger. Torka av data / fabriksåterställning. I slutändan, nush hur och på vilket sätt, att nu öppnar min telefon inte Den tänds, visar Samsung-logotypen och förblir så. Jag förstår att Odin och en officiell firmware på samfirmware.com löser problemet. Men för mig läser Odin inte min telefon. Jag har provat dussintals gånger. och Kies installerade ... att jag förstod att jag behöver ... ingenting. Läser inte alls. Vad ska jag göra? Jag tar det i mitt huvud när jag ser att det fungerar.

 16. Hej! Jag har ett problem .. Jag har en Samsung GT-i5500 och jag inte komma in i nedladdningsläge om du fortsätter att trycka dessa knappar.

 17. Min Telefon.ul fastnade jag har en Samsung Galaxy Mini (A fast vid första) Jag läser inte odin.ul telefonu, säger nätet telefonu usb .. lösning: -?

 18. Hej, jag har ett problem ganska allvarligt i min mening konstaterar min gt-n7000 efter den senaste uppdateringen kom från sin mor att jag kvar att göra huvudet Adik att installera, även fungerade tel en dag efter att han dog för alla, tryckte jag på strömbrytaren, lyser men logotypen för Samsung Galaxy note gT-n7000 och så, förutom att någon COMP inte längre redovisas i sin helhet, endast installera 2 drivrutiner förutom en som kallas MTP förare! Jag tog många forum för att läsa och upptäckte k inte den enda med detta problem och hittade ett gäng bra killar som gav olika lösningar på detta problem, Adik omskrivning programvara eller återställa fabriken startade i felsäkert eller nedladdningsläge då många även hur många! Jag vill säga att jag har försökt allt och ingenting, inte bra resultat ek ba värre även nu i fas logotyp inte startar, sedan dog ut! de kan göra något nu?

 19. George sade han

  Hej! Kan du hjälpa mig och mig snälla, inte hitta den ursprungliga firmware för min telefon, jag har en samsung SII I9100.Multumesc!

 20. par sade han

  OK, installera drivrutinerna men föraren är inte installerat MTP oavsett hur jag försöker, plockade jag separat och allt för ingenting, betyder det k kan inte göra någonting, eller?

 21. Hallå! Jag uppdaterade med Samsung Kies, den kraschade med 1% och jag stängde av telefonen och den slås inte på! Jag har en Samsung - GT-I5800 Galaxy 3! ... Vad kan jag göra ?: O3 ... Läs inte min telefon med Odin

  • par sade han

   Vilket svar har ni fått dem som inte lyser upp telefonen och ingen Oden eller Kies känns inte igen?

 22. Gelu sade han

  hade kontrollerat usb felsökning?

 23. adrian sade han

  Hallå. Jag har en Samsung N7000 och den har 4.0.3 på den nu. problemet är att jag går på det till exempel för att skriva ett sms och jag får röstkontroll det stänger rösten stängs (det gör det i cirka 5 sekunder) ibland går det in i ljudprofiler i rattläge ... när jag satte den igår när den laddades visar den mig att det laddas och efter 1 minut visar det mig ett urladdat batteri och det piper i ett att det är ett urladdat batteri. Jag returnerade den till fabriksinställningarna och jag raderade alla applikationer och det gör det fortfarande. vad säger du om det ??

 24. Anderson sade han

  Cristi, säg, och jag vill göra nedgradering tusen från 4.1.2 4.0.3 på en Galaxy S2 och jag såg det och du gjorde något liknande vad jag vill göra. Jag är på telefonen och hittade den officiella 4.1.2 SamMobile 4.0.3 officiell rom så vidare md5 tjära och är bara handdator som och du fråga det kommer att göra det nedgradera sätt som du gjorde med Odin eller förstöra din telefon? Jag 4.1.2 och 4.0.3 om jag kan göra vad du gjorde med Oden där?

 25. Hej alla jag har en tablett som förvandlar s702tab skriva på skärmen förblir serioux och så känner någon som kan?

Returlänkar

 1. [...] Vi kommer att använda appen Mobile Odin Pro. För en tid sedan gjorde jag en tutorial med installation av ett officiellt Samsung-rum med hjälp av Odin, tyvärr för att använda Odin behöver vi en Windows-dator installerad. Idag kommer vi att göra [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.