Hur byta namn på flera bilder på en gång i Windows Explorer eller filer - video tutorial

Hej vänner, handledning Idag kommer jag att presentera något mycket enkelt men mycket användbart för många av oss, kommer det att döpa flera bilder, filmer, dokument plötsligt, ofta behöver något för bilder i allmänhet kameror digitala bilder ger några några konstiga namn.
Förmodligen många vet denna metod för att ändra namnen på flera filer på en gång, insåg jag denna korta handledning för dem som just har börjat och inte göra bra på PC.
I denna tid några vänner frågade mig "hur man ändrar namn på flera filer på en gång?" Multi använda ytterligare programvara för att även om det inte är nödvändigt, vi har allt vi behöver i Windows XP, Vista, 7.
För att byta namn på flera filer samtidigt väljer du helt enkelt och döpa den första filen automatiskt kommer att döpas och andra, till exempel den första filen kommer att kallas "havet", andra filer kommer att döpas "sea (1 ), hav (2), etc.", som kommer att få samma namn som den första, men för att skilja varandra får siffror från 1 till ... ..

Och jag rekommenderar samma kategori:
Hur kan man upptäcka och ta bort alla mappar så fort Töm mapp Finder tom
Duplicate Cleaner, fri programvara för att söka och ta bort duplicerade filer

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Viorel sade han

  ett spädbarn handledning, bör du göra en avdelning för nybörjare

  • Viorel:
   ett spädbarn handledning, bör du göra en avdelning för nybörjare

   Du tror vad du vill! Cristi'm säker på att han inte bryr sig vad vissa människor tror att du

  • Viorel:
   ett spädbarn handledning, bör du göra en avdelning för nybörjare

   om du tror att det är så varför gjorde nästan 2000 åsikter?

 2. Sergiu sade han

  Adrian tog lämna ... ..

 3. alex008 sade han

  Jag hade förväntat mig att vara en handledning om hur man raderar en del av namnet.

  t.ex. artist _-_ ~ - ~ _-_ namn och ta bort låten och få låt Artist-namn. Så det är intressant eftersom den kinesiska arbete om du har en hel del äkt

  PS Gör en fullständig handledning om Okazii.ro? Som säljare och förklara allt för dig om objekt till försäljning Säkerhetscenter? Mer vänligen.

  • Mary sade han

   för vad du vill, det finns en applikation: Bulk Rename Utility, det är briljant har missat mig mycket tid och har ett demonstrationsprov

 4. F2 press lol alla vet att ... det är för F2 döpa .... Gizzass du behöver göra ... more tutorials för ctrl + c, shift + delete och slå alla rekord i onödiga handledning.

 5. exorcist sade han

  Killar kommer inte att lämna, fortfarande göra bra handledning.

 6. Redan gjort en sådan handledning "https://www.videotutorial.ro/?p=5228"
  Du bör åter säljoptioner för att infoga HTML-kod så att vi kan skicka länkar snyggare.

 7. pc204060 sade han

  Väntar handledning skillnader mellan systemen och 32 64 bit för bit, jag tror mellan 32 64 bit och bit existerar enda skillnaden trick och pris.

  • pc204060:
   Väntar handledning skillnader mellan systemen och 32 64 bit för bit, jag tror mellan 32 64 bit och bit existerar enda skillnaden trick och pris.

   Pai sagt. Du 32 mellan processorn och RAM-linjer där signalen. Om du använder bara bitar 32 16 1 och 0 skicka linjer samtidigt. Om du placerar OS på 64 32 linjer används. Dessa rader är som motorvägar som reseinformation.
   Processorn har register (staplar) av 32 64 bitar respektive avslutningsvis Tracing hanterar Mer information på kortare tid än en 32 resultat härifrån och 64-bitarsprogram.

   Ett program 32 bit du kan lägga till en stapel 64 men inte vice versa. Ett program som används 32 64 inte föra någon förändring.

 8. Cosmin sade han

  På något sätt betala för handledning är missnöjda?

 9. Tutorials alla måste bli en avancerad användare måste först lära sig grunderna.
  Det finns många som inte skilja mellan bit och byte men arbetar i Photoshop, vi vill börja direkt med den tunga grejer, så vi Romans, tar vi pistolen och gå att jaga levande vildsvin och björnar, vill vi inte att dra i olika omgångar, vi tror att det är alltför triviala, inte oss, även om vi var aldrig i jakten.
  Låt hyckleri och foodie hemmet är användare som behöver dessa tutorials "triviala", är du inte skyldig att följa.
  Jag vill ha mer förståelse från dig, måste vi hjälpa dem som just har börjat.

  • pc204060 sade han

   Cristi-admin:
   Tutorials alla måste bli en avancerad användare måste först lära sig grunderna.
   Det finns många som inte skilja mellan bit och byte men arbetar i Photoshop, vi vill börja direkt med den tunga grejer, så vi Romans, tar vi pistolen och gå att jaga levande vildsvin och björnar, vill vi inte att dra i olika omgångar, vi tror att det är alltför triviala, inte oss, även om vi var aldrig i jakten.
   Låt hyckleri och foodie hem är användare som behöver dessa tutorials "triviala", är du inte skyldig att följa.
   Jag vill ha mer förståelse från dig, måste vi hjälpa dem som just har börjat.

   Precis vad jag tänkte på vad jag tycker om de system och 32 64 lite, gav jag verkade och jag sköt inte någon rådjur.

  • Cristi-admin:
   Tutorials alla måste bli en avancerad användare måste först lära sig grunderna.
   Det finns många som inte skilja mellan bit och byte men arbetar i Photoshop, vi vill börja direkt med den tunga grejer, så vi Romans, tar vi pistolen och gå att jaga levande vildsvin och björnar, vill vi inte att dra i olika omgångar, vi tror att det är alltför triviala, inte oss, även om vi var aldrig i jakten.
   Låt hyckleri och foodie hem är användare som behöver dessa tutorials "triviala", är du inte skyldig att följa.
   Jag vill ha mer förståelse från dig, måste vi hjälpa dem som just har börjat.

   Rätt du har rätt, lärde ingen föds.

 10. Adrian sade han

  Samt att säga

 11. Adrian sade han

  de *

 12. Adrian den gör?

 13. Stefan sade han

  Hej Jag har ett problem! miam installerat ubuntu i dubbel 11.04 men jag såg tutorialu på plats och du ändå gick bra! Men gå inte sami jag ansluta Addicted netto från RonetMedia (Firma stadsdel).
  Jag måste xp väska på IP, Subnet, DNS1, DNS2. och jag har också en körbar som väska användarnamn och lösenord måste (är körbar EXE)
  Hur går jag på Ubuntu 11.04 Addicted?
  Tack !!!

  • Stefan:
   Hej Jag har ett problem! miam installerat ubuntu i dubbel 11.04 men jag såg tutorialu på plats och du ändå gick bra! Men gå inte sami jag ansluta Addicted netto från RonetMedia (Firma stadsdel).
   Jag måste xp väska på IP, Subnet, DNS1, DNS2. och jag har också en körbar som väska användarnamn och lösenord måste (är körbar EXE)
   Hur går jag på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tack !!!

   Ubuntu i dual boot med Windows XP? netul gå andra operativsystem?

  • Iulian sade han

   Stefan:
   Hej Jag har ett problem! miam installerat ubuntu i dubbel 11.04 men jag såg tutorialu på plats och du ändå gick bra! Men gå inte sami jag ansluta Addicted netto från RonetMedia (Firma stadsdel).
   Jag måste xp väska på IP, Subnet, DNS1, DNS2. och jag har också en körbar som väska användarnamn och lösenord måste (är körbar EXE)
   Hur går jag på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tack !!!

   man gå tillbaka till Windows om du ansluter till nätet i Linux är ett problem ... det finns tusentals forum och Google och Bing ens din pice ett äpple som Newtons huvud? ... Ofarliga säga

  • AdrianGudus sade han

   Stefan:
   Hej Jag har ett problem! miam installerat ubuntu i dubbel 11.04 men jag såg tutorialu på plats och du ändå gick bra! Men gå inte sami jag ansluta Addicted netto från RonetMedia (Firma stadsdel).
   Jag måste xp väska på IP, Subnet, DNS1, DNS2. och jag har också en körbar som väska användarnamn och lösenord måste (är körbar EXE)
   Hur går jag på Ubuntu 11.04 Addicted?
   Tack !!!

   Ditt problem är lite mer känslig ... och det beror på att det är nödvändigt (eller inte) kör den körbar. Linux vet inte att köra eller utföra native exe Jag rekommenderar dig att söka med sökrutan högst upp till höger i svart ram: Wine. Ange och du hittar handledning
   Vin är en "ansökan" som gör det möjligt kör körbara i Linux (inte alla ... du kan se och du har tur)

 14. danut67 sade han

  Jag ville vara "avancerade", men som egentligen inte vet.
  @alex - en som föddes lärt
  Den ena är att byta namn på en fil, och en annan för att byta namn på en grupp av filer.

  • pc204060: Låt inte dig, gör fortsatt bra handledning.

   danut67:
   Jag ville vara "avancerad" men som egentligen inte vet.
   @alex - En som föddes lärt
   Den ena är att byta namn på en fil, och en annan för att byta namn på en grupp av filer.

   Men det jag föddes jag lär, jag veta att jag läst. Allvarligt ??? som är skillnaden mellan byta namn på en fil eller grupp av filer ???

   • Alex:
    Men det jag föddes jag lär, jag veta att jag läst. Allvarligt ??? som är skillnaden mellan byta namn på en fil eller grupp av filer ???

    Jag förstår inte varför så många kommentarer från en tutorial så enkel, nästan 700 sida är video tutorials.
    Kanske här känner dig mer i grunt till mods ....

 15. Jag har en fråga kan du berätta fri skärmdump programvara för videospel?

 16. Än att yttra sig meningslös bättre uppskatta det arbete du !!!

  Mycket bra handledning!

  Fortsätt med det goda arbetet.

  Lycka till!

 17. Ciripel sade han

  D fasor som har stora IT-ister bättre skulle tacea.De mer Videotutorial in på webbplatsen om du tror att du vet allt? Det visar du fortfarande incepatori.Am träffade människor som inte visste hur klippa ut, kopiera och klistra in, men inte är födda invatati.Bun Videotutorial Cristi med denna webbplats jag lärt sig att ta hand om mig bättre sent än calculatorul.Mai det är deloc.Cristi fasorna ovan EFTER krig MULTI mod ARATA.Dar du vet vb: hundar skällande björn merge.Tineti upp de goda, de som upplysta sinne.

  • Ratzoiu sade han

   Ciripel:
   D fasor som har stora IT-ister bättre skulle tacea.De mer Videotutorial in på webbplatsen om du tror att du vet allt? Det visar du fortfarande incepatori.Am träffade människor som inte visste hur klippa ut, kopiera och klistra in, men inte är födda invatati.Bun Videotutorial Cristi med denna webbplats jag lärt sig att ta hand om mig bättre sent än calculatorul.Mai det är deloc.Cristi fasorna ovan EFTER krig MULTI mod ARATA.Dar du vet vb: hundar skällande björn merge.Tineti upp de goda, de som upplysta sinne.

   Och vi ser att du är en analfabet. Hundar skäller inte, han blev uppäten av björnar eftersom de är för lata för att välta facken. Sinne Jag erbjuder dig en ljus med en ficklampa och donera alfabetet.

   • RatzoiuOch vi ser att du är en analfabet. Hundar skäller inte, han blev uppäten av björnar eftersom de är för lata för att välta facken. Sinne Jag erbjuder dig en ljus med en ficklampa och donera alfabetet.

    Men du är dåligt med Cipirel sir? Ser du inte att något utrymme efter kommatecknet inte vet att fråga! Gå till webbplatsen för att få detta nyhetsbrev som du inte kan rita. CIRIPEL sätt att arbeta inom IT.

    • Alex: Men varför är du ledsen med Cipirel sir? Ser du inte att något utrymme efter kommatecknet inte vet att fråga! Gå till webbplatsen för att få detta nyhetsbrev som du inte kan rita. CIRIPEL sätt att arbeta inom IT.

     I Paret botten (sidfoten) av alla e får du från oss en länk för att hjälpa dig avsluta din prenumeration, titta noga.
     E-postmeddelandet kommer prenumeration eftersom du gjorde det, skulle vi inte sätta någon i databasen manuellt.
     Säg inte att du inte kan bli av med e-post!

     • AdrianGudus sade han

      Cristi-admin: I Paret botten (sidfoten) av alla e får du från oss en länk för att hjälpa dig avsluta din prenumeration, titta noga.
      E-postmeddelandet kommer prenumeration eftersom du gjorde det, skulle vi inte sätta någon i databasen manuellt.
      Säg inte att du inte kan bli av med e-post!

      Och att tro att lilla människan "som arbetar i IT Domle"

 18. Adrian du när du gör en tutorial?

 19. Jag har sett det på en bild. Du har en mycket trevlig tjej! Hur gammal?

  • vlad:
   Jag har sett det på en bild. Du har en mycket trevlig tjej! Hur gammal?

   4 år åt min kycklinglever fröken ATICU

   • Cristi-admin: 4 år åt min kycklinglever fröken ATICU

    </ Blockquote

    Cristi-admin: 4 år åt min kycklinglever fröken ATICU

    Jag tror inte riktigt så illa

    • vladJag tror inte att det är inte så illa :)

     Inte så söt Bandita men som alla barn hennes ålder, några små skurkar. Hon är min inspiration.

     • Viorel: En infantil handledning, bör du göra en avdelning för nybörjare

      MERCI !!
      Och sedan, hur gör du här?

      Cristi-admin: Hon är min inspiration.

      Jag misstänkte länge efter tema handledning. Alla barn är ... smart !! Men om vem likna små och har ... Förresten, där han såg @Vlad?

     • Ana: MERCI !!
      Och sedan, hur gör du här?

      Jag misstänkte länge efter tema handledning. Alla barn är ... smart !! Men om vem likna små och har ... Förresten, där han såg @?

      Förmodligen märkt en bild tutorial. Jag har märkt att besökarna har en förkärlek för spioneri, särskilt de gamla, och har bildat en del ... örn öga, kan du inte dölja något från dem.

   • Cristi-admin: 4 år åt min kycklinglever fröken ATICU

    Många innan!

 20. George sade han

  Jag verkade verkligen folos.eu verkligen visste inte att du kan göra det

 21. Hej alla, jag rekommenderar ide hdd tusen (spot), men för att vara en ganska tyst eftersom det inte http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller att http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related Att jag måste hålla datorn att gå non-stop och jag behöver en hdd tyst så jag kan sova på natten eftersom jag zarnaie dessa länkar från motorn huvudet på natten och tänker inga slutna ögon, så jag fick ett e deranjant.Ca samsung f sp0411n av 40gb vibrerande högt och värmer upp vad jag ber honom att göra och har en liten defekt kalibrering av hur jag släpper (tac, tac, tac) men har Badura. Vad rekommenderar ni på ide?

  • ASUS:
   Hej alla, jag rekommenderar ide hdd tusen (spot), men för att vara en ganska tyst eftersom det inte http://www.youtube.com/watch?v=We1H_-F2WnY eller att http://www.youtube.com/watch?v=O0W6el896jM&feature=related Att jag måste hålla datorn att gå non-stop och jag behöver en hdd tyst så jag kan sova på natten eftersom jag zarnaie dessa länkar från motorn huvudet på natten och tänker inga slutna ögon, så jag fick ett e deranjant.Ca samsung f sp0411n av 40gb vibrerande högt och värmer upp vad jag ber honom att göra och har en liten defekt kalibrering av hur jag släpper (tac, tac, tac) men har Badura. Vad rekommenderar ni på ide?

   När det gäller buller bör inte titta på hårt första gången, det finns många ställen där bullret kommer i PC (källa, fläktar, optisk enhet).
   Jag tror att en ny hårddisk är tyst, jag umgås ganska bra med Seagate eller höra hennes mun om du inte behöver stort utrymme för förvaring kan du gå med en SSD, är det ganska tyst.
   För att avbryta vibrationer (de högre) ska du få din en bra bostad, inte bra ram hårddisk hölje inte nå alla eller en del stöd, sådant tillstånd sitta på gummi- eller silikonkuddar för vibrationsdämpning.
   Ni måste förstå att en hårddisk på bordet nästan ingen inte uppfatta ljud det i huset (luddiga) förstärka sitt sound, precis som högtalare anslutna till högtalare (högtalare), är hårddisk finfördelare i medan bostäder fungerar som en högtalare som förstärker vibrationer volym flera gånger.

 22. sklipy sade han

  Hej till alla här jag ..en vill berätta och jag handledning åsikt om "svagare" Även i dessa dagar pratar med en vän om denna webbplats ..och slutsats var att det inte finns några svaga tutorials här alls, sak är olika för oss äldre killar ihåg att denna webbplats och nya komma ..och här är problemet "vi" äldre killar vi alla anspråk på att fortsätta "klass" och förväntar oss att våra tutorials som ..men det är alltid en men kom ihåg att många människor inte ens vet att använda enkla saker som vi tror enkelt sätt, men om det förefaller mig en tutorial ointressant för mig inte titta på och klar, men för mig inte intressant eller redan vet andra hand cereasca.Multumesc

  • sklipy:
   Hej, alla här ..en och jag vill berätta min åsikt om de tutorials mer "svaga" Även dessa dagar pratar med en kompis om denna site ..och slutsats var att det inte finns några svaga tutorials här alls, saken en annan är att vi glömmer att de äldre killarna på denna webbplats och nya komma ..och här är problemet "vi" äldre killar som vi alla gör anspråk på att fortsätta med "klass" och förväntar oss att våra tutorials som alltid är en ..darca men tänk på att en hel del människor inte ens vet att använda enkla saker som vi tror enkelt så, men om det förefaller mig en handledning ointressant för mig inte titta på och redo, men för mig inte intressant eller redan vet att andra cereasca.Multumesc hand

   Vad det handlar om, bra poäng!
   Handledningen var ganska såg i 10 1200 timmar gjorde visionärer är människor som behöver saker enkla, grundläggande saker som många har glömt eller inte ens någonsin har känt.

 23. Ja Cristi men skrattar jag behövde inte vem vet vilka resurser jag har en styrelse intel ca810e Pentium 3 processor 850mhz som iam sätta en svalare jag mycket tyst att han hade lagt den ursprungliga Intels japanska men gjorde buller 4560rpm medan det har 3000rpm och har ett kraftbolag ASTECH av 145W inte ens höra svalare och en hdd 20gb skrika, jag behöver inte Gud vet vad prestanda när du använder ett hölje MicroATX dvd-rom combo asus och gå hela natten jag jag ville ha en pc natt tyst om du slutar kylaren från CPU och HDD 2 minuter enda källan PC är tyst inget ljud bara HDD-spelaren jag måste orientera åtminstone en 80gb, ja inte hoppa 130-150ron hdd IDE . Kom ihåg att jag håller non-stop PC förbrukar endast 22W.

 24. Alimar sade han

  Viorel har en stor rättvisa, eller någon form av lag

 25. Om allt visade sig några enkla men nyttiga tutorials på sistone, kanske du kan göra en tutorial på avancerade utseende inställningar i "Control Panel \ All Kontrollpanelen Items \ Anpassning \ Fönsterfärg och utseende"?

 26. Marian sade han

  Även om jag visste hur man gör allt jag ville se handledningen. Det är ingen mening att upprepa mig, det kan hända att du fly varje elementär sak, oavsett hur länge du använder din dator. Tack så mycket!

 27. Hej vänner (enligt samma formel, jag tror att du inte har något emot).
  För en tid sedan upptäckte jag en plats som den du hanterar du (grattis !!! oändligt många tycker nyttiga saker för dig - och jag tror inte bara mig). Som för dig, gå till platsen och hur många nyhetsbrev. Jag fick i kväll och du kan vara intresserad av:

  http://reboot.pro/files/file/4-winbuilder/

  Det är möjligt att du redan har "attack" ämnet (om så är fallet, jag ber om ursäkt att jag störde), om inte, och du kan främja en handledning för att hitta henne och andra. Som nämndes i "ämnesraden" du bestämmer dig.

  "Det var allt för idag" Jag önskar er hälsa, är alla de bästa och hålla upp arbetet, ni gör av stort intresse för många.

  alin

 28. sklipy sade han

  Jag vill fylla vad jag sagt ovan och även att be om ursäkt för hur jag skrev (jag skyndade) Vad jag menar är att ex tusen ..lucram med Sony Vegas på ett litet projekt och bland andra effekter, andra mirakel ville sätta animerade text Vänligen ..more sak är att jag inte tacka typsnitt (skriva) och överraska? !!! Hur man sätter typsnitt? Tro mig att jag ..nu dåliga rammar visste exakt hur och var man installera ... ja jag vet att det verkar absurt men det är adevarul..ma vänligen ha löst kort ..da vad jag menar är att de vet aldrig ibland snubbla alla de enkla sakerna i ditt område, ett annat exempel och denna yta är nästa ville spela emulator spel på pc ps och igen överraskning och visste inte vad barn cum..un av 14 år var en expert: )) så ...? Utan kommentar. Sammanfattningsvis tutorials på "enkla" är bra för alla !!!!!!

 29. TurocK sade han

  göra en "tutorial" för att visa hur man kan stänga fönster utan att behöva trycka på knappen på enheten

  • TurocK: Gör en "tutorial" för att visa hur man kan stänga fönstren utan att behöva trycka på knappen på enheten

   Start -> Stäng av (Windows 7)

   • vlad: Start -> Avsluta (Windows 7)

    Eller vill du sätta en txt slut .vbs och uttryckte det:

    strComputer = ""
    Ställa objWMIService = GetObject_
    ( "Winmgmts {impersonationLevel = opersonlig (avstängning)} \\" & _
    strComputer & "\ root \ cimv2")

    Ställa colOperatingSystems = objWMIService.ExecQuery _
    ( "Välj * från Win32_OperatingSystem")

    För Varje objOperatingSystem i colOperatingSystems
    objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
    Nästa

    När du vill sluta spårning kör filen.

    • Alex: Eller gör en txt du sätter slut .vbs och uttryckte det:

     strComputer = "."
     Ställ objWMIService = GetObject_ ( "winmgmts: {impersonationLevel = opersonlig (avstängning)} \\" & _ strComputer & "\ root \ cimv2")

     Ställ objWMIService.ExecQuery colOperatingSystems = _ ( "SELECT * FROM Win32_OperatingSystem")

     För Varje objOperatingSystem i colOperatingSystems objOperatingSystem.Win32Shutdown (1)
     Nästa

     När du vill sluta spårning kör filen.

     WOW .... (Ej att förväxla med spelet), utformade jag själv en gång ... .Europeiska fråga om 43 bitar (12 kolfiber) med 4 Motor, var en drivs av en cykel dynamo som drivs av en propeller som drivs av ... .vant (ingen vind) vi valde denna lösning för att spara mindre energi och att använda redskap när jag var inte hemma.
     Även denna enhet ... Jag brukade klia mitt huvud, måste vi erkänna att vi gjorde det med stil

     • Cristi-adminWOW .... (Ej att förväxla med spelet), utformade jag själv en gång ... .Europeiska fråga om 43 bitar (12 kolfiber) med 4 Motor, var en drivs av en cykel dynamo som drivs av en propeller som drivs av ... .vant (ingen vind) vi valde denna lösning för att spara mindre energi och att använda redskap när jag var inte hemma.
      Även denna enhet ... Jag brukade klia mitt huvud, måste vi erkänna att vi gjorde det med stil

      Jag vet ärligt talat inte varför du är ironiskt. Det är en lösning avstängning, är den andra en att koppla bort den. PA

     • AlexJag vet ärligt talat inte varför du är ironiskt. Det är en lösning avstängning, är den andra en att koppla bort den. PA

      Snarare än skriva så mycket och skada din hand bättre göra en genväg på skrivbordet som Adrian visade tidigare i en handledning ... (inte vet exakt var)

 30. Jag för en uppskattar ditt arbete.

 31. Ratzoiu sade han

  Alex: Men varför är du ledsen med Cipirel sir? Ser du inte att något utrymme efter kommatecknet inte vet att fråga! Gå till webbplatsen för att få detta nyhetsbrev som du inte kan rita. CIRIPEL sätt att arbeta inom IT.

  Och många av oss, förutom konventionella jobb som vi har, anser vi att det är en passion. Några har blivit ganska avancerad för att ha upptäckt att böjd på detta område och inte uppfatta och förstå saker logiskt.
  Jag började med 2 slips trådar och isolera dem med tejp.

 32. Stefan sade han

  Cristi och jag svara på frågan ovanför mig

 33. Sanningen är att suntezti länder !!!!!!!!!!!! eller mer jag lär mig här och många blev utan bröd ................... Många sa till mig att du gör din Combe att gå smidigt, men de ser så vi lär oss något som inte alla föddes just lärt !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

 34. boncila sade han

  Cristi tack för ansträngningen, men kan inte se handledningen !!!!

 35. boncila sade han

  Jag ser ursäkter gå, kan det ha varit något i tunnan varje nod som inte bara lever i Rumänien :)))))

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.