Ställa VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

Ställa VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial
4.8 (19) 96.84%

Denna artikel är en fortsättning av den första episoden av serien virtualbox och behandlar dess inställning.

Vi skapar en virtuell hårddisk, vi monterar en bild av ett operativsystem och kommer att inspektera stone ganska lättanvänt gränssnitt, det här verktyget.

Inställningen VirtualBox är ganska enkel som vi skall se i handledningen, men lite uppmärksamhet krävs för att konfigurera virtuella hårddisken, men få att fungera!

by cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din visuell komfort av denna handledning video kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade Tutorialskommentarer

 1. marius sade han

  Program som detta är mycket användbara, tack igen och vi 3 delen.

 2. administration sade han

  Jag gjorde den tredje men med en annan titel och du hittar artikeln här https://www.videotutorial.ro/?p=538 och hänvisar till installationen av en Linux kiwi är på rumänska och stöder RDS och Romtelecom netto

 3. corleone sade han

  Hej !!! Jag vet inte vad som hände eftersom när jag kunde installera XP nästan utplånats allt och nu jag inte lägga till bilder när jag be dem om bot Ckey CD versioner, börja med setap skapa Windows-partitionen och starta igen göra igen så i din Windows XP inställningar setap / enabel s pres säker är Ckey att starta .Han när man ska börja installera CV till start! först en promenad! Det är något från bilen? Tack

 4. Adrian sade han

  Corleone, bara hänt mig även om jag inte förstår varför jag forskat! men jag märkte att göra så bara om du redan har ett system installerat och vill installera en annan, men om du är ny maskin ... väl ny bil inte tror att det kommer fortfarande det problemet! Åtminstone gick jag när jag gav att sätta systemet på en annan bil som hade inget operativsystem gick!

 5. Hej! Jag följde steg första 2 tutorials på inst. en virtuell maskin
  Jag skapade en virtuell maskin och du inte börja visas guiden för att installera operativsystemet.

 6. bogdan sade han

  TACK VERY NICE UTBILDNING

 7. Magda sade han

  vilket är den första handledning om Virtual Box?

 8. @Magda: Läs noga !!!

  Under video tutorial av några rekommendationer titlar under vilka det finns länkar till tutorials som binder denna tutorial !!! Så i den här guiden hittar du följande titel: "Installera VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial"

  Klicka på den titel och kommer att kasta den första handledning om Virtual Box !! Uppmärksamhet och läsa och texturering på denna webbplats det är därför det !! Titta inte bara på videon !!

 9. Magda sade han

  och jag vet att jag såg dessa band endast k inte veta vilken som är först

 10. Magda sade han

  Jag har en fråga som berättar att dak installera Virtual Box inte längre har tillgång till internet ett tag?

 11. @Magda: Ignorera inte det budskapet och gå vidare med att installera!

 12. Magda sade han

  Jag tog 2.2.2 version

 13. Magda sade han

  Jag har installerat Virtual Box men Cristi säger att det när maskinens namn ubuntu måste skriva mig också? Han och jag har linux windows xp

 14. @Magda: Du måste välja Windows om du installerar Windows, sade han och förklarade i denna handledning och ge den filnamns .vdi som du vill rulla och inte ser bra handledning innan du skickar svansfästet och dra några slutsatser !!!

 15. Magda sade han

  Jag har installerat bilen men säger felet jag gjorde alla de steg som han sade Cristi vad man ska göra?

 16. @Magda: Erroare när du säger att du vill göra det? Codu exakt zine eller vad du skriver i meddelande erroare?

 17. Magda sade han

  skivavbilden med UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} eller sökvägen C: \ Documents and setings \ Magdalena \ .virtualbox \ att \ la.vdi redan resgistered.
  COD resultat: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponent: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Jag skriver detta

 18. Magda sade han

  och jag skriver också att jag öppna bilen: ingen startbart medium hittas! systemet stoppas.

 19. christi sade han

  ajutooooorrrrrrrrrr ba vill med en avbildning av Windows för att installera och berättar dödlig: ingen startbart medium hittas! systemet stoppas

 20. Adrian sade han

  @christi: Vänligen nästa gång för att be om hjälp i en vackrare och inte med "ba" vi är inte Tarla här, vi är på en plats och vet att när du ber om något säger att de "Snälla hjälp mig" annars skulle det kunde inte sättas i åtanke nästa gång, för vi är inte skyldiga att svara dig, och därför skulle det vara trevligt om du ber snällt att hjälpa dig !!! prova att använda en annan bild, förmodligen den som du använder är inte bra !!! söka en annan iso image och prova en annan, måste ha tillräckligt med RAM (minimum 1G RAM) så att du kan köra en virtuell maskin CPU och en något bra!

 21. Nicusor sade han

  Det datorbaserade systemet KiwiLinux, och jag satte en OS i VirtualBox. Jag körde en tid då jag stängt. När jag startat VirtualBox att köra operativsystemet igen sökt Virtual Box CD för att starta operativsystemet. Jag sökte och mappnamn operativsystem men det.
  Och jag märkte att jag missade du installerar OS.
  När du sätter ett OS på VirtualBox vilka inställningar behöver göra för att förbli stabilt operativsystem. Så jag stänga och sedan när jag öppnar VirtualBox kan köra fast installerade operativsystemet.
  Efter att jag gav min körning på VirtualBox begäran personlig information, har vi lagt i fält nytt rekord, men alltid sagt att Virtual Box är ogiltiga. Så jag stängde fönstret. Och sedan satte jag OS i Virtual Box.
  tack

 22. Adrian sade han

  Jag vet inte vad du har och Magda detta problem, men för mig en utan detta problem ... ge mig som en avinstallera den virtuella rutan med hjälp av Revo som vi har handledning, hittar du att söka upp till höger och sedan installera virtuell bild VDI boxen och lägger på en annan partition än C: s, någonstans i en mapp.

 23. IceAge sade han

  Bra handledning program kål.
  Varför? för att:
  1 - både virtuella vmware rutan och fortfarande har en stor bugg, som inte känner igen USB-enheter som är anslutna till, så om du har en wifi usb ta din styrelse trodde att under ett system med virtuellt arbete, även om du ställer in rätt filter.
  2 - som är nyfiken, efter att ha installerat VirtualBox i PC och fick prata på den officiella hemsidan för att se ut som de arbetar processorn.

  liceenta testa vind xp, intel core duo 2. 4 g ram
  Spor

 24. - Är andra virtuella maskiner som vbox är full av fel alls för mig inte bara se utan lås ...

 25. misu183 sade han

  Cristian,
  Vid inställningar var hdd wizzard för att skapa virtuella världen säkert att säga vara försiktig med vad du RAM väljer att inte påverka den nödvändiga RAM på värdoperativsystemet Tracing respektive. Minst Vista är problem. 2Gb om RAM-minne du behöver inte hindra eller blockera spårning operation.

 26. Jag har ett problem. Efter att jag installerat virtuell maskin bild och montera Jag frågar inte i första hand Gass hitta någon Iso hur du försvara skrivbordet som en Zii plåga mig runt och misslyckas,

  • Adrian sade han

   dan: Jag har ett problem. Efter att jag installerat virtuell maskin bild och montera Jag frågar inte i första hand Gass hitta någon Iso hur du försvara skrivbordet som en Zii plåga mig runt och misslyckas,

   ISO bild visas inte och har ingen koppling till VirtualBox eller om du måste ha en CD med Windows som du kan använda i stället för att göra ISO bilden efter att cd-avbildning som du har med Windows.

   Om du inte vet efter en cd-avbildning med Windows se DETTA tutorial (klicka på ordet "DETTA")

   Om du inte har någon CD måste du ladda ner torrents med hjälp av en om du inte vet hur man använder torr oro DESSA sedan handledning DETTA handledning eller om du inte gillar att använda enter oro DETTA handledning, dessa är några sätt att få ISO bilden av Windows

 27. neomorphy sade han

  Hej ... Jag har en fråga: Hur ser jag de virtuella maskindata för att dela mappar från din dator? (I 7 Windows virtuell maskin i Windows XP)

 28. Sami Andrian om du kan förklara, jag installerade Windows XP i ISO-format med VirtualBox, men ett schema för att testa i en virtuell låda hur man gör ???

 29. OvidiuZeicu sade han

  @neomorphy

  inställningarna för varje virtuell maskin operativsystem du har, längst ner, delade mapparVar du väljer mapparna från den dator som du vill se i den virtuella maskinen. Så om du delar en mapp på datorn inte kommer att se det i den virtuella maskinen, bara genom att välja dem som Delade mappar.

  @Oktav

  Ett program kan installeras i ett operativsystem, om Windows XP. Processen är densamma som när du installerar programvaran i ett verkligt system, bara så monteringssats och installation måste göras i den virtuella maskinen.

  • neomorphy sade han

   OvidiuZeicu: @neomorphyinställningarna för varje virtuell maskin operativsystem du har, längst ner, delade mapparVar du väljer mapparna från den dator som du vill se i den virtuella maskinen. Så om du delar en mapp på datorn inte kommer att se det i den virtuella maskinen, bara genom att välja dem som Delade mappar.@OktavEtt program kan installeras i ett operativsystem, om Windows XP. Processen är densamma som när du installerar programvaran i ett verkligt system, bara så monteringssats och installation måste göras i den virtuella maskinen.

   Jag ställa in virtuell maskin delade mappar 3 ... men vet inte hur man ska se i den virtuella maskinen ... det var mitt problem ... Tack.

 30. laurel sade han

  Jag har installerat Windows 7 i Virtual rutan för att se hur det ser ut ... nu om jag vill "avinstallera" Windows Virtual följa några inställningar eller helt enkelt ta bort den från den virtuella box och fil radera .vdi som var "svårt"? Tack.

  • Adrian sade han

   laurel: Jag har installerat Windows 7 i Virtual Box att se hur det ser ut ... nu om jag vill "avinstallera" Windows virtuella, som skall följas några inställningar eller helt enkelt ta bort den från den virtuella rutan och ta bort filen .vdi som var "hårddisk"? Tack.

   Ja helt enkelt ta bort den virtuella hårddisken rutan och sedan ta bort .vdi och det är det.

 31. axelluny sade han

  Det är inte första gången som arbetar med Virtual Box och fann att äldre vesiunile var bune.Si mig inte komma ihåg det installerade operativsystemet och ger samma fel som dem som har skrivit maj sus.Daca och vill testa i VirtualBox ii genomsnittskurs IDE SATA inte gå ännu att oavsett inställningar du har face.Eu SATA med den normala calc är intresserad av att se om ett visst system fungerar på min calc eller nu.ORI fann vi det inte fungerar på denna optiune.Mai har arbetat på det eller ... varför inte, kanske jag har fel?

 32. leonard sade han

  Hej grabbar! Jag Virtual Box och super.prima gången jag gjorde descurcat.da nu jag datorer 3" .super, BOYS BRAVO !!!

 33. Yulian sade han

  när jag försöker installera fönster som visas med min virtualbox

  [URL = http: //fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.JPG - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie någon som har?

 34. marius sade han

  Tack killar för handledning, gör ett utmärkt arbete, jag hade ingen aning om att det inte finns några sådana program, hålla upp det goda arbetet, du är mest buni.10x

 35. Hello. Grattis för att göra handledning mycket frumos.Am ett problem och söka hjälp snälla ... I verkliga Windows 7 umtimate och VirtualBox Windows XP ... Jag ändrat inställningarna som kommer med att installera "Gästtillägg" Jag gick online med Iternet Utforska och det var bra, men jag kunde inte hämta nimic..am han försökte med Firefox (installatör jag överfört den verkliga leveransmöjligheter) och jag kunde inte hämta något av detta ... hämta ruta gav henne räddning men sedan ingenting är laddad förloppsindikator och Mozilla filer jag som ska sparas på dekstop att inte utgå från att jag satt spara filen som kan överföra data i realtid systemet och Virtual.Multumesc väntat !!!

 36. Kan någon hjälpa mig snälla ??

  • Edy: Kan någon hjälpa mig snälla ??

   Den virtuella brandväggen som följer med Windows du av? Inaktivera och ge en omstart, sedan se om det

  • Edy: Kan någon hjälpa mig snälla ??

   Om du gör du inte gå och hämta på VMware. Kanske att ha vissa trevlig överraskning. (VMware Player gratis) (vmware workstation- ha en seriell).

 37. Jag slutade alla brandvägg och inte vill ladda ner någon budbärare instaleaza..am inte tidigare installerade Windows (Ubuntu) och samma problem allt i VirtualBox .. ..l inte ladda ner något från internet RDS.

 38. smenulsmenilor sade han

  Jag är nybörjare. Jag har ett problem, vi har redan en ny bil, men problemet är, jag öppna Start och ge f12 ... och stanna där! visa mig något boot med alla typer av saker, vad göra?

  • adrian admin sade han

   smenulsmenilor: Jag är en nybörjare. Jag har ett problem, jag gjorde dejao ny bil, men problemet är när deschidStart, och ge f12 ... och det slutar här! Boot visar mig något med alla typer av saker, vad göra?

   Vad du F12? Till vad? om hårdvara som du skapade inte har använts och har inget operativsystem på det, behöver du inte göra någonting än att montera ISO-avbildning av operativsystemet och kommer att starta singeln från skivan, även om hårdvara han hade också ett operativsystem, om du har en ISO bild installerad i denna virtuella maskin kommer att starta bara klicka på det utan F12. Ja, du vill göra och vad du klickade F12?

   • smenulsmenilor sade han

    Poi lite lägre, när du öppnar utseende du måste ge f12 så snabbt som om sent, det ger mig ett fel (svart skärm) och inte ur det .... dock lösa problemet (inte vet hur) men jag verkade något av en lila färg, och visar vilket språk du väljer, du väljer, visa mig några alternativ inklusive unbutu installera, och klickar på den, och när det händer något! engagera sig i fel, om det var en smal stig

 39. rizeacgm sade han

  Hur installerar jag Win XP på en pinne startbar virtualbox?

 40. Eusebius sade han

  Hej! Hur kallas den första av en virtuell låda serie betyder hitta?

  • AdrianGudus sade han

   Eusebius: Installera VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial

   Inte ens bry sig om att läsa vad det står i någon handledning?
   Om du tittar i handledning så med svart skrift:
   "Relaterade artiklar"
   Och under denna titel, har du andra titlar i röda handledning som om du klickar att du kommer att gå direkt till handledning
   Du måste klicka på titeln i rött som säger så "Install VirtualBox (virtualiseringsprogram) video tutorial" Nästa gång gör ansträngningen och ta några minuter att läsa som att vi kämpade för att skriva text på dessa sidor.

 41. bogdangelu sade han

  Hej.
  Jag har ett litet problem med VirtualBox.Nu kan spela vissa spel och ger mig erori.Sistemul OS är Windows Home Premium och jag ser 7 bildskärmsupplösning mot 1920 985 1920 × × 1080 (Windows Ultimate platta 7 nVidia gforce 250GTS) real.Din eftersom det inte kan köra vissa spel och ge ja hur kan jag lösa detta problem? Tack på förhand

 42. smenulsmenilor sade han

  Hjälp mig, säger jag "nej startbart medium hittas! systemet stoppas. "Jag öppnar

 43. oana sade han

  bra, installerade en kamera som inte fungerar på XP 7 och jag vinner om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

 44. oana sade han

  Bra, har jag en kamera som inte fungerar än på XP installerat och jag vinner 7 om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

  • AdrianGudus sade han

   oana:
   Bra, har jag en kamera som inte fungerar än på XP installerat och jag vinner 7 om jag sätter min XP installera VirtualBox och jag kommer att kunna installera?

   Ja, vi har en video tutorial om det. Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten "Hur man använder USB-enheter som webbkameror, TV-tuner, Bluetooth, etc. i Virtualbox" du anger och du hittar tutorial.

 45. & 4dY sade han

  där kan jag få en iso-avbildning?

 46. cosmin sade han

  Jag hyllar är Cosmin en fråga där får jag iso-fil?
  Tack !!!!!!!!!!!

 47. Tack!
  en mycket bra, väl förklaras !!!

 48. stick kan installera ett operativsystem med virtuell boxning?

 49. Jag gjorde vad du sa, men jag iso-avbildning, säg mig var att ladda iso bilden.

 50. hobyt sade han

  varför kan inte köras på Windows 7 64bit i virtualbox. ?
  Jag har installerat Windows-dator på 7 64 4.1.18 bit och du VirtualBox installerat som virtuell maskin. allt går ok med den virtuella skapande maskin, val och ISO bild när Windows startar och laströret ger mig fel och kan inte gå vidare med installation i virtuell maskin.

 51. Jag kan säga att jag arbetar på internet marknadsföring i flera år, nu jag installerade Virtual Box och alla första gången nu såg jag den första video tutorial användbart! mc mer

 52. emilia sade han

  Hej, där får jag bilden?

 53. alexandru sade han

  Ofta handledningen där virtualbox? Som raderas härifrån?

 54. mihai sade han

  Hej!
  Jag har installerat VirtualBox. Jag försökte sätta iso image XP. Det började installera tills den nådde följande meddelande: "Sätt disken märkt Windows XP Professional Service Pack 3 CD i Drive A: * Tryck på Enter när Ready".
  Ange och ge pa, inte gå. Om de ger för att avsluta F3 fungerar. När jag installerade Virtual Box jag valde bilden på datorn.
  Grundläggande datorn kör Windows 7.
  Där jag gör fel?
  Tack för den slutliga svaret.

 55. stefan sade han

  Kan ni hjälpa mig snälla? .... Det ser "ingen startbart medium hittas! Systemet stoppas "och vet inte vad jag ska göra

 56. mitruboss sade han

  och jag skulle vilja veta vad som ger anbunatatiri fönster 10

  • adrian Gudus sade han

   Vi har många tutorials i ämnet! Du hittar dem genom att använda sökrutan längst upp till höger av "Windows 10"

 57. luckynrSlevin sade han

  Hej, jag försökte att sätta ett operativsystem (svansar) i Virtual Box, men tyvärr en sekund före flash gränssnitt, skärm helt förändringar och säger "något gick fel, kontakta administratören" Jag skulle vilja jag vet vad jag gjorde fel, titta på dussintals tutorials på YouTube och titta på varje rörelse steg för steg, jag försökte på Windows 7 och 10.

 58. George sade han

  Jag förstår inte varför du inte rutan på rumänska från virtuella inställningar lättare att förstå alla gör? Vad jobb gör "som det var utformat" Virtual boxning gränssnittsspråk? Inte vet alla engelska, eller jag måste veta, har du en handledning för romarna, som i rumänska VirtualBox så om du förklara ändå på rumänska! Annars måste du förklara allt på engelska, om det var det här programmet "utformad" för att vara "all inclusive"!

  • adrian Gudus sade han

   Bra om det var på rumänska menyn vad förklara? Rumänska översätta? I din logik är en spricka!
   Och om det är på rumänska och ändå behöver en tutorial, varför du sätta mig på rumänska?

 59. DOREX sade han

  Som fönstren för att rädda VirtualBox i ISO-format (mitt projekt)

utsiktsplats

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.