Online biosuppdatering för Gigabyte Windows-moderkort med @ Bios - videohandledning

Hej vänner, kommer denna handledning visar dig hur man gör på nätet BIOS-uppdatering för moderkortet, Gigabyte, kommer uppdateringen att göras i Windows med hjälp av programmet @ Bios vilket är ganska användarvänligt.
Förra gången jag visade dig hur du uppdaterar bios med hjälp av en diskett, tyvärr är det inte alla som har en disket, även stödet för disketten är på gränsen till utrotning, det är därför jag bestämde mig för att presentera dig den enkla versionen, den version som många är försiktiga, jag förstår inte varför ett företag som Gigabyte inte laddar ner ett verktyg som kan skapa moderkortproblem, men du vet hur det är, vissa är svårare att anpassa ...
Verktyget @ Bios är superenkelt, du behöver inte för mycket erfarenhet för att förstå det. Tricket är att vara tålamod, uppdateringsprocessen kan vara oklar ibland (under kontrollen, när du laddar ner uppdateringen), kan vissa användare bli frestade att ge upp, det rekommenderas inte eftersom bios-uppdateringen inte är ett spel, utan bios är moderkortet dött. @ Bios är en exakt applikation, det börjar inte blinka om det inte är bra, ett omsorgsfullt verktyg, vi blinkar bara bios ...
Använda @ Bios kan vi uppdatera BIOS på nätet, ja ni hörde rätt, utan att behöva ladda ner en bild av bios innan, även applikation kan göra det kommer att kontrollera vår ansökan efter de senaste BIOS för våra kort bas.
Innan du skriver bilden på chipet, kan vi spara den gamla versionen att se till att det även rekommenderas att göra detta, särskilt som hon tar några sekunder.
Efter uppdatering av BIOS måste starta om datorn, Var försiktig när du ställer IDE / AHCI efter uppdatering BIOS-inställningar kommer att återgå till parametrarna för anläggningen, att SATA fungerar läge IDE, om du hade satt AHCI webbplats innan uppdateringen, måste du omedelbart in i BIOS och ställa in den nya AHCI eftersom Windows inte startar.
Om du vill införa nya UEFI BIOS från Gigabyte, skriv till mig i rutan.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.

Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  Det rekommenderas inte att du uppdaterar via Windows alla moderkort eftersom du kan förstöra även BIOS. Jag råkade med en GIGABYTE moderkort, minns inte vilken modell det var, men jag vet att jag hade en Intel-processor Core2Duo. Jag gjorde uppdatering med "@ BIOS". Plattan har dubbla BIOS, och när jag ville titta på om uppdateringen gjordes, såg jag att den AMIBIOS inte förändrats. Det var lager som medföljde kortet.

  Om du uppdaterar BIOS på GIGABYTE moderkort har mycket noga, eftersom BIOS-filer kan laddas ner från servrar kinesiska eller japanska, och kan ladda ner en BIOS ofullständig och blixt ser en korrupt BIOS.

  Om du köper ASUS moderkort köpa en som har funktionen "BIOS Flashback". Med denna funktion kan du blinka en BIOS-ui även om den är skadad på ett USB-minne, utan processor, grenade eller grafikkort.
  Behöver käll BIOS-filen till USB-minnet. Tryck på knappen och uppdatera BIOS är klar.

  Var försiktig med vad du gör, om du inte är säker på att du gör, eller du uppdatera BIOS som du vaknar upp med en dator nebootabil!

 2. om du gör och asrok samt ASROCK

 3. florin sade han

  Det skulle vara bra om du gör en handledning på nya Gigabyte UEFI, så vi ser det nya BIOS och laddningstiden för Windows.

 4. adrian Gudus sade han

  Andrewrekommenderas inte att uppdatera programmet utan fönster moderkort eftersom du kan förstöra även BIOS. Jag råkade med en GIGABYTE moderkort, minns inte vilken modell det var, men jag vet att jag hade en Intel-processor Core2Duo. Jag gjorde uppdatering med "@ BIOS". Plattan har dubbla BIOS, och när jag ville titta på om uppdateringen gjordes, såg jag att den AMIBIOS inte förändrats. Det var lager som medföljde kortet.

  Om du uppdaterar BIOS på GIGABYTE moderkort har mycket noga, eftersom BIOS-filer kan laddas ner från servrar kinesiska eller japanska, och kan ladda ner en BIOS ofullständig och blixt ser en korrupt BIOS.

  Om du köper ASUS moderkort köpa en som har funktionen "BIOS Flashback". Med denna funktion kan du blinka en BIOS-ui även om den är skadad på ett USB-minne, utan processor, grenade eller ombord video.Aveti måste källan USB BIOS-filen. Tryck på knappen och uppdatera BIOS är klar.

  Var försiktig med vad du gör, om du inte är säker på att du gör, eller du uppdatera BIOS som du vaknar upp med en dator nebootabil!

  Om hur man gör BIOS-uppdatering med hjälp av en diskett eller en pinne, det finns redan handledning. Du hittar sökrutan i sidofältet, längst upp till höger

 5. remus sade han

  Jag fick en Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 rev. 1.0 chip H61 och jag har för avsikt att få en ATI Radeon-serien 7000 dag. Troligtvis skulle det ha rekommenderat en BIOS-uppdatering, men tills dess jag tror att det fortfarande finns tid. Jag har också ett litet problem i3-2120 processor som inte ens fast 3,3 GHz. Jag MHz processor FSB fast i stället för 99,8 100 MHz och därmed har 33x multiplikation, endast CPU frekvens upp till 3292,5 3300 MHz MHz istället. Min källa är inte en kastrull, en källa 400W Chieftec Smart GPS-400 och därför jag inte tror att vi måste tänka på det. Det inte har något emot att frekvensen är något lägre efter behov, men jag skulle vilja veta om en BIOS-uppdatering kan påverka det på något sätt.

 6. florin sade han

  Jag hälsar dig med respekt! Jag har en styrelse Gigabit sochet AM3 och problemet är att jag inte har se igen på sin låda det medföljde på webbplatsen även om styrelsen har 3 revizii.Am icercat med `speccy` översyn för att ta reda på vem som har handledning på webbplatsen men asta.Ce hjälpte mig i den meningen jag kan förstå från detta? Låt oss ge upp en BIOS-uppdatering i det här fallet?

 7. Andrew sade han

  adrian Gudus: Om hur man gör BIOS-uppdatering med hjälp av en diskett eller en pinne, det finns redan handledning. Du hittar sökrutan i sidofältet, längst upp till höger


  Min första dator var en IBM 5150! Och jag har haft nästan 25 datorer hittills. Ingen använder disketter längre, de finns inte heller i butiken ... Priset på en diskett är dyrare än en CD-R eller DVD-R. Jag vet hur man uppdaterar bios, och jag gjorde mer än 100 gånger ... Och inte bara från disketterna på de gamla moderkorten som var nya på sin tid. Bios kan också uppdateras genom att ändra ROM Chip bios manuellt ...

  Jag vet vad jag pratar om ... Jag är inte så dum ... Jag hade 100 moderkort, som jag fick gratis från en vän som är en nörd, som köper komponenter i sin dator varje år flera gånger ...

 8. cristi sade han

  Jag har också ett litet problem: när jag slår på datorn väntar jag på att den ska laddas och när "välkomst" dyker upp, visas något för mig och jag måste ge "Reslove now" eller det laddas ytterligare 5 sekunder där det står "Reslove leater". Om det kan hjälpa mig någon vad kan jag göra för att bli av med detta !!! Tack

 9. Stefan sade han

  Mars intresserade mig nya BIOS från Gigabyte

 10. Jag tog en vinst 7 förinstallerat HP BIOS och OS Windows 7.se jag kan ta bort? Jag försökte Linux eller BSD utbyte (ersätter OS) men jag hade inga problem, så jag tillbaka på windoz.ce kan göras för att avlägsna sak med OS di bios?

 11. AdrianGudus sade han

  dan:
  Jag tog en vinst 7 förinstallerat HP BIOS och OS Windows 7.se jag kan ta bort? Jag försökte Linux eller BSD utbyte (till inlocuiescOS) men jag hade inga problem, så jag tillbaka på windoz.ce kan göras för att avlägsna sak med OS di bios?

  Vad du säger är inte alltför tydligt, ber jag att gå in i BIOS där du säger att du verkar som Windows 7 (jag hörde det) och ta en bild med en telefon eller kameran även sedan en klättra tinypic.com exempel och ge kommentarer här på länken i rutan 4
  Men jag föreslår att du skriver i rutan uppe till höger SÖK: Hur ta bort partitioner som inte kan tas bort genom att trycka på Enter och du hittar handledning.
  Vänligen du tittar på huvud svans, jag är säker på kommer att hjälpa dig och kommer att förtydliga
  I din plats skulle jag skapa en bild / klon efter den partition du har på Windows 7 (det är original och det är synd för det ...)

 12. Andrew:
  Det rekommenderas inte att du uppdaterar via Windows alla moderkort eftersom du kan förstöra även BIOS. Jag råkade med en GIGABYTE moderkort, minns inte vilken modell det var, men jag vet att jag hade en Intel-processor Core2Duo. Jag gjorde uppdatering med "@ BIOS". Plattan har dubbla BIOS, och när jag ville titta på om uppdateringen gjordes, såg jag att den AMIBIOS inte förändrats. Det var lager som medföljde kortet.

  Om du uppdaterar BIOS på GIGABYTE moderkort har mycket noga, eftersom BIOS-filer kan laddas ner från servrar kinesiska eller japanska, och kan ladda ner en BIOS ofullständig och blixt ser en korrupt BIOS.

  Om du köper ASUS moderkort köpa en som har funktionen "BIOS Flashback". Med denna funktion kan du blinka en BIOS-ui även om den är skadad på ett USB-minne, utan processor, grenade eller grafikkort.
  Behöver käll BIOS-filen till USB-minnet. Tryck på knappen och uppdatera BIOS är klar.

  Var försiktig med vad du gör, om du inte är säker på att du gör, eller du uppdatera BIOS som du vaknar upp med en dator nebootabil!

  Eftersom uppdatering BIOS programmet @Bios på en Gigabyte moderkort EP43-S3L rev.1.0 har BIOS inte börjat.
  Jag rekommenderar att du inte uppdatera BIOS med @BIOS.

 13. Du angav översyn på moderkortet, noterade i en kant visas. BAFTA.

  florin:
  Jag hälsar dig med respekt! Jag har en styrelse Gigabit sochet AM3 och problemet är att jag inte har se igen på sin låda det medföljde på webbplatsen även om styrelsen har 3 revizii.Am icercat översyn att ta reda på vem som har det så kallade speccy` och handledning på webbplatsen men jag kan förstå asta.Ce hjälpte innebörden av detta? Låt oss ge upp en BIOS-uppdatering i det här fallet?

 14. AdrianGudus sade han

  virus2009:
  Du angav översyn på moderkortet, noterade i en kant visas. BAFTA.

  Revisionen noteras också på moderkortet på PCB. Öppna locket på enheten och titta i dess hörn med en ficklampa för att se vad den säger. Du borde hitta den skriven i ett av hörnen eller under chipsetet (i vissa fall) "Rev: 2.0"

 15. dan:
  Jag tog en vinst 7 förinstallerat HP BIOS och OS Windows 7.se jag kan ta bort? Jag försökte Linux eller BSD utbyte (till inlocuiescOS) men jag hade inga problem, så jag tillbaka på windoz.ce kan göras för att avlägsna sak med OS di bios?

  Vad du har där har du en Free Dos installerad, du kan inte ha windows 7 i bios installerade 🙂, på hdd tror jag. När du inte hittar operativsystemet installerat på din hårddisk, starta den farbror av "windows 7" som du kallar det.
  Bry dig inte om absolut ingenting, luta sig tillbaka.

 16. zame77 sade han

  Kristus är uppstånden! Glad Påsk!

 17. Gabriel sade han

  Cristi slampa
  Jag har en intrebare.Stiu som inte är relaterad till handledning, men i det förflutna har gjort en handledning om Speccy.
  Jag hade inga problem med det, men nu har jag inte längre är öppen när det visas ingen information om processorn grafikkort etc, i utbyte min apelsin visas: Det går inte att initiera SPC dll.L Jag installerade men ingenting!
  Vad tror du att det är eller vad är problemet?

 18. dokocr sade han

  Cristi försökte följa tutorials på smartphones Samsung GT-S6102 och kan inte ses som det än, filmade med en kamera fånga. Jag försökte installera en flashspelare men stöder inte. Du behöver inte på rätt sätt eller helt enkelt inte ses?

 19. florin sade han

  Finns det en liknande applikation för foxconnon-moderkort? Snälla om du kan göra en handledning om foxconnon-kort.

 20. tänk om när du gör en BIOS-uppdatering / översyn finns ett strömavbrott?

 21. Yonel sade han

  Cristi Hej!
  Jag vet inte vad jag ska göra för jag får bara "blinkande bios misslyckades" varje gång. Jag följde självstudien. Jag försökte på alla servrar, windowsu är nyligen installerat på en ny dator (windows 7 x64), och jag kan bara inte.
  Moderkortet är en Gigabyte b75-d3v rev 1.0 med BIOS-uppdatering f3 och jag vill f4.
  Om du har någon aning framåt. Tack!

 22. cristian sade han

  Jag gjorde det och jag led inte någonting men jag tittade på någonsin och det visar mig "Förslag Systemets BIOS är äldre än 2 år. Uppdatera innehållet om det behövs" Jag gjorde precis som i handledningen och något annat, jag har revisionen 2.0 och på webbplatsen i handledningen när han hittade min styrelse skrev han revision 2.x. Vad är skillnaden? Finns det ett problem? Jag gjorde det och allt går bra men ingenting har förändrats i bios och i någonsin står upp. tack

 23. Fyara sade han

  Hej, jag behöver verkligen länken till videon med "flash bios" - diskett / diskett ..
  Jag försökte blinka med 'bios flash' som fanns på CD: n på p4m900-m4-kortet .. och det gav mig ett fel .. nu kan jag inte längre gå in i bios / windows .. och jag tror att om jag försök att blinka igen med diskett jag skulle lösa problemet -_-
  någon att lägga upp videolänk ala, vänligen

  tack på förhand

 24. Hej Kristus isti
  Grattis med handledningen ... Jag kiar dak nam Gigabyte, jag har ECS, jag förstod vad som är knep för operationen. Jag ringde dig med ett problem. Kristus Jag har ett grafikkort asus en8800gts 8800 veckor färgade jag PC: n (PC bestående av: ECS GeForce 320 mm v320 rev 2-kort, AMD Athlon 7050 2.0+ 2.0 Ghz Dual Core-processor, 64 GB DDR4800 (2.5 MHz) HDD 4 GB) och aqm cirka 2 dagar jag gav vägen igen. Vad ska jag se, mitt grafikkort, parken var död ... den gav ingen signal längre, men den fungerar, och aqm fungerar, det vill säga den går in i strömmen, den värms upp, kragen beter sig normalt. Kristus jag satte min far och pastan, jag blinkade bios ungefär 800 gånger bytte jag 320 operativsystem cirka 5 gånger (två gånger WIN XP, 3 gång WIN VISTA 3 gånger WIN &) Jag tänkte ke från systemet. men inte. Den otäcka delen är att med den satt in uttag, min dator börjar på det integrerade kortet med signalen, men GEFORCE 6 gts, den vill inte. Ring mig för att prova ett annat kort eftersom jag inte vet var. Jag trodde att uttaget togs hemifrån och förgäves försöker jag. Ja, det syns i min standardhanterare så här: 1D-videokontroll. KODFEL 3. Jag sökte efter koden, jag hittade förklaringen (en dum8800 = drivrutinen är INTE installerad, väl plm och mm hur installerar jag det när jag startar installationsprogramvaran och inte ser tavlan (det är vad som händer). OCH jag tror att jag är galen. Jag vet inte ens vad i helvete jag ska göra ... Jag väntar på ett svar ...

 25. Hej Cristi, hur gör jag uppgradera BIOS om nVidia nForce moderkort mcp2, följde jag handledningen hur man öppnar pc`ul dubbelklicka eller tangentbordet och har inte 2 alternativ i BIOS .. ma`m tänkte att om du gör en bios uppgradera min fråga alternativen visas. Stort tack för hjälpen

 26. Stayll sade han

  välkommen
  Jag har nyligen köpt en Pentium D dual core 925 3.0Ghz / 4M / 800 / 775 socket LGA
  Jag drog ut en gammal Celeron-processor och jag uppdatera bios nu lås
  eller startar knappsatsen 1234 och 789 56 butoanela inte gå gå
  kan någon hjälpa mig?

  Pentium D dual core 925 3.0Ghz / 4M / 800 / 775 socket LGA

  http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_D/Intel-Pentium%20D%20925%20HH80553PG0804MN%20(BX80553925). Html

  Moderkort: GA-945PL-S3P

  http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pid=2541#ov

 27. Iulian sade han

  Hej Cristi ... Precis som om du har ett gigabyte-uttag 775 moderkort men en annan modell, nämligen GA-G31M-ES2L rev.1.1
  Jag skulle vilja göra en biosuppdatering eftersom jag kommer att köpa en ny Intel Core 2 Duo E8400-processor och jag tror att den nuvarande versionen av bios från 2008 när jag har en dator kommer inte att fungera ... Men jag följde din handledning exakt men inte med mig hitta verktyget @ Bios ... Jag hittar bara de här två programmen: Xpress Recovery2 och Easy Energy Saver ... Så försök bättre att uppdatera bios med stick-metoden för att jag inte fluffar? Jag väntar på svar tack!

 28. marius Ionut sade han

  Jag har problem med moderkortet ... när jag försöker sätta en dvd, hdd gör någon förändring mig 3 gånger som om det var mitt fel RAM-minne men jag försökte RAM-minne på en annan dator och det fungerar perfekt ... Jag försökte uppdatera på bios och jag vaknade med ett fel 🙁
  "Http://xx.ucoz.com/bios.bmp"
  Jag gjorde en utskriftsskärm för att se vilket fel ja ...
  omnämnande som återvinner moderkort och användning. gör en pjäs: Ibland när du öppnar visar mig namnskylten, som buteaza i fönster och skärmen förblir svart. allt detta på mindre än en sekund när normalt gör cirka 20 sekunder.
  men asi tycker att det är grafikkortet du har byggt ett försök ess och en BIOS-uppdatering kanske det är problemet
  ps jag Moderkort: Gigabyte m61sme-s2 rev 2.1

 29. Ovidiu sade han

  Efter uppdatering av BIOS måste starta om datorn, Var försiktig när du ställer IDE / AHCI efter uppdatering BIOS-inställningar kommer att återgå till parametrarna för anläggningen, att SATA fungerar läge IDE, om du hade satt AHCI webbplats innan uppdateringen, måste du omedelbart in i BIOS och ställa in den nya AHCI eftersom Windows inte startar. Nämn att äga en sådan moderkortets BIOS uppdatering jag gjorde, jag försökte att sätta min rygg men kommer inte AHCI ger mig ett fel och inte buteaza windows men om du lämnar IDE som fungerar som buteaza

 30. Sebastian Dalmeanu sade han

  Cristi Hej!
  Jag har en Gigabyte moderkort Z77 D3H. Version BIOS (Dual UEFI BIOS) är F18 / 21.08.2012.
  Ser på Gigabyte märkt att under tiden förbättrade versioner har dykt 2 F21 och F22 och F23 betaversion. Jag ber er att tala om för mig om det är lämpligt make-up och om data görs med ett visst program, eller installera helt enkelt hämtade filen på nätet?
  Tack!

 31. lucian sade han

  hej. Jag har ett gigabyte g1 assasin 2 moderkort och jag var tvungen att blinka bios med den senaste 12w-versionen som om jag skulle arbeta med i7 4820k-processorn. innan jag såg din handledning som är mycket användbar bland annat. Jag gjorde samma saker .Han bad mig starta om och startar inte längre mina vindor. det förblir lite på bilden med alternativen att gå in i bios, varefter en svart skärm med en streck längst upp till vänster. Det konstiga är att jag inte kan gå in i bios. Jag kan inte göra någonting längre. Om du vet vad jag kan göra för att åtgärda "misstaget" skulle jag vara tacksam ... !!!!! är det något irreparabelt eller kan du blinka direkt på moderkortet med en diskett ??? TACK….!!!!!!

 32. ytterligare petraru sade han

  Jag följt stegen sal plats visar mig modelu chipset gigabyte adica780g men ger modelu ringa från moderkort GA-780T-D3L kan hjälpa mig att leta någon annanstans ?? översyn chipset är 00

Returlänkar

 1. […] Online biosuppdatering för Windows Gigabyte-moderkort med @ Bios [...]

Tala Your Mind

*