Omvandla digitala böcker på något sätt ljudböcker (i bilen, hörlurar)

Förvandla digitala böcker till någon form av ljudböcker

Förvandla digitala böcker till någon form av ljudböcker
Många säger att ingenting jämför med att läsa en sann bok. Jag skulle säga att upplevelsen är ungefär som en ebook-läsare, förutom kanske lukten och pappersrullet. Jag tror att de skriftlärda vid tidpunkten för tryckpressen var så. Oavsett, boken, men inte någon bok, gör dig något mer "obekväm", och det är bra, säger jag.
Nu, i dessa upprörda tider, har vi att göra med något annat; Mannen har inte tid för något, och om han vill läsa en bok, måste du göra det i driftstopp mellan arbete, skola, hem, etc. Det är där "bok" i ljud eller ljudbok webbplats som hjälper dig att sätta ditt huvud händerna fria och ögon gratis, en hel del information.

Problemet är att vi inte har för många ljudböcker på rumänska.


Hur saker fungerar med oss, saker rör sig alltid långsammare, och det är också för att det inte finns för mycket efterfrågan i ljudformatet.

Lösningen kommer från programvaran som läser vår eBook-bok.


Jag hittade en Android-programvara som heter Voice som fungerar väldigt bra. Med TTS-motorn på din telefon (Google eller annan) läser vi våra ljudböcker i vilket format som helst. Nu inser du att det inte är som att läsa din mormors sömnhistoria enkelt, men det fungerar. Rösten är typ av robotic ibland, men det säger sig självklart.

Om du vill ha en bättre röst har vi Joan.


Vocalizer är ett program som kommer med sin egen röst och TTS motor, och Google TTS är mer "man". Slutligen efter att ha använt båda motorerna TTS, och Google och Vocalizer, inser du att det är skillnaden så stor, och om du vill göra ekonomin (som John ber om pengar efter 7 dagar), kan du bo med Google TTS på ändå du hittar någon Android-telefon.

Jag hittade också en gratis bokansökan.


Digital Library är en Vodafone-app (inte en annons), där du kan ladda ner många gratis böcker. Böcker är organiserade under kategorier och är ganska mångkulturella.

Och mer gratis e-böcker ...


Om du vill ha mer gratis e-böcker, se min handledning Hur lägger du om på e-boken, Kindle Paperwhite, GRATIS BOOKS.

<H3>

 • Google Spirit & Brain Medicine Google Arts & Culture
 • Konvertera PDF-böcker till Kindle utan att formatera fel + ta bort annonser
 • Underteckna gratis PDF-skrivare och scanner
 • Hur får du din telefon att läsa din text med Välj och Lyssna
 • Handledningsprogram:

  1. @Voice
  2. Vocalizer
  3. Digitalt bibliotek

  Förvandla digitala böcker till någon form av ljudböcker

  relaterade Tutorials  Om Cristian Cismaru

  Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
  Lära sig så du lär!

  Kommentarer

  1. Nancy sade han

   Tack för handledningen. Information är verkligen användbar.

  2. adi sade han

   Mycket användbart.

  3. adrian Rotaru sade han

   FFFF GOD APP

  4. nicu Bordânc sade han

   Hej Cristi, korrigera texten i beskrivningen, eftersom rösten heter "Ioana", inte "Ivona".
   Ivona kan inte längre installeras (åtminstone i Android 8 på en Nokia 5 går inte att installeras).
   Ioana arbetar på Android 8.

  5. Leo sade han

   Kära herr Cristian Cismaru,
   God morgon,
   Jag har originella DVD-spel för PC, köpt från affären.
   Jag vill spela dessa datorspel och på min tablett.
   Tabletten är android 7.1. och jag har SD-kort 128 GB på den.
   - Vilka program installerar jag som PC-spel för att arbeta på min surfplatta?
   - Kopierar jag det på en USB-stick som jag ansluter till min tablett? eller kopierar jag spelet till min dator och överför det på mitt tabletkort?
   Jag väntar på svar på videotutorial.ro och tack för din hjälp.

   • adrian Gudus sade han

    Du kan inte spela PC-spel på Android. Det finns två helt olika operativsystem! Åtminstone kan du inte spela dem med den här cd: n. Det är dock möjligt för vissa mindre spel att använda olika Android-emulatorer som låter dig spela PC-spel på Android men upprepa, du kan inte spela något spel men bara äldre spel, inte de senaste.

  6. ViorelR sade han

   tack, mycket användbart för mig

  7. anti sade han

   Om du önskar kan du göra så länge som Ioana inte begär mer pengar 🙂
   Om någon är intresserad skriv ett svar på kommentaren!

  8. Cristian C sade han

   Det är mjuka och vinna 7 / 10 att göra det?

  9. Petru sade han

   Hej Cristi
   Jag installerade applikationen och det ser mig inte med diakritiska ämnen. Berätta vad jag ska göra?

  Tala Your Mind

  *

  Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.