Remote Desktop för Android åt din dator från telefonen

Hej vänner, idag kommer jag att presentera och kommer att visa dig hur det fungerar Remote Desktop Client ansökan från Microsoft för Android. Jag vet att det verkar konstigt, men så är Microsoft lämnat in en ansökan genom vilken vi kan få tillgång till tjänsten Fjärrskrivbord i Windows. Det innebär att du inte behöver installera något, så att vi kan komma åt din dator på distans.
Första gången jag läste nyheterna om Remote Desktop för Android hade jag intrycket att det är en dålig applikation, överraskningen var ganska stor när jag upptäckte att det är en extremt välgjord applikation, bara Microsoft vet något om programvara ...
Om du skulle vara tung trafik på nätverket du har intrycket av att Windows är installerat på telefonen även höra ljudet från datorn till telefonen.
Liksom tangentbord vi har två alternativ, eller använd på skärmtangentbordet i Windows, eller så kan du använda den officiella Android tangentbord, gör denna flexibilitet alltid att användaren känner sig bra.
I applikationer som Team Viewer har du alltid intrycket av att du befinner dig i en osäker miljö, detta är inte fallet med Remote Desktop Client-applikationen som erbjuder tillräckligt solid säkerhet, du måste till och med trycka på några "knappar" genom Windows innan anslutningen kan göras. , i handledningen visade jag dig vad du ska göra.
Vad ska du göra på skrivbordet?
1. Du måste tillåta fjärrskrivbordssessioner.
2. Du måste proced ett lösenord för användarkontot i Windows.
3. Du måste tillåta fjärrskrivbordsanslutningar i Windows-brandväggen, eller stoppa brandväggs final.
4. Du måste göra port forwarding och router om du vill komma åt fjärr-PC i det lokala nätverket är inte nödvändig.
Vad vi behöver göra på din telefon?
1. Hämta / installera programmet RD-klient.
2. För att göra inställningar för RD Connection Client behöver du IP, användarnamn och lösenord.
Vad jag sade i handledning är den port du behöver göra port forwarding i fall du komma åt din dator på avstånd och detta är den router, porten som den använder Windows Remote Desktop tjänsten är 3389, Naturligtvis måste du hitta IP: en genom att skriva "ipconfig" i CMD.
Sammantaget känner jag att den här applikationen kan göra mer än så, jag vet inte vad jag ska säga, vad Microsofts tankar är, men jag kan säga att något är i luften ...
Om du är intresserad av att få tillgång till fjärr-PC, kan du titta på och andra tutorials anknytning till fjärrskrivbordsanslutningar:
Hur kan vi styra uTorrent distans via WebUI
Program fjärrkontroll och fjärrassistans från LogMeIn
När vi startar datorn på distans med en Android-telefon
En mus och ett tangentbord på flera datorer utan KVM
Android Device Manager kan du radera data och telefon platsrelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Valentin sade han

  Hej du kan göra en tutorial hur kunde röra undersökning webbplats på sidorna desccarcare? Tack.

 2. Costelina sade han

  Jag gillade mycket trevlig
  och för den sista handledningen gjord av Adrian, en användare med namnet Anderson sa något om Ubuntu Linux
  Adrian este.stiu att veta att så mycket du gillar Ubuntu och jag gillar men inte vad det var innan
  Adriane tie anterioare.Asa versioner dvs hur du inte gillar KDE gränssnitt menar jag inte
  Jag tycker inte om det nya gränssnittet om du säger denna enhet, praktiskt taget inget stöd lämnade den bar
  något tema du kan inte ändra .No vet att det är roligt och flytta och lite knäpp som säger Anderson

  • Jag har intrycket att denna handledning inte är relaterad till Ubuntu eller KDE. Men kanske har jag fel ...

  • adrian Gudus sade han

   Jag hoppas bara att du skojar när du säger något, eller hur? (Jag hänvisar till mr Costelina)
   Kallade mig en distro som du inte kan ändra ämne!
   Folks, om du inte vet hur man gör saker inte ens bekräfta att man kan inte annat än känna inte hur.
   Bar som lämnade kallas Dock eller Launcher, liknande aktivitetsfältet i Windows eller Dock i Mac OS X Dock som kan flyttas vart du vill så du kan göra i Windows (aktivitetsfältet kan ställas in på dölja eller du kan placera upp, ner, vänster eller höger)
   Informera din bättre läsning i rumänska forum dedikerade till Ubuntu och sedan bekräftar att något kan eller inte kan. Rush alltför snabbt för att kasta stenar!

 3. Madalin sade han

  Efter att ha placerat alla data förefaller mig att acceptera ett certifikat, acceptera en för närvarande, och efter mig finns en ruta där du ange lösenordet varje data.Nu ansluter, NLA inloggning, e caseta.Ce måste göra?

  • 1. Kontrollera att du har administratörsbehörighet.
   2. Se till att du inte har antivirus eller brandväggs tredje part (Kaspersky, BitDefender, Avast, etc.), om du stoppa dem eller sätta Remote Desktop undantag.
   3. Se till att din useul kan använda fjärrskrivbord för att göra detta:
   Den här datorn / högerklicka / Egenskaper / Avancerade systeminställningar / Fjärrkontroll / Välj användare / Lägg till flik / här lägger du till din fil ner till “Ange objektnamnen….”. Klicka naturligtvis på OK i alla fönster.

   • Ionel Barbieru sade han

    Om du hjälper mig att sätta connectify och det fungerar för mig ... du är ett geni! ... Jag har lidit i 1 månad. Jag har en ipad mini som jag vill ansluta och den fungerar inte. I själva verket fungerar det inte att ansluta någon annan enhet ... skriv "ingen internetåtkomst". Jag nämner att jag inte har mycket inom detta område; och när jag säger "inte så mycket" handlar det om ingenting.
    Tack på förhand.

   • Madalin sade han

    Tack för råd. Nu fungerar perfekt.

 4. Cristi gör handledning Andorid mk908?

 5. Det fungerar inte för mig, tyvärr. Jag följde alla steg exakt och när jag går på sambandet 4 ger fjärr mig meddelande; anslutning avvisad. laptop har Windows XP.

 6. David mihai sade han

  kanske jag har fel

  • Remote Desktop är säkrare för båda parter. Microsoft är ett beprövat system som kan garantera säkerheten.
   Du ser, Team Viewer genom brandväggen som osten tveksamt för den som spelar rollen av server.
   Team Viewer förtroende att lämna öppna bakgrunden när du lämnade hemmet?

   • David mihai sade han

    Jag har inte förtroende för allt från en burk som passerar och brandvägg NASA, men vad jag kan stjäla? Filmer? Bilder?

  • Costel sade han

   Android-telefoner kan ansluta en extern mus som fungerar genom remote desktop PC direkt, så avlägset, är telefonen bara övervaka. Musen fungerar inte teamview att agera på den stationära PC.

 7. Vladutz sade han

  Vad heter den handledning där vi kunde se allt som händer i ett nätverk, till exempel de webbplatser där du angav lösenord, osv ... som jag inte hittar det längre ...

 8. Note3.Avantajul gå mycket bra är att det var en penna och det kan utöva större kontroll över bine.Thanks!

 9. Marian sade han

  Vid minut 1: 58 det inte visas längst ned med Remote Desktop, endast toppen med Fjärrhjälp. Det är problemet? Jag nämna att Windows 8.1 originalet som kom med din bärbara dator, som 8, plus uppgradera till 8.1 18 i oktober.

  • Du kanske inte har aktiverat fjärrskrivbordstjänsten. Starta det från "tjänster".
   Eller kanske du har en version av Windows utan remote desktop.

   • floryan63 sade han

    Jag har aldrig i min version av Windows 8.1 fjärrkontroll kan monteras någonstans eller har en annan version av Windows?

    • Endast Pro och Enterprise-versioner av Windows 8.1 har fjärrskrivbordsfunktion (host). Medan Windows RT och Windows har endast 8.1 Kärna Remote Desktop (klient). Detta är en av skillnaderna mellan versioner av Windows 8.1 så jag antar att du kan verkligen inte installera den här funktionen. I stället om du verkligen behöver den här funktionen kan använda Enterprise-versionen av Windows 8.1 som sitter på Technet.

 10. Neonet sade han

  Ja, självstudien är väldigt bra, men det måste specificeras att den kräver en permanent dataförbindelse (med trådlöst är det svårare när du får fjärråtkomst.) Det är nätet på kortet eller prenumerationen med internetalternativ, och angående användare och lösenord verkar lite konstigt, varför vill Microsoft ha det här ???? ... Jag lämnar åt dig att kommentera .... Hur som helst utmärkt handledning, utmärkt applikation.
  Ms typ beviljas. Känsla.

 11. UltraVNC (ej RealVNC) inte starry ingenting pc.toti handledning om realVNC.EU ANVÄNDNING ULTRA VNC (uppackade, sökte jag. Server i starten av datorn, sätta lösenord startar lösenord med win.pun etc.). Ladda ner appen för Android . androidvnc marknaden. Nackdelar har filöverföring mellan PC. och android men kan också användas mellan 2 samma uvnc datorer och har filöverföring (kan du säga att det är bärbar eftersom inte installera något) .Om du vill överföra skrivbordsfil och fjärr teamview.Face du gjort en handledning om filöverföring mellan PC och Android (smartphone).

  • adrian Gudus sade han

   Vi har flera tutorials i ämnet föreslagits av dig. Använd sökrutan i det övre högra hörnet för att hitta tutorials! Hitta följande villkor: AnySend, BitTorrent Sync, Bump, AirDroid

 12. Hej om du kunde göra en tutorial på spelserver hosting server eftersom jag LFS (Live for Speed) och jag vill sal Hostal egen domän gratis. Och en annan sak om du kunde göra en tutorial
  Sammanställning i C # Tack

 13. ady Moraru sade han

  Jag hade själv en intrebare.de att när jag vill hämta appen berättar att det inte är förenligt med min telefon ??? nämna att jag har en Samsung Galaxy Mini GT-s5570 med Android på Google Play 2.3.6 skriver !!!! du behöver för installation eller senare version 2.2 kan belysa mig !!!!!!!!!! tacka någon ????? !!!!!

 14. Andrew sade han

  Programmet är tillgängligt för Windows telefon för över 1 år

 15. ADRIAN sade han

  Smp. de som misslyckas med att ansluta via tjänsten kan också vara avlägsen eftersom den version av Windows som har varje ex. Jag kan inte eftersom jag har Windows Home Premium 7 denna version är inte bara accepteras windows7 professionell, Enterprise och Ultimate. W8 till företaget och pro Windows XP Professional endast version. Bra om SÄRSKILDA ERA och i denna tutorial MEN pojkar OMISO

 16. gherghisan.nelu sade han

  Tack för handledningen. Det är mer benägna att köpa LG Nexus 4. Väntar på andra tutorials lovade telefonen. Information om uthållighet batteri och hur man beter sig efter en lång tids användning är av stort intresse. Tack.

 17. Om jag använder Internet från mobiloperatören (orange) och ingen Wi-Fi när du ip bag? Jag har ett modem från Huawei romtelecom.

 18. Mikrofon sade han

  Jag försökte ansluta till en PC med Windows klient RD ultimata 7 och jag reusti. Pote någon hjälpa mig?

 19. Gheorghe Liviu Angelus sade han

  Salut!
  Jag har ett problem, det vill säga när man använder programmet rd klient i det trådlösa nätverket fungerar, kan ha kontroll över datorn, men jag vill göra detta på avstånd och jag försöker att göra Port Forwarding och misslyckas! Nämn att min router från Huawei HG655b Romtelecom.
  Jag sökte på nätet alla typer av handledning och vi gjorde!
  Jag hoppas att få ett svar.

 20. Hej!

  Jag följde exakt dina instruktioner och allt är ok. Jag kan styra skrivbordet från min smartphone .. men det bara om jag är ansluten via wi-fi ... om jag istället byter till digi mobilt internetkort kan jag inte längre ansluta till skrivbordet. När jag försöker ansluta till skrivbordet via smartphone men det finns på internetkortet från DIGI fungerar det inte längre och följande meddelande visas: Det går inte att ansluta till en fjärrdator..och det berättar för mig att kontrollera om datorn är ansluten till internet etc. Men i nästa sekund, om smarttelefonen går trådlöst, kan den ansluta utan problem.
  Pls hjälpa mig i detta avseende
  tack

 21. Ionut N. sade han

  Hallå! Det första problemet jag stött på är följande: i AVANCERADE SYSTEMINSTÄLLNINGAR, på fliken FJÄRRFUNKT visas inte alternativen längst ned på fliken, där du visar att du måste markera "tillåt fjärranslutning till den här datorn". Jag använder WINDOWS 7 HOME PREMIUM, och du gjorde presentationen på Windows 8.1, men jag tror inte att denna skillnad skulle vara ett problem. SNÄLLA HJÄLP MIG.

 22. Salut! Hur kan jag flytta ljudet på datorn? Jag hittade ingen inställning av detta slag.

 23. Samma problem som Ionut, hur man kan lösa problemet?

  • adrian Gudus sade han

   Windows Home och Starter har inte denna funktion som kallas Remote Desktop. Vissa versioner av Windows är mer begränsade än för en hemanvändare. Till exempel Starter versionen saknar förmåga att ändra bakgrunden / tapeter på skrivbordet, möjligheten att ändra tema eller har effekten Aero (genomskinliga fönster)

 24. gnista sade han

  det fungerar inte, jag förstod inte, ja jag har en router jag använder Ip-routern (192 186 ………) eller lösenordet på routern som jag har gett

 25. Howdy!
  Tyvärr jag 7 fönster, och samma sak gäller.
  Följande meddelande visas på min telefon: Det går inte att ansluta till fjärrdatorn eftersom Remote Desktop Gateway-servern är tillfälligt otillgänglig.
  Kan någon hjälpa?

 26. Emil sade han

  hej, kan inte kopplas att styra ditt skrivbord med denna ansökan? dvs jag gör på telefonen för att visas på skrivbordet? Amdo arbete

  • Alex sade han

   Vänta inte förstår. Det är det som gör denna app. Det hjälper dig att kontrollera ditt skrivbord från din telefon. Du såg handledningen? Eller vad menar du?

 27. George sade han

  du kan också göra denna handledning på blåsig 10 eftersom jag har olika inställningar och vet inte vad jag ska göra

Tala Your Mind

*