PC röstigenkänning accentuerat med Dictanote

Röststyrning är förmodligen den mest spännande textinmatningsmetod i datorn. Under de senaste åren har vi gjort stora framsteg på detta område. Algoritmer som används i röstigenkänning har förbättrats till den nivå som datorn känner igen den första utan att misslyckas (nästan) dikterar rumänskan i normal hastighet.
Borta är de dagar då diktatorer ett ord i taget; Idag diktatorer dator som om vi var i ett samtal med honom.

PC röstigenkänning accentuerat med Dictanote

Efter en tid jag presenterade andra lösningar som röstigenkänning Google Keep för Android eller Dictation. Nu Dictanote vi som tillåter oss att redigera och diktamen test.
En annan fördel med applikationer / tjänster för röstigenkänning är stöd för andra språk. Till exempel vill vi skriva till någon på engelska och vi inte gör bra med att skriva korrekt men vi tala på detta språk relativt väl; Använda röstigenkänning hastighet och precision för att vinna ord in. Samma för franska, tyska, spanska, italienska, etc.
Oavsett vilket program eller tjänst används, är det rekommenderat att använda en kvalitet mikrofonOch rummet att vara tyst.
Dictation oredigerade prov:
Hej vänner mitt namn är Cristi nu använda programmet diktera anteckningar by'll gå på semester i Afrika för att spela med isbjörnar och kängurur bungyjump är en sport mycket intressant även om jag aldrig tränat för det, inte ens mig ledsen
Platsen-service med röstigenkänning:
dictanote.coVideohandledning - Röstigenkänning med diakritik på PC med Dictanote


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Nancy L. sade han

  tack så mycket, mycket för detta "tips"; Jag behövde verkligen en sådan ansökan

 2. Calin sade han

  ursäkt innan det är Offtopic. men jag vill veta är vad är skillnaden i cleromizor och sprejflaska? Jag hittade inte någon här i andra tutorials gjorts om elektroniska cigaretter och andra parter. och om du gör en tutorial skillnader. Cristi ms

  • Clearomizorul är en semi Servis tank cartomizers transparent och oftast har ett motstånd som kan bytas ut när de är slitna.
   Cartomizorul är en finfördelare med ett absorberande material som lagrar vätskan. Efter igensatt kasse helt och hållet. (Old school tech)
   Förstoftaren är en allmän definition som vanligtvis inkluderar alla typer av förångare. Ett slags "sneakers" istället för "sportskor".

   • ms mycket. Jag har köpt en elektronisk cigarett verksamhet tota kosta mig 160 lei med all vätska från vipers som var 30 29 ml lei. nämligen batteriet har mycket uppskattad 1100 68 27 lei lei cleromizor av cartomizers och en bok cartomizers 9 lei. Jag tycker mest kostsamma ok så inte kasta intretinrea men i grund och botten det är cartomizoru svär vid 7 9 från 1.8 omi lei e cartomizers. resten kan du använda den länge och hårt. Jag förstod att batteriet är 1 2 dig i år beror på hur det används och tarm cartomizoru här kan du lita på 10 en månad eller så beror hur vapeaza vardera. ledsen igen för Offtopic. och ja jag förstår från vad jag har begärt att så gott som cleromizorul atomizer och cleromizorul något nyare. ms igen för råd

 3. Cosmin petre sade han

  Cristi Hej, jag har en rugaminte, kan du berätta hur jag drivrutiner för den sammansatta PC?

  • adrian Gudus sade han

   Ta reda på vilket moderkort du har vilket grafikkort och gå till webbplatsen för moderkortets tillverkare, grafikkortet och du hittar drivrutinerna för nedladdning. Du kan ta reda på vilka komponenter du har i din dator genom att söka efter vår handledning "Speccy, en programvara som berättar allt om vår dator" som du hittar med sökrutan längst upp till höger

 4. Ionel sade han

  Hej. Cosmin Petre, du hitta drivrutiner på CD CPC moderkort. Om du inte har det, sedan skriva namnet på moderkortet på google och gå till tillverkarens webbplats, och där välja vilket operativsystem du installerar och ladda ner alla förare LAN, ljud, video etc. Om du har en separat grafikkort grafikkort och inte moderkortet, en start över och skriva ditt namn och sedan söka grafikkortet. Om du inte vet hur man säger moderkort, grundläggande eller video, är program som Everest eller SIW som alla. Rock på.

 5. Filförteckning hämta Driver lösning om du startar det med daemon tools och så installera drivrutiner automatiskt

 6. Hello Cristi. Vänligen svara mig om jag har redan en ljudinspelning av brännaren kan använda ovanstående ansökan, utan kombination högtalartelefon?

 7. välkommen sade han

  hej. du kan göra en Videotutorial om livsmedelsförsörjning kameror genom samma UTP-kabel? Jag sitter hemma och det är svårt dragtrådarna 2 + aktuella data. och så vidare 70 meters avstånd hörde jag spänning och strömstyrka är förlorat och inte vet vilken källa du använder. värt lagring på minneskort?

 8. Tack för handledningen. Det var intressant. Jag gjorde dictanote konto och micforon ok men när det går det går. Dvs endast 2 skrev ord och ljud jag kontrollpanel visar volymen för inspelning mikrofon som fungerar.

 9. Haralambos vlad sade han

  Cristi tittar över 3 år jag köpte själv unPC efter konfigurationen 2 år sedan
  Jag 60 år och inte kan engelska om du kan hjälpa (begränsad tid) vänligen faoooooo inte kommer att bry dig med en fråga än en vecka (eller mindre) har mycket att klargöra för mig internet och bör vara i ro
  Tack Haralambos [e-postskyddad]

 10. Michael Ricman sade han

  All respekt för ert arbete och fullfölja colaboratorilor.Vă handledning från början och jag kan säga att om du vet vad de vet om datorer, att du är skyldig.
  Hälsningar, Michael R. din

 11. anti MICROCOST sade han

  Jag tänkte "re olika, men mam fusk! Jag ser att varje dag handledning göra nästan MICROCOST, pacat.Linux, Android har glömts bort på bekostnad av stiftet Så billigt PROPAGANDA både och inget mer !!!

 12. Du är min hjälte
  TACK
  VI ÄLSKAR DIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tala Your Mind

*