Bsplayer gratis nedladdning och installation - videohandledning

Denna video tutorial är om BSPlayer gratis (gratis) som är en mycket populär spelare i Rumänien och världen, trots att det är en mycket gammal spelare.

Tillsammans kommer vi att gå igenom alla stegen för att installera och det som är mycket viktigt är att avmarkera några alternativ som skulle vara om den inte hejdas kommer att installera alla typer av saker (verktygsfältet sökmotor, hemsida manus).

Vi kan också undervisar med stor textning, hur man ställer in equalizern, hur man ändrar huden.

Men gå direkt till att titta på detta gratis video tutorial BSPlayer.

av Cristian Cismaru

UPPMÄRKSAMHET

För din bekvämlighet denna tutorial video är rumänska och kan ses helskärm (fullskärm)relaterade Tutorials


Kommentarer

 1. Jag har installerat själv BSPlayer men när jag sätter filmen i skärmbilden fulla fryser, ljudet går departe.Am Vista Home Premium och jag gjorde att ställa in rendering video.Ce skulle kunna vara?

  • I0nutZ sade han

   så jag har också en Bsplayer Senaste versionen är 2.53.1034 och jag har problem med diakriken på rumänska från undertexterna till dess meny..Jag vill säga att jag kryssade för västeuropeiska och det får mig att pe, î, â men om och om igen ... innan han kryssade för västra västra gjorde han inte ens det, men han gav mig menyn på rumänska med alla möjliga dåliga saker istället för, han gav mig några ränder en retur med kod och så vidare .. nu är menyn ok på rumänska skriver den när jag vill avsluta (EXIT) från den och när jag högerklickar och alternativen visas skriver den med alla diakriker på rumänska men när jag går in i bsplayer-menyn skriver den mig, î, ”men ge mig inte och och ş, ţ och jag förstår inte varför eftersom det gör samma sak för mig i samma undertext,” men ţ, ş och jag blir inte galen ... Jag googlade liknande problem men ingenting med en det enda undantaget att ändra på regionalt språk i kontrollpanelen på rumänska gjorde jag det och sedan dess får jag dessa dicky skit som innan jag bytte till lb romana i regionala och språkundertexter för filmer ser ok ut men menyn var nere nu är det nästan tvärtom ... hjälp mig för det är inte det enda programmet som gör detta eftersom jag har flera program i lb romana och de ser alla ut nonsens delea och innan de inte sågs och jag glömde att säga att innan dessa program kunde du se skrivandet ok nu är det trasigt jag vet inte varför men det måste ha en lösning snälla hjälp-maaaaaa och ms .. !!!

 2. administration sade han

  BSplayer är en fråga om att förstå (kompatibilitet) med Aero som ofta plockar upp hårdvaruaccelererad grafikkort, kan du prova andra metoder för att göra det videoinställningar di inställningar BSPlayer eller du kan inaktivera Aero, istället aero sätta dina egna gränssnitt fönster classic (bara under filmen)

 3. Adrian sade han

  Jag gillar inte ens att BSPlayer dödar mig och jag gillade aldrig xp, det gör inte sitt jobb i oordning på vista, jag vet inte vad andra ser i det men det är "dumt", jag tycker att den värsta videospelaren , ta av dig hatten om du vill lyssna på musik med honom men det finns ingen som vet vad, jag har använt TheKMPlayer eftersom jag vet att du kan hitta den på http://www.dawnload.com skriva att söka TheKMPlayer är gratis och är inte fullständig rättegång! och kommer från instal alla möjliga codecs, dubbelklicka öppnas omedelbart och du kan även se FLV-format utan att installera någon codec som BSPlayeru det utan dem inte kommer att spela kyckling codec flv flv! Super gränssnitt stöder rumänska språket har tusentals inställningar som du kan göra för att fånga, redigera allt du vill, jag säga att det är bra även prova och kan göra och en av de admins handledning för honom,

 4. Adrian sade han

  PS: Jag går inte och jag har aldrig gick BSPlayer I och en dator svagaste och kanske på grund av att jag XP, och du sätter en film bild flyttar replay men ljudet går till alla videoformat som last och om jag kvar i sin helhet scren ecranu svart och ljudet går, paus förbrukar resurser medan TheKMPlayer aldrig gjort mig siffror sting eller ge över videoformat som inte vet.

 5. Dyanna sade han

  dap verkligen bs spelaren har en STOR brist - när omkopplaren görs i helskärm blockeras bilden - om den skulle fixas skulle det vara en sak ...

 6. för Diana
  Det kan vara video codec blir föraren.
  Du kan först försöka ändra codecs och sedan göra en uppdatering till grafikkortets drivrutin.

 7. Jag använder det för alla 2-3 år och är mycket nöjda med det

 8. andone nero sade han

  Tack så mycket ptr installation och konfiguration tips BS.Player. Jag har varit en stor min folos.al gavs över cap.tutorialul är utmärkt, men nu upptäckte jag och är perfekt. Entusiastiska över detta

 9. kan hjälpa mig med några råd, jag hämtade filmer och undertexter inte förefaller mig även om jag skrev sbut progr inclusa.ce att använda?

 10. Adrian sade han

  @ioana: Bra, installerade codecs, vi här på hemsidan en handledning om hur du installerar rätt codecs för BSPlayer, och försöka att manuellt lägga undertexter i spelaren! Vänsterklicka på det och håll ner dra sedan över mauseul BSplayer och ta bort fingret från musen! Om du inte kan prova GOM Player, och jag gjorde honom en handledning som du hittar här på sajten!
  Här är handledningen om codecs för BSPlayer => https://www.videotutorial.ro/?p=516
  Här är guiden om GOM Player => https://www.videotutorial.ro/?p=422

 11. marius sade han

  Tack för allt du gör

 12. corleone sade han

  Aive Vad tycker du om mig, jag åkte till platsen för att dra gratis och BSplayer: överraskning viruset har installerat en trojan: Generic 1343626 (med Bitdefender på 3 år licentza)

 13. @corleone:
  Om du tog den officiella hemsidan npoate inte vara en trojansk tro på honom, vet han att ofta utlöser säkerhetsprogram falska positiva larm.
  Bitdefender är ett riktmärke i världen antivirusurilor.

 14. corleone sade han

  BitDefender kommer inte att vara Bundar hjälpt mig många gånger, exakt på den officiella hemsidan lam ner och jag tror att du kan skjuta för att göra en fullständig rapport till BitDefender !! Annars allt OK!

 15. Vänligen kanaliseras och handledning på Photoshop plzzzz

 16. Andrew sade han

  Salut! Om du lägger BS.Player i XP men är Aero-gränssnittet inställning som måste göras för Vista? Eller har inga problem med det?

 17. Adrian sade han

  @[e-postskyddad]: Det finns tutorials på Photoshop, använd början Search på sidan !!!

 18. Adrian sade han

  @Andrew: Det gäller bara om du har vista, du har xp och det är ett aero-tema som är allt ... du kan använda det tyst!

 19. Andrew sade han

  Adrian TheKMPlayer och jag försökte och jag är nöjd med honom och påvens dragutz mindre och mår bra. MS

 20. Mady sade han

  Jag har en häst. svagare och BSplayer inte gå till mig så jag använder smplayer som ser över 180 videoformat och över 70 ljudformat som jag tycker är ganska 99, 99% av vad som används nu i video eller ljud (så Nuti maj måste codeckuri). Har samma funktioner som bs spelare (texter framåt eller bakåt olika bildformat 4: 3, 16: 4, 16. 9 etc., justera färg och ljud Det enda som inte har det är det har ingen meny på Rumänska men jag tror att detta kommer inte vara ett problem, rätt ?. i min fb Mege och hittills har jag inte hittat en video eller ljudformat som har null öppen, incercatil ingen ånger

 21. dani sade han

  Hur kan sjunka texter i BSplayer enligt propriuzisa bild (dvs svart tejp som återstår under bilden). Jag försökte ratten men skiftande inriktningen 0 inte acceptera ett negativt värde som (jag misstänker) bör tillåta textning härkomst. Finns det några inställningar som förhindrar (eller tillåta) som jag vill?

 22. florin sade han

  varför ge bublu när jag klickar på bsplalyer förefaller svart peferestra

 23. hej.
  Jag berättar från början att jag inte tittade noga på hela handledningen, men jag lärde mig några nya saker.
  men .. har du någon aning om det kan ställas in att när jag ger vänster- eller högerpilen för att ge mig filmen bakåt eller framåt med ett antal sekunder som jag har valt?
  Jag hoppas att jag gjorde mig förstådd och jag hoppas att den här saken kan ställas in ..
  Jag förväntar ett svar.
  thx!

 24. Roby sade han

  Sall du gör inte en handledning och hur du får den att se ut som du har nere till höger "videotutorial.ro" plzzzzz

 25. ge3orge3 sade han

  Salute !!!

  Hur kan jag ge mig själv undertexter i gom spelare fram och tillbaka?
  Thx!

 26. Grecu sade han

  ..l och jag kommer att använda en fråga-BS Pro och jag vill få information om avsnitt (undertext nedladdning från Internet med BS Pro)
  år spelare hitta en webbplats som laddar ner undertexter automatiskt
  Jag skulle vilja veta om jag kan introducera andra BS Player-webbplatser där jag kan ladda ner undertexter ....

  TACK

 27. doinita sade han

  Jag kan inte installera ett grafikkort i min dator nvidia7200gs gratis 256mbz

 28. kristian sade han

  En av de bästa tutorials på nätet;) Jooble BRA!

 29. seby2193 sade han

  BS-spelare är en bra programvara för TV-mottagare med utsikt TV har också text

 30. Cristi sal titrering jag lyckats justera men det finns fortfarande något som titrering man ett annat språk som är på film.si jag förväntar fortfarande ett svar bsplayermultumesc om hjälp om du kan hjälpa mig, tack

 31. andolis49 sade han

  marina: Sal Cristi titrering vi lyckats justera men det finns fortfarande något som titrering man ett annat språk som är på film.si jag förväntar fortfarande ett svar bsplayermultumesc om hjälp om du kan hjälpa mig, tack

  Om filmen är i avi-format kan undertexter inte tas bort ...

 32. tack för. info. sedan stanna med vad som är titrering film

 33. God kväll ! Jag kunde inte hitta någon plats att skicka min fråga, så jag ber om ursäkt för att jag gjorde det här. I den nedre raden på den bärbara datorn, till höger, bredvid klockan, finns en ikon med en högtalare; härifrån kan jag öka eller minska volymen på högtalaren - högtalaren - jag vet inte varför jag någon gång kan göra någonting med den här ikonen - om jag klickar på den visas högtalarvolymrutan inte, och så jag kan inte längre hantera högtalarvolymen. Kan du hjälpa mig? Tack så mycket, Aura Radulescu-jag är ledsen att jag inte kan diskutera ovanstående ämne-jag förstår inte.

  • Adrian sade han

   Aura: God kväll! Jag hittade ingen un'loc "där jag lägger min fråga, så jag ber om ursäkt att göra nedan I gräns på den bärbara datorn, till höger, bredvid klockan är en högtalarsymbol; därmed kan öka eller minska volymen .Nustiu difuzorului' högtalare av orsaken åt gången kan inte göra något med denna ikon, om jag klickar på det jag inte längre ruta med högtalarvolymen, och därför högtalarvolymen kan inte hantera. Kan du hjälpa till? Tack så mycket, Aura Radulescu Tyvärr jag inte kan diskutera detta ärende, jag är inte bra.  

   Som "datavetare" har jag aldrig lidit av något sådant, och jag hör dig för första gången. Ja, det hände mig att inte alls visas och sedan fick jag det att visas. Men för att dyka upp och ingenting skulle hända när du klickade på det led jag inte. Jag vet inte ens vad jag ska säga dig. Avinstallera ljudkortdrivrutinen och installera om den igen. avinstallera den från kontrollpanelen och lägg sedan till / ta bort program eller med revo (om vilken vi har en tutorial, skriv upp i rutan "sök på videotutorial.ro ..." längst upp till höger: revo, skriv in och du hittar självstudien) starta om datorn sedan när du kommer tillbaka från omstart installerar du om drivrutinen för ditt ljudkort. Du gav inga detaljer vilka fönster du har xp, vista, win7 ...

 34. marius sade han

  Hallå. Jag har också ett problem med bsplayer. Efter att jag lagt in filmen jag vill se och spela i spellistan kan jag inte se något annat än en "loppis" -bild som TV, bara den rör sig inte, men ljudet hörs perfekt. Jag vill också veta hur man löser detta problem. snälla hjälp mig .

 35. Jag tittade på sajten ... väldigt bra ... om BsPlayer ... Jag har använt den i flera år ... Jag hade den också på xp och på vista ... och nu satte jag den på win7 och det fungerar väldigt bra och andra bra (eller bättre) program men det ligger kvar i toppen ...;)

 36. gabriela sade han

  Jag har en fråga, hur gör jag beredd att undertiteln s och t (jag hoppas du förstår, eftersom ingen tangentbord inte har dessa bokstäver)

  • Adrian sade han

   gabriela: Jag har en fråga, hur gör jag beredd att undertext s och t (jag hoppas du förstår, eftersom ingen tangentbord inte har dessa bokstäver)  

   Titta noga på handledningen, tills slutet utan att bläddra, det har visats vart du måste gå och vad du måste göra för att visas dina undertexter diakritiker! Du går till inställningar och sedan till Undertexter och där väljer du Västeuropeiska ...

 37. Tja, det beror på undertexterna ... om hon inte skrev det med sh shi tz ... nus hur annars kan ...

 38. Viorel popescu sade han

  Jag gillade förklaring pekar ut så mycket som logiken skulle ha .M Inters Hur kan jag ändra texten till undertexter från ett språk till ett annat språk med hjälp av språkverktyg .är det möjligt?

 39. anonym sade han

  Vänligen !! Jag Bs.pleyer ster, jag gick in i kriminella contro och istället ta bort en annan fil jag bort BS. Nush vad man ska göra nu och hur man dra den dinou Vänta på svar.

 40. Petre sade han

  Hej har en begäran: när det gäller utsläpp Snooker texter, den senare där butiken jag försöker under ganska lång tid att ta reda på var butiken hämtade texter.

 41. nicu sade han

  Tack för att hjälpa oss att få detta program kan enkelt och smidigt tack igen

 42. ioana sade han

  BSPlayer Buna.Eu har ett problem. Jag har installerat fungerar perfekt, men färgskärmen är grön deschis.Nu vet vad lipseste.Daca kan hjälpa mig ...
  Många tack och grattis för den här webbplatsen, jag lärde mig en hel del här
  respekt

  • Albert sade han

   BSPlayer Buna.Eu har ett problem. Jag har installerat fungerar perfekt, men färgskärmen är grön deschis.Nu vet vad lipseste.Daca kan hjälpa mig ...
   Många tack och grattis för den här webbplatsen, jag lärde mig en hel del här
   respekt  

   Jag vet inte hur man kan hjälpa dig med ditt problem sannolikt kommer Adrian men jag föreslår att du använder för att lösa problemet GOM Player som är en handledning på webbplatsen.

 43. ioana sade han

  Albert
  Tack vacker. Jag följde ditt råd exakt. Jag hämtade Gom Player som beskrivs i handledningen och går mycket bra.

 44. bpm_22 sade han

  slick plats felicitari.GRECU en fråga VA att svara så som vill att du SAL Jag vet .Hur kan göra BSPlayer att hämta under ANDRA SITURI.MS

 45. paule sade han

  med vilket program filmade skrivbordet? Facaeti vänligen en Videotutorial om sådana program! inställningar med alla själen!

 46. mihai sade han

  Vänligen Facaeti en Videotutorial om PTR program. videotutoriale gjort, filmning och ljudinspelning skrivbordet som. med alla inställningar! själen tack.

 47. I0nutZ sade han

  så jag har också en Bsplayer Senaste versionen är 2.53.1034 och jag har problem med diakriken på rumänska från undertexterna till dess meny..Jag vill säga att jag kryssade för västeuropeiska och det får mig att pe, î, â men om och om igen ... innan han kryssade för västra västra gjorde han inte ens det, men han gav mig menyn på rumänska med alla möjliga dåliga saker istället för, han gav mig några ränder en retur med kod och så vidare .. nu är menyn ok på rumänska skriver den när jag vill avsluta (EXIT) från den och när jag högerklickar och alternativen visas skriver den med alla diakriker på rumänska men när jag går in i bsplayer-menyn skriver den mig, î, ”men ge mig inte och och ş, ţ och jag förstår inte varför eftersom det gör samma sak för mig i samma undertext,” men ţ, ş och jag blir inte galen ... Jag googlade liknande problem men ingenting med en det enda undantaget att ändra på regionalt språk i kontrollpanelen på rumänska gjorde jag det och sedan dess får jag dessa dicky skit som innan jag bytte till lb romana i regionala och språkundertexter för filmer ser ok ut men menyn var nere nu är det nästan tvärtom ... hjälp mig för det är inte det enda programmet som gör detta eftersom jag har flera program i lb romana och de ser alla ut nonsens delea och innan de inte sågs och jag glömde att säga att innan dessa program kunde du se skrivandet ok nu är det trasigt jag vet inte varför men det måste ha en lösning snälla hjälp-maaaaaa och ms .. !!!

 48. kristi sade han

  än en gång kom jag till din video ... tack så mycket igen! anteckningsarbete 10

 49. Samuel sade han

  Salut!

  Jag har en video och en underrubrik och vill ha dem. Jag menar 2 filer (video och undertext) är bara en (filmen har undertexter permanent anslutna till det).

  Jag försökte och jag är inte bra program.
  Jag behöver hjälp !!!
  ii röra min adress [e-postskyddad]

  • alex1997 sade han

   Samuel:
   Salut!

   Jag har en video och en underrubrik och vill ha dem. Jag menar 2 filer (video och undertext) är bara en (filmen har undertexter permanent anslutna till det).

   Jag försökte och jag är inte bra program.
   Jag behöver hjälp !!!
   ii röra min adress [e-postskyddad]

   Hallå! Jag drar bara undertexten på filmens d-bild ... när du öppnar den. Framgång

 50. Bazdar anamaria sade han

  Säg mig vad jag ska göra fungerar inte BS.Player tvungen att inaktivera aero och vet inte var? Jag 7 fönster, tack

 51. angheluta andreea sade han

  är supercool

 52. George sade han

  Jag har nyligen installerat BSPlayer v137.826 (2.76 MB) och nu har jag lärt mig att skanna infekterade datorn på grund av honom. Alla efterföljande versioner av olika platser (FileHippo Producer, CNET) vi testade på Virustotal och visas ha viruset.
  Jag förstår inte hur någon funnit att BSPlayer verkar vara smittade, även den senaste versionen. BSPlayer ibland bara praktisk användning för att lyssna på musik (ingen spellista, etc.) och mindre för video. Jag sökte en annan liten mediaspelare alla, men framför allt för ljud och video, men kan inte hitta. Kan du ge mig ett förslag (jag studerade nästan allt på denna webbplats och i andra). Tack på förhand!

 53. Marian sade han

  Salut.Va snälla hjälp mig i en telefon problema.Am hämtat en film och jag kan se honom med BSplayer men sågs liggande på sidan med BSplayer .är någon inställning där det nu? Tack så mycket.

 54. AdrianGudus sade han

  Marian:
  Salut.Va snälla hjälp mig i en telefon problema.Am hämtat en film och jag kan se honom med BSplayer men sågs liggande på sidan med BSplayer .är någon inställning där det nu? Tack så mycket.

  BSPlayer inte vet att ha en sådan inställning men jag är säker på att har något KMPlayer själv eftersom jag använde alla en gång av samma skäl. SÖK skriva upp i sidofältet rutan uppe till höger: KMPlayer, tryck enter och du hittar handledning

 55. Catalina sade han

  Hej, jag har också en surfplatta och den installerade bsplayer och när jag tittar på en film fungerar inte ljudet ... Jag ser filmen men den hörs inte jag vet inte DC. Kan någon hjälpa mig?

 56. Dragos sade han

  Jag har också problem, när jag använder formatet 4: 3, när undertexten visas, hoppar bilden ... Jag vet inte vilka inställningar jag ska gå till !!!

Returlänkar

 1. [...] Av PC-bufferten måste vi göra några inställningar om vi använder Winamp eller BS Player. Inställningarna är mycket enkla och har förklarats i detalj i videohandledningen. Så om du har [...]

Tala Your Mind

*