Unchecky eliminerar installation av programvara och oönskade verktygsfält

Hej vänner, i denna tutorial jag kommer att visa dig en mycket intressant program som skyddar mot oönskade program och verktygsfält när du installerar fri programvara. Mjukvaran släpptes idag kallas Unchecky och som kan härledas från dess namn, avmarkerar automatiskt för oss oönskade verktygsfält och programvara som kommer med fri programvara som du vill installera.
Att utvecklare kan upprätthålla Opencandy fria program de antar vid genomförandet av sin programvara. Sålunda utöver fri programvara att de genomförs och det finns flera verktygsfält eller ytterligare programvara optimering, webbläsare och så vidare. Implementera Opencandy licens, de annonsera andra mjukvaruföretag och utvecklare så att de kan tjäna några dollar och hålla oss fria programanvändare.
Unchecky är ett mycket användbart program för dem som inte vet engelska så väl som inte skiljer sig från dem onödig användbara program, ett program som jag rekommenderar till människor atehnice eller äldre.
Där mycket få gånger fick jag se webbläsare super laddade med alla typer av verktygsfält onödiga att du förvärra surfa, gör du alla typer av omdirigeringar när du söker på webben eller förvärra mycket bra fungerande webbläsare, det svarar mycket svårt att kommandon.


[media-id = 1102 bredd = 480 höjd = 223]


relaterade Tutorials


om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Jag har inte tittat på handledningen som de talar i telefon, men när jag får titta på PC.
  På något sätt vet om att konsumera eftersom programvaran skulle installera det själv. När jag först titta instalatrea en programvara tillägg men när du installerar klocka och ta nästa nästa finish och sedan jag undrar var vi skulle vara att bara bra webbläsare och sådan programvara.

  • adrian Gudus sade han

   Lyckligtvis ansökan inte förbrukar mer resurser. Även om jag inte har nämnt är mycket användbar i vissa tillämpningar där avancerat läge eller anpassa när du installerar dem. I applikationer som har avancerat läge eller anpassa installationen, de bättre toolbarurile dolda eller ytterligare programvara. Unchecky kommer automatiskt att kontrollera hur du installerar eller anpassa avancerade och avmarkera toolbarurile Programvaran eller oönskade.

 2. För mig personligen denna typ av programvara inte bry mig eftersom jag vet avmarkera dem manuellt. men några misstag helt enkelt rusar för att installera dem och lämna dem så att andra tycker att det är ok .. lämna ut den här guiden till stor hjälp ..

  Mr Adrian mycket!

 3. Razvan sade han

  Tack mycket bra handledning program chear Jag visste inte unchecky

 4. Hur gör jag hämta program som Google skickar mig någon annanstans jag såg att MYCKET MS är speciellt användbar som du och sa att det indikerade pt. Dessa trcuti av 50.ms ms.

 5. florin sade han

  Det är ett "måste vara" på alla datorer på alla mina "klienter" ... När du installerar Windows måste det installeras och det ... människor går bredvid alla verktygsfält utan att veta och får dålig skärm för att täckas av hälften av dem ... Helt enkelt Jag förstår inte hur jag fortfarande kan använda en webbläsare med 5-6 verktygsfält installerade ... För att inte tala om gratisprogram som jag installerar och aldrig använder ... Tack så mycket!

 6. FaqyaK sade han

  Denna Unchecky-programvara är mycket bra för dem som inte har mycket av en PC. Det är en utmärkt programvara som många om de använde den verkligen inte skulle ha så mycket röra genom Windows.

  Adrian göra en tutorial där du Areti hur man tar bort elände för dem som inte har det här programmet, och har varje fast toolbaruri dem som redan upptar halva skärmen och avsevärt försvårar hastighet och använda webbläsaren.

 7. Tack så mycket. Inte för att jag har jag behöver det, men absolut jag kommer att installera på datorer i framtiden :))

 8. mmg1818 sade han

  Unchecky codec blocket H.264
  H.264 codec används för att titta på filmer AVC

  • adrian Gudus sade han

   Jag vet inte hur du kom till denna slutsats, men som vi har visat i video tutorial, om du fortfarande vill installera en av programvaran som levereras med en gratis applikation eller ett verktygsfält som kommer med ett gratis program, kan du göra helt enkelt genom att kryssa i rutan . Han bara febifeaza dem åt dig, inte blockera något.
   Vid uttalanden skulle vara dåligt show, hävdades det, att förklara situationen och hur ingås på X

  • andorra sade han

   Jag kan inte titta på vissa filmer efter att jag installerat !!!!!!

 9. finns det en möjlighet att sända GPS-koordinater automatiskt vid en viss tid via SMS. dvs jag på berget, ge hörnet en klippa, men på vissa telefoner i ett par minuter eller timmar efter händelsen, anländer GPS-data via SMS om det finns signal.

  Jag vet att ni kan ge GPS-data sms om du är medveten om. eller andra variationer.

 10. anonym sade han

  Mycket användbart program! Tack för att dela information. Det kommer att bli mycket bra för användare och vårdslös brådska.

  @ Ionescuadrian:
  Det finns program som säger. Logga in med Google Play och söka efter relevanta termer du är intresserad.
  Till exempel: "gps auto sms / txt". Lär dig att ställa frågor på google så hittar du säkert svar. .

 11. Adriane, jag vet inte om det fungerar på Express Files ... ... att se att det finns något annat .... om du avvisar kan du inte installera något degen detta .... Expressfiler kommer också med verktygsfältprogramvara och andra idioter. Testa.

 12. Stelian sade han

  Fråga någon vilka resurser denna programvara förbrukar. Jag använder en annan lösning om jag saknade något när jag avmarkerade det. Det finns bärbar geek-programvara, revouninstaller, iobituninstaller, etc. med vilka du kan avinstallera oönskad programvara. Jag har lidit många gånger att ett verktygsfält "hänger" när jag installerar Yahoo Messinger, även om jag var försiktig med vad jag markerar / avmarkerar. Med hjälp av revouninstaller löste jag problemet. Hur som helst, grattis till artiklarna du publicerar!

 13. Razvan sade han

  God morgon: D
  Äga en webbplats .. oviktigt detta, men jag behöver lite tutorials som inte finns på webbplatsen, men Adrian Cristi eller jag skulle veta hur man ska förklara dessa saker.
  Därför tänkte jag på en bra idé. Till exempel i = en dag i veckan kan du göra en chatt.
  SI mening. Omu in i chatten säger att hans problem, och om videotutoiral laget vet hur man löser det leder.
  Om du inte vet säger att hon kan inte hjälpa honom. Detta skulle vara riktigt bra även asaceva.
  (Jag bara jag hade en idé och jag sa att säga om detta inte är möjligt det har inga problem.)
  Här är ett chatt-system (... ..)
  Tack för er uppmärksamhet.

 14. mateis sade han

  Bra att veta. Jag vaknade med cirka sex program installerade och jag kunde inte kalla mig idrottare. Och den andra programvaran på torrenterna erbjuder något liknande, ytterligare programvara ... Jag monterade programmet på alla tre av mina enheter! Tack…

 15. FlorinP. sade han

  Kan fortsätta med NAS ZYXEL tutorials?

 16. Hello presentationsinställningar för opera 19

 17. Valentin sade han

  En lovande inledning på året alls för denna sida!

  • George sade han

   Ja, tyvärr du har rätt. Programvara enkel, låt oss inte överbelasta intelligens. De är för avkoppling, för atehnici föräldrar, mormor, mormorsmor och barn. Det har varit bättre tider när de presenterade mycket intressanta och komplexa saker, som Gimp, servrar (Apache, Wamp, Lampa), Open Office, router setup, Ip dynamisk, statisk och mer.
   Jag försöker hitta en förklaring till handledning nyligen:
   - Herrar har inte längre tid för den här webbplatsen. Problemen de adresserar är korta, de väljs så att de inte tar för lång tid att redigera och inte kräver lång tid för dokumentation. Av de 10 minuterna av en handledning är 5 för berättelser. Förståeligt, eftersom jag kan tjäna mer på andra aktiviteter.
   - Anpassar sig efter behov. Det finns många människor som har högpresterande mobiler men som inte vet hur man slår på och av datorn korrekt. Telefonproblem löses i tid och hjälper oss inte mycket, inte alls, om vi inte har exakt den telefonmodell som handboken är gjord för.
   Hur som helst, jag tackar de två, Cristi och Adrian, för vad de har gjort hittills och vad de ska göra härnäst.

   • rummy rh sade han

    Och ändå, inte ha var du ska acceptera för att installera önskat program, tänker att du manuellt kommer att avmarkera det du inte behöver, men ... överraskning, ibland även om det inte är markerat, installeras vissa program fortfarande. Jag är nyfiken på vad som kommer att hända nu ...

 18. Catalin sade han

  8.1 gå och fönster?

 19. Valentin sade han

  hej ... först och främst vill jag gratulera dig för det arbete du gör .... Jag skulle vilja ha en begäran till dig. Jag har en mp4-video som inte är särskilt synlig för att förklara är filmad med en telefon på en annan telefon en konversation på ett socialt nätverk min begäran till dig är att berätta för mig om det finns ett program eller en webbplats där jag skulle kunna ändra den här videon så att den kan få klarhet i vad som filmas ... .tack och jag hoppas att du ger mig lite information ... a Hallå

 20. Valentin sade han

  På något sätt sätta lås på den här sidan?

 21. Jag tror att killarna förbereder en mycket intressant skydda!

 22. Hej. Jag gillar dina tutorials och jag skulle vilja veta hur jag kunde göra för att följa och tablett eller smartphone. Jag försökte alla variationer, och denna webbplats och andra, för att installera Flash Player, men kan fortfarande inte titta. Det är synd eftersom inte bara tror att jag vill se på andra enheter.
  PS Jag hoppas inte övergiven plats eftersom jag märkte mycket låg aktivitet under de senaste veckorna!

  • adrian Gudus sade han

   Det finns ett litet trick som du kan titta på våra tutorials på smartphone eller surfplatta. Om du har Flash Player installerad, gå till en av våra tutorials, mitten når spelare ( "ll börja spela), vänta två sekunder och tryck igen för att pausa uppspelningen mitt spelaren och sedan på igen i mitten spelaren och uppspelningen starta mjukt

 23. Adrian hälsar en gammal och kära gamla salut.Te computerist.Daca'll hjälpa mig att bli starkare än allt jag ställa några månader.
  Stora Prövningen: shockwave-
  Det blockerar mig helt från att kunna röra mig med minuterna. Visst att det är mitt misstag men berätta hur jag hittar det.
  Mozilla Firefox fungerar de senaste 12 månaderna.
  Jag älskar musik och medier YouTube och foto.De jag nyligen installerat dessa dagar och faceeboock säger detta eftersom jag vet att jag kan hantera något. men när sedeln visas som shckokwave inte har avslutat ..nu och jag vet vad det betyder block blåser mig helt fel någonstans och yoghurt (som Driver uppsving inte vet varför jag installerade och säker och altele.Nu jag vill förstöra alla sidor som du har Mozilla firefox historia bookmaker och det hjälper mig mot glömska av vad jag gjorde. Så vi prata lite?
  Radu [e-postskyddad] och ytterligare andra som en budbärare och skype.Ce postadress som du måste bjuda in min röra du hjälpa mig på något sätt och vi är tacksamma-shockwave som tvingade mig att deranjej dig, tro mig.

  • adrian Gudus sade han

   Du hittar mig på Facebook med namnet Adrian Gudus. Tyvärr är din Yahoo-adress inte korrekt, i en Yahoo-adress kan det inte finnas några lediga platser, i den som du har kvar finns "radu 344137"

 24. Emanoil Salajan sade han

  Salut! Jag har ett problem, om du kan hjälpa mig att öppna min dator visas Documents and Settings \ Adina \ AplicationData \ newnext.me \ nengine.dll inte hittas .de hur kan jag inte logga in på Neobux.com.Cu tack Emanoil

 25. Cosmin sade han

  Jag tyckte mycket om tutorialul.Am unchecky installerad och nu kan installera varje gratis program utan problem.

 26. marius sade han

  Mycket användbart, har jag inte installerat som för närvarande använder Linux, men jag kommer nästa installera Windows.
  Antivirus kallas Malwarebytes Anti-Malware upptäcker dessa Addonsuri, som de säger, som virus, och sätta dem i karantän. Inte ens visas under installationen, är installatören bort.
  Som handledning bort dessa verktyg barer, jag rekommenderar att du använder programvara som kallas IObit Unistaller. Det är gratis, kan backup, ta bort och afferenta registret har fliken verktygsfält kan även applikationer i Metro Heights [Windows 8, 8.1 Windows]. Jag tycker detta program är ett måste.

  • jazz sade han

   Jag kan inte ladda ner den. Han skriver till mig: "Hur vill du öppna den här filen?" och oavsett vad jag vill öppna det med fungerar det inte. Jag har Windows 8 Pro med ie.10. Om någon vet hur man löser problemet, tack på förhand!

   • Alex sade han

    Försök med en annan webbläsare. 7 på min Windows Ultimate nedladdning gick smidigt och IE och Chrome.

 27. Jag tycker det är mycket bra den programmerade Jag har installerat ett program för att återaktivera Windows och eller installerat
  och de tyvärr inte har ett antivirusprogram

 28. Adrian, tack för handledningen!
  Jag har ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa ... Snälla hjälp mig!
  Jag utförde stegen som anges i handledningen ...
  1.dubu klicka på “shorcut to unchecky_
  2. Ett fönster visas där jag frågar om jag vill köra den här filen ... Den har två knappar: KÖR och AVBRYT
  3.Apas RUN
  4.Apare fönstret Setup: alternativ: Engelska, Fler alternativ
  Klicka på Installera
  5. Återkommer i steg 2 fönster ..
  6.Apas (igen!) RUN
  7. Visas (igen!) Att steg 4 fönster för f.scurt tid och sedan datorn startar om!

  Frågor: 1.De varför detta händer?
  2. Hur ur den här röran?
  Jag noterar att samma sak händer när du installerar Ccleaner!

  Tack på förhand!
  Geo

Tala Your Mind

*