Yahoo är döende, överföra data från Yahoo till Gmail

Överföra data från Yahoo till Gmail

Hej vänner, dagens handledning kommer vi att tala om att flytta e-post, kontakter, kalenderhändelser, Yahoo Mail-konto till ditt Google-konto.

Vad händer med Yahoo?

Om Yahoo nyligen gett en fan om med Yahoo Messenger, är det dags att ge stolpen och Yahoo Mail. Visst, de är inte att skylla, men de onda hackare som kompromissar tusentals konton, eller hur?
Med tanke på att Yahoo Mail och alla dess tjänster är på väg att ge ande, och att få en hel del spam (skräppost), beslutade jag att ta min catrafusele från Yahoo-konto och flytta till Google.

Vad är din take på Yahoo?

Jag tar bara den mest värdefulla innehåll för mig, e-post, kontakter och kalenderhändelser.
Yahoo kontakter flytta dem till dina Google-kontakter, e-post i Gmail och Yahoo flytta dem kommer de att flytta kalenderhändelser i Google Kalender.

Hur vi tar data från Yahoo?

Processen är mycket enkel, vi behöver inte ytterligare programvara eller ytterligare webbtjänster. Vi använder funktionen "Konton och importerad" i inställningarna för ditt Gmail-konto. Detta öppnar en liten guide för oss där vi kan välja att importera Yahoo-kontakter och Yahoo-e-postmeddelanden. Vi kan bara välja ett alternativ eller alla. Om du har ett mycket gammalt Yahoo-konto som har samlat många e-postmeddelanden rekommenderar jag att du väntar några steg tills du får ett meddelande längst upp på ditt Gmail-konto när importen är klar när du har väntat på att stegen ska importeras till Gmail.

Kanske är det bäst att ta bort och konto.

Efter att se till att dina kontakter, e-post och händelser Yahoo, har framgångsrikt migreras till ditt Google-konto, kan du få tillgång till den här adressen https://edit.yahoo.com/config/delete_user att permanent radera ditt Yahoo-konto.
Som sagt, jag inbjuder dig att titta på handledning för att se exakt hur Yahoo flytta e-post, kontakter och kalender Yahoo Yahoo, Google-konto.
I slutändan gör dig lite avslöjande, vissa rykten säger att Yahoo säljer, men detta är bara ett rykte, så att inte citera mig på det!

Överföra data från Yahoo till Gmail

video handledningrelaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. oskyldig miclea sade han

  Hej, om jag använder Yahoo adress för inloggning på olika platser som dessa webbplatser göra för att logga in på adressen gmail.Va tack

 2. För mig är det inte fungerar, jag försökte bara nämna Firefox.
  Adriane Aporporo vad du började folosesto Opera?

 3. vallmo sade han

  OK, jag har en Yahoo-konto bara för att använda adressen för olika saker som verkar konstigt. Men var denna nyhet som en döende? Källa, något som vi kan se?

 4. mariana sade han

  Hälsningar för handledning. Är hur man ska gå om vi postmeddelanden grupperade i olika mappar som skapas? Dessa kan exporteras? (Hitta inget alternativ för dem)

 5. När du raderar kontot kommer du att få följande avisering från Yahoo: “Ditt konto har inaktiverats och kommer att raderas från Yahoo-nätverket inom cirka 91 dagar. Denna försening är nödvändig för att avskräcka användare från att bedriva bedräglig aktivitet. ”

  • adrian Gudus sade han

   Så? Det talade om i handledningen! Inte längre köra handledning och svansfästet dem inte att kämpa på slätterna dumma kommentarer

 6. Adrian Jag har en nelanurire till exempel har ett konto på en tracker för torrents och har kontot på Yahoo och om du importerar data till Gmail och sedan ta bort Contu yahoo längre få meddelanden på gmail om jag vill ändra mitt lösenord eller om du vill jag ändra något annat.

  • adrian Gudus sade han

   Du kommer inte att få, jag förklarade strax ovanför, en annan användare

  • Filförteckning tracker är att om du sätter in e-post återhämtning, gmail ange sedan meilurile fick Bekräfta och klar.
   Naturligtvis du gör och en prov porm

 7. Ros Dorina sade han

  Jag var krossad postadress och kan inte hämta det som kan hjälpa mig? Adress är [e-postskyddad]Com, tel.0746645446

 8. Cornelius sade han

  1. om du tar bort ditt konto, och inte får på Yahoo meddelanden kommer att importeras efter 30 dagar?
  2. Om du tar bort Yahoo-konto, för att förstå att efter 30 dagar kommer inte längre att kunna ta emot allt från Gmail Yahoo-konto?
  Tack!

 9. minimalistisk sade han

  Hur har du samma användarnamn på Gmail och Yahoo, finns det en möjlighet? Ex. [e-postskyddad] att vara [e-postskyddad]

 10. adrian Gudus sade han

  Alternativet "Importera nya meddelanden under de kommande 30 dagarna" erbjuds som en respitperiod.
  En tillräckligt stor att du meddelar att du stänger alla gått vidare Gmail och det är att avsluta ditt Yahoo-konto.
  Användbart om, när du väljer att flytta, har ännu inte kommit mycket troligt att e-post (Yahoo-konto) men du vet att de kommer att få det.

 11. Länge velat avskaffa min gamla Yahoo-konto. Med cirka 2 år sedan gick jag igenom en slags Sydafrika och sedan översvämmas av spam och Yahoo göra någonting i detta avseende. Annonser från samma företag fortsätter att komma in min inkorg.
  Med många meddelanden att överföra, kommer det vara länge. Det innebär att dessa dagar 2 måste stanna med off?
  Tack för handledningen!

  • adrian Gudus sade han

   Jag har redan svarat på denna fråga i handledningen.
   När de är färdiga att flytta alla meddelanden, kommer du få ett meddelande högst upp i ditt Gmail-konto.
   Jag kan inte förstå varför folk ställa frågor även om de inte såg helt på handledningen.
   Du bryr dig inte, vill inte se hela handledning men har frågor. I sak kan jag inte förstå.
   Om du frågar mig vad jag redan förklarat i video tutorial, vi inte respekterar någonting som vi gör. respektlöshet
   Och då undrade världen "Adrian, varför gör du inte videohandledning så ofta som tidigare"

 12. veke Zdrampâr sade han

  "Yahoo dör"?! Var är de nyheter som?!

 13. cristian Chendea sade han

  Jag har en fråga om detta till import yahoo-post till Gmail hur import och mappar i Yahoo Mail? Om du tar bort Yahoo-konto, importerade mappar bevaras?

  • adrian Gudus sade han

   Jag svarade bara en annan användare över mappstrukturen som du har i Yahoo, Gmail importera. Hur gjorde mappar i Yahoo, Gmail och du kommer att ha dem. Och nej, Gmail tar bort när du tar bort kontot Yahoo.

 14. piglet sade han

  med valp med smågris :)))). piglet höra
  och omdirigera hur göra? som skickar mig mail på Yahoo för att nå Gmail.

 15. Omeo Huţanu sade han

  God middag. Jag har en fråga om denna nyhet. Som vi vet, de från Flickr ger ett utrymme för dem som 1 T Yahoo-konto. Tror du den här tjänsten kommer att påverkas? Vad tycker du om detta?

 16. Liviu sade han

  Yahoo sannolikt att försvinna så snart. Det förbättrades och även annonserar att du kan kolla in andra direktreklam i Yahoo postadresser.
  Han dog Yahoo Messenger som jag visste innan, men en ny version gjordes helt annorlunda.
  Det är uppenbart att Google har överträffat Yahoo. Gmail är nu i trend och erbjuda fler tjänster paket.
  Men forte på Yahoo är fortfarande nyheter.

 17. elena Yen sima sade han

  God morgon, jag inte längre använder E.mailuri men jag iahoo en arkivmapp, många, att det som jag har lämnat är viktigt. Jag vill inte förlora dem så mycket mappar? Tack.

 18. Liliana sade han

  Jag öppnade just ett konto på Yahoo och jag känner mig mer bekväm än på Facebook där allt var villkorat av att hitta så många vänner som möjligt, annars fick jag inte kommentera någon tidning i Rumänien - det var det jag tyckte om mer - och jag skrev inget vulgärt, jag tror att det också handlade om det faktum att jag inte är en ung anställd. Istället skrev jag på engelska till flera tidningar i Storbritannien och skickade semesterönskningar till påven i Rom också. Nu vet jag inte om någon tittar på dessa meddelanden, men jag gjorde mitt bästa, som de säger. När det gäller gmail-kontot på Google är det mycket bra men du har inget på skärmen, tidningsartiklar, annonser etc. som du har gjort på Yahoo. Det är bäst att hålla fast vid båda alternativen.

 19. Jag följde alla steg, säger jag att importera färdiga men jag överfört alla innehålls mappar. och är ganska många. tvingas verkar hålla yahoo.mail, 1000 av e-post de kan skicka en efter en.

 20. Ungureanu Florian sade han

  Hej ... Jag har också ett problem ... Jag har haft ett Gmail-konto i ungefär 2 månader när jag gav upp Yahoo ett ... problemet är att jag inte får aviseringar i telefonen när jag får ett e-postmeddelande eller jag får ett mycket svårt e-postmeddelande ... och ett annat problem skulle vara att jag inte längre kan prenumerera på videohandledningen. Jag skrev in Gmail-adressen två gånger och jag fick inte e-post med de senaste självstudierna

  • adrian Gudus sade han

   Öppna Gmail på telefonen, har du en knapp i det övre vänstra (3 lagrade rader) du trycker
   I menyn som visas, du bläddra ner och knacka på Inställningar
   Tryck sedan på “[e-postskyddad]"
   Tryck på avsnittet "Inkommande meddelandekategorier" och markera alla rutor
   Dai Back (tillbaka) och gå till Hantera avsnittet etiketter
   Vidrör varje avsnitt Primär sociala, kampanjer, uppdateringar, forum och var och en fästing meddelanden Tag. Det är allt

   • Ungureanu Florian sade han

    Jag gjorde som du sa till mig ... det återstår att se om jag får ett e-postmeddelande med följande handledning tack

 21. Ungureanu sade han

  efter att jag gjorde vad du sa att jag väntade nästa handledning om e-post och nimic..alta lösa?

 22. Stefanescu Florentina sade han

  Jag skulle vilja veta att jag skadar min tid men jag kan inte ta reda på hur jag kan göra det. Jag återställde min telefon och jag ställde in fabriksinställningarna att det gick hårt och jag togs bort och det mail som räddade mitt problem är att jag bara vet lösenord och om jag ger tillbaka det, undrar jag om det gamla telefonnumret är tillgängligt och jag har inte det i flera år och ingen återställnings-e-post är bara giltig. Hur ändrar jag mitt telefonnummer för att återställa mitt lösenord?

Tala Your Mind

*