Byt server för att förbättra tjänster - det här är ingen handledning

Idag vår käre videotutorial.ro gick på en annan server, hoppas vi denna server för att erbjuda en högre komfort användning och smidighet i att titta tutorials om någon har problem med att använda det berätta för oss i kommentarfältet eller snabba kommentarer.

Det enda problemet som vi märkt är med webbläsaren Internet Explorer version 6 som inte kan visa alla sido tiden på den högra änden av området, är detta problem inte oss, är det på grund av webbläsaren som det är ganska gamla.

För användare av Internet Explorer eller Internet Explorer 7 8 det kommer att bli problem.

Vi kommer att fortsätta att utvecklas och kommer att ge allt bättre.

Våra tjänster kommer fortfarande fri, kommer inte att debiteras någon avgift för att titta på handledning.

Som vanligt vi förväntar dina åsikter och förslag på kommentaren avsnitt eller på våra postadresser.

[e-postskyddad]

[e-postskyddad]

respekt videotutorial.ro


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. geoker sade han

  Bra jobb killar. varje dag jag tittar på att se om du lagt till några handledning. Gör ett utmärkt arbete. Jag skulle föredra att göra en uppsättning av tutorials på Microsoft Office.

 2. fara sade han

  Mycket bra. Jag är ett fan användar pt. du och din tutoarialele mycket användbar. Fortsatt framgång!

 3. Du är super tari.Indiferent handledning, om jag är bra eller inte, noterar du 10 + .SUCCES PROCEED

 4. Dragos sade han

  BRAVO ... den starkaste

 5. Viorel sade han

  Grattis !!!

 6. Sergiu sade han


  Oleeee !!! Jag emoticons här-de skrika, I forum, chat

 7. Armeanu sade han

  När du tittar på en materialutbyte med en annan sylt visas här:
  Ett skript på den här sidan gör att Internet Explorer köra Steady. Om det fortsätter att gå, april datorn inte svarar.
  Vill du avbryta skriptet?
  Hur fixar det?

 8. @Armeanu:
  Sata händer eftersom du Internet Explorer 6, 7 dascarca nyare version eller beta 8 och inte längre har det hända.
  Även du kan använda och en annan webbläsare, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome eller någon annan förutom Internet Explorer 6 är en äldre webbläsare.

 9. Irinel sade han

  Menar du om super ..boby..ce höger sida av webbplatsen (upp på något sätt?) ..nu Sett eller Opera (v.9.64-last eller Mozilla Firefox (v.3.08-last), ingen Internet Explorer (v.8.beta) [åtminstone jag inte sett]

 10. Irinel sade han

  stati..acum började vada..deci sett mig men efter flera minuters väntan på dubbel post ..sry

 11. ghita sade han

  Gör ett mycket intressant och bra jobb. Arbeta inte här - Oroa dig inte här, vi behöver dessa handledning. Och självklart du. En vänlig hälsning till alla.

 12. Hai jag löst det med Internet Explorer skriptfel nu skulle inte vara några problem.
  Om någon har några problem eller fel relaterat till navigeringen vänligen meddela oss.
  Med avseende videotutorial.ro

 13. Cosmin sade han

  Bravo killar! Gör ett bra jobb och vi uppskattar det faktum att video tutorials förblev fria trots att de är på en mycket högre kvalitet. tack så mycket på den ansträngning som du skickar.

 14. corleone sade han

  Cristi I IEXPLORER 6 eftersom du ändrade servern verkar inte som varningar till exempel om att renuntz eller några skript som laddas hårdare, och tillade att lasta och regissör med en specifik handledning mycket snabbare (denna anmärkning jag constatato i) annars många hälsningar och god hälsa! lycka till och hålla upp den vinnande!

 15. Jag råkade av misstag ta bort kakor från YAHOO ... hur kan jag lösa problemet att Mail on MESSENGER inte längre öppnas (ett fönster visas där det står att WINDOWS inte längre hittar sin väg ...) ??? !!!! MERCI !!!!!

 16. Andrew sade han

  Mycket bra att du lyckades byta server ... nu är webbplatsens kvalitet högre ... det här är mycket bra ... Och små utseendeförändringar är välkomna ... istället med det skriptet till höger kan jag säga att det är ett litet problem ... Det ses bara med jämna mellanrum ... det syns inte hela tiden och det ses bara med mozilla, med en annan webbläsare ses det inte ... och med saken från kommentarerna som är med svaret reCaptcha tror jag inte att det är så inducerat eftersom det inte finns många hot skräppost på en webbplats som en videohandledning för några kommentarer .... Men kvaliteten på webbplatsen har förbättrats avsevärt ... Högre ...

 17. andrei sade han

  Jag ser att du lyckats göra överföringen, gratulationer

 18. nicu sade han

  Du måste förstå att även om din webbplats inte har tema grammatik romaner, har du en moralisk plikt att tala och skriva korrekt i rumänska, i egenskap av akademiker kan vissa av er, vissa fakulteter samt andra personer som behandlar en site.Din denna synpunkt utan tvivel har ansvar för dem som kommer att läsa eller lyssna på.
  Avslutningsvis hoppas jag att inte störa någon (ärligt, det var inte min avsikt) Jag vill gratulera du inser handledning, mer tur och mer uppmärksamhet i framtiden.

 19. Flyttar bättre plats, Lägg märke till skillnaden, att gratulationer förändras.
  Idag ville jag titta på del I av handledningen ”Självstudier om hur man laddar ner torrents (torrentbitfiler) och vid minut 9 och något stannade, det vill säga som om det hade nått slutet på självstudien.

 20. George sade han

  Grattis till din kostnadsfria råd! Jag skulle vilja ha en handledning om bärbara datorer. Jag vill köpa en större än 17 ″ och jag skulle verkligen behöva lite råd. Jag fick precis reda på att Asus är ett pålitligt varumärke och uppmärksammar förare.

 21. @George:
  Jag personligen inte kan säga att jag är galen om företaget Asus
  Vem har sagt att de är mycket tillförlitliga bärbara datorer kan asus berättade och hur många komponenter som du hittar i det asus laptop
  Jag säger er i bästa fall hittar du bara en, nämligen cd-rom och rast
  Jag tror att din uppmärksamhet kan vara bättre att närma sig vad som denna konfiguration en bärbar dator och mindre varumärke
  För mig Brenda är ingenting annat än en ruta som säger Asus, Dell Toshiba, Sony Vaio etc.
  De tror att alla har samma compnente skiljer bara slutar
  Beslutet är ditt
  "Det finns ASUS"

 22. dany sade han

  Bravo killar är de hetaste tack hjälpte alls och jag har varit hjälp tutorials, jag använder IE 6 och det dyker upp CEAC som säger att du till exempel är bilder av PC-komponenter jag går ff b sida Jag har inga problem Bravo pojkar respekterar vad du gör och vad gör nästa c !! Bravo fortsätter;)

 23. marius512 sade han

  Eftersom du ändrat servern går lite bättre, men inte vill visa min spellista även efter min.Am försökte 30 3 webbläsare.

 24. @marius512:
  Jag har aldrig hört talas om problem med den normala spellistan, det borde fungera om du går till alla, installerar webbläsarinsticksprogrammet "flash player" senaste versionen.

 25. Kontrollera RSS, använda Feedreader, men ett par dagar kommer inte att ge mig site.La kommentarer på andra webbplatser är inte probleme.Mersi

 26. marius512 sade han

  Jag löste problemet. Jag installerade Windows och nu går playlistul.Se förefaller mig att det var ett problem.

 27. Adrian sade han

  @nicu: Jag är analfabeter. Jag vet inte hur jag ska skriva. Jag har grammatiska utelämnanden ... snälla och allt du vill ... om du vill är jag också färgblind ... nu frågar jag dig ... Vad vill du mer? Vad har det att göra med det faktum att jag inte vet hur man skriver korrekt men du är damm och damm i datorer trots att du vet hur man skriver mycket korrekt ... vem är mer framgångsrik? Vad är här ambassaden, måste det vara diplomati och ett visst protokoll för att uppfyllas? DET ÄR EN BRODERA WEBBPLATS EN WEBBPLATS SOM FÖRTÄLLER DET DER DU LÄRER OM DATOR, INTE OM RUMANSKA SPRÅKET! DET PASSAR INTE DU OCH DU FÖRSTÅR ​​INTE VÅR GRAMMAR NÄR DU BARA MÅSTE GÅ TILL DIN RUMÄNISKA LÄRARE OCH FRÅGA HAN HUR DU GÖR DIN NÄTVERKSANSLUTNING, INSTALLERA EN FÖRARE, FÖNSTER, HUR DU BRÄNNER en CD, EN FILM, BILDER O.s.v.

 28. Andrew sade han

  Det är bra att du har ändrat servern. Jag har en fråga: var är servern nu? Det finns en online värdtjänst eller hur? Du har lagt dig i en misstänkt dator. Hur som helst nu videotutorial.ro rör sig mycket bra.

 29. Don Pedro sade han

  Ja flyttar nu bättre men fortfarande inte du svara den enkla frågan som jag uttryckte det: hur utbyte, eller hur när de klickar på något som pilen från musen för att göra röda cirklar Som vi har sett från dig. incepator.Inca en tyst tack på förhand!

 30. Adrian sade han

  @Don Pedro: Du kan inte sätta den cirkel, det är en effekt av programvara fånga, som gjordes handledning för att markera mauseul och kan betraktaren inte undgå mauseul markören mauseului ögon ... resonemang förblir aktivt och aktiveras endast när när du fånga ... det är inte en permanent effekt !!!

 31. petrepaul sade han

  Hej mina herrar! efter vad jag vill försöka ta reda på vad ont jag skulle vara mycket tacksam .Using linux kiwi .Vilka jag vill är att kunna konfigurera en rooter i denna Linux som jag har internet vid anslutningen rds tillräckligt bra och jag PPoE göra ett litet nätverk hemma och några grannar (ptr så jag har en NEC desctop av 800mhz SDRAM 512 och en hdd 10 giga) och 2 nätverkskort har alla lärt och titta på alla tutorials din börjar förstå linux, men tillräckligt hårt

 32. @petrepaul: Du kan göra nätverksroutern, bör du inte använda operativsystemet, naturligtvis om du vill bandbreddshantering måste QoS etc använda operativsystemet för ett enkelt nätverk men inte har något annat än en router och en switch.

 33. Alex sade han

  MI har varit till nytta denna tutorial men jag har en fråga som vi inte inser jag att min fråga är vad programmet gör dessa tutorials

Tala Your Mind

*