Så här installerar du den nya Windows 8 Release Preview ordentligt - videohandledning

Hej vänner, handledning i dag kommer vi att se hur man installerar Windows 8 Release Preview, en version av Windows 8 mycket nära den slutliga versionen fraktion som har fungerat mycket bra, är operativsystemet nu mer stabilt, mer optimerat hastighet, och med några förbättringar för Metro UI applikationer. om Vad är nytt i Windows 8 Release Preview Det är meningslöst att tala eftersom jag redan har gjort det i en artikel på vår blogg.
Installera operativsystemet ner Windows 8 Release Preview är en enkel, problemfri och fortfarande bör du vara mycket försiktig åtgärder som vidtagits i handledning för om du når avancerade inställningar har du möjlighet att gå vilse i de många alternativ jag förklarade att vi har kommit och jag tänker att för att förstå dem och vet vad det handlar om och vad operativsystemet vill ha från dig.
Alla de åtgärder som vidtagits under installationen kan du ställa in operativsystemet att söka och installera drivrutinerna automatiskt för hårdvara befintliga eller vara ansluten till datorn så att även åtgärder kommer att vara mer, rekommenderar jag att du väljer vägen längre aktiverar det här alternativet mycket användbar för dem som inte äger CD-skivor med drivrutiner för enheter som ska anslutas till den befintliga hårdvara eller dator.
Också noga uppdelning! Om Windows automatiskt skapa en partition 7 100 MB installerat, kommer Windows automatiskt skapa 8 Förhands släppa en av 350 MB system reserverade partitionen (System Reserverad) som inte visas i Utforskaren, men det kommer att lagra systemets startfiler. Du kan välja att låta systemet skapa denna partition eller inte. Partition System Reserverad av 350 MB kan trassla om du använder det i framtiden programvara för säkerhetskopiering framträdde inför Windows 8 kommer dessa program för säkerhetskopiering inte vet hur man ska hantera backar systemet på rätt sätt vilket kommer att skapa problem när du vill göra en backup eller återställa en säkerhetskopia. Också på grund av denna partition 350 MB på Windows 8 Release Preview skapar automatiskt kan det uppstå problem i framtiden om du vill göra en dual boot (att installera ett operativsystem förutom Windows 8 Release Preview)
I handledningen visar vi dig hur du bli av med denna 350 MB partition. Mycket viktigt att veta innan vi börjar att installera Windows Release Preview 8 och maskinvarukrav är nödvändiga för att installera detta operativsystem:
processor: Minsta 1 GHz eller mer
RAM: Om du installerar Windows GB minimum 1 8 32 misshandeln eller minsta 2 8 GB om du installerar Windows på 64 bit (för att installera på en Windows 8 64 du måste ha en bit processor som stöder 64 bit arhiectura)
Hårddiskutrymme: GB minimum för Windows 16 8 32 bitar per GB för Windows och minst 20 8 64 biten
Grafikkort: ett grafikkort kan stödja Microsoft DirectX 9 med WDDM
För att förkorta jobbet, om du har installerat Windows 7 innebär nu att du kan installera och Windows 8.
Om du uppfyller minimi rekommenderade krav på hårdvara, kan du ta installera Windows Release Preview 8 inte innan du kopplar bort datorn från absolut alla USB-enheter, ljudanläggning, skrivare, webbkamera, kabel internet modem. Låt ansluten till datorn där du vill installera Windows 8 endast musen, tangentbordet och bildskärmen handledning som förklarar varför vi måste göra dessa saker.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på video tutorial för att se exakt hur man installerar det nya operativsystemet Windows Consumer Preview 8.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 800 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!

Adrian...... ..linux.videotutorial.rorelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Jag publicerade också på "Flag Counter" -sidan för att se hur många unika besökare jag har; men jag är inte säker på att det visar mig besökare baserat på ip eller om samma ip (person) går in en annan dag räknar det igen?

 2. FastCode sade han

  Jag gillar Windows 8 ser super, rör sig bra (7 flyttar tyngre).

 3. sailorriver sade han

  Och tack för handboken, jag tror att det är här den vackra delen börjar ... med avslöjanden från "inälvorna" i detta operativsystem ... så ... vi väntar!

 4. bogdan Glod sade han

  Hej Adrian & Cristi och grattis till de självstudier du gör. Vad säger du windows 8 skulle fungera bra på en ACER APIRE 5315 bärbar dator med följande konfiguration:
  RAM: 1GB
  CPU: Intel Celeron GHz 2.0
  Jag vill göra ett test för att se hur 8 Wind rör sig, men sedan installera den på mitt skrivbord.
  Lycka till !!

 5. Adrian efter citera sal jag såg i win8 handledning skulle se ut i den slutliga versionen och Metro UI gränssnitt misepare förändrats lite, men jag fick ett par frågor
  1) gör en handledning om hur aa hitta en Prieta postadress jag sa det och andra handledning men ingen svarade mia
  2) Hur kan jag göra mig några tutorials på webbplatsen kommer att be dig att svara på samiska cami älska den här sidan och jag vill hjälpa mig

  • Valentin sade han

   andreri:
   Adrian efter citera sal jag såg i win8 handledning skulle se ut i den slutliga versionen och Metro UI gränssnitt misepare förändrats lite, men jag fick ett par frågor
   1) gör en handledning om hur aa hitta en Prieta postadress jag sa det och andra handledning men ingen svarade mia
   2) Hur kan jag göra mig några tutorials på webbplatsen kommer att be dig att svara på samiska cami älska den här sidan och jag vill hjälpa mig

   Andrei Vad är analfabeter! :)) :)) :)) Vad du lägger tutorials skämt :)) :)) :))

 6. FaraVirusi sade han

  Adrian du kan göra en handledning om ubuntu: "hur man installerar Windows 8 i den virtuella maskinen, det verkliga systemet är ubuntu".
  Jag försökte installera Release Preview av Windows 8 VirtualBox, men vi inte eftersom vi inte hårdvaruvirtualisering.
  Jag försökte installera VMware Player på Ubuntu, men vi gjorde, det ger mig fel http://communities.vmware.com/message/2040666

 7. jully sade han

  Jag går inte eftersom det inte är förenligt med CPU! Vi Intel Atom N270 (netbook Acer Aspire One). Jag hade Consumer Preview, Release Preview men inte vill!

 8. Karolin sade han

  Trevlig handledning och handledning förbi Cristi sa att det kommer att göra en serie bunden Windows 8 ärlig jag vill göra det eftersom jag är intresserad av att byta till Windows 8.
  Vad jag vill först göra en tutorial hur man försvarar START Start barmeny i Windows 8.
  och för det andra vill jag handledning länkad: Eftersom det rör sig webbläsare med Windows 8 mot 7 om det verkligen är snabbare eller långsammare, och någon sa att Windows 8 ökar din FPS-spel och jag skulle vilja och detta för att se om i slutändan är sant eller inte.

  Känsla och respekt
  Grattis till alla tutorials jag angelägen relaterade handledning om Windows 8 räknar med mycket
  tack

 9. vlad sade han

  Trevlig handledning !!!! Du kan göra en handledning för att lägga fram datorn och sånt jag hoppas du förstår vad jag menar som det ser ut programmet är installerat, etc.

 10. Rodica sade han

  Jag tackar för handledningen. Jag har trådlöst internet via USB-adaptern TP-Link, skulle jag vara intresserad om du vinner 8 kan känna igen denna adapter.

 11. AdrianGudus sade han

  Rodica:
  Jag tackar för handledningen. Jag har trådlöst internet usbTP-Link-adapter, skulle jag vara intresserad om du vinner 8 kan känna igen denna adapter.

  Om du tittade på min kollegas handledning i förgårs, skulle du ha fått reda på det. Skriv in SÖK-rutan i det övre högra sidofältet: Den nya förhandsgranskningen av Windows 8, ladda ner och bränn ISO-bilden till DVD, tryck på Enter-tangenten så hittar du självstudien. Låt dig inte luras av titeln, vilket antagligen inte innebär att den kommer att svara på din fråga ...

 12. Cami sade han

  Hey guys,
  Grattis och tack för dina insatser!
  Assistant 8 Windows uppgradering ger mig nyheten att AVAST antivirus gratis är kompatibelt med Windows 8 och PC firmware stöder inte säker start.
  Men bättre jag spelar det ursprungliga meddelandet:
  „Secure Boot är inte kompatibelt med din dator
  Din dators firmware stöder inte Secure Boot så att du inte kan använda den i Windows 8. ”
  Naturligtvis några frågor:
  Det är allvarligt fel? Hur kan jag läka? Jag vågar du installera Windows 8?
  Som är kompatibel antivirusprogram som du rekommendera?
  Och om du tillåter mig ett förslag, kanske skulle det vara värt att lägga fram ett effektivt sätt att installera och hantera de mest användbara applikationer.

  Med uppskattning,
  Cami

  PS
  Jag vet inte om det är lönsamt, men här "skiss" PC:

  Operativsystem: Microsoft Windows Ultimate 7
  Tillverkare: Gigabyte Technology Co, Ltd
  Modell: H55M-S2H
  CPU: Intel (R) Core (TM) CPU i3 530 @ 2.93GHz
  Minne: 4.1

  • chris sade han

   Första Win 8 behöver inte antivirus (redan har en inbyggd på arkitekturen i Microsoft Essentials). Andra firmware fungerar inte med Win 8. Gör en ren installation med start DVD och du har en 8 Win Release Preview!

 13. vasicucu sade han

  Grattis handledning! Jag skriver om den nya Windows 8 RP.
  Det verkar inte alternativet att formatera partitionen som ska installeras.
  Jag borde ge honom meny där du väljer "förlängning" formatering.
  Omnämnande som har visat att 350 MB partitionera det och göra det ensam och jag valde helt enkelt "C".
  Jag märkte att jag inte hade tagit bort "C", menar jag hämtar Windows 8 gjorde i går kväll, sätta i en dold mapp som heter ESD. Så installationen inte gjordes "i ren". Han tog 16,9 GB partition C, snarare än något program installerat.
  Jag tror att det kommer att installera.
  Vänta förslag.

 14. AdrianGudus sade han

  vasicucu:
  Grattis handledning! Jag skriver om den nya Windows 8 RP.
  Det verkar inte alternativet att formatera partitionen som ska installeras.
  Jag borde ge honom meny där du väljer "förlängning" formatering.
  Omnämnande som har visat att 350 MB partitionera det och göra det ensam och jag valde helt enkelt "C".
  Jag märkte att jag inte hade tagit bort "C", menar jag hämtar Windows 8 gjorde i går kväll, sätta i en dold mapp som heter ESD. Så installationen inte gjordes "i ren". Han tog 16,9 GB partition C, snarare än något program installerat.
  Jag tror att det kommer att installera.
  Vänta förslag.

  När du kommer att partitionera, formatera partitionen C ja

 15. ps har Boton hem. det är svårt WinXP

 16. jully sade han

  vasicucu:
  Grattis handledning! Jag skriver om den nya Windows 8 RP.
  Det verkar inte alternativet att formatera partitionen som ska installeras.
  Jag borde ge honom meny där du väljer "förlängning" formatering.
  Omnämnande som har visat att 350 MB partitionera det och göra det ensam och jag valde helt enkelt "C".
  Jag märkte att jag inte hade tagit bort "C", menar jag hämtar Windows 8 gjorde i går kväll, sätta i en dold mapp som heter ESD. Så installationen inte gjordes "i ren". Han tog 16,9 GB partition C, snarare än något program installerat.
  Jag tror att det kommer att installera.
  Vänta förslag.

  Om du inte formatera (du gav direkt Nästa) är det normalt att hålla partition som det är!

 17. Alex sade han

  Hej, vi skulle kunna använda en översyn för Windows 8

 18. terrakotta sade han

  Hej! Adrian installera Windows på den reala systemet? Hur fungerar det verkliga systemet? Jag tror att jag satte den på och jag förväntar verklig men svaret först: p

 19. Nico Dumitrascu sade han

  Jag försökte installera Windows på en pinne 8 efter att jag gjort bootbar Windows 7 USB / DVD-verktyg, men när jag kom in i Bios jag satt som en prioritet och jag kan inte se klubban och förstår inte varför

 20. Ilie nicolae sade han

  hi!
  8 fönster hrad kan användas på platser som inte har SATA-format?
  Tack!

 21. chris sade han

  PROBLEM! Jag installerade 8 RP och varje gång jag öppnar datorn låter fula surrande över melodi. En ny omstart är okej. Är det på grund av att föraren eller något jag inte har gjort bra i inställningen. Jag tyckte inte seperatly men ombord ljud förare och en Realtek HD-ljud är.

 22. Nico Dumitrascu sade han

  EDI:
  ps har Boton hem. det är svårt WinXP

  Var hittade du startknappen? Jag kan inte hitta honom och jag kan inte klara mig utan ...

 23. I .. sade han

  Hallå! Cristi eller Adrian ... gör en handledning (som du gjorde tidigare: vad är bra, vad är inte, vad är bättre ... osv) om att köpa billigare smartphones som: Samsung Galaxy Mini, Galaxy Y, Galaxy Fit, Galaxy Gio, Galaxy Ace, Galaxy Mini 2 och andra telefoner nära priset.
  Jag tror att det kommer att vara till nytta för alla.

 24. sal adrian Jag har en fråga som jag installerade vinna 8 på VMware Player installerad normala som du airatat dig handledning, men efter att jag installerat vissa förare och ala ljud jag fortfarande inte låter kan Sami mig varför jag låter

 25. Nico Dumitrascu sade han

  Det är inte särskilt stabilt ... grafikfel visas, vissa bilder överlappar varandra, de svänger ... de uppfyller villkoren för installation, men jag rekommenderar inte. Jag väntar på den slutliga varianten!

 26. Iron Maiden sade han

  Ja, det första jag gjorde, jag installerade vinna i dual boot med Win 8 7 på en annan partition naturligtvis vi såg i handledning rekommenderar vi att inte installera i dual boot, vad påverka?
  Hur som helst låta honom tro det, så småningom ta bort det från dual boot med hjälp av Express Burn?

 27. Iron Maiden sade han

  På tal om åtanke har jag skapat min yahoo postkonto, ingen hotmail eller MSN och verk

 28. ValentinAndrei Vad är analfabeter! ) :)) :)) Vad du lägger tutorials skämt) :)) :))

  da cin du tror att du kan göra mig analfabeter Jag ville bara veta om du kan eller inte

 29. Ratzoiu sade han

  PA hell ...
  Det installeras på rätt sätt Windows? Från vad jag har lagt hundratals system, alla installerade på ett sätt, nämligen som tillverkas av M $. Jag vet andra bättre? Möjligen modifierad med någon programvara för att integrera en drivrutin, en lapp, en mjuk, men inte annars. Om du vet något nytt, och jag vill veta.

 30. Cristi sade han

  hej, adrian Jag vill att du ska göra en säkerhetshandledning ... ..e låt oss lämna Windows Defender? vilket faktiskt är Microsoft Security Essentials i vinst 8 ... .. vilket antivirusprogram är ok och kompatibelt med Windows8 ... .mycket bra handledning och välkommen, hejdå

 31. borr sade han

  Ratzoiu:
  PA hell ...
  Det installeras på rätt sätt Windows? Från vad jag har lagt hundratals system, alla installerade på ett sätt, nämligen som tillverkas av M $. Jag vet andra bättre? Möjligen modifierad med någon programvara för att integrera en drivrutin, en lapp, en mjuk, men inte annars. Om du vet något nytt, och jag vill veta.

  hur kan jag inte existera? om du inte kopplar bort kringutrustningen, installera den felaktigt och gör honom yr. Har du inte hört vad experten säger "detta i USB-pluggar och hål? vi måste fortfarande lära oss tills vi inser att denna windoz 8 kan användas med ett lokalt konto inte bara msn eller hot. Så mina älsklingar tills nästa gång installera windoz, ta bort kringutrustningen korrekt och få enheten att inte kvävas

 32. Caius sade han

  Jag installerade mig Win 8 men jag hoppade skit där så krävs mail och jag fyllde den. Nu hur kan jag flytta till lokal start konto som hela tiden frågar mig lösenord

 33. Ratzoiu:
  PA hell ...
  Det installeras på rätt sätt Windows? Från vad jag har lagt hundratals system, alla installerade på ett sätt, nämligen som tillverkas av M $. Jag vet andra bättre? Möjligen modifierad med någon programvara för att integrera en drivrutin, en lapp, en mjuk, men inte annars. Om du vet något nytt, och jag vill veta.

  borrHur mig där? om du installerar det på fel sätt och koppla kringutrustning honom yr huvudet. Har du inte hört vad expertu säga "att usb pluggar och hål? Vi måste fortfarande lära tills vi inser att detta Windoze 8 kan använda lokalt konto och inte bara msn eller varm. Så tills nästa gång min kära installera Windoze rätt att ta bort kringutrustning och vind inte kväva enhet

  Denna handledning är för dem som inte behärskar väl procersul installera, installera dem som skyr en video tutorial hjälpa dig och ge dig mod.
  Om jag är din sak, varför titta på det?
  Saken är hur kringutrustning kan vara allvarliga, om du använder din lilla hjärna kan misslyckas ark. När du installerar en USB-enhet på de enkla sakerna i Windows, Windows tar hand om den enheten under installationen av operativsystemet inte har detta verktyg för att hjälpa dig.
  Installations konflikter kan förekomma oftare än på det. Ingen kostnad för att ansluta / installera allt efteråt, canon av hjälpverktyg.
  Jag träffade några fel mycket märkligt under åren, det sista problemet jag hade var med en BIOS-uppdatering för Asus 1201N på grund av ett minneskort tom förlorat all moderkort tur det var under garanti.
  Kort sagt, inte göra den smarta, lära av andras misstag.

 34. Catalin sade han

  På denna OS (Win 8) kan installeras drivrutiner 7 Win? kan också installeras programvara som körs på Win 7? Programvara som körs på Win inte körs på Win 7 8? Jag tror att jag gjorde mig klar. Tack för att förstå och väntar på ett svar. Lycka till i allt du gör.

 35. Jag har mina pc 7 windows xp os fönster sp3 sp7 win1 grafikkort nvidia ge kraft gt direkt x 9600 9.0 4 c Intel Pentium utan supp WDDM jag går!

 36. vänta senaste Windows 8!

 37. Jag 3 giga RAM

 38. Cristi med Norton Antivirus eller ESET försöker Karspersky

 39. LG FLATRON WIDE min dator svart

  • Calin sade han

   vet inte bildar en mening? . Du måste sätta 100 av comenturi för något? Försök att gathered're inte budbäraren att skriva 2 3 ord eneter

 40. Andrew sade han

  EDI:
  Jag har mina pc 7 windows xp os fönster sp3 sp7 win1 grafikkort nvidia ge kraft gt direkt x 9600 9.0 4 c Intel Pentium utan supp WDDM jag går!

  Inte heller förstår vad du säger och 7 Dula boot xp eller du? Windows XP gånger du 7 gånger, tyvärr processorn kan inte köras under Windows 8 eftersom det inte stöder Physical Address Extension (PAE), NX SSE2 och om du vet vad jag menar ser att du klickar på länken nedan

  http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=242045

  Windows Upgrade Assistant 8 dem och ge honom en check och han kommer att säga om du programmera din processor kan köras på Windows 8.

  Förgäves har du 3 GB RAM om processorn inte körs på 8 "min dator LG FLATRON WIDE svart" kanske du ville berätta för din bildskärm att jag inte har hört ett datormärke LG FLATRON WIDE svart eller kanske uppfanns det nu 2012 vem vet

 41. Andrew sade han

  Catalin:
  På denna OS (Win kan installeras drivrutiner för Win 7? Kan också vara installerad programvara som körs på Win 7? Är programvara som körs på Win 7 och inte köra på Win 8? Jag tror att jag förstår. Tack förståelse och väntar på ett svar. lycka till i allt du gör.

  Ja drivrutiner för Windows 7 är förenliga med de nya driftsystemprogram alla som vandrar fönster 7 kommer att gå och fönster 8 göra en parnteza jag har ett program i 2005 minnet han DVDs jag göra några kataloger och jag blev förvånad över att köras under Windows 8 nu ytterst beroende och köra några andra program men du kan inte lura med högerklicka egenskaper och fästing är kompatibla med XP eller 7. Windows 8 är i en testfas och nu hoppar vissa program kanske inte att fungera korrekt

 42. Andrew sade han

  Windows 8 är bäst! 7.La flyttar bättre än mig på Windows 8 netul.Ce inte gå? Nämna att du har VMware Player.

 43. Calin sade han

  Jag hade inga problem när jag sätter win8 i dual boot

 44. Karolin sade han

  Adrian eller kristaller förstår inte varför jag torka min comenturi och inte ens svara på frågan?
  Jag kommer att skämmas för att hålla vad du vill frites comenturi mia inte säga när slutet av varje handledning för att lägga upp sina åsikter om om jag vill ta bort och svara på dessa barn.
  Även om du är bra IT-folk och svara svåra frågor upplyst världen och inte bara de fattiga

 45. Karolin:
  Adrian eller kristaller förstår inte varför jag torka min comenturi och inte ens svara på frågan?
  Jag kommer att skämmas för att hålla vad du vill frites comenturi mia inte säga när slutet av varje handledning för att lägga upp sina åsikter om om jag vill ta bort och svara på dessa barn.
  Även om du är bra IT-folk och svara svåra frågor upplyst världen och inte bara de fattiga

  Dude, du är inte konsekvent, inte vet du ställa en fråga.
  Försök att använda all din kraft och ställa dig själv en eller flera frågor ordentligt, vi får inte härleda. Vanligtvis måste en fråga, för att tas som sådan, åtföljas av frågetecknet "?"
  För att hjälpa mindre:
  Ställ frågor numrerade fråga 1, 2 fråga och så, jag föreslår att du använder semikolon från tid till annan, att vi bli tydligare och nya allt.
  Väntar på dina frågor och du svarar dem jag lovar.

 46. Karolin sade han

  High End PC Jag menar, 2500K Intel-processor med ett moderkort ASRock Extreme Gen 3 3 en framtida moderkort med PCI Ex 3 etc.
  Och frågan är:
  Varför säga att det är inte kompatibel för Windows 8? Vad ska jag göra, hur vet jag exakt använder den guiden för att säga så om de program som jag har i datorn för närvarande på Windows 7 kan köras på Windows 8 sedan starten som guiden och säger att det är oförenliga?
  Vad att göra?

 47. AdrianGudus sade han

  Karolin:
  High End PC Jag menar, 2500K Intel-processor med ett moderkort ASRock Extreme Gen 3 3 en framtida moderkort med PCI Ex 3 etc.
  Och frågan är:
  Varför säga att det är inte kompatibel för Windows 8? Vad ska jag göra, hur vet jag exakt använder den guiden för att säga så om de program som jag har i datorn för närvarande på Windows 7 kan köras på Windows 8 sedan starten som guiden och säger att det är oförenliga?
  Vad att göra?

  Som jag har sagt och annan handledning som du har lagt upp samma fråga, säger du här: det är exakt det budskap errorii, gör en print screen eller skriva här precis som errorii meddelande som visas när du kör den körbara

 48. Seby sade han

  Hej, Tack för handledningen, och jag är 2 frågor.
  Yahoo Messenger är kompatibel med win8?
  si
  Jag ansluter till internet via modem kommer att vara kompatibel med win8 modemu, att jag kunde installera det på win8? ...
  Tack.

 49. Karolin sade han

  "Datorn CPU är inte kompatibel med Windows 8."

  Så fel uppstår

 50. Karolin sade han

  Karolin:
  "Datorn CPU är inte kompatibel med Windows 8."

  Så fel uppstår
  Här är en skärmdump
  http://imageshack.us/f/440/capturehjm.png/

 51. Karolin sade han
 52. Karolin sade han

  OS Jag ville se vilka program kan köras i windows8 från vad jag har nu 7
  och jag kör OS

 53. AdrianGudus sade han

  Karolin:
  OS Jag ville se vilka program kan köras i windows8 från vad jag har nu 7
  och jag kör OS

  Jag föreslår att du gör en klassisk installation, från sin mamma genom att starta från start DVD eller USB-minne och då kommer du verkligen övertyga ditt system även om Windows inte supprt 8. Det kan vara ännu ett fel i programmet så se om du kan installera systemet från att göra så starta från en DVD eller USB-minne

 54. AdrianGudus sade han

  Karolin:
  OS Jag ville se vilka program kan köras i windows8 från vad jag har nu 7
  och jag kör OS

  Jag har just sett din screentryck. Här är vad säger en besökare från en annan tutorial som du har skrivit samma problem (problemet i kommande inlägg på ett ställe och glöm inte var du lägger frågan att veta hur man ska komma tillbaka efter ett möjligt svar)

  "Jag tror att problemet med säkerhetsinställningar i bios !!!

  Om du vill installera Windows på datorn 8 Release Preview processorn (CPU) GMT måste stödja funktioner: Physical Address Extension (PAE), NX och SSE2. De flesta processorer har stöd för dessa funktioner, så om du får detta fel, är det troligt Eftersom NX-funktionen inte är aktiverad på datorn.
  För att lösa detta fel följer du tillverkarens riktlinjer för att aktivera NX (“No eXecute bit”), eller motsvarande XD (“eXecute Disabled”) -funktion, i BIOS-säkerhetsinställningarna. ”

 55. AdrianGudus sade han

  Seby:
  Hej, Tack för handledningen, och jag är 2 frågor.
  Yahoo Messenger är kompatibel med win8?
  si
  Jag ansluter till internet via modem kommer att vara kompatibel med win8 modemu, att jag kunde installera det på win8? ...
  Tack.

  Ja, Yahoo Messenger version som är kompatibel med Windows 8 och ja, jag tror att du kan använda modemet nätet. Att om du har installerat Windows som vi har visat i handledningen, om du lämnar Windows Update aktiverad och om du aktiverar installations setup för Windows automatiskt söka på Internet av förare.
  Efter installation av Windows och drivrutinerna för chipset, grafikkort, ljud, föreslår jag att du ansluter datorn till ett trådlöst eller trådbundet nätverk och först sedan sätter in modemet och ser om det fungerar ...
  Om du har internet medan du ansluter modemet och Windows kommer inte att erkänna modemet, kommer den automatiskt att söka på internet av förare och kommer att installera dem åt dig

 56. Karolin sade han

  Adrian tack så mycket vi löst problemet.
  problemet löstes med 2 den version som du har gett information om NX var på Inaktivera Bios och sätta Aktivera problemet är löst tack så mycket.
  I framtiden kommer jag lovar att vara lite närmare släkt för att ställa frågor och där, och min begäran är vänlig att besvara frågor till mig. Jag följer alla tutorials svans och sätta ditt huvud 1,2,3 10-15 frågor handledning och även då hjälpa mig med råd. Jag började säga så proppfull inom IT.
  Med stor glädje kan vi samarbeta i framtiden.
  Tack igen och lycka till handledning kommer att hålla jämna steg med dina tutorials.

 57. Daniel Vornicu sade han

  Jag hälsar dig, jag vet inte vad som kommer att installera Windows 8 förhandsvisning (direkt startbar DVD ISO, vilket innebär att startdiskett precis som du beskrev), ha tid att installera Windows konsument som går bra (Pentium 4, 1gb RAM, 3.2ghz, etc. ,) men jag kan ge dig vad som hände:
  Du måste starta om datorn
  håll ner strömbrytaren
  Felkod: 0x0000005D
  parametrar:
  0x030F0409
  0x756E6547
  0x49656E69
  0x6c65746E
  och så, noll, inte vill starta något, jag nämna att jag hade monterat och vinna 7 ultimata Alienware utan problem, men att veta att vinna 8 skulle kompott mig väl jag beslutat att Montez Windows konsument och uppriktigt sagt inte gick fel men nu vinna förhandsvisning inte vill ange den exakta koden som vi gav upp, och nu toppen och vinn 8 konsument ger mig fel, inte vill installera några uppdateringar om du kan tillfredsställa svar av något slag, och gott och ont.
  Tack på förhand för alla fall jag kan svara på min fråga!

 58. Daniel Vornicu sade han

  AdrianGudus: Jag föreslår att du gör en klassisk installation, från sin mamma genom att starta från start DVD eller USB-minne och då kommer du verkligen övertyga ditt system även om Windows inte supprt 8. Det kan vara ännu ett fel i programmet så se om du kan installera systemet från att göra så starta från en DVD eller USB-minne


  ja jag gjorde, men om det är något ni förklara bios justeringar BIOS di

 59. AdrianGudus sade han

  Daniel VornicuJa jag gjorde, men om det är något ni förklara bios justeringar BIOS di

  Jag kan inte säga exakt steg du behöver göra dem varje moderkort är olika, har olika menyer placeras i alternativ, kan du visa mig, kommer det att vara sann mot dig om du har en annan moderkort.
  Som jag sa ovan har vi redan en handledning om "Några korta förklaringar om BIOS" som du kan hitta med SÖK-rutan i det övre högra sidofältet.
  Väl inne i BIOS och du titta igenom alla menyer och Execute Disable Bit ökning och ge den till aktiverad

  • Daniel Vornicu sade han

   Det verkar som om jag är under Microsoft 1% hos dem som kanske inte har Win8 förhandsgranskning tack pt.raspuns Adrian men jag har något i bios, men om du kunde se om en BIOS-uppdatering kan jag lösa problemet exekvera inaktivera, tack ändå

 60. Daniel Vornicu sade han

  Adrian tack så mycket vi löst problemet.
  problemet löstes med 2 skadade där du redogöra för NX var på Inaktivera Bios och sätta Aktivera problemet är löst tack så mycket.

  Säg mig några där ni aktivera NX med tanke på att det verkar jag har samma problem

 61. kyubox sade han

  Och spel går på denna version? | Tack så mycket och jag kommer att svara Inget mer!

 62. iustin2009 sade han

  Hallå! Jag försökte nyligen installera win8 RP från en startbar pinne (eftersom jag installerar win 7 och vinner 8 hk) men efter att jag har ställt in bios för att starta från pinnen visas det understryket (_) på skärmen och stannar kvar på skärmen i några minuter , då visas ett "j" (j_) och förblir så.
  Använd en Vaio laptop VPCEB3F4E. Någon aning om vad som kan vara? Tack!

 63. Silviu sade han

  När jag öppnar väderapplikationen får jag det här meddelandet: “Du visar exempel på väderdata. Anslut till internet för att se vädret för din stad ”
  Internet-anslutning är på men jag förstår inte varför detta meddelande visas.

 64. marius sade han

  salvor, jag har ett problem, jag installerade vinna 8 x64 och jag 4gb ram.vede 4gb RAM men bara 3 bära, hur man kan lösa samma problem och x68 men åtminstone jag vet att jag får mer på x64 bör vidta alla du förblir

 65. marius sade han

  e dedikerad grafikkort, ATI Radeon HD 3870

  • Grafikkortet använder RAM-minne på något och den del som kallas Hypermemory.
   Precis som du delar med din vän en bil, var och en av er har 0,5 bilar, om han hade sin bil, kommer han välja 1,5 bilar.
   Tehonlogia ATI Hyper och kallas Nvidia kallas Turbo Cache. I rumänska är en furaciune på deras språk kallas marknadsföring.
   RAM är inte lika snabb som GDDR minne, vilket innebär att plattan på papper är super och relit förlora prestanda.

 66. marius sade han

  Okej, tack så mycket, var du ganska explicit

 67. Jag har installerat Windows 8 Release Preview på VMware, men jag gick på internet. Varför?

 68. ASUS sade han

  Jag har installerat själv Windows 8 SSD Corsair Force svart en annan som jag hade efter visas Komma systemet klart som i handledning ger en omstart automatiskt efter visas Windows med vit kretsa bollar de där efter är svart skärm Laddar SSD är fortfarande något där efter så redo, bara svart skärm gör ingenting så jag lämnade 15-20 minuter hände ingenting i princip var död. Och jag gav en omstart och när vi gick in i SSD med win7 den röda, och efter laddad och ala började alla partitioner Kontroll Disk C: och säger tryck på valfri tangent säger 9,8,7,6,5 sekunder och börja 1of 3 och stråkar ute komma sånt det skulle vara något, men inte vill gå vidare?

 69. costy sade han

  All känsla! Tyvärr, stött på samma problem och jag kan inte installera Release Preview, trots att det för närvarande fungerar bra Consumer Preview. (Jag märkte idag att Snap Store och ingen uppdatering). Jag nämnde inte i BIOS Setup Execute Disable Bit. Jag försökte installera från CD-skivan och i Windows, säger ingenting mig något sånt datorn inte är kompatibel med Win 8 RP. Konsument Win8 inte förstå varför inte gå och release? Jag hade win7 och jag hade inga problem! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig på något sätt! Tack!

  • Daniel Vornicu sade han

   Varför inte vi, väntar win8 original November 26., Kan ha en chans och vi ser att redan dykt finaldin tyvärr bara vinna 8 / 64

 70. Robi sade han

  Howdy.
  Jag har också ett litet problem när jag vill ställa in "Weather", det låter mig inte säga att ansluta mitt nät.
  Men detta är Anslut. Ovan till höger tycks mig som om det är ett tecken på wifi och skär över .och han skriver offline. Hur kan jag ställa in den här appen arbete? Tack så mycket i förväg.

 71. Daniel sade han

  Okej - okej Adriane ... du rekommenderar oss att installera Windows 8 Release Preview som en enda start. Men hur är det med gamla kringutrustning som inte har dedikerade drivrutiner eller åtminstone är kompatibla med Windows8? Varför kan vi inte göra en dubbelstart med Winows8? För om vi inte kan göra dual-boot ... för tillfället. många av oss är denna Windows8 oanvändbar ... I mitt fall misslyckas jag med att installera den analoga TV-tunern Leadtek - WinFast TV2000 XP Expert på Windows 8 x64 ... Och jag försökte med Windows7-drivrutinen ... Jag tror att den enda lösningen fortfarande skulle vara en dubbelstart ... tills utseendet för den dedikerade drivrutinen för Windows 8. Vilka råd kan du ge mig?

 72. costy sade han

  Jag vet att du är upptagen styrkor, men du kan hjälpa mig om vad jag frågade ovan.
  Tack så mycket! Jag vet inte vad jag ska säga för att hjälpa på något sätt. Jag 2,66GHz CPU, RAM 1,50GB, grafikkort
  ATI Radeon 9550 / X1050 serien.

 73. Hej, jag försökte att installera win8 drivere..nu och när vi kom att visa mig något, och jag gav bläddra och söka igenom allt och allt, vad göra? Ms fin hjälp

 74. Hej, när jag försökte installera vinna 8 val föraren inte visa mig något, vad göra? Tack trevlig hjälpsam (för dem som kommer att svara)

 75. maryiusp sade han

  Hej! Jag 4 operativsystem: XP, ultimat 7, 7 och 8 företag och fungerar ok, jag förstår inte varför du sa inte att installera 8 vinna i dual-boot ...

 76. maryiusp sade han

  Hallå! har du försökt använda internet från modemet från digi mobil på windows 8? Jag har programvaran installerad men den skriver en enhet som inte hittats eller något liknande ... Jag tror att den inte kan hitta drivrutinerna ... Jag försökte med ny hårdvara och förgäves ... någon lösning?

 77. AdrianGudus sade han

  maryiusp:
  Hej! Jag 4 operativsystem: XP, ultimat 7, 7 och 8 företag och fungerar ok, jag förstår inte varför du sa inte att installera 8 vinna i dual-boot ...

  Eftersom förändringar kan ske förrän operativsystemet kommer att lansera den officiella versionen

  • Daniel Vornicu sade han

   Se det verkade 8 finalseger (fillista) talar om för oss att gå (eller Cristi) är redan mycket nyfiken på hur det rör sig och kan ha tur och gå och jag

 78. Alex sade han

  Salut.Eu win8 Jag försökte installera drivrutinerna och jag kan inte läsa, var att välja vilken drivrutin att installera, vad göra? ms

  • Daniel Vornicu sade han

   skriv in "TOUS LES DRIVES" och se att de kommer att ge dig alla uppdaterade drivrutiner, bara du behöver installera ett litet program "config me" och sedan kan du ladda ner alla drivrutiner du behöver

 79. några detaljer om ditt system vänligen; Grundläggande pl, pl video osv!

 80. Alex sade han

  Porecesor AMD Athlon [(tm) II 320 GHz Dual-Core M2.10
  7 Windows Home Premium x64
  Ram: 3,0 GB
  Bottenplatta: ATI Mobility Radeon HD-serien 4500
  DirectX: 11

 81. Alex sade han

  Och SCz dubbel post men jag glömde att säga något efter att ha lämnat installationen från win8, och försöka få normalt ger mig ett fel och startar om, och så om System Repair inte klara, behöver installera win7u

 82. stavreschi sade han

  Mitt problem jag tror att det förtjänar ett kort svar: ja eller nej (som folkomröstningen !!!)
  Det handlar om en bärbar dator med "Intel® Atom ™ processor N450 @ 1.66GHz × 2" + 1GRam.
  Av dem som är förinstallerade med Win7 Starter "
  Att dessa händer förtjänar att installera Windows?

 83. costy sade han

  Jag vet att du är upptagen styrkor, men du kan hjälpa mig om vad jag frågade ovan.
  Tack så mycket! Jag vet inte vad jag ska säga för att hjälpa på något sätt. Jag 2,66GHz CPU, RAM 1,50GB, grafikkort
  ATI Radeon 9550 / X1050 serien.

 84. Alexandru sade han

  Adrian augusti 15 2012 8 fönster visas fullständiga versionen

 85. Och det kommer att vara gratis eller kosta mycket? :))

 86. Alexandru:
  Fri !!!!!!!!!!

  Jag har tagit bort den kommentaren skickas till en inofficiell plats.
  Inte förlorar några länkar som pekar till webbplatser med piratkopiering.
  Om Microsofts officiella webbplats ok, annars inte.
  Den är full av skit netul, det är ditt problem om du vill använda.
  Ingenting är gratis på den här planeten!

 87. Daniel Vornicu:
  Se det verkade 8 finalseger (fillista) talar om för oss att gå (eller Cristi) är redan mycket nyfiken på hur det rör sig och kan ha tur och gå och jag

  Folks, hur kan du säga att det verkade en ny Windows vet inte vilken sida?
  Endast Microsoft kan starta Windows.
  Giizăs ... ..

 88. stavreschi:
  Mitt problem jag tror att det förtjänar ett kort svar: ja eller nej (som folkomröstningen !!!)
  Det handlar om en bärbar dator med "Intel® Atom ™ processor N450 @ 1.66GHz × 2" + 1GRam.
  Av dem som är förinstallerade med Win7 Starter "
  Att dessa händer förtjänar att installera Windows?

  Det är samma sak, bara det har en massa saker ut, annars alla Windows är.

 89. marius:
  salvor, jag har ett problem, jag installerade vinna 8 x64 och jag 4gb ram.vede 4gb RAM men bara 3 bära, hur man kan lösa samma problem och x68 men åtminstone jag vet att jag får mer på x64 bör vidta alla du förblir

  Kanske du har integrerat video eller ett grafikkort som stjäl RAM.

 90. costy sade han

  costy:
  All känsla! Tyvärr, stött på samma problem och jag kan inte installera Release Preview, trots att det för närvarande fungerar bra Consumer Preview. (Jag märkte idag att Snap Store och ingen uppdatering). Jag nämnde inte i BIOS Setup Execute Disable Bit. Jag försökte installera från CD-skivan och i Windows, säger ingenting mig något sånt datorn inte är kompatibel med Win 8 RP. Jag förstår inte ceWin8 Consumer och Release inte gå? Jag hade win7 och jag hade inga problem! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig på något sätt! Tack!

  • corleone sade han

   Gör en separat partition för Windows 8 och 7 inte sluta Windows eller att du har separat partition och installera Windows Release Preview 8

 91. Ma hjälpa mig någon? Jag har en AMD dual core m320 2.1 RAM 3, ATI 5145 HD, och installation av win8 var att välja förare inte visar mig något, jag såg i bios och jag har bara vissa kommandon: datum, tid, EasyFlash, onchip SATA typ, administratörslösenord, startmenyn och vi gjorde iesirea.Si bIOS-uppdatering för min modell, ASUS K50AF, och gå hela fel.Win8 Consumer preview, men Release preview merge.ce inte att göra mig gå till mig?

 92. corleone:
  Gör en separat partition för Windows 8 och 7 inte sluta Windows eller att du har separat partition och installera Windows Release Preview 8

  Okej, men där visar det mig ingen partition ... och inget alternativ ...

 93. bogdan sade han

  Hej Jag har installerat Windows 8 men hur kan jag spela förinstallerade spel .. t.ex. fönster fönster 7 8 har några förinstallerade spel har? hur man spelar ..

 94. George sade han

  Fungerar YouTube, eller kan du installera Adobe Flash Player? som han säger till mig har jag men i videorna på youtube säger han till mig: “: Ett fel inträffade. Försök igen senare".

 95. Problemet !!!! Inga ytterligare fortsätta installera Windows Device sig dit 8 84 100 %% ger omstart, börjar där och dessa bollar visas och försvinner och skärmen förblir svart tror vi var bättre 10min och förblev så svart. Vad kan vara problemet det förblir så, hennes tredje gången, om att Windows blir 8 när en final. Det kommer att vara bra huvud beats. Från vad man inte gå vidare?

  • corleone sade han

   Titta på denna video: http://www.youtube.com/watch?v=MMb1KQjGPRE. Och du inte säga vilken version av Windows som du vill installera. Driften att använda VMware Player, Windows mot ett önskat resultat, eftersom det har många buggar som jag tror är fast beslutna att den slutliga versionen. Win och Win RP 8 och 8 RTM har buggar är små för att ansluta sig till andra är bra men har fel. Vi förväntar oss att den slutliga versionen som visas oktober 26 2012.

 96. Jag beslöt jag ansluten till datorskärm grafikkort DVI och HDMI har TV och LED-TV ala par daia bild och kunde inte se någonting och installation gick smidigt .Era växlar mellan monitor och LED-TV, var det ala borgmästare lED-TV och kunde inte se något Daia

 97. hej. Jag fick en Windows 8 på rumänska, endast DVD jag gjort mer ledighet 24 timmar tar inte varnings ranson torrent. Jag vill installera det åtminstone 2 dagar och vet inte vad mi'ar behöver för förare. honom. XP-drivrutiner går, 7 eller andra särskilda wind8 för? ms mycket !!!

 98. hej jag har en PRB, Intal win8 vi gick och nu vill jag en ominstallation,
  Jag satte serien och säger att jag måste kontrollera installationssystemet och inte låta mig passera detta steg
  Om någon vet .......... ??? vad som händer

 99. Alexandru sade han

  Hej.
  Jag kämpar fortfarande för att installera Windows 8 och misslyckas .. jag ger mig fel 0XC0000001 efter installationen! .. Jag nämna att min PC-komponenter är:
  Processor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Grafikkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 mig det fungerade perfekt ... men jag vet inte vad jag ska göra ...

 100. Alexandru sade han

  Alexandru:
  Hej.
  Jag kämpar fortfarande för att installera Windows 8 och misslyckas .. jag ger mig fel 0XC0000001 efter installationen! .. Jag nämna att min PC-komponenter är:
  Processor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Grafikkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 mig det fungerade perfekt ... men jag vet inte vad jag ska göra ...

  RAM: 2,5 GB DDR2 (inte problemet vara att jag 2 trevlig RAM mindre än den andra?)
  Och jag nämner också att det inte ser bra ut ... installationen ser ut i ränder som om den hade brutit skärmen ... Jag kan försäkra er att grafikkortet inte har något!
  Tack mycket!

 101. adrian Gudus sade han

  Alexandru:
  Hej.
  Jag kämpar fortfarande för att installera Windows 8 och misslyckas .. jag ger mig fel 0XC0000001 efter installationen! .. Jag nämna att min PC-komponenter är:
  Processor: AMD Athlon II X3 3.20 Ghz
  Grafikkort: Nvidia GT 220
  Windows 7 mig det fungerade perfekt ... men jag vet inte vad jag ska göra ...

  Kommentar äldsta citat:
  "Jag tror att problemet med säkerhetsinställningar i bios !!!

  Om du vill installera Windows på datorn 8 Release Preview processorn (CPU) GMT måste stödja funktioner: Physical Address Extension (PAE), NX och SSE2. De flesta processorer har stöd för dessa funktioner, så om du får detta fel, är det troligt Eftersom NX-funktionen inte är aktiverad på datorn.
  För att lösa problemet genom att följa tillverkarens riktlinjer för att NX ( "Nej Utför bit"), eller motsvarande XD (exekvera "Disabled") funktionen Inom inställningarna BIOS säkerhets "

  Kontrollera avsnittet BIOS säkerhetsinställningar på något sätt inte påverkas av No Utför eller Utför funktionshindrade Bit

 102. adrian Gudus sade han

  dan:
  hej jag har en PRB, Intal win8 vi gick och nu vill jag en ominstallation,
  Jag satte serien och säger att jag måste kontrollera installationssystemet och inte låta mig passera detta steg
  Om någon vet .......... ??? vad som händer

  Berätta exakt hälsade meddelande (på engelska)

 103. adrian Gudus sade han

  bogdan:
  hej. Jag fick en Windows 8 på rumänska, endast DVD jag gjort mer ledighet 24 timmar tar inte varnings ranson torrent. Jag vill installera det åtminstone 2 dagar och vet inte vad mi'ar behöver för förare. honom. XP-drivrutiner går, 7 eller andra särskilda wind8 för? ms mycket !!!

  Jag vet inte varför du laddar ner Windows 8 från torrents när du har det tillgängligt gratis och lagligt på Download. Skriv in Google: "windows 8 enterprise" tryck på Enter-tangenten, klicka på det första resultatet och längst ner på sidan har du två nedladdningsknappar, en för 32-bitarsversionen och en för 64-bitarsversionen.
  Naturligtvis måste du installera drivrutiner för Windows 8 som du hittar (om sådan finns) på moderkortet tillverkarens webbplats grund. Vanligtvis kommer med drivrutiner för Windows 8 stor strand hårdvara, om du har otur eftersom de inte ingår i Windows kommer att göra sitt automatisk nedladdning via Windows Update

 104. Alexandru sade han

  adrian GudusKommentar äldsta citat:
  "Jag tror att problemet med säkerhetsinställningar i bios !!!

  Om du vill installera Windows på datorn 8 Release Preview processorn (CPU) GMT måste stödja funktioner: Physical Address Extension (PAE), NX och SSE2. De flesta processorer har stöd för dessa funktioner, så om du får detta fel, är det troligt Eftersom NX-funktionen inte är aktiverad på datorn.
  För att lösa problemet genom att följa tillverkarens riktlinjer för att NX ( "Nej Utför bit"), eller motsvarande XD (exekvera "Disabled") funktionen Inom inställningarna BIOS säkerhets "

  Kontrollera avsnittet BIOS säkerhetsinställningar på något sätt inte påverkas av No Utför eller Utför funktionshindrade Bit

  Jag har ett moderkort: gigabyte m68m-s2p ... Jag hittade inte säkerhetsalternativet någonstans plus jag nämner att det ser ut i ränder när jag sätter DVD-skivan för att installera den ... Jag menar att den verkar fungera hårt, jag drar musen och den lämnas kvar av flera pilar ...

 105. Hej. Jag försökte installera vind .I 8 konstigt talar om för mig att jag inte kan erkänner produktnyckel eller inte kan bekräfta. (I vind av nyckeln). En aning varför?

 106. andrei sade han

  HELLO JAG INSTALLERADE WINDOWS 8 OCH I Slutet gick jag in på skrivbordet och på höger hörn fanns ljudet och jag försökte installera förarna från ASROCK-moderkortet och lämna mig inte…. OCH JAG VILL DOWNLOADA MINA WINDOWS ENDAST PÅ SAMMA WEBBPLATS FRÅN DEN DET HANNLADDES I VIDEOEN OCH JAG HADE EN HELT ANDRA VAROG FRÅN min HJÄLP OCH HJÄLP MIG .... TACK!!!

 107. andrei:
  HELLO AM Windows installerat OCH EU 8 och slutligen vi in ​​på skrivbordet och det nedre högra hörnet ACOLOLA ljud skars och försöker installera drivrutinerna från ASRock och låt mig inte ... .och jag ville hämta min GÅNG MER Windows på samma SAIT pÅ aTT VIDEO oCH MIA hämtat DAGENS totalt av SOUL AJUTATIMA ANNARS VAROG och me .... TACK !!!

  Vänligen spela i framtiden inte att skriva bokstäver aktiveras, och om du skriver normalt ser dig, om du kommentera stora bokstäver kommer inte att besvaras snabbare, tvärtom.
  Nu har de inte gått med drivrutiner CD som inte är Windows 8. Du måste ha drivrutiner för deras operativsystem. Drivrutiner för Windows XP är för Windows XP och kan inte installeras på Windows 7 eller 8, 7 eller 8 Windows du behöver drivrutiner för dessa operativsystem som du hittar ASROCK webbplats (i förekommande fall)
  Det är normalt inte att hitta sidan nämns i handledningen så länge Windows 8 kom förhandsversion skede och nådde den slutliga versionen, kom ut redan finns på marknaden.
  Om du vill ladda ner Windows 8 skriver du i rutan SÖK i det övre högra sidofältet: "Ladda ner och skapa ett USB-minne med Windows 8 utan ytterligare programvara (del 1)" tryck på Enter-tangenten och du hittar guiden som visar var Windows 8 ska laddas ner .

 108. cristii sade han

  Jag har Windows 8 64 licensierade pro bit.am installerat allt, men ett problem! .Om Du frågar 8 Windows Microsoft konto, gjorde Contu lam miljoner, men efter att jag installerat Windows .ex vill hämta Skype från Windows och programu jag frågar vad konto eller ladda ner och väska jag skapade mitt konto och lösenord och jag säger att det är min gresit..leptopul s 4 infört GB rAM .och så vidare processor Athlon (tm) II dual-core p320 2.10

 109. andrei sade han

  Jag har en missuppfattning om installationen: Jag ser faktiskt hör handledning som talar om en dvd startas (måste bränna bilden till en startbar CD), är det inte möjligt att installera Windows-u om vi har ISO-bild i partition d (dvs. partition vi inte Windows®), som lärde mig att installera en windows sagt att det är inget problem om du inte bränner bilden på en cD men använder direkt på partitionen d (e eller f beror på vad varje kallas partition ) .och en annan fråga skulle vara om jag rekommenderades att min Intal-u fönster 8 på min dator: Intel Pentium 4 3.00Ghz, Ram 3gb om 150 gb hårddisk grafikkort ATI Radeon x1300 / x1550 serie (Microsoft Corporation- WDDM) moderkort vet inte mycket om det, men jag tror inte att det betyder så mycket.

 110. Gabriel Cosmin sade han

  Jag använde en virtuell låda och såg som är enkel att installera Windows 8!

 111. florin sade han

  Hallå!! Jag har också en stor tvetydighet med Windows 8 och jag hoppas att du blir den "hjälten" som kommer att berätta exakt vad som händer.
  Tills nyligen (med 3-4 månader sedan) håller vinna 7 laptop allt gott och väl sagt varför inte prova och en vinst 8 bara mer avancerad, jag gillade vid första ögonkastet och jag stannade hos honom gillade starta mig mest snabbt. Mitt problem är verkligen att den bärbara datorn rör sig mycket hårt när de vill göra något på det och märkte att hdd jag kan för att 100% i större delen av tiden, oavsett vad jag gör på det om du ge lite mer tyngd gjorde hopp i 100% och inte längre faller så drar vi slutsatsen att på grund av denna laptop jag gå hårt, måste jag säga att vinna 7 Mišače är fortfarande en mycket bättre och jag vinner 8 64 och jag därför 20gb gratis men endast 10gb.
  Tack på förhand!

 112. Jag IEU bra och en fråga och maila besvarade trimitetimi har en PC CPU intel®pentium4 2.4ghz1,5gb 256mb hdd ATI Radeon video rami 80gb vill veta om jag kan installera på IEL win8 dvs lite gamla moderkort (platinix2E) för närvarande har win.xp

 113. Min e ETSI [e-postskyddad]

 114. Danut sade han

  Hej, jag vill veta om det ett problem om jag kolla aldrig Windows Update (När du installerar Windows) vad som kommer att hända?

 115. Ionut sade han

  Hej, jag har en dator med Windows XP på det eftersom det verkar fungera bättre än 7, jag vill installera Windows 8.1 på det, men ge det att starta (allt gott och väl) Jag ikon visas för Windows 8 start och jag förväntar mig efter krasch med flera skriver något och stänga, och göra allt detsamma och ge ias omstart .Calculatorul har följande 2Harduri ange 2 GB RAM (250-200) .cin vet att hjälpa mig? ????

  • IONUTZ sade han

   Hej. Vilken processor är du? Vad fel ger? Mer information som du kan hjälpa

  • Ionut sade han

   Vi i 2,8 2 processorkärnor, och när jag försöker installera det ger mig fel
   Din PCC måste startas om.
   Vänligen håll ned strömknappen.
   Felkod: 0x0000000A
   Parameter
   0xFFFFFFE6
   0x0000001F
   0x00000000
   0x80F29FAB

   • Ionut sade han

    Jag har installerat Windows 8 på andra datorer och andra leptopuri gånger di-minne eller CD på inteled men varför inte gå ????

    • IONUTZ sade han

     Bra 2,8 men mer exakt vilken? Jag har en 4 GHz Intel Pentium 3 och det gör samma sak för mig ... min åsikt är att dessa problem kommer från processorn. (kan vara äldre processor)

 116. IONUTZ sade han

  Hej. Jag har följande konfiguration
  CPU Intel Pentium 4 från 3 Ghz
  Grafikkort: Asus MB A9550 128 inte ens kommer att installera Windows 8 Release Preview. Adrian säger att om du går en promenad och Windows 7 8. Ultimate Windows 7 gå smidigt (inte hämtats från trackers eller andra dumheter) och ändå inte gå Win8 Release Preview installerad processor säger att han inte stöder. Tja, om du sa att om du går win7 och måste gå win8 förhandsversion mig varför jag inte gå att installera? vad göra? Upprepa även ultimata win7 utmärkta körningar och ger inte något fel eller under installationen eller efter installationen själv. Tack på förhand

 117. IONUTZ sade han

  Jag glömde att berätta och 1,5 GB RAM

 118. IONUTZ sade han

  jonut som jag misstänkte. Din processor är lite gammal och stöder inte vissa nyare tekniker. titta på kraven i Windows 8 ... måste ha stöd för PAE NX och SSE2
  >> PAE ger 32-bitars processorer möjlighet att få åtkomst till mer än 4 GB fysiskt minne på Windows-kompatibla versioner och är en förutsättning för NX.
  >> NX hjälper processorn att skydda din dator från attacker från skadliga program.
  >> SSE2 är en standardinstruktion för processorer som i allt högre grad används av drivrutiner och tredjepartsapplikationer.

Tala Your Mind

*