Hur man gör en iso-avbildning med PowerISO video tutorial

I följande videofilm kommer vi att lära hur man skapar en ISO-bild med PowerISO och hur man kan manipulera denna virtuella format med hjälp av denna programvara.

Det är bra när vi har vissa CD-skivor eller DVD-skivor som vi bryr för att göra dem backup och det lämpligaste sättet för detta är ISO-format, FIU eller DAA.

Helt enkelt in skivan och klicka på några kommandon och är redo 5 minuter ISO skivavbild och du behöver inte oroa dig hädanefter som byte eller förlorade diskar.

Förutom att använda virtuella diskar antingen iso, ja, FIU, bin, cue etc, ger en viss tröst i att använda datorn, vilket innebär att du inte längre behöver söka hela dagen i huset skivor felplacerad eftersom jag måste ha alla dessa i datorn omvandlas till virtuella bilder.

Jag hoppas att denna video tutorial om hur du skapar en PowerISO ISO-bilder med lätthet att arbeta med datorn och kommer att bli av bekymmer.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Du är mycket bra
  respekt för vad du gör

 2. MS PR hjälp

  respekt för vad du gör och hur vi hjälper

 3. Tusen tack för detta program var mycket hjälpsamma är de mest buni.:d

 4. mycket bra handledning, tack så mycket killar, jag har varit till stor hjälp ,,, ser fram emot andra tutorials, titta tutorials k mig nästan dagligen för att få hjälp

 5. Som med alla MESERIE måste lära sig några föreställningar som du kan fortsätta att vissa nivåer, men inte LÄR KÄNNA DESSA AI kunde hantera! TACK Real Hjälp för nybörjare!

 6. EXTREMT HJÄLPFULL Du har varit hos mig ... i denna handledning!

 7. Romica sade han

  Hur kan ladda ner en film Oline?

 8. Romica sade han

  Det finns filmer på nätet, och du kan inte hämta dem vad problemet är?

 9. Adrian sade han

  @Romica: Har du en mus och ett tangentbord? Sökte du över hela den här webbplatsen och kunde inte hitta svaret? Jag tror inte det !!! Ta en titt här !!! = >> https://www.videotutorial.ro/?p=373

 10. Manole sade han

  Tack för. vad du gör! Du är bäst!

 11. vlad sade han

  Serials PowerISo4.3

  Du vaknade upp ur sömnen och du har bestämt att du måste sätta vissa serie på videotutorial.ro !!!
  Gör inte det här!
  Serien är en tyst sak, alla vet att det, alla har dem, alla använder men är mycket olagligt.
  Att veta att du inte har gjort någon stor upptäckt!
  När du laddar ner torrents PowerISO och serienummer där!

 12. Adrian sade han

  @vlad: "Grattis" du såg till lite pengar

 13. låt Daniel sade han

  sal snälla hjälp jag har ett spel jag försökte göra 3 cd cd bild med PowerISO 1 5 sekunder men när har det låser i WinRAR på CD-format räknas

 14. låt Daniel sade han

  om vad ni gör här är bra ur min synpunkt även om jag flyr fortfarande många ,, men ,, en lättlärd

 15. vlad sade han

  Jag ber om ursäkt för besväret ovan ... Jag visste inte.
  Avseende

 16. Ionut sade han

  Hallå! Först och främst vill jag tacka er som står bakom den här webbplatsen ... Jag slog ofrivilligt på dig och jag vill säga att du är till stor nytta för mig ... Jag använde några handledning och de hjälpte mig mycket. Jag väntade på att en nybörjare skulle göra ett misstag ganska ofta, så jag gjorde det. Så jag kopierade en DVD med xpsp2 på hårddisken men hur ??? kopiera och klistra in ... och skapa en mapp med xp ... Jag tror att jag gjorde ett stort misstag ur så mycket som jag läste ovan ... men jag vill veta om något kan göras som om jag inte förstörde DVD-skivorna .... Jag vill skapa en startbar xpsp2 dvd med alla program som har allt ... den har 4 GB. tack i förväg och jag hoppas att du inte tittar på mig ... jag väntar på svar.

 17. boby_admin sade han

  @Ionut:
  Titta på den här videon
  https://www.videotutorial.ro/?p=333

 18. adrian_iasi sade han

  Jag vet inte om det redan finns en guide om detta ämne, men om inte du göra något om hur man skriver en DVD på båda sidor. Jag tänker på möjligheten att sätta på en speciell DVD av en bild, bild eller några brev. Jag har en DVD-RW med möjlighet att skriva på båda sidor, LightScribe, men vet inte hur man använder. Tack!

 19. Ionut sade han

  ok boby jag förstod så jag hade redan sett tutorialen ... problemet är att jag inte skapade en iso-bild så logiskt att jag inte kan göra nästa steg för att skriva den med nero..hur gör jag en iso-bild från en 4 GB-mapp. som jag Jag har en mapp på skrivbordet och jag har den i den .. $ OEM $, common, docs, dotnetfx, i386, install, oem, programvara, support, teman, verktyg, valueadd, wpiscripts ... Dessa är mappar som innehåller filer. .och i mappen på skrivbordet har jag fortfarande filer ... autorun key serial xp, sista sessionen, readme, inställningar och installationsprogram ... det är allt jag kopierade dem utan att göra någon bild nimik. Jag lade bara in dvd i datorn jag gav kopior och klistra in. nu har jag inte dvd längre och jag vet inte hur man gör en startbar dvd..tack igen och jag hoppas att du förstår nu ..

 20. Adrian sade han

  @Ionut: Prova ISO Maker eller flytta mappen du har genom nLite ... vi har en handledning om nLite skriv upp sökningen till höger nLite och du hittar den, gå igenom nLite och ändra inte någonting förrän i slutet du väljer att skapa en ISO-bild på Desktop ... för att bättre förstå leta efter handledning med nLite ... se att det finns fler, Du måste hitta den som heter "hur man ändrar ett fönster med nLite" Framgång!

 21. Ionut sade han

  man du är jättebra ... både du adrian och de andra ... det fungerade även om jag inte installerade den ja jag skapade en startbar dvd ... nu ska jag försöka uppgradera den som jag vill ... jag menar fulla program ... .tack från botten av mitt hjärta ... du är verkligen oöverträffad i vad du gör ... titta på mig det finns fortfarande människor som gör det bra ... tack igen och vi kommer definitivt att träffas igen este det är redan min favoritsida ... lycka till jag önskar dig.

 22. ionutz sade han

  Hej ... Jag skulle vilja fråga och är det möjligt att skapa en DVD med Windows XP SP2 ...
  Min .iso-bild har 680 MB ... .. Jag vill lägga lite mer programvara på 4.7 GB DVD som jag installerar när jag byter fönster.
  Adik Jag vill säga att jag vill komplettera DVD: n med programvara eller bilder, drivrutiner ... etc .. Förstå vad jag menar! !
  Tack !!!

  Mycket tareeeee site ul..tineti en toooot så ..
  Jag är ett stort fan på sajten gå varje dag för att upptäcka muuuuulte chestiii frumoase.Mie jag tycker om att arbeta i dataområdet !!!!!!!

 23. Daniel sade han

  välkommen
  Jag har en probleama Internet Explorer kan inte se bilder som ska inte använda det för mycket, jag använder opera ja i alla fall du måste göra dem förväntar ett svar Sall !!!

 24. Daniel sade han

  Hej Jag har ett spel jag har hämtat i ISO-format är att jag inte förstår hur man installerar det kan jag förklara ?!

 25. Adrian sade han

  @Daniel: Skriv upp sökningen till höger om webbplatsen: "hur man installerar ett spel korrekt" eller "Daemon Tools" (utan citat!) Och du hittar användbara handledning!

 26. Daniel sade han

  Ms svarade ja för svar och att Internet Explorer k vet inte vad som inte sett bilder

 27. Ionut sade han

  hej nyligen Jag släppte nyligen en version av windows och jag har Windows XP SP3 gamers edition ... problemet är att jag inte vet hur man gör en startbar cd ... Jag har fortfarande en startbar CD ... .pls hjälper mig: D: D: D

 28. Zavaidoc sade han

  motivet är spännande! Jag förstår att inte repa skiva med drivrutiner, var enkel. men upptar utrymme som virtuell bild, alla nnnn gb?

 29. marius sade han

  Hej Tuturor.Am har en fråga svordomar! .Jag Såg handledning om hur man gör en ISO-bild med Power Iso men inte avslöjat om de kan göra en ISO-bild och för program som är i C (jag är här med många program Windows!). om så berätta hur man gör eller där Tutorial uit.Sau mig om något annat program kan göra asta.SA vara frisk och do not Stop i EG PT dO samt göra FFF. hälsningar.

 30. drutzix sade han

  vad programmet kan göra en bild CSO?

 31. Cosmin sade han

  tack så mycket ... du är väldigt bra !!!

 32. nick sade han

  ms kommer att älska dig smartare än ledsen

 33. Mircea sade han

  hur man tar en bild och göra en partition ???

 34. Iustin sade han

  Cristi hälsning honom jag försökte göra en iso-avbildning från mappar med PowerISO ge mina reusitsucces inte fortsätta.

 35. danutz sade han

  Jag har ett stort problem inte vet hur man installerar spel PowerISO hjälpa mig snälla

  • Adrian sade han

   Vänligen skriv upp Sök så här: "Hur man installerar spel korrekt" (utan citat) och skriv in, i allmänhet installeras spel med hjälp av Daemon Tools, det gör sitt jobb bättre när det gäller att emulera eller redigera bilder ISO och inte bara, precis som om du inte vet hur du använder Daemon Tools har vi också en tutorial om det, skriv upp Sök Daemon Tools ge enter och du hittar tutorialen, en annan gång använd Search och bara då om du inte hittar något du frågar oss !!!

 36. Daniel sade han

  Herr farbror Cristi, du vet förmodligen inte att inte alla har ett nät med rimliga hastigheter för att kunna se denna handledning av olika skäl, eller så är han i landet och har en anslutning till ett sämre nätverk som apelsiner, till exempel där hastigheten överföringshastigheten överstiger inte 1,5 kb, hur kan nea Vasile se din handledning där inte mindre än 10 minuter är tomma ord .... Var säker på att om nea Vasile inte skulle veta hur man gör en nedladdning, skulle han inte förväxla att arbeta med kraft ISO även om du visade det 1000 gånger. Måste du förklara för oss hur man gör en nedladdning? Och hur många andra tomma ord med licensköp etc. Men för att förklara i SKRIVNING hur man arbetar med kraft ISO kan du inte göra det, eller hur? Till exempel går din handledning så långt som det är viktigare och stannar där av olika anledningar Vad kan Nea Vasile göra i det här fallet? 🙁 🙁

 37. Daniel: Mr Uncle Cristi förmodligen u vet att alla inte har nätet till rimliga hastigheter kan se den här guiden, av olika skäl, eller är i landet och har en anslutning till ett nätverk värre som orangele, till exempel, där överföringshastighet inte överstiger 1,5 kb, hur man ser din farbror Vasile handledning där inte mindre än 10 minuter är tomma ord ... .fi säker på om Uncle Basil inte skulle veta att göra en nedladdning, inte hoppa trassliga kraft att arbeta med ISO har du visar även dig 1000 Musa ori.Era vi förklarar hur du laddar ner? Och hur många andra läpp med att köpa licienta skrivna etc.Dar att förklara hur makt kan arbeta med ISO, kan du inte göra det, eller hur? Titta till exempel din handledning gå till där det är viktigare och olika slutar motive.Nea Basil kan göra i det här fallet? :( :( :(

  Om du inte gör något för att hjälpa våra handledning kan du få ut på några sekunder på plats 3 inte hålla dig med våld, är du fri som en fågel.
  Oavsett hur det har ingen moralisk rätt att vara arrogant.

 38. Adrian sade han

  Daniel: Mr Uncle Cristi förmodligen u vet att alla inte har nätet till rimliga hastigheter kan se den här guiden, av olika skäl, eller är i landet och har en anslutning till ett nätverk värre som orangele, till exempel, där överföringshastighet inte överstiger 1,5 kb, hur man ser din farbror Vasile handledning där inte mindre än 10 minuter är tomma ord ... .fi säker på om Uncle Basil inte skulle veta att göra en nedladdning, inte hoppa trassliga kraft att arbeta med ISO har du visar även dig 1000 Musa ori.Era vi förklarar hur du laddar ner? Och hur många andra läpp med att köpa licienta skrivna etc.Dar att förklara hur makt kan arbeta med ISO, kan du inte göra det, eller hur? Titta till exempel din handledning gå till där det är viktigare och olika slutar motive.Nea Basil kan göra i det här fallet?

  Mai nea Vasilie ... det här är din otur att du bor i landet och du inte har ett bättre nät, vad vill du att vi ska göra mot dig, vad är vi skyldiga i ??? Stäng webbplatsen så att en användare inte kan se självstudierna? Fall som ditt är att säga 3, du räknar dem på fingrarna på en hand, men tyvärr för dig, de andra, som är majoriteten och som har ett anständigt och bra nät, råder! Det är det ... avgå själv

 39. marius sade han

  Jag har ett problem shi k yo spel
  har flera filer arkiveras Fak dem som de monterade en virtuell CD
  Mege har PowerISO Fak det ??? TRM epost till plss [e-postskyddad]

 40. marius: Jag har ett problem shi k yo spel
  har flera filer arkiveras Fak dem som de monterade en virtuell CD
  Mege har PowerISO Fak det ??? TRM epost till plss [e-postskyddad]

  Dessa arkiv bör extraheras mer, för att bättre förstå Jag rekommenderar följande handledning.
  https://www.videotutorial.ro/?p=619
  Du kommer att förstå när du tittar på den här guiden är affären med denna typ av arkiv och på ett korrekt sätt, faktiskt handledning visar hur man gör dessa arkiv, fångar att du är smart kille.

 41. Adrian sade han

  Hej, och jag förväntar mig en video tutorial hur man kan dela en bild och starta 10gb av dem med makt iso bilder.

 42. Nistor sade han

  TACK ÄR STORA tutorials

 43. sinzeana sade han

  Det multumsc mycket för allt du gör. Verkligen hjälpt mig dina tutorials

 44. Jakere sade han

  Hjälp mig snälla; Jag 7,3 år dataspel format GB ISO år och jag vill barn på två DVD-ämnen, hur gör du skilja spel nästa år och att kopiera detta program STRÖM ISO? vi multumasc

 45. julianus77 sade han

  Mycket enkel och rakt på sak, excelent.Ar en handledning vara utmärkt om du gör en handledning om att öka RAM till laptopuri.Multumesc!

 46. danyellmihai sade han

  Ni var stor och verkligen hjälpt mig tack

 47. Albert sade han

  Ni var stor bravo till dig!

 48. costel_ sade han

  I iso-avbildning av ett spel 6g hur kan jag lägga den på dvd 2 så att efter installationen av den första DVD att söka andra. Tack.

 49. Marian sade han

  Fraticutica .BV super hårt (du inte vet namnet) är verkligen användbart .imi vad du gjorde, gör aici.Multumesc trevligt för hjälp.

 50. Laurentiu sade han

  Hej Jag såg ett par tutorials och vet att mau hjälpte men nu fastnade jag. Varför? Jag går till ett spel och inte installera det eftersom det inte finns någon bild så vänligen ajutama jocu jag vill men vet inte hur hans bild väska snälla hjälp :(
  ms förväg

 51. hej jag har en prolema inte vet um att göra en CD med Windows XP startbar am och jag PRG denna makt iso är urladdning Windows® har VRO 266 MIB lam faut iso och lam brännas till en cd med nero 7 jag fazut en video alla med dig hur man gör det, men jag bröt 10 cd inte snälla hjälp mig Treu skulle jag ha någonting förutom fönster

 52. varog göra en fin genomgång gta spel 4 som mamuitat fler tutorials om gta spel 4 men antydde tusen

 53. Hur installerar jag eller vad im PC måste

 54. Som de flesta ville installera power iso

 55. jully sade han

  Jag använder PowerISO för både montering och tillverkning av CD / DVD ... Jag tycker att det är mycket bättre än Daemon Tools.

 56. marius sade han

  Hälsningar alla, hålla jag undrar lite. iso-avbildning kan bli infekterade med virus eller spam, etc. ??? Tack på förhand!

 57. marcel Bartha sade han

  Det enda problemet som den fria versionen är du begränsad till 300Mb och vad du gör om du har en fil 700 (t.ex. OS)

 58. mostwanted sade han

  mycket användbar denna tutorial, jag behövde något, tack så mycket för förklaringar!

 59. oana sade han

  Hej, hur kan jag vinna 7 fäste t ex en PC med XP om du för närvarande har en iso-avbildning, men efter en montera till 2 Windowsuri jag bara vinna i sin PC 7?
  Tack för svaret.

 60. Ionut sade han

  hur man gör en virtuell hårt?

 61. slack3er sade han

  Du kan göra en handledning om hur du installerar Power Iso i Ubuntu 10.4 =>

 62. Titu sade han

  Jag har i en partition cirka 60 GB bilder och videor - familj ... vad råder ni mig att göra för att spara dessa bilder och få dessa 6o GB "lättare" datorn ... ?? tack

 63. Daniel sade han

  Det kan starta direkt från ISO-avbild utan att bränna till en CD, DVD eller USB-minne?
  och hur?

 64. Julian sade han

  Internet utan videotutorial.ro har liten attraktion för. mig

 65. bogdan Neagu sade han

  sal Baiti som kan hjälpa mig och mig och jag skulle vilja veta hur jag gör markören som Kristus i den här guiden visas när du klickar på röd cirkel ett svar i dag tack

 66. dondy sade han

  Jag har en liten fråga hur kan jag göra en startbar ISO bild med vissa program

 67. AdrianGudus sade han

  dondy:
  Jag har en liten intrebarecum kan faceo iso-avbildning bootabilacu vissa program

  Det beror på program, inte alla program kan köra boot. Program som kan göra som är speciellt konstruerade för att kunna arbeta med dem i bagageutrymmet. Det finns redan flera videohandledningar om programvaran. Skriv i rutan uppe till höger sido SÖK: hiren`s boot CD, tryck på Enter och du hittar mer videotutoriale om detta ämne.

 68. bogdan Neagu sade han

  Sal killar som kan hjälpa mig och mig och jag skulle vilja veta hur jag gör markören som Kristus i den här guiden visas när du klickar på röd cirkel ett svar i dag tack

 69. AdrianGudus sade han

  bogdan Neagu:
  Sal killar som kan hjälpa mig och mig och jag skulle vilja veta hur jag gör markören som Kristus i den här guiden visas när du klickar på röd cirkel ett svar i dag tack

  effekten är att fånga programvara programvara fånga resonemang placera markören endast när vi handledning och är synlig endast i handledning. Vi såg inte dessa kretsar när vi handledning, fånga mjukvaran lägga till dem senare

 70. bogdan Neagu sade han

  Tack mer

 71. Costelus sade han

  God kväll!
  Jag kopierade ett program på en CD-minne.
  Jag har inte längre den ursprungliga CD, för att göra en iso-avbildning.
  Jag försökte installera programmet på minnet, men det är inte.
  Inte heller iso-avbildning, på minnet.
  Vilken lösning där, kan jag installera programmet?
  Tack!

 72. Vasilescu sade han

  Costelus:
  God kväll!
  Jag kopierade ett program på en CD-minne.
  Jag har inte längre den ursprungliga CD, för att göra en iso-avbildning.
  Jag försökte installera programmet på minnet, men det är inte.
  Inte heller iso-avbildning, på minnet.
  Vilken lösning där, kan jag installera programmet?
  Tack!

  Kan det hjälpa denna:
  "Hur man skapar en ISO-bild av ett startbart USB-minne"
  https://www.videotutorial.ro/?p=3926

 73. DJ Alex sade han

  Utmärkt handledning ... Det var användbart för mig ....

 74. Så jag förstår ingenting, jag vill göra detsamma för sims 3 pets.iso, men jag förstår inte hur man använder PowerIso, jag startar poweriso —- efter att jag har lagt till filer - jag lägger till filen med The Sims 3 Pets —– efter att den visas på skärmen där, och jag ger Spara / Spara som —– efter att det har sparats —– och efter att det visas nere i fältet som om det laddas, är det på 53% men varför fungerar det bara ??? det frös !!! vad ska jag göra, snälla !!! Jag väntar på ett svar, jag vet verkligen inte hur man använder det

 75. AdrianGudus sade han

  Cézy:
  Så förstår ingenting, och jag vill göra för simmar 3 pets.iso, men förstår inte hur man använder PowerISO, PowerISO start - efter siffra för att lägga till filer - lägg fil med 3 Sims Husdjur - efter visas där och ge Spara / Spara som - sparar -Si när det har uppstått efter mig ner tjänsten som lasten, är det 53% men som bara går ??? fastnat !!! vad man ska göra, vänligen !!! Svar vänta, bara jag vet inte hur man använder det

  PowerISO är en kommersiell programvara, testversion (trial) nås inte tillåter dig att skapa ISO-bilder som är större än 300 MB. Du kommer att behöva köpa en licens för den fullständiga versionen av programvaran.
  Eller ... du kan hantera dig själv med torrents, trackers ... du kan hitta den fullständiga versionen på "vänner"

 76. mihai sade han

  om de använder denna makt för att göra en iso-avbildning till en Windows-bilden blir startbar?

 77. Iulian sade han

  installation av fönster Jag tror att du behöver några 24 timmar tror jag att göra en tutorial.

 78. Gelu sade han

  Ja vad ??

 79. Andrew sade han

  Salut! ja det gör denna cd-avbildning och vad betyder det?

Tala Your Mind

*