Paroleaza telefon och surfplattor program på App Lock

Hej vänner, idag kommer vi att se hur användare av Android eller surfplattan för att skydda från nyfikna ögon. Vi kommer att installera ett program som heter App Lock, hjälper det att sätta ett hinder för att öppna program, avinstallera, installation, tillgång till inställningar och besvara samtal. Från och med nu dina släktingar kommer inte att kunna läsa e-post eller telefonmeddelanden på grund av att de kommer att behöva ett lösenord, vilket naturligtvis bara du vet.
App Lock vet hur man gör ännu mer:
Kan låsa installera eller avinstallera program.
Kan låsa telefonen från att ta emot samtal, kan inte svara utan lösenord.
Kan blockera åtkomst till inställningar eller tabeletei Android-telefon.
Kan blockera tillgång till Aktivitetshanteraren (telefonberoende)
Kan blockera tillgång till alla program.
För att göra det lättare för användaren kan du också välja att låsa upp "fadern" i stället för lösenordet, ett utmärkt alternativ för de mest bekväma eller skyndade.
App Lock är ett utmärkt program bör inte missa på alla Android telefon eller tabelta är en skydds extra telefoner och surfplattor som behöver, särskilt om andra har tillgång till dem.
Hämta App Lock (Gratis) Google Play Storerelaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. FaqyaK sade han

  Jag skulle ha velat som de från Google för att införa dessa alternativ som erbjuds direkt i App Låsinställningar tillämpning av Jelly Bean.

  • bogdan sade han

   Google introducerade Android 4.3 begränsade profiler att begränsa åtkomsten till innehåll och applikationer.

 2. cristian Randazzo sade han

  Jag hade fast i dag hehehe Smart Lock, och jag ersatt med AppLock, och nu ser jag att du gjorde och Tutorial, och slutligen jag själv Android och börja göra handledning, trevligt, tack för. Denna handledning !.

  @FagyaK: Exakt, det finns så många saker som kan introduceras som Defaul App ... men va det är det, vi skapar inte versionerna.

 3. Alex567 sade han

  Längre fortsätta projektet Mac OS?

 4. mircea sade han

  ansökan har en bugg på tabletter
  Jag har en Samsung Galaxy Tab tablett 2 7.0 och minimini uppgift manager program kan inte låsas, så kan tvinga stängning ansökan och säkerhet Tosta gick, och jag kommer att kontrollera detta!

 5. mircea sade han

  Jag kom tillbaka med mer information som vi gjorde: Jag öppnade Aktivitetshanteraren och minifereastra mini kvar på skärmen och sedan försöker öppna en programskärm verkar vara låst och lösenord som måste anges; vid den tiden om jag trycker på hemknappen på skärmen förblir bara minitaskmanagerul dvs. mini fönster och en bråkdels sekund i fönstret och se öppna program mellan appen och sedan lås lås app försvinner från minitaskmanagerului fönster, andra program försvinner inte; om att delad andra kran på slutet ger alla ansökningar tillräckligt snabbt efter att peka på en ansökan innan den öppnas låst lås app kan ingripa för att begära lösenord; Jag lyckades flera gånger för att kringgå låset appen på detta sätt; du kan prova och se om det fungerar på en tablett.

 6. Daniel (Jr) sade han

  Schimbarti platsnamn i Mobile Videotutorial.Ati övergav många projekt interesante.De vad?

 7. barndom sade han

  Bland annat lösenord, kommer man inte att skada

 8. mmg1818 sade han

  Jag hoppas att du inte blockerar din alla. xD

 9. andrei sade han

  gör dig själv en digital mottagare Videotutorial om smarta-TV
  Jag vet inte hur man tar mig. med DVB-T / C / S2 eller MPEG4 * DVB-T, DVB-C MPEG4 *. MPEG4 är bättre? De är en kabel företag som är kranar hd. och jag såg en TV med digital mottagare som fångar dem.

 10. Luza sade han

  Jag har inte använt surfplattan på ett tag och glömt lösenordet från applåset. Hur kan jag ta reda på eller hur kan jag "bryta" lösenordet?

Returlänkar

 1. [...] Rotstudier. För en tid sedan gjorde jag en annan handledning där jag visade hur jag skulle lösenorda applikationerna på Android, där applikationerna satte ett lösenord vid lanseringen, och om lösenordet inte var bra startade programmet inte. [...]

 2. [...] En handledning om hur du lägger till lösenord för applikationer eller filer finns här Lösenordsapplikationer på din telefon och surfplatta med App Lock [...]

Tala Your Mind

*