Zune, en oumbärlig multimedieprogramvara för dem med Windows Phone 7 - videohandledning

Hej vänner, i dagens tutorial kommer jag att presentera Zune-programvaran, detta är ett multimediacenter för att synkronisera alla enheter i Microsoft-portföljen: Windows Phone 7, Zune-spelare, Xbox, etc., sa jag i början av frasen "Zune-programvara" eftersom det finns och en enhet som heter Zune, en slags iPod från Microsoft.
Zune utan någon fil kan överföras till och från Windows Phone 7, de som har en smartphone så jag vet mycket väl.
På multimedia Zune är intressant nog, kan du öppna video, ljud, foto, över allt detta kan ripui (vända spår i MP3, WAV) och bränna CD-skivor med musik (spår) eller format MP3 för vem vill.
Med hjälp av dem som har en Zune Windows Phone smartphone kommer att kunna uppdatera telefonen när den tar emot anmälan på din telefon, du helt enkelt ansluta telefonen till datorn och Zune gör resten.
Sync blir den mest använda funktionen för Windows Phone, kan detta göras antingen via USB-kabel eller genom trådlös telefon, att om du har en router och datorn är anslutna till det och telefonen (på samma SSID).
Förutom funktionerna för synkronisering med enheter Microsofts denna Zune är ganska intressant, jag gillade särskilt spelet tillsammans med din favoritmusik, så mycket jag gillade hur man ska hantera musiksamling, jag kan säga att jag är van vid honom nu och nu jag hitta en annan spelare i stenåldern.
plussidan:
Modern stil Windows-gränssnittet 8 (Metro UI)
Intuitivt sätt att arbeta
Hur enkelt att hantera musik
Den noggrannhet med vilken kategoriserar bitar
Trådlös synkronisering med Windows Phone (när telefonen är laddad)
De många format erkända
MP3 stöd (äntligen!)
minus:
Han har ingen equalizer
Det har avancerade inställningar för ljud och video
Det är en hjälp fil på den lokala
Instruktioner nästan noll
Det skulle ha varit intressant att arbeta en fjärrkontroll (PC-telefon och vice versa)
De som vill köpa en smartphone under den perioden måste böja hans uppmärksamhet till Windows Phone smartphones, de kostar mindre än fördelaktig, till exempel här HTC Mobiltelefon 7 PRO .
Du ska veta att alla Windows Phone smartphones har höga krav, är det enda problemet det låga antalet ansökningar, hoppas vi att lösa snart.

Hämta Zune

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Iulian sade han

  .... Är det bättre att ha en telefon med "windows in" eller något annat ben? ... Det här är frågan ... det är säkert att med en fjärdedel av priset på den här telefonen kan du skapa ett skrivbord som du kan rikta missiler med ... rätt är det att det inte passar i fickan :)))))))) små betyder pengar, bra handledning!

  • John Okänd sade han

   Hej, när jag installerar Zune berättar det för mig att '' Windows 7 bärbar enhetsuppdatering '' inte installerades eftersom en nödvändig tjänst inte körs på den här datorn.

   Felkod: 0x80070422

   Vad kan du göra i detta avseende?

 2. Salut! När jag spelar en show jag totorial följande Server hittades inte fel: RTMP: // 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4: / kan du hjälpa mig att lösa detta problem med tanke på att jag gogle Chrome och windows7 och netto anslutning secunda.Pe 10mb på YouTube, etc alla går 220.ro men nu.Multumesc denna sida!

 3. Ju

  vlad:
  Hej När jag ger spela en totorial visar inte urmatoareServer hittade fel: RTMP: // 89.34.23.236 / simplevideostreaming / mp4: / kan du hjälpa mig att lösa detta problem med tanke på att jag gogle Chrome och ansluta till nätet och windows7 secunda.Pe av 10mb på YouTube, etc alla går 220.ro men nu.Multumesc denna sida!

  Tömma cachen är inte ett problem för oss, videotutorial.ro fungera, har inga problem med streaming, även jag kan säga att laster mycket väl.
  Återigen, tömmer cache eller använda en annan webbläsare.
  Jag kan se tutorials på mobilnätet mobilnät (EDGE).

 4. software3g sade han

  det pratar fortfarande om telefoner .... så jag skulle vilja att du gjorde en presentation på Evaphone, är en webbplats som erbjuder upp till 2 gratis samtal på mobil eller fast telefon var som helst i världen och det finns också mycket låga kostnader ... av två skäl
  1. Du kan ha din bärbara dator i bilen och telefonens batteri urladdat. och du kan ringa direkt från en bärbar dator fordringar PHONE fri begränsad inpusa webbplats. eller så kan du restartezii om dynamisk IP-modem och sedan starta every'll fortfarande hade 2 gratis samtal
  2. Det finns många människor i utlandet och många ljud från din mobil eller fast telefon apeluluii där kostnaderna är högre.

 5. bogdan sade han

  Grattis handledning! Spelaren är utmärkt och rör sig förvånansvärt väl. Jag tror att jag ska ge upp AIMP.

  • bogdan sade han

   bogdan:
   Grattis handledning! Spelaren är utmärkt och rör sig förvånansvärt väl. Jag tror att jag ska ge upp AIMP.

   Jag menade spelare

 6. Silviu sade han

  Några tutorials för After Effects skulle vara super hårt, inte riktigt sett många video tutorials i rumänska om detta program.

 7. danny23mr sade han

  hej cristi, jag har också en htc mozart med wp7 och jag kan under inga omständigheter lyckas skicka eller ta emot någonting via bluetooth, förutom detta nya operativsystem är min åsikt att det kommer "naken" väldigt få inställningar du kan inte anpassa något mer inställningar jag hade på min första telefon för 8 år sedan var en t190 :)) och det som du alltid måste vara beroende av zune gör mig galen

 8. Jag ser 14 rättegång efter ??? findca Jag försökte alla möjliga kombinationer och har ännu inte lyckats att underteckna någonstans ?? upplyst mig eller vänta 14 dagar ??? Tack !!!

 9. mycket bra handledning, men jag förstod inte hur så och lägger musiken jag in mapparna där vi har musik och allt, men jag inte visas i samlingen? Jag menar inte musikmappar visas nikaieri? hur? Tack?

 10. Jag har installerat Zune detta men är mycket imponerad av honom. Första installationen tog för mycket eftersom jag installerade uppdateringar för fönster !!! Jag ställer inte uppdateringen eftersom jag råkade henne. Windows kraschat min webbplats från en våg av uppdateringar. När jag går och göra ett år som den första dagen. Och detta program har installerat nästan tvångs tvingade. Det är en omedveten från Microsoft .. För det andra konsumerar för mycket resurser, tidigare och 100 mega RAM. Men det var väntat eftersom det visar hur de ser ut, så trevligt. Men det är ganska kaotisk. För att sätta spellista först måste sätta i avsnittet Artists (bara dra i dropp) och sedan i alla av samma process i spellistan. Och konstnärer inte sätta i vilken ordning du anger, du måste titta. Jag personligen inte har hittat en metod som infördes låtar som Winamp eller andra program, säkrare metod jag säga. Där använde jag videon eller pictures'm inte intresserad. Det VLC för filmer, musik och nyare användning Winamp AIMP (exklusive musik, förbrukar väldigt lite). Jag har installerat Zune som letar efter något nytt (för mig). Kanske en sak att säga men avsluta här.

 11. Jag upptäckte att du inte kan upprepa en enda låt såvida du inte bara lägger en i en lista och ger "repeat". Knappen "upprepa" är endast till för hela listan. Hur kan du få ett program att se bra ut men vara så begränsat och inte införa viktiga funktioner? Som om en fabrik tillverkade en bil utan ratt. Så med andra ord misslyckades Microsoft!
  Vem förbereder sig för att installera något för att erkänna detta.

 12. Nokia Lumia 610 förvärvet av en Buna.am och försökte använda programu Zune att sätta låtar på det men inte riktigt vad jag förstår reusit.din kan inte sätta min rightone.intrebare en favoritlåt som är hur jag skulle göra detta och om jag kunde ringa i mina favoritlåtar, men bara 30 sekunder men inte helt, och en annan fråga min bild så ping bara förändras, men till 2 3 veckor medan i tutorialu ändrade imediat.cum jag såg att du gjorde? tack och ditt fortsatta framgång .munca inte förgäves

  • Hej, jag har också en Nokia Lumia 610 och jag vet inte hur jag kunde installera Xbox på min telefon för spel .... Jag försökte installera den från Windows-telefonen .. när jag är inloggad visas den inte under INSTAL-ikonen men när jag inte är inloggad visas den ,,,,, Jag försökte installera det, ja, det fungerar inte ... .. Om någon vet hur jag kunde installera det, hitta mig på ID: laur_bossu_sangerosu ...…. tack så mycket

   • Jag köpte också nyligen en Nokia Lumia 610 ... Jag installerade zune på min dator, men jag vet inte hur jag ska sätta låtar i min telefon ... hur man tar bilder från min telefon .... Samma problem ... snälla vem vet hur man svarar på mitt meddelande ... eller på mess id: camy022493

 13. Andrew sade han

  Hej hur Zimi ta bort bilder från Zune-???

 14. Dragan sade han

  hur man skickar spelen? Jag har en Nokia 610 och Zune-programvaran men vet inte hur man skickar dem

 15. cosmin sade han

  hej cristi ... låt mig be din id att fråga dig mer om zune ... en fråga skulle handla om spel

 16. silviu sade han

  Brother, gör en handledning och hur du laddar ner en applikation från marknaden och hur du lägger den på telefonen och var du hittar den. Ganska svårt för mig ...

 17. silviu sade han

  Cristi fortfarande hitta oss och oss i åtanke! :)))

 18. intaleg inte något av detta telefonu att inget samtal går blututu ingen pl Zumer väska i el.imi Zumer säga och var du hittar mig ??

 19. hej..Jag har en LG E900 med Windows 7 ... Jag försökte lägga applikationer på zonen så att jag kan lägga den på telefonen, jag lyckades inte? kan jag lägga in applikationer?: Hur kan jag kopiera video från telefon till dator med zune? Jag lyckades inte ... 🙁 ... när jag går in på marknaden på min telefon kan jag inte ladda ner någonting ... hur kan jag lösa med dessa program ... finns det någon programvara på nätet för att kunna lägga applikationer direkt på den här telefonen? och om jag går in i telefonen för att ladda ner applikationer med "xpa" säger det mig "non support xpa" vad ska jag göra? Jag väntar på ett svar ... uppskattning

 20. alex sade han

  Överföring via Bluetooth fungerar bara när du har uppdaterat till Bluetooth 7.8 och ta del av marknaden efter uppdatering.
  För program och spel är på väg in på marknaden ikonen på din telefon och du kan ladda ner vad du vill.

 21. alex sade han

  Jag har Nokia Lumia 710. Om du har några frågor låt mig veta.

 22. Hej! Jag köpte en Windows Phone 7 (ZTE Tania) och jag skulle vilja be er att förklara hur jag kan ladda ner program och hur du kan instala.Cu Zune jag gjorde, jag lyckades lägga datorn till telefonen musik, poze.Eu till exempel om jag vill ladda ner ett program från internet från din telefon (t.ex. skype, youtube, yahoo, Facebook, etc), kan vi inte instalez.Imi måste hämta ett annat program eller program.Astept detaljer hur kan ladda ner och installera program, program, etc.

 23. alex sade han

  Jag vet inte vad ZTE men bör vara densamma som andra märken av Windows-telefon. För att ladda ner program och applikationer använder icononita marknaden genom telefon. Du måste ha Microsoft-konto för att ladda ner något från marknaden och du har WiFi på telefonen om du vill ladda ner större program 50 mb. Om du har några frågor till mig att berätta.

 24. anemon sade han

  Buna.am och jag Nokia Lumia 610, men jag kan inte hantera alls el.In Först installerade jag Windows XP på PC, så jag kan inte ladda ner programmet från början Zune.Deci Jag kan inte ladda ner något från telefonen till datorn. jag vill fråga, hur kan jag lägga in en bild på facebook till exempel? som säger mig att min webbläsare stöder inte bilder och sätta dem via e-post eller kan inte så! suger så dåligt telefon via Bluetooth asta.Nu nämna att jag inte kan ta emot eller skicka några bilder, musik så vad göra?

 25. alex sade han

  Bra anemon. Första Zune går på Windows XP, hade jag installerade Windows XP och när jag gick. Kanske SP3 på Windows XP och att du inte går. Att sätta bilder på Facebook-applikation du behöver Facebok tas från Marketplace på din telefon, måste du ha i telefon bilder du vill ladda upp dem på Facebook. För att fungera måste du göra Bluetooth Windows Update 7.8 med Zune telefon, sedan hämta bluetooth delar Marketplace.

 26. Hej poate kan någon hjälpa mig också ... hur kan jag sätta på en lg e 900 en låt som en annan ringsignal än telefonen

  • marius radu sade han

   Hej razvan ... Jag har också en lg e 900 och jag vill be dig att hjälpa mig med lite information ... nämligen hur kan jag lägga min musik, bilder etc. på telefonen på min dator med en datakabel?

 27. alex sade han

  För att lägga en låt på din telefon måste du minska låten så att den är mindre än 1 MB stor och inte överstiger 40 sekunder. efter att du har modifierat låten, lägger du den i zonen till samlingen av låtar du vill överföra. När du har överfört låten till zonen måste du titta på höger sida där det finns en tabell som säger "genre" där du måste skriva låten "ringsignal" varefter du överför den till din telefon och den kommer att visas i toppmenyn till ringsignaler. Om du fortfarande har frågor är jag tillgänglig.

 28. marian sade han

  välkommen,
  Jag ser inte Zune telefon, någon enhet ansluten förefaller mig, är som musik ovanpå ge honom visa mig

 29. marian sade han

  välkommen,
  Jag ser inte Zune telefon, någon enhet ansluten förefaller mig, är som musik ovanpå ge honom visa mig

  kan någon hjälpa mig snälla. Tack.

 30. kdee sade han

  att sätta min Zune musik av e betald? Jag såg att ställa mig en låt jag behöver köpa puncte..ma kan hjälpa någon med mer information?

 31. alex sade han

  Kdee Hej! Inget behov av att köpa den musik de vill lägga den på Zune. Det är bara att ta en sång och skjuta Zune till din samling på din telefon. För mer information kontakta mig röra.

 32. Ovidiu sade han

  sal
  Jag köpte en Nokia Lumia 820 och jag vill veta vad jag ska progam att se filmer med undertexter och alla. normal film men jag kan inte se någon textning. ska jag hämta ett annat program för att bearbeta?

 33. Mircea Ionut sade han

  Jag har en fråga till admin, varför inte låta mig göra mitt Zune-konto?

 34. adrian Gudus sade han

  Mircea Ionut: Jag har en fråga till admin, varför inte låta mig göra mitt Zune-konto?

  Som du skriver på, behöver du en Zune Zune kompatibel enhet (en smartphone med Windows, Xbox)

 35. JAG HAR EN NOKIA LUMIA 610-TELEFON OCH DET FUNGERAR INTE PC ZUNE ... DET INKÄNNAR INTE MIN TELEFON, DET SÄGER K ÄR INTE ANSLUTEN.

 36. Hej, jag köpte nyligen min Nokia Lumia710, och det ger mig mycket huvudvärk, jag laddade ner och installerade zune, det fungerar, det är ok, men jag sätter i USB och telefon och PC och jag får inte tillbaka det ansluta? och jag vet inte vad jag ska göra ... dak kan du ge mig lite råd

 37. hej, jag har en nokia lumia 620 och jag kan inte ladda ner någonting …… jag väntar på svaren ...

 38. Lucian Razvan Tudor sade han

  snälla om möjligt vad kan jag göra för att kunna registrera mig på zune eftersom jag försökte och jag inte kan ha min nya telefon och för att kunna lägga till olika låtar på min telefon som en ringsignal eller för att kunna öppna ett kontor för att skriva för att göra applikationer olika företag och jag kan inte bara skicka det till e-postmeddelandet, det är fortfarande i telefon. det skulle vara möjligt för någon att visa mig motatypen.

 39. Lucian Razvan Tudor sade han

  nu har jag köpt en HTC 7MOZART

 40. Jag har också en Nokia Lumia610 och jag vill sätta min musik på den. Jag vet inte alls. du kan hjälpa mig. tack så mycket…

 41. Cornelius sade han

  Jag har en HTC HD2 som jag installerade WP 7.8 uppdaterad av Zune till 7.10 ... mitt problem är att jag inte längre kan överföra några låtar till min telefon från min dator (till exempel en mp3-låt) eftersom den inte lägger till den i spellistan och synkroniserar det inte med min telefon utan att logga in med ett live-konto-ID ... Jag skapade ett konto och det fungerar fortfarande inte, det står att det finns ett serverfel ... vad kan jag göra?

 42. Ilie irina sade han

  ZTE Tania en bra .Jag var ok om 3 2 luni.a-date luni.dintr inte kommer att hitta jag ansluta till wifi.imi skriv tp länk ansluter conecteaza.nu men inte vet vad de ska göra med el.l -Jag gick och repar degeaba.nimeni han vet hur man sätter dem i fönstren repare.nimeni inte phone.de när jag tog gjorde mig probleme.cine kan hjälpa mig?

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.