Ändra IP-telefon OTA uppdatering snabbare

Ändra IP-telefon OTA uppdatering snabbare

Hur kan vi få uppdateringen OTA (over the air) telefonen snabbare genom att ändra IP-adress?

I min situation, efter att telefontillverkaren har publicerat OTA-uppdateringen, kan jag ändra IP och därmed få Android-uppdateringen bland de första. Normalt måste jag vänta i två veckor, för nej, de första i raden är de från de "viktigaste" länderna som Tyskland, USA, Frankrike, etc.

Jag används för att ändra IP?

VPN-klienten används i handledning opera VPNSom är gratis. Vid detta tillfälle och har lärt sig att ändra IP-telefon, om något du är förbjudna på vissa forum ..ceva.

Vad är en VPN-server?

En VPN-server är en nod i nätverket, som kan vara var som helst (USA, Frankrike, Kina, etc). faktiskt en VPN-server skapar ett privat nätverk, såsom nätverk särskilt skapats för din router. När du ansluter till en VPN-server, blir du medlem i nätverket som skapade VPN-servern. De flesta gånger trafiken mellan dig och VPN är säker, och du legitim Internet IP VPN-servern, inte din IP.

Hur vi ansluter till en VPN-server?

Med hjälp av en VPN-klient, kan vi ansluta till servern och kan ändra IP. I denna tutorial använde jag Opera VPN-klient som ansluter oss med VPN-servrar som drivs av Opera i olika delar av världen. Kunden kan enkelt ändra VPN-servern regionen.
Videotutorial.ro talade vid ett flertal tillfällen om VPN. Om du är intresserad av ämnet serv / VPN-klient, vi Flera handledning VPN Du kan titta på när du blir rik bagage kunskap.

Vad kan göras med VPN?

Bortsett från att ändra IP-anslutningar VPN erbjudanden och säkerhet. För en tid sedan visade jag hur man stjäla nätverksdata med WiresharkVar du kan se hur illa Wi-Fi / gratis.
Byt IP-telefon för snabbare OTA-uppdatering - Videohandledning

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. marius sade han

  sal Cristian Jag har en fråga med laptop jag fortfarande ryckig och sätta tv med hdmi och trädde inställningarna på TV och inte problemet från tv tv är ny Panasonic drivrutiner jag tror och vet inte vad jag ska do've utbytt apparat
  Windows 7 säga vad man ska göra
  tack

  • Möjliga orsaker.
   1. grafikdrivrutin
   2. HDMI-kabel suger
   3. gamla laptop
   4. Problem med operativsystemet
   5. Dålig grafikkort på laptop
   6. 60Hz laptop och tv-frekvens 50Hz eller 100Hz (dålig grafikdrivrutin)

 2. Opera inte ansluta till VPN via Wi Fi.

 3. Dvs vill ansluta till VPN eller Wi Fi, noter eller 3G.Incercat 4 och A5.

 4. Hej, ingen la.mine inte vill Opera ansluta till VPN eller via WiFi eller genom 4g. OnePlus One

 5. Tack. Med som ansluter.

 6. Jag har en Samsung Galaxy s7 inte senast uppdaterad programuppdatering

 7. Nelu Encea sade han

  Hello Cristi,
  Jag har en Samsung dubbla SIM android A500F 5.02. Jag installerade vpn arbete och jag följde anvisningarna i Videotutorial. Jag ändrade och ingenting fler regioner. Jag var fel någonstans? Kan ni hjälpa mig?
  Tack på förhand
  Nelu

 8. välkommen
  En bra vpn ip Rumänien känner någon?
  Jag använder vpnbook som använder PPTP, men tyvärr inte kompatibelt med ios 10
  ms

 9. Ovidiu sade han

  s7 för att inte gå med något land, fratemiu stanna i England och han redan inte har möjlighet england

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.