Safari för Windows-plattformen, en intressant webbläsare - HD-videohandledning

I videon läraren i dag har vi möjlighet att prova webbläsare Safari som gjorde en övergång till Windows-plattformen på Mac OS kommande där det är webbläsare Standard (huvud).

Jag blev förvånad över att se hur väl den rör sig och hur vacker är de effekter som vi har blivit vana vid att Apple på sina bärbara datorer, effekter som genomfördes i webbläsaren.

Sedan den första starten slår du saknar på hemknappen, men det är något som avhjälps enkelt genom att bara ett par klick, skulle det ha varit bättre om de hade lagt dem på gränssnittet först den här knappen med Windows-användare är användas från Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

De återstående kontrollerna är ganska få, men verkade inte vara mer, om du missar något du kan lösa genom att anpassa verktygsfältet.

På höger sida kan du se en knapp som har en skalbagge på, detta är för "bugrapport" som betyder att rapportera vissa fel så att Apple kan fixa dem, om du stöter på några fel tveka inte att använda det knappar.

Det förvånade mig var den häftigaste ögonblicket Safari klarade testet med 100% ACID3 medan Mozilla Firefox gjorde bara 70% i detta test, jag måste säga att 100% är den högsta möjliga testet ACID3.

Slutligen rekommenderar jag denna webbläsare för de stunder du inte vill använda kärn webbläsare och även när du behöver bättre lastning hastighet.

cristian Cismarurelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. tataee sade han

  marfaăăă.

 2. Adrian sade han

  Grattis Cristi Jag skriver till dig från safari för att veta att mycket snabbt broder, ladda sidan med ljusets hastighet, om den hade "kraften" att anpassa Firefox skulle det vara allt en användare skulle vilja !!!

 3. @Adrian:
  Firefox på grund av att vinna är extremt flexibel, det är som en slags modelino.
  Så småningom när kyckling plugins cam saktar Firefox, är hastigheten inte allt trots allt.
  Det är viktigt att ha många "verktyg" eftersom du gör det varje dag.
  Jag ska göra en tutorial på åtminstone några otroliga plugins som körs på firefox.
  Slutligen tror jag att utbyte alternativ webbläsare tills nu jobbar jag, men jag tror att jag går vidare SAFARI värt.

 4. Adrian sade han

  @Cristi-admin: Jag hade sekundär IE8 (jag vet inte vad jag fick) grundläggande Firefox och 3 Google Chrome ... Nu efter självstudien Safari sekundär och grundläggande Firefox och 3 återstod alla Google Chrome ... Jag tog ut IE8 !!! Det är kraften i Firefox, du kan "ställa in" den till maximal bror ... medan de andra är förgäves snabba för ... du har inte mycket du behöver !! För de som bara surfar och besöker webbplatser och jag rekommenderar varmt safari och Google Chrome om vilka jag ska göra en handledning i morgon och om Cristi har tid laddar han upp den imorgon! Jag hade gjort det men jag glömde att nämna något mycket viktigt och jag måste göra om det 🙁

 5. mihai sade han

  Jag satt cun primär och sekundär browseru ???

 6. Alex sade han

  Från webbläsaren gör inställningar (alternativ), eller så frågar du vid start. Jag gav en själv inte att starta dem på micvrosoft som passionerat hat IE.

 7. rccatalin sade han

  varför nam minimera och maximera safari vi bara x?

 8. Alex sade han

  rccatalin

  Problem uppstår från vallmo ws.

 9. rccatalin sade han

  Zimi mer detaljerad och om du kan lösa problemet?

 10. Adrian sade han

  @rccatalin: Vilka fönster har du? Jag har xp sp3 och jag har inte det här problemet ... förmodligen på grund av detta ...

 11. @rccatalin: Staterna vet inte vad du kom dit men jag och minimera och maximera.
  Vem vet vad du gjorde där.
  Om du tittar noga, jag handledning som.

 12. rccatalin sade han

  Jag sp3 xp lam mig och torkade revo

 13. rccatalin sade han

  se en liten svart rand i den andra I ko skugga från sidan

 14. Alex sade han

  Se vilken version du får (system, CPU, betta), avinstallera den och ta version på den officiella sajten inte på andra servrar.

 15. Alex sade han

  Jag skrev ungefär samtidigt och nu ser jag ditt sista meddelandet.

  Det innebär att det ges inte till normal storlek, försöker använda dem råkar annan proframe förbli blockerad, men efter att ha klickat återhämta sig, om du inte gör som jag sa i den andra stolpen.
  Jag vänta och se hur det går.

 16. rccatalin sade han

  nam problem med fönster endast på safari

 17. Alex sade han

  Försök sedan att göra en version för ditt system verkligen fungerar inte om du fortfarande inte vet vad som kan asteadin veta att problem uppstår eftersom det är mac och WS

 18. Retex sade han

  Väldigt cool handledning och jag tror jag ska prova det själv på Safari. Jag kan inte undgå att märka Antec bakrund. Har du en länk där du kan få?

 19. @Retex:
  Här hittar tapeter med Antec på deras hemsida officiellt, jag hittade jag när jag letade efter ett skal server, Antec är de bästa höljen för skrivbordet min åsikt, jag höljet från Amtec och nästan jag visste inte ens att gå PC även om endast 3 bostäder har sina fans, en av 12 92 två.
  Antec har mycket solid och mycket lugnt bostadsområde, men är tunga illa, om du vill flytta datorn från en plats till en annan bryta ryggen.

 20. RETEX sade han

  Tack Cristi. Redan Jag vill rapportera ett problem i din safari. Jag kan inte logga in med ett användarnamn och lösenord på vissa platser: trilulilu. youtube etc. Skriv och passera ge användaren logga in och ange eller inte komma med i beräkningen. Vitnade fält på plats och det var det. Det finns ett problem i inställningarna?

 21. kata sade han

  Hej mycket intressant även om det inte har användning av användaren inget datum för arbets gratulationer hälsning

 22. Andrew sade han

  Cristi I rensas kinda safari! Det är bra om du öppnar en sida i stället 5 när du vill öppna några flikar kraschar. På Firefox och Opera kan öppna flikar och 10 har ingenting fungerar perfekt!

 23. @Andrew:
  Att veta att beror på datorn, använde jag ganska mycket safari och jag märkte detta problem, inte motsäger möjligt att ha en del buggar obehandlade men i grund och botten har bra stamtavla.
  Jag litar på den här webbläsaren, men jag rekommenderar det för användning som en webbläsarbaserad.
  Firefox är fortfarande kung även om det är lite långsam med många plugins.
  Testa Chrome som gjorde Adrian en mycket bra handledning.

 24. danezu sade han

  Det förefaller mig mycket snabb webbläsaren Safari, gillade jag lam acuam användas förrän nu, men jag fokuserade chrome.Frumso handledning och bakgrunds mycket trevligt: ​​P.

 25. SpawN sade han

  väldigt snabbt och den här webbläsaren men jag har problem med det när jag öppnar öppnade jag mer än 3-4 taggar och klickade på en av dem, den laddar den uppifrån och ner eftersom den visar den uppifrån och ned på en bild ...

 26. sanda sade han

  hur man laddar ner bilder från telefonen på pc tala samiska och mig

 27. @sanda: Du måste ha telefonkiosk med en CD- eller DVD-programvara som krävs för dataöverföring, om du inte har en sådan enhet och behöver ladda ner drivrutiner från telefonen tillverkarens webbplats.

 28. Adrian sade han

  @Cristi-admin: Förutom den programvara som du har sagt och Cristi behöver en speciell datakabel för din telefonmodell eller en Bluetooth-pinne !!! (om telefonen har Bluetooth)

 29. Edy666 sade han

  Jag har installerat Safari innan du läser den här artikeln, men jag kan säga att jag var ett fan jag gillar mozilla mult.inainte nu använder Chrome och Safari, känner du skillnaden och obisnuesti snabbt.
  Det är en bra tutorial

 30. tack för alla tutorials jag försöker safari och även lycka.

 31. Tack för denna tutorial och använda safari Osa

 32. jak sade han

  Jag installerade, installeras ett par gånger med kit från flera spåra ut. SAFARI och problemet är inte min knapp visas toppsidor. Jag visar bara alla dessa bokmärken bokmärken och länkar annars ingenting.

 33. CosminCJ sade han

  Väldigt cool handledning, hålla upp det goda arbetet. Jag kan säga att Opera har 10 100 3% prov eldprov och är ganska anpassningsbar.

 34. radu32 sade han

  Jag tycker att Firefox är säkrare och mer flexibel. Kanske sekundärt för att uttrycka det men jag tycker inte att Chrome är bättre. Vad jag gillar med Safari är 3D-effekterna ...

 35. Alex sade han

  Efter en testchip, Safari var den snabbaste webbläsaren testat dem.

  Jag gillar inte hur det visar.

 36. zalmoxiss sade han

  Hej starka människor, snälla upplys mig, jag förstår inte var det är eller hur man vidtar åtgärder för att importera en lista med bokmärken från en annan webbläsare i Safari?! ... Jag ser inget importalternativ någonstans !!!!. Tack

 37. Adrian sade han

  @zalmoxiss: Du kan inte importera bockmarks från någon webbläsare i Safari !!! Google Chrome stöder till exempel inte import av bokmärken från Internet Explorer !! Det finns dock en "omvandlare" som konverterar Firefox-basmärken till Opera och så vidare ... programvaran är gratis och kallas Transmute

 38. zalmoxiss sade han

  Utmärkt Adriane, jag visste att jag kunde lita på dig, tack så mycket för svaret. Vad jag märkte nu är det faktum att i Safari version 3.2.2 som jag nu skriver från en annan dator har filknapparna, Redigera ...…… .etc, och importen av bokmärken från Firefox gick, medan det vid den senaste Safari för dem på webbplatsen som den som presenterades i videohandledningen har de inte något sådant. Här är mysteriet att det verkar omöjligt för mig att en webbläsare inte har det här alternativet att importera sitt eget bokmärke, eller kanske vet jag inte vart jag ska leta ännu :) ). Tack igen och håll kontakten.

 39. Wolfyz sade han

  om du vet vilken utvidgning den använder webbläsaren som du vill importera dina bockmarks med ... kan du exportera från den aktuella webbläsaren och du har inte pb 😀

 40. saki Dennis sade han

  Ii cool webbläsare Firefox som jag trodde bara ge dem bra ses som mer och safari och opera

 41. Cristi mannen merchandise ejti mest konkreta

 42. Sergiu sade han

  fortfarande :)) ... Jag märker inte riktigt stora skillnader .. de går alla ganska bra ... men jag är obesluten ...

  hur som helst ... Cristi, grattis och lycka till!

 43. EMIL sade han

  Jag installerade, installeras ett par gånger Safari och problemet är inte min knapp visas TOP SITES.Stiti ett botemedel /

 44. Adrian sade han

  @EMIL: Det är ett fel från dem, orsaken är okänd ... för vissa är det perfekt för vissa inte ... trots allt producerar apple programvara för mac inte för windows ... det var att förvänta sig! Kanske kommer de i framtiden att släppa en fungerande version ... om ovanstående kommentarer inte hjälpte dig har du ingen annan lösning än att använda en annan webbläsare ... eller att använda den så här utan TOPPPLATSER ...

 45. sailorriver sade han

  Det är bra, det är snabbt, men se hur mycket minne det använder ... Top Sites-knappen visas inte på mig också ... tack för handledningen!

 46. sailorriver sade han

  Även äta tillräckligt bra minne för att öppna en flik hoppade 100 Mb

 47. OM INSTALLATION, UNDERHÅLL, BACKUP ... APPELS DRIFTSYSTEM ÄR INTE TUTORIAL, Är de en av de bästa produkterna i sortimentet ??

 48. ALWIL sade han

  Ja och ganska intressant tutorial tutorials görs av them've såg allt jag kommer att ge en enkel råd jag hämtat alla typer av webbläsare och vi har testat. Varför jag säger detta eftersom jag ser en del fortfarande säga något om varje webbläsare är specifikt vill få idén att sätta fråga

  Vilken webbläsare är snabbast?

  Vi följer nu för att göra Firefox är en av de mest kända och webbläsarna i världen och undrar varför? Eftersom det kan användas för att multte Chichi länkad med plaginuri och etc.
  Nu alla använder som webbläsare
  Det kommer att testa alla webbläsare har en större anslutning till nätet och sedan ladda upp sidor vedezi som webbläsare skillnaden är mycket liten och för dem som har en svagare koppling till Internet kommer att rekommendera OPERA
  Och fortsätta Firefox nummer 1 världen som nämnts ovan, är inte bara den bästa webbläsaren till online webbläsare här går alla dumma spela spel webbläsare på nätet på denna nivå föreslår Firefox är den bästa

  Och vila med Google Chrome och Safari är också ganska bra, men min åsikt inte förtjänar och IE inte att erbjuda maximal säkerhet vb jag inte säga att det är svansen

  Använd Firefox och Firefox och endast om du vill ha en andra webbläsare kommer att rekommendera OPERA

  Men jag upprepar att inte slå för hastighet Opera är verkligen antalet 1 hastighet men Firefox är den bästa webbläsaren på någon Internet

  Jag för en inte använda CAT FIREFOX ärlig jag inte någon av 2 webbläsare sekel sedan förbli ärlig jag inte behövde attityden alla

  Firefox är min åsikt och numret kvar 1 världen

 49. göra en tutorial och Mac

 50. Catalin sade han

  google chrome opera till mig och tog prövostenen 3 100 \ 100

 51. Robert sade han

  Hej Jag har en fråga jag avmarkerat att inte installera det Bonkour men när jag slutade jag gick och senare opservat jag äpple som jag installerade uppdateringar kan ta bort den eller nödvändigtvis bör hållas?
  Tack mycket jag uppskattar det du gör med alla

 52. Bogdan856 sade han

  Jag kan göra i Safari, översätta med högerklicka musen som de gör i IE. Är det möjligt?

Tala Your Mind

*