Ställa in Windows XP - videohandledning

I den här videon tuorial nuvarande tricks och inställningar som kan förbättra datorns prestanda och som kan ge oss extra energi för en mindre kraftfull dator.

Om du har en dator med en grafikchip eller en svagare grafikkort kan du ge upp några aspekter grafik för bättre driften av operativsystemet.

Du kan också följa hur kan inaktivera automatiska uppdateringar, systemåterställning eller om RAM är inte tillräckligt eftersom vi kan för att tilldela Windows virtuellt minne.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. bravo grattis bästa Bobi sait aning om hur många fartyg gör sina grejer att vara en dator

 2. SAL; DU ÄR SUPER STARK

 3. JAG HAR OCH EN FRÅGA ... EFTER ATT JAG GJORR BILDEN I WINDOWS RITAR JAG DEN PÅ NORMAL CD ELLER OCH I BILDEN LAS NERO

 4. administration sade han

  Bilden måste brännas på cd-skivan i "bränn bild" -läge, du ser att vi har några sidor på webbplatsen om detta, gör en sökning i sökmotorn på webbplatsen med nyckelorden iso-bild, hur man bränner en bild och andra .

 5. Neacsu alexandru sade han

  bobi du är superstark ... ... mer undantagen från många saker och vid det här tillfället lär jag mig också något ... du har en cola från mig

 6. Daniel sade han

  Bröder vill vara enkel och okomplicerad mening i ett ord är alla så stark tinetio

 7. Baravo killar ville verkligen lära sig nya saker och din webbplats är verkligen vad vi letar efter
  Jag gick in platserna för video tutorials men vi hade inte vad man ska lära sig grattis och hålla upp det goda arbetet

 8. Sergiu sade han

  Hello Bogdan..sal Cristi ..
  Jag kommer också med ett förslag om att installera detta .. "paket", operativsystem..som kallas = Windows XP Ilusion V2 SP3 [spanska] [www.divxatope.com] =
  Jag har hämtat den med uTorrent och snälla, om du kan få det studiati..si berätta vad tycker du om el..si om det är värt att göra en videotutorial..despre det ..
  Tack.

 9. Sergiu.
  I allmänhet tycker jag inte om operativsystem modifierade om förändringar vill jag nLite, som vi har visat i handledningen tillägnad ändra XP: s nLite.
  Jag råder er att hålla sig borta från modifierade operativsystem, prova att använda en ren operativsystem utan några ändringar.
  Dessa system byts på vissa datorer som kan fungera mycket bra med dem, men du kan uppstå när du installerar många fel.

 10. Sergiu.
  Av alla ser att bara du du sätter din avatar på Gravatar, grattis.

 11. Sergiu sade han

  Ok..multzam för information ..

 12. Cristi eller bobby PRV på ID

 13. laurel sade han

  Denna webbplats ger video tutorials
  Där du stannade gömd tills nu bror?
  All respekt för vad du gör och god jul

 14. beb3_mykk sade han

  En SANN SITE tutorials ~~~

 15. Adrian sade han

  @beb3_mykk: kommenterar du inte bara konstens kärlek? för att nå de 10 bästa besökarna med kommentarer? i alla videohandledningarna som du postade positivt ... Jag är säker på att du har publicerat precis så och du inte ens provat många av dem, det är inte så du når de 10 bästa besökarna med kommentarer !! men att hjälpa, publicera något användbart inte 3 ord !! var rättvis mot andra och skriv inte förgäves om du inte har problem eller inte förstår något! Du kan enkelt tas bort från besökarnas topp, eftersom en annan användare som kommenterade att du bara älskar att nå topp 10 har lidit !! Så var mycket försiktig och sluta!

 16. Andrew sade han

  Det skulle vara en bra idé att försöka göra en tutorial som detta, men för Windows Vista.

 17. Andrew sade han

  Jag har också problem ... Det är inte så allvarligt, men det är något som irriterar mig lite. Jag gjorde dessa inställningar och dessa grupper på min dator försvann: Filer lagrade på den här datorn; Hårddiskar; och enheter med avtagbar lagring. Om du kan hjälpa mig snälla.

 18. Adrian sade han

  @Andrew: Vilka fönster har du? På något sätt Vista? Om ja ... Jag vet inte hur jag kan hjälpa dig ... Jag hade inte Jag kommer inte att ha och jag vill inte ha Vista Jag gillar det inte, det är för nyckfullt, för restriktivt ... Skriv tydligt i titeln på instruktionerna i Windows XP varför du gjorde dem om du har perspektiv? Gör om inställningarna ... glömt i handledningen ... och istället för att avmarkera kryssa för dem ...

 19. boby_admin sade han

  @Andrew:
  Högerklicka på Den här datorn> Egenskaper> avanced> Prestanda> setings> och tick Använd comon uppgifter i mappar och redo det 3 botten

 20. Andrew sade han

  @Adrian: Jag har Vista. Vi XP men vi löste boby hjälpte mig och jag beslöt till slut.

 21. Adrian sade han

  @Andrew: Åh, grattis, det var "svårt" att titta på handledningen och göra tvärtom, eller hur? adik om Boby avmarkerar något du kontrollerar ... snälla ... Jag kan inte tro hur begränsad du är i att tänka och hur svårt det är för dig att ta saker på ett logiskt sätt ...

 22. Jag 1G minne sägs om det virtuella minnet att förändras? 1344 mb närvarande visar den ursprungliga storleken och maximal storlek visar mig 2688 mb.

 23. Andrew sade han

  Jag har ett stort problem inte perfekt men ändå irriterande. Jag kan inte svara på kapitalförvaltare. Jag försökte med hans kommando (ctrl + alt + delete) Jag försökte högerklicka på start bar .... men ingenting. Det är irriterande för mig alltid innan du startar ett spel jag inaktivera vissa processer fungerar bättre som spelet (jag har en svag system) men nu kan jag. Snälla hjälp mig.

 24. Zavaidoc sade han

  Jag vill veta vad som händer bakom kulisserna Windows. Jag har vänner som två år sedan lärde mig skillnaden mellan nära och öppen! Och nu ger jag lektioner! när jag berättade för dem på den här webbplatsen var förvånade över att jag upptäckte själv. Vad moralisk mor fick! Jag har ett talesätt: grselile lära av andra, så att du inte har tid till er alla! Framgång och en bra dag! Lv

 25. Adrian sade han

  @Andrew: Du gick antagligen i services.msc och har inaktiverat några processer, inklusive tasck chef, som skulle vara en slutsats ...

 26. Cosminn sade han

  För dem som förvirrade om hur man gör en cd. Här är hur jag gör: D.

  Ange Iso Windows daemon tools.
  Nero du går, ge ditt exemplar disk.
  Välj partitionen som reserverats för demonen (där sätta .iso)
  Räkna med att göra CD och du är klar.

  Om handledning, att jag alltid gör när jag installerar Windows :).
  Jag har lärt mig alla dessa saker men inte alla :).

  Framgång och fler handledning.

 27. mario27 sade han

  Hej, jag har en fråga om alla OS XP nämligen skulle jag vara intresserad om jag kunde göra en kopia av operativsystemet redan installerat i datorn med alla mina ändringar, vad ska jag göra, hur man gör och om vi kan göra ISO skulle senare kan bränna den till en skiva och sedan för mig instalez.Multumesc

 28. dumitru32 sade han

  mario27: Hej, jag har en fråga om alla OS XP nämligen skulle jag vara intresserad om jag kunde göra en kopia av operativsystemet redan installerat i datorn med alla mina ändringar, vad ska jag göra, hur man gör och om du kan ISO skulle senare jag kan bränna den till en skiva och sedan för mig instalez.Multumesc

  Jag tror inte att du kan även göra som du vill. Är ett sätt att hålla OS disken som du vill ha det, är denna metod kallas backup, se här, här eller härMen från vad jag vet, kan du inte installera OS än allt på datorn.

 29. Adrian sade han

  mario27: Hej, jag har en fråga om alla OS XP nämligen skulle jag vara intresserad om jag kunde göra en kopia av operativsystemet redan installerat i datorn med alla mina ändringar, vad ska jag göra, hur man gör och om du kan ISO skulle senare jag kan bränna den till en skiva och sedan för mig instalez.Multumesc

  Skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." längst upp till höger: Acronis True Image ge enter och du hittar 2 tutorials om detta ämne, eller så kan du skriva paragon är en gratis programvara ...

 30. mycket bra handledning håller det på det sättet

 31. jabiilord sade han

  Adrian: @Andrew: Du gick antagligen i services.msc och har inaktiverat några processer, inklusive tasck chef, som skulle vara en slutsats ...

  Adrian hur kan du säga något sådant, taskmanager avaktiveras aldrig från services.msc oavsett vilken tjänst du stänger (det är ett enkelt exe-program), det inaktiveras på grund av oavsiktliga virus eller om du inaktiverar det från registret ... Jag trodde ärligt talat att du visste alla dessa små saker men jag brukar tänka att du läser om dem på nätet och sedan gör videohandledning, hur som helst, det är en bra idé att jag kommer att försöka implementera på min webbplats tutorialepc.ro (jag lägger inte en länk tror inte jag annonserar dem).
  Svaret bör nog vara något i stil med:
  Hive: HKEY_CURRENT_USER
  Key: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
  Namn: DisableTaskMgr
  Typ: REG_DWORD
  Värde: 1 = Enablethis nyckel, politica DISABLE Task
  Värde: 0 = Avaktivera den här nyckeln, det vill säga Inaktivera inte, Aktivera TaskManager

 32. MComy sade han

  mycket bra handledningar

 33. Jag köpte en hdd 80 gb pt som 40 gb kan inte backa upp systemet och lura dig 3 dagar vi installerat när vi hade en dag xp antingen gamla eller nya hårddisken inte börja där: din Windows kunde inte startt Eftersom filen saknas eller är skadad fololouing: system32 / drivers / isapnp.sys
  du kan försöka reparera den här filen genom att starta Windows-installationen med hjälp av den ursprungliga installationen cd-rom välj, r 'den första skärmen som startar reparationen

  skriver

  Behövs last DLL från kärnan.

  Jag kör med xp cdrom, inte börja skriva nu kör Linux även om jag försökte installera det vi gjorde. Vänligen svara snälla hjälp 3 dagar vi installerade program och när man gör backup för att ge mig något.

  Vad händer, återigen tacka dig vacker?

 34. Ma hjälpa mig någon? varför inte installera Linux hdd om det inte är att vi har och vad som kan ändras? Jag utplånas från 40 xp GB och ändå inte inst. Linux. Det är mycket tveksamt om händer inte störa Adrian men ibland jag trodde att jag kom in i datorn och de ogudaktiga för mig som jag tog en del kritik.

  • Adi: Ma hjälpa mig någon? varför inte installera Linux hdd om det inte är att vi har och vad som kan ändras? Jag utplånas från 40 xp GB och ändå inte inst. Linux. Det är mycket tveksamt om händer inte störa Adrian men ibland jag trodde att jag kom in i datorn och de ogudaktiga för mig som jag tog en del kritik.  

   Avsluta med kommentarer som att om du fortsätter med anklagelser dumma kommentarer som och vi måste förbjuda din tillgång till webbplatsen.
   Om jag inte svarade att du ska inte göra ditt huvud.
   Antingen du släcka eller kväva oss.
   Om du vill gå med i klubben för dem som inte längre kommer på maj videotutorial.ro kommentera i detta dum.

 35. inget op-system installerat fungerar och när jag kör med linux cd på videotutorialen så siffror klickar dr och kopierar / klistrar in ... skriv den här åtgärden är inte tillåten i video tutorial.

 36. RAM fel från ingen ens visste vad dåligt utbildade.,.

 37. -Ja Jag ber om ursäkt, men jag sa att jag trodde att jag anklagade.

  Det skulle vara ok om du skapade en sida om dig själv, ditt uppdrag ..., en postningsreglering, den första åtgärden är reklam. Nästa steg är att förbjuda en månad och sedan den sista, men bara för att lägga upp och inte för att titta, till exempel.

  Vad händer att jag inte längre kan korrigera texten efter att jag har skrivit den, jag kan inte flytta den med markören för att korrigera den, dr fungerar inte, jag kan bara ange första och sista raden ...?

  Framgång.

 38. grattis att hålla allt så jag har en fråga jag har en dator som ingen användning för en tid jag skulle vilja sal öppna men kalla erkänna lösenord till Windows vad man ska göra för att installera om Windows från CD installation Tack så mycket. (glöm inte att dikes grunderna ((

  • Adrian sade han

   vlad: Grattis att hålla allt så jag har en fråga jag har en dator som ingen användning för en tid jag skulle vilja sal öppna men kalla erkänna lösenord till Windows vad man ska göra för att installera om Windows från CD installation Tack så mycket (Glöm inte att diket. nybörjare: ((  

   Om du inte vet hur du installerar om Windows, skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." uppe till höger: installera Windows XP SP3, ange och du hittar självstudien.

 39. Snälla hjälp mig om du kan med råd ... Jag har en bärbar dator från Toshiba mikrofon A300-17N incorporat..problema är att när man talar om Skype eller Messenger hörs mycket svag behöver bara skriva. Istället jag f jag hör andra väl .. Jag tog några hörlurar med mikrofon riktigt billig, men om de använder hörs utmärkt. Vad ska jag göra för att inte vara beroende av dessa hörlurar med mikrofon ... ??

  • dia:

   Snälla hjälp mig om du kan med råd ... Jag har en bärbar dator från Toshiba mikrofon A300-17N incorporat..problema är att när man talar om Skype eller Messenger hörs mycket svag behöver bara skriva. Istället jag f jag hör andra väl .. Jag tog några hörlurar med mikrofon riktigt billig, men om de använder hörs utmärkt. Vad ska jag göra för att inte vara beroende av dessa hörlurar med mikrofon ... ??  

   (Cite mig)

   Tyvärr kan du inte göra mycket, du kan bara digitalt (artificiellt) öka volymen genom alternativet "Microphone Boost", du hittar det här alternativet i: Kontrollpanel / Ljud / Inspelning / högerklicka på mikrofonen / Egenskaper / Nivåer / här måste du Alternativet Microphone Boost, höjer volymen artificiellt, kommer att förstärka bakgrundsljudet, inte bara din röst.
   Jag antar att du har Windows Vista eller Windows 7 på XP tror inte att du sådana alternativ (jag har XP till hands), som har xp kan hjälpa till med ljudinställning i Windows XP.
   Framgång.

 40. Tyvärr jag har Windows XP ... Tack ändå.

  • dia:

   Tyvärr jag har Windows XP ... Tack ändå.  

   (Cite mig)

   Jag rekommenderar en liten mikrofon, jag jag köpte en General Electric, och är mycket liten, inte ens vet, liksom från Selgros jag tog några 10 ron jag gav honom, är något större än en domkraft mikrofon, mikrofoner på bärbara datorer är otäck dåligt.

 41. Jag köper en ... imorgon om jag hittar den. Tack så mycket.

 42. men jag kunde inte öppna sal på preliminära sätt och jag ändra mitt lösenord?

 43. Jag trodde jag lära mig nya saker från denna tutorial men du har presenteras här är de viktiga inställningar utvidgningen XP prestanda för .No hjälpa mig med den här guiden.

 44. Jag har ett problem xp.cand ge dig stänga av datorn inte nära men restartaza.care är problemet? S så få dagar

 45. du gick inte av misstag till inställningarna, ge en virussökning om det inte är ok, ge backup ...

 46. Simon sade han

  Jag har inte gått och jag har inga virus ...

 47. Hur ställer jag in att spara bilder, dokument ... direkt på skrivbordet och inte i Mina dokument på xp. tankar

  • Adrian sade han

   AEAHur ställer jag in för att spara bilder, dokument ... på skrivbordet och inte i Mina dokument i XP. stridsvagnar  

   Ok, bra fråga ... ja om du nämnde och vad du laddar ner och vilken programvara du vill ställa in för att spara på skrivbordet skulle vara bra tycker du inte? eller känner du att vi gissar på stjärnorna?

 48. - det är en ritning gjord i färg eller ett dokument skrivet i wordpad ... sparar dem automatiskt i mindokument. tack

 49. andrey sade han

  Jag har ett problem med Windows dvs förändrade allt mitt skrivande och det omedvetna skrivbordet all skrift lutar åt höger stu varför. Det kan stängas av Windows? Svar förväntar plss

  • Ioneltaiefrunze sade han

   andreyJag har ett problem med Windows dvs förändrade allt mitt skrivande och det omedvetna skrivbordet all skrift lutar åt höger stu varför. Det kan stängas av Windows? Svar förväntar plss   

   Standardteckensnittet som används av ditt operativsystem har tagits bort eller är skadat. Windows laddar automatiskt nästa. Om ditt system till exempel använder Arial-teckensnittet som ett teckensnitt och det raderas flyttar windows till nästa i listan, dvs. Arial Italic. Ditt problem kan lösas genom att köpa det saknade teckensnittet och placera det i teckensnittsmappen i C: / windows / fonts (helst utförs denna åtgärd i "säkert läge")
   Naturligtvis skulle det vara mycket bättre om vi säger och bakom vars åtgärder s`a hänt.

  • Tudor sade han

   andrey:
   Jag har ett problem med Windows dvs förändrade allt mitt skrivande och det omedvetna skrivbordet all skrift lutar åt höger stu varför. Det kan stängas av Windows? Svar förväntar plss

   Jag tror från ditt tema

 50. andrey sade han

  Här en bild sedd http://tinypic.com/r/fwlr2u/6

 51. det finns så många bilder XP är det svårt att räkna ut vilka av dina

 52. andrey sade han

  Först och främst vill jag tacka Ionel för hans hjälp med Font och för det andra göra en handledning om hur man skapar tillägg till nLite eftersom jag hittade ett program som Make Addon nLite URl här för att ladda ner .... INLÄGG INTE LÄNKAR MER! ... Tack på förhand!: D

 53. marius sade han

  Tack så mycket!

 54. ellpooty sade han

  Inställningarna är ogroaza

 55. delia sade han

  Kan du snälla berätta för mig vad jag kan göra när min dator kraschar och jag inte kan använda fler tangenter? Jag försökte Ctr Alt Del men det fungerade inte ...

 56. Costel sade han

  Jag har ett problem.
  När du öppnar ett dokument med en länk eller mer, hörs ett pip, som kör CCleaner.
  Snälla hjälp mig. Jag inaktiverat varningar.
  Tack!

 57. Costel sade han

  Jag hittade problemet:
  Total Commander / order / bevaka förändringar i chef (pip)
  Jag därhän, men inte sparade alternativ.
  Hur kan jag spara alternativ?
  Tack!

 58. Sixteenman sade han

  Tack så mycket.

 59. marius sade han

  Jag har ett problem när jag vill se om det är en video spelas snabbt knuffade år börjar normalt uttag och efteråt ta mig snabbt kan någon hjälpa mig tack så mycket

 60. cristi sade han

  Mycket tutorialul.Multumesc mycket bra.

 61. rares sade han

  bra, mycket användbar sak speciellt rami (virtuella), och varför inte be mig att ta bort ikoner och flytta när fönstersystemet Ristic och stoppar abdeiturile

 62. rares sade han

  Det vore något om jag använder ett minne stik för en annan hårt jobb, det vill säga att hålla honom alltid i datorn (till nya filmer och musik på det, jag har många GB?

  • Nej, nej, precis tvärtom. Det kommer att bli super. Du kan använda den som en maskin virtuellt minne, kommer att medföra en + prestanda.

 63. leroiv1 sade han

  XP fortsatte med genomskinligt fönster, så visas bara chenaru mappen, men jag installerade Windows 7 ultimata och vet inte hur man gör samma sak och här jag flyttar folderul.MS.

 64. leroiv1 sade han

  MS, löste jag problemet.

 65. Hej. Jag själv metin2 ett spel kallas, och mitt problem är att jag inte vet vad inställningar till PC online-spel att bo medan min dator sitter i vänteläge.
  Jag försökte ägare av elalternativ men förgäves ... jag misslyckas kanske du kan hjälpa mig ..

 66. nadanecostel sade han

  Ikonerna på skrivbordet är inneslutna i en blå ram. Hur ställer jag in att vara utan gränser.

 67. adrian76 sade han

  Jag har en fråga om en licens för Windows XP. licens är bara 1 år? eller du köper en original-CD (licens) är livet ???

 68. jiuliano sade han

  Sal. Jag 1gb rami och när jag inte visa inställningar för virtuellt minne. server alla 1gb bagge
  dc?

 69. Vasile sade han

  Salut! Jag har en dator processor pentium4, 3000 MHz / 1,5gb RAM / nvidia video 1gb / hdd 320gb / windows xp sp3.
  Min fråga skulle vara nästa. Varför använder 50% 70% processor RAM och ibland 40% och fortfarande gör ingenting! 7 vinna eftersom jag inte använder mindre RAM och inbyggda ljud beror soudcardul inte kompatibel med vinst 7 eller 8.
  Men med en sådan kapacitet skulle jag förvänta mig mer av datorn, för jag använder Photoshop, Sony Vegas och andra ... men rör mig ofta knappt ... 🙁

  • raducu85 sade han

   Jag kan se i winows 7 enkel kontrollpanel du går till en viss tjänst process, men upptäcker att lösningen och xp men inte längre minns så gå till services.msc och se om du inte har aktiverat och sätter på manuella uppdateringar desable

Tala Your Mind

*