underhållsprogram och professionell defragmentering O & O Defrag Professional - video tutorial

I denna video tutorial kan du spåra programvara underhåll och defragmentering av hårddisken professionellt nämligen A & O Defrag Professional Edition 11.

Denna mjuka, men 10 version jag använder mig själv och kan säga att det är den bästa Diskdefragmenteraren befintliga marknaden är naturligtvis en personlig åsikt.

Denna professionella defragmentering gränssnitt är mycket liknande gränssnitt för att 2007 kontorspaket som åtnjuter stor framgång.

Kommandon och alternativ för A & O defrag professionell 11 är mycket lätt att få tillgång till ännu mer av optionerna kan nås från olika platser, vilket kan vara smaka många nya användare.

Min kollega boby kommer att presentera en fri version av denna defragmenter, men den fria versionen inte kan konkurrera med den professionella versionen, är mer spartansk och låg i optioner.

Att inte längre galen, jag inbjuder dig att se följande video tutorial om bästa defragmentering program O & O Defrag Professional 11 (personlig åsikt).

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsKommentarer

 1. programvara från O & O platser är bäst särskilt defrag använda den under en tid och har gjort sin plikt och sin plikt

 2. cinadi sade han

  Även om jag började använda det för en liten stund, jag tycker det är ett bra program
  Den defragmentare.Tutorialul är mycket bra -På obiect.Dar Jag har en fråga:
  ve gjort en backup-system på en annan partition än där den installerade operativsystemet, där jag har även spel och andra saker, och jag försökte att defragmentera enhet där du installerade backup och den når ungefär 42% slutar att tänka som jag har sett att göra någonting, bara blinka "kluster" i "Current File / Folder" inte visar mig att du defragmentera filer, jag lämnade om 10 min.si hittills inte kommer att förstå att han inte kan defragmentera säkerhetskopian? för kluster att säkerhetskopiera mina rosu.Mentionez visas att programmet fungerar bra för andra partitioner (jag 2 hårddiskar med partitioner 4).

 3. cinadi sade han

  tydligen löst, defragmenteras och partition backup som var, tror jag defragmentatul gå långsamt.

 4. tack pojkar du fortfarande fenomenalt ... .Many BAFTA

 5. ceausescoo sade han

  Jag har ett problem som jag installerat ett gratisprogram upplaga 2ooo och en och nu vill jag att installera en & o defrag professionell 11, även om den första program jag avinstallerade det uninstaller.sunteti ft revo bra MS

 6. ceausescoo sade han

  inte kommer att installera det

 7. boby_admin sade han

  för ceausescoo
  Inte låter dig installera det?
  Normalt bör du inte ha problem
  Har du en licens för O & O Defrag Professional 11?

 8. Adrian sade han

  Boby Jag har det om du vill ady_gudus messenger ID eller e-post: [E skyddas]

 9. ceausescoo sade han

  Jag lät mig inte säga något temporare.am några filer aktiveringskod

 10. Excalibur sade han

  Först, grattis till vad du gör. Jag såg några av dina tutorials och jag lärde mig en massa saker. Många program och program inte ens hört, och nu några av dem är funktionella och i min dator.

  Jag installerade O & O Defrag, men jag har ett pussel: hur länge defrag C: s, med tanke på att jag hade gjort förut och jag om 6Gb med Windows defragmentering programvara, TuneUp webbplats och trodde det är ok? Det tog mig mer än 2 timmar. När hon är klar, jag gav kommandot att defragmentera igen och började igen, denna gång slutar i 20 minuter.

  Nu är en annan partition, om 70Gb (musik, filmer, någonting dokument - inga matcher, använd inte). Jag ser över 4 timmar.
  Jag antar att om du låter bilen gå kontinuerligt, och jag har en super dator för att tillåta mig att kasta resurser i alla delar (Sempron 2400 + 768Mb RAM).

  Det är normalt att gå så? Fungerar korrekt?

 11. @Excalibur:
  Defragmentering beror på ledigt utrymme på den partitionen, så fort defragmentering är nödvändigt att göra ett fritt utrymme på volymen av ca. 15% - 20%, eftersom O & O Defrag Professional program att använda detta utrymme i tid defragmentering för lagring av temporära filer, som han lagrar i tid defragmenteringsprocessen.
  Om du har mindre ledigt utrymme defragmentering kommer att köra hårdare.
  Om du inte har ledigt utrymme minst 15% måste använda hur "stealth", som ger en föreställning så bra på det sättet "space", men är snabbare.

 12. Excalibur sade han

  Tack för snabbare respons

  C webbplats 20Gb (6 upptagen) och den andra partitionen som jag nämnde är 100Gb (67Gb ganska upptagen). Jag såg alla handledningen och förstå hur och när man använder alla metoder för defragmentering, och jag valde "space" bara för att jag över 20% gratis varje partition.

  Sammanfattningsvis är det normalt att bete sig som jag beskrivit ovan?

 13. Adrian sade han

  @Excalibur: Jag ska fylla minst Cristi tillade att det beror också på hur fragmenterad det är din hårddisk, för defragmentering snabbast råda dig att göra din kategorier partition D / E etc så gör din mapp där till endast video, en bara för ljudfiler, en bara för textfiler, en bara för program, kit ... och du kommer att se att organisera en sådan vara mindre hållbara defragmentering! Försök att organisera bilder från bilder, filmer filmer aufio till ljud, inte mapp för varje kategori och se k blir en defragmentering lättare! Vi vet inte hur du fick organiserade mappar som du tar så lång tid, jag sa ju ... beroende på hur organiserad och fragmente hårddisk så det tar och defragmentering ... inte en standard, tyvärr Domle måste ta 10 minuter eller 15 ... varar beroende på hardu, hastigheten på läsning, skrivning ...

 14. @Excalibur:
  Ja det är normalt att det mycket väl defragging hårddisken, defragmentera verktyg i Windows ytlig men det är bättre än ingenting.
  Den varar mig hela dagen och ibland mer defragmentering och defragmentera hård titt på längre perioder.
  Det är bra att defragmentera en gång i veckan.
  Efter defragmentera en gång efter det inte kommer att pågå så länge, eftersom de redan ordnat i havet.
  Oroa dig inte detta program och vi använder det under en lång tid och jag har aldrig haft problem med hardu-länder än fysiska (hårddiskar som tog några tillverkningsfel och bröts under de första dagarna av operationen).
  Defragmentering förlänger livslängden på en hårddisk och naturligtvis avsevärt förbättrar hastigheten på läsning, skrivning och åtkomsttider.
  En hårddisk är defragmenterad ser ut som ett hus från showen "ren smutsiga".

 15. Excalibur sade han

  Princip, tack!

 16. m_piesa sade han

  Jag kommer inte att betona shi ... Jag ... .Jag har ett problem calc ... ganska bra ... Dell Dimension e520 varumärke ... Jag 2 250 hårddiskar, men jag tror att en av dem gick eftersom jag inte kände igen ... Slutligen ... .i 2 talet för att ha ett problem ... jag har installerat Windows Vista med XP-licens ... eftersom njiste gav mig alltid fel ... vet inte varför men fiecae gången jag försökte ... jag går en vecka efter shi därför spricka (jag kände inte igen honom licens) för att återgå till ämnet shi ... .I windows Vista ... .På 32 bit (formatera alla partitioner) ... efter att ha skjutit en film ... efter torents shi jag måste extrahera det tar mig 20 minuter ... .shi extrahera hela tiden min dator går så hårt fff ... samma sak händer när du öppnar eller hålla torents ODC ... .En försöka schema ess ... kan ha problem med hårdvara ... jag ber om ursäkt om jag inte var kanske alltför tydlig ... me me någon shi expplice vad som händer? om någon kan hjälpa mig jag ber e-postadress eller budbärare [E skyddas]Eller kanske att hitta ett svar här Tack shi ursäkt för förlorad tid för mig att läsa mitt problem!

 17. pool74 sade han

  Först tack för att ta ut pengar, trevlig handledning men jag har en fråga vänligen: medan du tittar på den här guiden jag får ge paus så jag kan göra min dator mig vad du gör ute i handledningen? Jag tror att jag kommer att be er alla att göra något dumt innan eftersom jag inte verkligen behöver en annan Ban.Multumesc förväg för svar.

 18. Adrian sade han

  @m_piesa: när du gör konverteringen dekompression eller har en hel del att hämta eller sådd är normalt för datorn att flytta ft särskilt hårt när du gör konverteringen, komprimering dekompression, något mycket vanligt, särskilt om du har en proc svag och liten bagge !! Ingen anledning till oro!

 19. Adrian sade han

  @pool74: Du kan pausa, men låt inte för mycket eftersom du bryter !!! artificiell trafik ... konsumera bandbredd artificiell, medan andra behöver det!

 20. neomorphy sade han

  mycket bra program från A & O ... men jag skulle vilja Raxco Perfect Professional en handledning om du kan ... hålla upp det goda multumesc..si.

 21. spartacus sade han

  Jag har ett problem med hårddisken partition D. Även om jag inte har försökt defragging totalt fler program. Piriform Defraggler nu använder jag separata områden, men jag är fortfarande ett stort område, kompakt röd, anses vara fragmenterade filer, som kan defragmentera nAnvänd. vad göra? Tack!

 22. marian sade han

  Snälla, hur man lämna 0 & O Defrag på mocitorizare eller stänga den? Jag tror att om du sitter på mocitorizare henne att förstå ensam göra någon defrag och kan jag då jag har något att hämta och förstöra Windows gör ?

 23. Adrian sade han

  spartacus: D Jag har ett problem med hårddisken partition. Även om jag inte har försökt defragging totalt fler program. Piriform Defraggler nu använder jag separata områden, men jag är fortfarande ett stort område, kompakt röd, anses vara fragmenterade filer, som kan defragmentera nAnvänd. vad göra? Tack!

  De områden i rött kan inte defragmenteras eftersom de är systemfiler som är i bruk, och därför programvara inte kan defragmentera, är det normalt att vara så bör du inte oroa dig, kan du prova att defragmentera och JkDefrag är en fri mjuk och mycket bra

 24. webdan sade han

  marian:
  Snälla, hur man lämna 0 & O Defrag på mocitorizare eller stänga den? Jag tror att om du sitter på mocitorizare henne att förstå ensam göra någon defrag och kan jag då jag har något att hämta och förstöra Windows gör ?

  Att hitta defrag programmet 0 0 & härdocumentatie.Daca du handskas med ala program, och det finns handledning.

 25. Hej! Jag har en fråga: 7 x64 för fönster är inte en lösning en på deras hemsida fungerar inte :(?

 26. Komputer sade han

  Faktum är välkomna och användbara övningar.
  Men desto mer bryr dig tal, artikulation av ord.
  Jag säger inte uppsåtligt, precis som det är irriterande ibland ..

 27. Komputer: Ja, välkommen och användbar tutorialele.Aveti mer vård men alla tal, artikulation cuvintelor.nu säga det uppsåt, men det är irriterande ibland ..

  Komputer, på grund av det stöd som ger oss killar här, bör du tala ursäkta eventuella misstag och innerlig tacka dem för vad de gör!

 28. Peshte sade han

  Defragmentera inte eftersom jag har aldrig använt ~ 500 GB lagring och hårddiskar Jag hade alltid full. Jag gav en analys av Ashampoo Hårddisk-kontroll och visade mig alla röda data (fragmenterade data). Med andra ord är inte kontinuerlig alla filer på en hård någon. Alla är splittrad. Som ett resultat, kan jag inte säga att vi inte har defragmenteras igen. Men som förlänger livslängden på hårddisken, tror jag inte. Främst att använda så svårt eller inte, snurrar han längre och värdelös, annars öka tillgången tid ikapp kortnummer. Jag kommer dock försöka defragmentera en hård lägsta (100 Gb) för att göra en jämförelse. Nu barnen på / av hårt med 7-15 Mb / s med katalogen motsatt (visa överföringshastighet). Jag vet att destinationen / source fråga, jag har en backup partition data ~ 3Gb redan defragmenteras. Jag gör tester på denna partition. Men om skillnaden inte är för stor, är min uppfattning att det renteaza att defragmentera hårddisken aldrig i sitt liv. I grund och botten för tiotals giga uppgifter defragmenteras, måste du lämna honom 24-60 timmar eller mer för lite extra fart. En återkomma med resultaten.

  Med mer lagrings MultiCam, vi tilldelades 30% papperskorgen utrymme för fall när jag bort full och galen (använd aldrig shift + del). Och ibland jag 50Gb och data i papperskorgen. Tills den når 0 hårdvara eller tom som det :).

 29. Zerocool sade han
  • Zerocool:
   iaute ser ut som min partition F =)))) vad du gör :( ??

   Om jag ger honom en defragmentering säkert inte kommer att se ut
   Jag vet inte hur illa det kan vara, men det är bra att defragmentera hårddisken regelbundet
   Jag tror att hårdvaran är den svaga länken i en dator och är en av de mest känsliga komponenter så vi bör uppträda med den som sådan
   För dem som är villiga att betala för den extra prestanda Jag rekommenderar att du byter din gamla hårddisk med SSD (även OS) om du vill sbarnaie
   För närvarande en SSD ganska bra som du kan hitta hur mycket 400 lei (av 32 giga)

 30. victor sade han

  Jag hälsar dig! Starta mig en fråga, kanske för att förena verkar absurt men det är allt lära hur vi lever, varför du måste defragmenteras och andra inte-längre-partitionen och inte partition som innehåller operativsystemet? Jag tror att den andra kan styras! Lamuritima och mig.
  tack

  • Adrian sade han

   victorKommer Hej! Jag starta och en fråga kan tyckas absurt att förena! Men det är alla lära hur vi lever, varför du måste defragmenteras och andra inte-längre-partitionen och inte partition som innehåller operativsystemet? Jag tror att den andra kan styras! Lamuritima och mig.
   tack

   Om du har logiskt och förståe handledning sedan decuci som:
   I PC men du inte har bara C-partitionen och andra partitioner inte bara på C skriv / radera / omskrivning / flytta filer utan även på andra partitioner

 31. Bulgac sade han

  Mycket bra verkligen hjälpt mig.

 32. elevenM sade han

  hej. Jag har ett problem. efter att jag defragmenteras hårddisken med den senaste versionen av O & O Defrag efter omstarten visade det sig fel "Interactive inloggningsprocess initieringen har misslyckats. Kontakta händelseloggen för mer information. "Fel uppstår när Windows laddas. Jag kan säga att jag vindows 7 ultimata och under defragmentering mig fastnat PC 52% men efter omstart program körs vidare till 52%. att vara här? Om du kan ge mig en lösning skulle vara vänner, tack! Jag såg denna fråga på andra forum men jag gick inte. Jag försökte ge Repaire vinden och allt går! Om du inte gör någon lösning och jag rekommenderar installera vind kan berätta för mig och tusen VRUN program recuperaza filer eller något liknande vinden inte längre belastning och jag vill Salev några dokument på skrivbordet som var för college! ms

 33. Adrian sade han

  elevenMHej. Jag har ett problem. när vi defragmenteras hårddisken med den senaste versionen av O & O Defrag efter det verkade omstart fel "Interactive inloggningsprocess initiering misslyckades. Kontakta händelseloggen för mer information. "Fel uppstår när Windows laddas. Låt mig påpeka att jag vindows ultimata 7 och under defragmentering mig fastnat PC att starta efter 52% men fortfarande köra programmet från 52%. att vara här? om du kan ge mig en lösning skulle vara vänner, tack! Jag har sett det här problemet på andra forum, men för mig är det inte fungerade. Jag försökte ge Repaire vinden och allt går! Om du fortfarande inte är någon lösning och jag rekommenderar att installera vind kan berätta för mig och tusen VRUN program recuperaza filer eller något liknande vinden inte längre belastning och jag vill Salev några skrivbords~~POS=TRUNC dokument som skulle college! ms

  Beträffande det första problemet erroarea, typ av laptop? När vi återhämta sig handledning, skriva upp till höger i rutan "Sök videotutorial.ro ..." från övre högra hörnet: återvinning eller återställning av data, du anger och du hittar tutorials i ämnet. Jag rekommenderar att du ladda ner en ISO bild från Ubuntu.ro är ett fritt operativsystem som kan köras i Live-läge direkt från CD utan att behöva installera (systemet är på rumänska). Gör en startbar CD-skiva med ISO-avbild, starta det, välj "Kör utan att göra ändringar i PC" då du går till platser, då kan du montera hårddiskar och dator och flytta filer, ja bläddra igenom partitioner, ta bort htmldoc etc etc. Jag har visat detta i en handledning eller om Wubi Ubuntu Linux dual boot med Windows XP, hittar du i rutan. Eller så kan du titta på handledning Dan om Puppy Linux.

 34. elevenM sade han

  nej, jag laptop, jag har ett fel pc.in Contact'm intresserad av att veta om det är på något sätt från den programmerade? windows7 på något sätt inte vet om jag använder fortfarande det inte längre händer Handelsbanken jobb. vad sägs om återhämtningstid jag hittade några bra tutorials och jag får tillsammans ... ms så mycket !!!!

 35. för som är intresserade kan även få en licens från den ursprungliga producenten för A & O Defrag Professional Edition 11 på att slutföra uppgifter det.i kort tid får du ett e-postmeddelande med en licens programului.descarcati
  O & O Defrag Professional Edition 11 här
  lycka till

  • Francisc sade han

   roger: För vem är intresserad även kan få en licens från den ursprungliga producenten för A & O Defrag Professional Edition 11 på att slutföra uppgifter det.i kort tid kommer du att få ett mail med en licens programului.descarcatiO & O Defrag Professional Edition 11 härlycka till cite mig

   Eller använd WinUtilities som är fri och har allt.

 36. delia sade han

  Jag installerade dagar sedan 4 12 O & O Defrag Professional är Edition.Problema öppna min dator när Windows startar ganska hårt (jag var van att snabbt börja f) ... att vara prigram problem med detta eller inte? Snälla hjälp mig med ett svar. Jag har installerat ett program Startup Delayer visas här på platsen, men inte komma överens med honom eftersom jag visas för en hel del program som inte vet vad fac..de ex Igfx fack, HotKey, etc. Persistence Zonealarm och Avast gratis antivirus från många jag förstod jag var tvungen att försvara min inte här.

  • Francisc sade han

   Jag installerade dagar sedan 4 12 O & O Defrag Professional är Edition.Problema öppna min dator när Windows startar ganska hårt (jag var van att snabbt börja f) ... att vara prigram problem med detta eller inte? Snälla hjälp mig med ett svar. Jag har installerat ett program Startup Delayer visas här på platsen, men inte komma överens med honom eftersom jag visas för en hel del program som inte vet vad fac..de ex Igfx fack, HotKey, etc. Persistence Zonealarm och Avast gratis antivirus från många jag förstod jag var tvungen att försvara min inte här. cite mig

   I ett första steg scannar "full" med Malwarebytes'Anti-Malware.
   Det fungerar så här:
   - Spara den på skrivbordet;
   - Installera det och slutligen se till att du kryssa bredvid Uppdatera Malwarebytes 'Anti-Malware och Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Klicka sedan på Slutför;
   - Efter lanseringen av programmet, klicka på fliken Update och klicka på Sök efter uppdateringar för att kontrollera om de senaste definitionerna hämtas;
   - Klicka på fliken Scanner, välj Utför fullständig skanning och klicka sedan på Scan;
   - Skanningen är klar, klicka på OK och sedan Visa resultat;
   - I rapportfönstret se till att allt är markerad och klicka på Ta bort markerade;
   - Slutligen kommer att öppna en fil i Anteckningar med scan resultat och se exakt vad programmet gjorde.
   Om det inte finns någon kontroll upptäckt kontrolleras inte i programmenyn O & O Defrag Professional Edition 12 alternativet "automatisk defrag ...". Det är bättre att defragmentering regelbundet och du inte du vill att programmet. kolla bara om den har en möjlighet att optimera systemet automatiskt och avmarkera den.
   Efter att ha gjort allt detta tillbaka här med information (och berätta vad du har och vilket operativsystem datorn har karaktäristisk) och prova andra lösningar.

 37. delia sade han

  Tack svara mig. Jag har installerat Malwarebytes Anti-Malware och gav en fullständig genomsökning med honom ... Resultat:
  Infekterade minnesprocesser: 0
  Infekterade minnesmoduler: 0
  Infekterade registernycklar: 1
  Infekterade registervärden: 0
  Infekterade registerdataposter: 1
  Infekterade mappar: 0
  Infekterade filer: 3
  För att ta bort i karantän? ... Windows startar densamma, det vill säga ingen förändring .. jag installerat Vista tema Inspirerad 2..poate och det är därför det fungerar hårdare ..

 38. Francisc sade han

  - Ja ta bort dem från karantän (även om den inte har någon betydelse, en gång sätta i karantän den infekterade filen skrivs över och inte längre påverkar PC).
  - Ta det temat.
  - Förändring O & O Defrag Professional Edition 12 med Piriform Defraggler från.
  - Sätt CCleaner från samma tillverkare.
  - Rengör datorn med CCleaner och Defraggler defragmentera med.
  - Ja en fullständig genomsökning med DrWeb Cure - Få kabel Internet i realtid stopp skydd (skärm) antivirus installerat på datorn och fullscan med detta verktyg. Initialt, rullande Dr.Web CureIt! starta en Scan Express. Klicka på stoppknappen på höger när den är grön. Komplett Scan och kontrollera sedan vänster och höger så gröna knappen Spela. Skanningen är klar, desinficera / ta bort alla filer som identifierats. Omstart, aktiv virusskydd, Internet ansluter.
  - Återigen rengöring med CCleaner och Defraggler defragmentering med
  Se hur de går trots allt.
  Vänta erbjudanden.

  • Francisc sade han

   - Ja ta bort dem från karantän (även om den inte har någon betydelse, en gång sätta i karantän den infekterade filen skrivs över och inte längre påverkar PC) .- Ta temat Byt O & O Defrag aia.- 12 Professional Edition med Piriform Defraggler från Sätt .- producator.- CCleaner från samma dator med CCleaner rengör och defragmentera Defraggler.- Ja en fullständig genomsökning med DrWeb Cure - Få kabel Internet, stoppar realtidsskydd (skärm) de antivirusprogram installerat på datorn och fullständiga skanningar med det här verktyget. Initialt, rullande Dr.Web CureIt! starta en Scan Express. Klicka på stoppknappen på höger när den är grön. Komplett Scan och kontrollera sedan vänster och höger så gröna knappen Spela. Skanningen är klar, desinficera / ta bort alla filer som identifierats. Omstart, aktivt skydd antivirus, Ansluter internet.- rengöring med CCleaner igen med DefragglerVezi defragmentering och hur det går trots allt acestea.Asteptam svar. cite mig

   DrWEB curity är inte installerad. Den hämtar desctop och är körbar. Du ta itu med det (dubbelklicka på den), desinficera och sedan ta bort det enkelt högerklicka och "Delete". Det är inte ett virus utan ett bra verktyg för desinfektion. Inte uppdatera men när du behöver det ladda ner den om och om igen när du tar bort städ.

 39. delia sade han

  Och efter skanning DrWEB Cure avinstallera det? för att jag Avast och ge sina huvuden ... eller ligga kvar på honom?

 40. delia sade han

  Tyvärr, har jag nu sett inte bara installeras med RUN Agen ...

 41. delia sade han

  Jag fastnat för det här verktyget som jag hämtat från Softpedia och har 35,8 inte fungerar ... MB ... Jag ger KÖR och ingenting händer ... Försök sedan att ta bort det och kan inte. Varför?

  • Ylye sade han

   Jag fastnat för det här verktyget som jag hämtat från Softpedia och har 35,8 inte fungerar ... MB ... Jag ger KÖR och ingenting händer ... Försök sedan att ta bort det och kan inte. Varför?

   Delia om du ser att den körbara inte fungerar, prova och radera den med Unlocker sedan hämtar det på en annan plats!

  • Francisc sade han

   Jag fastnat för det här verktyget som jag hämtat från Softpedia och har 35,8 inte fungerar ... MB ... Jag ger KÖR och ingenting händer ... Försök sedan att ta bort det och kan inte. Varför? cite mig

   Gör scan i felsäkert läge. Det kan torka efter omstart av datorn.

 42. delia sade han

  Tack för svar. Jag skannade DrWEB bälte och upptäckt var 0. Jag drog ut ett tema för resten mult..in jag gillar verkligen hur du har gjort allt fönsteröppningen spus.La Windows laddas f Jo jag säga om 9 linje, men stanna länge fönster Välkommen ... om 30 secunde.E väl det?

  • Francisc sade han

   Tack för svar. Jag skannade DrWEB bälte och upptäckt var 0. Jag drog ut ett tema för resten mult..in jag gillar verkligen hur du har gjort allt fönsteröppningen spus.La Windows laddas f Jo jag säga om 9 linje, men stanna länge fönster Välkommen ... om 30 secunde.E väl det? cite mig

   Oroa dig inte. Det är bra.

 43. sorin sade han

  Först Jag hälsar er alla ... Jag fick själv denna defragmenter ... men jag har ett problem som du ge defragmentera t.ex. i C-partitionen jag defragmentera upp till 5% efter att låset i sin helhet då automatiskt måste du ge restar ... Jag kan någon berätta för mig vad problemet kan vara att lås

 44. alex sade han

  men det är inte gratis, tillgänglig endast 30 dagar

 45. Vad händer om jag var fast bios?

 46. Beda Venerabilis sade han

  Se det verkade den fria versionen av O & O Defrag 14.
  http://http://www.oo-software.com/free/en

  Det är svagare än Pro-versionen, vilket innebär att inte bara har 2 defragmentering metoder kan inte utesluta vissa filer kan inte konfigurera zoner ... detta är, vi kan inte påstå att Pro-versionen!
  Åh, och en annan sak: inte gå till den fria versionen installerad på Win Enterprise.

  • AdrianGudus sade han

   Beda Venerabilis: Se det verkade den fria versionen av O & O Defrag 14.
   http://http://www.oo-software.com/free/enDet är svagare än Pro-versionen, vilket innebär att inte bara har 2 defragmentering metoder kan inte utesluta vissa filer kan inte konfigurera zoner ... detta är, vi kan inte påstå att Pro-versionen!
   Åh, och en annan sak: inte gå till den fria versionen installerad på Win Enterprise.

   Det är långa handledning och den fria versionen! Använd sökrutan i det övre högra hörnet för att hitta eller söka efter handledning. Du skriver defragmentering O & O, du anger och du hittar handledning

 47. Pitic sade han

  Varför inte göra en tututorial O & O Defrag Professional Edition som dif 14 från 11 ???

 48. Claudiu sade han

  Videotutorial bra du inte kan göra en tutorial på defragmenatare med Defraggler från piriform vänligen conpania mer

 49. Jag har använt detta program .. och är skitsnack .. Istället Defragmentera hårt att det gjorde ont värre .. .. Hur som helst ..

 50. Hej! Jag upptäckte senare den här guiden verkade nu 16 versionen är lite annorlunda från 11. Du kan göra en "Update" i den här guiden?
  Tack mycket bra!

 51. Robert sade han

  Jag vill defragmentera hårddisken. Nu har jag inte har ett operativsystem installerat. Det kan defragmentera BIOS? tack

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.