Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

  1. Victoras sade han

    en mycket intressant funktion är "2 tvåstegsverifiering". använder mer än ett halvår. Jag tror att en handledning skulle vara bra.

  2. AdrianGudus sade han

    Victoras:
    en mycket intressant funktion är "2 tvåstegsverifiering". använder mer än ett halvår. Jag tror att en handledning skulle vara bra.

    Vi kommer att göra en handledning om att

  3. mihaipacoss sade han

    Stor handledning Adrian! En begäran, kan det göra en tutorial dedikerad ebay? Köpa till exempel.

  4. Daniel sade han

    svag handledning, synd att jag tittade på den här guiden, och jag vet inte google passar mig vad jag gör.
    och Adrian gör och hur du gör en bättre handledning handledning noterar Cristi 10 + men jag vet inte hur man ska förstå tutorials som jag tror.
    Cristi notera 10 + och till er alla om du inte är så jag ser inte på mig men ändå VIDEOTUTORIAL.RO det i ditt liv tror jag.

  5. florio sade han

    Kära Cristi är själv en HP laptop g6 1202 och har ett grafikkort AMD Radeon 6470 han har ägnat tanken är att jag inte ser windosw älskar detta talar om för mig att jag har HD-grafik, vad man ska vara, jag installerade operativsystemet windosw 7 64 dike ämne biti.stiu inte stor men den behöver för att svara mig, jag vet att du är bra på sata

  6. AdrianGudus sade han

    florio:
    Kära Cristi är själv en HP laptop g6 1202 och har ett grafikkort AMD Radeon 6470 han har ägnat tanken är att jag inte ser windosw älskar detta talar om för mig att jag har HD-grafik, vad man ska vara, jag installerade operativsystemet windosw 7 64 dike ämne biti.stiu inte stor men den behöver för att svara mig, jag vet att du är bra på sata

    Installerade du drivrutinerna från ATI? Gå till Google och skriv ATI, klicka sedan på det första resultatet och gå till avsnittet Support & drivrutiner. Vi har gjort en handledning tidigare om ett ATI-grafikkort och där visades hur man laddar ner videodrivrutiner för ATI-kort. Du hittar den med SÖK-rutan i det övre högra sidofältet, skriv där: ATI-grafikkort, ange så hittar du självstudien.
    Eller så kan du slå på automatiska uppdateringar i Windows 7 och om du har en anslutning erkände han det automatiskt ladda ner drivrutinen och installera den.
    Hur drivrutiner installeras automatiskt i Windows Vista och 7 genom automatiska uppdateringar redan handledning på webbplatsen. SÖK skriver i rutan: installera drivrutiner genom automatiska uppdateringar, tryck enter, och voila.

  7. Tudor sade han

    @daniel Hur vågar kritisera arbetet i denna man? Först se hur du uttrycka dig ... du gjorde läroverk? När du lär dig många saker från Videotutorial.Ro, tillåta dig själv att vara critici.Felicitari Adrian och inte jab redovisa alla atotstiutorii som lärt sig från dig Windows och Linux och nu kritiserar du ... det är inte den första eller den sista att göra sådana uttalanden ... Jag hoppas kunna fortsätta som hittills och som inte gillar tutorials din sökning på Google eller Youtube kan därifrån längs bättre.

  8. AdrianGudus sade han

    Tudor:
    @daniel Hur vågar kritisera arbetet i denna man? Först se hur du uttrycka dig ... du gjorde läroverk? När du lär dig många saker från Videotutorial.Ro, tillåta dig själv att vara critici.Felicitari Adrian och inte jab redovisa alla atotstiutorii som lärt sig från dig Windows och Linux och nu kritiserar du ... det är inte den första eller den sista att göra sådana uttalanden ... Jag hoppas kunna fortsätta som hittills och som inte gillar tutorials din sökning på Google eller Youtube kan därifrån längs bättre.

    Oroa dig inte, kommentaren från den "uppskattade" "danelen" rörde mig inte på något sätt, dessutom roade det mig till och med. Den som ger sin åsikt representerar inte ens 0,0001% av de totala besökarna på denna webbplats.
    Vi väntar fortfarande på dig, Tudor, och du, Danel, också ...

  9. Costel b sade han

    hej, först och främst tack så mycket för jobbet du gör för så lär vi oss också något om dessa människor som inte riktigt gillar vår hårddisk, vi har inte fått så mycket kommentarer nyligen, men du borde veta att .Jag har också en förfrågan, Adrian, om du hjälper mig med ett litet svar, snälla var snäll varje gång jag öppnar google, jag får ett fel eller min mamma vet vad det är och jag vet inte hur jag ska bli av med det eller om jag inte ställde in det rätt google ... ..VILL DU ENDAST TITTA PÅ HEMSIDAN INNEHÅLL SOM LEVERERAS SÄKERHET? si mai jos skriver ... den här webbsidan innehåller innehåll som inte kommer att levereras med en säker https, anslutning som kan äventyra säkerheten för hela webbsidans data .... och varje gång måste jag säga ja eller nej för att försvinna. Kanske kan du hjälpa mig med ett svar, tack så mycket.

  10. gaby sade han

    Jag ville nyligen att ställa dig frågan: hur och med vilka program du gjort denna lilla video som börja tutorialele.PSImi ursäkt att jag postade frågan här, men jag ville verkligen veta.

  11. sklipy sade han

    Adrian inget brott bror, ja du är "naiv" på ett bra sätt, utan att göra mig upprörd! Om du är 100% övertygad om att denna spårning av dem från Google eller Microsoft eller vem de kommer att bli ... det är bara för reklam! Timpu kommer att bevisa att "de med konspirationsteori" har rätt, under förevändningen att anpassa annonsen åt dig. Jag vet absolut allt om dig och jag och de flesta användare tycker inte om det!.

  12. sklipy sade han

    Och som ett komplement till vad jag sa ovan: Parasiter har verkligen en vers i en sång som låter så här: Tro och undersök inte, det är en stor lögn! Så låt oss vara lite paranoida och inte tro på allt som serveras på facket av Google, Microsfot ... etc!

  13. AdrianGudus sade han

    sklipy:
    Inget brott bror Adrian, ja du är "naiv" i sunt förnuft, utan att bli arg på mig! Om du är övertygad om att fullfölja denna 100% av de från Google eller Microsofts som de ..e eller längre bara reklam! Timpu kommer att visa att "konspirationsteori" är rätt, under sken av reklam för tinestiu skräddarsy allt om dig och mig och de flesta av användarna inte gillar det!.

    När gjorde du ett konto, Google, Yahoo eller andra konton: Du någonsin läst villkoren? Jag är inte säker, jag kollade du acceptera och ni gav utan att någonsin Finish in eller vara intresserade av vad jag säger villkoren för tjänsten.
    Om du inte känner Google och spionerade använder något annat! Yahoo och andra sökmotorer som påstås inte spårar (DuckDuckGo).
    Du behöver inte och inte tvinga någon att använda Google. Alla tjänster som erbjuds av Google Free extra och måste täckas på något sätt. Erbjuder kostnadsfri tjänst men du sväljer och lägga till några platser. Fri och ren och kan inte, har alla att äta trots allt.
    Antagande av absurditet att konspirationen är sant, att Microsoft och Google vill ha dina data (=))) till vad?) Du, en dödlig ... som förmodligen arbetar för staten eller privat för en minimilön privat tror du att du har makt att sluta att stanna? Tror du att om du inte använder din dator är du anonym?
    Inte svälja alla konspirationer levererade några andra

  14. sklipy sade han

    Dude, om du ställer dig själv den här frågan: "Antar du att absurd är absurd att konspirationen är sant, att Microsoft och Google vill ha dina data (=))) så vad?) Du, en dödlig ... som förmodligen arbetar i staten eller privat på en minimilön ... tror du att du har makt att stoppa detta? Tror du att om du inte använder din dator är du anonym? ” Var sedan säker på att om du har en sådan åsikt om dig själv "en vanlig dödlig ... etc" företag inte ser dig så om de såg dig så skulle helvetet inte vara intresserad av att se absolut allt du gör! Ja, snälla ... det är din åsikt, och jag respekterar det arbete du gör här. Ja, jag upprepar mig med texterna från parasiterna: Tro och undersök inte, det är en stor lögn!

  15. Costel b sade han

    adrian kan du ta lite tid och hjälpa mig med ett litet svar på min fråga ... .. från ovan !!!!!!!

  16. andrei sade han

    Hej, kan jag hjälpa ..l videotutoriale sökte och har inte hittat vad jag letar. Jag lärde mig med förvåning att någon vet alla mina personuppgifter, har skapat ett Gmail-konto med samma ID som används av mig i Yahoo. Jag kan göra det här kontot för att ta bort eller att få information om vem som skapade. med multmiri

  17. Csabaxb sade han

    Jag håller inte att veta vad storföretag gör, gå där, när, vad de klickar!

  18. Gabriel sade han

    Varför Google tvingar mig att acceptera hans gestalt mig om jag vill sluta på sait sant inte är överens om att kontrollera e-post ami

  19. Lupe minodora sade han

    Inte. Jag vet för mycket. Vad kan jag säga att jag har andra problem och jag får inte hjälp för min nybörjareförståelse. eftersom jag kanske erkänner många misstag, men också på grund av detta kan jag ha inaktiverat mitt konto nu när jag har ett reservnummer som jag vet hur jag gör och jag inte kan hitta en adress. kontot eftersom det ger mig ett anslutningsfel eller att det inte överensstämmer med lösenordet, det stoppar webbläsaren, av alla möjliga anledningar lyckades jag till och med komma igenom allt bra, det säger mig "välkommen till google och om jag stänger telefonen. och jag släpper det senare säger det mig automatiskt "anslutningsfel. du har inte längtat ”Jag förstår ingenting, snälla hjälp mig om möjligt

  20. Lupe minodora sade han

    Jag vill avbryta dina konton. Google

  21. Lupe minodora sade han

    Ledsen att jag inte vet vad jag ska säga

  22. Chirita kylskåp reparation sade han

    Hej, vad ska jag göra om en webbplats använder min adress, mina bilder?

  23. Nica jonöt sade han

    Hej, mitt gmail-konto har blivit hackat och ändrat och mitt telefonnummer och lösenord har lagts till i kontonyckeln, vilket kan göra att jag blockerar det eftersom det orsakar mig allvarliga problem.

Tala Your Mind

*