Steam, hundratals nya spel i gratis demoversion bara ett klick bort - videohandledning

Hej vänner, i denna handledning kommer vi att tala om en särskild plattform spelare, utan att överdriva, skulle jag säga att Steam-plattformen är ett paradis för spelare.
Spelare kommer att finna de senaste spelen släpps, om de köper eller inte har pengar, kan spela de senaste nyheterna i demo, demos kommer att installeras på din dator med bara ett par klick, för att få en uppfattning snabbt på spel, spelare pote titta på trailern innan matchen.
Det finns möjlighet spelet i nätverket genom att installera tillägg, finner vi amatör spela online-forum eller chatt att vi hittar alla Steam-gränssnittet.
Jag hoppas spelare att uppskatta hastigheten på ladda ner och installera spel, hämtade jag en demo MB 2,7, 5 i minuter jag hade installerat demo redo att spela.
Ånga, en plattform för modern och banbrytande riktigt paradis för spelare.
Framgång i spel
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tur att du gjorde och handledning om ånga!

 2. mycket bra handledning ....
  Använd denna plattform under en längre tid och är mycket nöjda med det varför?
  1 senaste spelen gratis (naturligtvis demo)
  2 senaste nyheterna och framträdanden av tusen spel behöver inte gå på en hel del forum och bloggar för att hitta en imformatie om de senaste spelen
  3 mest väl planerad gemenskap av spelare punktera spel etc.

 3. Beda Venerabilis sade han

  Ja, en användbar handledning, bravo!
  En sak att lägga till: kan läggas till biblioteket och andra spel förutom de på Steam (och givetvis kan spela), plus gränssnittet i rumänska språket.
  Men det kan upptäckas på egen hand, var och en

 4. DonMilez sade han

  ff trevligt som börjar göra tutorials och om spelare ms thx: X

 5. så är Bedea finns gott om alternativ för alla och alla men det skulle stanna kvar och de upptäcker och prova dem var och en till sitt tycke min åsikt

  • pckrkk: Bede är så finns det gott om alternativ för alla och alla men det skulle stanna kvar och de upptäcker och prova dem var och en till sitt tycke min åsikt  

 6. Jag har använt Steam i 2 år och jag har redan köpt 18 spel. Det är den bästa plattformen! Mycket snart vill jag köpa HL 2 och TF2.

 7. Jag har en fråga där spelen demo nedladdningar i partition C ?? jag inte skulle göra en enda röra.
  Seta..sau kan installera plattformen i en annan partition.

 8. EverTron sade han

  Mycket bra handledning, bv!
  Jag laddar ner från torrents också ... Jag har inte blivit smittad än, men från och med nu använder jag ånga för att ladda ner spel.
  Jag såg att ånga har en mycket bättre nedladdningshastighet.

 9. Du kan göra en handledning för taligenkänning?

 10. JA!!! en bra handledning ffff bra Jag behövde verkligen något som "demo-spel" som du säger och du gråter, jag har en vana att inte spela ett spel med full huvudsvans eller så blir jag uttråkad eller jag kan inte komma förbi det och sedan ... Jag avinstallerar det: D, tack! ! och fortsätt!

 11. Hej! Cristi, min fråga är inte relaterad till ämnet, men jag hoppas att den kommer att besvaras. Är du bra på att programmera i C #? Om "ja" gör en serie handledning om du vill ha de grunder som en nybörjare borde veta

  • AndrewHej! Min Cristi intreabrea inte är relaterade till ämnet, men jag hoppas att jag raspunda.Te duktig på att programmera i C #? Om "ja" vänligen utför en serie tutorials om du vill att grundläggande saker som du bör veta en nybörjare  

   Det kommer att handla om att inom en snar framtid handledning, ingen är för närvarande intresserad av det. Jag kommer att uppnå dessa tutorials om Gud håller oss friska ...

   • Andrew sade han

    Adrian:
    Det kommer att handla om att inom en snar framtid handledning, ingen är för närvarande intresserad av det. Jag kommer att uppnå dessa tutorials om Gud håller oss friska ...  

    Det finns många intresserade av C # för handledning i rumänska bra finns det lite allt som finns dokumentation om C # i det rumänska språket och allt som existerar som handledning som bara finns i engleza.Oricum ms svar jag kommer fortfarande att titta på och hopp tutorials inträffa kort.

   • Cosmin sade han

    Adrian: Den

    Jag för en asi vara intresserad av en serie tutorials på programmeringsspråk. Det skulle vara särskilt användbar för dem som vill lära sig och har ingen där.

   • Barni sade han

    Och jag är mycket intresserad av C # !!

 12. Jag tycker att det är intressant att retar mig är ganska bra men handledningen demo

 13. Men jag har en fråga: Hur vetoz tutorials?

 14. Daniel sade han

  Jag hämtade en demo jo ge kan inte öppna den frågar sal shader program 3.0 du inte vet var sal nedladdning?

 15. lucyan sade han

  jag laddade ner ånga installerade jag den men när jag klickar på ångikonen står det "kan inte kontakta ångnätet, försök senare" jag vet inte vad jag ska göra

 16. Daniel sade han

  datimi ge en raspns tack?

  !!

 17. adrian sade han

  Jag hittade nyligen en webbplatshttp://www.000webhost.com/ som har gratis värd 1500 GB och 100 GB trafik per månad. Jag vill fråga om du kan skapa en server för ett spel (Counter Strike) på en sådan värd. ja ... en tutorial skulle vara mycket bra, eller om inte åtminstone ett JA eller NEJ på min fråga.

 18. då skulle jag vilja spela cs på ånga och nush hur man spelar ... behöver jag något ... nytt? ... något som inte specificerades i handledningen? : -S

 19. hej vänner Jag vill veta hur man hittar fisk på rumänska eller med andra ord för att hitta ett spel som inte är på engelska och rumänska. Som XBlades Darksiders Mirror's of Edge. Om du kunde förklara för mig hur jag hittar spelet på rumänska skulle jag vara väldigt upphetsad
  tack för din uppmärksamhet…

 20. Dnai sade han

  Det är inget problem att jag inte kan engelska, men jag skulle vilja spela spel på mitt modersmål ... det vill säga med vad som är mer tyska eller ryska än de har spel och deras språk och vi är inte riktigt nyfikna på något av dessa spel från Ubisoft har också det rumänska språket ...
  Personligen hittade jag bara ett spel som har vårt språk och toppen har inget att göra med Romanica. Spelet heter Penumbra: Tech Demo ... och personligen var det anledningen till att jag köpte ett av få spel för PC, nämligen Penumbra Overture ... Dessa smarta människor från Frictional Games ... det är synd att vi inte hittade fortsättningen av serien i våra butiker ...

  Förresten vill jag be er att komma med så många spel med vårt språk, om det

 21. Hej, mia används, tack.

 22. roman rares sade han

  Denna ånga är verkligen svårt särskilt eftersom det är gratis och en bil spel mia jag togs så med alla mb.tinetio 3

 23. alex sade han

  Jag har en counter strike source server på sin dator och vet inte hur jag kan minska fördröjning .Mentionez jag ladda ner / ladda upp mycket bra men i stället släpa besvikelse .Du kan göra framtiden en handledning om att minska fördröjning i spel eller spelservrar .Vi tack !!

 24. zame77 sade han

  Herr Adrian, superhandledningen, men jag har också ett problem. Jag installerade Steam och jag ville spela Sniper Elite V2 Demo men mitt spel startar inte. Jag får följande fel "Det gick inte att initialisera D3D11". Skrivbordskonfigurationen är som följer: MS Windows 7 Enterprise 32-bitars SP1
  CPU
  AMD Athlon Dual Core + 64 2 X4200
  Brisbane Technology 65nm
  ram
  2,00 GB Dual Channel DDR2 @ 314MHz (5-5-5-15)
  Moderkort
  ASUSTeK COMPUTER INC. M2V-TVM-S (CPU 1)
  Grafiken
  DELL E153FP (1024 ×[e-postskyddad])
  512MB X1550 Radeon-serien (ASUSTeK Computer Inc.)
  hårddiskar
  Western Digital WDC 313GB WD3200AAJB-00TYA0 ATA-enhet (PATA)
  Optiarc DVD RW AD-7200 ATA-enhet
  Audio
  Realtek High Definition Audio
  Tala om för mig om problemet är från mig. Systemkraven för spelet demo för detta, men jag vet inte varför jag kan inte ens öppna. Det förefaller som om felet. Det kan lösa problemet och i så fall hur? Det alla förare med uppdateringar dagligen, även operativsystemet hittills. Jag förstår inte. Snälla hjälp mig någon trevlig !!!

 25. andrei sade han

  hur fick du deescarci med 2.7 mb?

 26. Galning sade han

  men en viktig ånggenerator kan du berätta för mig där får jag att alla de platser jag har sett det med undersökning

 27. Cristi kan språket dök upp i Rumänien ger ånga till språkinställningar och tryck r och du hittar rumänska

Returlänkar

 1. [...] Ett slags semi-online-spel med extra grafik (kräver Java). För en tid sedan gjorde jag en videohandledning om Steam, en applikation med gratis demos och fullständiga spel, Origin är lite annorlunda eftersom den använder [...]

Tala Your Mind

*