Sandisk Extreme USB 3.0, stick snabb och prisvärd

Vi vet att läkare är Sandisk minneskort, SSD och USB-enheter; Jag valde att köpa en pinne prestanda från dem, stick som jag använder operativsystem leva, särskilt Remix OS som kommer att introducera dig inom några dagar.
Men vad jag köpte en annan pinne, jag hade en hög, plus hårddiskar och externa SSD-enheter? Du ser, dessa operativsystem bor, är ganska Fito när det gäller att starta; särskilt Remix OS, som bygger på Android, som kallas ultrasnabb lagring är törstig.
Jag var lite nervös om prestanda SanDisk Extreme USB-minne 3.0 är inte för att jag inte skulle lita på SanDisk, men eftersom remix detta är den mest nätt operativsystemet. Lyckligtvis Extreme s bekräftade, även med mycket goda resultat. Fly Remix OS menyer. Men om det i ett par dagar.

Sandisk Extreme USB 3.0, stick snabb och prisvärd

Specifikationer Sandisk Extreme USB3.0 64GB
Officiell (sekventiell) läshastighet - 245 MB / s
Läs (sekventiell) läshastighet - 256 MB / s

Officiell (sekventiell) skrivhastighet - 190 MB / s
Skriftlig (sekventiell) skrivhastighet - 196 MB / s

Varning!
Om du gör samma tester, se till att kopiera och skriva med hjälp av en SSD. Hårddiskar är inte tillräckligt snabb för denna pinne.
Alternativt, om du inte SSD, Du kan göra en RAM-disk.

Bonus kryptering!
Sandisk, genom Extreme USB 3.0-modellen, ger oss också en mycket intressant metod för att kryptera / tala vissa filer. Du behöver inte kryptera hela enheten, bara några "hemliga" filer.

Sammantaget är Sandisk Extreme USB det mest kostnadseffektiva 3.0 snabb USB-minne nu tillgänglig på marknaden. Visst, det finns minnen och snabbare, men dyrare, och inte ens mycket snabbare. snabbare är stick monster som jag gjorde för en tid sedan, en M2 SSD och en särskild rackOch det kommer inte att kosta för mycket.

Inom några dagar kommer jag att publicera handledning Remix OS, där mer än jag arbetat för att göra den användbar för dig.
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (Amazon UK leverans i Rumänien)
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 "32GB" (Shop Emag)
Pris Sandisk Extreme USB 3.0 64GB (Store PC garage) (kupong =I1I7YG41)
Videorecension - Sandisk Extreme USB 3.0, snabb och prisvärd pinne


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Jag ska få en snabb kapacitet med hög kapacitet. ta till och med detta. Jag vill sätta multiboot med xp, 7, 10 (32x, 64x) ... Jag skulle vilja sätta cirka 5, 6 operativsystem. problemet är som xboot och det gör dem inte alla utvalda. av 4 visar det mig 2 vid start från pinnen, så ... vilket bra program kan jag använda för att kunna skapa en multiboot-pinne?

 2. Hej Jag har ett problem med usb inte igen Windows fel 10 hur man kan bli av med detta problem. tack

 3. Andrew sade han

  Hello Cristi,

  Kan du ge mig några råd till mig? Varför valde du en Kingston SSD V300, 60 GB (SATA jag bara 2) och pinnen (jag har bara USB 2.0)? Tack på förhand.

  • SSD är bättre att köpa den på SATA3 och hålla sig till ta honom på USB 3.0 för i morgon kommer du förmodligen har ett annat system eller laptop mer kapabel.
   Prisskillnaden mellan SATA och 2 3, är nästan obefintlig, samt USB2 / USB3.
   Du kommer inte ha kompatibilitetsproblem, sata3 gå på sata2 samt usb3 på 2.

 4. Grigor Danut sade han

  Mycket bra tutorial jag var verkligen intresserad av att ta reda på vilka är de bästa varumärke inom informationslagringsprodukter. Jag visste inte mycket om prestanda SANDISK men stick handledning presenteras i berättiga mycket bra jämfört med andra märken.
  Multu för handledning.

 5. Hej, Mr Cristi Jag har en stor rugaminte om jag kan rekommendera ett grafikkort högsta lei runt 1000 1100. Jag har ett system som detta: - AMD FX 6300- ghz 3,76, 8 GB RAM, MSI och Corsair vs650 källa. För närvarande Jag GTX grafikkort du 650 öka. Tack på förhand

 6. Cristi vad är poängen med att köpa en stik över 100 lei när jag tog en av 8 8 DataTravel gb GB lei 27 3 och 35 alla USB-talet 16 50 32 gbsi av gb. och stiku jag jag snabbt köra Linux live. och inte bara har en levande klinux. inte säga att du inte vet vad som är företaget som det spelar ingen roll så länge stikuri billigare och har bra överföringshastighet och transferu s 80 100 mb och Os remix suger. Jag har Linux på det förbli

 7. Catalin sade han

  Salut! Jag blev överraskad av kvalitet och pris klistermärken, men du bara har att remixa ben, jag tror inte att det förtjänar, idag har jag lyckats sätta remix ben i dual boot med Windows 7 på en ssd och flyttar extra längre mer arbete från honom åtminstone vi inte gjorde mig gå skype, facebook raskande gick till apelezi.In vilorum och ljud flyttar väl i nätet och på nätet, jag vet ännu inte mycket bra eller åtminstone inte jag hittade en bild som jag ser åtminstone 4gb rAM 6 närvarande finns endast 2gb minne.

 8. Hej Cristi, jag vet inte rätt plats men jag vill fråga dig en sak. Jag har en Allview P6 liv. På platsen säger de som kan göra dem uppdatera till Lollipop 5.1. Jag gjorde uppdatering, precis som det Allview scire platser, allt gott och väl bara att starta, jag ser en dubbel bild. Jag kan gå på det, men ser dubbelt. Kan du berätta hur förmedla i 4.4.2 version, jag sökte men visste inte exakt vilken metod som fungerar och vad som inte gör det.
  Tack på förhand

  • Sergiu sade han

   Jag har en lenovo A2010-a och jag gick tillbaka till fabriksinställningarna ungefär 2 gånger ...
   Jag har möjlighet inställningar:
   skapa backup
   med:
   återställa standardinställningarna (radera alla data från telefonen)

  • Sergiu sade han

   Jag postade nedan ...

 9. Mr Mitica sade han

  Jag skulle vilja beställa det själv, denna extrema SANDISK USB FLASH DRIVE 3.0 64 ,,, GB ,,, som säger i recensioner att det rör sig snabbt och är tillgängliga för alla, för att lasta på det mp3-mp4 musik, bilder , jocurii, filmer, något, och ladda ner SONY ,,, STIK repede.Am 1, de32 GB w ,,, men det avgifter, ansikte, varför de säger detta stik.Pe Amazon.com är billigare? jag hittade på VEXIO, pris och fraktkostnad 180,51 Lei fan kurir eller post romana.Va ,, snälla, ge mig ett svar om Amazon.com är eftin med alla transporter är domiciliu.Ce provienenta STIK ,,, är denna amerikanska, tillverkas i Kina, som handen eftina sak.

 10. Mr Mitica sade han

  Jag tror, ​​va ,,, FFF.BUN är, vad skriver om denna extrema STIK SANDISK USB FLASH DRIVE 3.0GB 64.

 11. Andrew sade han

  Vad sägs om denna pinne? http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_262092.html
  E och EMAG med 109Lei!

 12. stora killen sade han

  hej cristi, jag köpte pinnen och jag har ett problem ... det startar inte något operativsystem ... .. det går att göra det startbart med rufus men det startar inte ... Jag kollade in Linux med gparted om boot är kontrollerat ... och det är bockas av. har du någon aning om vad jag skulle kunna göra mot dem..Jag nämner att jag använde en annan USB 2.0-pinne på samma dator .. och det fungerar ... USB: n från datorn är 2.0 ... tack i förväg !!!

  • stora killen sade han

   Jag nämner att sandisk stick-stövlarna på en annan dator har du någon aning om vilka inställningar jag skulle kunna göra i bios för att starta på datorn som ... ... inte vill starta?

 13. Marin F. sade han

  Jag hälsar herrarna. Jag behöver hjälp. Jag försökte att formatera en USB Sandisk Kommandotolken genom 16 Gb. Inmatning av Kommandotolken med diskpart list disk och se endast två hårddiskar installerade på datorn, kan 0 40 Gb disk till disk partition C och 1 120 till partitioner D och E. Gb USB-minne inte se honom som disk. Jag kan bara se om det är isatt i stället för volym list disk kommandolista volym. Jag skannade och formaterade USB BitDefender normala. Ingenting. Notebook är i samma situation.
  tack

 14. achilles 1978 sade han

  cristi sal
  det på något sätt piatza Gen 3.1 2 USB-minne?

 15. marius sade han

  välkommen
  Jag har denna lilla pinne av 3 månader. först det var ok både skrivning och läsning. Han började nu att ställa till problem. Jag vill kopiera en film från laptop (asus usb ssd i7 3.0) stick först gå med en hastighet av 400 MB / s då sjunker till 1mb / s maximal 2mb / s. vad göra? är bruten stick eller USB 3.0 datorn?

Tala Your Mind

*