om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

kommentarer

 1. nick5roo Hon sade:

  Mycket användbart! Allt ditt!

 2. Raoke Hon sade:

  Den bästa lösningen verkar emellertid att jag stänger kontot. Eftersom marshmallow och acolytes kommer att spionera på proselyterna.

 3. flo Hon sade:

  Tja, det är fortfarande whatsapp som är alla av dem så vi kan inte hålla det hela vägen!

 4. ViorelR Hon sade:

  Mycket intressant, i de inställningarna jag hade mycket på Aktivera, tack.

 5. annonser Hon sade:

  Det är bara ett bra leksak! Vi är vid deras hand, vi har inte mycket att göra

 6. Ionel Manea Hon sade:

  Bra jobb, Adriane, men nu tar jag mina steg för att torka min näsa. av mobilen, som jag passerade när de bad om det. Tack för handledningen, och, snälla, det finns många på det här nätet som vi inte vet.

 7. Alex Hon sade:

  Facebokens främsta fiende är införandet av verkliga data. Med detta villkor blir den stora databasen kommersiell, motiverad av dataens trovärdighet. Så länge det kräver verkliga data är risken för kollaps hög.

 8. Alin Moraru Hon sade:

  Varför när jag går in i RECLAME-sektionen och ger allt som finns på radering eller avaktivering och efter att jag går ut och går hela vägen fram och tillbaka, som om jag inte sparar vad jag gör?

utsiktsplats

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.