Starta automatiskt program och ändra menyn Skicka till Windows - video handledning

Hej vänner, i denna tutorial kommer jag att visa er två saker, den första är att ställa in programmen att börja med windows, den andra är att ändra snabbmenyn "Skicka till".
Windows kan starta vilken applikation eller fil som helst vid start, allt du behöver göra är att genväga en startmapp i C: \ Användare \ "användare" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Startmeny \ Program \ Startup. I Windows 8 är det som. Se till att gå igenom mappvisningsinställningarna, så att du kan se de dolda mapparna, precis som i handledning.
Processen med att starta program med Windows kan förenklas mycket om vi gör en genväg till Start-mappen som vi kommer att lägga till: C: \ Användare \ "användare" \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ SendTo, så vi kan skicka snabbt alla program vid start på bara 2 sekunder.
Idén kom till mig från kommentarsektionen, där en användare sa: “Programmet är så bra att jag beklagar att det inte finns någon möjlighet att löpa parallellt med öppningen av Windows. Tack för handledningen. "
Jag väntar med idéer eller saker som du vill göra framför datorn, men var anständigt förslag.


 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. FaqTak sade han

  Hur kan du se och nya grafikkort i SLI ansluta 3, 3 I GTX650 nVidias grafikkort och kan inte ansluta alla tre av dem i SLI, Windows Jag erkänner bara två. Även så jag är nöjd, jag först inte trodde det hur stark parallell bearbetning.

 2. Cristi vad grafikkort du ???

 3. FlorinP. sade han

  Hur kan automatiskt starta datorn?

  • cristi sade han

   Jag förstår inte hur man startar automatiskt? Om du vill ha en viss dag och tid för att starta ensam kan ställa in BIOS om du vill öppna den när du någon annanstans (utan att vara fysiskt nära pc) kan med Wake on LAN (är handledning, om jag inte misstar mig) . lycka till

 4. FlorinP. sade han

  FlorinP.:
  Hur kan automatiskt starta datorn?
  Windows XP?

 5. Jag hälsar med avseende Cristi. Jag har en annan fråga som jag vill lösa det och misslyckas. Jag vill ta bort från alternativet skrivbordets högerklicksmenyn för att öppna moderkortsinställningar eftersom det är mycket lång och jag vidgar mer meniul.E en plakett från ICU på grund av avund var mer intelligent i den meningen att! så för att vara exakt, när högerklicka på skrivbordet första alternativen menyn är "AMD Vision Engine Control cetera" och jag tror att du kan föreställa sig vad det ser ut med så många ord uppträdda tillsammans. 2 ord räckte jag säga att mannen gav sin redogörelse för vad det är. plus göra ändringar i inställningarna när du installerar grafikkortet, Windows - och då inte mycket användning denna förväntade scuriaiura.Multumesc

 6. athos74m sade han

  Cristi, det är mycket lättare att komma till menyn "skicka till" genom att skriva i utforskarens adressfält istället för "skicka till" -datorn. datorn raderas och skrivs i ett skick till ord. enkelt och mycket snabbare

 7. Nelu Gherghisan sade han

  Jag är den "kriminella" som genererade den här guiden. Tack så mycket. Jag använder windows 8. Jag kom till "källan" genom att kopiera till adressfältet till utforskaren:
  % AppData% \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Program \ Autostart.

 8. Liviu sade han

  Tack för handledning och möjligheten (som nämns ovan i texten här guiden)
  att be om hjälp.
  Tala om för mig (om jag kan, förstås) vad man ska göra, som passerar musen över filerna och
  Filer förefaller mig i den lilla fönster med information (storlek, version, typ, etc).
  Jag 7 fönster och igår eller dagen innan, jag skulle säga ut ur det blå, jag vet inte har gjort något, inte längre visas
  ingenting.
  Tack.

 9. George sade han

  Cristi hej Jag har ett problem som jag kan inte kopiera programmet från de ursprungliga webbplatser vad de ska göra ???

 10. adrian Gudus sade han

  florin:
  Jag hälsar med avseende Cristi. Jag har en annan fråga som jag vill lösa det och misslyckas. Jag vill ta bort från alternativet skrivbordets högerklicksmenyn för att öppna moderkortsinställningar eftersom det är mycket lång och jag vidgar mer meniul.E en plakett från ICU på grund av avund var mer intelligent i den meningen att! så för att vara exakt, när högerklicka på skrivbordet första alternativen menyn är "AMD Vision Engine Control cetera" och jag tror att du kan föreställa sig vad det ser ut med så många ord uppträdda tillsammans. 2 ord räckte jag säga att mannen gav sin redogörelse för vad det är. plus göra ändringar i inställningarna när du installerar grafikkortet, Windows - och då inte mycket användning denna förväntade scuriaiura.Multumesc

  Vi har handledning på detta. Skriv SER top box i det övre högra sidofältet: mjuk ändrat snabbmenyn genom att trycka på enter hittar handledning.

 11. adrian Gudus sade han

  <b textul de mai sus al acestui tutorial)
  att be ajutor.Te tala om för mig (om jag kan, förstås) vad man ska göra, som passerar musen över filerna och
  Filer tycks mig i det lilla fönstret informaţiitabel höjd, version, typ, etc).
  Jag 7 fönster och igår eller dagen innan, jag skulle säga ut ur det blå, jag vet inte har gjort något, inte längre visas
  ingenting.
  Tack.

  öppna datorn och sedan vänsterklicka på Organisera och sedan mapp och sökalternativ. Gå till fliken Visning och se till att du kryssa i rutan popup beskrivning för mappar och skrivbordsobjekt. Klicka på Verkställ och OK

 12. Anderson sade han

  Hej Cristi, vad gör jag fick ett virus Cristi endast Qvo6 och bara kan bli av med det, mina PC-virus allt, lägg dem i .zip och .png endast bilder och arkiv, och webbläsarens verktygsfält som visas endast Qvo6.com jag kan inte fly. Jag försökte alla typer av program och inte komma ut alls, att sätta överallt i webbläsaren Firefox, IE 10, och driva endast bli av med det, jag för lat för att installera Iara vinna. Tack!

 13. FaqTak sade han

  Cumputem agauga stopp eller starta program som startar i Android OS.

 14. Wayne sade han

  När det gäller att inte använda Windows 8, Mr. Kristus?

 15. nyku sade han

  Hej. Snälla hjälp mig med något!
  Jag har ett problem med facebook, nämligen att ta emot alla 2 30 veckor begränsning av dagar (jag inte tillåtet att lägga till vänner). Jag behöver din hjälp. behaga dig så mycket !!! Om du ajutama hur man gör för att ge upp.
  Cristi Tack !!!

 16. Tadia sade han

  Cristi ni göra en handledning och hårdvara kompatibel med Mac OS
  är mer som vill bygga ett system MAC och kanske du gör och du vet mycket väl att en som är mer stabil.

 17. Liviu sade han

  adrian Gudus:
  <b textul de mai sus al acestui tutorial)
  att be ajutor.Te tala om för mig (om jag kan, förstås) vad man ska göra, som passerar musen över filerna och
  Filer förefaller mig i den lilla fönster med information (storlek, version, typ, etc).
  Jag 7 fönster och igår eller dagen innan, jag skulle säga ut ur det blå, jag vet inte har gjort något, inte längre visas
  ingenting.
  Tack.

  öppna datorn och sedan vänsterklicka på Organisera och sedan mapp och sökalternativ. Gå till fliken Visning och se till att du kryssa i rutan popup beskrivning för mappar och skrivbordsobjekt. Klicka på Verkställ och OK


  Jag gjorde som du sa problemet var löst.
  Tack så mycket.
  God dag alla.

 18. ali sade han

  Anderson:
  Hej Cristi, vad gör jag fick ett virus Cristi endast Qvo6 och bara kan bli av med det, mina PC-virus allt, lägg dem i .zip och .png endast bilder och arkiv, och webbläsarens verktygsfält som visas endast Qvo6.com jag kan inte fly. Jag försökte alla typer av program och inte komma ut alls, att sätta överallt i webbläsaren Firefox, IE 10, och driva endast bli av med det, jag för lat för att installera Iara vinna. Tack!

  ladda ner Malwarebytes och skannar med honom

 19. SLUT sade han

  Adrian sluta göra handledning

 20. Traian sade han

  Trevlig handledning för att skicka ens visste inte
  men vad jag vill veta när du gör fler tutorials på Linux
  om flera distributioner inte bara om ubuntu
  tack

 21. George sade han

  Det visas inte i Windows 8 starta ...

 22. George sade han

  Jag lyckades till slut, men vet inte hur man sätter rds och anslutning till datorn för att starta datum

 23. Zebastian sade han

  Hello Cristi.
  Jag följde handledningen för "skicka till". Jag har också en fråga: Är det möjligt att göra en inställning eller något liknande istället för att skickas för att flytta till ?? Jag frågar detta eftersom jag trodde att när du skickade den kommer din fil / mapp att förbli på källplatsen och dit den skickades…. Tack på förhand

  • Sergio sade han

   George:
   Det visas inte i Windows 8 starta ...

   George gå till inställningar för att du osynliga mappar för att se.
   Följ sedan stegen som jag skrev i länken:
   C: \ Programdata \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Program \ Autostart (för win.8)

   George:
   Det visas inte i Windows 8 starta ...

   George:
   Det visas inte i Windows 8 starta ...

   Traian:
   Trevlig handledning för att skicka ens visste inte
   men vad jag vill veta när du gör fler tutorials på Linux
   om flera distributioner inte bara om ubuntu
   tack

 24. Leo sade han

  George:
  Jag lyckades till slut, men vet inte hur man sätter rds och anslutning till datorn för att starta datum

  Puturosu om du använder sökfunktionen, skulle du ha sett att detta är ett ämne här Videotutorial Cleave https://videotutorial.ro/cum-bagam-in-startup-netul-de-la-rds-tutorial-video/ Om latskap skulle skada .... Sjukhus skulle vara fulla :))

  • nicu sade han

   George hänvisade till Windows 8. Om du var mer försiktig ...! Du skyndade dig och snusade bönorna.
   Ställas till svars för George: Ja, det är möjligt att ansluta datorn automatiskt till nätet vid start, men bara om den som uppfann den ger dig "metoden".

 25. Vasile sade han

  Intressant! Om du förklarades och XP, det var utmärkt.

 26. hej,

  En handledning som du startar en dator med ny hårdvara du har? Eftersom jag fick priser som sträcker sig från flera komponenter, monterade jag men inte vet hur man använder din hårddisk

 27. Hur man ställer in ett program som startar automatiskt i Windows 8.1 inte be administratörslösenordet.
  Tack på förhand

 28. cojocariu sade han

  Jag har redan skrivit följande: I Ubuntu kan du skicka filer och mappar från Google Drive till en minnepinne.
  Var snäll och skratta åt mig. Tack.

 29. cojocariu sade han

  Och hur länge kommer validering att ta? Dagar, veckor? Tack.

 30. marius sade han

  välkommen
  När datorn är påslagen, tills lösenordet anges, körs bilderna i mappen "bilder", som stannar när jag anger lösenordet. Hur kan jag avbryta körningen?
  Tack!

Tala Your Mind

*