Object Dock, en docka med verkan från Mac OS för Windows - video tutorial

Hej vänner, i den här guiden kommer jag att presentera en gadget programvara för skrivbordet kallas det Object Dock och ger en air av Mac OS Windows-program körs på någon version av Windows (XP, Vista, 7) och förbrukar mycket lite arbete bra även på en dator med 256 MB RAM.
Vad exakt gör denna docka? Först försköna vi skrivbordet, för det andra är mycket användbar, kan vi sätta i dockningsstationen program du använder ofta en lansering snabbare och mer elegant, jag märkte att ansökningar som startar från kajen avgår som hagelgevär, kanske är det bara ett intryck ...
En docklet (så kallas genvägar på bryggan) mycket användbar och väl gjort är vädret, det presenterar prognos 5 dagar i stor skala, passerar du musen över, växer 5 ikoner väder 5 dagar, super cool!
Mig gillade denna gadget ger mer stil och effekt fönster, som vi uppriktigt sagt inte kan konkurrera med Mac OS effekter. Object Dock verkade inte ens för ett ögonblick av slapstick, många program som detta är som riktiga frost, inte vår brygga idag.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru


Hämta Flash Player för att se videon.


relaterade TutorialsOm Cristian Cismaru

Jag älskar allt som har med IT, jag gillar att dela erfarenheter och information som vi samlar varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Viorel sade han

  mycket trevligt och mycket hjälpsam handledning som aplicatie.tineti upp det goda arbetet.

 2. stefbabanu sade han

  Cristi Jag hade en stor förlust för mig brända moderkort och procesoru jag körde häst 5 dagar och Miami ihåg att vi har på vinden min gamla dator Intel Pentium 1400 rami 1 gb halv och grafikkort 128 mb upp im ta PC måste förbli med det så det går på beräkningar ala programu

 3. danny23mr sade han

  Rocket bra ansökan, men har teman ingår så stanna hos honom

  • dragos_florin sade han

   danny23mr: Rocket har bra ansökan, men ingår teman så stanna hos honom

   och objekt docka är rädd, om du vill se dem så här: Konfigurera Object Dock eller Dock Egenskaper - Klicka på fliken Utseende och hitta det och Vector Cell Bakgrund: Svart, klickar du där och du väljer vilken tema du vill.

 4. Viorel sade han

  intressant och användbar här lilla programmet. Allt du gör och vad vi presenterar är bra och vi måste lära oss av dessa presentationer. Tack.

 5. Bulgac sade han

  Intressant denna docka.

 6. Alex sade han

  Jag använde lång objekt docka, docka nu använda raket är ungefär samma bara har flera teman och är på Rumänska

 7. Adrian sade han

  Om du använder Windows Vista och 7 eller använda dockan och vill stoppa dig från skrivbordet Papperskorgen ikon som redan är i docka du följer dessa steg:

  Högerklicka på skrivbordet och välj Anpassa på snabbmenyn
  I fönstret som visas, gå till vänster och klicka på Ändra ikoner på skrivbordet
  Avmarkera rutan i fönstret som visas Papperskorgen och sedan slå Tillämpa och OK för att stanna bara en papperskorgen i dockan !!!
  Om du vill stanna kvar endast med Min dator kommer att försvinna från bryggan och avmarkera skrivbordet och datorn. Du kan lägga alla genvägar i dockan och Desktop Software att finnas något kvar, så att du kan njuta mer av din tapet med bättre synlighet vi avleda din uppmärksamhet ikoner på skrivbordet

 8. Ovidiu sade han

  Trevlig tutorial jag vill fortsätta med olika tutorials om anpassning windowsurului tillämpa

 9. Beda Venerabilis sade han

  Jag gick igenom och jag Object Dock, men jag gav upp och använda alla RocketDock.Pur känner helt enkelt bättre med honom.
  Jag not've aldrig haft skrivbord fullmatat med alla typer av genvägar och program bärraketer, verkar det helt ful.

 10. Robert Ionel sade han

  Salut! Trevlig handledning särskilt som jag använder den för ungefär Object Dock 1 och ett halvt år, är vacker och användbar samtidigt! Tack!

 11. yahm97 sade han

  Jag förstår inte den här guiden: För att hjälpa kontakt [E skyddas]

  • dragos_florin sade han

   titta i handledning och du kommer att se! Cristi ut exakt hur det apa så grönt som slog dig och min handledning music.Uitate av 2 gånger och försöka förstå det.

 12. yahm97 sade han

  till exempel hur man gör min musik som antingen winamp winamp att öppna direkt. kontakt för att få hjälp [E skyddas]

 13. florin sade han

  Jag installerade lam när jag sätter mitt spel där uppe, hur man gör det?

  • dragos_florin sade han

   florin: Jag installerade lam när jag sätter mitt spel där uppe, hur man gör det?

   Är du även penibili.Macar du tittat på handledningen ??? Cristi klargjorde att docka kommer installerad bas i botten och har redan visat hur man placera den där du vill.

 14. yahm97 sade han

  Som jag så ofta sämre och inte riktigt vet mycket om dator trick och därför inte förstår handledning; ja det förefaller mig att jag skulle behöva en lecitin kan lättare förstå.

  • dragos_florin sade han

   yahm97: Som jag så ofta sämre och inte riktigt vet mycket om dator trick och därför inte förstår handledning; ja det förefaller mig att jag skulle behöva en lecitin kan lättare förstå.

   Vi rekommenderar inte någon lecitin men ta en titt på tutorials som finns på denna webbplats eftersom inte gotta göra något annat än titta på och förstå vad är dessa människor här och du ser på vägen "kommer du inte vara så dum as usual "som skrivs i kommentaren.

 15. yahm97 sade han

  ja du har rätt florin eftersom just nu jag installerade några sekunder och jag verkar nedan som vi inte kan sätta upp ovan.

 16. yahm97 sade han

  Ja det verkar jag har upptäckt själv hur kan du lägga till den mapp med min winamp musik; du kan lägga om du högerklickar mappen Min musik, sedan docka inträdes egenskaper, klicka på Bläddra och välj Winamp och klicka på OK; och problemet var löst bravo Sinet upp goda arbete killarna.

 17. Milov Florin sade han

  Grattis! Du gör ett fantastiskt jobb och hjälpsam. Tack ptr. alla dina videotutorialele. De är väl gjort dint alla avseenden. Jag använder för närvarande Rocket. Vad tror du?

  • yahm97 sade han

   ja ja varför skicka mig ett meddelande på min e-postadress [E skyddas] Jag är inte en som gör en användare tutorials Jag är som alla andra att inte kommentera handledning; Jag är en användare SU att hjälpa andra så att inte skicka mig några meddelanden på e-post [E skyddas] Det gör ett bra jobb eftersom jag inte sponsra; och om du vill skicka meddelanden även skicka några meddelanden inte användbart hjälpmedel för att ta bort dem från inkorgen och papperskorgen kallas så här lame skit; ja du förstår jag tycker inte om att argumentera med människor på grund av trivia budskap.

  • dragos_florin sade han

   Milov Florin: Grattis! Du gör ett fantastiskt jobb och hjälpsam. Tack ptr. alla dina videotutorialele. De är väl gjort dint alla avseenden. Jag använder för närvarande Rocket. Vad tror du?

   Om du gillar Rocket använda den, varje använder vad hon tycker och blir väl överens med

 18. jully sade han

  Jag vet programmet ... Jag använder den för 2ani. Håll det under och över aktivitetsfältet.

  • yahm97 sade han

   Och du som du skickar mig e-postadress: [E skyddas] eftersom jag inte vill ta bort meddelanden så; inte jag kan göra, även om du inte skickar ett användbart meddelande som kort och alla typer av meddelanden som att ja vi förstår.

 19. Alex sade han

  Högt handledning !!!!

 20. Francisc sade han

  Bra idé att göra en handledning om det här programmet (Objekt Dock). Grattis.

 21. Alex sade han

  Synd att jag inte kom till mig idén att göra en webbplats som denna. Jag tror att en hel del pengar genom reklam.

  Lycka till!

 22. Fredreick sade han

  Det kan finnas en Objectdock och upp och ner?

 23. Det förefaller mig är det ganska meningslöst (för mig) är bra men andra kanske inte gillar ...... .. eller arbete för denna tutorial, tineteo så vidare. Tack för alla tutorials!

 24. sasha-097 sade han

  super schema lam testade och jag länge sedan och super så håll även så nu jag VRUS att ställa en förevändning av mig sa han har installerat på en partition 2 system operatörs Windows XP och Vista mentionezca har nuymai en hårddisk och skilje installeras 100 sade GB är möjligt?

 25. Stefan sade han

  Bravo, denna super Object Dock. Jag installerade det och ta itu inte går mycket bra och är mycket användbara resurser.

 26. Traian sade han

  XP kan inte ta bort papperskorgen
  Vad kan jag göra?

  • dragos_florin sade han

   Traian: På XP inte kan ta bort papperskorgen
   Vad kan jag göra?

   högerklicka på skrivbordet - Egenskaper - fliken Skrivbord Välj - Anpassa - och det avmarkera Papperskorgen.

 27. Vladutzzzzz sade han

  Ja ... mycket trevligt, var det bra: D

 28. stefbabanu sade han

  Cristi Jag har ett stort problem mor glömt att sätta tillbaka tutorialu som sådd torrents jag gjorde som gjorde Adrian och jag inte Apre ingen dc torrent sådd det ???

  • Adrian sade han

   Instalato version av uTorrent dig efter att du har installerat om operativsystemet måste vara densamma som före installationen av Windows. Jag är säker på att du såg handledningen till slutet utan att bläddra och du har följt anvisningarna i exakt?

   • stefbabanu sade han

    Jag observerade dock är samma version av uTorrent såg 10 gånger vi kör guiden och jag gjorde inte LACELA

 29. Traian sade han

  men inte skriva vad du säger

 30. jully sade han

  Det var en intressant program som du använde innan på Vista, men jag gav upp när jag passerade Windows 7: Circle Dock (circledock.wikidot.com) - en rund docka som kan placeras i mitten av skärmen och rullning är vridbar musen kan användas för att starta meny etc.

 31. Alexandru sade han

  Circle Dock på alla Windows jag går ... Åtminstone i min Windows XP går på

 32. danplesca sade han

  super, alla videotutorialele, men jag har ett problem med Object Dock: tid inte ens verkligen visa, bara "cool" .... (jag gick där han hade hållit land ge något) Iasi, Rumänien. Om någon vet ... Jag förväntar ett svar.

 33. Cilibiu sade han

  Hej. Tack så mycket för självstudier gjorda. Fooarte är bra och mål. Grattis!. Relaterat till den här guiden ... ..l träffade följande problem: Jag raderade av misstag ikonen Den här datorn och kan inte hitta exectabilul från honom att lägga tillbaka. Jag sökte system32 och jag har inte hittat. Kan du ge mig namnet på den körbara? Jag vill varken mig går.

 34. xxcrazyn3sxx sade han

  Cristi've hade några kontakter med radio mördare;)?

 35. Toshiba01 sade han

  Timisoara höra och hur man skriver inte kommer att gå normal.Am försökt allt nimic.Va Temeschburg men snälla hjälp mig?

 36. Hej, du sätter en video tutorial hur man gör XP tema vara identisk med mac?

 37. Jag hälsar dig med respekt! Jag har en liten problema.Nu vet varför inte ändra temperaturen i dockan, eftersom jag installerat det, jag följa denna tutorial du, men när du ger App databas händer inte nimic.Mentionez Jag bor i Spanien jag gick in uppgifter du visade visas när markören på inmatningsikonen ledningen, men alltid samma temperatur. Tack ptr. hjälp i förväg!

 38. excelemta gör ett bra jobb.

  Det är ett program (men vet inte namnet) som gör Comecon virtuella kuben kan rotera, zooma och på varje sida av kuben kan du öppna ett annat program och olika "andra".
  Om du har en tutotial med ett program som ....

 39. Kennz0 sade han

  Varför inte ge det gå att avinstallera?
  Jag säger "Ogiltig startläget: arkiv filnamn"
  Vad kan jag göra?

 40. anonym sade han

  Ingen start bar försvinner?

Returlänkar

Tala Your Mind

*

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.