om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Petre sade han

  Jag hade 2 fb konton, en är blockerad. De bad mig om en bild, jag skickade dem (jag vet inte om jag gjorde det bra att jag skickade dem). Nu ber jag om ett dokument med en bild, mitt förnamn och efternamn, födelsedatum. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte ens radera mitt konto.

 2. ROTARU ADRIAN sade han

  namn får ta bort fb-kontot

 3. marius Adrian sade han

  Hej men hur får jag gamla inlägg som dyker upp vid en viss tidpunkt för att gilla mig och andra från listan över vänner från ett spel, till exempel vill jag ta bort dem helt så att de inte dyker upp igen nästa gång det kan finnas någon inställning och jag kan inte räkna ut det ...

 4. mihai sade han

  Som alltid har Adrian en väldokumenterad handledning. Tack för allt!

  Jag har naturligtvis ett förslag till en ny handledning. Om du har en handledning om hur vi kan ladda ner Facebook-vänner album (Browser-tillägg) eller programvara

 5. dan sade han

  Bara igår slutade jag fb.Lam borttaget permanent.

Tala Your Mind

*