Skapa en enkel mall för en webbplats med Adobe Photoshop CS3 - HD-videohandledning

I denna video tutorial, hur vi kan införa eller ändra en mall med Adobe Photoshop cs3, som vi använder för att skapa en webbplats

Denna video läraren kommer att presenteras av en debutant i videotutorial.ro allt som kallas Alex och bevisa för alla att vid en ålder av 15 år och kan göra vackra saker.

Alex är en begåvad pojke från webbdesign och andra som visar oss alla som en pojke 15 år väljer att tillbringa sin tid att göra otroliga saker via datorn och inte förlora tid att bara sitta budbärare eller spela räknare

Detta Adobe Photoshop video tutorial om cs3 kan tyckas svårt för vissa av er, men om du är försiktig och följa honom på Alex, kan du lära dig många användbara och intressanta saker som du kan använda vid andra tillfällen.
av Alex Chirigiu


relaterade TutorialsKommentarer

 1. Cosmin sade han

  Super handledning !!! Grattis, men jag tycker att du ska försöka visa oss saker som vanligen används i Photoshop eftersom många människor inte har mallar för webbplatser, men enkla saker. Min gissning är att handledningen du nämnde att en med visitkort skulle vara intressant. Jag hoppas att göra tutorials på Photoshop eftersom de inte vet mycket om honom, men jag vill veta!

  Ett tips är att försöka göra saker långsammare handledning för att du är på mer avancerade u maj nybörjare och andra inte inser många saker ser ut.

 2. smiley sade han

  Mycket intressant handledning ... men första gången du borde ha lagt lite grunder ... men handledningen är väldigt bra ... Jag antar att du vet hur man arbetar i 3dsm;)) Jag väntar på en tutorial min åsikt;)) till så många tutorials som möjligt: ​​P Lycka till ytterligare .... Jag kan också övertyga en olympisk vän i landet inom datavetenskap att göra en tutorial om något han gillar och det är användbart för oss också !!

 3. Cosmin sade han

  En bra idé Smyley! Vänligen gör en handledning om Google Chrome, Ashampo eller BitDefender.

 4. nicu sade han

  mia inte gillade hur du axplicat

 5. Aty sade han

  Bravo maestro, respekt!
  Jag ser fram emot tutorialu` med visitkort!

  Ps: 1. När du gör övningar försöker arbeta långsammare
  2. kopplad till en sådan diskussion / förklara exempel på Cristi ..

 6. adrian pop sade han

  Ökar inte naturligt

 7. Alex sade han

  Tack kritik och lovord

  1.Vad att många vill se en tutorial på kort, blir nästa
  2.Prezentarea PS, jag hoppas att redan uploud-ata på plats förrän i morgon, Exit
  3.O att prata och arbeta långsammare i framtiden
  4.Daca inte förstå något, ge mig tidskod av när problemet uppstår och du försöker förklara

 8. Ovidiu sade han

  Jag gratulerar alex.si sätt uppmuntrade honom att inte kritisera. (Som de första) gratulationer.

 9. Adrian sade han

  @Alex: Jag skulle också få kontakt med dig ... men jag skulle lämna det ... eller låta mig ta det ändå, tala högre, tydligare ... mindre ofta, du pratar för fort, du rör dig också för fort, jag tror att de första grunderna i Photoshop först då en sådan avancerad sak! Jag hade ärligt talat inte tålamod att titta på handledningen är för lång och jag är inte särskilt passionerad av webbdesign. Hur som helst Välkommen till VIDEOTUTORIAL.RO-LAGET !!!

 10. gyony sade han

  Jag gillade inte hur du förklarade, jag har sett många tutorials mycket bra på denna webbplats förklaras på ett enkelt, lätt, lugn, för alla, och här hänvisar jag till Kristus som förresten inte ett jobb att notera 10 + .Imi'm ledsen du är i början och jag vill inte störa dig eller svika dig, men det är min åsikt.

 11. boby_admin sade han

  @gyony:
  gyony respekterar din åsikt, men låt oss tänka på vad vi gör för att 15 år
  Jag spelade …… .. i sanden
  Låt oss uppmuntra dem att det är inte så lätt som det verkar göra en handledning i synnerhet som gjorde långsträckta
  Jag är övertygad om att en förfina eftersom det har stor potential

 12. marina sade han

  Grattis och jag förväntar mig en Videotutorial om kort men med en introduktion till materialet och förstås av dem som är kunniga inom området hur mindre är Cristi.

 13. Adrian sade han

  @boby_admin: eller Cristi se handledningen du 121 minuter efter att ha nått till ungefär hälften igen återuppta handledning, jag gillar installerade fel eller 2 gånger, och upptar utrymme förgäves, för det är en ganska lång handledning! Du kan kontrollera snart komma fram till ungefär hälften igen återuppta handledning, är det praktiskt taget 2 gånger!

 14. boby_admin sade han

  @Adrian:
  Ja du har rätt Jag älskar Adriane're mycket vaksamma
  Du kan lösa hur fort jag tror jag vet vad problemet

 15. Adrian sade han

  @boby_admin: Jag kommer att ändra mitt smeknamn från Adrian till Plesuv Eagle eller The Guardian :)) Jag märkte det för länge sedan men jag trodde att det hade två delar, jag såg att du har för mycket ... ja jag sa att avea hade två delar och när jag rullade längre i mitten insåg jag att det faktiskt upprepades, orden, bilderna var desamma! Som en slutsats, jag älskar dig och jag bryr mig om dig, det är därför jag är vaksam, jag tror inte att det handlar om vaksamhet utan snarare en utvecklad anda av observation observera Hej!

 16. PNP76 sade han

  Användbar handledning, gratulationskort, med din hjälp mer förståelse för genvägar :)) hoppas uppnå och olika typer av Photoshop tutorials relaterade och varför inte dw.
  Ett förslag, kanske du bör sakta ner lite rytm, även om det antas att när du har hört talas om photoshop, har du föreställningar om honom något.
  Lycka till!

 17. Cosmin sade han

  Killar hjälpa mig och mig explixati mig och frågar mig hur man cometurile avatar som du gör?

 18. smiley sade han

  Klicka Gravatar och göra vad Itzi säger att det;)

 19. andolis49 sade han

  Grattis till. handledning! Och så många. Han kom till tank!
  Om möjligt skulle jag vilja ha en handledning MSE kan klättra en Joomla webbplats på en gratis underdomän Com. Det är inte lyckats lx.ro.
  Lycka till!

 20. Cosmin sade han

  Tack Smyley Jag gjorde ett konto och jag lägga in en bild, men jag inser inte ännu hur man sätter på Videotutorial här.

 21. Adrian sade han

  @Cosmin: Här ställer du inte in någon bild ... på gravyrens konto laddar du upp din bild och en e-postadress ... men här när du lägger en kommentar ser du att k ber dig också om e-postmeddelandet, de e-postmeddelandet du lägger här när du ger kommentarer måste vara desamma som den på som du också lägger på gravyrens webbplats

 22. Cosmin sade han

  Jag hoppas nu du går

 23. Cosmin sade han

  Man går Jag satte samma adress men allt förgäves

 24. Cosmin sade han

  Redo att gå! Tack mycket för din hjälp.

 25. Katoxy sade han

  Ja ser ut som du är bra men lite snabbare, inte alla vet vänner sällan photoshop, och för vissa som mig som just har börjat in're så komplicerat förklaring ,, ctrl ctrl sådan chock. och så vidare
  Hur som helst är det något som inte uppskattas VBA ålder, men det skulle vara till hjälp för att förklara vissa kan tzarani för mig.
  Fortsatt framgång.

 26. beb3_mykk sade han

  ja det är bra att det är ganska ok men sällan finns utrymme för förbättringar för början är ok: D jaga dem i er: D

 27. Adrian sade han

  @Katoxy: Om du inte vet hur du använder tangentbordet är det inte pojkens fel! Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen om du inte hade en mus skulle du dö med datorn framför dig! I alla program kopierar CTRL + C-kommandon, CTRL + V-kommandon klistrar in, CTRL + Z-kommandon ångras (dvs. ett steg tillbaka) CTRL + F-kommandon hittar (söker, söker) CTRL + X-kommandon klipps ut och samma ... varför har du tangentbordet för att inte använda det? Pojken använde genvägar, det betyder inte att du bara kan kopiera en bild via CTRL + C men också från musen, men det är bra att lära sig genvägar, funktioner och kortkommandon! CTRL-kommandon är inte bara giltiga i Photoshop !! men i alla applikationer! snabbtangenter som de kallas eller genvägar, sök i Google och hitta! Jag skulle rekommendera dig att följa handledningen om kopiera klistra in skriva upp sökningen "hur man använder kopiera klistra in" eller "hur man gör kopiera klistra in" eller helt enkelt "kopiera klistra in" skriva upp dessa i sökningen till höger på vår sida ger enter och du kommer hitta! Du kommer att skratta och du kommer att säga att du vet hur du kopierar klistra in. Jag slår vad om att du inte vet alla sätt du kan kopiera klistra in! Vid tillfället för handledning om kopiera klistra in kommer du att lära dig att använda tangentbordet för att göra kopiera klistra in och inte bara musen! genvägar, tangentbordsfunktioner som du kan använda i vilket program som helst!

 28. Andrew sade han

  Självstudien är ändå ganska framgångsrik, vid 15 års ålder är det att uppskatta den här saken som han gör. Min åsikt är att Photoshop inte är det enklaste och enklaste att använda programmet ... det har många kommandon som helt enkelt gör dig yr ... Hur lärde du dig Photoshop Alex? Bra för dig!!!

 29. Alex sade han

  Jag pratar mindre, jag aldrig insett det för fort, men kommer att vara ganska långa tutorials
  Andrew, på youtube, sedan helt enkelt skriva handledning på google photosho

 30. Adrian sade han

  @Andrew: Jag lägger det som Alex måste veta något engelska för de flesta tutorials är på engelska!

 31. Martzy sade han

  Jag skulle vilja göra en turorial om hur man gör en banner om möjligt och butoane.de när jag bry sig om att göra det och jag inte skriva ut mer än ett test och knappar bara vara trevligt att tillfredsställa textul.deci behöver jag.

 32. Adrian sade han

  Kolla här 2 av mina skapelser

  1 http://img9.imageshack.us/img9/6523/videotutorial.jpg
  2 http://img159.imageshack.us/img159/9011/34558474.jpg

  De är gjorda av mig i GIMP Photo Editor gratis som jag gillar väldigt mycket !!

 33. nicu sade han

  Jag förstod ingenting ???????? .Tutorialul Har närmat sfarsit.Tema ingång och är mycket Inters

 34. smeq sade han

  bv trevliga totoria små misstag men det är ok de flesta hoppade med munnen ... k är inte bn för fort för mn det var ok för andra för fort sant men u den du kritiserar vid 15 vad gjorde du spelade CS :)) k mn probbil så respekt

 35. Alex sade han

  Nicu, förstår inte vad som behöver input från honom. Det är en enkel hemsida. Hur man har något slut? Handledningen leds till sista Acct.
  Jag förstod att jag arbetade för snabbt, på nästa och arbetade långsammare ... Jag jobbar vanligtvis snabbare och jag förstod inte.

 36. Adrian sade han

  @Alex: Jag tror att han hänvisade till det faktum att du inte förklarade vad en mall är, vad den används till ... vad jag skulle be dig göra i framtiden, att se lite om vad den är, vad den gör, vad den kommer att använda vad du vill nu måste du ta hänsyn till att vissa är sämre med dessa engelska termer som mall, pensel, klipp ... ångra etc. och nu för Mr. Nicu-mall betyder det i babesti termer: tema, hud, hur webbsidan kommer att se ut, fasaden ... hur ändrar du skinn på winamp eller yahoo messenger och så på webbsidorna kan du ändra sättet att utforma färger ... om jag gjorde ett misstag när jag förklarade denna term, ber jag Alex att rätta till mig! Mall betyder mall

 37. Alex sade han

  Adrian, du hade rätt, det är en webblayout. Jag trodde inte att förklara vad som kommer att hända, men jag kommer. Tack för idén.

 38. MRcrispy sade han

  Wow, jag älskar det @Adrian av 2 bilden hellre se pixlar
  Som photoshop, jag och många andra har fortfarande mycket att äta Danonino kan lägga mer Photoshop tutorials

 39. george21 sade han

  Jag fick inte något för dig vet inte hur jag ska förklara på ett konsekvent och Cristi är Boby celalalt.Imi ledsen om du känner dig kränkt men dessa videotutoriale vara tydligare att förstå alla !!

 40. Alex sade han

  Jag känner mig inte förolämpad, dock inte se varför jag vara tydligare, när man ser vad som händer inför dina ögon.

 41. återupptagande sade han

  layout`ul är enkel och vacker ..

 42. Alex sade han

  Var kopieras den från? Den som jag mätte mått från gjordes av mig, men om jag bara filmade källan vet jag inte hur många som förstod något. Om du såg dem på ps-forumet, i RO, titta på namnet på användaren som publicerade den, i åldern ... det har jag lagt där.

 43. Andrew sade han

  @Martzy: Försök att skapa en banner med ett program som heter banner maker 7. Jag testade det idag och jag gillade det är mycket lätt att använda och har tydliga kommandon ... mycket tydligare än Photoshop

 44. radu32 sade han

  Grattis! Det är lite svårt att hålla koll på dig ... du kan se att du arbetat mycket med programmet. Jag hoppas att du gör andra handledning om webbdesign. De är användbara

 45. Prince sade han

  super hårt .. inte exakt nytt i området, men vissa saker inte stiam..si fortfarande tycker att det är ganska bra gjort handledning endast för dem som inte verkligen måste förstå photoshopu inte alltför stor sak för dem som vet ännu basen är perfekt

 46. roxana sade han

  Alex, det gjorde jag inte förrän nu att inse hur du tog en mall panelen till höger där du började handledning. Jag skulle vara glad om du kunde berätta hur man kan föra i arbetsytan mallen.
  Tack.

 47. Alex sade han

  roxana

  Nu såg jag posul och jag kommer att svara.

  För att få en bild eller något format som stöds av PS, kan du trycka på Ctrl + A eller Öppna fliken Arkiv. Då panelen att vara redigerbara skiktet måste dubbelklicka på den och ok, då kan du ändra. Om du fortfarande inte förstår in i chatten och prata där.

 48. Shumudik sade han

  Varor handledning men mer specifik tack.

 49. Shumudik: Varor handledning men mer specifik tack.

  Photoshop tutorials inte lära av webbdesign. Och som en handledning för att hitta och annan ps görs all hastighet, i tron ​​att arbetet ganska långsamt. Hur som helst som sagt, jag tror att vara fri är mycket bra.

 50. Jag välkomnar du kan göra en tutorial som förklarar hur man använder tystnad verktyg och hur man skapar en webbplats med bilder skurna med tystnad + css och html! ? Räkna med en msg eller e-post!

 51. bogdan sade han

  Salut! Jag har en webbplats gjort i Photoshop, men jag har ingen aning om att spela in på GOOGLE. Jag vet inte hur man skriver in skript SEO och webbplatskarta. På plats är den enda förklaringen till den Word plattform som accepterar plugin-program av denna typ.

 52. Razvan sade han

  Det rusar om att presentera denna handledning. Det vore klokt att visa detaljerad som det gör Cristi. Tack.

 53. Alin Lucian sade han

  Om du är en HTML-mall och spara den, si`l göra och du kan ändra språk sa`l html?

 54. daddylovesyamost sade han

  söt, även om det var lättare sätt att photoshopul..felicitari plagiat ändå för tålamod

 55. geambasu sade han

  May Alex, du är inte lika bra profesor.explici f.bine redan vet Photoshop och jag har lämnat några av dem lär dig. lära sig att ha mer rabdare.si vad du gjorde, hur kan klicka-ui i en webbsida?
  gratulera Cristi: D

 56. McGogoo sade han

  Jag såg det hela för ungefär två veckor sedan. det är coolt men det har inget slut ...

  Jag kommer tillbaka punkt.

  i andra nyheter: Gör det kort. dela upp den i bitar 15 minuter max.
  för varje sak du gör en microturorial. Jag tror att de som har ingen aning om Photoshop [eller jag] skulle förstå lättare.
  Ändå grattis till vad du gör. fortsätt

 57. mihai sade han

  Handledningen tar 60 minuter, sedan upprepa ..
  Jag arbetar i Ps ss 3 under en längre tid och vet många saker, men jag har aldrig gjort mallar, så jag kan säga att jag lärt mig något nou.Multumesc Alex!

 58. costelutz sade han

  Jag förstod inget ärligt, jag vet inte vem som förstår CV: n från den här handledningen ...

 59. Razvan sade han

  det är att ha fantasi och gör bilder och knappar och du gör det, ju mer jag skulle vara intresserad hur man kan koda för Wordpress ??

 60. Razvan: Allt är att ha fantasi och gör bilder och knappar och du gör det, ju mer jag skulle vara intresserad hur man kan koda för Wordpress ??  

  Razvan ae rätt! Jag lärde mig så mycket om webbdesign i den här guiden (även om jag arbetar för en lång tid i Photoshop) men mycket väl skulle kunna vara om Neat lära sig att Isère kod i Wordpress och även att hålla antalet webbdesign. Tack och uppriktigt erbjuda min respekt.

 61. Ursäkta mig för några felstavningar di behöver köpa på nätet tidigare.

 62. Madalin sade han

  Jag är ledsen, men jag förstår inte riktigt något

 63. andrei sade han

  mycket skicklig alex not 10 för honom men för handledningen kan inte ge mer eftersom alex inte göra skillnaden mellan en snabb presentation programvara och en handledning som behandlar ofta de som inte vet mycket om programmet. särskilt när det är ett program som presenteras kaliber. avsikt och gratulera er för det arbete men effekten av denna handledning är minimal. Jag hoppas du tar detta förslag och inte något annat. tack för alla tutorials som verkligen kan lära sig.

 64. andrei sade han

  Tack för handledningen men dess effektivitet är nära noll. alex bråttom, inte visa annonser och förvirrande än snabb presentation av en komplicerad programvara med en Videotutorial. resten av Videotutorial tutr grattis, tack för ansträngningen

 65. florin sade han

  mycket bra handledning, Chiam lyckades sa.mi göra en mallar för min smak, arbetade jag med fotoaffär, men var snäll och gör en handledning om vad som följer nedan, hur kan redigera texten i mallar, knappar aktiverings, etc.

 66. Hej, grattis på din handledning. Vi gjorde en mall i photoshop, jag vet programmet tillräckligt bra, men är ny på webbdesign, och jag förstod konkret, efter att ha avslutat mall, med undantag för webb-enheter ger .. hur gör kopplingar mellan sidor, åtgärdsknappar, etc. Fungerar med Dreamweaver?

 67. MARYUS sade han

  Medan en ny handledning om Dreamweaver CS5?

 68. virgilmm1 sade han

  Hallå! Jag har en tävling och jag vill presentera en video (jag valde Sony vegas). Jag vill att den första bilden ska vara mer "speciell" - jag skulle vilja göra den i Photoshop. Kan någon hjälpa mig ? Ja, kontakta mig id: gil_parazitii eller e-post: [e-postskyddad] .Multumesc Advance!

 69. Cosmix sade han

  Du förstår inte någonting i denna handledning för att handledning förklaras inte bra, det är för snabbt. Emellertid gj för ansträngning

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.