Gratis uppgradering till Windows 10 och Project Spartan

Hej vänner, i dag har vi två ämnen. Den första handlar om den nya webbläsaren Project Spartan och vad den andra är relaterad till uppgraderingen gratis Windows 10.
1. Project Spartan är den nya Windows webbläsare som kommer att utrusta 10. Den levereras med integration Cortana, den nya vyn läsning, som kommer att rubba alla ägare av webbplatser (varför?), Och litteraturlista, beroende på vilken tillsammans med favoriter synkroniseras mellan dina enheter Windows (telefon, surfplatta, dator) . Dessa funktioner är inte nya, kan jag säga att Microsoft vill göra ett operativsystem skrivbord, för att komma närmare mobila operativsystem.
2. Det andra ämnet är "Gratis uppgradering till Windows 10", nyheter som glädde alla. Jag måste dock säga er att saker och ting inte är så enkla. De med piratkopierade operativsystem kan uppgradera "men" kommer att upptäcka att de behöver en licens. Varför ? Eftersom de aldrig hade en licens och Microsoft erbjuder gratis uppgraderingar till Windows 10 endast till de med licensierade operativsystem. Sammanfattningsvis bör de som har ett piratkopierat operativsystem avstå från den gratis uppgraderingen med Windows 10.relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. cristian sade han

  God kväll.
  Om du har Windows Vista original, inte får uppdateringar?

 2. Valentin sade han

  God kväll,
  Personlig laptop kom förinstallerad med win7 och liceenta men naturligtvis nu har jag en piratkopierad 8.1 vinna. Jag har en chans att gå till win10?
  skara

  • Om du gav de ursprungliga fönstren, kommer du inte att kunna göra uppgradering, såvida inte på något sätt återställa den ursprungliga liceenta.

  • Alex sade han

   Tja, tillbaka till Windows 7 och jag tror att det måste vara licensen noterad någonstans så att du kan återanvända den ...

 3. Ursut sade han

  Uppdateringen Cristi bra men hur gör jag 7 32 bitars Windows

  • Om du har Windows-licens, kommer du att kunna uppgradera så snart den officiella lanseringen. Förmodligen kommer att vara en valfri uppdatering i Windows Uppdateringar.

 4. cata sade han

  betraktas vindrutorna permanent via Skype som licensierade? ... kan jag uppgradera till win10 ..?

 5. mircea85 sade han

  Hej Cristi, från vad jag förstår handledning introducerade dig kan uppdatera till Windows 10 en viktig .Mentionez äger en bärbar dator med Windows Home Premium installerat, och jag 7 koden på baksidan av den bärbara datorn (Windows-licensierade) POT göra det uppdatering ?

  • När uppdateringen kommer att available'll kunna uppdatera, om det är äkta Windows-licens.
   Om du piratkopierade Windows inte kommer att kunna uppdatera.

   • Så detta med piratatul suger, jag stationära och bärbara datorer, både att inte vinna aktiveras av en licens som gjorde rumänien etc, skrivbordet gjorde uppdateringen och aktiveras, men den bärbara datorn inte är aktiverad, inte heller kan därför som herrar en förklaring?

 6. jeancote sade han

  Windows 7 företag att uppgradera en att gå

 7. jully sade han

  Läsläget är inte nytt ... vi har det på Internet Explorer i Metro-gränssnittet i Windows 8.1. Så är "Bing Search" i snabbmenyn (Cortana saknas, men gör för närvarande inget extra). I Windows 10 nu har vi praktiskt taget inte Internet Explorer två gånger, den i Desktop-gränssnittet förblev och de satte Spartan istället för Metro-varianten.

 8. Tiberiu sade han

  Hej Cristi.Peste allt är sagt och 7 8 men Windows Vista-licenser kan uppgraderas?

 9. Jag tog den bärbara datorn med Windows Vista installerat (jag använde mindre), och när Windows 7 dök upp, gick jag till en dator servicecenter, jag betalade och jag installerade Windows 7 Enterprise.
  Så kan jag göra gratis uppgradering till Windows 10?
  PS Tack så mycket för dessa stora tutorials och förståeligt, eftersom vi lärt oss många saker som du inte vet hur man om du inte är en hantverkare i detta område.

 10. Daniel Rosoaga sade han

  Hej, jag gick till webbplatsen för Windows 10 och har några tutorials på engelska, har några knappar för. och ett för presentationen. säkerheten.
  Jag nämna att inte alla vet engelska och knapp så kallade Videotutorial bild inte fungerar, kanske du kan hjälpa oss med mer information om detta Windows 10, hur bra kommer att vara i fråga om säkerhet, och Orce annat är välkomna kommentarer han, tack.

  • Om Windows 10 Jag gjorde en annan handledning. Jag använder det för ett tag och hitta några fler biguri, som förmodligen kommer att lösas under de kommande månaderna.
   På sommaren kommer det att vara officiellt släppt Windows 10 och jag kommer att göra en omfattande handledning om Windows 10.

 11. florin sade han

  Vänta tills uppdateringarna kommer på Windows 10, gör en handledning om hur du konfigurerar en e-postserver på Linux från en äldre dator; en handledning som skulle hjälpa många och som du inte borde utesluta ... hej

 12. dan örhänge sade han

  Cristi Hej!
  Jag har ett missförstånd, du klarar av att upplysa mig! Jag har en Asus laptop L555A kom med förinstallerad hemmaseger 8.1. Problemet är att jag har nyckelpersoner på Microsoft Rumänien sa att det är sprutas in i bios. Hur vill du gå att vinna 10 som platsen från Microsoft, allt jag vill göra jag ber serie?
  Tack på förhand!

  • Om du gjorde ominstallation, kan du ringa gratis uppgradering kommer att finnas tillgänglig så snart uppdateringen Windows 10.
   Uppmärksamhet.
   Även om du har en licens när du installerar Windows, du förlorar licensen, som du knappast kan återhämta sig genom att kontakta Microsofts support.

   • rares sade han

    Mycket trevligt, men när du licens att använda den har fler trick, jag förstår dem som använder piratkopierade Windows för det är enkelt så att du och pengar på licens och du fortfarande har problem

  • George sade han

   Du kan återställa Windows-tangenten, med den här guiden: https://videotutorial.ro/cum-recuperam-cheia-de-licenta-pentru-activarea-windows-8-si-8-1-pro/. Bafta

   • rares sade han

    Jag uppskattar George men inte vad jag sa? Jag vet handledningen och ens behöver. Om du köper en bil, kylskåp etc, jag vet att det är inte samma sak, tänker att du inte vill komma in 5 bensinstationer som slutar bränsle eller el faller. Du säger att om du köper direkt licensierad DVD är inte så, ok, tills jag får en annan laptop eller PC och få vad jag sa första gången.

 13. liviuflorin sade han

  Jag har en 7-dagars Win 90-försök och jag "återuppbyggde" den en gång. Hålls licensen fortfarande så att jag kan "återupprusta" den igen?

  • Vad ett föredrag? Windows 7 och 8 företag är testversioner.
   Licens för Windows kan du ha endast om
   1. Köpa en bärbar dator / stationär / tablett med Windows förinstallerat.
   2. OS köper i affären.

 14. cristi sade han

  Hej, även om du ursprungligen sa i artikeln att "Microsoft erbjuder gratis uppgraderingar till Windows 10 endast till dem med licensierade operativsystem", jag förstår från meddelanden att även om jag har en cd med licensierad xp sp2, kommer jag inte att ha en gratis uppgradering för att vinna 10 alla med licens?

  • Costelina sade han

   inte får något av meddelandena är uppenbart att du inte gillar att läsa och jag gillar minst nyfikenhet!
   Det handlar om vem som har tillstånd att Windows 7, 8, 8.1
   den här versionen av Windows är en del av ett program som heter Inside-ER
   Det är fortfarande arbetar för att det är ett viktigt projekt
   för PC-entusiaster som har ingen aning om något avancerat och rekommenderas att installeras prövas
   en sekundär dator Huvud uppmärksamhet inte säga så och tillverkare av
   PC som ska installeras Windows 10 automatiskt skicka feedback utan tillstånd admin webbplats
   med detta måste du komma överens när jag installerar det så klart att jag förstår diskussionen är öppen

  • Pivniceru Robert Ionut sade han

   Om du tittade på videohuvudet en gång till - skulle du se att endast de som har Windows 7,8 eller 8.1 kan uppgradera till Windows 10 "Spartan" konstigt namn som heter det men det som är viktigt är vad det vet hur man gör.

   Jag köpte en Dell-enhet (Sh kris som är) med Windows 7 pro x64 i framtiden så jag kommer till platsen 10 Windows Update när kommer det att vara redo?

   Så här kom Windows 7 x64 pc med en licens på den och jag gjorde alla uppdateringar för den (210 uppdateringar eftersom de stoppade uppdateringarna för den ... det fungerar om du fortfarande köper premiumsupport eller något ul). Jag sökte på Microsoft efter den cd-nyckeln och det står att det är ett förinstallerat system om jag förstod rätt ?? Tack

   • Alex sade han

    Cristi svarat på din fråga ovan. Jag tror att det är när du har en bärbar dator som levererades med Windows förinstallerat. På tal Spartan namn ersätter webbläsaren Internet Explorer. Kodnamnet för Windows 10 är Threshold.

    • Pivniceru Robert Ionut sade han

     Det är ok om det är så ... Låt oss inse det jag är inte upprörd över att Windows 7 är "stinkande" jämfört med Windows 8 / 8.1 som jag hade tidigare på den gamla enheten.

 15. Roby sade han

  Men om du har Windows 8.1 90 dagar på alla Windows 10 inte komma loss?
  Eller få en Windows-licens 10 90 hela dagen?

 16. Tiberiu sade han

  God kväll. Omu kommer mura mun i videoklippet, kan uppenbarligen inte förklara, det är enkelt är det.

 17. Daniel sade han

  hej; PTR läslista I förlängningen iReader (på krom)
  e ft område
  en bra dag och trevlig helg till alla

 18. Robert Boches sade han

  Jag har en vinst 7. Jag har en chans att gå till win10?

 19. name * sade han

  [e-postskyddad] Microsoft.

 20. mosudan sade han

  Hej, Cristi säga om du känner ett datum, ungefär när de kommer att uppgradera till Windows 10?
  Jag äger en licens till 7 Windows Home Premium, tack.

 21. Costar sade han

  Du måste registrera sig på http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/about för att få gratis uppgraderingserbjudandet

 22. mosudan sade han

  Tack för svaret!

 23. Corneliu-Doru Capitanu sade han

  Kanske skulle en "SSD vs. RAMDisk" -handledning vara användbar

 24. användare sade han

  Kan du berätta något om Intel AMT.

 25. polka sade han

  Med tanke på att uppgraderingen till win10 bara kan göras ett år efter lanseringen och, låt oss säga att jag har en licens med 8.1 FPP installations-CD, efter ett år, vid en ominstallation av windows finns det bara 8.1 kvar? Tydligen ja och jag måste köpa en licens på 10 eftersom jag redan är van vid det ... Verkar det inte som ett trick av MS?

 26. Constantin Tudorache sade han

  Käre Cristi,

  Vi vet att ni är ett par år, har jag sett och lärt dig, handledning, för mig du är värd och gratulera dig, jag älskar att införa passion, känner din presentationssätt, vill jag ställa en fråga, jag
  en licens med en Windows installations-CD 7, 8.1 men nu har jag installerat Windows på nätet, vad behöver jag för att installera Windows igen 7 från CD, eller kan installeras på Windows 8.1.pe WINDOWS 10 .
  Jag glömde att berätta att jag köpte den här Qosmio-Toshiba1000Gb harnan / kardon-bärbara datorn från en vän men jag gjorde inga fakturor 2011. Vad ska jag göra för att dra nytta av WINDOWS 10.FREE.
  hälsningar

  Constantin Tudorache

 27. adrian Gudus sade han

  7 Windows installerar och aktiverar det. Göra alla uppdateringar från Windows Update på Kontrollpanelen avsnitt och ge uppdateringar påslagen. När kommer ni att lansera den slutliga versionen av Windows 10 du har en ikon i det nedre högra hörnet i närheten av klockan som du kan ringa gratis uppdatering till Windows 10

 28. Ovidiu sade han

  Hej. Ställ en fråga, du kan inte mis detta händer mig bara om Insider förhandsvisning Build Windows 10 10130. När jag startar min krasch. När jag kommer på Mozilla på: Google, Yahoo, Facebook berättar något certifikat och säkra anslutningar (datum och tid är korrekta). Synpunkter?

 29. Rodica traitoiu sade han

  Juli 22 vid 1: 44 PM

  Hej!

  Jag har en Samsung Laptop NP300V5A-S01RO 2 veckor och inte längre ta emot Windows-uppdateringar specifikt sist var i 10.06.2015.Mentionez vi vinner 7 ursprungliga Home Premium licens. För närvarande vinden inte uppdatera min Övervakade skärmar.
  Jag gjorde en reservation för Microsoft Windows 10 begäran i denna situation att vinna 10 få uppdateringar?
  Tack!

 30. Olimpiu sade han

  Ja, det är mycket mycket bra kommentarer om en eventuell flytt windows10 efter en frist an.Cu andra ord förlorar förmånen att installera windows10, även installerat ett år sedan och gjorde så 8.1 version och byta till den senaste versionen i? Eller en gång respekterade steg inom ettårsperiod, installera om Windows ulerioara 10 är giltig, som betraktas som ogiltigt av Microsoft?

 31. Om jag uppdaterar förlora all data på Windows?

  • adrian Gudus sade han

   Du kommer inte att förlora dina data. Det är möjligt att förlora bara några program och om det händer, har en fil på skrivbordet efter programuppdatering som säger att du måste installera om

 32. Cretu Constantin sade han

  Hej, efter att jag gjort bokningen och en bekräftelse på att efter några dagar vi kan hämta Windows 10, 7 betyder gamla fönster är bra, eller alla som 7 eller 8 fönster som får bekräftelse?

 33. Georgiana Floren sade han

  Om jag uppgradera till Windows 10 alla data, bilder och musik som kommer att torka?

Tala Your Mind

*