Den officiella Android tangentbord och dra i Rumänska ordbok

Hej vänner, fick jag äntligen vad förväntas under en lång tid, stödja full officiella Android tangentbord, ordbok för att skriva förslag och korrigering plus bild.
Jag vet att många är förvånade. "Som Sir, jag stöder den rumänska språket på telefon", Du har, men det är inte det officiella Android-tangentbordet, det är bara en modifierad version av ett tredjeparts tangentbord (Swiftkey, Swipe, GO Keyboard), tillverkat för tillverkaren av din telefon (Samsung, Sony, Lg, etc).
Googles officiella knappsats tangentbord är den snabbaste operativsystemet, eftersom den har utformats av samma utvecklare som gjorde operativsystemet.
I Google Play Store inte att hitta detta tangentbord (om en sökning med sökandet mototul) lyckligtvis de hittade en väl dold, ironiskt nog, allt i Play Store. Nedan är den officiella nedladdningslänken.
Vad är speciellt med den här utgåvan?
Stöd för att införa objektglaset i rumänska språket (slägga)
Rumänska språklexikon (för att förutsäga och korrigering)
fler emoji
En annan popup-färgknapparna och Enter pressade / sök
Kanske de flesta av er inte tyckas mycket, men du måste försöka lura tangentbordet för att inse hur bra det är. Jag kan säga att för mig den officiella Android-tangentbordet är det bästa, där du placerar den och fri. Kostnads ​​alternativ från Play Store, den fria rättegång begränsad till endast 10-30 dagar.
Ladda ner den officiella Android tangentbord i Play Store (Från Android 4.0 upp)
uppdatering
Alternativt hämta, XDA-developers (alla versioner)relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Aurelian sade han

  ansökan inte tillgänglig i ditt land, det är det budskap jag försöker ladda ner.
  intressant.

 2. OK, du sa att du förtjänar. Nu installera det själv, för att se vad som kan göra mig lycklig

 3. Hej, Cristi. Jag försöker fortfarande ladda ner tangentbordet på följande sätt: Jag loggar in på datorn i Google Play med kontot på min smartphone, jag ger det "Installation", men jag lyckas inte

  • Se som jag postat en länk till APK, att installera direkt.
   Glöm inte att kontrollera "okända källor".

   • Jag lyckades till slut att installera metod jag förklarade det men fungerar inte Svep funktion, även om den är aktiverad. Jag antar måste komma tillbaka på länken i Google Play att uppdatera?

 4. adrian Gudus sade han

  För dem som har problem med att hämta Google tangentbord, kan laddas ner här: http://www.mediafire.com/view/myx2k8dcqxca2dd
  För att installera nedladdningsappar från andra platser än Play Store måste du gå till Inställningar> Säkerhet> och kolla Okända källor. När du har gjort den här lådan. Gå till den plats där det nedladdade programmet laddades ner och tryck på den nedladdade filen för att starta installationen. Om du vill kan du avmarkera Okända källor i Inställningar> Säkerhet efter installationen för att vara säker.

 5. adrian Gudus sade han

  När jag upptäckte av misstag att Google introducerade tangentbord dra för rumänska sport, jag blev helt enkelt chockade. I den första fasen jag trodde att detta beror på att jag hade 5 tredje tangentbord installerade på din telefon och kan på något sätt, eftersom det har gjort det möjligt Google dra tangentbordet. Jag var så skeptisk att jag inte tror att denna sak verkligen händer, även om Google var för bra för att slutligen förväntat detta under en lång tid och jag själv bland andra. Använda skrivandet genom att dra en lång tid och jag har blivit vana vid det att jag inte kan använda ett tangentbord med slägga stöd, kan helt enkelt inte, jag är inte bekväma alls, inte alls snabbt. Jag köpte appen SwiftKey även efter min provperiod har gått ut / prov
  Inte tänka att använda en smartphone med stöd för att skriva svep till rumänska. Paradoxalt nog början när jag upptäckte först att skriva genom att skjuta det verkade en smula, en stor röra och jag anpassade ganska svårt att använda genom att dra skrift.
  För mig skrivstöd genom att skjuta tangentbord för rumänska i Google var den mest eftertraktade sak. Det var den största frustrationen när det. Vi välkomnar patienten och Apple och Microsoft för att införa detta! Samtidigt även sova lugnt när jag vet att min favorit operativsystem, har slutligen stöd för att skriva slide!

 6. Virgil Ardelean Cosmin sade han

  Om det lyckas adrian installera alicatia måste göra en tutorial nu,

  • adrian Gudus sade han

   Jag äger en Galaxy S4 och har redan installerat program några dagar. När jag installerade för några dagar sedan, målet var bara för att kontrollera om införda stöd dra till rumänska. Omedelbart efter installationen jag kontrollerat och det finns fortfarande dra stöd. Efter två dagar i jobbet sa jag till dubbelkolla igen och överraskning. Googles tangentbord dra har stöd för rumänska och rumänska ytterligare ordböcker tillgängliga.
   Mitt tangentbord är installerad i länken postat i föregående kommentar

   • Jag sveper inte efter det rumänska språket eller tilläggsordboken. Vänta några dagar, kanske kommer jag att föreslås en uppdatering ...?

    • adrian Gudus sade han

     Prova att lägga till några ord till din personliga ordbok. Min kollega visade hur man kommer dit, hitta en egen ordlista sektion i tangentbordsinställningar google.
     Om du arbetat för oss, inte behöver aktiveras och inte för dig. Kanske i 1-2 dagar

     • Marius L. sade han

      Ordboken för rumänska måste laddas ner. Gå till Inställningar -> Språk och textinmatning. Klicka nu på inställningsknappen bredvid "Google Keyboard" och sedan på Ytterligare ordböcker. Om du inte har rumänska i listan klickar du på Uppdatera. Nu kommer du att ha i den rumänska listan att du måste trycka på och ladda ner den. Det var åtminstone fallet med mig. Framgång!

 7. längtan sade han

  tara-applikation: "Den här appen är inte kompatibel med din enhet." (Samsung Galaxy Note N7000 / 4.1.2)
  Någon aning om hur man ska genomföra • Röstinmatning det också text till tal, i rumänska?

 8. längtan sade han

  opålitliga plats, om 7 gånger jag försökte lägga en gång

 9. gherghisan.nelu sade han

  En redan använda. Det fungerar perfekt. Tack så mycket. Det är ett tangentbord lådor som gör mörkare eller video capture beror optisk illusion?

  • Om du säger att det fungerar perfekt, skulle du svepa för det rumänska språket och tilläggsordboken? Om svaret är "ja" hur aktiverade du det?

  • Marius L. sade han

   Ordboken för rumänska måste laddas ner. Gå till Inställningar -> Språk och textinmatning. Klicka nu på inställningsknappen bredvid "Google Keyboard" och sedan på Ytterligare ordböcker. Om du inte har rumänska i listan klickar du på Uppdatera. Nu kommer du att ha i den rumänska listan att du måste trycka på och ladda ner den. Det var åtminstone fallet med mig. Framgång!

   • Jag gjorde precis vad du nämnde men det rumänska språket visas inte i min kompletterande ordbok. Jag tror att det finns några problem, annars kan jag inte förklara varför jag inte kan ha rumänska ...

 10. octavian sade han

  Cristi men du tillbaka till 4 nexus :)

  • Jag förstår inte frågan!
   Jag gav inte 4 aldrig nexus, LG G3 vi hade i att testa för en begränsad period.
   Nexus 4 röra sig mycket väl, vilket inte är en uppmaning att kritisera något du kan bara autonomi, resten är en bästa köpa ännu just nu.

 11. Hej!

  Jag installerade mig på en Experia V 3.1.20003.1236599 version lt25i och svep fungerar inte.

  • Marius L. sade han

   Ordboken för rumänska måste laddas ner. Gå till Inställningar -> Språk och textinmatning. Klicka nu på inställningsknappen bredvid "Google Keyboard" och sedan på Ytterligare ordböcker. Om du inte har rumänska i listan klickar du på Uppdatera. Nu kommer du att ha i den rumänska listan att du måste trycka på och ladda ner den. Det var åtminstone fallet med mig. Framgång!

  • adrian Gudus sade han

   3.1.2 är inte den senaste versionen! Läs kommentarerna ovan där jag lämnade en länk där du kan ladda ner applikationen samt installationsinstruktionerna. Du lämnar fortfarande kommentarer med "det fungerar inte" men ingen läser kommentarerna där lösningen redan har givits.

 12. Allview går bra på quad p5 tangentbordsfunktioner ..toate

  • Marius L. sade han

   Ordboken för rumänska måste laddas ner. Gå till Inställningar -> Språk och textinmatning. Klicka nu på inställningsknappen bredvid "Google Keyboard" och sedan på Ytterligare ordböcker. Om du inte har rumänska i listan klickar du på Uppdatera. Nu kommer du att ha i den rumänska listan att du måste trycka på och ladda ner den. Det var åtminstone fallet med mig. Framgång!

 13. Anderson sade han

  LG fortsätter G2 installerat säger att det inte förenlighet som land. Far jag väska på jag tvångsarbete och jag inte gillar utseendet. Bättre är den ursprungliga från LG.

 14. tyvärr jag inte gå :(

 15. haibacau sade han

  Tack så mycket!

 16. Jag hade också problem med att installera en Galaxy S2 (GT-I9100) på min telefon. Länken som rekommenderas i handledningen tillåter inte val av telefon (verkar nedtonad). Men jag hittade ett sätt att installera med ..1Mobile Market ... där det är tillgängligt och kan installeras utan problem. Jag använder en Android 4.1, men den fixades av mig ... inte den från Samsung, kanske det här är en orsak som inte alla fungerar.

 17. ion Draghici sade han

  Jag har installerat det här programmet Snapple med di comp. tel. Jag åt länken, jag hämtade appen efter att jag introducerade henne telefon Samsung ACE 3 Och jag går perfekt i allt inklusive slägga ro. Cristi tack Jag är en att kritisera hela tiden nu inte tacka dig bra kritiker

 18. som alla IAUs etc inctreba hur man skriver i Google Play magazinu keynord och ge dem det första resultatet som är tangentbordet. mig gå och jag har en telefon knappsats wow er en quad 6 Allview

 19. Jag installerade tangentbordet och gå, men det skulle vara ett problem skriftlig accent, att jag visas korrekt när du skickar meddelandet men han som tar emot försvarar med frågetecken i tal (t.ex. du gör m?,? I) och jag min tur när jag får meddelandet skrivet med diakritiska tecken får det så med frågan, några lösningar?

 20. Costelina sade han

  Hej killar,
  Jag föreslår att det på botten (om du kan) att boka en plats för förslag till handledning
  varför? det finns många besökare som om välmenande har möjlighet att dela med andra.
  tack

 21. Det ger mig ett fel: "Det uppstod ett problem med att analysera paketet" ___ Jag ​​försökte ladda ner apk flera gånger men samma fel, jag nämner att andra apk fungerar installerade bara det fungerar inte, jag försökte ladda ner från flera källor men förgäves samma fel. Har du någon aning varför? Oavsett problemet, finns det en lösning?

 22. En handledning förklarar licenser för Windows, Windows förinstallerat på fabriken, du kan installera på en annan dator om du bröt andra fall vilka fördelar har en viss grad, giltighet etc. Om du köper en DVD bättre än en bärbar dator med Windows Windows förinstallerat dvs verkliga fall

  • Och som installerar Windows från hårddiskar som har den integrerade på det, dvs du köper en bärbar dator med Windows installerat som ett förslag på scen med licenser som är allt förslag

 23. Cristi, egen och jag gillar dig en NEXUS 4, och jag skulle vilja veta om det fungerar bättre och bättre med CM 11 autonomi?

 24. Jag hämtat det från Play Store, jag skriver google tangentbord installerad och klar att gå utan länken ala

 25. BAI TAREEEEE SUPER !!!!

 26. Jag glömde att specifika Samsung SIII, Android Jelly Bean 4.3

 27. MULTUMESCCC !!!

 28. Laurentius sade han

  Cristi Hej!
  Det lanserades officiellt Windows-telefon 8.1.
  En handledning skulle vara användbar.

 29. Jag försökte först installera tangentbordet från Google Play, men det var inte giltigt för landet till min smartphone. Jag installerade tangentbordet via länken / hemsida postat Adrian. Installation gick perfekt och använda tangentbordet för omkring 5 dagar, är nöjd med det. Förblir längre praktiken skriver kapitel av slägga. Tack för handledningen och Cristi Adrian satte länk!

  • adrian Gudus sade han

   Du vänjer i 2 veckor max. Men när du lär med det, jag slår vad om du inte lätt att dra nyckel

 30. Vasile sade han

  Kära Adi lALLVIEW du äger en Quad ModelP5 på grund av svett och allt som var i påsen, måste du installera om programmet, ge mig några råd hur man ska gå Berätta Hälsningar

 31. florin sade han

  F bra tutorial grattis!

 32. bogdan sade han

  För dem som inte kunde ställa in Google skjuta tangentbordet (Swype)
  - glöm inte att installera ordboken för rumänska

  Tack så mycket för Cristian handledning.

 33. hej jag har ett problem med en telefon A4 Du jag inte längre gå butonaele att Iel endast sidan av dem och göra dem lätt så telefonu bo ut men kan inte ala acesesz inte går jag incerct till Ala återställa fabriken och kan inte veta program som kan acesesz pannan telefon efter pc men inte Starry något på telefonen inte fungerar

 34. mattias sade han

  Inte knappsats till Nokia Lumia rumänska 800 ??

 35. marius sade han

  Hej, Cristi!
  Tack så mycket, utmärkt app!
  Jag kommer att rekommendera din videotutorialul all kunskap som kommer att ha en verklig tangentbord.
  Grattis!

 36. Ovidiu sade han

  Det ser inte ut som emoji för mig som där, varför? Det ser ut som ";) ,: *" Tecken.

 37. cornel sade han

  Tack Cristi! Det fungerar bra.

 38. Valentin sade han

  Nonsens. Det bästa tangentbordet någonsin är Fleksy.

Tala Your Mind

*