En ny funktion för att vara värd för videofiler i molnet med hjälp av Google Docs-tjänsten - videohandledning

Hej vänner, i denna video tutorial kommer att presentera den nya funktionen i Google Dokument, är det även videofiler hosting plattform Google Dokument.
Filer uppladdade till molnet på grund Google Dokument kan ses överallt, är det inte nödvändigt loggning, bara tillstånd att klättra filen måste göra några inställningar i ditt konto för att obehöriga kan få tillgång till filer.
Denna möjlighet öppnas upp i moln lagring, tyvärr utrymmet är begränsat till 1024 MB är normalt om vi tror att Google Docs är en webbplattform för att visa och redigera dokument.
Spelaren är identisk med den på YoutubeSaknad endast YouTube vattenstämpel längst ner till höger. Kanske många av dem som värd för videoklipp på YouTube kommer att försöka denna lösning, särskilt som en uppgradering utrymme i molnet är inte dyrt alls.
Priserna för ökad utrymme i Google Dokument:
20 GB ($ 5.00 USD per år)
80 GB ($ 20.00 USD per år)
200 GB ($ 50.00 USD per år)
400 GB ($ 100.00 USD per år)
1 TILL ($ 256.00 USD per år)
Jag vill inte berätta hur normalt kostar värd professionell video, nu 2 år jag skrev ett mail till Brightcove där jag frågade ett erbjudande, frågade de mig tillbaka då 900 dollar per månad för hosting våra filer (video tutorials), deras erbjudande var anständiga med tanke på att sedan konsumera runt 600 GB per dag, men för oss var det lite mycket med tanke på att detta var priset bara för hosting video, så småningom vi valde en annan lösning som vi använder idag framgångsrikt utan blygsamhet tror tutorials oss massor mycket väl, är rullning sker i realtid och kvalitet du ser gjort.
Priserna i Google Dokument moln lagring är extremt liten, det skulle vara bra om detta utrymme skulle kunna användas i stor utsträckning för en mycket upptagen webbplats, en för att fråga och vi kommer att återkomma med en uppdatering.
En annan fördel är möjligheten att ladda upp videofiler som varar mer än 15 minuter, eftersom det är känt på Youtube Det är gränsen för 15 minuter.
Om du är intresserad av ämnet återkommer med information om hur man använder videofiler i presentationer, bara för att göra ett märke på vår kommentarfältet.
Kom ihåg att om du har förslag, klagomål eller tillägg tveka inte att skriva i kommentarfältet, de-även om du träffade kommentarfältet en användare har ett problem och du kan hjälpa honom, tveka inte att göra det, det enda sättet vi kan göra denna plats bättre, se rutan!
Mycket nöje!
av Cristian Cismaru

Finns demo video på Google Dokument

 


relaterade Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jag gillar allt som rör IT & C, jag delar gärna med mig av den erfarenhet och information jag samlar in varje dag.
Lära sig så du lär!

Kommentarer

 1. Andrei Ionut Adrian sade han

  Det bör noteras att dessa siffror när det gäller lagringsutrymme, hänvisar till gigabyte, så 1000GO = 125GB.

  • Andrei Ionut Adrian: Det bör noteras att dessa siffror när det gäller lagringsutrymme, hänvisar till gigabyte, så 1000GO = 125GB.  

   Var fick du att 1000GO = 125GB
   En byte består av bitar 8 och de kallas oktett.
   En byte är lika med en bitgrupp så 1GO = 1GB.

 2. Intressant handledning ... Men länken du lämnade ovanför självstudien fungerar inte. Hur som helst mycket bra handledning ... Gör en handledning med Google Site, jag skulle höra att den är intressant och gratis!

 3. ilegalgen sade han

  bror gjorde du alla tutorials är bra kvalitet. vissa till och med vet hur man går med olika program jag slår vad om du har tålamod att lyssna på dig ända till slutet. En liten fråga, små bilder som rozolutie har ID-typ, skulle jag vilja dra skrivaren liten och jag är inte bra när det gäller d. Alla bra!

 4. AdrianGudus sade han

  Det kan vara ett mycket effektivt "leverans" -system men det jämförs inte med tydligheten i videorna som gynnar besökarna på videotutorial.ro 🙂 Även vid 720p är kvaliteten på videobilden patetisk

 5. AdrianGudus sade han

  Flytta eller föra in framtida tutorials på Google som en nedgradering i fråga om kvalitet och en uppgradering när det gäller teknik.

 6. Sasa sade han

  SSD kan säga något om OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
  Vad SSD rekommenderas för närvarande tack

  • AdrianGudus sade han

   Sasa: SSD kan säga något om OCZ RevoDrive PCI-Express 50GB X4, OCZSSDPX-1RVD0050
   Vad SSD rekommenderas för närvarande tack  

   våra tutorials dedikerad SSD du såg? Om inte, skriv upp i sökrutan till höger: SSD, ja ange och du kommer att hitta några video tutorials om SSD

 7. florin sade han

  hälsningar ... Jag har också en fråga
  Joystick PlayStation 2 kan anslutas till PS2 av datorn?

 8. Jag vet att jag är ögonläkare, men jag har också en fråga, bry mig inte längre ....
  Jag satte Backtrack 4 i Vmware och misslyckas med att göra du ser min trådlösa kort. Om du kör CD, live-cd-version, se mitt trådlösa kort. Jag satt bron och säljoptioner första trådlösa kort men ändå inte se. Om vi ​​integrada trådlösa kortet inte kommer att se mig i en virtuell maskin? Jag försökte med Virtual Box och killen inte se någon.
  Trådlöst nätverkskort: intelel 5100
  Tack!

 9. Skulle vara ett alternativ till Google Dokument: screencast.com från Techsmith. Här 2G vi gratis och köpa utrymme för lägre priser.
  Men Google förblir fotza

 10. Florin

  klipp av kabeln och sätt i en USB: D ... jag skojade

 11. Robert sade han

  Jag försökte google docs II bra och går väl jag sätta en PDF jag inställd på privat

 12. Jag googlade alla metoder som jag kan injicera paket med ett intel 5100 trådlöst kort. Jag försökte göra detta i BackTrack 4 och misslyckades. Eftersom de flesta bärbara datorer har det här kortet tror jag att det skulle vara en bra handledning att beskriva de steg som vi kan injicera paket med detta kort. Jag läste på nätet att det är möjligt men jag lyckades inte ...

 13. cristi sade han

  Hej ?

  • cristi: Salut.am valda "av Feedburner videotutoriale fråga" hur kan jag göra ett urval av admini [Jag har många vänner som jag rekommenderade platsen och jag skyllde allt är ok kommentarer till Mr Adrian, när mognar? (den shekel ge bra recensioner men är den främsta administratör] kan det?  

   Enkelt .... eftersom du frågar honom om råd kan han svara på din åsikt som han vill ... om det inte passar dig, be inte om hans åsikt och det är det ... ..
   gör bra handledning och svarar på objektet ... .. eftersom han ger svar och hjälper människor ... Jag tror att det spelar mindre roll hur attityden uttrycks ...

 14. dyrbar sade han

  hello !! snälla hjälp mig i dag när jag öppnade datorn inte visas DVD / CD-ROM-enheten i datorn, kan du ajtati mig och mig att göra det igen? och varför tog de vägen? Mer vänligen. tinetio tur och så vidare !!!

  • AdrianGudus sade han

   dyrbar: Hej !! snälla hjälp mig i dag när jag öppnade datorn inte visas DVD / CD-ROM-enheten i datorn, kan du ajtati mig och mig att göra det igen? och varför tog de vägen? Mer vänligen. tinetio tur och så vidare !!!  

   Installerade du Daemon Tools eller Power ISO eller Magic Disc? du sa inte till vilket operativsystem du har ... vi kan inte gissa det ...

 15. trevlig tutorialu verkligen intressant men jag har en fråga, vill veta hur du kan lägga video på google docs på en annan webbplats, för mig att generera html-kod, som på youtube.

  • vanessa sade han

   IonutVacker tutorialu verkligen intressant men jag har en fråga, vill veta hur du kan lägga video på google docs på en annan webbplats, för mig att generera html-kod, som på youtube.  
   ................................................
   För att få koden från Google Docs som liknar den på Youtube måste du installera ett tillägg i Mozilla, nämligen Firebugs ...klicka här.
   Efter installationen av Firebugs gör du precis som minidemo ...klicka här.

   ................................................

 16. Gepeto sade han

  Som du sa och du Kristus i denna handledning är det frestande att köpa utrymme pressas moln jag skulle tänka såhär PTR göra Videotutorial att göra på något sätt och ladda videotutorialele det med dem när någon kommer in på webbplatsen och är lojal kund har ptr. Videotutorial.ro efter att ha tittat en online tutorial på denna webbplats för att sätta en knapp eller länk så att de kan hämta tutorials på datorn om du kan och om min idé är bra vilket betyder att den kan Omu vill se handledning och har en anslutning till Internet mycket bra och mer kämpar du vill se en tutorial men det Aja nedladdningar i datorn och tittade på honom tyst om pika Addicted :)) ingen bra idé att du och dina vänner är beror på vad du gör med den här webbplatsen om du vill och om du kan göra de nödvändiga aja jag vet inte

  • Darkfun sade han

   Gepeto: Som du sa och du Kristus i denna handledning är det frestande att köpa utrymme pressas moln jag skulle tänka såhär PTR göra Videotutorial att göra på något sätt och ladda videotutorialele det med dem när någon kommer in på webbplatsen och är lojal kund det har ptr. Videotutorial.ro efter att ha tittat en online tutorial på denna webbplats för att sätta en knapp eller länk så att de kan hämta tutorials på datorn om du kan och om min idé är bra vilket betyder att den kan Omu vill se handledning och har en anslutning till Internet mycket bra och mer kämpar du vill se en tutorial men aja det hämtar i datorn och tittade på honom tyst om pika Addicted) ingen bra idé som är upp är att du och dina vänner vad du gör med den plats det om du vill göra aja och om det behövs kan jag vet inte   

   google> video downloadhelper> installera den i Firefox och ladda ner nästan vilken video som helst från nätet.
   Vissa skiljetecken skadar inte från gång till gång.

 17. Cristi hej om du kan ge mig dina id ms

 18. hej cristi- vill veta så mycket om datorer

Tala Your Mind

*