Förebyggande och program för undanröjande av verktygsfält / adware

Hej vänner, för en tid sedan förklarade jag hur får jag vissa program (virus) konstigt i vår dator och särskilt i webbläsare. Sedan visade vi hur vi bli av med dessa problem och förblev handbok för att visa hur vi gör detta automatiskt.
Idag har vi två ansökningar som kommer att hjälpa oss att förhindra deras installation och eliminera dem om dessa olyckor är redan installerade.
Manuell rengöring är effektiv endast på ytan, eftersom registerposter fortfarande sådan programvara.
Lösningar.
1. Unchecky, ett program som vi "slå Shoulder" innan vi gör skit.
2. ADW Cleaner, ett program som hjälper till att eliminera skit redan installerat. Du kommer att bli förvånad över hur mycket "smuts" kod gömd i datorn.

Adresser för nedladdning:

hämta Unchecky
hämta ADWCleaner

Varning:
Så att ni gå head to installera SweetIM!relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Michael Alexu sade han

  Salut! Det är mycket användbart här guiden, men jag skulle vara intresserad av och en om att installera Windows 8 eller 8.1 i UEFI-läget, vad är fördelarna och nackdelarna, oavsett förtjänade eller inte installera det på det sätt som UEFI, om denna typ av installation är bäst för dem som SSD-enheter, och vad vi måste göra i UEFI inställningar innan du installerar och annan missförstånd jag vill ska ingå i guiden som också är en del av ämnet, som är affären med behovet av en säker Boot.Am i denna handledning för att upplysa mig och vet vad jag ska göra i nästa installation.

 2. vally sade han

  Super högt grattis handledning.

 3. Cristy sade han

  Jag jag möter ett mirakel: att omdirigeras till andra sidor! Ofta händer styra ILivid (från vad jag läst som en typ av virus) och en annan sida som säger att jag måste uppdatera Windows Media Player. Det är extremt irriterande att inga 10 sekunder att ladda sidan önskade inte passera och omdirigeras annat. Jag har läst och manuella metoder för rengöring (radera registret) och automatisk (Malwarebytes) men problemet kvarstår. Naturligtvis lösningen som en ren installation av operativsystemet, men har inte så lång tid att göra detta!

  • Jag kommer att studera frågan och komma fram till en lösning.
   En något liknande problem vi har mobiltelefoner. Problemet uppstår när du besöker vissa webbsidor över hela sidan visas en popup med alla typer av nonsens, vanligtvis saker som skrämmer dig, vet du inte brutit mot lagen, måste du betala inte vet vad en fin, etc. Dessa kallas scareware eller Ransomware och kan vara extremt irriterande för vissa till och med orsaka panikattacker.

  • adrian Gudus sade han

   Kolla Extensions avsnitt (om du använder Chrome) eller Add-ons (om du använder Firefox). Dezinteresează eliminerar eller vad du misstänker eller har tvivelaktiga namn, som inte känner igen. Typiskt för dessa förlängningar orsaka detta beteende (eller omdirigera pop-up-annonser)

   • Cristy sade han

    Denna version jag provat det första gången: det finns ingen tvivelaktig förlängning i Chrome! Jag försökte registerändringar (som rekommenderas webbplatser) sedan ansökan Malwarebytes (som rengjorts något) men problemet kvarstår. Faktum är att problemet bara uppstår när åtkomst till vissa webbsidor! Du kan hitta en lösning skulle vara till stor hjälp. Tack!

 4. mihai1307 sade han

  Cristi intressant tutorial! Någon aning om vad som kan spela in webbkameran (en Logitech ska jag skylla C920) och vill göra några klipp ... Tack på förhand.

 5. gigolo_dan sade han

  hej. Jag installerade programvaran 2 och sprang adwcleaner. och det har gjort sitt jobb, men jag bort ett program nämligen youtubedownloader.

  • gabi sade han

   ufffffffffffff jag äntligen lyckats hitta ett program för att bli av med all skit på nätet super högljudda grattis sir bvbvbv

 6. Ionut sade han

  Mycket användbar för att förhindra och eliminera dessa program från datorn till oönskade program som saktar dess hastighet.
  Jag använder två program under en längre tid och jag kan säga att även förtjänar att ha gjort dem.
  Förutom rengöring adwcleaner använder jag fortfarande och Adware Removal-verktyget, finner ofta och saker som inte adwcleaner upptäcka.

 7. Razvan sade han

  Super hårt. Tack för handledningen.
  Jag jag hade haft ett annat problem. Jag installera några tillägg i Chrome. Även om du avinstallerar återkommer. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att testa programvaran rekommenderade jag gav ett totalt återställa partitionen. Men lucruriile som händer på din dator utan mitt tillstånd var mycket irriterande. Visst du installerar programvaran.

 8. nicu sade han

  Jag 55 år och jag kan bara be dig att fortsätta, eftersom dina tutorials hjälpte verkligen tack.

 9. han låg sade han

  Tack för handledningen.

 10. zame77 sade han

  Kristus är uppstigen!

 11. Mugurel sade han

  Kristus är uppstånden ..
  För att hålla det hela så ... "re hetaste
  Jag hade också ett problem med en tolbar ... och jag fick ut av det
  Tack.

 12. ViorelR sade han

  Tack, fortsätter.

 13. Mihai_NSD sade han

  God kväll. Tala om för mig om inte ADW Cleaner inte "snubbla" BitDefender Free, som redan är installerat. (I 7 Pro Windows OS). Tack på förhand!

  • Om du vill kan du göra något antivirus, acceptera någon programvara. Du kan sätta i undantag även ett virus.
   Alternativt kan du pausa antivirus att avsluta med AdwCleaner.

 14. Nelutu75 sade han

  registrera som du behöver för att ta bort alla nycklar (om du vet att nå dem) i samband med ilvid, som om det var den aktuella version.software Microsoft-windows-aktuella körningen verioson

 15. Calin sade han

  Jag har aldrig skrattat så mycket en handledning gjort dig, Cristi. Mage värkte av skratt när du inte upplyst när och med vad som kom ala programinstallation, demens!
  PS Jag tror att ett barn 10 år kan fela så här

  • caisinDonici sade han

   om du skrattar innebär att du är nöjd, gör dig själv en Videotutorial och lämnar oss chockad, om du vet tillräckligt datorn inte ange den här webbplatsen, men du var en konkurrent till Kristus, vad var din povestec ... kom Kristus

  • virus från datorn kan du få dem ut, är det svårare med det som var installerad på neuron [E skyddas] filé ....

 16. Jianu sade han

  Jag har installerat den senaste versionen av Windows 10 1041 bygga men i slutändan frågade mig användarnamn, men något namn skrift är ogiltig och inte förstår cauza.Versiunea bygga 9926 installerar perfekt, kan inte installera de senaste versionerna.
  Vänligen handledning eller explicatie.MULTUMESC

 17. Nelu sade han

  3 dagar för att försöka alla ADW Cleaner och rengöring ger dig alla lås (inte svarar)

 18. Peter Barsan sade han

  Intressant handledning och även jag använde det med bra resultat föreslår från bune.As som en handledning om videoredigeringsprogram "Wonders VideoEditor" språk romana.Sunt nog i andra språk på Internet, men du behöver inte stapanesc.Multimesc!

 19. ViorelR sade han

  Jag hittade torrent videofiler med förlängnings .TS, om du kan några tips på dessa filer, som är (alla flaskor som mkv), som innehåller eller så kan du lägga till dem om behållaren. Tack.

  • AxelCris sade han

   MPEG-TS, video "transportströmmen" specifik tv (inklusive 3D) ...
   Dedikerade mottagare (t.ex. Dreambox.) Satellit-TV / kabel med inspelningsfunktion sparar inspelningarna i detta format ... Video Digital (SD, HD eller FullHD).
   (Stereoljud eller DDig.5.1 i förekommande fall) ...
   VLC spelare sparas även i detta format ...
   Du gör DEMUX (separat ljudvideoprogram TSMuxer), remixa ljud i Adobe Audition eller Sony Sound Forge till exempel. av stereoljud kanaler till 6-8 ... upp till Dolby Digital, DTS, dtshd (DTS Master Audio Suite och Minnetonka Audio Softs ...
   Relipesti ljud så TSMuxer och få blandas i AVCHD eller BluRay ISO (skiva även på DVD!) ...
   Använda MKV gå, kan du enkelt få MKV video ...

 20. Horea sade han

  Seara.Imi bra SSD kan rekommendera en bra (inte mycket dyra), eftersom jag arbetar tillräckligt hårt dator. .Multumesc Denna handledning mycket bra !!

 21. AxelCris sade han

  ... I TSMuxer kan också lägga till kapitel och undertexter ... det är enkelt! ...

 22. ViorelR sade han

  AlexCris Tack vare dessa uppgifter, och jag ska försöka att se vad jag kan göra med TsMuxer och mkv Merge.O bra dag.

 23. stefan sade han

  Cristi hälsning 16 år och jag är dina installerade program och jag skulle vilja fråga om du får på en sida, eller installera ett spel viusata virus i goda uncechy program eller adwcleaner?

 24. Andrew sade han

  Cristi Express filer, men hur kan du bli av med ett oönskat program? Filer Express installerar en Cidu och berättar om du avböjer är inte bra.

 25. Viorel boscencu sade han

  God kväll, vill jag fråga hur du kan hjälpa mig att komma tillbaka till den gamla versionen av Google Maps, förstår jag inte alls med den nya versionen har Internet Explorer, folkomröstade Google Chrome, jag installerade Windows 7 två gånger jag tog det från huvudet utan agiornamente installeras som jag öppnade mitt internet 10 allt just öppnat i den nya versionen och jag kan inte bli av med det vänligen om du kan göra något någon handledning eller en annan version av den gamla versionen kartor tack så mycket

 26. mihaig sade han

  Jag använde ADWCleaner hälsning och nu kan inte använda fillista ge Error522 / Connection timeout ... Kan någon hjälpa mig med ett svar. tack

 27. iulia sade han

  Tack. Återigen, med din hjälp, jag gjorde något. Denna gång jag rensade.

 28. vlad sade han

  När jag scannade ADWClnear kan inte installera YoutubeDownloader till mig och torkade !! Jag kan göra snälla hjälp mig !!

 29. vlad sade han

  Snälla hjälp mig ...

 30. Sergiu sade han

  Salut! Adwcleaner och om jag har ett virus? Jag menar att förstöra något PC?

 31. Tystnad sade han

  Jag använde programmet bara testet och jag hittade inte något, bara berättade för mig att markera vad jag vill ta bort, men det fanns ingenting, testa windows7 x64 erkänna att jag har ett antivirus ESET 7 smartsecurity som väl att vidta åtgärder utan det retar mig som användare än i undantagsfall. Systemet går över 3 år med Windows 7 ultimata x64 sätta och installera dagligen något, defragmentera en månad, men som fortfarande gör Q & Q defrag övervakning ... detta program jag ihåg en adware gammal som var otroligt bra för att avlägsna skadlig kod, spionprogram etc ... dagarna Penicillin :)) fin handledning, alltid ett nöje att besöka din webbplats.

 32. Tack så mycket för handledningen, mycket hjälpsam, löste jag problemet men jag AV adware visas på en kommande scan en fil som Windows / system32 / roboot.exe är fortfarande en malware något, eller det kan tas bort utan problem?
  Väntar på ett svar,
  Tack.

 33. Jag hälsar dig! Jag har ett problem med google google chrome jag öppnar webbplatsen för att titta på nätet ser jag en viss webbplats och söka efter filer och pre ibland Jag maj volunteer.org och varje gång ser cv men verkar inte läsa önskad sida mig och gå tillbaka till platsen ökning ala högen, kanske kan du hjälpa mig eller ens en lösning för att lösa problemet du ger mig.

 34. dan sade han

  Den senaste versionen av Adwcleaner har en keylogger !!!

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.