Gratis fotoredigeringsprogram och lättanvänd handledning video

I denna videohandledning presenterar vi ett gratis fotoredigeringsprogram Magic Photo Editor.

Med detta program vill vi att spela och kul att experimentera med kombinationer som.

-till inramat foto

-Att tillsammans två bilder

-Att tillfogar en blomma eller en tecknad serie på bild

Nu tror inte att man kan jämföra honom med Adobe Photoshop som sagt är ett gratis och enkelt att använda.

av Bogdan Pelu

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)


relaterade TutorialsKommentarer

 1. lacra sade han

  Hej. Du är extraordinär, tack vare dig lärde jag mig många saker som jag inte ens visste behövde göras på ett system och nu fungerar min PC-klocka, tack från hjärtat. När jag kommer från jobbet direkt på handledningen verkar jag ha timmar av lärt mig datavetenskap, du fångade min fulla uppmärksamhet, även mitt femåriga barn upprepar genom huset "Hej jag är BOBY" eller "Hej jag är Cristi". Tack för att du är älskad och helgdagarna som kommer att ge dig mycket hälsa.

 2. lacra sade han

  PS och min son gillar att spela och göra det här programmet som man vill eftersom det har bilder och bilder av ritningar animate.Va tacka för hans räkning.

 3. administration sade han

  Tack så mycket för LACRA uppskattning.
  Dina kommentarer rörde oss….

 4. administration sade han

  Även för LACRA har vi schemalagt några handledning relaterade till "föräldrakontroll" och metoder för att övervaka och kontrollera barns åtkomst till datorer, jag hoppas att du gillar.

 5. Jag ser fram emot dessa "föräldrakontroll" -handledning och något liknande för att hjälpa mig att kontrollera mitt barn över datorn. Tack för att du är älskad.

 6. bedja bra seara.Va vara snäll och lamuritima ett problem: Jag laddade ner programmet december 3 fungerat felfritt fram till kvällen maj aceasta.dorind att göra något med det här programmet i kväll gav villigt ingen berättar mia följande: 30-tempo över Vänligen registrera sp it.For bra och vad som hände och vad som kan bli älskad fac.Va tacka anticipat.Sa

 7. Julian sade han

  Hej Bobi Cristi och jag nyligen hittade din webbplats och är mycket användbar inte bara för nybörjare.
  Vad betyder trevligt och utbildning fascinat.Super PC.
  Nu när vi är på semester, önskar jag alla dina önskningar till dig och dina familjer och den traditionella "Grattis på födelsedagen"!
  Jag önskar er framgång i allt du gör och jag videotutoriale november.
  Tack.

 8. Bra Lacra.In Först måste du skilja mellan ett program och free.Un programvara gratis testversion är en gratis version och smör rial är ett program med en giltighetstid mellan 1 och 30 dagar. Om du vill programmera använder fortfarande måste du köpa det men du behöver inte oroa dig för att ha hört talas om REVO.
  Avinstallera det med revo i "Advanced" -läge och installera det igen så förlänger du giltigheten varje gång.

 9. Hej kära. Tack ptr försök att returnera mitt intrebare.Am de försökte n gånger detta trick med revo jag installerat programmet igen men ändå inte låta mig folosesc.Si jag har ett missförstånd: handledningen du sa är en fri redigerade bilder, hur kommer nu jag be om pengar? jag fick det fel? jag vill korrigera specifika avinstallera jag gjorde precis som jag lärt mig från handledningen tack dvs.va vara friska .Sa bli älskad.

 10. Tack så mycket ptr post trimis.va önskar väl bli älskad är några trevliga .Sa

 11. coryna sade han

  Bravo killar gör ett bra jobb högt tinetio äran att du vet allt, så att alla kommer att säga samma sak men jag säger att du känner är att få så många program

 12. Adrian sade han

  coryna vi är glada att du gillar själv väntar på denna webbplats och vi inte föreslå eller upprörd om du berätta om vad du vill göra en tutorial?

 13. andreea sade han

  Jag har en fråga som inte är relaterad till detta program. Jag vill ha ett program för redigering av fotografer, i den meningen ... Jag menar att jag vill att en fet person ska göra mig tunn eller tvärtom. Jag hade en gång ett sådant program! .. men för dem som tror att de vet hur man berättar kommer jag att rooog 🙂 ett annat program än phtoshop eftersom jag inte vet var alternativet är (det ser inte klart ut på youtube) .. Jag vill ha något enklare.

 14. @andreea:
  Du kan hitta precis vad du vill ha i komplex programvara, kan du inte ha en enkel applikation utan också att göra komplicerade saker.
  Försök Gimp du vill och du kan hjälpa dig.

 15. Nicholas sade han

  Först vill jag tacka er för allt som faceti.Am och jag installerat programmet men efter en månad jag gick igenom samma problem som, lacra; dvs jag avinstallerade REVO n gånger och fungerade inte Please om du kan hjälpa mig och mig. Tack på förhand.

 16. Adrian sade han

  @Nicholas: Vi är ledsna men vi kan inte hjälpa dig eftersom vi inte vet hur du avinstallerade, du borde veta att även med revo kan du göra misstag när du avinstallerar ett program! Vi vet inte hur du fortsatte hur du avinstallerade hur du använde revo !!! Vissa program när du avinstallerar dem med revo efter att programmet säger att avinstallationen lyckades, det ber dig att starta om och om du startar om det går allt fel, och förgäves använde du revo ... du behöver inte starta om när det ber! men du måste säga "nej" och fortsätta guiden med revo vidare!

 17. Nicholas sade han

  Jag avinstallerade som ni har förklarat i Videotutorial och jag inte starta. Tack.

 18. ionutz sade han

  Hej ... .. Jag har problem ... (scz om jag postade här men sidan med snabb komm är mycket svår att ladda).
  När jag vill gå in på webbplatsen med Internet Explorer visas det här fönstret "http://img26.imageshack.us/my.php?image=eroarel.png"
  Jag postade länken SCZ
  Jag hoppas att du hjälper mig ...
  Tack! ! ! !

 19. @ionutz:
  Ja och det händer mig något, jag hade ingen tid att kontrollera, jag trycker på OK och gå vidare.
  Jag hoppas att lösa problem i dessa dagar när vi ändrar servern.
  Jag tror att majoriteten händer när servern är upptagen, har trafiken skjutit i höjden på sistone och vi har flyttat långsammare att ändra server.

 20. ionutz sade han

  Saken är ok om jag har inte det alternativet på plats i alla kategorier och det faktum att retar mig rauu
  Varför hade Nush

 21. Adrian sade han

  @ionutz: Jag kan inte tro att du fortfarande använder Internet Explorer-skiten. Jag anser att en webbläsare skräp !!! Använd Firefox eller Opera eller Google Chrome ... om du inte vet hur du ser tutorials om Firefox och Opera ... skriv upp sökningen Firefox eller Opera så hittar du dem ... Internet Explorer är kål och som en säker webbläsare blockerar det inte popup-fönster är långsam att navigera, inte kompatibel med många webbsidor! och visningen på sidan påverkas, eller vissa skript stöds inte ... Du gör som du vill men Internet Explorer är försenat av andra webbläsare, det är den mest patetiska webbläsaren.

 22. pit_bull sade han

  så jag vill bara se ett videoredigeringsprogram eftersom bilderna är byn ja jag kan inte hitta det på google plm jag kommer att ge dig mess-id för att kontakta mig pls jag behöver något sånt pls ... tascaucosmin mess id ja rogg pls

 23. ely sade han

  tyvärr fungerar det inte att ta mer än 30 bilder: (... kan du hitta en variant som inte är begränsad? tack så mycket!

 24. Flory sade han

  Hej! Jag skulle vilja ta och redigera foton men jag program och berätta hur man köper b.

  många tack

 25. Adrian sade han

  @Flory: Sajten har startat en serie tutorials på de mest kända fotoredigerare Gimp och över gratis !!! Skriv upp rätt Sök i GIMP ge första 2 anger och du hittar handledningar på detta program, om du stannade med oss ​​och andra kommer att följa !!!

 26. där jag hämta ??????????????????????????????????

 27. Flory: Där jag hämta ??????????????????????????????????

  när du vill ladda ner ett program Yorkers behöver göra följande steg
  Öppna en webbläsare vara den opera, Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc.
  Vi skriver in google eller vilken sökmotor vi använder och vi skriver namnet på det program vi letar efter, i vårt fall “magisk fotoredigerare”, skriv in
  Och klicka på andra resultat och därifrån kan du få det download.ezi
  Det tog mig inte mer än 40 sekunder att hitta detta program och det hämtar ez
  Använd Google.

 28. Hej!
  Nu 4 månader vi har installerat på datorn Magic Photo Editor, och efter en månad i en mer öppen jag var inte, försökte jag installera det igen, men inte lämna mig och berätta att köpa den tb (jag honom jag hade fri) Faktum är att programmet är mycket bra och gillade mig mycket.
  Min begäran är (om du kan hjälpa mig) för att installera det igen gratis.

  Tack så mycket,
  uppriktigt Flory

 29. Programmet är bun.dar han inte kommer att slå Hulk, det är inte gratis dig om använder 30 eller 30 av oss förstå fria bilder, så mycket kostar ca 30 och dolarI.Daca hitta något låt mig veta och jag kommer att befria mig ok, pojkar är fantastisk och verkligen inte känner till detta program

 30. Ja ... det är ingen mening med kritik, tvärtom ... Jag gratulerar dig också. vad du gör. Personligen arbetar jag med barn i olika åldrar på en studentklubb i Arad County och både för utbildning av grafiska aktiviteter och andra inom IT är till stor nytta för mig. Det finns saker som även om de verkar enkla (speciellt efter att du har dissekerat dem i videotutorialen!) är av verkligt bruk ... Det är lättare att gå från enkelt till komplext, saker ansluter bättre och så kommer du till photoshop, gimp.Xara, corel.d ... Etc. Men vissa saker kan göras enkelt och enkelt, utan att kosta någonting, med mindre komplexa program och lätta att tillämpa och få effekter som liknar mycket dyra program (fotosh.) Och som vi lappar som vi kan och inte vill det fungerar aldrig som med licensen ... men alla gör det så gott de kan. Personligen skulle jag om möjligt välja en handledning relaterad till PaintNET v3.5 ... som också har många kombinationer samlade när det gäller arbete, hanteringsverktyg etc. många verktyg. Jag önskar dig mycket respekt och arbete!

 31. Lenuta sade han

  Placke mig bilder nus om inte ändras.

 32. där kan jag Loa och de programmerade redigera bilder om siti som kommer astai menyidentifikation ceraselaclementina

  • Adrian sade han

   eu: Var kan jag LOA och redigera programmerade pozedaca siti som kommer astai menyidentifikation ceraselaclementina  

   Se video tutorial ovanför dig i att visa hur man använder programvara, var man kan ladda ner, hur man installerar, klicka på Close to spela klicka på play-knappen (triangel som)

 33. lindra sade han

  mycket intressant, tack så mycket för din presentation mer väntar och andra tutorials kommer att följa, tack igen.

 34. carmen sade han

  Jag skulle vilja ha programmet gratis ... snälla ... Jag tog det någonstans och kan inte använda det längre ... Jag måste köpa det ...
  tack
  ps: min e-postadress är "[e-postskyddad]"

 35. lavinia sade han

  Var snäll och innerlig lamuritima ett problem: Jag laddade ner programmet december 3 fungerat felfritt fram till kvällen maj aceasta.dorind att göra något med det här programmet i kväll gav inte tillåtet mia berättade följande: 30-tempo över! Vänligen registrera sp it.For bra och vad som hände och vad som kan bli älskad fac.Va tacka anticipat.Sa

 36. Det innebär att utgångna testperiod av 30 dagar i programmet och till det kan du fortfarande använda måste den: köpa eller få tag i en seriell eller försöka avinstallera programmet med Revo Uninstaller och installera den nya hopp kommer att fungera! Lycka till!

 37. andrei sade han

  Jag använde programmet om 2-3 dagar och nu ber jag dig att köpa det kan hjälpa mig

 38. Razvan sade han

  Det är ganska bra för en början ...

 39. Ciprian Iosub sade han

  hälsning
  Programmet är inte gratis, efter 30 dagar måste köpa den om någon vill, bör det vara och denna sak
  Grattis till ett jobb som respekterar faceti..Mult

  • Anca sade han

   Ciprian Iosub: hälsningar
   Programmet är inte gratis, efter 30 dagar måste köpa den om någon vill, bör det vara och denna sak
   Grattis till ett jobb som respekterar faceti..Mult  

   Hej, Ciprian!
   Du vet dem alla!
   Grattis!

 40. catalyn sade han

  k går inte mijto hämtat

 41. oana sade han

  furmos

 42. anonym sade han

  Mycket användbart !! jag efter att jag hämtat den här videon!

 43. Pavelynoo sade han

  Bravo killar Very Hard programu

 44. Ciprian Iosub sade han

  Anca:
  Hej, Ciprian!
  Du vet dem alla!
  Grattis!  

  Hej ANCA..Jag känner inte dem alla, men jag säger att det är bra att säga detta..Vet att jag verkligen är ledsen att du gjorde ett intryck av att jag skulle känna dem alla..Det skulle vara trevligt att känna dem alla tillsammans ...

 45. costelpescar sade han

  Începători.Mulţumesc roligt och användbart.

 46. George cosa sade han

  Som jag hämta det, som jag ser 30 rättegång, men får dock låta fonden kan inte sätta bilder

 47. Hej, jag vill också be dig om hjälp. Tidigare hade jag ett program som heter "foto" och det fanns något annat men Photoshop hade inte många funktioner. Du kan också redigera bilder och ta bilder på skärmen och det verkar för mig att redigera filmer tack om du vet vad det handlar om, hjälp mig för jag vet inte längre vad det heter

 48. Olga Vuscan sade han

  Om du vill ha ett bildredigeringsprogram lätt att använda och gratis (inte rättegång), kan du ladda ner Photos på http://www.photoscape.org - Det är intuitivt, enkelt att använda och låter dig göra många fler ändringar än detta program. Google har också ett redigeringsprogram, lika enkelt och gratis, som heter Picasa.

 49. Lavinia sade han

  Hej, berätta för mig ett program genom vilket jag kan ändra bilderna så ok som möjligt, hur använder jag foton för att modifiera bilderna för att få fler specialeffekter (att sminka, bli av med rynkor ... etc) jag behöver snarast mssss: *: *

 50. CRISTINA sade han

  FRT är bra och när jag behöver veta var du ska leta!

 51. Militaru sade han

  ladda ner det som jag behöver det snarast snälla hjälp mig
  Ladda ner: eType1.com/f.php

 52. ISE Mirela sade han

  Jag vill också ha gratisprogrammet dak se kanske jag bara använde det några bilder .. efter kre fungerade det inte längre ..! Kan du hjälpa mig? Jag gillar programmet så mycket..för det har dessa animationer och popcorn..det är väldigt kär för mig! [e-postskyddad] Tack på förhand!

 53. hård

 54. Jag laddade ner fotoredigeringsprogrammet, men sedan dess ser jag "22find" i alla sökmotorer. Hur kan jag bli av med den här saken? Tack.

  • Micu sade han

   sök på nätet * adwcleaner *, det är gratisprogram, installera det och rengör din dator för oönskade människor. Jag hade ett liknande problem och det var så jag löste det. För mer information, skriv in ………………….

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.