om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. nick5roo sade han

  Mycket användbart! Allt ditt!

 2. Raoke sade han

  Den bästa lösningen verkar emellertid att jag stänger kontot. Eftersom marshmallow och acolytes kommer att spionera på proselyterna.

 3. Tja, det är fortfarande whatsapp som är alla av dem så vi kan inte hålla det hela vägen!

 4. ViorelR sade han

  Mycket intressant, i de inställningarna jag hade mycket på Aktivera, tack.

 5. annonser sade han

  Det är bara ett bra leksak! Vi är vid deras hand, vi har inte mycket att göra

 6. Ionel Manea sade han

  Bra jobb, Adriane, men nu tar jag mina steg för att torka min näsa. av mobilen, som jag passerade när de bad om det. Tack för handledningen, och, snälla, det finns många på det här nätet som vi inte vet.

 7. Alex sade han

  Facebokens främsta fiende är införandet av verkliga data. Med detta villkor blir den stora databasen kommersiell, motiverad av dataens trovärdighet. Så länge det kräver verkliga data är risken för kollaps hög.

 8. Alin Moraru sade han

  Varför när jag går in i RECLAME-sektionen och ger allt som finns på radering eller avaktivering och efter att jag går ut och går hela vägen fram och tillbaka, som om jag inte sparar vad jag gör?

 9. Nea Marin sade han

  Använd Signal istället för WhatsApp. Det har end-to-end-kryptering.

Tala Your Mind

*