Om Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. andreydfa sade han

  Superstark program. Mycket ser något liknande KeePass men vi hittade. Tack så mycket !!!

 2. Grattis Dan, välkommen till laget!

 3. aerosol sade han

  Utmärkt presentation!

  Grattis Dan för strukturerat och elegant sätt som du närmade presentationsprogram. KeePass användning av 2 år och jag visste automatizarea..până sida idag.
  En annan positiv steg är den relativt korta tiden för presentation baserad på information som presenteras!

  Lycka, god hälsa och tillväxt!

 4. Gigi sade han

  Högt handledning, men jag har en fråga om vi har flera Yahoo Messenger konton och när vi in ​​vi vill KeePass automatiskt när du vet vilket program vi vill vi inloggningskonto, nämna att jag har flera konton yhoo budbärare.

 5. haosss sade han

  Jag skulle vilja säga välkomna nya TUTORIALIST !!!!!! .... DAN !!! Grattis ... !!! du kom starkt på "piatza" en handledning som !!! bv och framgång i framtiden !!!
  bft

 6. Haj av Tornado sade han

  super-program

 7. dan sade han

  Tack för era önskemål.
  @Gigi: Om du har flera konton samtidigt Yahoo Messenger när du skriver på Ctrl + Alt + A visas i ett fönster på den första fasen vi väljer det konto som du vill logam.

 8. jak sade han

  Jag skulle vilja SAMI göra en OVERCLOK processioner, men är inte i BIOS DESSA VILLKOR OM DU göra för att hjälpa en FLACHUIRE A BIOSULUL. !!

 9. ionutz sade han

  Foarteeeee tareeee ...... Grattis Dan ... ..imi verkar ... .Även Jag tror att du vet en med handledning och gimp ... .I id ger dig ... .Om sooper suteti ännu hårdare ... .På detta med Ctrl + Alt + Skift även som jag visste aldrig
  Tack igen och välkomna till laget Videotutorial
  Lycka till !!!

 10. happyfish sade han

  Dan grattis, vi väntar på mer intressanta tutorials

 11. Gigi sade han

  Tack Dane och fortsatt framgång

 12. @jak:
  Om du ger oss mer information kan vi lyckas hjälpa oss.
  Tro inte att om du gör en BIOS-uppdatering processorn kommer nu att super overclockable
  När du vill göra en överklockning kvalitet och vill vara stabil och du behöver följande: en stabil källa, ett moderkort med en kretsuppsättning nyaste, en stor kylare som kan kyla CPU, etc.
  Om du vill överklocka lite bara så att du kan ha kul och göra det med en PC banal men kom ihåg att det finns risker oavsett vilka ingredienser du använder

 13. @dan:
  Dane första vill jag gratulera dig för den här videon om att tala om för laget välkomna Videotutorial
  Grattis en gång mer och mer handledning.

 14. dan sade han

  @ Boby-admin: Tack så mycket

 15. corleone sade han

  Hälsningar Chris kan ha tid att svara på den Tzi lam Meilu skickat! Multzumesc!

 16. paul sade han

  Jag även om jag kunde göra en del av laget vet mycket om datorer, skulle jag vilja delta, för att göra video tutorials, och en annan sak som jag har ett problem som Romtelecom Addicted, canon vill göra en sitep är propiu min server fungerar inte eftersom jag ip dynamisk speedtoch jag ville sal utbyte modemu och IPU, men det säger mig att du har Sami väska Addicted igen om jag kunde ändra min modemu och IPU skulle bli anrops olikt det, jag jobbar mycket med notepad ++, allt jag lyckats göra hittills Sami göra en hemsida "http: // ...............", men jag 100mb utrymme, men oavsett, jag vill vara en del av laget, är ok! min för om du vill ge vb annons bos2008_bos2008 och SCZ att annonsera min hemsida mer vb greet

 17. Tack för avast handledning. Är länder !!!

 18. jak sade han

  Jag är glad MSI AM2 + uttag, AMD Phenom ™ processor med X4 fyrkärniga (2,3) GHz
  Men inte i BIOS om dess alternativ som är OVERCLOK

 19. jak sade han

  CAN nyare HJÄLP

 20. Adrian sade han

  @paul: Oavsett vilken typ av IP du eller vilken typ av modem du! Så länge du bär forwording och utnyttja DynDNS, vi handledning omfattar både fält för dynamisk IP och statisk IP, Skriv upp till sökordet: "Hur är en gratistjänst från DynDNS när du har en dynamisk IP" tryck enter och du hittar guiden! Även vi har handledning relaterat portforwording! att du hittar med hjälp av Search, eller besöka spellistan där du har handledning på att göra en spellista! Som en del av laget för att ge administratören ett e-postmeddelande med en demo webbplats till en tutorial och om laget går med kommer att tas emot eller inte i laget! Maila oss alla är över varje tutorial, strax ovanför vänster lilla indigo skriver "Cismaru Cristian" eller "Bogdan Pelu" klicka på den bokstav öppnas automatiskt clientu din e-post (Outlock Express eller Thunderbird beror på vad du använder ) du tar med dig och mail copy paste ...

 21. Adrian sade han

  Grattis Dan mycket trevlig handledning och mer !! Håll upp det goda arbetet !!!

 22. @paul: Under de första kommentarerna du började med Sting men komma över det.
  Skicka ett av våra e-postadresser handledning demo (ett urval av 5 minuter) med ett ämne som vi inte har närmat videotutorial.ro.
  Slutligen vill jag fråga dig en sak; Var skulle världen gör du laddar upp till servern om du bara 100 MB?

 23. corleone sade han

  @Boby-adminHej Bob Jag har ett problem: du vet så mycket få och använda denna webbplats som en pedagogisk en, ja ge anvisningar till fel.Cred någon att göra det antingen mina barn eller någon som kommer från en enda röra de gjorde skriva något ful plats, och har blivit den Corleone (eftersom loggen namn och e-post förblir fyllda) .Bineinteles från detta arbete har varit restrictionat.Acum kommit med en begäran om att häva förbudet ami, och om detta inte är möjligt även jag kommer vänligt till mig zicetzi vad som hände eller vad jag har skrivit på annat håll genom ban.multzumesc förhand!

 24. dan sade han

  @Adrian: Tack så mycket för råd och önskemål!

 25. dumitru32 sade han

  @Corleone, För mig är det samma problem. Jag frågade Adrian, säger han att eftersom jag hämtat eller sett alltför många tutorials på en dag, som jag aldrig gjorde, eftersom jag en gång förbjudna eftersom jag gjorde en hel del trafik lämnar på en rast på en timme tutorial. Så då var jag mycket noga med att inte glömma alla öppna fönster med totorial och inte ser alltför mycket handledning, max 3-4 dag. Inte den andra, men det är irriterande proxyserver, är överens om att vara begränsad dem som bryter mot reglerna, men jag personligen inte har laddat ner utan 1 kb ...

 26. @paulOm du netto från Romtelecom, modem Speedtouch och dynamisk IP resolutionen enkelt: kalla dem och berätta för dem du vill ge dig en statisk IP och lösa allt genom telefonen (naturligtvis du betalar varje månad 2 euro extra abonnemang), bör du göra din andra abonnemang bör du inte ändra din modemul.Ceea du behöver göra är att portforwarding modem, rekommenderar jag att du dokumentera making "www.portforward.com" här ser guy modemet och du hittar nödvändiga instruktioner.

 27. @danIntressant och mycket bra program prezentarea.Mi det bara jag eller ditt yrke binder med grundutbildning?

 28. dan sade han

  @bl har något samband, men kan du tror att de som utförde dessa tutorials för användare profana några lärare i att använda datorer.

 29. Fanibu sade han

  @dumitru32Om åtkomst mycket svår (datorbutiker information), det kraschar ... se vad som var i high school (han "dog" server) ... så det händer här Videotutorial ... inte sitta hela dagen och titta videotutoriale ... flytta dina ögon förra Videotutorial ... ge din åsikt och redo.
  Jag tror att det är rätt!

 30. corleone sade han

  @FanibuKan Lad jag kan gå åt båda hållen utan proxy och fortfarande anonym men du vet vad du pratar om? Catz gammal är du och vad gör du vet om servrar? Du gör mig att skratta låta världen se konstigt från detta och jag har inte dawload nica men jag tänkte att kanske de sätter något aiurea.Plus barn i denna värld inte kommer att skrämma någon, och ser (som idiotzenie) retzin huvudet !!!! jag behöver inte se 100 gånger eller att spela något som Nustiu !!! det kan vara, men jag ber inte just nu i alla fall, såsom go go ... ..

 31. OBLIGATORISK sade han

  Programmet fungerar inte när i användarnamn fältet vi tvingas av vilken typ av plats, att införa en hel e-post. Det finns dock ingen set-tillåter introduktion och en e-post, användarnamn?

 32. gyony sade han

  @OBLIGATORISK: Samma fråga jag hade och jag ... Grattis till handledning.

 33. dan sade han

  Om du måste använda simbolum @ {at} .Exemplu sedan använda:
  Auto-Type-Window: dan {at} {TAB} yahoo.com 12345 {ENTER}

 34. LucianGL sade han

  Dan - gratulationer och min del för det här laget började Videotutorial är bra och användbar handledning.
  min kunskap vet att något sådant är möjligt och Nokia-telefoner med Symbian OS, jag vet att det heter plånboken på äldre versioner av Symbian, lagen jag inte har använt och kan inte ge fler detaljer, också finns andra applikationer som kan installeras på telefoner (speciellt Symbian smartphone) som lagrar dina lösenord. Jag upprepar än en gång att jag inte har använt något

 35. OBLIGATORISK sade han

  Bra gjort. Det går perfekt med partikel {at}!

 36. gyony sade han

  @dan: Tack för svar

 37. dorian d sade han

  hej .Jag har en fråga till dig
  lista över mina vänner Yahoo! Messenger på datorer som visas bredvid mitt id "connecten att XXXXXXX" och följer ett namn.
  Jag avinstallerade och kontroll messengeru pnel och revo men samma anläggning verkar mesaj.cum göra mig av denna katastrof meddelande
  tack så mycket
  Dorian d,

 38. CORLEONE sade han

  Grattis Dan, en genre mycket trevlig presentation Min åsikt är: När datorn har multzi användare är bättre att vara försiktig, uppmärksamhet är det bästa sättet protectie.Deci en Keyloger kommer Ctrl + Alt + A, men om han är en snygg kille (C: \ Documents and Settings \ Administrator \ Cookies) eller ...... och ......... ändå program är välkomna, men mycket jag gillar mitt tålamod att göra dig vittna intzeles framgång! dig innan!

 39. sonia sade han

  Tack dan

 40. paul sade han

  Tja, jag också fyllning på youtube och sedan blogu mitt skrivande url och gick, och tack för coment, ms än i tider då jag kommer att visa en Videotutorial gjort mn kommer att ge webblänkar till en blogg och det en sal se, och vad ska jag säga sami på väg att få en mycket ms min för granskning är den hetaste!

 41. paul sade han

  Jag försökte ringa och som berättade för mig att det är omöjligt att ha samiska väska och netul och så bn miljoner lasbaga från Zap, många tusen sous att göra vad du säger, men jag försökte att så berättade, oricun gratulationer Dan, vänta flera andra tutorials från tn sal

 42. paul sade han

  Mn kommer att göra video tutorialu, och jag kommer att ge webblänkar och en sjal se och hoppas att ni accepterar mig ändå är 20 timmar om dagen för att Calc så jag dormm fyra timmar jag har gott om tid att göra ms än Miata Dato hoppas att få från dig lag

 43. andrei Lucian sade han

  trevligt ... trevligt arbete

 44. paul sade han

  SCZ Jag glömde min kommer att ha Sami påfågel klistra värmeledande till Proc mig Heat är mycket vi temperatur 58 klass! Så om mn inte kommer att ge webblänkar där Sami se videotutorialu, poimanie, okej? Eftersom kommer mn sitta en mycket sami gör procesoru, jag har stora problem med det men ombord när påsen jack från kylare synd moderkort snurrar knappt culerull om du trycker lite stopp och sedan åter kretsar, deaia min jag Öun pasta och jag frågar en grundläggande placad tusen nya rekommenderade så att ultra pro, så om du inte tar måndag min poimanie säker säker säker visar ala sal

 45. corleone sade han

  @paul: Mer pratsam ... tzie hungrig efter Fa morgon och förklara varför inte be någon poeimine att om Itzi konto ... ..daca något bra gjort spelar ingen roll om det är morgon eller poimane dag eller natt ... Så vilken tid ? :)

 46. Foarteeeee tareeee ...... Grattis Dan ... ..imi verkar ... .Även Jag tror att du vet en med handledning och gimp ... .I id ger dig ... .Om sooper suteti ännu hårdare ... .På detta med Ctrl + Alt + Skift även som jag visste aldrig
  Tack igen och välkomna till laget Videotutorial
  Lycka till !!! dan du gjorde handledning för bildredigeringsprogram GIMP ... eller inte ... .Om jag förstått det rätt DA ge mig en hemsida där jag kan se tutorialel för gimp gimp eftersom jag älskar det och använda det mycket ofta ... tack

 47. paul sade han

  Tja idag hade jag chear bra jobb med ECP

 48. corleone sade han

  @paulOch lai bort väl i handledning ????? jag hoppas att uttrycka dig inte så !!!!!

 49. dan sade han

  @[E skyddas]: Länk till platsen med GIMP tutorials hittar du i slutet av presentationen programmet KeePass kallas meu.In snar framtid jag skriver en tutorial, exklusivt för videotutorial.ro om GIMP.Daca program för vissa oklarheter när det gäller användningen av detta program, skicka mig ett mail och jag kommer att vara noga med att klargöra denna aspekt i framtiden tutorial.

 50. paul sade han

  Pai banker Jag vet inte längre vad jag ska göra med PCU min proc grafikkort mina heat kontinuerlig och udda iam gjort överklockning, iam ändrade Kylare radiator ingenting iam sätta kylpasta artic flisa alla nimick inte förstår, om du sitter nu mer än 1 och en uppvärmd temperaturökningar över 58 grader! innan sitter nonstop Navea eller helvete, och nu nustiu att göra så, när du öppnar det står fan cluer inte upptäcks, gick mamman med honom till ultra pro och som berättade för mig att inte också har sin syn på hur den gör en BIOS-uppdatering, manade och det gör deaia idag kunde jag inte göra videotutorialu, och jag går och suger nu, förstår inte vad kunde jag 2ghz intel, rAM inmbracat i titan 1gb platta nvdia GeForce FX 5500 utrustad med kylare, chear inte förstå, jag hoppas att min för att lösa problemet att visa videotutorialu inte förstår vad som kan ha varför göra det, vad säger mesjul fan inte upptäcks , kylare gå kretsar inte intelg kunde att VEA tusen rädd för att fånga eld, jag knappt mer än en månad får jag en annan dator, så jag vill visa dig allt jag vet att göra, min lovar att du kommer att se videotutorialu!

 51. CORLEONE sade han

  @paul: Bra om du är så meseras null fal förändring !! Är du säker cooleru täta väl med PROC Du har plastclips proc Du vet lika processer som körs i datorn jag såg den tjänst som jag visste att det inte fanns någon hård SATA adapter?? eller de hade ingen aning om läget för en geamper charter styrelse i hand, så titta innan invetzi på Altu dem och skryta att tziai räknat ut datorn du, var jag ung jag Patz och jag så jag ändrade klipp plast med metallskruvar är men jag lägger gummi brickor att inte kortsluten ombord, Leam inte för hårt så att inte proc krokiga stift, och ändå bara en processor udda spår på moderkortet som kräver .ASA som Heat ... chans att säga hur de studerar och efter det vill jag visa dig vad jag vet om framgång PC! inte den andra men du ser mer kommit hit utan fientlighet och barn och om du aratzi vad du vet att det kan vara möjligt att ha och vi acceleasi PC. som jag skojar!

 52. paul sade han

  Jo jag gjorde PROC i moderkort i däck och uppvuxen i siurubuiri du säga var när jag var en AMD Athlon xp1700 +, i tider då vi lägger alla ledde honom till tjänsten, men chear om de bränner alla gör video tutorialu !! jag vill komma in i laget, inte att jag ger bra men efter en månad jag får en annan dator, och jag hoppas att jag inte har problem, och detta Carel har udda Harb, och ala mia ändrats flera ledare på moderkortet, och jag tror astai problem, och min PCU pentium ingen udda harb inte värma hästen till mig, men låt oss gå vidare nu VB hur jag får gå !!!!!!! Videotutorial laget och lära sig om PC-folk, och jag jag har installerat hundratals datorer från scratch, mn pa lärde mig en man som arbetar IP killen lärt mig, så jag är inte så dum som du tror u !!! jag vill inte argumentera med någon och jag vill att folk här han förstår och tisdag kommer att lämna webblänkar till några 5 gånger på denna webbplats för att se alla jag känner gör och 2 handledning, inte mig du ser och tror inte att jag ger bra! och om du sätter sami ångra knapert disk och sal miljoner kycklingar tillbaka vet inte! så inte argumentera med min på denna webbplats, ning punkt, vi här talar om hur man undervisar världen om PC! och nam nämnda blad visar dock om PC, du gjorde du skrev ett stort misstag, och mitt problem med PCU hopp kan vara moderkortet, om jag gjorde fram till nu !!!!!!! totorialu och så småningom och efter dal Nabi min dator här spelar ingen roll mitt problem med PCU gruvan är besväret att komma in i laget Videotutorial och visa dig vad jag vet och sami göra vänner ensam? jag tror inte argumentera med dig Corleone! jag vill vara vänner, och felet inte Mia trevlig plats fas: ja du ser inte att kunna ha PC som du, jag kallar miam bruten PCU mer upprepa mig dal Nabi pc betyder ingenting PCU är detta vad jag sade med kan inte göra snabbare videotutorialu, och hör du mig allt jag vet, och jag såg att denna webbplats TEAI Kan skutta med många människor, och jag vill att vi inte gräla, jag vill dig med mn att vara vänner inget mer, och återigen säga dan framgång videotutorialele fortfarande!

 53. paul sade han

  Jag trodde att denna webbplats inte argumentera människor?

  Siam gjorde allt de kunde cupcu min här är problemet med moderkortet! att de visste vad Miai sade till dig som fyllt 11 år! sedan aveampetium III, så med jag inte mamma beröm! vad jag gjorde allt du sa dig! och berättade att ultra make uppdatera BIOS, fungerade inte, nu när miaspus som vissa ledare måste ändra moderkort, och en del en ventilations största !!!!!! redo att ändra min subiectu med ECP nu hoppas jag att inte kritisera

 54. Adrian sade han

  @CORLEONEOch @paul: Sluta ... Corleone skönt att vara mogen och lämna världen i fred!

 55. paul sade han

  Adrian tack Zimi din e-mes som sati lämnar videotutorialu

  laso här

  Jag slutade argumenterar med Corleone jag inte göra än Sami Soun problem och få råd, redo att smälla mig jag ber om ursäkt till Corleone, sorry

 56. COELEONE sade han

  MAAAAAIIII inte argumentera med någon bara bantered lite bara mig stitzi så länge, och Paul vad jag säger är att det kanske är bättre att göra jobbet och efter att prezintzi, hur gör Cristi, hur Boby och ceilaltzi, normal faktiskt vi vara vänner, är glad datorn mas viktigt att höra att IAI ges cap.Si Itzi ärlig att säga hur många hävdar att en bra sak så invetzi något .Från min tur Paul och jag uppskattar att vill avslöja vad du vet (inte väljer andra faceo), men min åsikt är Altu inte köpa det borde inte repareras, kan pengar kommer att passa någon annanstans! Uppriktigt och respekt !!! Du har inget att be om ursäkt inte göra något fel !!!

 57. CORLEONE sade han

  Vilka ursäkter har inte gjort något fel ?? !!! Och inte bara förlöjligas putzin hävdar, eftersom det handlar också om hur de studerar motsägs av något, vi är och kommer att vara prieteni.Parerea Paul är min udda bra idé att göra i stället för vad vi vet, och jag uppskattar verkligen det sätt du delar med cunostintzele väljer andra tale.Dar ge råd Itzi video inte de efter dag vi ser framför oss som en nyfikenhet! Han arbetar som professionell som Cristi att Boby.O mai vb pe mess! Ceaoo och lycka till! kasta inte pc reparatör måste lyckas!

 58. LucianGL sade han

  Jag kan inte se det förnuftiga i många kommentarer här, men ...
  Det skulle vara bättre om det var bara frågor och svar från och om handledning respektive

 59. liviu sade han

  Sall bv för handledning killar jag hade en rugaminte om möjligt, en handledning lite om du kan där han presenterade en monitor k jag har en kusin och inte alltför kunniga och är intresserad av att köpa sin nya, de ger en komm och spunetimi vad kan jag rekommendera dem?

 60. paul sade han

  Corleone ser lnku med min video, men detta görs med att skriva, och sedan göra en med min röst bra, jag cunosteti och Miami bosatte PCU tack för råd, satte Miami några tion i enheten, nu jag 5 tion, och Lagat INVRA källa till snabbt glömma att webb länkarna nedan video

 61. paul sade han

  Det vet att det är det första och sedan den andra, i morgon ser jag tar en mikrofon, denna primu att veta att så såg du vad jag vet att göra med ljud, men primu inte VB Jag har inte mikrofonen nu, mn mig våt ta mikrofonljudet cami

 62. paul sade han

  Coleone dem på laget video tutorial video tutorial astai primu glömt honom glömt webblänkar nedan, jag hoppas sati ombord Corleone, i morgon, gör det som VB, och jag hoppas att komma in i det här laget

 63. paul sade han

  Team video tutorial och Corleone denna video tutorial är om dj virtuella lam gjort med text, i morgon jag gör för min röst i en sjal jag presenterar idag nam tog mikrofonen och min ta det, kan inte hitta kväll på 00: 00 vaknade hörlurar så i morgon ska jag göra något annat som var att visa dig så att du vet hur man gör med några allvarliga progamele morgon sal videotutorialu göra, och jag hoppas att du ser ut och Corleone, från huvud till svans

 64. paul sade han

  astai webblänkar längst ner där man tittar på det

 65. Adrian sade han

  @paul: Paulino cease dina kommentarer inte talat inte ge någon länk ändå vi inte kommer att tillåta din webbplats, så vi går in i laget Boby och jag jag sagt, handledning och du post till en av de nya länk eller skicka handledning i mail (gör ditt Gmail-konto, kan det skicka stora bilagor via e-post) låda fylld med onödiga kommentarer ganska snälla sluta! Vår e-post du ovanför varje handledning på övre vänster ovanför filmen säger "cismaru Cristian" eller "Bogdan Pelu" eller "Adrian burlugeanu" Genom att klicka på den länken, du kommer att öppna clientu mail med mailu redan fyllt i " "du tar piller med kopiera klistra in den i din e-post som du skickar att använda och ger oss en av oss!

 66. paul sade han

  ok så jag ge dig själv miljarder webblänkar och jag vet att detta är den första demo i morgon som jag gör för min röst jag personligen kommentera sal

 67. paul sade han

  Adrian mailu hoppas du fick? Rapunde inte här ja eller nej

 68. corleone sade han

  @paulVad id du yu? Mine är [E skyddas].

 69. paul sade han

  adrian hopp om att en sati grafikkort tutorialu meu.til jag ge killen som VB, och Sami sui hur mycket pengar du har att ge om jag kommer in i laget, hur du kommer att betala, och Corleone, jag visste gav acceptera

 70. @ Dan.nu är oklart om vem vet vad med gimp för innan de hittar platsen videotutorial.ro mah titta tutorials på youtube där FDVISIONS gjorde ett mycket bra jobb (om gimp) ... Jag lärde mig mycket av honom ... men ge mig din adress messenger..sau se ioowhili_3mok1d min ... ..iubesc gimp ... eftersom det vid första du inte ännu torrent hade lärt sig och vad han kan göra;)) .. jag vet inte vad du ska välja ... min dröm var fotoaffär ... men jag såg k var inte fri och jag gav upp ... Så jag valde gimp ... som är super enkel och enligt min åsikt är lämplig k mig ... användare kan göra nästan samma saker k fotoaffär; )) ... väl känner igen den första tusen var svårt att gå med alla dessa lager ... men nu ... ingen Problemo ... vad ... .så ioowhili_3mok1d eller Zil lägga din ..

 71. Viorel sade han

  bra program, tack.

 72. Alyn sade han

  Mycket bra programul.Multzumesk

 73. crsty200927 sade han

  är super handledning, gjorde jag som du, men problemet är att när jag trycker på tangenterna inte jag ansluter kam

  vad göra?

  tack

 74. crsty200927: Är super handledning, jag gjorde som du, men problemet är att när jag trycker på knapparna kamma conectezce mig inte att göra Tack?

  Kontrollera om du har angett rätt information i "Notes".

 75. hej Paul ... jag skriver som en e-id för att säga ... [E skyddas] efter kombination ... Ekon + alt + till honom i lådan ... Jag gowrielyahoo.fr visas ... så hur gör jag verkar @ ??? Jag har inte hittat någonstans ett svar: D tack

 76. Jag började använda detta program och jag stötte på två problem:
  1.la Gmail-konton, introducerade vi program två Gmail-konton och när jag vill logez använda tangentkombinationen ctr + alt + till honom att logga in via en av de två konton som ingår i programmet utan mig innan min show existerande alternativ och välj vilken e-postadress jag vill intru.La yahoo mail konton fanns inga sådana problem logez det när jag vill visa mig de två alternativen (dvs. två e-postkonton som ingår i programmet) lämnar -Jag mig att välja vilket konto jag vill logez.
  2.daca Jag vill logga in på webbplatser där användarnamn krävs för att använda en e-postadress, inte kompletterar krävs uppgifter användarnamn och lösenord, ange användarnamnet misslyckas att ta itu med mail.De exempel, om KeePass program postadress såsom [E skyddas] Han anger helt enkelt ABCD annars ingenting.
  Väntande lösningar, tack.

  • blJag har börjat använda detta program och jag stötte på två problem:
   1.la Gmail-konton, introducerade vi program två Gmail-konton och när jag vill logez använda tangentkombinationen ctr + alt + till honom att logga in via en av de två konton som ingår i programmet utan mig innan min show existerande alternativ och välj vilken e-postadress jag vill intru.La yahoo mail konton fanns inga sådana problem logez det när jag vill visa mig de två alternativen (dvs. två e-postkonton som ingår i programmet) lämnar -Jag mig att välja vilket konto jag vill logez.
   2.daca Jag vill logga in på webbplatser där användarnamn krävs för att använda en e-postadress, inte kompletterar krävs uppgifter användarnamn och lösenord, ange användarnamnet misslyckas att ta itu med mail.De exempel, om KeePass program postadress såsom [E skyddas] Han anger helt enkelt ABCD annars ingenting.
   Väntande lösningar, tack.

   Försök att använda och dokumentation på tillverkarens webbplats, där du hittar information som denna.
   Jag KeyPass Gmail-konton som 3 och 2 någon Yahoo, jag använder den senaste versionen av KeyPass (som kräver .NET Framework), har den versionen många fler inställningar och alternativ för att anpassa inloggningssekvensen.

  • blJag har börjat använda detta program och jag stötte på två problem:
   1.la Gmail-konton, introducerade vi program två Gmail-konton och när jag vill logez använda tangentkombinationen ctr + alt + till honom att logga in via en av de två konton som ingår i programmet utan mig innan min show existerande alternativ och välj vilken e-postadress jag vill intru.La yahoo mail konton fanns inga sådana problem logez det när jag vill visa mig de två alternativen (dvs. två e-postkonton som ingår i programmet) lämnar -Jag mig att välja vilket konto jag vill logez.
   2.daca Jag vill logga in på webbplatser där användarnamn krävs för att använda en e-postadress, inte kompletterar krävs uppgifter användarnamn och lösenord, ange användarnamnet misslyckas att ta itu med mail.De exempel, om KeePass program postadress såsom [E skyddas] Han anger helt enkelt ABCD annars ingenting.
   Väntande lösningar, tack.

   1.Ambele konton Notes avsnitt måste fyllas med Auto-Type-Fönster och själv Type.Exemplu:
   För det första kontot:
   Auto-Type-Window: Google-konton - Mozilla Firefox
   Auto-Type: bl {TAB} {ENTER} 12345
   För det andra kontot:
   Auto-Type-Window: Google-konton - Mozilla Firefox
   Auto-Type: bl {TAB} {ENTER} 54321
   2.Daca måste använda @ -tecknet sedan använda {at} .Exemplu:
   Auto-Type-Window: bl {at} {TAB} yahoo.com 12345 {ENTER}

 77. Tack för hjälpen Dan, nu fungerar bra.

 78. prigoana70 sade han

  KeePass mycket framgångsrik här guiden. Tack så mycket, verkligen hjälpt mig. Gör ett bra jobb här. Hålla upp goda arbete killar!

 79. Anjin sade han

  Buna.Am installerat och jag hade en fråga jag progr.shi:? Det bör vara på schemat ... .caci För mig är det enda sättet det fungerar

 80. Anjin sade han

  Kanske inte har gjort någon inställning? Om någon har några idéer ... .ar vara svårt förväntade mishto.MS

 81. dan sal efter att jag lägga alla dina lösenord i KeePass kan spara och ge mig spara dem alla! ms Ceao!

Returlänkar

 1. [...] De som vill ha ett alternativ till detta program har vi en handledning lösenordshanterare KeePass uppnå vår kollega [...]

 2. [...] Skydda och hantera dina lösenord med den fria KeePass Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan få det hjälp, tveka inte att göra det, så kan bara göra denna plats bättre, se rutan! På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära. Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga. Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 700 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem. [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.