Översikt operativsystemet Android för smartphones och tabletter - video tutorial

Hej vänner, jag har stora nöjet att presentera min mobila operativsystem föredra, är det Android som vi tillbringar mycket tid i denna tutorial, ett operativsystem som är baserat på Linux.
Jag måste säga att Android är operativsystemet för Windows Mobile 6.5 vi lämnade. På samma telefon som kom förinstallerad med WinMo, jag installerade Android, första gången jag kör i dual boot från SD-kort och sedan jag satte permanent i Rom. Telefonen som är HTC HD2 tala, en telefon jag bryr mig väldigt mycket och att jag är mycket svårt att lämna. Jag blinkar den här telefonen ser inte hur många gånger för att bygga olika platser (anpassade rom, Cocked rom), ibland flash uiam och 2-3 gånger om dagen, så är flash missbrukare, alltid ser ROM den senare är alltid perfekt ... vad!
Låt oss gå tillbaka till Android är ett operativsystem perfekt just nu, skulle många säga att konsumera batteriet snabbt på Android (batery avlopp), tro mig det är inte så, att batteriet förbrukas eftersom Android-telefoner inte kan lämnas bord eller hål är telefoner som alltid hitta något att göra, så använder enheten nästan non-stop och naturligtvis batteriet går.
Jag skulle kunna skriva nu 30 ändlösa inlägg om Android revolution men jag tror att det är bättre att följa guiden.
Denna handledning är en detaljerad översikt av operativsystemet Android, kan det vara till nytta för dem som just har köpt en smartphone med Android, men även de som redan har en sådan terminal och inte gör bra.

Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
På lådan kommentarer försöka få något om ämnet så att andra besökare kan erbjuda en handledning + kommentarer relevanta kommentarer kan vara extra stöd för användarfel, eller lust att lära.
Innan du frågar en fråga kolla igenom kommentarerna äldsta, de flesta gånger det redan svarat på din fråga.
Använd flera kategorier på toppen av webbplatsen och sökmotorn från högra hörnet för att snabbt komma till vad du är intresserad, har vi över 500 tutorials som täcker nästan varje genre av mjukvara, har vi insett, jag du bara måste söka efter dem och titta på dem.

Bruksanvisning videotutorial.ro

Sökmotor.
Om du till exempel har problem med Yahoo Messenger, kan du skriva in i vår sökmotor termer som Yahoo, Mess, Messenger, id mess, multimess problem budbärare, budbärare fel, etc., kommer du se att du kommer att ha ett val.

Kategorier.
Om du använder kategori rullgardins tycker de att baren i Home kategorier: Office, grafisk design, hårdvara, Internet, multimedia, säkerhet, system, lagring, backup, under dessa kategorier är organiserade underkategorier och sub-sub -categorii, det är en mer noggrann filtrering. Att hitta något samband med Yahoo Messenger med hjälp av de kategorier som du kan leda kategori:InternetDet kommer att öppna andra underkategorier där du väljer Voice-ChatDärifrån kan du gå på underkategori YahooSlutligen, med dessa filter kommer att anlända på en sida där de enda punkter i samband med Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiv.
arkiv Du hittar alla våra tutorials organiserade vackra dagar saptameni, månader och år.
Allt är logiskt, bara följa logiken.
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Calin sade han

  Jag vill veta hur exakt uppgraderar till den nyare versionen att Telefonu Samsung mini Galaxy s5570 som programu Samsung Kies kabelanslutningar har aktiverat debug usb och ge upgratdeze och säger att det förbereder komponenterna för uppgraderingar och inga uppgraderingar eller hur alla skriva så jag lämnade en timme. och så hårt som f problem som många har att göra en kort handledning eller förklara. avancera ms

 2. Calin sade han

  Jag menar nyare Android-version

  • subofferul sade han

   Calin:
   Jag menar nyare Android-version

   odindownloader sker med filer och ta dem på samfirmware av Kies inte gå eftersom tjänsteman i vårt land ännu inte har inträffat, hundratals tutorials på nätet ser

 3. mario sade han

  God kväll men intressant tutorial på iOS, iTunes inte göra?
  många tack

 4. ASUS sade han

  Cristi, 2.3.4 du android telefon så det var original eller lai lai resoftat dvs sätta dig på något sätt? Smärtar mig att jag inte kan rota telefonen och HTC en användare från chatt där sa att du ser ut som en uppgradering rom garderob HTC Wildfire och iam säger android 2.3 om du går på det och han sa att ett alternativ misstroende i telefonen, det vill säga i rumänska byte som för mig går Droid VNC Server och hur hemskt det smärtar mig att säga att jag går eller Root Root nekas fel

 5. Alin Anchescu sade han

  Kära Cristi, har du skickat ett e-postmeddelande under "Contac", men kan inte lai emot och valde att kommentera som pote du ser, skulle jag vilja vara en del av laget Videotutorial, jag är inte en professionell men jag kan hantera skicka din bekräftelse på min e-post är [E skyddas] Tack.

 6. par sade han

  hur man installerar Android på en telefon? WM ... nu har jag en ..te scriemi du göra en tutorial eller hur man gör mail..te please please .. !!!!

 7. mariana sade han

  Hej!

  Mycket bra videotutorialul om Android, men du gör och om mobiltelefoner.
  Många av oss har mobiltelefoner som inte har råd att köpa en Android smartphone. Jag har en Samsung Blue Earth S7550.
  1. Hur man installerar spel på Samsung telefoner och applikationer (appar) och Java jade burk tagna från Internet PC. Jag installerade telefonsladden från datorprogram New PC Studio, Jadmaker och varje gång jag säger "stöds filtyp".
  2. Hur du kan installera på en mobiltelefon Samsung två operativsystem? Gör dual boot. Som en smartphone för att göra det. Operativsystem som skall fastställas av tillverkaren och operativsystemet du sätter Android (Android OS som körs på extern microSDHC-kort).
  3. I fall det kan dual-boot, liksom en "backup" telefonen för att spara OS original innan du installerar andra operativsystem som Android etc, inte ha problem som förlorade data eller blockera / förstöra telefon?
  Tack, Mariana.

 8. mariana sade han

  Hej!

  1. Hur man sätter undertexter till en film på din mobil?
  Min telefon Samsung Blue Earth 7550 MP4 stöder videoformat. Tala om för mig steg för steg hur man gör.
  Tack, Mariana

  • Daniel sade han

   Använda Freemake Video Converter program (som namnet antyder är gratis, och Videotutorial förklarade varför och hur man gör det) omvandlar film i film ... 3gp och kyckling och har en el.Rezolutia Alternativ i 320X240 etablera och gata.Pui tf och trevlig filmvisning.

   mariana:
   Hej!

   1. Hur man sätter undertexter till en film på din mobil?
   Min telefon Samsung Blue Earth 7550 MP4 stöder videoformat. Tala om för mig steg för steg hur man gör.
   Tack, Mariana

 9. Julian sade han

  Mariana måste svara såvitt jag vet:
  1. Samsung ser spel på nätet speciellt för denna typ av telefon. Jag fick en samsung och jag lyckades sätta spel slumpmässigt.
  2. Huset kan installera en dual boot på en telefon är mycket svårt om inte omöjligt. På telefonen kan inte eftersom det inte är en smartphone. (Ingen processor kraftfull nog internt minne, vilket innebär att likna en minidator).
  3. backup om du inte vet. Bara spara PC dagordningen, meddelanden, bilder och filmer med verktyg från Samsung.
  4. Undertext Film google-sökning: hur mp4 sätta undertexter på film och det är mer troligt att upptäcka hur.
  Lycka till!

 10. Calin:
  Jag vill veta hur exakt uppgraderar till den nyare versionen att Telefonu Samsung mini Galaxy s5570 som programu Samsung Kies kabelanslutningar har aktiverat debug usb och ge upgratdeze och säger att det förbereder komponenterna för uppgraderingar och inga uppgraderingar eller hur alla skriva så jag lämnade en timme. och så hårt som f problem som många har att göra en kort handledning eller förklara. avancera ms

  Prova på en annan dator, är det möjligt att en process på något sätt blockera uppdateringen.

  • Calin sade han

   Cristi-admin: Försök med en annan dator, är det möjligt att en process på något sätt blockera uppdateringen.

   Jag försökte samma sak och inte bara för mig är det som sagt på f många människor är densamma. och du kan testa för att se den här modellen och se andra som har samma problem som om du kan fixa det. Jag slutade alla antivirus brandväggs antispayer

 11. par:
  hur man installerar Android på en telefon? WM ... nu har jag en ..te du göra en tutorial eller hur man gör scriemi pemail..te please please .. !!!!

  Det går inte att installera på alla Android smartphone, först måste det finnas utveckling för din telefon på XDA-developers, samarbetar det skall uppfylla de finaste utvecklare i världen och i olika projekt. Romare och vissa utvecklare finns.
  Om telefonen är populär och ganska stark, definitivt finns det hopp.
  Den dåliga nyheten för dig är att du måste hantera själv där ute, inte får svar via mail.
  Vakna ... ..up

 12. pc1990 sade han

  OBS !!! BIG
  Smp. de som har en Android-telefon, och det saknar Flash stöd, kan du installera från marknaden, Skyfire applikation (webbläsare) som har inbyggd blixt. Så du kan titta på olika klipp, videotutoriale utan blixt dig.
  Dåliga nyheter för dem som inte stöder flash, är att många tillämpningar beroende på Flah.

 13. AdrianGudus sade han

  För pc1990: Du fel informerade. Skyfire använder inte Flash för att spela upp videoinnehåll. Det gör en semi streaming, spara en cache klipp och spela upp den med hjälp av den inbyggda videospelare enhet för att spela ...

 14. Michael Bacila sade han

  Okkk, lyckades jag göra dowgrade via telefon med hjälp av visionärt ... god tid att göra rot. Nu om du väskan en nyare version av Android? Jag antar att jag borde definitiv.Sincer rotade 2.3.3 version helt, men jag tänkte inte rot.

 15. mihai sade han

  Jag uppskattar att du började göra övningar på Android, som anses vara den bästa OS för. smartphone. Jag skulle vilja presentera en ansökan för gott. Android kan spela in telefonsamtal. Jag har sökt och kan inte hitta en anständig ärliga (alla poster enda talaren). För närvarande WM6 jag smartphone, som har en sådan mycket bra ansökan. När jag ta reda på ett sådant program. Android, en WM6 att ge upp. Jag hoppas så snart ...

 16. TomaDanila sade han

  Grattis till handledning!
  Jag ser fram emot handledning om uppdelning av SD-kort och flytta alla program på kortet
  För att hålla det goda arbetet!

 17. Valy sade han

  Snälla Cismaru Cristian gör en handledning som visar oss hur man sätter en android smartphone och var att ta sin rätta zip-arkiv eller arkivera vi facac problem med CyanogenMod och hur man sätter på smartphone
  Tack och så vidare tinetio

 18. Aura sade han

  God kväll! Jag har en Samsung Galaxy I9000 och jag vill ansluta min laptop, ja inte att installera Samsung Kies. I själva verket, installerar det, men inte öppna programmet och min laptop skärm visas: Ett allvarligt fel:
  "Det går inte att ställa ägaren egendom till ett fönster visat att har inte varit tidigare. Kan någon hjälpa? Tack på förhand.

 19. TyiBy sade han

  Hej, Kan du hjälpa mig med något? du får på vissa platser, säger "Server certifikat gått ut", och måste ge Godkänn, om inte så ge inte kan komma in på webbplatsen alls .. Jag installeras i dag andra fönster som vi hade och vi leptop förgäves, så gör, och bara på PC här: /
  Vet någon vad är problemet? Jag gjorde stora ämnen på forum, inget svar .. Här en skärmbild av fönstret som visas: http://i55.tinypic.com/1z3phyh.png

 20. alin sade han

  Salut!
  Jag skulle vilja göra en handledning om uppdelning av minneskort för telefoner med små interna minnet. (Du nämnde i handledningen)
  Hur kan spela Flash-innehåll på telefoner som inte har detta stöd? utom Skyfire.
  En annan sak, uppdateringar via Samsung Kies i enheter är "laglig", som leder till förlust av garantin?
  Jag kommer att ha en Samsung Galaxy Mini. Det är inte den bästa smartphone, men för en nybörjare jag tycker är perfekt, tandtråd länge du inte försöker 1000 saker på samma gång.
  Den här telefonen har en ganska låg upplösning (x 240 320). Jag vet inte hur man ska hantera det i vissa tillämpningar, som är kompatibla program på marknaden eller se halva skärmen?
  Vad tycker du om NetQin Android Booster program? Verkar ganska bra om de används på rätt sätt
  Tack!

 21. decebal12345 sade han

  Tack för handledningen.
  Jag har en HTC nyligen HD2 att vi sätter Android, en version av Sensation går bra efter att vi hade tidigare Oxygen.

  Det tog mig ett par dagar tills jag får vad allt det här att du har förklarat det i en timme. Synd för mig handledning kom två veckor för sent, dock, och det är bra, jag tycker det.
  Jag ser fram emot andra tutorials anknytning till Android.

 22. cristian vattenmelon sade han

  facti en handledning hur man sätter en ny version av Android

 23. marian ionescu sade han

  Intressant handledning. Jag är glad att du började göra tutorials på youtube för Android eller andra platser kunde inte hitta på rumänska. Jag har en Sony Ericson X8 (E15i) och den här telefonen har android 2.1. Värre är att Android är inte original utan en från Sony. Ser på XDA Developers fann Xrecovery, och jag installerade det då jag försökte flera skivor. Jag försökte att förment har CM7 2.3 android och skulle gå att installera appen från att gå på 2.3. Jag har installerat ett spel i den öppna marknaden, men när det ger mig fel. Jag vill veta om den här telefonen kan ha android 2.2 och där jag kan ladda ner. Jag vill om möjligt vara en android original.

 24. AdrianGudus sade han

  För TyiBy: Att erroare inträffar eftersom du inte ställa in år, månad och dag för att valculator rätt inställd.

  • TyiBy sade han

   AdrianGudus:
   För TyiBy: Att erroare inträffar eftersom du inte ställa in år, månad och dag för att valculator rätt inställd.

   tack mycket respons, men det är inte problemet, det verkar ..: / Jag berättade någon som skulle bero och jag ställa in tiden, men gör lafel ..
   Förutom att jag har många platser det har blockerat, och faktiskt kan inte gå med dem, oavsett hur jag försöker .. vet inte vad man ska göra: /

 25. andy sade han

  sal !!!
  Jag skulle vilja Sami rotez HTC Desire HD och misslyckas (med vilket program kan Rota ???) ... det köpte android 2.3.3 och därför kodade apelsin till orange !!! och om du vet något program som berättar Sami ut program som inte bryr sig om ex amazon.mp3 och mer ...
  tack !!!

 26. Lucianf37 sade han

  Cristi vilken modell av HTC?

 27. Andrie sade han

  Jag har en relaterad fråga om Android
  1) Vi måste göra backup operativsystem?

 28. AdrianGudus sade han

  PtLucianf37: om man läser kommentarer eller text deasuppra handledning eller om du har sett handledningen 2 dagar sedan om vad roten, flash-uire. Du har lärt sig att modellen har Cristi. Läs, läs och läsa och om du vill lära eller lära sig något

 29. Cristi Jag har en Samsung Omnia med WM 2 han kan sätta på android? och om så var snäll och ge sami steg hur man gör ...

 30. Catalin.81-Rm.S sade han

  Jag vill om möjligt att visa oss hur man ändrar startavbildning på Android (bootanimation).
  Jag kan inte hitta originalfilerna (.zip-arkiv) för att ersätta den.
  Tack!

 31. Catalin.81-Rm.S sade han

  Jag lyckades redo med Super Manager som kräver super rättigheter.
  Jag satte arkivet "bootanimation.zip" i / system / media efter omstarten och starta ny skärm!

 32. TurocK sade han

  Jag @Cristi betalkort från Digi.Mobil med extraobtiunea för mobilt internet. Jag menar, Internet Mobile / smartphone från Digi.Mobil (kort fungerar endast på telefoner med nätverks 3G) är obegränsad, vilket innebär att du kan bo när du vill och göra vad som helst utan trafik debitera dig extra eller minska hastigheten.
  Jag ville att argumentera med vad du sade till minut 37: 25

 33. FaraVirusi sade han

  Jag har en LG Optimus One, och har 5 supn desltopuri till dem så jag inte jag vill bara en. Jag ger på menyknappen => Temainställningar => och här kan vi ställa till 7 5 skärmar eller skärmar, och jag jag vill ha bara en skärm och klar.
  Om du kan där jag kan ställa in den till en enda skärm. Tack.

 34. DoubleG sade han

  Salutare.Am en stor sak att be er ... till Prentice alternativ som kan ge internet från PC till Samsung Galaxy Mini S5570 (Gingerbread eller Froyo) USB-kabel (upprepa mig: Jag hade internet telefon från datorkabel !! USB internetversion att ge telefonen till datorn är löst!)) du säger, vilken nytta ... och jag svarar bara för att ladda ner programmet på din mobiltelefonmarknaden (eftersom han inte hämta program direkt på din PC eller åtminstone att jag vet att inte fungerar ... om denna sak ens möjligt att tillfredsställa närvarande hur man gör !!), göra uppdateringar ... uppnå synkronisering mellan telefon och Google-kontot ... .ar finnas flera skäl till många av oss som inte har internet eller WiFi 3G hem !!! jag hittade wi-fi-version (trivial ...!) via en WiFi uSB-minne ansluten till datorn ..numai detta stick inte kommer i paketet ..cablul usb telefonen levereras med telefonen!) jag är inte bara intresserad av hur många av Jag hittade på forum, men utan att lösa detta problem! Nu använder jag ett kort att hålla RDS (mobilt internet!) ... men det är sak med kortet cartela..baga ut ... Tack på förhand även om de inte att finna en lösning på detta "problem"!

 35. HTC Wildfire S vs Samsung Galaxy Ace
  Hej killar ... Jag har möjlighet att ta en av dessa två telefoner ... Och jag undrar vilken som är mer effektiv mars mest intresserad ... men videokvaliteten utan också när det gäller uppdateringar, kompatibilitet, vilket skulle gå bättre för en längre tid ... som jag Miar mer Samsung ... från vad jag vet är mer kraftfull processor men andra kvaliteter som inte riktigt förstår telefoner
  Jag hoppas att läggas ut på rätt plats ...

  • George sade han

   Jag rekommenderar Samsung ... Jag gick till Android 2.3.5, jag rot AAT och går väl fff ...

   LiviuHTC Wildfire S vs Samsung Galaxy AceSalut killar ... Jag har möjlighet att ta en av dessa två telefoner ... Och jag undrar vilken som är mer effektiv mars mest intresserad ... men videokvaliteten utan också när det gäller uppdateringar, kompatibilitet, som skulle gå bättre för en längre tid ... som jag Miar mer Samsung ... från vad jag vet är mer kraftfull processor men andra kvaliteter som inte riktigt förstår telefoanesper postas på rätt plats ...

   • George:
    Jag rekommenderar Samsung ... Jag gick till Android 2.3.5, jag rot AAT och går väl fff ...

    tack för denna information och jag var övertygad om att Samsungs bäst förstår bara inte varför mer kostnads ​​htc plats ... Jag tror att HTC webbplats har Android version nyare ... men det är inte ett problem för i alla fall jag skulle påsen den senaste versionen och rot-ez sal ...: D

 36. MARIUS ANGHEL sade han

  Jag har en LG DL Cristian P920 från Orange, var oordning och jag klättrade genom cod.A dök 2.3 version av operativsystemet för det men detta bara för den fria reta, hålla undrar? Hur kan jag göra mig ubdate eller 2.3 sätta på den utan att behöva vänta till januari eller februari när han kommer ut och version 2.3 / 2 och om jag kan göra det nu när jag lyder anafara risken för förlust garanti / 3 liksom ubdate..MULTUMESC

 37. MARIUS ANGHEL sade han

  Torsk med LEDSEN avkodare ((

 38. Floricel sade han

  mycket intressant presentation jag förbereder tror att en förändring av ben

 39. elvyss sade han

  Tare ... Jag skulle också som en handledning om möjligt CyanogenMod optimering för prestanda ... HTC HD2 ... AM som fungerar "CyanogenMod Inställningar" under Telefoninställningar .... Jag har aldrig hittat någonstans ... Jag skulle vara mycket användbart ... Tack!

 40. AdrianGudus sade han

  elvyss:
  Tare ... SOM OM DU KAN skulle också som en handledning prestandaoptimering CyanogenMod FOR ... TO ... HTC HD2 AM som fungerar "CyanogenMod INSTÄLLNINGAR" i telefoninställningar .... Jag har aldrig hittat någonstans ... AS vara till stor hjälp ... Tack!

  CyanogenMod bygga själv är optimerad för smartphones och justera några alternativ för mer aggressiv olåst. Jag rekommenderar dock att lämna standardinställningarna och gå bara de som rör gömma / visa nei färger, en färgförändring.
  Jag har en LG Optimus One med CyanogenMod P500 7.2 RC och jag kan säga att, med standardinställningarna, gå rakkniv och batteriet inte längre så snabb nedladdning.

 41. Jag vill k hjälpa mig med några råd och mig ,, jag har en Motoluxe xt615 och Google kan inte slå på honom ,, så inte in i nätet ,,, och jag Tre program på det ,,,, var att ,,, ta dem ?????

 42. AdrianGudus sade han

  afy:
  Jag vill k hjälpa mig med några råd och mig ,, jag har en Motoluxe xt615 och Google kan inte slå på honom ,, så inte in i nätet ,,, och jag Tre program på det ,,,, var att ,,, ta dem ?????

  Så du kan "vända Google det" måste ha en Internet-anslutning. antingen trådlöst eller 3G. Ansökningar leta efter dem och installera dem i Play Store eller Market. Din ansökan på telefonen, öppna den och det kan söka efter program du kan ladda ner och installera den fria dem!

 43. Bra!
  Jag har en fråga för administratörer denna handledning inte site.DE 4S eller iPhone iOS-enheter som använder ???

 44. En handledning för att göra en fullständig och iOS?

 45. Gaby P. sade han

  Hej, jag gillar verkligen din handledning. Jag har ett problem, tog jag en smartfhone Samsung Galaxy Ace PLUS som inte har någon främre kamera för videochatt och jag vill veta om det finns något sätt att använda en webbkamera extern kabel eller anslutningar, Bluetooth eller Wi-Fi för trådlös webbkamera ... väntar på ett svar. Tack.

 46. ALE sade han

  Jag har en bärbar dator med Android och misslyckas med att se undertexter på nätet (t.ex. på Tyxo körs utan a'mi visa undertexter episod även om det finns på webbplatsen) att jag kunde glädja zi'mi installerat ... Jag hoppas att du kan göra något och få en svar. avancera ms

 47. vali sade han

  ALE:
  Jag har en bärbar dator med Android och misslyckas med att se undertexter på nätet (t.ex. på Tyxo körs utan a'mi visa undertexter episod även om det finns på webbplatsen) att jag kunde glädja zi'mi installerat ... Jag hoppas att du kan göra något och få en svar. avancera ms

  Sal försöker Mx Video Player som du hittar i Google Play (texter måste ha samma namn som filmspelare för att se det automatiskt.

  • ALE sade han

   du säger är sant för filmer du har laddat ner, och vi har det här programmet går mycket bra, men jag tänker inte titta på online-TV visar att även om det finns undertexter byggdes på platsen ... kan det finnas en blixt något som trebeuie installerat ... .sper I Gasa. Tack ändå

 48. Elvys sade han

  Hej igen .. Jag använder HTCHD2
  .Efter Jag installerade Android 2.3.7 TV OUT funktion .. jag .. kan köpa en HDMI-adapter för att använda PLASMA? ... .mentionez Jag precis som Samsung..galaxi jack s s2..etc ... eller hur jag kunde göra översätta telefonen till en TV ... TACK

 49. Elvys sade han

  HDMI-adapter kan använda? HTC HD2? ANDROID ATT VETA som inträffar efter INSTALLATION AV FUNKTION TVOUT

 50. theo sade han

  Bra Tolka!
  Jag har två frågor dictionary på tangentbordet för att stoppa sådana meddelanden, e-post till en HTC One X och Samsung tablett 7.7 ".
  Och frågan om hur öppna 2 grafik som kommer från en droppe låda som verkar vara en gör-web.drop format. Berätta förare.
  Tack!

 51. hej jag har en HTC Android-hd2 med 2.3.6 men jag resoftat och jag skulle vilja veta hur kan det resoftez med en nyare version av Android Jelly Bean att föredra eftersom de vet att de kan köra programmet

 52. Hej vad programmet kan du se i sin egen teleforun efter pc ???

 53. LG Optimus Salut.Am en 3d p920 Jag försökte cm10 och ics men merge.pe inte gå att använda min telefon slocknar, vet inte vem som skulle tacka problema.Va

 54. andi Turcu sade han

  Cristi, snälla hjälp mig att välja en programstartare ... Jag har en Huawei Ascend 300 Y4.1 Android launcher men visste inte vem skulle köra bäst på den här versionen. Jag tycker mycket den som är på Nexus 4.

Returlänkar

 1. [...] Hej vänner, idag kommer jag att presentera en specialversion av Android, det är MIUI, är detta resultatet av ett lag mycket duktiga kinesiska utvecklare, de har ambitioner, kommer deras egen enhet lanseras snart. Första gången MIUI finns bara i kinesiska språket, men efter upprepade förfrågningar från samhället han boka MIUI laget beslutat att göra det "begriplig" och andra, är det nu tillgänglig på flera språk, behövs tyvärr rumänska. MIUI har en air av iPhone förmodligen hardcore fans Android kommer avskyr detta sammanhang är sannerligen inte vad de ville på Google men så är fallet, är Android öppen källkod och vem som helst kan ändra denna underbara systemet fungerar som önskat . Vi måste inse att utvecklare MIUI laget har gjort ett bra jobb, enkelhet i kombination med mångsidigheten hos Android iPhone. Resultatet är ett slags Andro-Phone nog är väl organiserad, de som använder Android under lång tid kommer att vänja svårare men så småningom kommer att ge fåran kommer noobs vara den lyckligaste, särskilt de som drömmer är långt ifrån en iPhone. Låda program försvann spårlöst, kommer nu installerade program kan uppträdda på startskärmar precis som iPhone, Android ingenting som liknar klassisk, även inställningar har omorganiserats. Förutom ändringar i systemet, som från MIUI tog några extra saker, ljud manager är lysande, appens kameran är mycket bättre än den klassiska telefon ansökan är mer komplex, hantera widgets organisation apps- platser i mappar, för att bara nämna några av de många nya saker. MIUI Team har gjort enkla förändringar i gränssnittet, tog mer Android var redan ett nästan perfekt system. MIUI Grattis Team! Miui finns för många enheter, är deras antal växer kontinuerligt. Om du inte vet android klassiskt utseende, kan du titta på den här videon handledning presenteras i den version av Nexus. [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.