Problem med berörings hemsidan Miix2 8 löst

tablett Lenovo Miix2 8 är ett tekniskt underverkEn tunn tablett med en skärm 8 tum kan köra bra Windows 8.1.
Denna tablett Jag rekommenderar det och jag i den särskilda handledningen. Tyvärr träffade jag ganska besvärligt problem som lyckligtvis jag lyckades fixa ganska lätt, även om det tog lite tid tills jag hittade lösningen slutligen löst.
Problemet är relaterat till pekskärmen, huvudingången, detta manifesteras genom bristande respons på skada eller genom att införa handen ogiltig. Den rumänska "fungerar inte när du trycker med fingret."
Vid första anblicken trodde jag att det var fel av föraren men antagandet krossades när jag kom in i bios och såg att det antingen inte svara på beröring, medan vi använder bara musen och tangentbordet (olyckligt på en tablett 8 tum).
Till slut hittade jag lösningen på vissa forum i Korea (levande translate).
Problemet med den defekta kontakten kommer från vissa slangar som inte är väl placerade i uttag, vilket innebär att det är ett hårdvaruproblem, nämligen fabriken inte betala tillräcklig uppmärksamhet uttagen. Denna sak skulle kunna lösas genom att ändra utformningen och tillsats av små svampar att hålla kablarna på plats.
Efter att lösa problemet jag blev kär återigen utmärkt tablett som rör sig och nu, efter flera månaders användning. Jag hade kommit att hata henne och jag kände mig skyldig mot dem som köpte den på min rekommendation.
Lenovo Miix2 8 pris
PS
Jag har aldrig rekommenderat något som jag inte skulle köpa!relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrew sade han

  hej,
  Intressant tutorial. Gruvan hade inga problem som förut, jag hoppas inte, men om det inträffar, veta var man ska "vin" för beslut. Varför jag slog i stället problem med Bluetooth, vilket innebär att jag inte trådlös plats om jag vill ansluta två kringutrustning samtidigt via Bluetooth. Använd Bluetooth-tangentbord och mus för det, men de fungerar inte om du inte ihop med den trådlösa handikappade och ändå efter ca 5-10 minuter jag faller utan anledning Bluetooth-tangentbord. Har något hänt med din surfplatta? Någon lösning?

 2. mihai sade han

  Cristi, är den här guiden efoarte bra och väl förklaras. Du har rätt.
  Jag har en fråga till dig och jag hoppas att jag kan hjälpa belysa samtidigt.
  Jag måste säga ett problem med min telefon Samsung Galaxy S5. Problemet avseende batteriet.
  Jag undrar, det är normalt att batteri procentenheter 1 4,5 minuter att falla till -5 ljusstyrka och WiFi aktiverat automatiskt och facebook? I grund och botten vaknade maximal batteri procent minskar 1 2 men maximum. Jag måste ringa garanti eller där jag fick det eller returnera den wsa cumapr ett nytt batteri?
  Om du tittar på genom att ställa in en procentsats sjunker till 4,5 minuter på batteri ljusstyrka med te som sagt ovan.

  • Alex sade han

   Jag tror att det är mycket vanligt. Vid normal användning batteriet håller dig från morgon till kväll?

  • Ionut sade han

   Du ofta inte har dem med dem som inte ger alls, eller göra cool ... Det är ultra mega normalt särskilt som han kan hållas utan strömsparläge och wifi på facebook, och på natten kan sjunka och 5% och alla det var normalt ..

 3. Cristi R. sade han

  Jag tror att du behöver det för öppnade slaktkroppar.

  http://www.gsmnet.ro/clips-uri/clips-plastic-nokia-srt-6-pentru-desfacut-carcase–11410

 4. Mihai1307 sade han

  Hej Cristi, handledning intressant att du påpekade rätt att kabel FLEX extrema försämras lätt. Kontakter kan vara som har hemmet rent med isopropylalkohol eller kontaktspray (Jag rekommenderar Jag arbetade i fältservice IT & C: D)

 5. Calin sade han

  Cristi välkomna. Jag tror att i framtiden du rekommendera någon mer tid att testa åtminstone en månad för två då rekommendera det är inte ditt fel na na men många människor "direkt efter era rekommendationer. annars felicatari för denna tutorial

 6. Costelina sade han

  Cristi välkomna
  du inte sluta förrän du har öppnat den och på det
  handledning är intressant, när jag har sett det ser ut som en tablett ovikta (men var och funktionell)
  Jag hade en men jag har inte öppnat det så jag kan ge bort
  se det innebär att älska
  även om du fortfarande riskerar pinne
  det enda sättet vi lär
  tack

  • Costelina sade han

   nu och jag lite att skryta
   Jag öppnade mig en bärbar dator (Samsung) en underlig mönster, men vi har aldrig sett andra modeller
   Jag ville göra:
   Jag ville komma till fläkten som kyler processorn
   som var problemet: dammiga halm normal, och var inte längre kyla ordentligt och starta om maskinen enheten
   Därför säger "en konstig mönster ''? åtgärder för att nå fläkten tvungen att vika det i alla leder
   (Operation obekväma och mycket svårt att inte nämna riskabelt för vi vet väl vad är ömtåliga och staplade
   komponenter)
   varnade alla användare som vill köpa sina bärbara datorer att titta och bakstycket ==== måste vara stor och hjälpsamma när de måste rengöra fläkten
   oavsett hur du coddle allt är damm förr eller senare och när problem uppstår
   men något stor omsorg vid rengöring av fläkten är bräcklig och värre inte finns i handeln
   för en eventuell ersättning

  • Jag ångra allt som fångar. Jag gör eftersom jag var ett barn. På den tiden heller intresserar mig för mycket utanför, jag ville se vad som finns inuti och hur det fungerar elektronik.

   • Antonio sade han

    Cristi grattis till allt ditt arbete sparade denna webbplats Tack dela med oss ​​och avslöja dina kunskaper i att skriva och göra handledning vet webbplats som en hel del tid, och även om arbetet i IT som en elektronikingenjör, lärde jag mig mycket många av er är mycket bra och hårdvara och mjukvara visas som små iT-världen, förekommer nya saker och vi har alltid något att lära på detta område, eftersom tekniken går framåt återigen gratulationer.

 7. Ionel sade han

  Hello Cristi,
  Tack för handledningen och tablett eftersom min (samma modell) gör ibland dessa problem.
  Men jag vill fråga dig om du vet: Varför går du inte spela butik?
  För två veckor inte längre fungerar och jag vet inte om problemet är ett program eller inte.

 8. mihai sade han

  [E skyddas] Normal användning håller mig batteriet, men om jag lämnar skärmen tänd + wifi på 4,5 minuter sänks en procentandel på batteriet. Till exempel använde jag den normala skärmen jag pratade 1: 15 minuter Jag gjorde några bilder igår och kortfilmer och nu har jag 63% batteriet, telefonen jag laddade lunchmosen. Vem har S5 eller S4, är det så mycket för dig vid 5 minuter kommer droppe en procent?
  [E skyddas] Jag gör det inte coolt alls, min 2-procent batteri minskar först. Hur som helst säger de att de står för dig till 390 i timmar. Jag vet inte hur sant det är.
  Kanske Cristi skulle säga att det inte är normalt och att Treu jag byta batteri eller gå till tjänsten.

  • adrian Gudus sade han

   Du förstår att du har en smartphone, en riktig miniräknare och inte en enkel monokrom skärm telefon som Nokia 3310.
   Telefonen gör många saker i bakgrunden som du inte ens se dem. den största konsumenten batteri är skärmen. Försök att hålla ljusstyrkan så lågt som möjligt när du är hemma eller på mörka platser, huset jag höll på noll (inaktivera auto-läge och ge reglaget ljusstyrkan till den högsta till vänster)
   Om du har en AMOLED skärm använder en fullständig svart bakgrund som bakgrundsbild eftersom smartphones med hjälp av en sådan skärm inte lyser på alla pixlar för att visa svart (därav spara energi) Undvik tapeter leva (som rör sig och har alla typer av animationer röra)
   Galaxy S4 mig med ekonomiläget aktiverat och inställt på den lägsta ljusstyrkan inte håller mig 1 dag, knappt samlas på 3 timmar skärmen tid (kumulativ tid displayen tändes) och det är därför jag sålde. Innan du säljer det jag köpte ett nytt batteri och fick samma resultat otillfredsställande.
   När producenterna säger på sstand av oro som inaktiverar 3G (mobil data), WiFi, Bluetooth, inte ringa och ge inte sms. Under sådana förhållanden, kommer någon smartphone hålla er mycket men förgäves smartphone om du har Wifi, Bluetooth, GPS, slutade 3G

   • Hej Adrian, Tack för svaret och förklaringar. Så du säger att det är naturligt att falla med en hastighet 5 minuter. Jag får inte skrämma mig och gick för att ta drastiska åtgärder för att köpa ab tjänsten eller nya Terios.
    Hur som helst min telefon produceras i Vietnam, jag trodde jag skulle vara problem som detta eftersom det inte produceras i Vietnam och hans mor i Sydkorea. Och ja, är Samsung Galaxy S5 G900F batteri tillverkas i Korea och monteras i Vietnam. Jag märker att inträffa telefoner bryta i Vietnam. Jag satte problemet på detta sätt. Jag tänkte på det faktum att batteriet kan produceras i fabriken för att vara dåligt skadad fabrik

 9. Anderson sade han

  Hej Cristi, kan du göra en tutorial där du berättar hur bump "slutgiltiga" för de annonser från Google, IKEA, inte att veta var etc. eftersom de äldre systemen Dabei last webbsidor.
  Även den mest vi fortfarande ibland försvårar särskilt YouTube. God dag!

  • Internetannonser hålla uppdaterade. Inga reklam du aldrig hitta innehåll på Internet, eftersom förlagen skulle ha något att äta.
   Om du vill ha ett rikt innehåll på Internet, måste du acceptera och reklam.
   Vad jag skulle behöva skära en hel skog eftersom jag kan ingen sol i huset.
   Försök att förstå, hur det fungerar, det bara kommer inte att dö.
   Jag tror att det är bättre än att betala ur fickan platser (som tidningar).

   • adrian Gudus sade han

    Så är våra rumäner. Okunnig, är det bara intresserad offra sina egna intressen eller inte och hur många offer finns andra som honom har fri tillgång till information, i rumänska, i ett videoformat lättsmält.
    Han bryr sig inte om informationen kommer, som är den som ger det. Det gör ont armbågen bara vill det problem som ska repareras. Synd att vi har utvecklats till sådana skadliga vanor!

    • Anderson sade han

     Ingen mer kan jag, som är reklam överallt, det ser ut som jag poppuppdödande, när det var ute efter något pop annonser annonser, jag är trött på dem, jag vill överföra innehåll färskt utan dum. Det som intresserar mig annonser "söker bågar auto" eller "ser VPN-server", måste det finnas ett program något.
     PS: Adriane, pappa aldrig låta onödiga kommentarer, hela dagen vet kritiker, sade Cristi vad han hade att säga, och du springer in i diskussionen. Snälla, när det inte längre svarar på kommentarer du skriver det en gång i 5 månader och vet inte ditt namn när du Cristi, väl ... du är en admin mindre, men inte ringa Cristi. Evet!

    • VasileTrying sade han

     Kom ihåg det och du var bara början, inte bara oss romarna så, över hela världen
     om tillfälle uppstår alla försök att utnyttja så mycket

   • VasileTrying sade han

    För att undvika att titta g annonser spela adaway program och sedan kan slå med reklam.
    Jag vet inte varför du reagerade så sarkastisk, eftersom även författaren till denna video tutorial presenterade följande dag en strategi för hur man kan bli av annonser på Internet innavigare Android och även Windows.
    Det kan ignorera eller ge dig ett konkret svar.
    Problemet är att han äter av dessa annonser, mer eller mindre!

    Cit Oseara bättre och "inga annonser"

    • Jag var inte att vara sarkastisk, försökte jag förklara hur saker och ting är.
     Jag håller inte med den aggressiva marknadsföringen av sådana "pop-up" "musen över" "rulla över" "länken innehåll" eller demoner. Som ett bevis på att vi här bara ad videotutorial.ro ren utan fallgropar.
     Du bör förstå att vi inte kan ge kvalitativt innehåll utan finansiering.
     Vi har tillbaka medie truster, företagen inte sponsras, vi har inga dolda agendor, oberoende och vill så förbli.
     Vi älskar det när vi får produkter för granskning och föreslå hur vi ska låta översynen. Det finns gott om platser som detta och inte vill ansluta sig till dem. Vi föredrar att köpa produkten med våra pengar än att göra en lögnare översyn.
     Mellan dig och oss måste vara en relation på förståelse. Det behövs reklam, som garanterar oberoende.
     UPPMÄRKSAMHET
     När du hittar en webbplats utan annonser, bör du sätta ett stort frågetecken.

 10. mihai ionescu sade han

  Jag köpte mig en sådan tablett hittills inte gjort mig inte en "siffra".
  Jag har en annan fråga inte vet hur man installerar GPS på ea.Poate någon hjälpa mig? Tack!
  Videotutorialul är perfekt, bra, tack pt.care. Dear all.

  • Kanske menar du en navigations app. GPS är installerad och fungerar.
   När jag hittar en mjuk tillräckligt bra för att rekommendera det, ska jag göra en tutorial med honom.

   • Greuceanu sade han

    Kanske något om en här Maps för att ange officiella Google Play snart, tidigare Nokias navigationsprogram, nu partner Samsung.

   • ionescu m sade han

    vänta ,, tack så mycket, med aktning och respekt m.ionescu

   • ionescu m sade han

    bara vänta, tack på förhand

    • ionescu m sade han

     Dl.Cristi. Han ville hjälpa en vän till mig installera en navigations SOF (IGO för PC) och programmet säger att det inte kan hitta GPS. Mer snälla, hjälp mig med råd vad du ska göra.
     Jag glömde att skriva att jag är ägare till en lenovo tabletter Miix 2.8
     Med vänlig hälsning, m.ionescu

 11. Salut! någon kan berätta för mig om det är värt att ta en tablett Allview Wi7?
  PS: Jag tänker ta speciellt för surfande och Windows-gränssnittet

 12. alex sade han

  Jag går inte på en tablett vonino Stäng Orin hd. vad kan jag göra?

  • Om du inte rör verk, är det bra att gå tablett tjänsten. Ett vanligt problem är att bryta tabletterna flex kontakter. Om det inte är lossa garanterar dig hem, gå med henne till tjänsten.

 13. cosmin sade han

  God kväll och mig någon hjälpa mig? Jag har ett problem med en smartphone nämligen lenovoa328 problemet ligger på följande sätt om du börjar tel functoineaza normal och just nu är det ont när jag satte på standby och ringa mig eller vill komma in telefonen kan inte jag inte fungerar berörings ull bara enkel batteri förblir låst upp ur han återinförs tillbaka och arbete är rättvisa och optimalt men när du trycker stå samma problem upprepas
  tack

 14. miha sade han

  Salut.Am mig en problem hos Lenovo tabletter .. Till exempel, titta på en video och en gång halvan av skärmen, den långa, svarta device enhet i svart och den andra hälften är öppen för mörkgrå. Jag hör ljud men kan inte göra något för att skärmen inte upp stänger och öppnar kraften tableta.uneori darra dålig bild. Kan någon hjälpa?

 15. Sandu Teofil sade han

  Ecranu inte gå till en Lenovo

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.