Frihet Okej, betala på nätet och surfa säkert

Hej vänner, dagens handledning kommer jag att presentera en fri VPN-tjänst och mycket, mycket snabbt. Okej VPN-tjänst kallas frihet och erbjuds gratis Steganos företag känt för programvarusäkerhet lite torr.
För en tid sedan i handledningen " Wireshark, stjäla lösenord på gratis Wi-Fi-nätverk "Jag visade hur lätt det är vår webbtrafik som ska avlyssnas. För att hålla våra bankuppgifter eller personliga och privata lösenord bör använda en VPN eller connexin vi undvika de överfulla publika nätverk. Jag måste säga att utan en bra säkerhetsnätverk, inget vi installerar antivirus, brandvägg, antispyware, etc., allt vi har säkerhetshål. Först och främst fokuserar på det säkra nätverket och först därefter gå vidare till lagret säkerhetsprogram (antivirus, antispionprogram, etc.).
De flesta anständiga VPN-tjänster kostar en hel del, vilket är anledningen till att jag sökte och fann för dig tjänsten Okej Frihet är fri och flyttar utmärkt, plus att vi har ett val mellan VPN-servrar som vi vill använda dem.
VPN innebär Virtual Private Network, som är ett privat nätverk mellan två punkter, i grund och botten om du vill komma åt bankens hemsida din att göra betalning, kommer du först gå till VPN-servern genom en krypterad anslutning och därifrån VPN-servern kommer att omdirigera till bank. Intressant skulle även om någon avlyssning trafiken inte bara se några krypterade data (nästan omöjligt att dekryptera), inte dina data.
Ett annat användningsområde för VPN-servrar är möjligheten att få tillgång till online-tjänster från andra länder (Hulu, Netflix, Spotify, etc.) som normalt är förbjudna användare i Rumänien.
VPN-servrar används för anonym surfning. Du kan ändra den IP-adress som du använder när som helst.
Okej feedom är fri gränsen 500 MB trafik per månad, för en annan 500 MB per månad kan rekommendera denna tjänst till vänner på Facebook eller Twitter.
Om du gillar tjänsten och jag tror att det är omöjligt att inte vilja, kan du köpa en kommersiell liceenta är namnet 69 dollar per år och har obegränsad trafik.
Om du inte kan köpa en kommersiell liceenta, vilket skulle avlasta trafiken stress, rekommenderar jag att du använder tjänsten endast för sessioner Okej frihet gratis online betalningar, order, produkter, inloggning e-post, facebook, yahoo, etc. Emellertid 500 MB är inte tillräckligt för att få tillgång till multimediatjänster i USA (hulu, Netflix, etc.)
Hämta Ok Frihet (För Windows)


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Tack Mr Cristian

 2. Christ sade han

  Server hittades inte: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

 3. cristian sade han

  Hej, men det finns en metod för anonym surfning nätverk utan VPN?

 4. aurel sade han

  Jag vet inte om han har fart, har jag inte provat. Och om du kan ha en annan IP och andra applikationer inte bara i Firefox. Och nedladdning är snabb?

 5. Valentin sade han

  Bravo! Mycket bra handledning.

 6. Andrew sade han

  1) Sambandet mellan mig och TOR är säker? Eller är det bäst att använda TOR för anonymitet och betala online?
  2) Samma sak med Okej Frihet är Hotspot Shield (med hotspot begränsning men inte har en banner på en webbplats du surfar)

 7. Andrew: 1) Sambandet mellan mig och TOR är säker? Eller är det bäst att använda TOR för anonymitet och betala online? 2) Samma sak med Okej Frihet är Hotspot Shield (med hotspot begränsning men inte har en banner på en webbplats du surfar)

  Online betalning är bättre än vpn proxy.
  Okej Donia inte sätta någon banner.

 8. cristianHej, men det något sätt att bläddra anonymt via nätverket utan VPN?

  TOR nätverk, har vi handledning om detta ämne.

 9. aurel: Jag vet inte om han har fart, har jag inte provat. Och om du kan ha en annan IP och andra applikationer inte bara i Firefox. Och nedladdning är snabb?

  VPN går i alla program, inte bara webbläsare.

 10. gabi: Tack Mr. Cristian

  Med glädje!

 11. Christ: Server hittades inte: RTMPT: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  Tömma cacheminnet i webbläsaren eller använda en annan webbläsare.

 12. softctrl sade han

  Cristian Tack för handledningen.
  Du har 5 GB trafik om du anger en e-postadress på följande adress och de skickar en premie kod.

  http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of

 13. Pekatonix sade han

  Jag kan inte installera Windows på något sätt 8. Jag stannade och Windows Defender misslyckas seinstaleaza annan

 14. cristian sade han

  Om du inte har något emot, jag har en fråga D.Crisrian: May planerar att skapa ett forum eller något liknande att besökarna kan skriva vad de vill veta tekniken, mjukvara, säkerhet, etc. ?
  Jag ställde denna fråga eftersom det ofta se kommentarer tutorials som inte är relaterade till varandra, dessutom kan det underlätta / underlätta utvecklingen av området (åtminstone tror jag
  Tack.

 15. Intressant litet program och mycket användbar handledning. Tack. Jag har installerat. Det visas: Ett fel uppstod. Ett fel uppstod vid försök som upprättas en anslutning. Jag slutade antivirus, jag lägger av brandväggen, jag försökte Rumänien eller Amerika till länder och så vidare. Jag har OpenVPN. Några förslag?

 16. Jag har en fråga, jag ville ändra mitt moderkort ATX och Micro ATX man inte säker på om det är förenligt mitt fall. Och jag skulle få en annan men jag har inte budgeten. I allmänhet såg jag att slaktkroppar kan användas för ATX och Micro ATX. Det gäller för alla slaktkroppar?

 17. FlorinP. sade han

  Finns det något sätt att tilldela en IP Romtelecom RCS? Jag är intresserad av plattform dolcetv.ro som Romtelecom och COSMOTE abonnenter kan titta på gratis TV-kanaler. Tack.

 18. PalAlexander sade han

  softctrl: Cristian Tack för handledningen. Du har 5 GB trafik om du anger en e-postadress på följande adress och de skickar en premie kod.

  http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of

  Tack verkligen fungerar

 19. FaqyaK sade han

  Om du installerar Okej frihet och ge det till på, då WiFi-nätverk är säkert?

  8.1 inte fungerar på Windows http://s21.postimg.org/jvxju79bb/Capture.png

 20. cristianOm du inte har något emot, jag har en fråga D.Crisrian: May planerar att skapa ett forum eller något liknande att besökarna kan skriva vad de vill veta tekniken, mjukvara, säkerhet, etc. ? Jag ställde denna fråga eftersom det ofta se kommentarer tutorials som inte är relaterade till varandra, dessutom kan det underlätta / underlätta utvecklingen av området (åtminstone tror jag :) ) Tack.

  Visst kommer vi snart att göra ett forum, eftersom vi vill uppmuntra samarbete med dig. Således de som kan och vill, kan hjälpa de mindre skickliga.

 21. FaqyaKOm jag installerar Okej frihet och ge det till på, då WiFi-nätverk är säkert?

  8.1 inte fungerar på Windows http://s21.postimg.org/jvxju79bb/Capture.png

  VPN-anslutningar inte säker wi-fi-nätverk, det bara säkrar Internettrafik. Naturligtvis om du använder VPN kommer att vara mer säker, oavsett hur du är ansluten till nätverket, trådbundet eller wi-fi.

 22. Gabriel.Hej, Cristi. Hur kan jag ändra mig två eller tre ord till dig? (Ett e-post, något)?

  Tack.

  Du kan skriva till mig på kontaktsidan. I direkt anslutning till någon inte komma in eftersom de inte har tillräckligt med tid för detta.

 23. FlorinP.: Finns det något sätt att tilldela en IP Romtelecom RCS? Jag är intresserad av plattform dolcetv.ro som Romtelecom och COSMOTE abonnenter kan titta på gratis TV-kanaler. Tack.

  Det är möjligt genom att använda en VPN-anslutning, gjorde jag en handledning om det. Du behöver inte installera något, du har allt du behöver i Windows.
  Oftast inte ge direkta länkar, idag jag göra ett undantag. Sök på webbplatsen i framtiden, har du även en sökmotor.
  https://videotutorial.ro/ce-este-si-cum-facem-o-conexiune-vpn-in-windows-xp-vista-si-7-tutorial-video/

 24. adrian Gudus sade han

  FaqyaKOm jag installerar Okej frihet och ge det till på, då WiFi-nätverk är säkert?

  8.1 inte fungerar på Windows

  Jag har installerat windows okayfreedom 8 64 bit företag (inte version 8.1) och fungerar smidigt.

 25. Trantorel sade han

  Tyvärr meddela att mi`am tappat intresset för denna webbplats. Senaste tutorials totalt ointressant och inte överklagas. Innan du loggar in flera gånger om dagen även jag var nyfiken på att se vad som visas. Nu om jag här en gång i veckan ... det är stor sak. Och jag tror att detta sågs i antalet besökare. Om jag fortsätter att göra tutorials som att detta kommer att få titta på dem ensam. Inte ta mig på fel sätt är bara en åsikt och vill veta att vi är missnöjda. Och inte bara vänner ... kolleger som verkligen besviken på sistone. Vi behöver praktiska saker ... de saker som vi känner till och vi vill göra ... användbara saker vi använder varje dag för att hjälpa oss att göra betong ... Ledsen, men du har ett stort minus för många besökare ... och jag är beredd att satsa du gör och det visar i statistik site`ului. Vi`o tar du något som andra innan! En man skulle kunna göra en del av förfrågan att fråga där människors intressen dem. Om du vill göra något och om vi räknar en bit för dig. Vi vill veta och ta reda på saker som vi behöver ... ingen är villig att driva något som inte bryr sig eller något n`are behov. Och sista handledning betyder allt. känsla

 26. Nu startar ett litet fönster visas som säger:
  okay frihet
  anslutnings~~POS=TRUNC problem~~POS=HEADCOMP
  En stabil anslutning till servrar OkayFreedom Kunde inte vara décidées. Programmet stängs nu.
  Borde inte problemet kvarstår, vänligen informera kundsupport.
  och en knapp med OK
  Har du några rekommendationer för att lösa? tack

 27. adrian Gudus: Jag har installerat windows okayfreedom 8 64 bit företag (inte version 8.1) och fungerar smidigt.

  Sal, nu såg jag handledningen och försöker installera det på Windows 8 och fungerar inte alla x64.Imi Apre "är du säker på att du vill avbryta?". Välj Nej och alla ger samma pop-up apare.Daca ja blocheaza.Ce att göra? jag försökte 2 gånger.
  Cristi Grattis till ditt hårda arbete!

 28. mmg1818 sade han

  Jag fick 5GB. tack.

 29. florin sade han

  Hälsa! när du försöker installera det visar meddelandet: "Fel att bli informerade vänligen starta programmet igen vid ett senare tillfälle och se till att datorn är ansluten som till Internet". Men jag är ansluten till nätet. Några råd? Jag nämna att jag win7 64 bet.

 30. CostyKiller94 sade han

  Hur du aktiverar Windows Aero 8?

 31. PalAlexander sade han

  Windows Aero har inget inbyggt 8

 32. adrian Gudus sade han

  Trantorel: Tyvärr meddela att mi`am tappat intresset för denna webbplats. Senaste tutorials totalt ointressant och inte överklagas. Innan du loggar in flera gånger om dagen även jag var nyfiken på att se vad som visas. Nu om jag här en gång i veckan ... det är stor sak. Och jag tror att detta sågs i antalet besökare. Om jag fortsätter att göra tutorials som att detta kommer att få titta på dem ensam. Inte ta mig på fel sätt är bara en åsikt och vill veta att vi är missnöjda. Och inte bara vänner ... kolleger som verkligen besviken på sistone. Vi behöver praktiska saker ... de saker som vi känner till och vi vill göra ... användbara saker vi använder varje dag för att hjälpa oss att göra betong ... Ledsen, men du har ett stort minus för många besökare ... och jag är beredd att satsa du gör och det visar i statistik site`ului. Vi`o tar du något som andra innan! En man skulle kunna göra en del av förfrågan att fråga där människors intressen dem. Om du vill göra något och om vi räknar en bit för dig. Vi vill veta och ta reda på saker som vi behöver ... ingen är villig att driva något som inte bryr sig eller något n`are behov. Och sista handledning betyder allt. känsla

  E semester dude! Det är helt normalt att över all trafik för att vara svagare eftersom det du ser? Världen står på stranden garvning solen kommer ut i luften, parker, en Ciuco dricka på en terrass.
  Kanske det skrattar men vår trafik ökar även vara semester. Vet inte var du skär trafik du hela historien, jag tror inte att du öppnar kontrollpanelen och vår statistik.
  Men jag ska sätta en kvast i sorg för dig att besöka oss så sällsynt ...
  Aldrig anta att du inte längre inte gillar dig eller att du tror att du, tänker alla. Inte den andra men med en sådan mentalitet, du kommer inte att kunna företagare aldrig något eller utveckla din verksamhet en.

 33. Stelian sade han

  Trantorel: P saker

  Tala med din svåger ... !!! Om du är en bonde i gamla dagar och du jag vet hur man laddar ner en film eller för att ansluta till Internet, så har du fel plats. Instruktions ämnen av stort intresse är kursen för dem i området ... Jag skulle råda dig att inte göra dina önskemål och idéer allmänheten.
  God dag.

 34. Fungerar perfekt! Ms handledning

 35. Dragos ringa Salut..Ma si..daca du kunde hjälpa mig och mig med något.
  Så ... Jag har ett USB-minne Toshiba 4GB och vill göra det startbar Windows 7.si ... när jag ger formatet ntfs.am windows xp sp 3 i det förflutna jag såg en tutorial med titeln "Hur man installerar Windows XP med MojoPac "och jag såg Cristy akolo formaterats i NTFS men jag nam ntfs.si jag gick manaqe disklagring-my-stick och ... akolo..am gav Proprietes Proprietes synd eller något är politicies .SI när jag ger 2 alternativ:
  Quick RemoveIT (BASIC)
  Optimitze för prestanda när du ger detta en välja mer än det förefaller mig något på den för att pricka av det alternativ som han säger "Aktivera skrivcache på disken och du ?? lämna och markera eller avmarkera det?

 36. florin sade han

  florinKommer Hi! när jag försöker installera det visar meddelandet: "Fel att bli informerade vänligen starta programmet igen vid ett senare tillfälle och se till att datorn är ansluten som till Internet." Men är anslutna till nätet. Några råd? Jag nämna att jag win7 64 bet.

  att glädja mig och ge mig en lösning!

 37. FaqyaK sade han

  dragos: Salut..Ma kallade Dragos si..daca du kunde hjälpa mig och mig med något. Så ... Jag har en Toshiba USB-minne 4GB och jag vill göra det startbart med Windows 7.si ... när jag ger formatet ntfs.am windows xp sp 3 i det förflutna jag såg en handledning med titeln "Hur man installerar Windows XP med MojoPac "och jag såg att cristy akolo formaterad i NTFS men jag nam ntfs.si mamma gick manaqe disklagrings min käpp och gav Proprietes ... akolo..am Proprietes synd eller något är politicies .SI när vi ger 2 alternativ: Snabb RemoveIT (BASIC) Optimitze för prestanda när du ger detta en en utvald mer än det förefaller mig något på det och markera det alternativ som han säger "Aktivera skrivcache på disken och vad de gör och ?? lämna som kontrolleras eller avmarkera?

  Om du vill göra en bootbar USB-minne med Windows 7, det finns flera tutorials här på sajten, och du behöver bara använda sökrutan längst upp till höger där scire "Sök på webbplatsen".
  Om du vill formatera det stick i NTFS-format, kan du använda EASEUS Partition Mästare (är handledning om detta program).

 38. FaqyaK:
  Dude ... Jag vill bara formatera grundläggande défaut bara vill formatera den i FAT NTFS 32 inte använda RUFUS då ... ok?

 39. mer intressant är att - ZenMate en gratis VPN-lösning för Google Chrome

 40. Daniel (Jr) sade han

  Daniel (Jr)HP USB Disk lagringsformat Tool på Softpedia 2.2.3

 41. cristiannechifor sade han

  Hej, Tack för handledningen ... Hulu, Netflix och andra webbplatser som att vi kan använda en enkel förlängning och lösas ( "https://mediahint.com/"). Mediahint förlängning installerad och klar

 42. adrian Gudus sade han

  cristiannechiforHej, Tack för handledningen ... Hulu, Netflix och andra webbplatser vill att vi kan använda en enkel förlängning och lösas ( "https://mediahint.com/"). Mediahint tillägget installerat och redo

  Vi vet, och vi har även en handledning om det ...

 43. Jag lyckades installera den, 1.1.0.10300 Freedom Okej, men jag misslyckas med att 3 alternativ, automatisk offsite (on demand) ????
  När jag öppnar en webbläsare, om det blocket VPN acceses allt ??? kan jag förklara vad som händer ..
  tack

 44. florin sade han

  florinKommer Hi! när jag försöker installera det visar meddelandet: "Fel att bli informerade vänligen starta programmet igen vid ett senare tillfälle och se till att datorn är ansluten som till Internet." Men är anslutna till nätet. Några råd? Jag nämna att jag win7 64 bet.

 45. Adrian, Cristy Boby dc handledning inte ??

 46. Laurentius sade han

  Cristi Hej!
  En enkel fråga. Denna tjänst ger dig den personliga integriteten och utanför webbläsaren? Till exempel, när man använder ett annat program med netto anslutning. (Se Yahoo Messenger).

  Merci.

 47. LaurentiusHi Cristi! En enkel fråga. Denna tjänst ger dig den personliga integriteten och utanför webbläsaren? Till exempel, när man använder ett annat program med netto anslutning. (Se Yahoo Messenger).

  Merci.

  Ja, du har att garantera integriteten men sätta in ON-läge, skulle bilen inte vet hur man ska reagera.

 48. ADRIAN sade han

  Det fungerar inte på Windows-versionen 8.1 9600 Pro Build x64.stie att hur kan jag lösa problemet?

 49. Senocico sade han

  AlexSal, såg jag handledningen nu och försöker installera det på Windows 8 och inte fungerar, hela x64.Imi Apre "är du säker på att du vill avbryta?". Välj NO, och alla ger samma pop-up apare.Daca ja det blocheaza.Ce att göra? jag försökte 2 gånger. Cristi Grattis till ditt hårda arbete!

  Windows8 samma problem ... Finns det någon lösning på detta ???

 50. Jag ser där de har servrar i Rumänien och de från vpnbook.com.
  vpnbook är obegränsad och gratis, + hastighet så bra, jag rekommenderar.

 51. gå nu! Tack för handledningen.

 52. inoxax sade han

  Premium Kod för Okay frihet tills 5 gb per månad gratis, ange e-post och klicka på Abschicken i e-postprogram du kommer att få det att ha en kod Premium kopia och öppna OkayFreedom, Enter Premium kod, pasta och Ok eller Reed, och kommer ökar till 5 gb istället för 500mb månad. länk

  https://www.okayfreedom.com/specials/pcwelt/okayfreedom_welt

 53. Salut! Jag upptäckte nyligen hur man får trafik till OkayFreedom 5.0 GB. Skriv bara in din e-postadress och accepterar. Här är adressen: http://www.okayfreedom.com/specials/chip/of
  Du är välkommen! :)

 54. w ganska sade han

  Jag installerade, men jag ser:
  Ett fel uppstod. Ett fel uppstod när en anslutning som upprättas

 55. w ganska sade han

  Ett fel uppstod när estabilish en conection .Te Snälla hjälp mig!

 56. Sall Cristi. US serveru fel? Jag ger usa, Filippinerna förefaller mig till IP. Badass Jag behöver ip USA.

 57. Ovidiu sade han

  Nu 1 30 $ Gb fritt och obegränsad trafik!

Returlänkar

 1. [...] Av dessa. Men om du tvingas använda en VPN närmade oss i handledningen Freedom Okej, betala på nätet och surfa säkert - inte gör online betalningar eller överföring ebenholts under denna period - tillgång heartbleed test [...]

 2. [...] Förutom att ändra IP, VPN-anslutningar och ger säkerhet. För en tid sedan visade jag hur man stjäla nätverksdata med Wireshark, där du kan [...]

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.