Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Det betyder trygghet, framför allt mjukvaru antivirus, antispionprogram, brandvägg, måste vi göra tydliga regler för tillgång, bör vi använder varje dag ett konto med begränsade rättigheter, så vi undvika många olyckor.
  När du vill installera något, behöver du bara sätta ditt administratörslösenord.
  Genom att göra detta kan jag inte att kunna installera en alla mina underverk ovetande dig.
  Alltid enkla åtgärder som är mest effektiva.

 2. cronox sade han

  och totushi kan ... Jag skapade ett nytt konto (begränsade rättigheter), har gjort det möjligt för administratörskontot (root på Linux) och jag satte lösenord. Sen loggade jag hänsyn med begränsade rättigheter, jag gick in på kommandoraden (cmd) och använde "runas" (c: \ windows \ system32 \ runas) enligt följande: "runas / Användare: ccsetup232.exe" jag gick in det och gick hela vägen installation. Jag antar att det kan för att använda och ett annat konto som har administratörsbehörighet, men måste ha ett lösenord set.

  Supreme aktiverat administratörskonto i Windows 7:
  "Control Panel \ System och säkerhet \ Administrationsverktyg" det Körs Loca säkerhetspolitiken. Välj kategori Lokala principer / Säkerhets Option och inställnings konton: administratörskontot status Aktiverad pass.

  om något fel, snälla, rätta mig!

  • Adrian sade han

   och totushi kan ... Jag skapade ett nytt konto (begränsade rättigheter), har gjort det möjligt för administratörskontot (root på Linux) och jag sätta lösenord. Jag sedan loggat in på ditt konto med begränsade rättigheter, jag in kommandoraden (cmd) och jag använde "runas" (c: \ windows \ system32 \ runas) enligt följande: "runas / Användare: ccsetup232.exe" jag gick in i den och gick till slutet installationen. Jag antar att det kan och att använda ett annat konto som har administratörsbehörighet, men måste ha ett administratörskonto lösenord setata.activarea högsta i Windows 7:
   "Control Panel \ System och säkerhet \ Administrationsverktyg" app börjar det Loca säkerhetspolitiken. Välj den kategori Lokala principer / Säkerhets Option och inställnings konton: administratörskontot status är Enabled.daca går fel med något, snälla, rätta mig!

   Läs texten ovan handledning !!! Jag skrev en uppdatering av artikeln, jag gav tillåtelse att installera något på 7 praktiskt taget inte förekommer meddelandefönster genom vilket jag be administratörslösenord för att installera programvara för administratörskontot UAC hade slutat. Om jag inte skulle ha slutat och jag skulle vara Lasar Standard som kommande ställa dig installera Windows 7, den tid då jag skulle ha försökt att installera programvaran från kontot användaren jag skulle ha en pop-up som hade ange administratörslösenordet. Jag upprepar, inte lämna mig eller Kör som administratör eftersom administratörskontot var utanför UAC

   • cronox sade han

    Läs texten ovan handledning !!! Jag skrev en uppdatering av artikeln, jag gav tillåtelse att installera något på 7 praktiskt taget inte förekommer meddelandefönster genom vilket jag be administratörslösenord för att installera programvara för administratörskontot UAC hade slutat. Om jag inte skulle ha slutat och jag skulle vara Lasar Standard som kommande ställa dig installera Windows 7, den tid då jag skulle ha försökt att installera programvaran från kontot användaren jag skulle ha en pop-up som hade ange administratörslösenordet. Jag upprepar, inte lämna mig eller Kör som administratör eftersom administratörskontot var utanför UAC

    vad jag gjorde, gå med UAC slås på och av UAC. när jag testade min sida och jag hade UAC off och fråga mig inte när jag gav lösenordet "Kör som administratör". Så jag inte tycker att det strider mot uppdateringen görs till din artikel, det är bara ett komplement möjligen ett annat sätt att göra sak om acelashi;).

    • Calin sade han

     vad jag gjorde, gå med UAC slås på och av UAC. när jag testade min sida och jag hade slutat UAC lösenord och fråga mig inte när jag gav "Kör som administratör". Så det verkar inte som det står i strid med uppdateringar som gjorts till din artikel, det är bara en avslutad eventuellt ett annat sätt att göra samma sak om,.)

     du kan inte om du inte är inloggad på administratör till dig instlezi mjuk Tro vinna 7 och vista du inte be om ett lösenord om Esit administratör jag testade mig med UAC aktiverat och han slutade som vet vad Balaram vinner du fick som är bruten i munnen av alla och har säkerhetshål och andra som vet eller de ut av det

     • cronox sade han

      du kan inte om du inte är inloggad på administratör till dig instlezi mjuk Tro vinna 7 och vista du inte be om ett lösenord om Esit administratör jag testade mig med UAC aktiverat och han slutade som stiece balariede vinner du fick vad bryts i munnen allt och har säkerhetshål och andra som vet eller de ut av det

      Jag antar att du inte har läst eller inte läst noga alla inte kommentera ... mer

     • Calin sade han

      Jag antar att du inte har läst eller inte läst noga alla inte kommentera ... mer

      Jag ger mina ursäkter och jag har inte läst ovan
      app om du loggar in som gäst och du rds eller cliknet eller vad uppmanas att skapa snabbare anslutning bn själv har användarnamn och lösenord gäst kan inte skapa (och inte skapat som med standardkonto) och ett annat konto har inte rätt att administratör kommer skapas från administratörskonto inloggning till nätet bara ge något administratörslösenord krävs från högsta Contu

 3. egasus08 sade han

  Jag har en fråga: på Vista om du till exempel 2 konton ett med administratörsrättigheter och andra standard rättigheter, standardkonto kan installera program, även om du har lösenord på det, och om du ändra sökvägen där det går programu i en annan partition än med Windows, är det programmet instalaleaza?

 4. BGD sade han

  Cam värre, är det inte bättre än en bakup yr så här? Och med partitioner som du gör och bo bn (se partitaen men inte kunna komma åt det)! Och snälla gör en tutorial och jag MMULT om Norton och BitDefenter!

 5. alexandru sade han

  Adrian Kan jag få din bild du har på deshop pls om du vill

 6. vlad sade han

  Hur cool skrivbord. I och euuuuuuuuuu! Var har du fått?

 7. cristi04 sade han

  Jag tycker mycket bra tutorial systemet tutorials som hjälper dig har ett stabilt system och jag tror att allt de vill. defiecare tid och du gör exakt det rätta. Jag vill fråga dig något mor såg på tutrialul med virtuell ruta där han startat kristaller på cd lever ubuntu och mot slutet sägs vara virtuella maskiner som ökar prestandan i spel, du vill inte göra en handledning om att många skulle som + prestanda. Tack.

 8. Bulgac sade han

  Mycket rättvist, men efter att vi "slå" chefen för alla typer av fel, är det nu mycket enkelt, men jag visste inte då var att du aceasta.Pentru undervisar och leder på bästa sätt.

 9. Adrian sade han

  Calin Cronox återigen uppmanas lösenord när du installerar program på användarkontot om administratörskontot lösenord och du sätter UAC aktiverat. På standard mening reglaget UAC vara i startelvan 2 räkna upp och ner, om jag ser rätt i att beskriva och till och med skriva "Default- Bla bla bla". Så du verkligen behöver ha ditt lösenord Admin och UAC aktiverat för att be dig om ditt lösenord genom att helt enkelt dubbelklicka (ej högerklicka och Kör som administratör) på installation av programvara.

  • cronox sade han

   Calin och Cronox, som orsakade lösenord när du installerar programvaran på användarkontot om lösenordet för administratörskontot och du sätter UAC aktiverat. Det är aktiverat på standard UAC reglaget för att vara i startelvan 2 räknat från toppen till botten, om jag ser rätt i det och en beskrivning säger även "Default- Bla bla bla". Så du verkligen behöver ha UAC aktiverat och administratörslösenordet för att be dig om ditt lösenord genom att dubbelklicka (inte högerklicka och Kör som administratör) programvaruinstallation.

   Ja, jag förstår det. men jag talar inte om nus vad klickar. På tal om kommandot "runas" kommandoraden.

  • Calin sade han

   Calin och Cronox, som orsakade lösenord när du installerar programvaran på användarkontot om lösenordet för administratörskontot och du sätter UAC aktiverat. Det är aktiverat på standard UAC reglaget för att vara i startelvan 2 räknat från toppen till botten, om jag ser rätt i det och en beskrivning säger även "Default- Bla bla bla". Så du verkligen behöver ha UAC aktiverat och administratörslösenordet för att be dig om ditt lösenord genom att dubbelklicka (inte högerklicka och Kör som administratör) programvaruinstallation.

   ja jag glömde att nämna när bad om lösenordet är aktiv UAC mitt misstag

 10. pls ge mig och mig länken där bilder tagna från skrivbordet Cut

 11. ploe sade han

  hello; bra tutorial; när jag vill underteckna Gäst I visas: "Windows kunde inte ansluta till tjänsten riktning Rådgör med din systemadministratör." Jag kan jag ansluta gäst? tack

  • Adrian sade han

   hello; bra handledning; när jag vill signera min gäst på displayen: "Windows kunde ansluta till icke Sens Kontakta systemadministratören service." Vad kan jag ansluta till gästerna? Tack

   Du gav inga detaljer om vilken typ av operativsystem du har. VI INTE gissa STARS! Något du har Windows Vista Business?

   • ploe sade han

    Du gav inga detaljer om vilken typ av operativsystem du har. VI INTE gissa STARS! Något du har Windows Vista Business?

    Jag Änkor 7; Jag slår på användaren visas som "Windows kunde ansluta till icke Sens Kontakta systemadministratören service."
    tack

 12. fönster 7 ultimata

 13. alex2009 sade han

  Intressant handledning video rutorial ge och jag vill begränsa åtkomsten till vissa mappar eller partitioner. tack

 14. Vion sade han

  Med användar Viorel, START-Run-cmd-net user, och sedan se vilket namn har administratotul, och en annan datain cmd-net användarens namn "* och vill sätta ett administratörslösenord. Det är lätt att något starkare säkerhet ...

 15. Vion sade han

  Detta Administratör Användare

 16. mircea sade han

  Hej vänner Jag hör fönster går 7 och 512 mb ram.Intradevar gå även använda 7 512 vinna mb ram.Dar tyvärr går en greoi.Si varför jag har en fråga: jag kan göra (till dem program Windows att göra något onödigt) att gå lite längre än ms responstid bine.Astept

 17. Ilie sade han

  TREA tacka er för allt som sagt Cristi enkla lösningar är de mest effektiva

 18. dan sade han

  Det är inte lätt och säkert med mig ????? så djupt MILLS helt bli av med alla svansar av program som jag kvar i startpartition

 19. SRJ sade han

  Ja vi handledning privilegier och begränsad tillgång till mappar !!! vi väntar

 20. robert sade han

  super bra handledning. gör ett utmärkt arbete. Håll upp det goda arbetet

 21. georgiansk sade han

  Salut!
  Jag har en intrebare.Am sätta ett lösenord chef och märkte att ingen längre har denna möjlighet, nämligen att ta bort parolei.Ma kan du hjälpa till?

 22. Vilka fönster tycker du är bäst? min åsikt är Windows XP SP 2 eftersom det inte förbrukar så många rami 7 fönster.

 23. lokalvärd sade han

  Du säger och du tog mig deunde att plisss tapet, eller ge den till mig och jag

 24. lokalvärd sade han

  Du har gjort oss att försvara ditt skrivande som trådar, datorn under bin ... etc., Tack så hårt dina tutorials

  • Adrian sade han

   kommentarer läsa den här guiden och ta reda på! Redan förklarade detta i kommentarerna i den här guiden

 25. Käke! sade han

  Så därför ,, ha god PC längre, måste vi skapa ett konto lösenord? rätt ??

 26. Käke! sade han

  Jag aktiverade gästkonto! och jag gav för att inaktivera det och jag säga följande: Gästkontot är inloggad on.Before du-kan stänga av gästkontot, måste du byta till gästkontot och logga det.
  Hur inaktiverar jag !!! :(

  • Adrian sade han

   Käke!Jag har aktiverat gästkonto! och jag gav för att inaktivera det och jag säga följande: Gästkontot är inloggad on.Before du-kan stänga av gästkontot, måste du byta till gästkontot och logga det.
   Hur inaktiverar jag !!! :(

   Starta om datorn och logga in direkt till administratörskontot, stoppa av gäst Ala logga in, och du kan stänga av den.

 27. Käke! sade han

  ADRIAN Tack! Jag lyckades sal de ...! Ms

 28. hur man sätter en matta lösenord?

 29. hur man sätter ett lösenord på mattan
  av Windows XP

 30. andrei BC sade han

  GRATTIS !!! "har varit mycket tydlig och gjorde antocmai hur du spus.MULTUMESC

 31. andrei BC sade han

  Nu när jag har ett annat användarkonto obsrv k dök några problem ... .I ... Addicted RDS och den nya användaren ansluter inte första gången hela tiden (jag hoppas att det inte bara ett slumpmässigt nätverk) och Messi varken han går rätt ... ami inte visa de "smileys"

  • Adrian sade han

   andrei BCSedan att jag fortfarande har ett användarkonto obsrv k inträffade och en del problem ... .I ... Addicted to RDS och den nya användaren ansluter inte första gången hela tiden (jag hoppas inte bara ett slumpmässigt nätverk) och Messe varken han går rätt ... ami inte visa de "emoticons" (deras ikon), medan administratören visar dem ... ami kan säga från vilken orsak kan vara att ?? :(

   Installera Yahoo Messenger inloggad som användaren och inte är administratör och installation, i stället för att dubbelklicka på installationssatsen, högerklicka och välj Kör som administratör (du behöver inte säga vad fönster du har, xp vista eller 7 vi inte gissa stjärnorna!) och vid behov lösenord, administratörslösenord stick. Mess webbplats eller lämna som är och i stället dubbelklicka på ikonen för att köra det också, högerklicka på ikonen Yahoo Messenger på skrivbordet och välj Kör som administratör

 32. andrei BC sade han

  Fönster 7 ... .A till incerc.Multumesc

 33. andrei BC sade han

  Jag försökte först det andra alternativet men fungerade inte, api jag torkade din budbärare från andra användare med resultatet att bara ta bort de inställningar som finns i färg ... men inte standardprogrammet, och sedan jag försökte installera Messenger men gav mig tillåtelse, jag men omstart efter behov, men det var inte problemet, gjorde allt inte installera (ovan) fortsatte sedan Admin och jag utplånade helt först, och jag återvände till den andra användaren att försöka och installera det (som du sa bara acceptera -Som administratör, utan att fråga lösenord) Amers men inte den här gången heller slutade vid steg 4 från 4 samma skäl som ovan fel.
  Jag hade inget annat val och jag återvände Admin där jag lyckades installera den, och när jag återvände jag hittade samma problem den nya användaren.
  Ja detta är något mycket viktigt, inte att pojken inte vet alla dessa porcarioarele

 34. mostwanted sade han

  hur man ställer en partition som ska skyddas från att skriva, men för att kunna få tillgång till uppgifterna om det?

 35. mitt konto heter Adiministrator Schema kan det inte gör någon skillnad, men efter iam sätta lösenord kan inte ge honom bort kan du som ni sa, kan du hjälpa mig? Jag vill ge honom bort lösenordet

 36. Eduard sade han

  ge mig en iso-avbildning med Windows 7

  • AdrianGudus sade han

   Eduard: Ge mig en iso-avbildning med Windows 7

   Man kan ladda ner gratis HÄR (32 bit) kan du använda gratis 90 dagar, varefter du kan ge Rearmed igen för att aktivera 90 dagar. Du 90 dagar som standard och du kan ha dem alla sedan 3 eller 90 dagar genom återlarmas. Om du inte vet vad jag menar med dig rusta funktion HÄR en video tutorial på Rumänska

 37. AdrianGudus sade han

  Alla Eduard: För att ladda ner ISO bild högerklicka på det första ordet här i rött och välj Kopiera länkadress (förhoppningsvis använder Firefox som webbläsare) och sedan öppna en ny flik eller ett nytt fönster och i adressfältet högerklicka och Ange pasta och ge och ge dig ladda ner ISO-bild

 38. Costel sade han

  Vi vill ha en handledning om förändring privilegier för partitioner, mappar och filer.
  Tack!

 39. Bebeto sade han

  Kan du ge mig en länk och din bild på skrivbordet tack? Om du kan utan signatur "videotutorialul.ro"
  Tack och jag svarade

 40. bebe407 sade han

  Jag tänkte på alla besökare att skicka alla kommentarer. Jag gjorde något fel, finns det vissa regler som jag brutit? varför inte skicka mina kommentarer? Jag ville bara hjälpa någon? 2 talet är den kommentar som du inte lämnar i en vecka.
  Efter varje presentation varje tutotial använda rutan för att berätta, men vad vi kämpar fästingar och tid att skriva om du inte lämnar oss. Jag mår bra om denna webbplats och jag gillar att titta på dina tutorials, men jag har ändrat min åsikt om dig.
  PS: och jag är inte ensam och jag kommer inte att vara.

  • AdrianGudus sade han

   bebe407:
   Jag tänkte på alla besökare att skicka alla kommentarer. Jag gjorde något fel, finns det vissa regler som jag brutit? varför inte skicka mina kommentarer? Jag ville bara hjälpa någon? 2 talet är den kommentar som du inte lämnar i en vecka.
   Efter varje presentation varje tutotial använda rutan för att berätta, men vad vi kämpar fästingar och tid att skriva om du inte lämnar oss. Jag mår bra om denna webbplats och jag gillar att titta på dina tutorials, men jag har ändrat min åsikt om dig.
   PS: och jag är inte ensam och jag kommer inte att vara.

   Inget behov av att gräma så mycket! Alla kommentarer som du ger besökarna stoppas för moderering. Aba kommer att godkännas efter att de läst deaorece är några som helt enkelt svära eller ge länkar till andra webbplatser. Vi vill bevara en kommentarfältet anständighet, ingen spam, förolämpningar eller länkar till skadliga där våra besökare kan fånga ett virus loggning.
   Ha tålamod eftersom de är godkända och granskas av en administratör.

   • bebe407 sade han

    AdrianGudus: Inget behov av att gräma så mycket! Alla kommentarer som du ger besökarna stoppas för moderering. Aba kommer att godkännas efter att de läst deaorece är några som helt enkelt svära eller ge länkar till andra webbplatser. Vi vill bevara en kommentarfältet anständighet, ingen spam, förolämpningar eller länkar till skadliga där våra besökare kan fånga ett virus loggning.
    Ha tålamod eftersom de är godkända och granskas av en administratör.

    </ Blockqu

    AdrianGudus: Inget behov av att gräma så mycket! Alla kommentarer som du ger besökarna stoppas för moderering. Aba kommer att godkännas efter att de läst deaorece är några som helt enkelt svära eller ge länkar till andra webbplatser. Vi vill bevara en kommentarfältet anständighet, ingen spam, förolämpningar eller länkar till skadliga där våra besökare kan fånga ett virus loggning.
    Ha tålamod eftersom de är godkända och granskas av en administratör.

    Nej, det gjorde jag inte skaka alls. Jag älskar den här platsen och kommer att respektera. men som sagt inte skrivit en kommentar till mig och så jag var nervös. TYVÄRR !!!!
    Glöm inte, idag har jag installerat Ubuntu och jag är mycket nöjd 11.04 och även på skriv nu. Ta två mer handledning om Linux. jag hälsar

 41. sklipy sade han

  Höger, så jag tror att vi alla göra om vi hade en plats med så mycket trafik: 1 jag skulle gå med på att lägga alla länkar till en webbplats,
  2 Jag skulle inte tillåta skälla och förolämpande andra användare eller administratörer till platsen, jag tror att alla håller med om detta!

 42. vlad sade han

  varför när jag aktiverade gästkonto I internet ??? Jag 7 fönster och ursprungliga ultimata netto från RDS. Jag försöker göra en ny anslutning till nätet i gäst Contu berättar åtkomst nekad. administratörskonto allt går perfekt. afutor !!!!!!!!!

 43. Julius sade han

  Intressant handledning video tutorial ja jag vill begränsa åtkomsten till vissa mappar eller partitioner. Tack på förhand!

 44. yonut sade han

  hej jag skapat ett administratörskonto utan vill, och står nu verkar yonutz (administratör) [detta är mitt konto] 2 Administrator (Administratör) {det är den som skapats av mig} och 3guest! fråga är att klicka på när du ger på Mitt konto (yonut) visas som ett standardkonto och du vill ge fieadministrator inte gå! jag gick och försökte dp konto som (administratör) gör att (det vill säga att ge mig igen standarden administratör men fungerar inte) som gjort? id ionut_gabriel46

 45. en bild där du vill ha och jag

 46. Mycket vacker presentation, grattis Adrian och ditt team. Jag följer alltid alla Videotutorial från början till slut. Så jag vilja veta vad det är i den videon.

 47. marius sade han

  Hej alla, jag har en fråga ...
  Om du har flera konton inte hämmar datorns prestanda och dess
  Jag menar RAM

 48. Gabriel sade han

  Adriane, säg några förbjuda en partition som en gästanvändare för att annars jag förstod allt i ditt klipp, mycket användbar

 49. Hej när du börja röka konton och andra som ger dig en känsla av säkerhet som annars röran PC.

 50. hello admin
  Vi skapade en ny användare och jag vill när jag logga in på den går ut ur 2-3 eller bild ikoner visas igen och med användare
  Jag aktiverade gästkonto och alla samma
  Du måste göra något för att antivirus säga att jag w7 av 8 månader pc och jag vill skapa en användar dotter 6 år för att göra det vad det vill

 51. Hej ADRIAN Jag har ett problem som jag har tagit bort administratörskontot och har ett lokalt konto eller användaren inte vet hur man berättar och nu ser det ut som inte kommer att radera och installera alla program jag skulle vara tacksam om ni kunde berätta hur kunde jag gå tillbaka administratörskonto Tack

 52. vlad sade han

  där du skrivbordsbild ????????
  Dami och mig en länk !!!

 53. framgång sade han

  Han blev en handledning om begränsad tillgång till mappar?

 54. Gör en handledning ansluta till ett smart kort som verkar dyka upp där ala plats

 55. Jianu mihaela sade han

  Jag har en HP-MINI.L Jag frågade min sonson MI ställa in den, och när jag försökte ändra ditt användarkonto lösenord, visa vägra till Windows !? Vad är det? VARFÖR?

 56. Mariae sade han

  Hi Adrian,
  Jag själv har problem med att köra ett program (i Windows 8) från standardanvändarkontot, varje gång jag ber om administratörslösenordet. Andra program körs utan lösenord. Jag nämner att jag gav aktie, jag gick fastigheten, vilket ger full kontroll och till skillnad från andra program ikon visas över panoramafönstren. thankyou

 57. cristi sade han

  Hej. Jag har en fråga.
  Jag vill skapa en användare som har rätt att bara öppna en webbläsare och Internet kan bara öppna vissa sidor.
  Så du inte kan få tillgång till alla program. Endast en sida av nätet.
  Hur kan jag göra det?

 58. Bra. Jag har ett litet problem med internet-anslutningen på gästkontot (W7) ger mig ett felmeddelande: "Guiden kan inte skapa anslutning". Jag noterar att administratörskontot eller användarkontot har jag inga problem. Hur kan jag rätta till situationen?

  • När du skapar anslutningsadministratörskonto du ställer in "Tillåt andra att använda denna anslutning"? Jag har inte använt flera konton, men om du kryssa rutan teorretic anslutning och kan använda gästkontot.

 59. Hej! Jag har ett problem med CCU är det! Jag följde alla steg jag såg tutorials jag har läst en hel del åsikter men Windows håller inte med denna slätt de når mine.Pur Ändra UAC klick och ge mig den lilla visas fönstret där jag skriver för att fortsätta att skriva användarlösenord, sedan på Ja ... lösenord vet även om jag tagit bort den när den är öppen calc inte hålla det varje gång ... problemet är att jag vill väska ditt lösenord men inte har någon nämligen hål där asi kunna väska och tryck sedan på Ja! Vad kan jag göra i detta fall? Knappt bry mig som jag tog min laptop och jag vill själv att installera en annan på det och kan inte ... Kan du hjälpa mig rogsa dem som har gått igenom ett sådant problem eller du finsmakare! tack

 60. välkommen
  Jag hade två administratörskonton på datorn.
  En av dem jag gjorde Begränsad annan med administratörskonto jag bort.
  Nu kan jag inte skapa något, jag har inget där att vara administratörskonto har vi bara begränsad.
  Hur kan jag göra igen administratörskonto?
  Jag använder Windows XP

 61. Ionut Raiciu sade han

  Adrian Hej, där kan jag få bilden på skrivbordet.
  Tack!

 62. Madalin Dragos Farcas sade han

  Hej! Det skulle ha varit intressant att visa oss hur vi kunde göra detta gästkonto har begränsad åtkomst till mappar, D-partitionsfiler, etc. som det händer med datorer på vissa arbetsstationer.
  Till exempel, om någon kommer till mig och vill sitta på nätet, kan jag lämna rummet tyst och veta att han inte kan gå igenom bilder, videor eller kopiera mina filer för att radera eller ens känna dem mig eller var jag ska göra, det är att spionera eller "stjäla" ett projekt som jag jobbar med.
  Tack!

Returlänkar

 1. [...] Om du inte kan ta bort eller skapa ett konto, vi redan har en guide om detta ämne som kallas Säkra, skapa och ändra användarkonton i Windows XP, Vista eller Windows 7. Detta lilla program gör ingenting för att komma ihåg separat upplösningen för varje användare och en [...]

 2. [...] För att lösenordet för administratörskontot i Windows, vi uppnått historiskt en video tutorial på att säkra, skapa och ändra användarkonton i Windows XP, Vista eller Windows 7 - om du tvingas av omständigheter och du verkligen behöver för att få tillgång till ett konto från [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.