Wi-Fi-nätverk kan brytas med denna USB-adapter och Kali

Wi-Fi-nätverk kan brytas!

Det är väl känt som Wi-Fi-nätverk kan brytas. Vissa enklare, vissa hårdare, men så småningom allt kan brytas om vi har ingen tidsbegränsning.
En angripare med mycket tid och en viss kunskap, kan tränga in i Wi-Fi-nätverk och kan stjäla data eller ännu värre, kan det spionera utan hans vetskap. Som jag visade dig i handledning stjäla lösenord i Wireshark.

Hur säkert är mitt nätverk?

Jag visade efter en viss tid hur man knäcka en Wi-Fi WPS vägDär jag uppmanas att inaktivera WPS. Däremot kan Wi-Fi-nätverk delas i flera riktningar och det är därför jag vill starta en ny serie av tutorials nätverkssäkerhet.
Vi får se vad sätt attack används och hur vi kan skydda dem; Eftersom endast om du förstår fenomenet kan för att hålla sig borta från trubbel.

Den mest uppskattade hackăreală Wi-Fi-adapter.

TP-Link TL-WN722N Det är en trådlös adapter 2.4 GHz, som är i stånd att arbeta i monitorläge för att övervaka TOT trådlös trafik i luften utan routern är ansluten till.

Varför är så bra TL-WN722N?

Vår adapter är kapabel och injektion. Detta är ganska viktigt när du vill koppla alla från en router till WPA handskakning fånga dem. Handskakning kommer därefter användas för att hitta Wi-Fi-lösenord.

Hur mycket?

En annan fördel med denna adapter pris och tillgänglighet. Till skillnad från andra adaptrar med liknande kapacitet, TL-WN722N Det är extremt billigt.
-
Pris TP-Link TL-WN722N
-

Handledning - Wi-Fi-nätverk kan brytas med denna USB- och Kali-adapter

relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. cristian sade han

  Salut! Man kan använda denna adapter med en smartphone eller USB microUSB typ C?

  • cristian sade han

   Speciellt om du kan installera på en smartphone kali och gå med denna adapter att knäcka wifi lösenord.

   • Vi gör och det, men först kommer att fungera på din dator.

    • Boris Aurelian sade han

     Tyvärr, vet du en app som lokaliserar en mobiltelefon under eller efter samtalet? Tack!

   • costi sade han

    Ja. Can. Och sedan installera och Smartwatch. Och utomjordisk kommunikation paus.
    NEJ, min vän, nej. Lämna nonsens och ta händerna på och lär dig något användbart, men lär dig metodiskt ... dokumenterat

 2. Jag har denna adapter är någon 5 ani.acum tittat igenom en låda :) användning vid Reaver startade wifiway, sedan backa, xiaopan ben. lösenord bryta dem med stora grannar som hade WPS aktiverad frenezie.cei var lättast att knäcka WPA handskakning pt.capturi parolele.aveam ordböcker. Jag har sett med stor glädje handledning

 3. varför du stal adapter ?? :))

 4. Jag förstår att kontrollerna är samma som var i terminal och Backtrack?

 5. Resten är mycket intressanta och pedagogiska övningar er, jag lärde mig mycket från dig eftersom 2009 när jag upptäckte att alla kontinenter så, gratulationer och fortsatt framgång!

 6. Kaly adapter och vet vad som kan :)) uppmärksamhet på vad du gör i Kaly. och de som har eller kommer att sätta Kaly att förvänta sig och problem eftersom de har lite skuldbördor i systemfältet på Kaly.

 7. ,, ,, Jag arbetade på ganska black med Reaver och denna adapter, bryta lösenord men inte alla. Kommer att följa vägen !!

 8. Vad tror du wifislax?

 9. WPS ajuat inte aktivt nyare modeller av routrar.
  Du kan använda ordböcker eller skapa dictionare.subiectul är mycket tät och kan prata i all oändlighet !!
  Jag önskar er lycka vostare handledning, skicka hårt arbete och förtjänar vår respekt!

 10. ärlig sade han

  Tycker du inte att det skulle vara mer ärlig för alla att betala för att få Internet och inte stjäla, du uppmana.
  Även din videeourile såg med glädje.

  • Poängen är inte att vi inte har någon anslutning till Internet, eller om du vill stjäla din granne netto. Det är bra att veta vad vi har att göra med, så att vi kan undvika hot.
   Du ser hur lätt det kan alla passera något trådlöst nätverk, och hur du kan bli spionerade på utan att du inser.
   Vi kommer att lära sig att skydda sig mot hot och hur man gör det trådlösa nätverket ogenomtränglig.

   • costi sade han

    Och du rusar in i uttalanden. Antingen passerar du något nätverk eller så kan du skapa ett ogenomträngligt nätverk. Som om det är ogenomträngligt kan du inte längre passera genom det ... det vill säga något nätverk.
    Jag är nyfiken på att se hur långt handledningarna går ... Jag hoppas att du inte håller fast vid något trivialt ...

   • Achim Moga sade han

    Bravo Cristian detta är målet att vi kan vi säkra nätverk inte spionera på andra gratulationer för allt du gör jag mer BATRIN (65 år) Jag hade Studi men hjälpte till arbete när vi arbetar, är pensionerad men jag lärde mig mycket från du önskar att du trevlig helg och så många tutorials ,, är bäst på internt i tutoriarelor på PC. Jag kan inte respekterar någon Achim ,, contazice

  • onnest Cristi vill visa hur sårbara nätverk och visar oss hur lätt vi får och vad vi lär oss att bättre säkra kan inte komma åt någon. men om mannen är ansvarig och inte bryr sig det är det. Rikedom är inte en säker router.

 11. Mihnea sade han

  Bravo!
  Jag kan inte vänta med att titta på andra tutorials !!!

  • costi sade han

   Om du vill lära dig att bryta något nätverk, ringer rädda dig.
   Läs min ... nycklar:
   1. Ändra fabriksinställningar - IP-adress, användarkonto och lösenord
   2. MAC-adressfiltrering
   3. Inaktivera via trådlös konfiguration (endast en kabel ansluten LAN-portar IDN)
   4. WPS-router med funktionshinder eller skyddsmekanism WPS
   5. Säkra med WPA2, inte med WEP
   6. (Och mycket viktigt för alla typer av inloggning) Lösenord personlig (som har en logik bara för dig) består av en blandning av versaler, gemener, siffror och specialtecken

 12. is alinutza sade han

  PC Garage är 35 lei (betalkort) fri frakt! Billigare Emag!

 13. hej,
  Medan en handledning
  “Ogiltig imei-reparation imei null Okänd Baseband lite chipset”
  Tack.

 14. LucianGL sade han

  Han såg någon på PC / Laptop antingen Windows eller Mac OSX från:
  TimeScapes 4k CineForm (GB har 307 film och är i avi förlängning)?
  Jag är nyfiken på vad spelare och hur det gick.

 15. Szmolka sade han

  Cristii vänta handledning om wi fi / Kali .Tine ditt ord och använda en del tutorials bild när du har tid.

 16. lucian sade han

  Mer än jag vill testa mig i WiFi-säkerhet, men en handskakning WPA-kryptering är lätt att göra, den svåraste delen är att hitta lösenord ordlistan om du inte på något sätt ändrat nu. Jag vet att det fanns en metod om WPS aktiverad router var att attackera Reaver. Jag är nyfiken om det verkade nyare metoder. Bafta

 17. Mihnea sade han

  När tror du att vi kommer att få en ny Videotutorial sånt där?

 18. Deaconu Iliuta sade han

  Hej Cristi, rekommendera mig en bra antenn som att ersätta vad som funnits vid TL-WN722N.
  Tack på förhand!

 19. giura Florin sade han

  Hej Cristi.Acest wirless adapter fungerar på Windows 10?

 20. adrian Gudus sade han

  Jag kan berätta om det fungerar på Windows 10

 21. adrian Gudus sade han

  Jag kan berätta om det fungerar på Windows 10.

 22. Julian Artene sade han

  Howdy! Jag har ett meddelande till någon från personalen. Det Lenovo laptop G50-70 med S / N YB10232 kom med Windows 8.1 förinstallerat iincercat jag att göra en pinne startbar med Kali, Backtrack och Beini och bara uppstart är Beini men ser ingen WiFi-adapter. Kan du hjälpa mig med några råd hur man få det att fungera eller Backtrack Kali. Tack!

 23. p linux bara kommer att hitta wifi lösenord på Windows eller hur?

 24. David sade han

  miam adapter jag köpte exakt samma, bara en annan serie, men ser likadana ut, och alla TP-LINK, men kali miljoner inte igen platsen, vad kan jag göra för att känna igen det, jag försökte allt ii

  • adrian Gudus sade han

   Om det ser likadant ut, betyder inte att det är samma sak. Oavsett hur det ser ut på utsidan. Vad finns inuti är viktigare.
   Om det ser likadant ut, betyder det inte som beter sig på samma sätt eller det

 25. David sade han

  Adi, jag träffa någon?

 26. gnista sade han

  Linux-utvecklare har sagt "" "TESTING wifi" "" "inte" "HACKING" "" "
  Chibritului__cu teorin kan antända eld för att laga maten, men med samma match kan du ge och eld
  Att vakna upp lite prat butik, när nästan alla hyddor i Rumänien Internet
  Om det fanns en risk, var säker på att de hade problem, Android-programvara för "trådlös testning" har redan börjat visas.
  ****** adrian eller kristaller _cum du har installerat VBOX ???? ___ Kali kan inte installera version guestadditions varken levande eller disk____este montera ett allvarligt problem på linux___ smak tillägg eller paket fluxion___sa bli älskad

 27. alin sade han

  Hej! Kan du hjälpa mig med lite information? : ”Försöker stift 12345670
  VARNING: Det gick inte att associera med ———– (ESSID: D-Link DSL-2740B)
  VARNING: mottagare timeout inträffat
  Skickar EAPOL START-förfrågan ”… .. en lösning (råd). I 3 dagar… .. allt .Tack!

 28. sorin sade han

  Tala om för mig il Cristian Cismaru det alternativet adapter TP-LINK TL-wn722n Jag har använt många varianter som betecknas v.1, v.2, v.3.Acestea har olika innebörd Atheros chipset Realtek och v.3 vi inte har hittat date.S verkar, i kommentarer på nätet, är variant v.1 Atheros chip rekommenderas.

 29. Hur använder jag kali-linux 2020.2?

 30. Var kan jag kopiera fluxion? Hur använder jag kali linux 2020.2.?

Tala Your Mind

*