Ånga, hundratals nya spel gratis demoversion bara ett klick bort - video tutorial

Hej vänner, i denna handledning kommer vi att tala om en särskild plattform spelare, utan att överdriva, skulle jag säga att Steam-plattformen är ett paradis för spelare.
Spelare kommer att finna de senaste spelen släpps, om de köper eller inte har pengar, kan spela de senaste nyheterna i demo, demos kommer att installeras på din dator med bara ett par klick, för att få en uppfattning snabbt på spel, spelare pote titta på trailern innan matchen.
Det finns möjlighet spelet i nätverket genom att installera tillägg, finner vi amatör spela online-forum eller chatt att vi hittar alla Steam-gränssnittet.
Jag hoppas spelare att uppskatta hastigheten på ladda ner och installera spel, hämtade jag en demo MB 2,7, 5 i minuter jag hade installerat demo redo att spela.
Ånga, en plattform för modern och banbrytande riktigt paradis för spelare.
Framgång i spel ...
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tur att du gjorde och handledning om ånga!

 2. mycket bra tutorial ....
  Använd denna plattform under en längre tid och är mycket nöjda med det varför?
  1 senaste spelen gratis (naturligtvis demo)
  2 senaste nyheterna och framträdanden av tusen spel behöver inte gå på en hel del forum och bloggar för att hitta en imformatie om de senaste spelen
  3 mest väl planerad gemenskap av spelare punktera spel etc.

 3. Beda Venerabilis sade han

  Ja, en användbar handledning, bravo!
  En sak att lägga till: kan läggas till biblioteket och andra spel förutom de på Steam (och givetvis kan spela), plus gränssnittet i rumänska språket.
  Men det kan upptäckas på egen hand, var och en

 4. DonMilez sade han

  ff trevligt som börjar göra tutorials och om spelare ms thx: X

 5. så är Bedea finns gott om alternativ för alla och alla men det skulle stanna kvar och de upptäcker och prova dem var och en till sitt tycke min åsikt

  • pckrkk: Bede är så finns det gott om alternativ för alla och alla men det skulle stanna kvar och de upptäcker och prova dem var och en till sitt tycke min åsikt

 6. Ånga användning av 2 år 18 jocuri.Este jag redan köpt den bästa plattformen! Mycket snart jag gosa köpa HL 2 och TF2.

 7. Jag har en fråga där spelen demo nedladdningar i partition C ?? jag inte skulle göra en enda röra.
  Seta..sau kan installera plattformen i en annan partition.

 8. EverTron sade han

  Mycket bra handledning, bv!
  Och jag ladda ner torrents ... Hittills har jag inte har smittats, men nu ska jag använda ånga för att ladda ner spel.
  Jag såg att ånga har en mycket bättre nedladdningshastighet.

 9. Du kan göra en handledning för taligenkänning?

 10. JA !!! en tutorial ffff bra även jag behöver det "game demo" som du säger och du Cristi, skar jag inte spelar ett fullt huvud svans eller uttråkad eller inte passera den och sedan ... avinstallera den: D Tack! ! och fortsätta det goda arbetet!

 11. Hej! Mitt intreabrea Cristi inte är relaterade till ämnet, men jag hoppas att jag raspunda.Te duktig på att programmera i C #? Om "ja" vänligen förverkliga en serie tutorials om du vill att grunderna som du bör veta en nybörjare

  • AndrewHej! Min Cristi intreabrea inte är relaterade till ämnet, men jag hoppas att jag raspunda.Te duktig på att programmera i C #? Om "ja" vänligen utför en serie tutorials om du vill att grundläggande saker som du bör veta en nybörjare

   Det kommer att handla om att inom en snar framtid handledning, ingen är för närvarande intresserad av det. Jag kommer att uppnå dessa tutorials om Gud håller oss friska ...

   • Andrew sade han

    Adrian:
    Det kommer att handla om att inom en snar framtid handledning, ingen är för närvarande intresserad av det. Jag kommer att uppnå dessa tutorials om Gud håller oss friska ...

    Det finns många intresserade av C # för handledning i rumänska bra finns det lite allt som finns dokumentation om C # i det rumänska språket och allt som existerar som handledning som bara finns i engleza.Oricum ms svar jag kommer fortfarande att titta på och hopp tutorials inträffa kort.

   • Cosmin sade han

    Adrian: Den

    Jag för en asi vara intresserad av en serie tutorials på programmeringsspråk. Det skulle vara särskilt användbar för dem som vill lära sig och har ingen där.

   • Barni sade han

    Och jag är mycket intresserad av C # !!

 12. Jag tycker att det är intressant att retar mig är ganska bra men handledningen demo

 13. Men jag har en fråga: Hur vetoz tutorials?

 14. Daniel sade han

  Jag hämtade en demo jo ge kan inte öppna den frågar sal shader program 3.0 du inte vet var sal nedladdning?

 15. lucyan sade han

  Jag hämtade jag installerade ånga, men när jag klickar på ikonen ånga skriver "Kan inte kontakta ångan nätet försök senare" vet inte vad jag ska göra

 16. Daniel sade han

  datimi ge en raspns tack?

  !!

 17. adrian sade han

  Jag hittade nyligen en webbplatshttp://www.000webhost.com/ som stoltserar 1500 GB gratis hosting och trafik luna.Vreau 100gb undrar om du kan göra en server för ett spel (Counter Strike) på ett sådant host.Nu jag vet alltför väl att vända sig till värd så voi.Daca ja ... det skulle vara mycket bra handledning, eller om inte ens ett ja eller ett nej till min fråga.

 18. poi Jag skulle hellre vilja spela cs om hur man gör ånga och Nush att ceva..nou spel ...? ... något som inte angavs i handledningen? : -S

 19. hej vänner Jag vill veta hur peciuri finns i rumänska eller med andra ord, var det ett spel som inte finns i engelska och rumänska. Såsom Darksiders Mirrors XBlades av Edge.daca du lyckas räkna ut hur du hittar mig i romanen spelet asi vara super upphetsad
  Tack för uppmärksamheten dig ...

 20. Dnai sade han

  Det finns ingen tvekan om att jag inte vet liimba engelska, men jag vill spela spel på sitt modersmål ... Jag menar vad är breaz neamtu eller Rusu de har spel och deras språk och vi inte ... Jag är verkligen nyfiken om någon av Ubisoft har gjort dessa spel och rumänska ...
  Personligen fann jag ett spel som du och vårt språk och har inget jobb toppmöte i Rumänien. Spelet heter Penumbra: Personlig Teknisk Demo ... och det var en anledning till att jag köpte en av de få spel till PC, nämligen Penumbra Overture ... Intelligenta killar från Frictional Games ... synd att vi hittat i våra butiker uppföljaren ...

  Förresten vill jag be er att komma med så många spel med vårt språk, om det

 21. Hej, mia används, tack.

 22. roman rares sade han

  Denna ånga är verkligen svårt särskilt eftersom det är gratis och en bil spel mia jag togs så med alla mb.tinetio 3

 23. alex sade han

  Jag har en counter strike source server på sin dator och vet inte hur jag kan minska fördröjning .Mentionez jag ladda ner / ladda upp mycket bra men i stället släpa besvikelse .Du kan göra framtiden en handledning om att minska fördröjning i spel eller spelservrar .Vi tack !!

 24. zame77 sade han

  Sir Adrian super tutorial, men jag har ett problem. Jag har installerat Steam och ville spela Sniper Elite Demo V2 men inte starta spelet. Det blir följande felmeddelande "Det gick inte att initiera D3D11". Desktop konfiguration är följande: MS Windows 7 32-bitars Enterprise SP1
  CPU
  AMD Athlon Dual Core + 64 2 X4200
  Brisbane Technology 65nm
  ram
  2,00 GB Dual Channel DDR2 @ 314MHz (5-5-5-15)
  Moderkort
  ASUSTeK COMPUTER INC. M2V-TVM-S (CPU 1)
  Grafiken
  DELL E153FP (1024 ×[E skyddas])
  512MB X1550 Radeon-serien (ASUSTeK Computer Inc.)
  hårddiskar
  Western Digital WDC 313GB WD3200AAJB-00TYA0 ATA-enhet (PATA)
  Optiarc DVD RW AD-7200 ATA-enhet
  Audio
  Realtek High Definition Audio
  Tala om för mig om problemet är från mig. Systemkraven för spelet demo för detta, men jag vet inte varför jag kan inte ens öppna. Det förefaller som om felet. Det kan lösa problemet och i så fall hur? Det alla förare med uppdateringar dagligen, även operativsystemet hittills. Jag förstår inte. Snälla hjälp mig någon trevlig !!!

 25. andrei sade han

  hur fick du deescarci med 2.7 mb?

 26. Galning sade han

  men en viktig ånggenerator kan du berätta för mig där får jag att alla de platser jag har sett det med undersökning

 27. Cristi kan språket dök upp i Rumänien ger ånga till språkinställningar och tryck r och du hittar rumänska

Returlänkar

 1. [...] Ett slags halv onlinespel med extra grafik (kräver Java). För en tid sedan gjorde jag en instruktionsvideo om Steam, är en lite annorlunda ett program med kostnadsfria demoversioner och fullständiga spel Origin eftersom den använder [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.