Ställa VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

Denna artikel är en fortsättning av den första episoden av serien virtualbox och behandlar dess inställning.

Vi skapar en virtuell hårddisk, vi monterar en bild av ett operativsystem och kommer att inspektera stone ganska lättanvänt gränssnitt, det här verktyget.

Inställningen VirtualBox är ganska enkel som vi skall se i handledningen, men lite uppmärksamhet krävs för att konfigurera virtuella hårddisken, men få att fungera!

by cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din visuell komfort av denna handledning video kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. marius sade han

  Program som detta är mycket användbara, tack igen och vi 3 delen.

 2. administration sade han

  Jag gjorde den tredje men med en annan titel och du hittar artikeln här https://www.videotutorial.ro/?p=538 och hänvisar till installationen av en Linux kiwi är på rumänska och stöder RDS och Romtelecom netto

 3. corleone sade han

  Hej !!! Jag vet inte vad som hände eftersom när jag kunde installera XP nästan utplånats allt och nu jag inte lägga till bilder när jag be dem om bot Ckey CD versioner, börja med setap skapa Windows-partitionen och starta igen göra igen så i din Windows XP inställningar setap / enabel s pres säker är Ckey att starta .Han när man ska börja installera CV till start! först en promenad! Det är något från bilen? Tack

 4. Adrian sade han

  Corleone, jag led också och jag förstod inte varför jag forskade! men jag märkte att det bara gör det om du redan har ett system installerat och du vill installera ett annat, men om du gör en ny maskin ... snälla den nya bilen, jag tror inte att du kommer att ha det problemet igen! Åtminstone fungerade det för mig, när jag gav att sätta systemet på en annan bil som inte hade något operativsystem fungerade!

 5. Hej! Jag följde steg första 2 tutorials på inst. en virtuell maskin
  Jag skapade en virtuell maskin och du inte börja visas guiden för att installera operativsystemet.

 6. bogdan sade han

  TACK VERY NICE UTBILDNING

 7. Magda sade han

  vilket är den första handledning om Virtual Box?

 8. @Magda: Läs noga !!!

  Under videotutorialen har du några titelrekommendationer under vilka det finns länkar till tutorials som är länkade till denna tutorial !!! Så under denna handledning hittar du följande titel: "Installera virtualbox (virtualiseringsprogram) videohandledning"

  Klicka på den titel och kommer att kasta den första handledning om Virtual Box !! Uppmärksamhet och läsa och texturering på denna webbplats det är därför det !! Titta inte bara på videon !!

 9. Magda sade han

  och jag vet att jag såg dessa band endast k inte veta vilken som är först

 10. Magda sade han

  Jag har en fråga som berättar att dak installera Virtual Box inte längre har tillgång till internet ett tag?

 11. @Magda: Ignorera inte det budskapet och gå vidare med att installera!

 12. Magda sade han

  Jag tog 2.2.2 version

 13. Magda sade han

  Jag har installerat Virtual Box men Cristi säger att det när maskinens namn ubuntu måste skriva mig också? Han och jag har linux windows xp

 14. @Magda: Du måste välja Windows om du installerar Windows, sade han och förklarade i denna handledning och ge den filnamns .vdi som du vill rulla och inte ser bra handledning innan du skickar svansfästet och dra några slutsatser !!!

 15. Magda sade han

  Jag har installerat bilen men säger felet jag gjorde alla de steg som han sade Cristi vad man ska göra?

 16. @Magda: Erroare när du säger att du vill göra det? Codu exakt zine eller vad du skriver i meddelande erroare?

 17. Magda sade han

  skivavbilden med UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} eller sökvägen C: \ Documents and setings \ Magdalena \ .virtualbox \ att \ la.vdi redan resgistered.
  COD resultat: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponent: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Jag skriver detta

 18. Magda sade han

  och jag skriver också att jag öppna bilen: ingen startbart medium hittas! systemet stoppas.

 19. christi sade han

  ajutooooorrrrrrrrrr ba vill med en avbildning av Windows för att installera och berättar dödlig: ingen startbart medium hittas! systemet stoppas

 20. Adrian sade han

  @christi: Snälla nästa gång att be om hjälp på ett vackrare sätt och inte med "ja" vi är inte i landet här, vi är på en webbplats och jag vet att när du ber om något står det "snälla hjälp mig" annars hoppar jag du kanske inte tas med i beräkningen nästa gång, för vi är inte skyldiga att svara dig och det är därför det skulle vara trevligt av dig att fråga snyggt att hjälpa dig !!! försök att använda en annan bild, förmodligen är den du använder inte bra !!! leta efter en annan iso-bild och prova en annan, du måste ha tillräckligt med ram (minst 1G-ram) för att kunna köra en virtuell maskin och en något bra processor!

 21. Nicusor sade han

  Det datorbaserade systemet KiwiLinux, och jag satte en OS i VirtualBox. Jag körde en tid då jag stängt. När jag startat VirtualBox att köra operativsystemet igen sökt Virtual Box CD för att starta operativsystemet. Jag sökte och mappnamn operativsystem men det.
  Och jag märkte att jag missade du installerar OS.
  När du sätter ett OS på VirtualBox vilka inställningar behöver göra för att förbli stabilt operativsystem. Så jag stänga och sedan när jag öppnar VirtualBox kan köra fast installerade operativsystemet.
  Efter att jag gav min körning på VirtualBox begäran personlig information, har vi lagt i fält nytt rekord, men alltid sagt att Virtual Box är ogiltiga. Så jag stängde fönstret. Och sedan satte jag OS i Virtual Box.
  tack

 22. Adrian sade han

  Jag vet inte varför du och magda har det här problemet men för mig finns det inte detta problem ... mitt råd skulle vara att avinstallera den virtuella rutan med hjälp av Revo om vilken vi också har en tutorial, du hittar den med Sök längst upp till höger och sedan till installera om den virtuella rutan och placera vdi-bilden på en annan partition än C, någonstans i en mapp.

 23. IceAge sade han

  Bra handledning program kål.
  Varför? för att:
  1 - både virtuell låda och vmware har fortfarande en stor bugg, dvs den känner inte igen kringutrustningen som är ansluten till usb, så om du har ett usb-wifi-kort tänk på att det kommer att fungera under det virtuella systemet, även om du ställer in rätt filter.
  2 - vem är nyfiken, efter att ha installerat virtualbox på pc och pratat om den som tagits från den officiella webbplatsen, för att se hur dess processor fungerar.

  liceenta testa vind xp, intel core duo 2. 4 g ram
  Spor

 24. - det finns andra virtuella maskiner eftersom vbox är full av fel alls inte bara jag ser, det kraschar bara ...

 25. misu183 sade han

  Cristian,
  Vid inställningar var hdd wizzard för att skapa virtuella världen säkert att säga vara försiktig med vad du RAM väljer att inte påverka den nödvändiga RAM på värdoperativsystemet Tracing respektive. Minst Vista är problem. 2Gb om RAM-minne du behöver inte hindra eller blockera spårning operation.

 26. Jag har ett problem. Efter att jag installerat virtuell maskin bild och montera Jag frågar inte i första hand Gass hitta någon Iso hur du försvara skrivbordet som en Zii plåga mig runt och misslyckas,

  • Adrian sade han

   dan: Jag har ett problem. Efter att jag installerat virtuell maskin bild och montera Jag frågar inte i första hand Gass hitta någon Iso hur du försvara skrivbordet som en Zii plåga mig runt och misslyckas,  

   ISO bild visas inte och har ingen koppling till VirtualBox eller om du måste ha en CD med Windows som du kan använda i stället för att göra ISO bilden efter att cd-avbildning som du har med Windows.

   Om du inte vet efter en cd-avbildning med Windows se DETTA handledning (klicka på ordet ”DETTA”)

   Om du inte har någon CD måste du ladda ner torrents med hjälp av en om du inte vet hur man använder torr oro DESSA sedan handledning DETTA handledning eller om du inte gillar att använda enter oro DETTA handledning, dessa är några sätt att få ISO bilden av Windows

 27. neomorphy sade han

  Hej ... Jag har en fråga: Hur ser jag de virtuella maskindata för att dela mappar från din dator? (I 7 Windows virtuell maskin i Windows XP)

 28. Sami Andrian om du kan förklara, jag installerade Windows XP i ISO-format med VirtualBox, men ett schema för att testa i en virtuell låda hur man gör ???

 29. OvidiuZeicu sade han

  @neomorphy

  inställningarna för varje virtuell maskin operativsystem du har, längst ner, delade mapparVar du väljer mapparna från den dator som du vill se i den virtuella maskinen. Så om du delar en mapp på datorn inte kommer att se det i den virtuella maskinen, bara genom att välja dem som Delade mappar.

  @Oktav

  Ett program kan installeras i ett operativsystem, om Windows XP. Processen är densamma som när du installerar programvaran i ett verkligt system, bara så monteringssats och installation måste göras i den virtuella maskinen.

  • neomorphy sade han

   OvidiuZeicu: @neomorphyinställningarna för varje virtuell maskin operativsystem du har, längst ner, delade mapparVar du väljer mapparna från den dator som du vill se i den virtuella maskinen. Så om du delar en mapp på datorn inte kommer att se det i den virtuella maskinen, bara genom att välja dem som Delade mappar.@OktavEtt program kan installeras i ett operativsystem, om Windows XP. Processen är densamma som när du installerar programvaran i ett verkligt system, bara så monteringssats och installation måste göras i den virtuella maskinen.  

   Jag skapade tre delade kataloger i den virtuella maskinen ... men jag vet inte hur man ser dem i den virtuella maskinen ... det var mitt problem ... Tack.

 30. laurel sade han

  Jag installerade windows 7 i den virtuella rutan för att se hur den ser ut ... nu om jag vill "avinstallera" de virtuella windows, måste jag följa några inställningar eller helt enkelt ta bort den från den virtuella rutan och radera .vdi-filen som var "hårddisken"? tack.

  • Adrian sade han

   laurel: Jag har installerat Windows 7 i Virtual Box att se hur det ser ut ... nu om jag vill "avinstallera" Windows virtuella, som skall följas några inställningar eller helt enkelt ta bort den från den virtuella rutan och ta bort filen .vdi som var "hårddisk"? Tack.  

   Ja helt enkelt ta bort den virtuella hårddisken rutan och sedan ta bort .vdi och det är det.

 31. axelluny sade han

  Det är inte första gången jag arbetar med virtual box och jag upptäckte att de äldre versionerna var bättre och jag kommer inte ihåg det installerade operativsystemet och ger samma fel som de som publicerade ovan. Om du vill testa i VirtualBox och du ändrar MILJÖ från IDE till SATA även om det inte fungerar oavsett vilka inställningar du gör. Jag har hård sata på normal kalkyl, jag är intresserad av att se om ett visst system fungerar på min kalkyl eller inte. Jag har ibland upptäckt att det inte fungerar på det här alternativet. De måste fortfarande arbeta med det eller ... varför inte, kanske är jag problemet?

 32. leonard sade han

  Hej killar! Jag har virtuell boxning och det är jättebra. Första gången lyckades jag inte. Ja, nu har jag "3 datorer".

 33. Yulian sade han

  när jag försöker installera fönster som visas med min virtualbox

  [URL = http: //fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.JPG - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie någon som har?

 34. marius sade han

  Tack killar för handledning, gör ett utmärkt arbete, jag hade ingen aning om att det inte finns några sådana program, hålla upp det goda arbetet, du är mest buni.10x

 35. Hallå. Grattis till att du gjort tutorialen väldigt trevlig. Jag har ett problem och jag ber om din hjälp snälla ... Jag har riktigt Windows 7-system och i VirtualBox Windows XP ... Jag ändrade inte inställningarna som följer med installationen av "Gästtillägg" Jag gick online med Iternet Explore och det fungerade bra men jag kunde inte ladda ner någonting med det..Jag försökte också Mozilla Firefox (jag överförde installationsprogrammet från det riktiga systemet) och jag kunde inte ladda ner det heller ... nedladdningsfönstret visade jag gav det en spara men efter det laddar ingenting framstegsfältet, och filerna i Mozilla som vi ställer in för att sparas på dekstop så antar inte att vi ställer in att spara i filen att data kan överföras i det verkliga och virtuella systemet. Tack på förhand !!!

 36. Kan någon hjälpa mig snälla ??

  • Edy: Kan någon hjälpa mig snälla ??  

   Den virtuella brandväggen som följer med Windows du av? Inaktivera och ge en omstart, sedan se om det

  • Edy: Kan någon hjälpa mig snälla ??  

   Om du gör du inte gå och hämta på VMware. Kanske att ha vissa trevlig överraskning. (VMware Player gratis) (vmware workstation- ha en seriell).

 37. Jag slutade alla brandvägg och inte vill ladda ner någon budbärare instaleaza..am inte tidigare installerade Windows (Ubuntu) och samma problem allt i VirtualBox .. ..l inte ladda ner något från internet RDS.

 38. smenulsmenilor sade han

  Jag är en nybörjare. Jag har ett problem, jag har redan skapat en ny bil, men problemet är när jag öppnar Start och ger f12 ... och det stannar här! Han visar mig något att starta med all slags sånt, vad ska jag göra?

  • adrian admin sade han

   smenulsmenilor: Jag är en nybörjare. Jag har ett problem, jag gjorde dejao ny bil, men problemet är när deschidStart, och ge f12 ... och det slutar här! Boot visar mig något med alla typer av saker, vad göra?  

   Vad du F12? Till vad? om hårdvara som du skapade inte har använts och har inget operativsystem på det, behöver du inte göra någonting än att montera ISO-avbildning av operativsystemet och kommer att starta singeln från skivan, även om hårdvara han hade också ett operativsystem, om du har en ISO bild installerad i denna virtuella maskin kommer att starta bara klicka på det utan F12. Ja, du vill göra och vad du klickade F12?

   • smenulsmenilor sade han

    Sedan lite lägre, när jag öppnar den, visar det att jag måste ge f12 så snart som möjligt, som om det är försenat, det ger mig ett fel på (svart skärm) och jag kommer inte ur det .... hur som helst, du löser problemet (jag vet inte hur) men något visas för mig med en lila färg, och det visar mig vilket språk jag ska välja, när jag väljer det, det visar mig några alternativ inklusive unbutu installation, och jag klickar på det, och det händer igen något! Jag hamnar i många misstag, som om det är en smal väg

 39. rizeacgm sade han

  Hur installerar jag Win XP på en pinne startbar virtualbox?

 40. Eusebius sade han

  Hej! Hur kallas den första av en virtuell låda serie betyder hitta?

  • AdrianGudus sade han

   Eusebius: Installera VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

   Inte ens bry sig om att läsa vad det står i någon handledning?
   Om du tittar i handledning så med svart skrift:
   "Liknande artiklar"
   Och under denna titel, har du andra titlar i röda handledning som om du klickar att du kommer att gå direkt till handledning
   Du måste klicka på titeln skriven i rött som säger "Installera virtualbox (virtualiseringsprogram) videohandledning" Nästa gång anstränga dig och ta några minuter att läsa det var därför vi kämpade för att skriva text på dessa sidor.

 41. bogdangelu sade han

  Hej.
  Jag har också ett litet problem med VirtualBox. Jag kan inte spela vissa spel och det ger mig fel. Operativsystemet är Windows 7 Home Premium och det visar mig bildskärmsupplösningen 1920 × 985 jämfört med 1920 × 1080 i systemet (Windows 7 Ultimate med kort video nVidia GForce 250GTS) verkligt. På grund av detta kan jag inte köra vissa spel och ja ja hur kan jag lösa detta problem? Tack på förhand

 42. smenulsmenilor sade han

  Hjälp mig, jag får “inget startbart medium hittat! systemet stoppat. ” när jag öppnar

 43. oana sade han

  bra, installerade en kamera som inte fungerar på XP 7 och jag vinner om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

 44. oana sade han

  Bra, har jag en kamera som inte fungerar än på XP installerat och jag vinner 7 om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

  • AdrianGudus sade han

   oana:
   Bra, har jag en kamera som inte fungerar än på XP installerat och jag vinner 7 om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

   Ja, vi har en videohandledning om detta. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta marginalen: "Hur man använder USB-enheter som webbkamera, TV-tuner, bluetooth, etc. i Virtualbox" anger och du hittar handledningen.

 45. & 4dY sade han

  där kan jag få en iso-avbildning?

 46. cosmin sade han

  Jag hyllar är Cosmin en fråga där får jag iso-fil?
  Tack !!!!!!!!!!!

 47. Tack!
  en mycket bra, väl förklaras !!!

 48. stick kan installera ett operativsystem med virtuell boxning?

 49. Jag gjorde vad du sa, men jag iso-avbildning, säg mig var att ladda iso bilden.

 50. hobyt sade han

  varför kan inte köras på Windows 7 64bit i virtualbox. ?
  Jag har installerat Windows-dator på 7 64 4.1.18 bit och du VirtualBox installerat som virtuell maskin. allt går ok med den virtuella skapande maskin, val och ISO bild när Windows startar och laströret ger mig fel och kan inte gå vidare med installation i virtuell maskin.

 51. Jag kan säga att jag arbetar på internet marknadsföring i flera år, nu jag installerade Virtual Box och alla första gången nu såg jag den första video tutorial användbart! mc mer

 52. emilia sade han

  Hej, där får jag bilden?

 53. alexandru sade han

  Ofta handledningen där virtualbox? Som raderas härifrån?

 54. mihai sade han

  Hej!
  Jag installerade virtualbox. Jag försökte sätta en iso-bild av xp-systemet. Installationen startade tills du fick följande meddelande: "Sätt in skivan märkt Windows XP Professional Service Pack 3 CD i enhet A: * Tryck på Enter när du är klar".
  Ange och ge pa, inte gå. Om de ger för att avsluta F3 fungerar. När jag installerade Virtual Box jag valde bilden på datorn.
  Grundläggande datorn kör Windows 7.
  Där jag gör fel?
  Tack för den slutliga svaret.

 55. stefan sade han

  Skulle du kunna hjälpa mig…. Jag får “inget startbart medium hittat! systemet stoppat ”och jag vet inte vad jag ska göra

 56. mitruboss sade han

  och jag skulle vilja veta vad som ger anbunatatiri fönster 10

  • adrian Gudus sade han

   Vi har flera handledning om detta ämne! Du hittar dem med sökrutan uppe till höger med termerna "Windows 10"

 57. luckynrSlevin sade han

  Hej, jag försökte också sätta ett operativsystem (svansar) i den virtuella rutan, men tyvärr en sekund innan gränssnittet tänds ändras skärmen helt och säger "Något gick fel, kontakta en administratör" Jag skulle vilja Jag vet vad jag gjorde fel, tittade på dussintals tutorials på youtube och följde steg för steg varje steg, jag försökte på Windows 7 och 10.

 58. George sade han

  Jag förstår inte varför du inte placerade virtuell ruta på rumänska från inställningarna, så att alla lättare kan förstå vad du gör? Vad har den virtuella rutan "hur man tänkte" att göra med gränssnittsspråket? Vi kan inte alla engelska, och vi behöver inte ens kunna det, du gjorde en handledning för rumäner, så sätt upp en virtualbox på rumänska om du ändå förklarar på rumänska! Annars borde du ha förklarat på engelska, om detta var "tanke" -applikationen hade det varit "all inclusive"!

  • adrian Gudus sade han

   Bra om det var på rumänska menyn vad förklara? Rumänska översätta? I din logik är en spricka!
   Och om det är på rumänska och ändå behöver en tutorial, varför du sätta mig på rumänska?

 59. DOREX sade han

  Som fönstren för att rädda VirtualBox i ISO-format (mitt projekt)

Tala Your Mind

*