QuickSync, det enklaste programmet för synkronisering av filer eller mappar - videohandledning

Hej vänner, den här guiden kommer jag att presentera ett program för att synkronisera mappar, är synkroniseringsprogram heter QuickSync och är på sourceforge.net kurs är gratis.
QuickSync är det enklaste programmet jag har sett på sistone, allt händer genom "magi" med drag & drop.
Vad timing?
Synkronisering är en typ av automatisk kopiering, till exempel kan vi placera applikationen (QuickSync) för att kopiera innehållet i mappen "x" från c: \ -partitionen varje dag klockan 12:00, till "y" -mappen från D: \ -partitionen. Därför kommer vi att skyddas vid ominstallering eller systemkrasch.
Inte mycket jag kan säga er, handledningen sker bara att bekanta sig med programmet bättre, kommer resten av sig själv, talar QuickSync ensam och gör det mycket bra.
För att undvika eventuella buggar, jag rekommenderar att du kör den körbara med administratörsbehörighet, jag glömde att berätta, programvara bör inte installeras, det går rakt.
Jag hoppas att det kommer att vara användbart.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!

av Cristian Cismaru

 

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Linkbuilder sade han

  Vad bättre QuickSync eller SyncToy?

 2. Iulian sade han

  Bra tutorial!

 3. Dragos sade han

  Du gör ett bra jobb

 4. Calin sade han

  incroproat i win7 har sin timing och är lätt att använda och ala

 5. Razvan sade han

  så bra, men om du tar bort något från källan och destinationen eller vice versa?

 6. je_bogdan sade han

  trevlig handledning!

  • je_bogdan sade han

   je_bogdan:
   trevlig handledning!

   Cristi Jag vill fråga dig om Windows 7 som tycker att det är bäst Home Premium, Enterprise, Professional eller Ultimate

 7. polferis sade han

  Salut! Jag har en fråga: kan använda QuickSync och återställa AppData uTorrent en eventuell krasch eller ominstallation av Windows? Jag behöver ett svar ASAP! Jag nämna att jag försökte som beskrivs i videotutorialul återtagande sådd torrents men det fungerade inte, jag kan inte förklara varför. Jag försökte uTorrent äldre version 2.2.1 och 1.8.1 samma sak jag förlorade torrents och även den framskjutna ställning som jag hade en tracker. Kan någon hjälpa? Vilken är den bästa metoden för säkerhetskopiering för torrents? Tack så mycket.
  Snälla, är det angeläget!

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Salut! Jag har en fråga: kan använda QuickSync och återställa AppData uTorrent en eventuell krasch eller ominstallation av Windows? Jag behöver ett svar ASAP! Jag nämna att jag försökte som beskrivs i videotutorialul återtagande sådd torrents men det fungerade inte, jag kan inte förklara varför. Jag försökte uTorrent äldre version 2.2.1 och 1.8.1 samma sak jag förlorade torrents och även den framskjutna ställning som jag hade en tracker. Kan någon hjälpa? Vilken är den bästa metoden för säkerhetskopiering för torrents? Tack så mycket.
   Snälla, är det angeläget!

   Så du kan återställa filerna i uTorrent frö som noterats i handledning om detta ämne (Hur åter sådd filer i uTorrent) måste använda samma version av uTorrent när du gjorde säkerhetskopian. Om du gjorde när du hade backup 2.0 version, när du installerar och återställa att du vill säkerhetskopiera, måste du installera om alla 2.0 version
   Du kan använda QuickSync som säkerhetskopieringsmetod genom att välja som källmapp plats / mapp "C: \ Users \ Your User \ AppData \ Roaming \ uTorrent" (för Windows 7 eller Vista) Ditt misstag var inte att berätta vad Windows du använder !
   Du måste göra dolda filer och mappar lika synlig som slå uTorrent mapp som är i AppData. AppData mappen är en dold operativsystem.
   Om du inte kan synliggöra dolda mappar och filer, och lämna en kommentar om du har inte Vista eller XP 7 men också ange detta, vi är inte kusiner mor larv vi kan gissa

 8. mihai Ionescu sade han

  stark boom

 9. Spuh sade han

  I själva verket snabb sjunka mycket bra program.
  Det är Grattis!
  Notera 10 för handledning

 10. polferis sade han

  Tack Marian Gudus, för att ge dig lite information: Jag 7 ultimata fönster och jag inställd på att visa dolda mappar och filer precis som vi gjorde i handledning men fungerade inte. Jag försökte arkivering och kopiering men inte gå igenom. Jag fick uTorrent Portable. Är det en enklare lösning bättre? Jag menar, jag går? Kan hjälpa mig och den här gången tack!
  Tack igen och jag ber om ursäkt för okunnighet.

  • AdrianGudus sade han

   polferis:
   Tack Marian Gudus, för att ge dig lite information: Jag 7 ultimata fönster och jag inställd på att visa dolda mappar och filer precis som vi gjorde i handledning men fungerade inte. Jag försökte arkivering och kopiering men inte gå igenom. Jag fick uTorrent Portable. Är det en enklare lösning bättre? Jag menar, jag går? Kan hjälpa mig och den här gången tack!
   Tack igen och jag ber om ursäkt för okunnighet.

   Installera uTorrent så fungerar det, sluta använda bärbar uTorrent, ta inte upp vem som vet vilket utrymme på partition C så jag förstår inte varför du använder den bärbara versionen? För att inte tala om att de flesta bärbara programvaror inte har en mycket bra integration med operativsystemet, snabbmenyn eller filassociationen ...

 11. Intressant handledning. Jag skulle ha ett självstudieförslag eller åtminstone en artikel på bloggen, det handlar om de nya processorerna med integrerat AMD APU-grafikkort ... Kanske kan du åtminstone göra en artikel om detta ämne! Tack så mycket!

 12. vlad sade han

  Hur kan jag öppna exe-filer i Linux? Jag tog makten för linux iso men jag kan inte öppna: ((

  • AdrianGudus sade han

   vlad:
   Hur kan jag öppna exe-filer i Linux? Jag tog makten för linux iso men jag kan inte öppna (

   Med vin, skriva upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: vin, tryck enter och du hittar handledning.

 13. Ovidiu sade han

  Fratilo göra en handledning om hur vi väljer olika moderkort minnen för Memory QVL (Kvalificerad Vendors listor) som läst memoarer tabelu ala hur man väljer att inte ha kompatibilitetsproblem

 14. je_bogdan sade han

  Jag gillar verkligen handledningen är bra att många människor gör ett fantastiskt jobb så tineti_o
  Jag skulle vilja fråga om du vet vad fönstren 7 Enterprise inte upptäcker min microfonu när jag vill ringa någon på budbäraren
  Jag har installerat detta och fönstren hon går
  Windows XP gick på microfonu kan du hjälpa mig?
  tack

  • AdrianGudus sade han

   je_bogdan:
   Jag gillar verkligen handledningen är bra att många människor gör ett fantastiskt jobb så tineti_o
   Jag skulle vilja fråga om du vet vad fönstren 7 Enterprise inte upptäcker min microfonu när jag vill ringa någon på budbäraren
   Jag har installerat detta och fönstren hon går
   Windows XP gick på microfonu kan du hjälpa mig?
   tack

   Skriv upp i sökrutan till höger på den svarta kanten: Yahoo Messenger i detalj gränssnitt och inställningar från A till Ö, ange ja och du hittar handledning. Det förklaras och visade hur det fungerar med mikrofon och webbkamera

 15. Andrei ... sade han

  Det är ganska bra men ...
  Jag är intresserad av programvara för att synkronisera källmappen SU ​​f. Destination. men när du tar bort en fil från källan inte radera destinationen.

  Ett bättre sätt att säga att det skulle vara…. Vad som har passerat källan kan du säkert hitta på destinationen.

  Jag försökte denna programvara men jag kunde inte. Faktiskt vad jag vill göra är att spara någonstans dvs alla filer som passerar genom skrivbordet (min källmapp).
  Så ... jag är intresserad av programvara som ...
  Jag hoppas inte skicka mig handledningen som rör sig i skrivbordsmapp d: \
  vilket är mycket bra och att l.am omsättas i praktiken.

 16. kvicksilver sade han

  Det finns bra länk men jag hittade en annan: http://download.chip.eu/ro/QuickSync_19885828.html

 17. Catalin.81-Rm.S sade han

  Videohandledningen för mig körs inte (servern hittades inte ...) med någon webbläsare! 🙁
  Jag skulle vilja ha en rekommendation för ett program som gör synkronisera mappar och filer inte bara på en dator, men på flera LAN.
  Tack!

Tala Your Mind

*