om Adrian

Flamländska information och kunskap, jag gillar allt om konst och dela min kunskap med stor glädje. De som ger sig till andra kommer att förlora sig men med fördel, lämnar något nyttigt medmänniskor. Jag njuter av denna privilegium, jag kommer aldrig att säga "vet ej" men "ännu inte vet"!

Kommentarer

 1. Calin sade han

  kunde göra något mycket trevligare om de kombinerar Mesu wathup med fb eller fb. och det skulle vara trevligt att kunna dölja det avsnittet ovan om du vill. men killarna inte tror fb d ela. göra alla typer av experiment ,, ,, om man gillar det eller inte

 2. costy sade han

  Jag vet inte hur, men jag misslyckas med att avinstallera! När du kommer att avinstallera, inte förrän STOP eller tvingas bort! Jag tror att situationen är för mig obegripligt eller de från Facebook gick någonstans du inte kan göra vad jag vill! Om jag signera och utanför, avmarkerar uppdatering version ner och jag får sätta direkt på halsen, den senaste versionen! Kan ni hjälpa mig på något sätt?

  • adrian Gudus sade han

   Du kan inte avinstallera att hon kom förinstallerad av tillverkaren av telefonen. Om ja detta tvingas sluta, ta bort cache, radera data, gå till Play Store på Facebook och inaktiverar uppdateringar på Facebook. Jag förklarade i text handledning hur man inaktiverar programuppdatering.

   • alex sade han

    Så jag ringa Primada jag in ansökan gav ut Tvingad gav bort uppgifter poi radera data efter att vi angett, Play Store I inaktiv alla uppdateringar efter att jag gick till länken som jag cirkel för att ladda ner och hämta min dåliga jag tillåter inte det,

 3. IOS fortfarande inte visas 10.3 min historia här upp .. det är hemskt, jag vet att jag inte kommer att bli av med något

 4. gabi sade han

  Hej, Adrian android 7 inte gå till Inställningar, Program, Facebook, tvingas bort, sedan lagra, tömning kontanter, efter installera omnämnande avinstallera APK hämtas från det ovanstående tutorial.
  Smartphone (Samsung s7 kant)
  Vad kan jag göra? tack

  • adrian Gudus sade han

   På vilket sätt inte fungerar? Du avinstallerar den gamla programmet, installera det på alla de nya direkt toppen? Update omedelbart efter att ha installerat apkmirror du slutade som beskrivs i handledningen avsnittet ATEN text Þ IE?

 5. costy sade han

  Tack så mycket för snabbhet, jag gjorde precis vad du säger, jag gick in i lekbutiken, jag avmarkerade ... förgäves! Jag antar att så länge de inte låter mig avinstallera det permanent kan jag inte göra någonting! Jag känner mig lite frustrerad med tanke på att jag är på händerna på dem på Facebook! Slutligen tror jag att jag kommer att inaktivera applikationen! Det ger mig till och med möjligheten att avinstallera uppdateringen, jag gör det, varefter, när jag försöker skriva in applikationen med lösenordet och vad jag behöver, visas ett rött band som får mig att njuta av den senaste versionen av Facebook! Kan det faktum att jag bor i Spanien påverka dig? Jag tror inte det, men en sak vet jag säkert, du har mycket rätt när du säger att vi inte ska låta det de vill komma i halsen! Du är den bästa, bästa hälsningen!

  • adrian Gudus sade han

   Inget fel i Facebook inte bli av med det, men som jag förklarat ovan, felet som orsakade telefonbolaget. De ändrade operativsystemet och anger på dessa villkor (entusiastiska gemenskap) kallas bloatware (dvs program som du inte vill ha dem)
   Av denna anledning föredrar jag sådana OnePlus 3:
   - den kommer inte kodad, den är fri från nätverk
   - kommer inte med att gränssnittet har ändrats på ett aggressivt sätt, över den ursprungliga Android (som LG och Samsung gör)
   - ändrar inte operativsystemet genom att lägga till många onödiga funktioner (som Samsung gör)
   - du kan rota det och ändra det mycket enkelt (vänligt för entusiaster och utvecklare)
   - garantin täcks även om du har glömt den i en rotprocess (jag är det enda företaget som täcker garantin även när det gäller root)
   - levereras inte förinstallerat med sociala applikationer eller resor (TripAdvisor)

  • Mikrofon sade han

   Hej, eftersom jag själv Facebook-applikation förinstallerat, och samma problem, och jag dezinstalato jag avmarkerat Play Store uppdaterings ansökan, och som ni gav mig direkt senaste ändring gick jag på google och jag downloadato där på APK. Adrian spegel som han sade i videon, och jag instalato och gå! Och inte bara omöjligt att inte gå.

  • alex sade han

   Jag gjorde som jag kan, för att discarc

 6. claudiu sade han

  Tyvärr har jag android 7.0 och det får mig att se ett meddelande intressant. Jag automatiska uppdateringar av Google Play Store, men det verkar som Instagram, Facebook och andra program som ägs av Facebook de gör Autoupdate genom en process som kallas com.facebook.appmanager. och det är ganska irriterande. Om du gör en handledning om hur vi kan stoppa tvångs Facebook-uppdateringar skulle vara super hårt.

 7. lucian sade han

  Eller helt enkelt att du kan försöka Svep program som är mycket bra.

 8. Popescu sade han

  Nu är det mycket bättre! Gammal Facebook är bäst utan uppdateringar! Tack så mycket!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.